tid och pengar...

Har tröttnat på bloggen.. Vet aldrig vad jag ska skriva längre, händer inte så mycket utöver det vanliga och jag känner mig mest trött just nu, går och tänker på allt som ska göras, men gör de inte...

Fick ni också känslan av att jag är på dålig humör? Egentligen är jag inte de, utan är på rätt fint humör och har precis varit ute i skogen och sprungit orientering igen. Men de är ändå något i bakhuvudet som inte kan få mig att slappna av! Mycket handlar om tid och pengar antar ja.. Får försöka sluta tänka på det helt enkelt.


ja klarar mig

Dan före dan... Matteprov imorn alltså... Får bli som de blir, ja kommer klara mig i livet utan matte C... Punkt slut!

min tvkväll

Måndag vid den här tiden=Ballar av stål. Reklam just nu och hitills har startfältet vart sådär va, En jobbig jävel va ju rätt kul idag.. Hehe men annars, njaaaa.


Innan kollade jag på Packat & klart och de va ifrån Palma och de fick mig att minnas min, Emma och Lindas härliga resa till Mallis för snart 2 år sedan. Var i Palma en dag och shoppade och det är definitivt en stad jag vill åka till igen! =)




Bra låt..


Lasse Lindh - överlever du Härnösand så överlever du allt

måndag...

Jag hade hoppats på att min mobil skulle komma idag, efter 2 och en halv vecka. Levaranstiden är 2-3 arbetsdagar men inte fan hade den kommit idag heller!!!! Blir så irriterad och de är det sista jag behöver just nu...

Har tusen saker att göra och jag orkar inte göra något av de, för hur mycket jag än försöker tänka på hur lite de är kvar nu och att jag snart slipper allt så går de inte idag. Kan det möjligen bero på att matte är det värsta som finns och att jag aldrig kommer lära mig nåt till provet som är på osdag?! Blä..

Utöver denna pluggångest så sitter jag även här och kämpar med att hålla ögonen öppna.. Nästa helg ska jag enbart ägna åt sömn!

Igår

Har inte varit ute på hela dagen eller överhuvudtaget gjort nåt så ansträngande som att gå ut.. Har mest legat framför tvn och halvsovit. Har äntligen fått tummen ur och lagat lite mat.. Pastasallad blev ju skitkul att göra när tomat var den enda grönsaken som fanns i kylskåpet...

Men för att se tillbaks till gårdagen så måste jag säga att det blev ännu en riktigt lyckad kväll!! Trodde fredagen skulle vara svårslagen men det hände lite mera saker igår får jag väl lov att säga. Vid 19 anlänade iallafall jag och Emma till Anton, efter ett tag kom Tim och co som ja inte träffat sen nyår nästan så de va ett trevligt återseende. Vi satt ute till en början men det blir ju kallt rätt snabbt så vi placerade oss inne, fler folk dök upp och vi hade allmänt trevligt. Riktigt kul förfest helt enkelt! vid halv 12 tror ja klockan kan ha varit fick vi skjuts till Statt och där inne var det verkligen inte trångt! Men de va riktigt roligt iallafall och det var toppen att ha med Maud, längesen de med! :)

Vid 02 åkte jag efter många om och men med tillbaks till Anton där de va "efterfest". Denna vistelse skulle man ju bara kunna stryka egentligen, kan bara säga som så att de finns så sjukt patetiska människor i världen.. Men stryker man dom så var det ju ändå kul. Efter ett tag där bar det iväg igen, till trevligare umgänge.. Blev en lång natt och klockan hann bli 9 innan jag somnade! Sov en timma kanske så ni kanske kan förstå mig om jag säger att jag är trött. Men tröttheten och måendet idag är definitivt värt det, för ja hade ju som sagt en kanonkväll! =)

Trött

Min dygnsrytm är förstörd!


kulkulkul

Är stolt över mig själv som över huvudtaget lever just nu! Haha, vilken dag. Kan ju börja med gårdagen så kanske ni förstår.

Stressad som jag vet inte vad sprang jag runt här hemma och gjorde mig iordning på typ en halv timma för att hinna kolla på när Villastaden spelade fotbollsmatch på Sanna med Anna och Emma. Efter första halvleken lämnade jag mina vänninor och fotbollen för att åka till Alina där lite partyglada människor befann sig. Var lite trött till en början, men det gick snabbt över och jag hade riktigt kul! Halv 11 kom diverse bilar och hämtade upp oss och körde oss till kvällens mål, Varvet. Var inte alls mycket folk till en början men sen dök det upp förvånansvärt många och jag hade verkligen kalaskul! Ångrar inte en sekund att jag gick dit och tur är väl de.




Grejen var nu då att jag ju hade 3 timmars jobb i morse och jag kunde inte sova en blund för att jag var så nervös att ja skulle försova mig! Men upp kom jag och jobbade gjorde jag, men de va fan inte kul.. Direkt efter jobbet cyklade jag ut till stugan och la mig i solen och började steka. Säger bara en sak och de är att jag kommer vara rödare än den rödaste färg man kan hitta ikväll och imorn, KUL... Men sen blire ju brunt o man måste ta vara på varje liten soltimma! Kom precis hem från Skärgården och har snabbt hunnit med att duscha och nu ska jag göra mig iordning för ännu en, vad jag hoppas rolig kväll som startar hos Anton. Hinner inte med o sitta här egentligen så hej!

Frisyrer



Vilken frilla är finast egentligen? Älskar verkligen mitt hår på den svartvita bilden, men det är bara fint de första 5 minutrarna typ.. Ikväll blir det platt, ska plocka fram volym mastern o se om jag lyckas få till nåt bra. För ikväll har jag äntligen bestämt mig för att gå på vårfesten på Varvet som arrangeras för att få in pengar till balen, kul och bra sätt att få billigare balbiljetter så de är klart man går =) Får väl dock erkänna att jag längtar mer tills imorn kväll, men kvällen blir nog kul om man har humöret med sig!

Vad jag ska ha på mig för kläder vet jag ännu inte, men det löser sig väl på ett eller annat sätt.. Ska hoppa in i duschen alldeles strax och fräscha till mig lite. Annars idag så har jag vart i skolan en stund sen köpte jag, Emma och Anna glass och satte oss i gästhamnen och glassade i solen. Anna gick ganska snart men jag och Emma satt kvar och snackade mellan allt och himmel och jord ett bra tag och när jag kom hem åkte jag och mamma till Maxi och handlade, som alltid på fredagar typ ;)

Men duschen nu då, ha en bra kväll!

ni fattar ju själva..


GLAAAD

I am so fucking happy!

Provet i natur och frilufsliv är avklarat och kursen lika så, och vet ni vad det gick skitbra!! Vilken lättnad! Ett stort steg närmare studenten och så jättemycket mer saker har jag att inte kvar, det är så man får tänka så går allt mycket lättare tycker jag =) Och nu när man ser ett slut på allt är det faktiskt mycket enklare.

Resten av dagen ska jag nog reka lite inför min UFrapport och träna. 1 lektion kvar i skolan och sen är det helg igen!!


De flyter på.

tom & Jerry

Idag kom sanningens ögonblick då jag äntligen provade den omtalade Ben and Jerryglassen. New york super fudge chunk. Hur faaan kan man lägga så mycket pengar på de, sure den va god, men nee jag hade verkligen skyhöga förväntningar.. Ja klarar mig bra med nån annan glass, kulglass är iallafall min favorit och kommer alltid förbli =D



Förutom att jag har käkat glass och vart i skolan idag så har jag varit på orienteringsträning. Verkligen kul att komma ut på det igen, 2,3km på 20min är jag stolt över efer att inte orienterat på snart 3 år, inte för att de va så svårt men ändå :P



Har precis blivit förhörd av mamma inför provet imorn, och nu förstår jag varför folk blir nervösa innan prov, för har man verkligen pluggat vill man ju verkligen att de ska gå bra! Nu sitter jag o väntar på att badrummet ska bli ledigt, Linda är hemma och ockuperar... God natt

24

Då var det redan onsdag då, 24 skoldagar kvar innan betygen sätts, galet!!

Basketträning

tja tja. Kom precis hem och vad står inte på bordet då, jo nybakade scones, kan det bli mycket bättre? Jo de kan de ju såklart, men de satt fint iallafall och jag ska snart gå och ta en till.

Vart jag kom hem ifrån var Brogården faktiskt, var på min första basketträning på nästan 4 månader! Trodde aldrig jag skulle kunna hålla mig ifrån den sporten så länge, och idag var det faktiskt kul så jag dyker nog upp även på torsdag om jag inte får nåt bättre för mig =)



Sen ska jag nog slå på en film innan jag går och lägger mig. Hej

7 fakta om mig

1. Jag har 2 mål innan studenten, att inte skaffa en pojkvän men att däremot ta körkort.

2. Jag har extremt svårt för att komma ihåg saker. Men jag har lätt för namn och ansikten och att känna igen folk på långt avstånd!

3. Jag kan verkligen vara en riktigt äcklig liten bitch ibland, säga exakt vad jag tycker och bara vara allmänt dryg. Många vet antagligen redan om detta, men de ni kanske inte visste är att jag vet om det väldigt väl själv också.. Men jag kan också vara jävligt snäll..

4. Jag brukar sätta på sorjliga filmer som Dagboken bara för att få gråta en skvätt.

5. Jag tycker att jag har väldigt bra lokalsinne och är inte rädd för att åka till en storstad själv.

6. Jag älskar att resa, kolla resprogram, läsa resenyhetsbrev, resetidningar, resesidor och upptäcka nytt!

7. Jag är väldigt, väldigt kräsen.. Tröttnar snabbt på de mesta och de flesta. Jag vet att jag måste bättra mig för att klara mig i livet faktiskt.

Tisdagmorgon

god morning!

Idag börjar jag halv 12 som alltid på tisdagar och de är definitivt inga fel! De bästa är när det bara är jag hemma också för nu spelas de hög musik här i min lilla vrå i väntan på att jag ska tvätta ur min hårinpackning. Sen måste jag dock gå ut med Valter en sväng innan jag gör lite frukost, blir ju givetvis en smoothie!

powerwalk med glada minnen.

Hej & hå, kom precis in från en superpowerwalk. Var riktigt skönt, men jag kom in på en stig och kände mig för första gången lite vilsen i de där skogarna, men sån tur var så hittade jag hem! Gick förbi Norrgården och påminndes om de 2 festerna som anordnats där. Haha... Jag har aldrig skrattat så mycket som när jag och, Lois, om ja minns rätt låg i skogen.. Och när jag, Anna och Emma var på toan efter att Emma dansat med en viss D.. hahaha... Ja, kul för er ickebehöriga att läsa men ni fattar nog att de vart kul iallafall =)

På fredag är det dags för party igen till förmån för balen, men denna gång på Varvet. Kommer nog bli roligt! Men jag bestämde mig precis för att jobba 08-11 på lördagen så lite lungt blire allt. Kände att jag verkligen, verkligen vill ha pengar och det var ett bra tillfälle, 3 timmar går ju snabbt och jag har ju lätt för att komma upp på morgonen.

Nog om det, förut var jag med mammi till Coop och vi köpte en ny mixer så nu kan jag göra utsökta smoothisar igen! Så nu är jag glad..


Tidig dag trots allt

Vanligtvis skulle min ekonomilektion börjat nu, men vi fick det underbara beskedet förut att lektionen var inställd! Så istället för att sluta halv 4 slutade jag 20 i 12, inga fel alls! Ska verkligen inte klaga på mitt schema, 3 lektioner på måndagar, 3 på tisdagar, 2 på onsdagar, 3 på torsdagar och 1 på fredagar.

Vad jag ska göra med min dag vet jag inte riktigt.. Borde skriva om medvetandefilosofi iallafall och motionera på ett eller annat sätt. Men ikväll är de ju minTvkväll iallafall :D

hej


Slut på lovet

God morgon!

då var det ny vecka och lovet är slut. Har vart ett toppenlov så man ska inte klaga, nu är det bara att bita ihop de ca 50 dagarna som återstår innan studenten! Lägg för övrigt märke till att minst 20 av dessa är helgdagar också!!!!! Galet.

Jag har precis ätit upp en god frukost iallafall och sitter nu och lyssnar på musik. Skolan börjar 9.20 så ja behöver inte kila riktigt ännu.. Ha en bra dag

Söndagsparty

Hallå! Nyduschad och som ny sitter jag här med lite gröt och väntar på att den nya söndagsunderhållningen på kanal 5 ska börja. Söndagsparty med Filip och Fredrik, kan det bli dåligt tro? Tveksamt.



Tappa hakan om ni så vill, men jag har faktiskt pluggat en hel del idag precis som jag lovat mig själv. Känner mig inte så mycket klokare för del, men de är väl tanken som räknas... Vid 19, efter att ha provat balklänningen ännu en gång och övningskört en hel de, befann jag mig på Brogården för löpträning med basketlaget. Desvärre var det bara jag och Kerstin där.. Men vi drog ut o sprang och körde lite ben på de och sen sprang jag hem och de va längesen ja va så trött!! Så de va härligt =)

lycka

Satt förestenoch läste igenom gamla blogginlägg här om dagen, hittade detta och blev sjukt glad bara av att läsa de, fatta då hur glad jag var då! Vilken lycka...

2008-05-29 @ 16:54
HAPPY HAPPY HAPPY

Jag har fått ny energi och nya krafter och just nu känns det som om att jag skulle kunna stå emot hela världen och aldrig mer ha några dåliga dagar! Jag är så underbart lättad och lycklig!! Jag slänger ihop en lista som bevisar varför jag borde må som jag gör!

Jag lämmnade in 2ans allra sista skolarbete idag!!!

Jag ska åka till Ayia napa om FYRA dagar!!!

Jag ska inte till skolan imorn fasst de är fredag!!!

Jag har inte fått IG i matte!!!

Jag har fått beröm två gånger på en dag av lärare vilket fan inte händer ofta och de gjorde mig så glad!!!

Jag har en bakelse att käka upp till vänster om mig!!!

Jag har bara 3 dagar kvar att gå i skolan!!!

Jag får studiebidrag och lön imorngon!!!

Jag känner att jag orkar städa mitt rum utan problem bara för att jag är så glad!!!


Aaa ni fattar nog! Nu ska jag som jag precis skrev städa lite och sen ska jag bara njuta av livet./Maggan

image108

Japp ja bjuder på den här bilden bara för jag känner mig sådär nu!



I LOVE LIFE

suntrip

Igår tog jag mig friheten att ta semester från bloggen. Så hur mycket ni än vill veta vad jag gjorde igår så får ni inte veta..

Idag där emot ska jag plugga, vilket betyder att de säkerligen kommer bli många inlägg. För av nån konstig anledning brukar de ofta bli så.. Hade dock tänkt att jag skulle sitta på ballkongen, men de va riktigt kallt ute idag ju. Nu bjuder jag på lite underhållning så här på söndagsförmiddagen. Sommarlåtarna går på högvarv här hemma.
 

hahahaha...

hamnhäng is nice

Go kväll. blir ett kort inlägg för jag har egentligen ingen lust att skriva, gör det för mina allra trognaste läsare. Efter att jag kände mig klar med solandet förut (hej jag är tomat föresten!) så åkte jag ju till gymmet och när jag åkte hem kände jag för en spontanvisit hos Emma och sån tur va så var hon hemma så vi hängde i hennes trädgård ett slag och sedan gick vi till Coop och köpte glass, årets första kulglass, jag älskar det!! Sen satte vi oss i hamnen och käkade o filosoferade lite. Älskar att sitta där och ta de lungt..

Imorgon ska jag jobba och sen hoppas jag på att vädret är fint så man kan vara ute när jag slutat! =)

jag studerar i tid för en gångs skull!

Jag är stollt över mig själv! Jag har precis skrivit ner allt som ska vara med på n&f provet på torsdag och allt som allt blev det nästan 6 dataskrivna sidor! Nu ska jag bara lära mig allt om hur man vallar ett par längdskidor och så vidare ;D Jag är verkligen ute i god tid till provet och det känns helt otroligt, så här efter snart 12 år i skolan kanske jag fattar att de lönar sig!

Sitter för övrigt ute i solen i bara bikini, lite otroligt de med. Dock är det en massa moln..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Måste iallafall till gymmet, kortet går ut på söndag och jag hinner inte dit imorn och ja hann inte igår.. Blir nog inget nytt nu heller eftersom det är så fint väder ute känns de tråkigt att betala för att träna inne. Jaaa så ligger det till..

utedag!

Vilken dag! Har tagit minst 10000 bilder idag som jag skulle dela med mig av, men jag glömde givetvis min kamera hos Alina förut... Är trött på min glömskhet och klantighet..

Iallafall, jag började knalla iväg till Coop till 11 då ja skulle träffa Emma, Anna, A-s, Madde och Louise. Vi handlade massa käk att grilla och sedan satte vi oss i bilarna och for iväg till Annas stuga ca 3 mil här ifrån. Våran bil var partybilen och de andras var P1bilen haha. Ganska snart efter att vi kom fram satte vi igång grillen och lång tid senare var det klart, men det ver riktigt gott! Tyvärr ville inte solen riktigt ge med sig, men de var inte hela världen, nu slipper jag ju se ut som en tomat ännu en dag. När godiset som blev kvar sen i söndags kom åkte fram blev de full rulle och sist men inte minst grillade vi banan med choklad i, efter ett mycket roligt litet "bus" höhö.. ;) Vid 17tiden var vi hemma igen, men då infann vi oss åter igen på Coop för att handla igen, denna gång korv och korvbröd. Åkte sedan hem till Louise ett tag och vidare till Alina där det var lite folk från klassen, vi spelade kubb och grillade lite. Men jag var kall och hade ont i magen så vi gick vid 21 och nu är jag hemma, helt slut efter en heldag ute! Men det har verkligen varit en toppendag! Mer av dessa aktiviteter i vårsolen tycker jag definitivt :D

BIlder kommer så fort jag fått kameran då.. :P God natt.

gråta eller skratta?

Jag har drabbats av huvudvärk, inte kul.. Trots det så följde jag med på orienteringsträning förut, oj oj de va definitivt inte igår! Jag och mamma gick en superlätt bana på 2km och de va trevligt att komma ut i skogen lite.

Nu ska jag snart slå på en film tänkte ja och hoppas på att värken går över. Blir antingen The boy in the striped pyjamas eller I could never be your woman. Men frågan är om jag vill gråta eller skratta? Aa ja får se. Ha en bra kväll allihopa =)



Jag vill också på studentskivor!

Varför har vi inte studentskivor i den här fjuttstan för?! Verkar ju så sjukt kul! Men jag hoppas de kommer bli en en extremt rolig studentvår iallafall!

Nu har jag precis varit med mamma på Maxi och handlat. Mitt stora nöje här i livet... De var väl i princip de jag hade att säga.. Kan slänga upp bilder på kläderna som jag är så sjukt glad för!



Köp inte denna nu för jag vill inte ha likadan studentklänning som någon också, balklänningen räcker! :P

Nöjd.

Har hunnit med mycket under förmiddagen och här sitter jag med en jacka och en studentklänning rikare! Är hur nöjd som helst! =)

Förutom detta har jag hunnit promenera med Valter, ätit frukost och tränat. Nu sitter jag och väntar på mat, mamma och pappa bor återigen hemma och lite skönt äre att att slippa tänka på maten och disken och tvätten och kaninen och fiskarna..

Är förövrigt sjuukt trött på folk som bara snackar om att göra massa saker och sen aldrig tar tag i de! Så nu vet ni de.


GG

Har precis kollat på avsnitt 18, 19 och 20 av Gossip girl och jädrar va bra de är! Vill ha fler avsnitt nuuu!

Var o hämtade upp lite avsnitt och lite fotografier till datorn hos Emma förut. Satt där som 2 skator hesa som vi är, måste låtit väldigt kul för omvärlden. Togs för övrigt mycket snygga kort i lördags upptäckte jag när jag fick dom.. Haha.. Jag är med på typ 20 av de sista korten från Alina, kan faktiskt bjuda på några, kul som ja är..






Ja som sagt.. Bilderna talar väl för sig själva. Vi var på G!

båthämtning

Hallå hallå. Kom precis hem från en cykeltur från Skärgården, årets första men ack så trött jag är på den där vägen. Undra egentligen hur många gånger jag har cyklat den med tanke på att vi haft stugan där sen jag föddes. Inte för att jag cyklade den så ofta de första åren, men ni fattar grejen...

Bestämde mig nämligen för att följa med ut och hämta min båt (ja Linda, vi kallar den så) men de blev ingen tvätt för vattnet är ju så kallt. Båten låg iallafal ute på en ö, vilket den gjort i vinter, så jag åkte hem den och den fick en alldeles ny parkering. Lite närmare stan så nu blir väl mina vänner nöjda o glada. Blir nog finnemang skulle jag tro så nu är det bara att ut o åka :D



tjäna pengar eller spendera pengar?

God morgon.

Sjukt härligt det är med lov! Bäst att njuta av sitt sista påsklov, kommer kännas konstigt att inte ha alla loven sen.. Men idag kanske jag ska jobba o tjäna lite money, pappa ville att jag skulle tvätta hans båt nämligen. Men de är ju inte så fint väder som de lovat att de skulle bli så ja vet inte om ja vill idag, får se. Gör jag det inte så ska jag ner till stan och prova en klänning som jag såg där i torsdags och sen ska jag nog fortsätta med pluggandet samt åka till gymmet. Hmm, vilket lät roligast, jäna pengar eller plugga o träna? ;)

ja dör..


Mansfällan

HAHAHAHAHAHA ja tror ja dör! Alla som kollar på Ballar av stål, masfällan! hahahaha! Ni som vet hur de låter när jag skrattar i dessa dagar skulle nog fått ett gott skratt när de hörde mig för några minuter sedan..


Årets kock?

Vilken mästerkock jag har blivit! Helt otroligt god mat lagade jag förut, innehållande bland annat köttfärs, champinjoner, lök och färska pastaplattor. Mina egnagjorda recept är ljuvliga, ska nog göra en liten kokbok.

Efter energin jag fick av maten for jag iväg till gymmet för sån tur är så gör inte halsen så ont som de låter att den gör, för allvarligt nu kan ja nätt o jämt prata. Skulle behöva ringa 2 viktiga telefonsamtal, men de går ju inte som jag låter.. Nu sitter jag iallafall här nydushad och nöjd. Har precis börjat lite med att plugga till natur&frilufslivsprovet som äger rum nästa vecka, jag ska få bra betyg i den där kursen!



Men klockan 21 börjar min tvkväll så då ska jag mysa till det lite med tända ljus och lite bär tror ja =) Den inleds iallafall med Packat och klart sedan Tonårsliv direkt efter de och sist men allra bäst Ballar av stål kl 21.55. Ha en bra kväll!

Ajsing bajsing

Min mage painar och jag är trött på att vara hes! Annars är allt bra, lite trött också föresten.. Ska laga mat snart och borde verkligen plugga. Livet är hårt.

De är 26 grader i Ayia napa idag för övrigt, snart snor jag av alla mina körkortspengar och sticker! De va allt jag hade på hjärtat.


God morgon

hallå hallå. Blev en hektisk dag igår och när jag kom hem var jag så trött så ja nästan somnade på toaletten..

Trodde jag skulle sova bort halva gårdagen men istället gick jag och Amanda ut på en promenad, perfekt att ha en granne att ta spontana promenader med i vårsolen =) Sen gick jag och Mattias till Charlies och köpte kebab, jag orkae inte laga nån mat här hemma och var ruskigt hungrig. Vi tog med oss de o satte oss i hamnen, hade vi tänkt så långt att vi hade bestick med oss? Givetvis inte så vi fick gå tillbaks igen och jag har verkligen grymma skavsår.. Men tillslut fick vi äta och de va lika gott som vanligt. Att jag sedan skulle till Louise och trycka i mig godis på de här är ju en annan femma, har aldrig känt mig så otroligt onyttig! Men hos Louise var det riktigt trevligt iallafall, men jag får väl lov att be om ursäkt för att jag var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna hela kvällen.. hehe..



Idag har jag ingenting planerat och de känns skönt =) Hitills iallafall, sen kommer jag bli uttråkad antagligen.. Men nu kom jag på att jag måste gå och handla iallafall, hmm vad ska jag laga för mat idag tro...

Statt

God morgon!
Kan börja med att berätta att kvällen igår blev ruskigt kul! En sån där riktigt bra kväll kort o gott. Har väl varit på roligare förfester, jag blev massa pengar fattigare och i dag mår jag inte som en prinsessa, men de gjorde ingenting. Kom i säng vid 5 i natt och vaknade igen vid 7, kommer bli en tung dag med andra ord.. Men de är ju lov nu iallafall :D

Kom för övrigt fram till att jag och Carro i min klass ska ha likadana klänningar på balen! Visserligen i olika färger, men ändå! Jag som får min sydd för att inte ha lika som nån annan och så tänkte ju hon med :P Men men de är väl inte hela världen de heller. Idag är det dags för en gammal påsktradition sen 2 år tillbaks hemma hos Louise som går ut på att alla köper godis för en tjuga o sen sitter vi o käkar o myser. Kul jul men just nu får jag inte ens ner frukost så vi får väl se hur de blir sen..



God morgon

Morgon stund har guld i mun
! Jag vaknade kl 06.54 imorse.. Och eftersom de va så ruskigt fint väder ute ville jag inte somna om. Istället gick jag o satte på lite klassisk musik och låg i sängen och lyssnade, låter lite speciellt kanske men de va riktigt härligt. Kom precis in från frukost på ballkongen och nu väntar jag bara på att nån ska komma och hämta mig så ja kommer ut till stugan  nån gång. Kommer sola järnet där ute så ikväll blire nog stoppljusvarning om vädret håller i sig. Men förutom de så blire Statt ikväll troligtvis. Har ju inte varit där ännu officielt sett eftersom de stängde igen lagom till min födelsedag så de blir nog kul :D



Ha en bra dag, men ät inte ihjäl er!

God natt

Go kväll! Hamnade här jämt nu innan jag ska gå o lägga mig. Sade precis adjö till Mattias som vart här under kvällen, vi har lagat mat, kollat på tv och pratat ikapp sen sist vilket var väldans längesen! Nu ska jag bara borsta tänderna, tvätta facet och smörja in mig med Dove summer glove sen är jag redo för att sova.

Imorn är det påskafton och då far jag ut till stugan där familjen befinner sig, påskmat och godis, gott gott :D Vädret ska bli riktigt narre också har ja hört! Glad påsk!

Recept till fattiga studenter!

Slängde precis i mig lite käk, tog de ja hade hemma och de blev ett riktigt gott mål som jag antagligen kommer käka när jag är fattig student.

Ett paket nudlar
Champinjoner
Lite lök (efter behag)
En vitlöksklyfta



Har precis vart iväg i Skärren o käkat glass, Solero Berry berry, inte så jättegod faktiskt men de va narre ändå.

God natt!

Trots att vi är lediga imorgon så ska jag nog gå och lägga mig nu, är sjukt trött! Imorgon ska jag äntligen få träna igen, har ju haft ont i halsen så de har inte gått för sig. Söndags känns som en evighet sen  och de känns verkligen äckligt att inte ha tränat ett dugg sen dess. Även om de inte alltid blir världens hårdaste pass på gymmet så känns de ändå bättre än inget, men imorn ska ja köra järnet :D

Efter det blir det fredagsfikat med brudarna, och eftersom stan är stängt ska vi åka ut till skärgården isället. Great. Sen orkar jag inte dra upp mer av min planering, för jag har mina dagar planerade ändå tills måndag otroligt nog!

Har föresten fått ännu ett erbjudande på sommarjobb de 2 första veckorna av sommaren, tror jag ska tacka ja och de betyder att jag har Pärlan, Ejes och detta och de blir kalas de för i sommar ska jag tjäna money money money!

Superstädning

Fick ett superryck förut och städade i min hylla där jag har allt smink, hårspray, lotion, smycken, ja de mesta helt enkelt. Såg för jävligt ut och lär antagligen göra de om ett par dagar igen, men nu är de fint och de va en del att slänga..


Slänga ner allt på sängen och tänk så mycket småskit man samlar på sig..


Nu är de så fint så ;)

Studentmössa!

Idag fick vi på Brogårdsskolan våra efterlängtade studentmössor! En härlig liten ståndpunkt i nedräkningen till den stora dagen. Min passade perfa o va så fin så! =)

Annars i skolan idag så var det ju prov på första lektionen. Jag kanske kan skrapa ihop till ett G om jag har tur. Sen pysslade vi på svenskan, ritade påskbrev o grejer, mycket stimulerande måsta jag säga. Megalång lunch i väntan på rättskunskapen, inte så jävla narre ;) Sist men inte minst hade vi sista natur & frilufslivslektionen innan provet. Kändes superseriöst när vår lärare satt med en sån där SM guld hatt med sånt där guldtjofs på hela lektionen hahaha.. Blev som vanligt ett och annat skratt under lektionen och jag kommer sakna dem när de är slut.

Efter skolan drog jag mig ner till stan, köpte en tröja som nog åker på på lördag tillsamans med en gammal kjol =) Nu ska jag bara luta mig tillbaks och njuta av lovet!  Ha de

saltopeppar.se

Hamnade på en sida som hette saltopeppar.se som säljer klockor och solglajor, jag skulle gärna vilja ha detta!



skitväder..

Ush vilken dag.. De regnar, jag har prov imorn och jag har ont i halsen... Ett stort tack till Kristin iallafall som dök upp som en räddare i nöden när jag var ute och gick i regnet och skjutsade mig hem. Hade hon inte gjort det hade jag antagligen ställt mig mitt i vägen o börjat gråta! Nee så jobbigt va de inte, men nästan..

Försökte plugga lite precis, men ja fattar inte de jag läser.. Marknadsnougaten jag köpte på stan efter teatern smakar mycket godare och är roligare att ägna tiden åt... Tror faktiskt jag tar även detta prov med en jävligt stor nypa salt!


Då & Nu

Kollade igenom massa gamla bilder från London i 9an nyss och kom då på att jag alltid hade min älskade blå och vitrandiga tröja på mig på den tiden. Så jag rotade fram den och tog lite nyare bilder på mig i den, lite skillnad från nu och 3 år sedan.. Men ändå inte så jättestor va?




Onsdag 8april

God morgon! Glada nyheter, jag mår bättre idag så jag kommer nog klara mig ifrån en riktig sjukdom denna gång också. Skönt! Mina förkyldningar verkar inte vilja bryta ut ordentligt alls nu för tiden, kommer säkert lagom till studenten eller nåt..
Idag har vi Ped. led. och sen ska vi på teater som estet 2orna gjort och sen slutar vi. Skön dag. Dock bär det hem för att plugga då...

Future

De är helt otroligt de här med att man hittar på så mycket annat när man borde plugga.. Har bland annat sökt universitet nu under eftermiddagen. Vore kanske roligast att hålla de hemligt vad jag valt, men vad spelar de för roll egentligen, när de väl är dags är de väl inte många själar som minns. Prio nummero uno blev iallafall Turismprogrammet i Kalmar. Sååå långt bort, men de verkar trevligt! Sen valde jag samma utbilldning i Södertörn, Karlstad och Östersund. Även några lärarutbildningar åkte med och tillsammans sökte jag 7 styckna. Men jag har ju en vecka på mig att lägga till fler och ändra mig iallafall.


Turism skapar ständigt nya spännande upplevelser och möten för oss människor. På Turismprogrammet lär du dig förstå hur den omfattande industrin bakom fungerar, avläsa trender i resandet, upptäcka möjliga marknader och utveckla nya produkter och resmål


Jag har inte bestämt mig riktigt hur de blir heller, om jag vill plugga vidare iår ens. Men jag har nu bestämt mig för att jag iallafall ska sommarjobba här i stan, på Café Pärlan som förra året, trivdes så bra där. Kommer dock bli en lång sommar om mina vänner får jobb i Norge, vem ska jag då ringa en varm och solig dag? Får åka ut med båten själv, picknicka själv, köpa glass själv, sitta i hamnen med Hassan själv, tälta själv, semestra själv, ja listan kan göras lång! Hör ni hur sorjligt de låter?! De jag vill få fram med detta är en slags kontaktannons, en sommarkompis. Anmäl er genom att klicka på komentarsfältet nedan och skriv lite kort om dig själv, lämna gärna namn o nummer! :) Eller se bara tragiken i det hela..

Men nu ska jag leva i nuet ett tag, har en nedrans kul vår att se fram emot! 66 dagar till student!


Dagen

Min dag började med frukost på ballkongen och sen satt jag där i nån timma eller så innan jag promenerade iväg mot skolan. Så sjukt härligt väder! I skolan gick vi igenom det sista inför matteprovet som för övrigt är flyttat 1 vecka fram vilket känns väldigt skönt. Sen hade jag muntlig presentation om filosofen Ludwig Wittgenstein och sist av allt var det rättskunskap som stod på schemat.


Dagen gick rätt snabbt trots allt, men nu känner jag mig risig.. Min hals vill inte ge med sig och ja vill fortfarande absolut inte bli mer sjuk! :(

Men men, nån träning av något slag blir det inte iallafall... Så vad ska jag då hitta på? Måste ioförsig plugga, har prov i internationell ekonomi på torsdag.. Kul..

Får inte bli sjuk!

Jag får inte bli sjuk!! Kände mig jättedålig inatt och i morse, men under dagen har jag inte mått alls dåligt, men nu börjar de smyga sig inpå igen.. Jag får inte bli sjuk nu till helgen och lovet o allt =( Har hela helgen planerad trots att de bara är måndag och de ska minsann inte behöva bli några ändrigar på de!

Maten för övrigt blev kanon måste jag bara tala om för er som ivrigt suttit o väntat på de! Är ju riktigt kul att laga till nåt sådär då och då =) Får passa på när man fortfarande bor hemma så jag har råd hehe. Hade nämligen fel angående brevet från skatteverket, 800 i restskatt... Mindre kul.. Ja ska flytta till en skattefritt land!





Matlagning

Ibland är jag allt helt otrolig! Kom på förut att jag ville laga lite middag till kvällen, lite mer avancerad sådär. Så jag drog med mig Emma ut på en liten prommenad som avslutades på Maxi där jag inhandlade lite av varje, bland annat kyckling och pastaplattor till ett recept som jag blivit rekomenderad. På Maxi träffade vi Amanda och fick skjuts hem vilket va riktigt sjyst för jag har skavsår på mina små tåningar :(



Så här kommer resultatet förhoppningsvis bli, och tro det eller ej, trots massvis att göra samtidigt så har jag hitills klarat mig rätt bra! Lite kallabalik ett tag, men de hör väl till? Hoppas de smakar bra också och att mamma och pappa uppskattar de =)

Ny mobil o brev från skatteverket

Suck.. Gubben på 3 sa såklart att de var den som äger abonemanget som var tvungen att ringa och förlänga de, och de är dessvärre inte jag eftersom jag inte var 18 när det införskaffades... Så nu är det bara att vänta på att pappi ska komma hem för nu är jag ivrig som ett litet barn på julafton! Blir jag jämt om man kommit på att de är något man vill ha helt plötsligt.



Bort med den gamla o in med den nya förhoppningsvis! :D Är inte alls en sån jag vill ha, men de blir gratis o allting så varför inte..


Annars då så får man ju massa post såhär i ansökningstider, men idag kom ett brev från skatteverket. Jag fick lite småpanik och hade verkligen inte räknat med att få betala skatt i år! Men efter att ha läst den där grekiskan så kom jag tillslut fram till att jag nog inte behöver de iallafall. Tur de..

i bibblan..

Tror jag inleder alla måndagsinlägg exakt likadant och de står alltid nåt i stil med att jag sitter på skolans bibliotek och fördriver lite tid.. Men de är ju så de är. Har egentligen lite uppgifter i ekonomin som ja måste göra, men de får vänta för jag orkar inte just nu.

jag längtar tills jag kommer hem för då ska ja ringa till 3 och beställa min nya mobiltelefon :D Sen får jag väl vänta tills på torsdag om allt går som de ska tills den kommer, jag hatar att vänta på saker som ska komma med posten, men älskar såklart när de väl dyker upp..

För övrigt kan jag tala om att jag, A-s, Mikael, Johannes och Anna åkte upp till Mcdonalds och köpte glass nyss på lunchen. Blir mycket glass nu så fort solen tittar fram!

Hurtbulle

Idag har jag vart en riktig jäkla hurtbulle! Efter klänningsprovet, som förövrigt blev jättefint med den vita blomman jag köpte här i veckan, så åkte jag till gymmet. Var där riktigt länge och det känndes bra, var riktigt pigg! Kl 19 var det löpträning med basketlaget som jag planerat in att infinna mig på, blev lite tid emellan men då åkte jag till Kerstin ett tag och sen vare bara o köra. Så nu känns de så där lagomt gött ska ni veta! De är verkligen skönt att vara pigg på en söndag så man orkar göra lite nytta =)

Är lite glad nu också för jag har fått lite extrajobb under våren, betyder väl mindre nöjen antar jag, men mer pengar och de gillas definitivt :D


Gym och klänningsprov

Tänkte snart bege mig till gymmet, men först vill jag bara beklaga mig över att jag inte har nån att gå dit med! De är så trist att gå dit själv jämt... Sen ska jag även iväg och pröva min balklänning ännu en gång. Är där varje söndag och snart tycker jag den borde vara klar och de blir så fint så =)

Spara spara spara

God morgon! De är söndag idag och jag ligger fortfarande i sängen och lyssnar på seg musik. It's nice. De härligaste att tänka på är att ja inte spenderade ett enda öre igår! Måste verkligen börja spara på de få penningar som kommer in på kontot en gång i månaden.. För om de så bara blir en resa till Säffle i sommar, så ska ja iallafall ha råd med en resa! Vill ju dock gärna komma lite längre än så och då måste man ju spara. Billigaste resan till Napa när vi vill dit ligger på 6000, sjukt mycket pengar...


...Men de är de värt de!

Imorn ska ja leva!

Hej hej hej.

Jag och Emma hade en väldigt lång diskussion förut om vi skulle gå ut ikväll eller inte.. Kristinehamn är ju nämligen i extas nu när Statt har öppnat igen efter deras ca 3 månaders långa uppehåll. Jag däremot har suttit o lyssnat på klassisk musik under eftermiddagen o inte alls känt något partybehov.. Så efter MÅNGA om och men bestämde både jag och hon oss för att stanna hemma. Nu diskuteras vad vi ska göra och kvällen inleds nog med en prommenad som de ser ut nu iallafall, vädret är ju trots allt fortfarande rätt skönt! =)

Var ute och gick med Amanda förut och de va verkligen jättehärligt, kändes som sommar! Hade vart en toppenkväll att grillat på..

Men nu ska magen återigen mättas! Hej

Repris

Fan va jag saknar hur de var förr! Jag saknar de som var förr och vill ha de som kommer efter de här, de som är nu kan bara ta sig nåntans för de händer ju ingenting..


Börjar verkligen bli dags att vidga på umgängeskretsarna!

Matvrak

Har haft ibland gör man rätt ibland gör man fel med Markus Krunegård på hjärnan hela jävla dagen och de har vart så extremt frustrerande!!! Så nu försöker jag dunka in nån annan låt i huvudet... I och med detta har det varit en jobbig dag på jobbet, skönt att de är över nu. Har precis tryckt i mig en nachotallrik från Paus  och är nu mättare än mättast.


Gårdagskvällen blev riktigt gottig, blev lite skaldjurskväll sådär. Trodde dock jag skulle spricka även då, faan va jag käkar! :P Men de är gött de.


Dagen som är kvar vet jag inte vart den blir av. De märks väl.

Define-a-lash

Define-A-Lash Lengthening Mascara

Köpte föresten den här Mascaran på Maxi förut också, rekomenderad av Emma så jag hoppas för hennes skull att den är bra ;)

Va verkligen på tiden med en ny iallafall, next up är en vattenfast till studenten då jag kommer tjuta floder!

Fredag den 3dje april

Det blev allt en bra fredag de här. Skolan avklarades snabbt och gullig som jag är så bjöd jag ju på muffinsar på klassrådet precis som jag lovat vilket lätt hade lett till betygshöjning om jag hade haft Hans som lärare ;)

Efter skolan gick jag och Emma till Paus och tog fredagsfikan, blev en kycklingbaguette utan de äckliga kletet. Gott vare. Efter några timmars span och tjat gick vi till Maxi för att köpa godis så de som nu återstår ska jag nog svnjuta framför en film lite senare =) Men först ska vi visst äta kräftor här hemma, varför vänta tills i sommar liksom...

Och ett litet PS. Jag är trött på folk som man inte kan lita på, jag har redan svårt för att lita på folk och komma folk nära, de gör inte saken bättre när man blir sviken gång på gång...

Nya kläder tack!

God morgon! Äntligen fredag, klassråd, en lektion och sen helg! Dock mindre kul att jag jobbar imorn, men de är ju pengar vilket jag verkligen är i behov av just nu mina kära vänner.. Har sprungit runt hela morgonen och prövat i princip hela min garderog, men inget va bra idag, en uppfriskning behövs minst sagt. Ha en bra fredag!


Wedding daze

Har precis kikat klart på filmen Wedding daze, haha galet knäpp film.. Rekomenderas för de med lite sämre humor, som jag.



Nu ska jag gå och lägga mig. God natt

Jag orkar inte!

Vad är de för fel på mig?! Varför är jag så trött???? Nu har jag sovit igen, trots 10 timmars sömn i natt och avslappning tidigare! Har tusen andra saker jag borde göra istället, typ ta tag i saker och börja plugga i tid inför de sista proven! Men jag finner verkligen ingen ork och kommer sitta här med allt samtidigt istället för att inte göra ett skit nu när jag är 100% ledig...

Årets första pinnglass!

Hola!

Är åter hemm efter en dag i skolan med endast 2 lektioner uppdelade mellan 09.50 och 15.55. Men mellan de två lektionerna så åkte jag, Johannes, Mikael och Madde ut till Skärgården först för att köpa glass, men de va ju stängt där så vi åkte till Maxi istället och de blev en Strawberry white för mig som årets första glass! Ruskigt gott.


Sen hann jag även med att köpa en blomma som antagligen kommer få pryda min balklänning och sist men inte minst blev det gymmet. Tänk vad man hinner med mycket.. På natur och frilufsliven fick vi ligga på tjockmattor och lyssna på avslappningsmusik. Gillar den där kursen mer o mer.. Har dock bara 1 lektion kvar, sen är det prov och sen är den slut. Börjar märkas att de bär av mot slutet nu..

Powerwalk

Okej muffinsen var goda, men jag höll på att spy efter 2 muffins och muffinssmet... Blä, kan inte känna lukten av dom nu ens! Men de har jag iallafall sluppit den senaste timman då jag gick ut på en powerwalk, blev de istället för en joggingtur, men jag tycker mest de är frustrerande att gå, man vill bara öka tempot o springa :P

Ute vid "förorten" Strand upptäckte jag vilka gangztakids de verkligen bor där ute precis som Louise brukar säga! Va nån unge som stod o skrek nåt åt mig, men jag ignorerade honom eftersom jag hade musik i öronen, kunde ju gärna inte ta ur plopparna och be honom ta de igen. Tror han då skrek åt mig att svara. Lite längre bort såg jag en cykel som var helt sönderkörd, kändes som nåt slags hot från de kidsen som äger de området.. På tal om musiken så dog batteriet i min mp4 såklart när jag var som allra längst hemmifrån, som vanligt dvs...

Muffins

Bakade lite muffins så här innan ja ger mig ut igen. Blev gamla hederliga chokladmuffins från 7 sorters kakor och vinbärsmuffins. Dock blev det mycket färre än jag räknat med.. Skulle räcka till hela klassen var de tänkt, om dom är dugligt goda dvs, får ta o smaka.



Välkommen kära vår!

Sitter just nu ute i solen på balkongen och bara njuter. De är vår! Äntligen.

Dagen har susat förbi rät snabbt, började 11 med en slapp lektion i Ped. led. sedan var det god soppa till lunch och på matten gjorde vi coola experiment :D Innan jag kom hem stod jag o Emma o pladdrade lite om livet och nu är jag då hemma och ska väl snart ta mig i kragen och ge mig ut och springa i solen =)

/Maggan

RSS 2.0