lyrics

De slog mig igår hur olika man uppfattar och tolkar en låttext. Det kan till och med ändras från dag till dag, för de va de en text gjorde efter i lördags.. De ät faktiskt välidigt mycket  roligare att lyssna på en låt om man verkligen funderar på vad texten handlar om och vad den säger till en. De är därför jag har väldigt svårt att lyssna på hård musik som man ändå inte hör texten för dom bara skriker nån skit..


It's like wishing for rain as I stand in the desert


1 dm snö



Sådär. Några av många galna bilder från lördagen. Hade ju julklappsbyte så en hel del roliga presenter delades ut haha och vissa körde hårt på 90-talstemat och klädde ut sig till snygga baywatshbrudar, se bilden nere till vänster.

Men idag är de måndag och föreläsningen innan va seg, har en skitdålig lärare nu och de är inget intressant ämne. Jag, Tina och Hanna stannade kvar efteråt och diskuterade hur vi ska lägga upp vår seminarieuppgift om Funäsdalen som ska va klar nästa vecka. Jag fattar ingenting av de vi ska göra men sån tur va så gör de andra de så de ska nog bli bra till slut! När jag kom hem lagade jag skitgott käk och nu ligger ja här o tar igen mig.

Kyckling
vitlök
ruccola sallad
taccomix
matlagningsgrädde


Ikväll är det tydligen filmkväll hos Niklas i korridoren, men även glögg och pepparkaka hos Josefin.. Får se vart jag hamnar. Ska upp tidigt imorn och jobba med Funäsdalsgrejen i bibblan så sova ska jag ta mig tid o göra iallfall. Morgondagen kommer nog bli hektisk. Först plugg under förmiddagen, sen måste ja handla vilket tar en jävla tid när man ska passa alla bussar, sen är de rysslandsmöte vid 4 och basket vid 8. Hej hopp

pepparkaksbak utan formaro kavel

gomorgon, Som ja har sovit inatt!Somnade väl vid 9 o klev upp nu.. Fast ja har iofs inte klivit upp än men ni fattar grejen.. Snöar jättemycket ute o de är så fint så :D Jag och Hanna ska knalla till skolan i snön sen, men de är inte förens halv 1 så jag kan ligga kvar här ett tag till.

Igår blev det pepparkaksbak, glögg och husfestplaner i korridoren. De va inge kul o baka pepparkakor utan former och de blev extremt fula måste ja säga :p Men de va så mysigt så. Angående husfesten ska den äga rum på lördag och förhoppningsvis lyckas vi få en hel del folk att pallra sig hit ut. Jag är måttligt taggad men de blir nog bra tillslut. Ciao

helt slut

Första advent idag alltså, hjälp va snabbt tiden har gått! Har snart bott här uppe i 4 månader, helt sjukt, känns som de va förra veckan vi nollades!

Denna härliga advent har ja spenderat i Vemdalen med Josefine, Emma, Olle och Fredrik. Denna trip spikades runt 11 snåret igår efter ett x antal av världens snuskiga hemmakryddade snaps så ska ja vara helt seriös så trodde ja inte att den skulle bli av. Men vid 8 imorse, efter att ha funderat på om jag var levande eller död så knallade jag ner och blev upplockad och så for vi de ca 13 milen mot snön. Sov hela vägen o de va så skönt! Backarna var väl sådär bra, lite isigare än sist tillomed, men de va riktigt roligt! Skönt o komma bort lite och framförallt, skönt att faktiskt göra något en söndag som denna.

Gårdagen började hur bra som helst, gott julbord, härlig stämning och människor! Verkligen toppen. Sen gick nåt tydligen snett och folk missuppfattade hit och dit, jag vill bara gå ut och ha kul, orkar inte mes skitsnack o annan skit.. Men gjort är gjort och de va jävligt synd att de blev som de blev. När Marité som de för övrigt va skitskön 90-talsmusik på stängde trodde jag att jag skulle få lifta med taxi hem.. Men ack så jag bedrog mig så de blev givetvis Subway och skit som vanligt och tillslut slutade allting med att jag fick knalla hela vägen hem till ön med en rysk snubbe! haha.. Ja de blev verkligen en otippad kväll på både gott och ont.

Bjuder på bilder när jag orkat hämta kameran, tror ja va rätt flitig med kameran faktiskt!

nu är snön åter här

Hallå mina vänner! Här sitter jag och pumpar julmusik ur datorns fjantigt dåliga högtalre. Julspiriten har verkligen infunnit sig i mig, har till och med köpt 2 julklappar idag! Känns skönt o slippa tänka så mycket på de sen när alla andra också gör de. De bästa är att pappas julklapp är fixad, brukar vanligtvis vara den som är svårast!

Åkte in till stan för att handla upp mina 300 kr presentkort från gratisbio, men jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle köpa för dom så jag köpte bara 2 par strumpbyxor för 60kr.. Sen var jag även på loppisen och köpte 4 glöggmuggar och en fin julljus grej. Nu har jag och Elinor precis tagit en prommis till Ica i Valla och inhandlat glögg och pepparkaksdeg, för imorn blire adventsmys i korridoren! =)

Kvällen ser ut som så att jag och Carro ska till Emma och göra oss vid, sen ska vi till Carina en snabbis innan vi går ner till ABClokalen där det serveras julbord till alla turare och sist ska vi vidare till Preeskiweekfesten på Marité som har 90-talstema! Låter väldans kul enligt mig iallafall. Hoppas ni får en trevlig lördag

fredagmys som alla så fint säger..

Ja, jag lever. Dumt nog har jag gjort samma gamla miss att sova i nån timma nu på kvällen så ja kommer antagligen få svårt att sova nu.. Skulle mysa till de med grönsaksdipp, godis och OC, men när allt var uppkäkat och bara 1 och ett halv avsnitt sets så somnade jag. Jag är inge bra på fredagsmys.

Idag har annars inte hänt mycket, ja och Elinor knallade till Ica och inhandlade onyttigheter och sedan åkte ja in till stan och hämtade OC hos Emma. De är vad som har hänt. Men gårdagen var iallafall mycket rolig! Blev en bunt med tjejer hemma hos Petra innan vi pinnade ner mot Plaza. På Plaza var det riktigt kul och jag minns mig inte sitta en sekund utan vi dansade oss blöta på dansgolvet hela kvällen. Fresch! När de stängt blev det givetvis Subway där vi hängde i en timma ungefär häftiga som vi är...



Lilla söta Elliot som ja lekte med hela kvällen haha!

fysan

föreläsning om 6 timmar. Dislike. Hoppas ingen spränger mitt hus inatt... 

hektisk torsdag

yo mama! Har inte vart hemma på hela dagen typ.. Åkte in o skrev på kontraktet till lägenheten på förmiddagen, aen blev det stan med Emma och Carro, jag köte 2 t-shirts för 80kr. Klipp. Sen åt vi kinabuffé och knallade efter det upp till skolan. Emma och Carro har omtenta på lördag så jag hjälpte dom att plugga, jag var den som alla andra jämt fått stå ut att vara åt mig haha. Känndes alldeles overkligt att de va jag som satt där och försökte printa in information i deras små hjärnor ;) De kunde man ju inte tro att de skulle ske...

Hämtade ut mitt pass också och ja har aldrig sett nåt fulare i mitt liv.. hahaaha.. Imorn måste jag o Emma fixa passbild till visumet också, hoppas de blir bättre! Nu har jag precis gjort mig klar för ännu en night out.. Lovade både mig själv och en klok vän att jag skulle hålla mig hemma torsdagarna innan jul, gick sådär som med allt annat. Men de blir nog kul! Hoppas ni får en kul kväll! Tjing

ack värmeland du sköna

Go kväll, allt jag har att säga är att Bröloppsfotografen inte var i närheten så bra som Slim sussie!!


låt fantasin flöda gott folk!

Nu ni är de snart dags att knalla iväg till bussen som tar oss till bion! Har rätt höga förväntningar på Pölsa o gänget faktiskt.



Blev verkligen en heldag på Lillänge och Willys med all bussväntan. Köpte i princip bara massa onödigheter dessvärre.. En julstjärna blev de iallafall, men ja fattar inte hur man sätter ihop den.. Sen köpte ja julpapper o sånt, en present till julbordet med alla turare på lördag och sen blev de lite skit på Willys med. Riktigt snuskväder är de ute hann vi konstatera iallafall.. Askallt, regnigt o jävligt. Hej hej vinterstaden..

Men nu skulle ja behöva lite hjälp, så snälla ta er tiden att hjälpa mig. Nästa fredag är det fest i ABC-lokalen vid Södra grön och temat är just ABC, man ska alltså klä ut sig till något som börjar på nån av de bokstäverna. Helst ska man inte behöva köpa en massa, de är mitt enda krav. Låt fantasin flöda, please.

onsdag

Hellu! Onsdagmorgon och strax ska jag iväg till skolan för en 3timmars föreläsning med en lärare som har världens jobbigaste röst och dialekt.. Känns inte lockande alls.

Efter vi har slutat blire utflykt ut till Lillänge med Emma och Carro. Och ikväll blire ju biorio, kul kul! Dock är jag icke en av dom som spenderar alla mina csnpengar dagen då de kommer så jag ska nog bara leta efter någon julstjärna eller så. Ciao


jag älskar nybäddade lakan

Gokväll! Precis hemkommen från basketträningen som inte var riktigt lika kul idag som sist, o inte lika jobbigt heller. Men jag var extremt trött och otaggad också så de kan bero på de. Blir nya tag next time, lite tråkigt o gå igenom basketgrunder när man spelat i 5 år dock, men att de kan ju vara bra kanske.

Fick skjuts av Hanna hem så jag slapp vänta 45 minuter på bussen som sist.. På vägen hem fick ja sms från Elinor där hon fråga om hon fick låna 2 mackor haha, har sagt de förut o ja säger de igen, ja kommer sakna att bo i korridor!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå o lägga mig i min säng med nybäddade lakan, mys pys! =)


24 november

Go förmiddag kära vänner! Jag sitter nu i min nystädade lilla lägenhet och väntar på att klockan ska bli 14 så jag kan gå ner och stoppa i första omgången med tvätt. Ni är allt bra avundsjuka på mitt liv idag kan jag tänka mig! Har väntat så länge med att tvätta nu att ja knappt har några rena strumpor eller underkläder så ni kan ju tänka er hur många gånger jag kommer behöva springa upp och ner under efetermiddagen.

Har även vart duktig och äntligen ringt till Trygg hansa och bett dom skicka nån reseförsäkringsgrejs som man måste ha till Ryssland. Verkar va himla viktigt med pass, visum och allt sånt där, typiskt Ryssland.

Sitter även o funderar lite på hur jag vill ha det i min nya lägenhet.. Skulle vilja ha en världskarta så som på bilden nedanför, har alltid varit en liten dröm, men ja vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Väggarna är gröna nämligen, men tjaaa nåt ska man väl kunna ordna. En tripp till IKEA blir de iallafall när jag är hemma över jul! har för övrigt bokat biljett hit till Östersund igen den 5e januari sen kommer pappa och Linda upp med lite saker och hjälper mig att flytta när jag får flytta in i mitt nya =)


storhandel igen

Hellu! Skickade precis in CV och personligt brev till ett "jobb" som idrottsledare för små barn på helgerna här i ÖStersund som Hanna tipsade mig om i lördags. Hon jobbar där nu men hon ska flytta så hon skulle rekomendera mig och jag hoppas verkligen att jag får de, skulle vara jätteroligt =)

Annars idag så gick jag och Elinor till skolan till 10 och sen satt jag i bibblan och skrev på tentan tills klockan halv 3. Good girl. Men inte fan är den bra för de.. Måste slipa lite på den imorn, skulle behöva göra mer än bara slipa men de får va sådär, orkar inte mera.. Tog bussen till Willys och handlade för 300 kr, tänkte skriva upp allt igen bara för ja tycker de är så kul när andra skriver upp va de har handlat :p

Ruccolasallad
Äpplen
Vitlök
Potatis
Kiwi i korg
Juice
Ost
Bregott extrasallt
yougurth
Fil
Mjölk
Matlagningsgrädde
Minipizza
Julvört
Pepparkakor
Kryddmix
Jasminris
Nudlar
Jordgubbar
Popcorn

Jepp de va de. Hade inte pengar att handla förens onsdag egentligen men all frukost va slut så de va lika bra o ta allt med en gång. Dessutom får jag mer tid till att tvätta och städa imorn då... Kul.

söndag.

Puh.. Fick reda på att vi har föreläsning imorn vilket jag inte hade planerat. 3 timmar dessutom... Men sen jädrar!

Eftermiddagen har spenderats i köket med diverse skitsnack, scones, youtubeklipp och bioplaner. Bestämde att vi ska gå på Bröllopsfotografen på onsdag, nice nice!

Nu skulle ja helst sova, men kl 22 börjar Paradise hotel o de måste ju ses! Malin & Elinor kommer över o joinar så ja måste abslut hålla mig vaken :p

skittenta...

Hej. De går åt helvete med min hemtenta. 

Shaw och Williams diskuterar hur massturismens konsumtions- och produktionsmönster går över i den post-fordistiska fasen och att vi idag ser en ”McDonaldization” beträffande den turistiska konsumtionen. Förklara och diskutera vad dessa förändringar innebär och kan komma att innebära ur turistnäringens synvinkel. Nån som kan tala om de för mig? Nån?

Ja ja de är bara att hålla ut. Imorn ska ja träffa Maria, Lotta och Petra iallafall se om dom förhoppningsvis har kommit fram till lite mer svar än jag så vi kan hjälpas åt lite..

Bestämde mig för att inte stanna hemma igår och tog med mig Elinor till huset brevid. Trodde de skulle va mycket folk eftersom en i min klass hyrt lokalen, men icke. Men de funkade väl allt, tänkte även att vi skulle ha nära hem ju, men de blev såklart till att åka in till stan och entra O´learys. De andra gick dock till Plaza men vi träffade Malin på Olles och dansade och hade kul. Efter ett tag masade vi oss till Plaza och gjorde samma sak där. När de stängde blev de raka vägen hem för idag finns de ingen tid till att vara trött! Men de är jag ändå för jag kunde inte somna :( sover så sjukt dåligt på nätterna och är trött hela tiden..


Snygga bartenders =)

hej hej..




back to work!


popcornfrilla

Fy vilken natt! Somnade antagligen väldigt snart efter att jag lagt huvudet på kudden, men mitt i allting så vaknade jag och hade extremt ont i hela överdelen av kroppen, typ inne i kroppen liksom, jättekonstigt. Ja visste inte vart ja skulle ta vägen så illa var de, tog en värktablett och la mig sedan på golvet, de hjälpte inte så jag la mig i sängen och tillslut gav de väl sig så jag somnade men då drömde ja massa istället... Halsen har jag ont i också, stackars mig.

Middagen igår vart iallafall kanongod och de var ytterst trevligt. De bjöds på många asgarv när Niklas härmade en av våra andra kära grannar och tanter med popcornfrilla hahaha... Ja jag kommer minsann sakna dom..

Men nu jädrar måste jag börja med hemtentan! Ska jobbas hårt med den idag och beroende på hur långt ja hinner får jag väl se om jag besöker husfesten i huset brevid ikväll, men ja tror inte ja vill de faktiskt! Märks. Hej hopp

dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger

Ja då har denna dag passerat. Jag har legat i sängen vid datorn så gott som hela dagen, får alltid samma ångest av sånt.. Har hunnit tänka 10000 för många tankar men med världens bästa support känns saker och ting helt okej, har ju som jag skrivit om massa saker att vara glad över! Tentan, ryssland, lägenheten, basketen, ja listan kan göras lång.

Ett avbrott i liggandet har jag faktiskt gjort och de var att skära kött och mosa runt de i marinad till middagen ikväll och sedan gjorde vi en kladdkaka med minttu i. Kommer nog bli superb! Hoppas jag kan hålla mig vaken till efterrätten..


såhär kan för övrigt en riktigt avdankad efterfest se ut..

Kom fram till förut att igår var sista torsdagen innan jul som ja ska ut, kommer kännas tomt, men de blir nog bäst! Kan ju alltid gå till Oscars o käka lite soppa o umgås, men inget mer. Punkt slut.

miss




ge mig pengar

Skulle så himla gärna bara sätta mig på tåget och åka hem just nu. Har ingen föreläsning och jag har hemlängtan, saknar mamma o pappa.. Och Valters traskande på parketten..


pokerface

Snacka om att mitt humör svänger nu för tiden.. Ena stunden händer de sjukt bra grejer medans allt bara ramlar ihop nästa sekund... Jag hade ännu en kul kväll ute igår, men jag börjar verkligen ledsna. Tänk att de bara gått 3 månader och jag har redan tröttnat på stan, fast de är inte så att de är staden ja är less på, de är bara att allt blir så lika hela tiden. Behöver nytt nu! Om inte minst för att gå vidare... Bläää, jag får helt enkelt byta umgängeskrets till nästa gång ja ska ut!

Basketen igår var iallafall skitkul! Vi vart 7 st och körde street o de va verkligen svinkul, hade glömt bort hur kul de var med basket! Mitt finger som jag alltid lyckas skada när jag spelar är förövrigt blått, men när man spelar med killar kan man inte visa sina smärtor så jag höll ut!

Hemgången idag blev för övrigt riktigt sen, vi väntade tills första bussen gick så vid halv 7 klampade ja väl in här o kolapsade i sängen, men de gick inte o sova mera, tror inte ja har sovit över huvud taget, bara tänkt och tänkt och tänkt.. Kommer bli en extremt seg dag med andra ord.. Vill äta frukost men orkar inte klä mig o tvätta bort sminket... Nackdelen med att bo i korridor.


happy on the outside, a fucking mess inside..


basket & plaza

Hola! Jag är en gnutta stressad men skriver lite ändå.

Imorse åkte jag in till stan lite innan vi började för att gå till polisen och fixa ett nytt pass. Mitt går ut i augusti och de måste vara giltigt 6 månader efter att man kommer hem och eftersom vi kommer hem från Ryssland i mars så var ja tvungen.. Kul utgift.. Desutom blev jag så brutalt ful på bilden hahaha.. Aja sen gick vi och betalade Åreresan så nu är de gjort och sedan hade vi en 2timmars föreläsning. När den var slut och vi fått hemtentan blev de en snabbis på stan och sedan slängde jag ihop lite fiskpinnar och mos här hemma.

Nu har jag precis packat ner allt som kan behövas en kväll på Plaza och om en timma går bussen in till stan. Johan och Bojan har hyrt hallen på skolan och där blire basket, nice! Blir himla stressigt bara så ja får duscha och göra mig iordning hos Emma. Blir inget Oscars idag efter förra veckans incident så vi ska direkt till Plaza, är taggad! Måste ju fira tentaresultatet =)


EEEEEEEEEEEEEEEEEE

JA KLARADE TENTAN!!!! Faaaan va glad jag är!! Detta betyder skumpa ikväll! moahaha

en grå onsdag

Åh, dumma dumma jag.. Har sovit en timma nu vilket kommer innebära att ja aldrig kommer att somna sen.. Började kolla på en film men den va inge bra, ja kollar alltid bara på halva filmer för att ja inte kan koncentrera mig igenom en hel om den inte är tillräckligt bra. Har tänt ljus och köpte till och med choklad för att mysa till de litegrand denna annars riktigt gråa dag. Men jag kan inte komma till ro.. Fick inte reda på tentan idag och det tar knäcken på mig att gå o vänta! Vad vi däremot fick reda på var att tentan vi skulle ha på nu på tisdag blir en hemtenta istället och de känns verkligen inge bra för min del. Har liksom inte ens boken. Jaja nu är min helg räddad iallafall, får den imorn o ska va klara på tisdag.



Dagen har annars som sagt vart rätt grå, har inte hänt mycket sen ja kom hem.. Jag, Malin och Elinor planerade 3rätersmiddag på fredag, kommer nog bli nice :)

För övrigt så är mitt knä totalpaj sen igår! Kan knappt gå, inte utan att de painar järnet iallafall och de känns verkligen inte kul. Hoppas de går över med omedelbar verkan annars dör ja! De va väl de jag hade på hjärtat idag. Ska väl fortsätta se den dåliga filmen eller så kollar ja på en annan, fick massa av Elinor innan men ingen verkar så askalas. Får se. Ciao

håller tummarna för ett E

Jag håller tummarna för att mitt flyt kan få fortsätta idag, för vi ska få tillbaks tentorna och de skulle betyda så galet mycket att få ett E. Annars blire vanlig tenta nästa tisdag och omtenta på lördagen.. Är dock ganska säker på att det blir ett F dessvärre så nästa vecka har jag ingen fritid iallafall..


lyckorus

Okej, jag var underbart glad när ja fick en lägenhet i stan. Nu när ja har vart o kollat på den kan jag inte ens beskriva hur otroligt lycklig jag är!! Jag svävade verkligen på moln innan!!! Gör de än, men inte riktigt lika mycket kanske ;D Ni anar inte hur fin den var, jättehögt i tak, höga fina fönster, lite så där exakt lagomt old ja allt var perfekt! Och bättre läge kan man inte få. TACK GUD, äntligen visar du tecken på att du är med mig! Emma & Carro var med o dom är så avundsjuka att de nästan vill säga upp bekantskapen haha.. Kommer bli 2 långa månader innan flytten de är ett som är säkert..

För att göra mig ännu lyckligare var ja iväg och spelade basket också ju, och de va svinkul! Va för en gångs skull inte sämst eftersom vissa inte ens kunde dribbla haha så de va kul. Dom ska kanske fixa ett campuslag så jag ska absolut vara med, för jävlar i havet va min kondition blivit SÄMST!! Men de ska de bli ändring på nu.

ÅÅHHH ja är så gla tralalala.. Trots huvudvärk och en svettig kropp... :p Så en dusch och lite sömn innan föreläsningen vid 10.15 imorn får de bli nu. gonatt, hoppas er dag varit lika underbart bra som min

basket med ösis!

Om en o en halv timma får ja se mitt nya hem! Har inte kunnat tänka på annat på hela dagen. Va inne i en jätterolig inredningsaffär där ja hitta massa roliga saker ja ska köpa, mycke roligare att göra fint när man vet att man kommer bo där länge och när folk kommer vilja hälsa på :p

Dagen har spenderats i skolan, ingen föreläsning men lite plugg o så :) Och gissa va ja ska göra ikväll?! Spela basket!! Jag, Emma och Maria ska gå till ÖSIS basketträning och undersöka va de är. Ja är asnervös men de ska bli skitkul! Snacka om längesen.. Men nu ska jag kika på One tree hill! Ciao


i still care..

Nu tänker inte jag ens försöka vara en god vän längre, även fast jag vill så handlar de om att ge och ta trots att de är många mil mellan.. Man kan se tillbaks till alla underbara minnen och sitta och titta på gamla biler. Men de är bara att komma ner på jorden och inse att den tiden är förbi. It is sad, allt ja har att säga denna kväll. Gonatt =)

jag är nu ägare av 2 lägenheter

I AM SO HAPPY :D Ja har fått en lägenhet inne i stan! 200m till skolan och ännu närmare till centrum och den är hela 32 kvadratmeter, kan knappt bli bättre!

Nu slipper ja att åka snuskbuss varje dag och slipper att lägga flera hundra på taxi så fort man ska hem på natten! Vore de inte för detta så gillar jag Frösön jättemycket, de är jättefint och jag trivs verkligen med mina grannar, som ja för övrigt verkligen kommer att sakna, hur ska ja kunna bo själv?! Men jag har tröttnat lite på de skitiga köket, folk som grisar ner och att balansera med maten genom 3 dörrar så en egen kokvrå ska bli toppen! Åååh vad jag är glad! Flytten blir inte förens januari/februari så jag har ett tag kvar att förbereda mig på också hehe. Jobbigt värre o packa ner o upp allt igen, men de är de värt för här tänker ja inte bo i 3 år vilket fall som helst =)

Idag har jag förutom att varit alldeles upprymd över detta varit i skolan från 10 till 16. Först föreläsning o sedan studerade vi, mest studerade vi alla människor dock, men lite fick vi gjort hehe.. Tror ni föresten inte att jag glömde min matlåda hemma förut så jag fick ju köpa en macka iallafall.. Men de va skönt o ha mat lagad när ja kom hem. Nu ska ja läsa 17 sidor med papper som ja ska ha läst tills innan Paradise hotel börjar.

vill ligga kvar i min varma säng

Uhh va kallt här är! Har precis duschat och ligger nu nerbäddad i sängen igen. Varför blir de alltid så kallt efter att man har duschat på morgnen?

Aa om en timma går bussen till skolan så ja får lov att klä mig nu så jag hinner med en god frukost :)

Paradise hotel igår då, HAHA. Jag skulle kolla för att jag skulle kunna hänga med i snacket sen och nu är man ju såklart fast hur patetiskt de än är! Men de där underbara hotellet skulle jag gärna bo på.. Hej hopp

surprise

Ja älskar spontanitet! Jag & Carro gick till Ica innan för ja skulle ha mjölk, på affären fick ja en snillerblixt och kom på att vi skulle göra tårta o gå o överaska Emma med. Sagt och gjort, 45 min senare hade vi slängt ihop en fin liten tårta som vi for in till stan med. Hon blev glad o vi avnjöt den samtidigt som vi kollade skidfilm. Kul att man slipper tvinga sina vänner att kolla på den typen av filmer här ;)

 

Har utlovat bilder på vårt kök så jag töntade runt o tog lite bilder förut när ja lagade matlåda. Imorn ska vi nämligen vara kvar efter föreläsningen och plugga lite, därav matlådan.


Min sida av köket, den skitiga sidan.. Lägg märke till att ja och Malin städade idag.

den nästan identiska andra sidan av köket!

många kylar o frysar behövs.

Min del i kylskåpet.. lite mjölk, ost, smör, fil, brie, creme fraish, falukorv aa sånt.

Jaa roligare än så blir de inte. Thats my kitchen.


snart jul ju!!!

Go förmiddag! Har inlett dagen med att städa i köket eftersom de va min städvecka, såg för jävligt ut där ute, riktigt snuskigt. Till sommarn är de ja som flyttar in till stan iallafall, börjar tröttna på folk som inte kan plocka undan efter sig.. Innan tog jag även tag i mitt diskberg som infunnit sig i min lägenhet och efter damsög jag här o plocka iordning. Duktiga lilla jag, de var faktiskt de enda planerna jag hade för dagen. Fast nu återstår ju den stående punkten, plugg.

Gymmet bör väl besökas med, men jag känner mig rätt mör i benen från igår så vi får väl se.

Emma gjorde mig föresten riktigt stressad igår genom att tala om hur de kommande veckorna innan jul ser ut! Eller de kommande helgerna rättare sagt..

Nästa helg: husfest i 15
helg 2: Julbord/julfest med alla Turare och sedan Pre-skiweek på Marité
helg 3: ABCfest i ABClokalen, utklädnad till något på de bokstäverna
helg 4: Försäsong i Åre
helg 5: Alla åker hem över jul!!!!
helg 6: Julafton

Fattar ni va snart de är????Pluset är väl att de verkligen händer något kul varje helg, men allvarligt, de va ju agusti nyss!! Galet..

Toppendag!

Varför vill inte katten sova när jag vill sova??

Har iallafall precis kommit hem från en mysig kväll på Paus, ett nattöppet kafé här i stan. Trodde aldrig jag skulle orka åka in till stan igen efter att ja kom hem från Vemdalen, men efter en varm dusch och lite god mat så funkade det galant!

Var ett bra slut på en kanonbra dag som började tidigt imorse med att jag nästan missade bussen, lång historia, men ja och Carro måste ialalfall lära oss att kolla på rätt dag på tidtabellen, inte första gången detta händer.. Efter 2 timmars bussresa kom vi iallafall fram och de va massor av snö!! Hur fint som helst =) Känndes precis som alltid att stå på skidorna fast man alltid är rädd att man inte ska kunna åka första gången på sösongen. Lite isigt och få backar öppna, men vad ska man räkna med när man åker skidor i början av november?? Efter 3 åk åkte Petra in och satte sig i värmestugan och där satt hon haha. De kommer bli ett stående skämt ett bra tag framöver iallafall de är ett som är säkert :p

Backarna stängde vid 3 och trots dåligt väder och isen så åkte jag och Emma typ konstant från de att vi kom! Kul kul kul!!Fast jag gillar att åka med skidåkare bättre än brädåkare... ;) Bussen hem gick inte förens 18.10 så vi satte oss i "pianobaren" och chillade ett bra tag, men de va minsann trevligt de med så vi överlevde att vänta.



Nu ska jag sova och jag hoppas Julia samtycker! Tack och lov att Caro kommer hem imorn så jag får sova själv igen...

dags att inviga plankorna

Masade mig iväg till ica bara för att köpa oboy, bara för att man ska ha varm choklad när man åker skidor fast de inte ens är särskillt gott. Dyrt va de och ja köpte saker ja inte behövde och när jag kom hem kom ja på att ja icke äger någon mjölk så ja kan ändå inte göra någon oboy imorn om ja inte går tillbaks till affären vilket ja inte tänker göra... Livet är tufft sometimes..

08.13 åker ja härifrån imorn o 08.50 rullar bussen till Vemdalen! Och på tal om skidåkning så är jag så otroligt glad och fruktansvärt avundsjuk på Amanda som fått säsongsjobb i Sälen, ja vill också! De flesta i min klass har kört några säsonger o de verkar crazy. Synd bara att de inte var i Åre hon fick, de hade varit kanon ju för dit ska ja många många gånger i vinter :D Men jag är ju trots allt bara 21 år när ja pluggat färdigt så jag hinner kanske prova de jag med nån gång.



Bestämde mig föresten för att bara stanna hemma ikväll, måste duscha, göra matsäck och plocka iordning på alla grejor innan ja somnar! Hoppas verkligen att katten kan vara tyst inatt...Hej hopp


drömmer mig bort till kirovsk

Här kommer en uppdatering från en myyycket trött mig..Var galet nära att jag struntade i föreläsningen imorse, men en halvtimma innan bussen gick masade jag mig upp och gick till skolan med gårdagens smink... Jag är stollt.

Gårdagen va grymt kul och den har satt sina spår. Emma blev utkastad från soppan för andra gången haha, men vi skulle ändå precis gå vidare till Plaza där de va en survakt o vi knappt kom in.. Men Emma charmade så de fungerade allt tillslut sån tur var. Skrattade så ja dog hela kvällen av interna skånejohanskämt, De bejter ente på maaj! hahaha... Helt plötsligt när ja och Clément stod ute så kom alla ut och de stängde visst, tänk så fort tiden går när man har roligt. Blev iallafall en taxiresa till campingen som låg mycket längre bort än ja ville minnas och de är så typiskt mig och Emma o inte tänka innan vi agerar, hahaha hade Carro vart med hade vi aldrig åkt. Vilket nog hade varit bra för sedan blev det till att prommenera in till stan i snörusket. Väl vid stan haffade jag en bulle och somnade väl vid 5snåret hur skönt som helst!


Ikväll vet ja inte vad som händer, verkar hända hur mcket som helst men jag kommer nog bara vilja sova, måste save some money och vara uppvilad inför imorn! Men party with our international friends låter ju rätt lockande, Buz hos Carina också, OC hos Emma med och nu fick ja precis ett sms från Malin om fest, haha varför just idaaag?! Aja de märks va de blir sen iallafall.

Just nu ligger ja o kollar på Rising där dom besöker Kirovsk och drömmer mig bort till Rysslnad och skidåkning.. Verkar vara himla dyrt o äta o så dock, 10kr för en måltid inklusive dryck hö hö..

Men nu somnar ja gott folk hej

the ugly truth..

Har precis ätit megagott käk och ska strax fortsätta kolla på en film ja började se igår. The ugly truth, en förutsägbar amerikansk honkommerfåhanmanintetror-film vilket är precis vad jag vill kolla på jus nu. Ibland är livet bra fint och man kan må bra av så små saker.


När jag sett klart ska jag nog ta en tupplur eftersom jag inte sovit på hela natten typ! Dumma katten jamade, grävde i bajslådan, krafsade på garderoben, knallade omkring i min säng och var allmänt väldigt högljudd.. Kommer ha påsar ner till knäna under ögonen innan söndag..Till sist vid halv 6 imorse parkerade hon på min kudde så jag fick sova utan och där somnade hon äntligen. Kul..

Sen blire dusch och iordningfix för en night out. Blir ett gäng hos Maria först, sedan soppan och sist men inte minst Plaza. För denna gång ska ja hem efter Plaza för vi börjar 10.15 imorn och jag behöver sova då.. Men vi får väl se ;D

kattligt sällskap

Jag har jättetråkigt! Vet inte vad ja ska göra, har energi för en gångs skull, men kommer verkligen inte på nåt roligt att göra.. Vill laga mat men eftersom att jag tydligen har en ovän i korridoren som var där nyss så kan ja inte.. Haha, han är tydligen sur på mig har ja fått reda på så nu är ja sur på honom för att de är en så fjantig sak o va sur för och för han inte säger de till mig utan isället säger de till dom andra.. Haha jaa går vi i lekis eller..

Nog om de, snart kommer Julia hit, mjau mjau va kul vi ska ha ja o lilla katten :D kommer antaglien inte kunna sova på 4 nätter nu och min lägenhet kommer vara täckt av hår, men ja slipper vara ensam iallafall.



Längtar till lördag och Vemdalen :D :D :D

fishville

Skulle gå in och skörda på min farm nyss och såg då att de fanns nåt som hette Fishville också, ett asgarv bröts ut inom mig och jag var ju givetvis tvungen att dela detta, för mig, nya fenomen med Emma och slängde iväg ett sms.

Jag: Fishville! hahahahaha
Gerd: Haha har du börjat spela de nu eller? (H)
Jag: Vadå spelar du de? :O ja har inte sett att de fanns innan! hahah
Gerd: Ne men becka spelar det och tjatar om det hela tiden :p hahaha, men du är ju lite efter också (H)
Jag: Ja dina växter har ju gått o dött dom, dåliga bonde! Hö hö ja är väl de..
Gerd: Jaa jag vet :( men jag har verkligen inte orkat skörda, vet inte vad det är med mig, jag måste vara sjuk eller något :O
Jag: Du har nog gått in i en höbal helt enkelt tror ja.. Usch, ja hoppades att de inte skulle hända dig :(
Gerd: Hahahaha, jo gått in i en höbal har jag nog gjort, inte kul inte :(
Jag: Du får nog söka upp hjälp innan hela farmen dör ut!
Gerd: Aa ska fan göra de :O finns det någon speciell farmvilleläkare?
Jag: Aa dom har en här i Östersund, men ja vet inte hur de är hemma :S annars kan diggi säkert hjälpa, han är ju legend :)
Gerd: Aa just de fan, de glömde jag bort att han ju är legend! Får ta o be honom att hela mig när jag kommer hem! (H)

Hahaha jaa mina vänner.. De är inte de att man frågar hur de är o så när vi väl hörs utan konversationerna brukar se ut ungefär så här =)


vart tog the spirit vägen?

Malin är trött.. Skräll va? Orkar verkligen inte iväg till gymmet orkar inte orkar inte! Men nåt måste ja göra så jag inte tar en tupplur... Åh jag tappade precis livsglöden totalt! Den bara försvann, jag vill bara ligga här o glo upp i taket och lyssna på bra musik och aldrig mer gå härifrån! Meeen eftersom jag vet att man inte kan leva så så ska jag väl knalla ut i kylan på en prommenad innan jag lagar middag och kollar påp det senaste one tree hillavsnittet. Eller så lägger jag mig uner täcket och tycker synd om mig själv...

Återstår att se..

megahandling

Sådär ja, nu har jag vart o megahandlat!

Juice
Bananer
Muffinsformar
Spagetthi
Cornflakes
Creme fraisch paprika/chilli
Creme fraisch
Dinkelbröd
Energibröd
Fil
Fiskbullar dillsås
Fryspåsar
Gul lök
Gurka
Allioli
Laxfilé
Musli i lösvikt
Margarin
Matlagningsgrädde
Mellanmjölk
Minipizza
Naturgodis
Nudlar biffsmak
Potatis
Potatiskroketter
Tomat
Vetemjöl
Ägg
Äpplen
Kakao

Nu ska ja inte behöva handla på ett bra tag! haha, men de säger ja ju jämt tycker ja.. Kallt var de ute idag iallafall de är ett som är säkert! Snöade som tusan just när ja gick den långa vägen till Maxi och nu är de jättefint ute med frostiga träd o allt. Hoppas de får ligga kvar!!

Var på skolan med o skulle timlåna en bok vi behöver till tentan som är redan om 2 veckor, men självklart var tillomed den utlånad.. Får läsa lite i alla papper vi fick igår istället. Hej hopp

IAM GOING TO RUSSIA!!

Jag har bestämt mig! De blir RUSSIA i februari!!! :D Kirovsk närmare bestämt!!! Kommer bli så ballt och jag är så glaaaad :D längtar som en galning redan! Träffade en rysk för några veckor sedan, får leta upp honom och be om lite språklektioner kanske.. Ne men Ryssland var väl ändå det sista landet i världen jag trodde jag skulle besöka i mitt liv, grått o jävligt. Men nu ska de bara bli crazy!



Ska strax hoppa in i duschen. Är svettig och äcklig efter ett pass på gymmet. Alltid lika spännande o se va de är för människor där, idag kom de in världens superblonderade, solariesolade tjejen i typ 13årsåldern med hennes två minismå kompisar som stod och spanade in de minst 7 år äldre killarna än dom. Jag dog inombords...

Föreläsningen idag gick segt.. Fick som vanligt en hel regnskog med papper från Lars och han hamnade i massa annat snack eftersom en viss klasskamrat stället världens mest korkade frågor jämt.. Bestämde även helt säkert att de blir Vemdalen med Emma och Petra på lördag, inviga skidorna för säsongen!! :D :D 

Imorn är vi lediga och jag ska åka till Maxi och storhandla, ska handla för över 500kr för då får ja 100kr rabatt! Kommer antagligen få bekymmer med att bära hem allt sen, får ta med mig bärhjälp kanske.. Men just de, duschen! Hej hopp


trötter

Jag har sagt de en miljon gånger och nu säger jag de igen, de kan inte vara friskt att vara så här trött hela tiden!!! Jag klev upp vid halv 9 och gjorde mig i ordning och käkade, men nu har jag sovit en timma eller så.. Orkar inte med de här..


söndag

Yooo! 

Dagen har varit seeeg... Har inte vart ute en sekund.. Skulle tagit en prommenad men så blev de Geni i köket istället. De va kul, men vi var så dåliga att vi gick över till barnfrågorna tillslut haha.. Kommer bli tomt när Malin flyttar efter jul :( Men de ska bli kul med lite nya grannar efter som 3 av 10 inte ens verkar bo här.. Jaaao..

Har inte haft en riktig föreläsning sen innan jag var hemma på besök, så de va ett tag sen så de kommer bli tungt imorn :p Börjar 13.15 och håller på ända till 16, så länge är vi inte vana vid att lyssna ju! haha..

myslördag

God morgon! Känns ytterst skönt att vara pigg och utvilad denna söndag så man kan få lite nytta gjord kanske. Okej ska ja vara helt ärlig har jag sovit skitdåligt och känner mig inte pigg för 5 öre men de är ju bättre än va de brukar iallafall..

Gårdagen vart kanonkul!Supergott med tacos och kul att sjunga lite singstar, de va längesen! Och nu är jag sugen på att köpa ett nytt spel, men de har ja inte råd med tyvärr.. Sportstech hade försenad halloweenfest i lokalen på bottenvåningen så helt pöltsligt stod Iprenmannen och en gul superman utanför fönstret haha de va kul.. Vid 10kom Petra, Tina och Carina och vi snackade lite Ryssland. Jag blir mer och mer sugen verkligen!! Kommer ångra mig som en gris annars när de andra åker iväg!

Så mysigt hade vi gjort de =)



Jag lekte med mina blivande rumskamrat för nästa vecka medans de andra sjöng!

I Carros hus bor personen med definitivt längst och konstigast efternamn i världen.. haha. Aghaseyedabolghasem.  Han hette seriöst så! Hahah, hade inte klockan vart så mycket när vi gick hem hade jag plingat på o frågat hur man utalar de, skulle va spännande o höra..

Men nu ska ja ta vara på min sista lediga dag innan nya kursen! Hej hopp

eldorados biffnudlar är fina dom

Idag är en mycket bättre dag än igår, I am happy! 

Har precis käkat ett paket nudlar, Eldorados med biffsmak. De är väldigt viktigt de där med vilket märke de är, vissa nudlar är superäckliga ju.. Men ja minns min absoluta favorit som nudelamanda och kryddmalin brukade göra, haha, biff och paprika var de men den finns inte längre...

Dagen började med ett besök på gymmet med Elinor. Måste bara flika in då hur mycket jag irriterar mig på folk som har TOFFLOR på sig på gymmet, seriöst tofflor?! Okej dom som bara har strumpor, men där går gräsen va... Efter en dusch satte jag mig på bussen ut mot Lillänge där Emma och Carro hoppade på bussen och vi åkte ner till Willys. Där inhandlade vi tacosgrejer för ikväll blir de tacos och sing star hos Caroliiiine. Skönt att för en gångs skull slippa lämna ön! Men innan ja ska dit ska ja hinna baka muffins som ja ska ta med, men ja är så trött nu så ja vet inte om ja orkar.. Plus att ja inte har några ägg hemma.. Och inget margarin.. Aja får se hur ja gör! Hej hopp


pizza och skitsnack

Varför utsätter man sig gång efter gång för detta, varför går man inte bara hem i tid och sover sina 8 timmar för.. Ja är kalastrött men ska försöka hålla mig vaken liiite till. Dagen har väl varit en riktigt skitdag egentligen, en riktig söndag, kom på förut att fredag är nya söndag.. Regnigt, slaskigt, blåsigt och jävligt har det varit, bara för att riktigt bevisa att de är lite skit nu. Men som ett ljus i mörkret åkte jag och Carro in till stan förut och spenderade eftermiddagen med pizza och behövligt skitsnack hemma hos Emma! Very niiice.

Innan ja åkte snackade jag med en charmigt störd kompis vid namn Madeleine. Hahaha.. Hon gjorde min dag, både känslomässigt och humormässigt, de skulle behövas fler Mauds i de här landet! Och en här i Östersund gärna.

Men nu orkar ja inte mer! Gonatt, ha en roligare fredagskväll än jag!

svetlana

Ja glömde ju att berätta om Rysslandsresan! Vore gryyyyymt att åka till Ryssland och åka skidor en vecka!! Bara att åka buss genom hela landet vore en riktigt upplevelse. Till de mycket överkomliga priset av 3400kr. Ååhhh ja vill verkligen! Tänk om man ändå vore lite rik.. Skulle ju kunna ta de pengar ja sparat till en solsemester eftersom jag ändå aldrig kommer få med mig någon på den sådan.. Men jag vill sola och bada också... Aa livet är inte lätt..
Åkare: , Foto: Alex karlsson, Kategori: Skidor - Big Mountain


hur kan de vara så svårt??

Helt SJUKT vad de kan hända grejer på en torsdagsnatt! Vet liksom inte i vilket hörn ja ska börja. Men i stora drag då. Vi åkte in till stan vid halv 7, gick till Plaza och köpte liftkorten! Den här vintern kommer bli kanoooon! Sedan bar det av till Carina där vi spelade Buzz och de va riktigt kul faktiskt även om jag var väldigt dålig.. hehe.. Sen spelade Carro och Emma GH och då väcktes gamla minnen från Kristinehamn, när vi var hos Louise för hundra år sedan o spelade de och Rickard och Martin(?) psykade oss andra med blånils och diverse andra komentarer. De är när såna där minnen kommer upp som man längtar så galet hem, för man sitter typ o skrattar i sitt eget huvud eftersom ingen fattar nåt..


Iallafall, senare gick vi iväg till Oscar's en sväng och chillade lite med härliga klasskamrater och sedan vidare till Plaza där snömässan var bortblåst och dansgolven laddade! Hade riktigt kul där inne, på vägen dit var de väl mindre kul, ramlade typ 3 gånger för de va så förbaskat halt! Och de va inga små vurpor vi snackar här utan verkligen bananskalsvurpor hahaha.. Blåmärkena börjar träda fram...

Kom på mig själv förut hur liknande var eviga torsdag har börjat se ut, för gissa vart vi gick när de stängde? Joooo, trumvirvel... Subway! Och sedan blev de efterfest hos Robin, skräll på den med. Och som alltid, några somnade medans vi andra satt och valde musik som skulle spelas. Men ja gillar de! :)

Halv 5 hämtade taxin upp mig och Carro och när jag kom hem kom samtidigt Ludde hem som knallat de ca 4 kilometrarna från Robin typ 2 timmar innan, haha fick inte riktigt fram vad han hade pysslat med men synd tyckte jag om honom iallafall..haha.. När jag kom hem blev de givetvis nattmacka och sedan ett lång samtal som skulle vart givande men som bara blev mer ogivande än någon kan ana... Klockan hann iallafall bli 7 så jag har inte sovit många timmar eftersom ja inte kan sova så här på förmiddagen! Kommer kolapsa snart... Men ikväll blire förhoppningsvis Singstar här, om ja orkar dvs... Idag ska ja inte göra ett skit annars!

Alla detaljer och hemligheter håller jag givetvis för mig själv hoppas jag ni begriper =)

nu har vi också snö! För några timmar kanske...

Ja avskyr att vakna av att vara kissnödig.. De här är ju alldeles för tidigt för att vara upe en ledig dag... Men jag upptäckte att de var vitt ute när jag kollade ut genom fönstret så nu kan jag inte somna om för de är så kul :D Tog lite längre tid innan de nådde Norrland, men de är väl så de är antar jag.


Igårkväll var jag bara hemma och tog de superlungt, läste lite och tände ljus. De va jätteskönt och jag hade verkligen ingen lust att göra någonting annat. Och idag ska jag in till stan och leta efter något att köpa till min farmor som fyller 90år på måndag! Men ja har iiingen aning om vad ja ska köpa.. Förutom ett kort. Aja nåt hittar ja nog..


stressad av att göra ingenting!

Jag blir galen på mig själv! Känner mig jättestressad och upprymd fast jag precis som jag skrev innan inte har någonting alls jag borde göra nu!! Kan jag inte bara få slappna av då och inte göra någonting? De går inte.. Tur att jag inte är arbetslös, eller de är jag ju iofs men jag pluggar ju trots allt då o då. Aja jag får traska iväg till gymmet o se om jag kan göra ingenting med gott samvete sen då!

firar med god lunch

Åt precis upp en uuutsökt lunch! Var ju tvungen att fira med lite lyxmat och det enda man behöver är:

Lax
Rucolasallad
Matlagningsgrädde
Citronpeppar
Salt
Pasta






Jag är förbannad över tentan, men struntar i de nu eftersom de ändå inte går att göra något åt det. Anledningen till att jag, och många andra också för den delen skulle jag tro är förbannade är för att 12 poäng av den 50 poängiga tentan handlade om en extrem meningslös grej som ingen har pluggat in för man för allt i världen inte trodde de skulle komma med! Visst, så ska man väl aldrig göra för de är ju alltid de dumma som kommer med, men nu är så gjort och hade de inte vart för de hade jag kanske klarat tentan men nu är jag ytterst tveksam.. Ett Fx kanske, vilket betyder att man bara behöver komplitera..

Ja ja nog om de, nu är ja ledig i 4 dagar och man behöver inte ägna en tanke åt plugg! Great! Men vad ska man hitta på då mån tro? :p städa ska jag göra iallafall sen har ja ingen aning... Ska väl ut imorn och på snömässa,där man köper liftkorten. Sen ville ju jag och Emma åka till Funäsdalen i helgen, men så verkar de icke bli.. :( Vill inte ut iallafall, men de förvånar mig inte om de blir så ändå.. Ja de märks, är ju bara onsdag än! Hej hopp


nu fåe de gå som de går

Verkligen dumt av mig att sova i en timma så här på dagen när jag ska upp tidigt imorn och inte kommer somna ikväll.. Men av någon anledningen kunde jag inte hålla mig vaken en sekund till!

Dagen har spenderats i skolan, från 11 till 4 ungefär.. De 2 första timmarna fick jag nog in en del i skallen, Hanna ställde massa bra frågor och vi diskuterade svaren. Sen blev de lunch och efter de satt vi i kaffeterian och då slant bara tankarna iväg dessvärre. Och nu orkar jag inte mer, vill helst inte tänka på tentan så här precis innan, därför passar de mig utmärkt att den är kl 8 så den blir överstökad!

Ska nog tvinga iväg mig till gymmet nu så ja slipper tänka, men de är så kallt ute.. Okej dålig bortförklaring men de är faktiskt kallt... Nu har jag även bestämt mig för att köpa ett säsongskort, blir ungefär 4000kr men då gäller de både Vemdalen och Åre + Duved, Björnen, Björnrike och Klövsjö. Bra deal eftersom ja redan har Åre inplanerat 2 nätter över lucia och kortvecka i Vemdalen vecka 4, sen lär de ju bli massa massa mer :D

Nej men sedär nu knackade Blessed på och sa att hon bjuder på kladdkaka om en timma, ja äter ju egentligen inte sånt där nu mera, men de kommer ja skita i för imorn är de faktiskt tenta ju! ;D

haha baconseason ANGUS på burger king..

inga tårar räcker till.

Nu har jag stängt igen mina böcker för idag, tänt massa ljus, slagit på fin musik och bäddat ner mig i sängen. It is cooosy :)

Denna stämningsfulla musik får mig att tänka på när jag och Emma hade "UFmöte" och låg i sängen och lyssnade på valsång.. hahaha.. Nog för att jag har träffat helt fantastiska människor sedan jag flyttade så kan jag verkligen inte se mig själv med någon av dom ligga och lyssna på valmusik och ringa någon som är i rummet brevid för att få lite scones serverade. Skulle jag kunna få be att spola tillbaks tiden för några dagar?



Är det föresten normalt att känna att man nästan skulle behöva en riktig motgång i livet snart? Allt är för bra just nu och har varit de alldeles för länge så de känns som jag inte ens är värd de.. Vill hellre att det går dåligt för mig än att dom som betyder mest ska råka lilla...

måndag, dan före dan före doppardan

Hola amigos! Ska absolut börja plugga i skolan i fortsättningen, fick massor gjort under de 2 timmar jag var där! Men hur mycket jag än läser får jag inte riktigt grepp om de.. Men de löser sig allt! Sen jag kom hem har jag käkat bacon och mos, pluggat och sprungit upp och ner i tvättstugan. Yeah, kul dag. Antagligen därför jag känner så starkt behov av att blogga trots att ja inte har ett skit att skriva.


sitter och lyssnar på din låt dag in och dag ut, men inget blir väl bättre för de..


jag är en vampyr

God morgon! Klev upp tidigt idag för jag ska åka in till skolan och plugga med några i klassen, kommer nog gå lite bättre än när vi pluggar med studiegruppen som inte är den seriösaste i stan.. Börjar verkligen få ångest!! Men de kommer nog gå bra.

Haha, kollar på nyheterna och nu jagar polisen tydligen en "vampyr" som springer omkring o biter folk i öronen! va blire!?


imorn börjar allvaret!

Jag spricker snart så mätt är jag! Lyckades göra riktigt god mat ikväll, men när man äter för mycket blir de fruktansvärt äckligt tillslut.. Lyckas alltid göra typ 1 och en halv portion så de blir så fel för mig.. Biiiig problems..

Jag lyckades givetvis en dag som denna spilla ut en hel liter juice på golvet innan ja började med maten :) Annars har jag bara legat i sängen hela dagen och inte gjort ett skit, precis som väntat. Men imorn börjar allvaret, plugg plugg plugg och tvättstugetid!

ja vet vad som fattades...

Jag kan inte begripa hur ja kan skita ner så bedrövligt när ja kommer hem på nätterna, ser ut som ett bombnedslag här inne fast ja städa igår.. Nån hade nåt glittrigt på sig iallafall för de är glitter överallt på toan!

Hur som helst så ligger ja i min lilla säng nu, trött som ett djur. Måste lägga av att komma hem så sent, men ingen fest utan efterfest sa Emma så klokt en kväll.

Denna bild kännetecknar min kväll, för 50% av tiden kämpade ja med att klämma ner mina saker i väskan hahaha. Malin skrev att ja missade ett ragg för ja stog o kämpade o sen orkade han tydligen inte vänta hahaa.

Men iallafall, kvällen var askalas och vi blev askalas. höhö. Denna gång var de Elinor som inte kom med ut på krogen, alltid är de nån. Galet mycket folk vare och färre utklädda än ja trodde, ja dissade för övrigt min perruk, de va så fult.. Efteråt ville folk som vanligt ha Subway så de va bara o knalla dit, har nog aldrig varit så sugen på o köpa en macka men ja stod emot o käka smörgås och fil när vi kom hem istället. Sen gick vi ner till nedervåningen och hängde med Ludde fram till 6snåret.. Kul jul.

Idag har jag inga planer alls, gjorde all nytta igår så ja skulle slippa idag :) Sjukt sugen på nåt gott att äta är ja däremot. KÖTT! Har föresten glömt att anmäla mig till tentan så ja hoppas för allt i världen de går att fixa! På onsdag är de ju dags.. Men nu ska ja kolla på en movie eller nåt! Hej hopp

RSS 2.0