reekfrossa

Gokväll mina vänner! Kom nyligen hem från Mastis där jag och Josefine käkade räkor för fulla muggar, räkfrossan på Mastis är ju verkligen att rekomendera får jag säga! Riktigt trevligt att träffa Josefine också, fick lite längtan till Ösd faktiskt. Men hon kommer tillbaks redan nästa vecka för hon jobbar på inlandsbanan så då blir de nog att stolt visa upp vår fina skärgård hehe.

Innan Mastis var jag på teorikurs, känner mig ändå rätt med gällande körkortsteorin, de är ju inga konstigheter egentligen.

Nu är ja hemma i lägenheten och vet inte va ja ska hitta på. Mysa till de med en film kanske :) Hejhöpp

spanien vann o portugal försvann..

Blev en fin dag idag. Skulle ha åkt ut på sjön jag och Amanda, men båten ville inte starta.. Men vi la oss på en brygga och solade istället, tog årets första dopp också för idag har de verkligen varit varmt!!

På jobbet vare långtråkigt och jag rekomenderar inte att smaka på suketter när man har tråkigt, FYFAN va äckligt de va!!! Haha..

Just nu ligger jag här i min ensamhet o garvar. De är en smilie på msn som får mig till detta skratt, en godnattgubbe som Linda brukar skicka hahahaha... Önskar jag kunde visa er.. Ja vet inte varöfr ja är så tagen av den, men den är så söt.. Men nog om de..

Börjar bli lite trött. Nog lika bra att ja går o lägger mig.. Gonatt


tisdag

God morgon!

Min start på dagen blev väldigt förvirrande, jag tror inte min hjärna jobbat så hårt sen matte C. Jag sov för en gångs skull när klockan va ca halv 10, brukar annars bara ligga o dra mig tills dess. Plötsligt fick ja ett sms och ja fattade iiiingenting, vem de va, vart jag var, vilken dag de va. Haha, de blev kaos i min lilla hjärna. Efter ett tags funderande och att ha läst smset en gång till kom jag fram till allt och förstod vem de va, de finns ju ett liv i Östersund också som jag tenderar att glömma bort då och då! Josefine kommer iallafall hit till Kristinehamn imorn så vi ska hinna ses och kanske käka lite middag nånstans, riktigt trevligt :) Om de nu finns nåt öppet här efter kl 18.........

Idag jobbar ja 17.30-21.30 och sen är jag ledig i 2 dagar. Tycker att vädret kan ta o ordna upp sig lite bara sen är jag nöjd. 
 
Nu ska jag iallafall läsa lite i Röda vita rosen och bara njuta. En bok som för övrigt tagit mer än en månad att läsa ut, men nu börjar ja närma mig slutet! Bra bok iallafall.


måndag

Märkte när ja kom hem från jobbet att ja kollat fel, matchen är ju imorn. Istället gav jag mig ut och sprang eftersom de va så varmt under dagen och eftersom det blev en sväng på sjön då istället. De gick fint och jag tror att lite glass i magen innan så man får lite sockerkick kan vara bra, hehe...

Nu ska jag äntligen kolla klart på Prince of Persia, de tar mig ett tag o kolla klart på en film eftersom ja aldrig orkar kolla så länge i sträck.. Ciao

ja vill hellre sitta här, och lukta på blommorna

bläbläblä nu ska ja gå och jobba.. Ja vill inteeeee...

När ja kommer hem är de Spanien-Portugal, jiiiihaaa, go Portugaaaaaal

du & jag i trafiken

Tillbaks till verkligheten. Fast jag känner mig fortfarande inte helt utvilad sen helgen.. Måste verkligen ge mig ut och springa idag iallafall, dock känns de som om ja kommer komma 30 meter ungefär och sen behöva gå, kroppen är alldeles slö.. Men en prommenad skulle väl inte skada de heller.

Har bara ett 4timmarspass ikväll så ja hade väl tänkt man kunde ligga o lata sig i solen tills dess, men är de nån sol idag, såklart inte... Inte alls bittert här inte..


en läxa är lärd

Tjenare tjenare! De har hunnit ske en hel del saker sen sist jag aktiverade mig här och nu tänkte jag väl ta mig tid att dela med mig av det, trots att jag har bultande huvudvärk..

Det blev ju en spontantripp med Anna till Karlstad i torsdags, hon och Anton har ju flyttat dit nu och deras lägenhet va skiiiitfin! Bestämde oss för att gå ner mot stan och sätta oss på nån uteservering, första gången jag gjort något dylikt i den staden och de var ju supernice, typ 6-7 uteserveringar på raken och massa folk överallt. Satte oss först på Ankan och tog oss varsin drink och gick sedan till Tempel och gjorde samma sak där. När det stängde och Anna blev allt för kissnödig började vi knalla hemåt. Kom inte så långt innan vi började ta massa roliga bilder, efter ett tag kom 3 killar som också ville vara med så vi tog en jäkla massa roliga bilder haha.. Ska väl få dom av Anna nån gång så ja kan dela med mig.

Eftersom stackars Anna började jobba vid 10 på midsommarafton va vi tvugna att kliva upp tidigt och fara tillbaks till Kristinehamn. Förhoppningarna var ju då att jag och Amanda skulle åka ut på sjön men vädret och vinden va inte på vår sida riktigt.. Men vid 5snåret var det dags att bege sig till Olov där min kväll spenderades. Mycket trevligt med grill, kubb och sånt som hör till. Sen avrundar jag med att säga som så att, Emma Fransson, jag förstår på ett ungefär hur du kände dig i Ryssland.


Enda bilden jag fick knäppt under kvällen, sötingarna! :)

Gårdagen min behöver ju inte heller nämnas i denna blogg, men de är en dag jag helst glömmer faktiskt. Trots att jag bara jobbade 4 timmar var det en ren mardröm..

Idag jobbar jag halv 3 till halv 10 och eftersom de är söndag är de säkert mycke att göra, hoppas dagen går fort!

lets go to work

Hola! Min dag började inge bra. Var tvungen att följa med mamma in till stan för hon behövde hjälp med en sak, hon skulle även hanlda, tanka, åka till apoteket och så vidare och så vidare. Jag blev bara mer och mer stressad för de enda jag ville göra idag var att ligga ute och sola! Så där fick min bilkörning och mitt humör sättas på prov vill ja lova...

När vi äntligen kom hem la jag mig i gräset och har legat här hela dagen. Känns inte som man får nån färg när de inte är vatten runt.. Men men, gött vare iallafall. Nu ska jag snart gå och jobba och efter jobbet kommer Anna och plockar upp mig så far vi till Karlstad och hennes och Antons nya lya :D

Ha en bra midsommar för jag kommer nog inte vara tillgänglig nästa gång förens jag jobbat klart på lördagkväll, då lär ja va d ö d. Chip

nu kan jag pusta ut

Klart de hade suttit finare med ett E, men ett Fx gjorde mig väldigt lättad!! Vi har fått tentaresultaten och Fx betyder kompletering, jag slipper alltså åka upp 1 vecka tidigare i höst och göra omtenta!!!! Så jädra skönt! Nu kan man liksom släppa de där, tur bara att ja i sista sekund norpade med mig alla anteckningar hem annars hade jag ju vart rätt körd..

Snart dags att sova lite nu, mina fossingar värker litegrand. Imorn är jag ledig fram tills 17.30 så ja hoppas på strååålande sol hela dagen lång!

jag svävade fram

Känslan efter att ha utfört en joggingtur som gått riktigt riktigt bra är rätt go måste ja erkänna! Inte så lite heller.

 De gick med andra ord alldeles galant att springa idag, jag kännde mig som en marathonlöpare, jag bara svävade runt, jag hade kunnat fortsätta mil efter mil efter mil, de va underbart! Okej nu överdrev jag en smula eller två..

Kom på idag att musiken spelar jäkligt stor roll, varje låt väcker olika minnen och olika minnen ger saker och tänka på och de är bra, istället för o tänka på hur jobbigt de är! Till exempel så spelades Animal, och de är en klassiker på förfesterna med Elin, Emma och Cinthya, när refrängen drar igång sätter Cinthya på sig öronen, Elin snabeln och så vidare, rummet förvandlas till ett zoo!!! Det väcker fina minnen. En låt som jag upptäckte förra gången är grym att springa till är Sex on fire, är inte stormförtjust i låten, men de va jädrigt skönt go i den när man svävade fram i skogen! Ja nu vet ni de mina vänner.

Om ja kanske skulle lägga ifrån mig datorn och läsa lite i teoriboken, eller kanske hellre läsa lite i min vanliga bok, eller allra helst kanske kolla klart på Prince of Persia.. Återstår att se vilket de blir! Hare gott

blöööööööööööö

jävlar i havet va folk käkar glass så fort solen kikar fram! Har jobbat häcken av mig idag och de va sjukt skönt o stänga dörren och gå hem vid halv 6...

ja ger dig min morgon

Läste precis Lois blogg, hon skriver så man blir alldeles kär, eller bara alldeles avundsjuk..

Jag saknar så att de gör ont.. Jag vill spola tillbaks tiden ungefär 3 månader, varför handlade ja inte snabbare? Varför ska jag vara så svår och orak? Jag vill kunna njuta av sommaren utan att behöva fundera och längta tillbaks.. Nu vill jag bara spola fram tiden 2 månader och se va som händer. Jag är inte gjord för såna här situationer. De är helt sjukt hur hjärnan lever sitt eget liv, varför får inte jag bestämma vad jag ska tänka på?! Är jag schizo eller bara lite förälskad?



keep smiling anyways

gissa vem som blev måttligt irriterad när alla moln tog över himmlen idag? Jo, tjejen som hade klivit upp tidigt för att ta del av dagen, som hade packat ner picknick att ta med ut, som hade krånglat järnet med att få igång båten, som precis kommit ut till en fin ö.. Hatar när saker och ting inte blir som man vill!

Men men, de ser ju ut att bli lite bättre väder nu iallafall och de tackar vi för. Även fast jag jobbar så blire ju iallafall lite mer o stå i, så trist o bara sitta o glo när de är dåligt väder..

Väntar på en grillad lax som ska bli färdiggrillad. gött ska de bli. Herra

fint de

Morsning korsning! Tyckte de va bäst att kliva upp tidigt idag när jag skymtade den klarblåa himmlen utanför mitt fönster. Drog mig ut på en joggingrunda i skogen och de gick väl sådär, men nu är de gjort. Käkade precis lite frukost och nu väntar jag på att min madre ska bli klar med lasagnen som ja ska ta med som picknicklåda, har nämligen planerat in en dag på sjön!


den sista lakritsskeden, som jag njöt

Så var jag hemma igen då. Lång dag. Föredrar att gå i skolan framför att jobba. Undra om ja kommer säga så i höst..

Imorn har dom lovat fint väder och jag är lediiig! De är lika med schtek va. Har lovat att inleda med en löprunda också, påminn mig om de... Läs även detta noga; jag lovade förut att den glassen jag åt på jobbet ska bli den sista på välditgt länge! Som ja äter när jag jobbar tåls att tilläggas. Punkt. Sofia ska säga till mig att jag inte får ta någon glass, tänkte tillomed filma de så att de fanns bevisat de jag sa, men de behövs nog inte.. De är slut på glassätandet nu!! Så vare med de.

Roligare än så här blire nog inte. Så chillivippen

en lördagkväll, hemma

Åh så fint bröllopet har varit, fina klänningar, fina prinsessor och prinsar, fina dekorationer, fina tiaror, ja riktigt fint helt enkelt! Som en saga. Ja vill också gifta mig nu, fast ja vill att alla kungligheter ska komma också, annars kan de kvitta! Har mest legat i soffan o kollat på de hela dagen, 4-timmarspasset blev ett 3-timmarspass för vi stängde tidigare pga regnet.

Är ofantligt stolt över att jag ligger här i min säng nu också, de kommer med andra ord bli en helt kritvit vecka! Vilket jag inte lyckats med på gud vet vad hur länge så de är kanonbra. Ska faktiskt inte gå ut o härja så mycket i sommar vare tänkt. Dels för att jag jobbar varenda helg, dels för o spara pengar (ja har ett mål) och dels för att spara på mig själv lite. Så de så.

Börjar jobba halv 1 imorn och slutar halv 10, så de blir långdag och de är även invigning av kapellet här ute så de kommer antagligen vara full rulle. Bäst o vila ut sig ordentligt med andra ord! Chip

bröllupp



Typiskt också att man inte va polare med Daniel.. Ja vill också gå på bröllopp idag. Men ja är inte bitter för de, här regnar de ju, är skitkallt och jag har ju en teoribok som så snällt ligger o stirrar på mig! Underbar lördag, som dessutom bjuder på 4 timmars jobb ikväll också. Tihi

Ne men de är rätt mysigt, ligger nedbäddad i min lilla stuga o hör regnet piska mot taket. De är svensk sommar de.

Blev en riktigt skön kväll med brudarna igår efter jobbet, först tacobuffé på Mastis, satt kvar ett bra tag o malde på. Sen bestämde vi oss för att åka o köpa godis o röka lite vattenpipa hos Anna. Sagt och gjort, åkte med den lilla golfen till Maxi och en biltur kan allt bli riktigt kul om man har en Anna som chaffis. Jajemen.

åh, vilken härlig dag

Hoppade på cykeln förut och rullade bort till båten. Alldeles ensam och ganska filisofiskt satt jag där och styrde mig in mot första ön i sikte. Alldeles tyst, vindstilla och soligt. De va fint, riktigt fint. Tvättade denna båt lite innan ja la mig på en klippa och lapade sol. Livsnjutare.

Väl hemma igen drog jag på mig mina snabba löpartights och mina snabba jympaskor, i huvudet hade jag inte mycket annat än; nu ska Moa bort, nu ska Moa bort, nu ska Moa bort. För nu ska Moa bort.

Nu ska ja sova för imorn väntar ett A-pass på jobbet, dvs 10-16.30, gonatt

oooh i like it

Hola! Här har de vart dött i ett par dar.. Ja har väl mest legat på gräsmattan o latat mig, hann med en fika med Marcusson innan hon åkte hem, tvättat gamle farens båt, sprungit, shoppat loss underkläder bland annat. Go ledighet.

Är sol även idag så här sitter ja o steker, får lov o bli en löptur i värmen sen också och förhppningsvis åka in till stan o träffa gullan lite senare. Imorn är de jobb som gäller och en planerad after work på Mastis, narrebarre.

Resan till Helsingborg är föresten bokad nu :D torsdag den 22 juli sätter jag mig på tåget till mitt lilla barnbarn. 5 byten och 7 timmar senare ska ja vara framme och sen ska vi ha en kanonhelg äre tänkt! Åka över till Danmark en sväng o grejer. Sen bokade ja ingen hemresa utan får se hur de blir. Längtar redan! :D tihiii

hoppas!

Jahopp då va dom 4 timmarna på jobbet avklarade och nu har ja inget bättre för mig än att sova i princip! Ladda inför imorn för då ska ja sola om de nu blir sol höhö..

Fick ett litet lyckorus förut, om allt går som ja hemskt gärna skulle vilja så åker jag ner till Emma i skåne den 23juli och spenderar helgen där. Sedan åker jag vidare till Halmstad på söndagen och möter upp dom andra som eventuellt vill med dit och hälsa på Dani! :D Vore peerfekt, slå 2 flugor i en smäll. Inte alls fruktansvärt dyrt med biljetter nu när ja kolla heller. Hoppas allt kan gå vägen, så att ja iallafall kommer ner till Emma för de vore askul, har aldrig varit så långt söder ut i Sverige :D


en tisdag

kom hit.


härligt värre

Hej friends! Underbart väder idag och ja börjar inte jobba förens halv 6 ikväll, perfekt. Ligger för stunden ute på gräsmattan och solar o lyssnar på musik. Är ledig imorn och på torsdag också och även då ska de bli fint väder så nu får man passa på att njuta.

Teoriboken får ligga brevid o kolla.. Orkar inte..

photos



De va helgen i bilder de. För nu ligger ja på gräsmattan o bloggar o då är internet för en gångs skull snabbt, inne är de så att man skulle hinna åka in till stan o tillbaks för att ladda en sida.. Men så är de när man bor på landet!

Är relativt fint väder idag så ja passar på o ligga ute o bättre på den nu mera i princip obefintliga brännan. Men så fort solen går i moln blir de svinkallt, så de är inte megahärligt, men bättre än regn va :D

klart killen ska ha blommor

Då va helgen gjord och den har vart riktigt kul!! Var ju meningen att jag skulle va hemma i fredags efter jobbet hade jag tänkt, men ja kunde inte låta bli att åka in till stan, de va ju studenten trots allt. Duschade och gjorde mig klar på typ 5 min sen åkte vi ut till Louise där de va kalajs, så kul o träffa alla igen. Meningen var ju att ja mest skulle sällskapa lite, ta de lite lungt o kanske inte följa med ut eftersom ja jobbade på lördagen.. Ehm.. De är ju lättare sagt än gjort som vanligt och vips satt man där i taxin, go o gla i hatten! Och hör och häpna nu, Statt va riktigt, riktigt roligt dagen till ära!!

Trampade iväg till jobbet till kl 11 och jag och Jossan hade en myyyycket seg dag, dåligt väder = inge folk. Men när vi äntligen stängt var de bara o göra sig klar för en ny kväll på hotellet, ja va dock vääldigt segstartad denna dag.. Jag och Emma satt hemma hos Steven och meningen va ju att vi skulle sammansträla med diverse andra men vi orkade inte så vi satt kvar och snackade om allt mellan himmel och jord vilket absolut va trevligt! Så kul o ha Gäddan hemma, men nu åker hon iväg igen.. Var ju bal på statt och alla va så fina, lite segare stämning märkte man ju iallafall, men de va trevligt! Fast de fick bli en liten barrunda så vi gick till Mastis efter ett tag där vi träffade kändisar haha, BILLY! Ojoj. De va kul där också iallafall, trevligt liksom. När de stängt slutade de med att jag, Emma och Anton gick och plockade blommor till Steve och gick hem till honom och kollade på Kenny begins, fint avslut på en fin helg!

Hade lite bilder o så, men min kamera vill inte samarbeta med datorn så ja får väl se om ja får in dom.. Alla mina elektriska prylar verkar strejka just nu..

Aaa nu ska ja söva! Adios

grilligrill

Då börjar denna lediga dag lida mot sitt slut. Ja har inte åstakommit allt för mycket mer än de ja skulle, när ja gjort mina ärenden på stan så köpte ja mat, knallade runt lite med mamma och sedan åkte vi till Karlskoga. Gick sån väl va att laga min klocka för endast 30kr, så nu är ja lättad för de va ju min favorit!

Nu ikväll har vi grillat gott och käkat jordgubbar hela lilla familjen. Linda sticker till Stockholm över större delen av sommaren så snart blir ja ensam igen.. Inte för att ja är hemma alldeles för ofta, men ändå. Imorn jobbar ja, sen har ja bjudit in mig själv på en studentmottagning! Men innan de måååste ja springa för ja gjorde aldrig de idag eftersom vi åkte iväg..


bra malin

Börjar dagen bra, skulle koka ägg till frukost och så glömde ja bort dom... Hoppsan..

its gonna be a long summer..

good day

Hej bloggeeeen!

Idag har varit en bra dag, en mycket bra dag. Började jobba vid halv 10, slutade redan halv 2 och då följde ja med far in till stan, knallade till Anna och sedan kom Anton & Peter o hämtade upp oss så drog vi till Karlstad. Blev lite glass och lite shopping. Fann faktiskt ett par jeansshorts och ett linne. Men nu får ja inte handla mera!

När vi kom hem joinade Madeleine, vi handlade lite käk på Coop och gick hem till mig och körde en traditionell sitta-vid-köksbordet-o-snacka-skit-kväll. Dom kvällarna är guld värda.. Synd bara att vår 4de medlem inte kunde medverka, kommer bli svårt o få alla att kunna i sommar, men när de väl är möjligt måste de ske!

Nu ska ja väl snart sova, är ledig imorn så ja ska lämna in min klocka på lagning, gå till körskolan och kanske försöka ge mig ut o springa om min hals tillåter! Gonatt

work

Skamligt att man är astrött av att kliva upp halv 9! Är iallafall så illa tvungen för halv 10 ska ja dra igång o städa på lilla Pärlan. Slutar redan vid halv 2 och idag ska ja träffa Ulla och Maud så då har ja nåt o se fram emot :D

Första dagen igår gick bra, känndes lite ovant men man kommer snart in i de. hej

i will see you soon.

Home sweet home! Har haft en härlig dag här ute i stugan, solade på förmiddagen, åkte in till stan o hämtade farmor, käkade god mat, solade lite till, gick med Linda o köpte glass, åkte ut på sjön o fiskade utan fiskelycka som vanligt, träffade Anna&Anton&co och nu ligger ja här i min obekvämma lilla säng i min lilla stuga.

Imorn börjar jag jobba, och mitt schema visar många arbetsdagar i sommar vilket är toppen, ja vill ha mycket pengar ja kan spara! Är dock inte ledig en enda söndag vilket betyder att de kommer bli en o annan jobbig söndag för nån gång måste ja ju få besöka magasinet under min vistelse, fint på sommarn ju.


back in the days när problemen knappt var märkbara..

aj

Värsta tågresan någonsin! Har brutal hosta och hostar minst 2 ggr per halvminut. Stackars gubben brevid..

Men nu är de bara en halvtimma kvar att hålla ut!! Äntligen hemma säger ja bara!


nice

Snart i Stockholm, här va de grönt och varmt!

hejdå

Hur tusan är de meningen att man ska få plats med sitt liv i 2 resväskor?! Okej, för vissa är de kanske lätt, men ja vill inte sättas i den situationen att man glömt något man verkligen vill använda :p

Tror jag är färdigpackad nu iallafall, eller ja får rättare sagt inte ner något mer.. Har även städat iordning någorlunda här så man inte kommer tillbaks till en svinstia i höst! Gav extranyckel och mina blommor till snälla Carro som ska va kvar här i sommar så då kan hon vattna dom små liven. Annars är väl allt klart.. Kommer kännas konstigt att bo hemma i 3 månader.. Man är så van vid att ha sitt egna. Men de ska blir så skönt o slippa tvätta och laga mat!

Elinor åkte imorse och de har vart toppen att haft en rumskamrat i några dagar, vi sa att vi får se om vi känner likadant efter 2 månader som hon ska bo här i höst hehe..

sista kvällen i ösd

Gokväll! Valde att spendera min sista kväll här i Östersund hemma i soffan. Humöret svek mig även om de hade varit riktigt skoj att festa till de med klassen en sista kväll. Blir nog bäst såhär.

De bästa hade vart om den sista månaden inte hade exicterat för då hade ja inte känt att jag redan längtar tillbaks hit.. Vill att sommaren ska gå snabbt, även fast ja längtat så länge nu. Delad som vanligt, som aldrig förr.

Nu ska jag återgå i mitt tröstätande av godis och kanske kolla på en film. 11.44 går mitt tåg imorn och ja ser inte fram emot 10 timmar på tåget, men så äre. Chip


ja vill ta studenten idag

Nu blev de tyst en sväng men sen ja klev upp har de åkt förbi flak konstant hela dagen! Dundrar o vibrerar här inne, som ett levande disco. Ja vill också få de där lyckoruset igen, gapa halsen av sig, känna sig fri! Så underbart..


skitstad


Måste bara visa på hur de är strålande sol i hela jäääävla sverige, förutom Ösd där de är 9 grader o ett grått moln!!!!!! Va är de för fel!!?? Ska bli så fint o komma hem till sommaren!!!

fail

IDIOT! Nu vill ja åka hem! Nu nu nu!

ett fint år i Ösd

Mitt humör har pumpats upp och ja har bestämt mig för att inte vara en bitterfia och istället ha kul en sista helg med mina älskade vänner som ja vet att ja kommer sakna i sommar fast ja inte fattar de just nu.

De är ganska sjukt hur snabbt de här året har gått! Alla kvällar och nätter på Plaza, Oscars och Olearys, Skiweek, försäsongen i Åre, valborg, Norrfällsviken, Ruski, alla långtråkiga föreläsnigar med Lars, integrationen med socionomerna, nollningen, alla efterfester här, ja listan kan göras lång. De har varit ett galet kul år nu när man verkligen tänker efter! 
 

Men nu måste ja göra mej anständig för att gå till Anne och sedan en sista sväng till Oscars för den här gången! Chip

ja vill ju egentligen bara vara med dig hela natten lång..

Sådär ja! Nu är sista tentan gjord och även fast de gick dåligt så känns de otroligt skönt! Blev en sista lunch med tjejerna på Samuraj och ikväll ska vi väl också hitta på nåt för att fira, men ja spar mig helst till imorn känns de som just nu så de blir lungt. Är trött på allt tjat om o festa hela tiden, är bara fjantigt eftersom de ändå aldrig brukar va särskillt häftigt och de behöver ju inte gå över styr... Ja är för de mesta med, men ja tjatar inte och eftersom ingen verkar vilja göra så värst mycket annat så kan man ju lika gärna haka..

Hej ja är inte alls bitter men de ska faktiskt bli skönt o komma hem, för man kan gå ut utan att göra världens största grej av de! Punkt.

Ne men först o främst ska här städas! Äntligen. Och vila lite tror ja. Hej


plugg för full mugg

blöööö va tråkigt de är o plugga just nu... Håller på o pilla med en gammal tenta och de är inge roligt.. Har delar upp de iallafall så de känns lite lättare. Men de får gå som de går imorn, i värsta fall blir de omtenta 24 augusti, men de är ju inte hela världen!

Kopplade precis in stereon som ja ska barnvakta åt Emma och de va ett jädra ljud i dom högtalarna så nu dånas de som de ska här igen! Skulle behöva ta en dusch, jag och Elinor powerwalkade istället för o springa förut men de blev galet varmt så en dusch är behövligt om ja ska lämna denna byggnad idag. Gick ut till Lugnvik längs med vattnet och de va jättefint, har liksom inte utforskat den delen av staden innan, men de blir de mer av i höst! :)

Nu har ja inte tid mer.. Hej

laddar

Morsning! Har precis slängt i mig lite frukost och sitter nu och laddar inför en springtur med Elinor. De tar emot och ja hade ont i halsen när ja vaknade.. Men de blir nog bra tillslut. Resten av dagen är de tentaplugg som står på prio 1!! Har pluggat alldeles för dåligt denna gång o de skulle va skönt o kunna känna att man verkligne klarat de så man slipper gå o tänka på de under sommarlovet. 

Brännbollen igår vart jätteroligt och vi var en hel del folk! Sades adjö till ytterligare några socionomer och Daniel fick minsann följa med och äta avskedsglass snäll som ja är. Jag SKA åka till Halmstad och hälsa på i sommar om de så är de sista ja gör!
 

Måste även tillägga att sängen va gryymt skön!!! Hej

säng hit o säng dit

Höll på att såga sönder min säng förut och få värsta megautbrottet någonsin... Skulle skruva isär min säng men hade inget sånt verktyg så vi skulle klämma in den ändå, eehh.. De gick inte kan ja tala om nu.. Lämnade den där o tar tag i de imorn. Men nu har ja officielt en 120 säng tills december :) Lär ju inte vilja byta tillbaks till en 90 då om ja känner mig själv rätt..

Nu sitter vi här med varsin dator i knät och väntar på att maten ska bli klar. Älg och potatisgratäng blir de idag, käka lyxmat här nu innan Nathalie åker.

Idag åkte Emma hem och kommer då tillbaks i december. Har inte riktigt insett att de är dags att ta farväl av folk för en tid nu.. Kommer bli så tomt i höst...

Ikväll blir de brännboll för äntligen är de fint väder! Chip chop

bombnedslag

Hej friends! Min lägenhet ser ut som ett bombnedslag! De är resväskor, sängar, täcken, soppåsar, ja allt möjligt.. Men ja orkar inte ta tag i de nu, ja vill ut i solen och de ska ja också. Tänkte bara skriva ner att ja lever först. Har ju Elinor och Nathalie här nu och de händer massa annat runtkring. 4 dagar innan hemfärd nu!!!

På återseende

RSS 2.0