Cyperndagok forts.

Cyperndagbok forts.

Onsdag 4/6-08
Vi vaknade rätt sent idag för sömn var behövligt! efter att ha degat runt ett tag bestämde vi oss för att stanna vid hotellets pool idag för vi orkade inte gå ända ner till stranden och taxi är så dyrt. Aa iallafall, vi gick väl ner vid 12 nån gång och de va riktigt härligt faktiskt. Dock är vi rätt brända på sina ställen.. När vi solat klart gick vi ner till "centrum" och käkade pizza på Zorbas, kanongott! Sen köpte vi ett lager dricka att förfesta på i veckan, 42 €.. :P På vägen hem gick vi lite smålost och tog sedan sällskap med 2 från Örebro som också var lost och bodde på Pavlinia. Tillslut kom vi hem, lökiga som aldrig förr. Då gjorde vi oss i ordning för en utekväll som hette duga! Fri bar på Grabbarna i 2 och en halv timma, farligt :P Vi träffades på Kalypso  kl 20.30, gick därifrån till Grabbarna där man fick ett glas som man skulle ha under kvällen och taccobufé. Sedan var de bara o börja! Beställde säkert 20 drinkar eller nåt, helt sinnessjukt! Men det ballade ur lite efter ett tag om man säger så. Emma och Anna spydde ( vet inte om jag får skriva de här men ja skulle ju skriva rakt av :P ) och föjde med några till vårt hotell och jag satt ensam kvar utanför Grabbarna och väntade på dom som skulle komma tillbaks, dom kom aldrig tillbaks så jag gick till hotellet, blev förbannad och vägrade komma hem denna natt och ne nu sparar vi alla details faktiskt. Sjuk kväll iallafall..



Torsdag 5/6-08
Vid 12.00 var det idag samling på Kalypso för därifrån skulle vi gå ner till hamnen och åka med en partycruiser. Innan det hann jag och Anna yra runt och leta efter ett apotek i hettan, vi köpte även lite frulla. Gick till Kalypso lite innan 12 för att få tillgång till internet. Är ju en fotograf från efterfesten här så vi ville se om vi var med, och det var vi hahaha så jävla fula, men de får man tåla. Iallafall, partybåten var sådär, massa folk och så men njae, de va bara lite chill, inge mer. Kändes skumt o festa på dan så nee. På båten var de lite tävlingar och vissa var helt galna :P Men det var skönt o bada iallafal och det var fint. Denna dag råkade jag även skära mig på våran brödkniv samt trampa i glas, KLANT... När vi kom hem från cruisen gjode vi oss iordning och gick sedan o käkade på ett billigt, jättemysigt och gott ställe. Jag käkade kycklig i pita. När vi kom tillbaks började vi förfesta och hade askul! Har aldrig garvat så mycket som på denna resa i hela mitt liv! Efter ett tag kom Örebroarna Mikaela och Hanna hit och vi gick sedan tillsamans till Grabbarna där de va sjukt dåligt drag till en början. Men sen blev det kul, lagom till att de stängde. Då viste vi inte vart vi skulle ta vägen men vi drog till Blue moon ett tag, men där var det dött så vi drig vidare till Aqua club men även där var det dött. Så vi traskade runt lite och hamnade sedan på Blue moon igen. Trevlig girls night vart det denna kväll :) Lyckades äntligen hålla ihop!



/Maggan

I love life

Kommentarer
Postat av: Anna

jag vill tillbaaaakaaaaaaaaaa!! nu börjar ja fan i mejj gråta snart!

2008-06-15 @ 23:04:30
URL: http://mufflann.blogg.se/
Postat av: Anna

jaaa fuck va ja hatar den här stan!! aaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrggggggggggggggh! ja dör nu.. okej., bara så att du vet. hejdå.

2008-06-16 @ 00:50:06
URL: http://mufflann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0