På Arlanda!

Hej!
Nu sitter jag Gerd och Limpan på Arlanda och väntar. Har haft en kul shoppingeftermiddag i Stockholm, köpte en svart klänning och en randig polo :)
Skolan började idag också, klockan 10.00 men innan de var jag Maud, Gerd och Ulla på Mcdonalds och åt frukostmacka, såå gott! Rekomenderas verkligen. När vi kom till skolan så fick vi sitta och lyssna på när lilla Hasse stod och snackade om en massa och sedan fick vi skåp, jag fick underskåp iår igen... Men jag överlever förhoppningsvis. Det var iallafall extremt tråkigt att vara tillbaka i skolan igen, allt var verkligen preciiiiis som vanligt... Ska bli så skönt med semester, så här precis efter semestern är slut ;)
Pusshej



Glömde för övrigt att tala om att vi såg Dhani och Natasha på top shop i Stockholm, och de roliga är att Amanda och dom hade sett dom på exakt samma affär i fredags! Annars då så sitter vi fortfarande på flygplatsen och väntar på planet. Så jäääävla tråkigt :P Har inte sovit en blund, men det har varit ett äventyr i sig detta! Har bara 4 minuter internettid kvar nu och sen är de bara en timma kvar till incheckning. Härligt ! Tjaa då fanns de väl inte så mkt mer att säga. Ha de bra hemma i Sverige nu! :D Pusshej

17/8

Tja!
Har spenderat denna trevliga afton hemma hos Anna sofia som hade fest. Det var roligt : )  Sen nu resten av helgen ska jag nog bara softa! Blir ingen gästhamnsfestival för mig inte, inte min grej lixom. Jobbar dock på lördag med... suck. Men men, jag behöver verkligen pengar! borde jobba varje dag egentligen om allt ska gå ihop! Men nu borde jag sova, fast jag kommer antagligen sitta fast vid msn i några timmar till... Pusshej

15/8

Tjenare!
Sitter nu här och kämpar med att hålla ögonen öppna! Var jättemysigt med lite tjejkväll igår, men det har inte blivit mycket skönhetssömn inatt inte. Roligast på hela dagen var när jag, Maud och Ulla pratade i walkitalki ;) haha Maggan till Maud, Maggan till Maud kom  så störda :P aja sen vaknade vi på mogonen och anna sofia, louise och linnea åkte hem. Kvar låg 4 sletna nördar som lyssnade på spice girls och åt popcorn resten av morgonen/förmiddagen/eftermiddagen. A och nu ska jag väl lifta med ut till skärgården snart och sedan blire kaaanske träning. Får se om kroppen orkar. pusshej

14/8

Hej!
Idag vaknade jag skittidigt, som vanligt. Jag tog då itu med all disk som täckte så gott som hela diskbänken, sedan gjorde jag frukost och satte mig till rätta för att kolla på sommarlovsmorgon. Lite senare kom mamma och pappa och hämtade mig för vi skulle iväg till någon resturang och äta så nu är jag supermätt! Så jag tänkte att jag sätter mig här o tar igen mig ett tag.

Kikiade in på http://cwtv.com/video?vid=gossipgirl nyss och jag längtar verkligen tills man kan börja tanka ner serien! Antar att Gossipgirl böckerna är mycket bättre än vad serien kommer vara, eftersom de är så sjukt bra men ändå handlingen är ju den samma! Är dock lite besviken på skådespelarvalen men sånt får man väl leva med.

Har letat igenom datorn efter lite bra musik också, men de finns verkligen ingen bra musik längre! De är inte de att jag inte har låtar att välja mellan, för tro mig de har ja verkligen. Men de kommer ju inget nytt! Skulle verkligen behöva lite tipps för ja orkar inte ens lyssna på allt de här gamla tråkiga jag har.. Men så kan det vara.
Pusshej


om en vecka, då jävlar! :D

Hej!
Japp om en vecka börjar skolan!!!! :D Men tro inte att det är de jag längtar efter, ca 13.35 kommer nämligen tåget som ska ta mig Emma och Linda till Stockholm. Vi får tralla omkring i Stockholm tills affärerna och så har stängt sen blir de transport till Arlanda där vi får spendera natten för att sedan stiga på planet 07.15, eller planet lyfter då rättare sagt! Jag längtar verkligen som en galning!!

Men iallfall, idag kommer nog dagens höjdpunkt att bli träningen klockan 19.00. Och eftersom jag inte tycker den är så megakul så kan ni räkna ut hur rolig denna dag kommer att bli. Fast förhoppningsvis dyker något kul upp ändå :)




 
Som väntat dök något roligt upp ! Sade nyss adjö till Maud, Ulla och Gerd. Vi hade lite myskväll och talade om allt mellan himmel och jord, alltid lika roligt :) spelade musik gjorde vi med, ibland börjar man undra vad man tänker med haha men roligt kan ingen säga att vi inte har iallafall. Alltså, de här året hade varit så sjukt tråkigt utan Gerd,Maud och Ulla!! Kan verkligen inte tänka mig själv utan dom!

Bestämdes även att det blir sleepover här imorgon, med Louise och dom. Det blir nog roligt! Lite trångt kanske, men de löser vi på ett eller annat sätt! Men nu hade jag väl inte så mycket mer på hjärtat, ska nog kolla in Hidden Palms nu! Extremt bra serie! Pusshej

Min allra första blogg !

Tja!
Jag har försökt skaffa en blogg tidigare, men då misslyckades jag, hur man nu kan vara så kass så man misslyckas med de :P. Men idag kände jag iallafall att det verkligen var dax! Idag ska jag ha en riktig slödag, jag ska verkligen försöka göra så lite som möjligt, vilket tyvär alltid brukar resultera i att jag äter en massa istället. Fråga mig inte varför men jag äter alltid så mycket när jag är hemma och degar.

Gårdagen var väl sådär. Anna skulle haft fest egentligen men istället traskade vi ner till Marieberg och grillade litegrand. Visst det var trevligt och så men mja jag har haft roligare! Jag och Gerd avlägsnade oss relativt tidigt och stod på standardplatsen och talade om allt mellan himmel och jord i nån timma eller så istället! Vi drog slutsatsen att vi är så bra och alla andra är så dåliga som inte fattar hur bra vi är ;) haha

Och snart sticker jag och Gerd till Mallis!! bara 8 dagar kvar idag! Heeelt sjukt, alltså vi har räknat ner sen de att resan var beställd och vi började kanske på 180dagar eller någonting och nu helt plötsligt är de 8 dagar kvar!! Ja, kul ska de bli iallafall, det är en sak som är säker.

Men nu är det nog tid för en dusch ! Pusshej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0