polarexpedition

Fick ett mindre kul mail precis, "Ifall vi missar bytet på 20 min i Ånge, så blir vi tvungna att hoppa av redan i Bräcke och vänta ca en timme där det ev. är låst in till väntsalen... Slutsats: polarexpeditionen kan börja redan i Bräcke" För er som inte vet så är de runt 30 minusgrader här idag. Haha, niiice.

Aja bara o bita ihop o klä sig varmt o förbereda sig med mat och lite te! Skönt att vi har liggvagn sen iallafall..

min lilla väska..

Vet ni vad, jag överlevde  kylan och nu är jag hemma igen och funderar på hur jag dka fördriva dagen. Måste iallafall ner på stan och köpa ett skidfodral eftersom ja glömde mitt i Tänndalen... Kul utgift, verkligen.. Aja finns inte mycket att göra åt de. Måste packa också, och eftersom man slipper spara plats till mat, dricka, handduk och lakan är de läskigt mycket plats kvar. Perfekt. Dock skäms jag lite över min knallrosa rullväska, jag älskar den väskan, men den passar liksom inte in på denna resa..

Kan ju föresten tala om att jag var grym på tennisen idag, hann inte spela klart så allt hade ju faktiskt kunna hända. Men de blev 5-4 till Johan så de va himla jämt, kul! Tror de berodde på racketet, lånade ett idag istället för mitt lilla junior så nästa gång, då jävlar..


brrr

Döda mig! Jag är skittrött och de är djävulskt kallt här inne och snart ska ja ge mig ut i denna 30gradiga kyla! Va har ja gett mig in på..


ninisar

Hello! Kom precis in i värmen efter en liten promenad till Willys. Måste ju ladda upp med lite rostade majs, dricka och annat gott tills den 23 timmars långa resan imorn! Soligt och fint ute också, dock lite kallt om kinderna.

Efter föreläsningen idag gick jag hem till Mede, gav kaninerna mat och lade mig sedan i sängen med dom små livet och råkade somna framför tvn haha..

Klicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bild

Nee ja ska inte skaffa nåt husdjur men ja kunde inte låta bli att kika lite för dom är ju så söööta! Ja vill ha en ibland.. En som är lika gosig som Medes kaniner och inte är som herr Zlatan...

Ikväll ska jag, och bara jag mysa till det med lite film, tända ljus och kanske nåt mumsigt att äta! Försöka komma i säng i tid för imorgon ska jag spöa skiten ur Johan i tennis! Chip

ja hatar att missförstå

Snön yr där ute och här inne sitter ja o myser. Vaknade precis upp från en liten lur, slog på en film som jag lånade hos Mede när ja va där o matade kaninerna, men ja somnade ganska snabbt.. Ska väl göra ett nytt försök att kolla på den snart.

Ikväll blire film på Fornborgen, älskade Fronborgen. NOT. Va så snuskigt skönt att se på när de andra skulle släpa sig iväg ut dit imorse moahaha..


 

 


olles vann

Blev allt utgång ikväll och de vart riktigt kul! Himla trevliga socionomer med bra musiksmak! Like like. Efterfest styrdes här och dom lämnade mig precis och ja känner som så att jag nog bara borde gå o lägga mig nu.. Kommer ju typ vakna vid 9 eller nåt sen iallafall..

Gonatt!


soffan & godis vs. utgång

Sitter här o velar och funderar på om ja kanske ska fatta ett snabbt beslut och faktiskt försöka hänga på Emma och gå ut idag istället. Är lite sådär småsugen, men ändå alldeles för trött. Har dock sovit ett bra tag nu så ja kanske blir pigg snart.. Eller så går jag bara ner till affären och köper lite godis och fläskar framför tvn ikväll istället.

HMMMMMMMMM. Ja tror ja tar en dusch iallafall så jag har de gjort! Tjing


världens snyggaste 20åring


Idag är absolut ingen vanlig dag för idag är de världens bästa Emmas födelsedag!! Ja skulle göra va som helst för o få va hemma och vara med och fira!

morgonstund HAR guld i mun! verkligen.

Åh va ja älskar att vakna. Ja älskar att knappt kunna öppna ögonen när man inser att gårdagens smink inte är borttaget. Ja älskar att man kan känna lukten av den äckliga andedräkten när man öppnar munnen. Jag älskar att, när man väl fått upp ögonen, blicka ut över ett ostädat rum. Sedan så älskar jag när man tänker efter på varför man vaknar upp och känner sig otroligt törstig och trött och kommer på att gårdagen var absolut misslyckad och var inte värd de pengar man inte hade. God morgon hörrni!

Okej gårdagen va inte misslyckad, hårt ord, men ja va så jäkla taggad och ja va absolut ensam om de och då blire ju lätt lite tråkigt. Basketmatchen va iallafall skitkul o se, va så längesen ja spelade och ja blev så himla sugen! Jämtland ledde rätt stort i första 2 men sen gick Borås om och vann tillslut med 67-70. Himla synd..

Blev lite stressigt iväg till Fornborgen där det bokstavligt talat fick hällas i lite vin för att sedan gå till 15 där de ryktades om fest. Fast ja skulle inte ens vilja kalla de för fest, riktigt jäkla tråkigt.. Ja ville ju ut, men de va ja såklart ensam om och de slutade med att jag och Elinor följde med till 7an, som vanligt nu för tiden känns de som. Bosse och Elinor pratade Milan, Inter som vanligt och jag och Daniel lekte med hans katt som älskade mig. När klockan blev allt för mycket var det dags att knalla över isen igen, de va kallt och blåste, men hem kom jag och ack så skönt jag somnade.

Idag har ja tvättid klockan 13.. Blä... Sedan har ja inte ett skit inplanerat och de känns otroligt skönt. Eller jo föresten ja ska nog gå upp o hälsa på Medes kaniner, se så att dom lever :D hej hopp

jämtland - Borås

Morgonstund har guld i mun! Vaknade kl 8 idag och kunde inte somna om..

Idag är de fredag och jag vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Ikväll har iallafall jag och Emma bestämt oss för att gå på basketmatch! Jämtlands basket - Borås. Jämtland ligger supersist i serien, men slog Borås på hemmaplan sist, så de kan ju bli rätt spännande match om vi har tur.



 


suppe

Gokväll! Tänkte slå på en film så här torsdagen i ära, men först slänger ja in ett inlägg.

Kom nyligen hem från en snabbis hos Emma, hälsade på lite för ja va och hämtade nycklar till Medes lägenhet för ja ska va kaninvakt tills på tisdag :D hihi. Innan de blev det en sväng på Oscars för att faktiskt äta lite soppa med ett gäng socionomer. Va riktigt trevligt ju, får bli fler gånger, 35kr för soppa och bröd. Inget rån direkt.

Måste få klaga lite på alla föräldrar som döpte sina barn till Emma under sena 80-talet, tidiga 90-talet. HALLÅ, alla heter Emma!! Jag växte upp med en kompis som hette Emma, i högstadiet hade jag 3 Emmor i min klass, i gymnasiet hade jag visserligen bara en Emma i klassen men fortfarande Emmakompisar. Nu har jag 2 Emma i klassen varav en jag umgås väldigt mycket med och sen Emma i gamla korridoren. Nu fick jag de ur mig, har kännts väldigt jobbigt för mig, vart nära på att uppsäka psykolog ett flertal gånger...

Sen får ja väl lov att avsluta med o tala om att jag är glad att jag lever, jag tg en prommenix, fick för mig att gå på isen och när ja kommit ut en bit ser ja skyltar överallt med innhängnader där de stod varning att isen var tunn där. Givetvis gick ja inte inom de inhängnaderna, men hur kan dom veta vart de är tunnt? Kunde ju lika gärna va där ja gick eftersom ja inte gick på någon upplogad väg... Tänkte till och med skicka iväg sms till nån o berätta vart ja va så nån skulle veta var de skulle leta efter mig.. Men som sagt, Im alive! Bye bye

resfebern börjar ta fart :D

Yr:s 9dagarsprognos visar snö hela måndag. Kanon.

Idag är det bara 5 dagar kvar tills jag ska sätta mig på tåget upp till Luleå och sedan sitta på en buss i antagligen allt för lång tid. Och om allt går som de ska så är vi framme i Kirovsk någon gång på onsdag. Ååååh va kul de ska bli!! Jag och Emma har bestämt oss för att åka in till en lite större stad, Murmansk, en dag och kolla läget, lite Ruskishopping! Ska bli så spännande! Bara att hålla alla tummar som finns på att de kommer komma massa snö och bli grymt väder så de blir massa fin åkning, men med den turen ja haft i vinter borde de inte bli några bekymmer.
 

Kirovsk, bostadsområde med skidbackar i bakgrunden



Idag är de torsdag, soppa? Plaza? Verkar faktiskt inte så, ja har absolut inte några pengar så jag sparar mig nog tills imorn isåfall. Då är ja bjuden på socionomförfest hehe, får se om ja vågar beblandas med de igen ;)

proffs på att sakna?




happy

Hej hopp! Uppgift=klar och jag=glad!

Efter att vi pluggat klart blev vi ett gäng som knallade iväg till Willys igen. Ja skulle bara köpa korv med bröd för de kostade bara 5kr för ett pkt, kom givetvis hem med 2 kassar och med 200kr mindre... Nu ska ja väl iallafall klarar mig tills på tisdag.

När ja kom hem dröjde de inte länge innan Emma i min korridor kom på besök. Satt och talade om allt mellan himmel och jord och hamnade framför OS tillslut. Var väldigt trevligt men nu sa vi precis adjö och nu sitter ja här. Själv. Har börjat vänja mig vid att inte vara själv och ja gillar de. Men nu när ja väl är de ska ja slå på ett One tree hill avsnitt. Kommer förhoppningsvis kunna somna ikväll eftersom ja inte vilat middag, härligt. Jag tänker inte göra som alla andra och stanna uppe för o kolla hockey iallafall så mycket vet ja.. Men snart åker Anja iallafall, good luck!

yran

Lars Winnerbäck
Melissa Horn
Maskinen
Markus Krunegård
Hoffmaestro
Joel Alme


Vilket startfält till Storsjöyran! Och de lär säkert komma en hel del fler bra. Längtar redan, för jag hoppas för allt i världen ja kommer få ledigt så jag kan åka upp, går ju inte att missa. 29-31/7, bara att planera in :D


studera

Morning!

Idag är det endast plugg som står på schemat, befolkningsuppgiften ska in och som det ser ut nu kommer de nog bli helt okej. Efter att den är klar är de rätt lungt ett tag framöver tror ja! Tenta 26 mars och ja har ingen av alla böcker vi ska ha.. Ska bli spännande o se hur de ska arta sig, med tanke på att ja missat en del i skolan och kommer missa ytterligare 2 föreläsningar nästa vecka ocskå..

Kikade på The proposal hos Nathalie igår, förutsägbar, typisk amerikansk, men ja gillade den. De är enkelt att se såna filmer. Så den är klart sevärd.


Nu ska ja klä mig och sen äntligen knalla ner till Lindex och se om det finns nåt kvar på rean, smink och underkläder till halva priset borde man passa på att fynda ävan om ja inte har några pengar! Hej hopp


6-0

Här sitter ja och äter äcklig mat... Tog lite va ja hade hemma o trodde de skulle bli gott, men icke.. Ska äta nudlar resten av veckan för maten ja gör blir ändå inge god..

När ja ätit klart ska ja ta en lur innan jag och Carina sätter igång med vårat arbete igen. Har under dagen hunnit med 3timmars föreläsning och så blev de tennis trots allt. Ja spöa Johan med 6-0! Fast nu ljög ja för de va tvärt om... Men nästa gång, då jädrar.

Ikväll blire movie på Fornborgen igen, har bestämt att vi ska ha filmkväll en gång i veckan, varannan gång här o varannan gång hos Nathalie. Låter toppen tycker jag! Ja ska kolla om dom har Prinsessa att hyra, annars vet ja inte va vi ska se riktigt. Hoppas den finns :D Hej hoppla

trååkigt

ååh de blir ingen tennis imorn för dom hade inte skrivit upp nåt som man visst måste göra, ja som längtat så.. Får nu alltså vänta 3 veckor eftersom ja åker till Rysslandia på tisdag och kommer hem tisdag en vecka senare...

Tråk tråk..

monday

Hej hopp. Måndag idag som känns som söndag. Jag och Carina har kommit igång lite med kulturgeografiuppgiften, men måste kämpa lite mera ikväll. Tar lite paus bara.

Är jättetrött, men ja kan inte begripa varför, måste verkligen komma igång med träning så man kanske blir lite pigg!!!! Har aldrig varit så här lat i hela mitt liv..... Men imorgon kl 08.00 blir de troligtvis lite tennis innan föreläsningen iallafall. Kul! Ja är ju ingen superstjärna på tennis dessvärre, men litegrand har de ju spelats i gamla dar, tror de va i 6an som ja faktiskt gick i tennis. Och sommarlovet till 7an eller nåt spelade vi en hel del ute på Kristinehamns tennisplaner!
 


Nee, nu får de nog bli en liten nap..


spermashot..

Blev en perfekt kväll med älskade vänner och gott att äta! :)

Malin gjorde amerikanska pannkakor med sirap, vaniljsmör och bacon. Nyttigt värre, men gott var de! Nathalie bjöd även på "spermashot" dagen till ära! Haha, Bailys och pressad lime. För er som inte har testat, gör de, haha. Ni kan ju tänka er koncistensen och ni kan ju kolla på bilden och se hur sugna ni blir.. Råkade spilla ut en. Jag hade ju även bjudit in Johan, Bojan och Daniel på middagen, tydligen. De hela slutade med att vi satt och kollade på när dom käkade glass... Och sen kastade vi gris med en rund plastväxt. 7an vann som vanligt..


Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova tror ja bestämt. Imorn måste ja och Carina börja med en mardrömsuppgift som vi ska lämna in på onsdag. Blä.

Fick föresten vara med i en Buzzadorkampanj för en gångs skull nu :D nån Dovegrej som dom skickar i veckan. Kul! Men gonatt på er

Och ännu ett ps, kärlek till fettoklubben på allahjärtansdag ds

valentines daaaay spenderas på Fornborgen.

Måste ju givetvis visa lite bilder från i fredags va :)

Tog inte så många, men några blev de allt. Vart en helt okej lyckad fest, vet inte riktigt vad alla tyckte men ja tror de flesta hade roligt.. Ja hade kul, för stunden iallafall. Lite dåligt med rosa får jag väl lov att säga, men bratzhattarna var straff för de som fuskat!


vid 5snåret kastade jag ut dom sista för då orkade ja inte mer. Led med mina grannar de sista timmarna faktiskt, och vad vet ja om vad som hände när jag lämnade lägenheten i några timmar för att gå på O'learys haha.. Aja, nu får de lov att dröja ett tag med fest hos mig, för de är verkligen inte kul att vakna upp i en svinstia.. Har äntligen städat bort de mesta, men ja måste torka golvet nån dag.. Fick iallafall ihop 32 kr i pant, inte dåligt de!

Ikväll blir det middag hos brudarna på Fornborgen, en tjejfilm och choklad är de sagt också eftersom de är alla hjärtansdag idag! Är även tema rött, så ja får se va ja kan leta fram i garderoben. Pulkaåkning med grabbarna i 7an står också på schemat, vi får se hur de blir med de.

ja ångrar mig..

Jag tog en dusch och ett paket nudlar och vips så var jag fit for fight igen, eller inte, men ja låtsades att ja va de och gick iväg till Anne och sedan vidare till O'learys.

Nu är jag hemma och tänkte bara konstatera att jag inte är en sån människa som säger att jag aldrig ångrar något, för jag tycker att jag ångrar nästan allt ja gör, när ska ja börja tänka 2 gånger innan ja agerar? Men de är bara att bita ihop, gjort är gjort. Men varför är jag så otroligt dum och lättlurad?? Åh.. Ne nu är det nog bäst att försöka sova, imorn har ja ju en del att städa o så...


zombie

Anne har singelparty ikväll men ja oooooorkar verkligen inte. Är tröttast i världen och min lägenhet ser ut som en bombnedslag. Men den står kvar iallafall och ja bloggar på riktigt när ja inte näst intill somnar över tangentbordet....

purple

Möds önskan är min lag, här är mina termo (gör lite smygreklam för Stadium)



Den skojiga personen som tyckte de gröna byxorna såg ut som regnställsoutfiten på dagis kan ju uttala sig denna gång också kanske? hö hö

inflyttningsfest/pinkparty incomming!

Tror inte ja har skrivit de att ja ska köra på en favorit i repris och köra på Pinkparty ikväll? Inflyttningsfest med rosa tema blir de iallafall och jag har precis målat naglarna rosa o fina :) Problemet är bara att ja har jätteont i huvudet nu och är jättetrött efersom ja klev upp kl 7 imorse. Fråga mig inte varför jag gick upp så tidigt, men ja kunde verkligen itne somna om bara..

Bjussar på lite bilder från mitt förra Pinkparty som ägde rum på min 18årsdag!

nya termobrallor!

Heeeej bloggen!

Idag har jag pungat ut med 1500 riksdaler för ett par termobrallor. Lätt värt de, skitsnygga! Trodde aldrig ja skulle hitta några som faktiskt passade bra OCH va lila som ja ville :)

Knallade ner till stan för att kolla Lindexrean egentligen, dom har 50% på allt för att de luktar brandrök eftersom de brann ovanför Lindex för ett tag sedan. Rean startade 10.00 imorse och när ja gick förbi va de världens kö för att komma in i butiken.. Snåla man är ändå.. Orkade inte gå in, men ångrar de lite nu för Carina hade fyndat massa smink o underkläder precis va ja behöver!

Aja, nu ska jag nog gå ut på en prommenad innan jag duschar. Fast först, nåt ätbart.

torsdag, utan Plaza.

Åh va ja älskar dessa dagar! Dom här dagarna när man knappt minns va man gjorde i förmiddags för man har hunnit med så mycket.

På föreläsningen imorse hade vi en engelsk forskare som föreläste och de va jätteintressant. Mina anteckningar är nog rätt intressanta också, varannat ord svenska och varannat engelska med världens sämsta stavning. Efter 3 timmar gick ja hem och käkade, sen mötte jag upp Carina och Emma och så prommenerade vi bort mot Willys och ÖoB. Fyndade en hel del, lite skit tills partajet imor´n och lite mat. Gick även på tillbakavägen och de vart väääldigt tungt, så nästa gång ska vi nog inte va riktigt så snåla och faktiskt ta bussen på tillbakavägen.

Vid halv 6 mötte jag upp Elinor och Nathalie på torget och där köpte vi med oss pizza och knallade hem till mig, käkade och kollade på nya Beckfilmen. Har aldirg sett en hel Beckfilm och den va bra faktiskt. När de gått kilade jag över till Carina där vi och Mats spelade Buzz, ja kom sist... När vi spelat klart gick vi ner till Johanna där jag fick spela nåt ja är bättre på, nämligen Lips. Men nu vart ja så trött så ja avlägsnade, dock tror ja att ja ska slå på senaste One tree hillavsnittet.


segt

Hem ljuva hem. Fick ett ryck så fort jag kom innanför dörren och började städa lägenheten som såg rätt risig ut, tänkte att ja skulle göra de imorn, men nu är de bara dammsugning kvar. Go me.

Resan hem va seeg, ja avskyr att åka buss! Dagen i backen va faktiskt också rätt seg, va otroligt trött i hela kroppen och orkade helt enkelt inte ens tänka.. Vilket kan leda till onödiga konsekvenser när man åker i skogen så jag fick nog på de och redan halv 3 åkte jag och Linda in och drack varm choklad istället...

Imorn ska jag till skolan kl 10 och är fast till klockan 1. Hoppas Larsa får något vettigt och intressant sagt! Hej hopp

master of faceplants?

Hello! Tänndalen är toppen som vanligt. Men snacka om att vi haft tur, När vi var här över jul fick vi ju massa nysnö och efter att vi åkt hem har det i princip inte kommit någon snö tills nu igen. Flooow.

Har haft grym snö, igår morse kom jag till lift nummer 2, helt ensam, fick styra upp de första spåren i den nypistade manchestersnön. Åk nummer 2, opistad backe, orörd snö, underbart. Resten av dagen blev de offpist i pudret och jag skyller alla mina vurpor på för mycket snö.. :p Tappade till och med bort ena staven en gång, letade i typ en kvart, trodde aldrig ja skulle hitta den igen. Men så kom pappa och hittade den på en gång.. Tur de iallafall, behövde inte en till utgift!

Den värsta vurpan kom idag, jag hade hittat ett värsta "fotosessionen", trodde ja.... Placerade ut Linda i backen, tog sats, hoppade ner, skidorna tog stopp och jag faceplantade rakt ner i snön.. Inte första gången, men antagligen värsta gången. Bilden blev asfjantig så de va inte ens värt de.....


Imorn blir Ramis och vid 5 går min buss hem! Hej hopp

dagen i bilder


träffade en björn när vi kom fram..

Valteeeer

Berget från byn

kantarellpaj och renkött, yummie!

Vid 4 tänkte ja och mamma gå till backen o åka kvällsåkning, när vi släpat oss dit och knölat på oss alla kläder visade de sig att de inte var nån kvällsåkning... Så de är väl typ de som har hänt sedan vi kom hit. Hej hopp

destination funäsdalen

hallå! Sitter på 164an till Funäsdalen nu och har ruskigt tråkigt. 1 och en halv timma till ska ja sitta här. Men va gör man inte för några dagar i backen och för att träffa mammi, pappi och Valter. Övriga familjen åker hem om en vecka, men ja stannar bara till på onsdagkväll. Kan inte hålla på o missa hur mycket som helst i skolan.

Kommer bli tomt att åka tillbaks själv dock.. Känns som att Linda alltid bott hos mig nu. Men en sak som är säker är att ja aldrig ska flytta ihop med en vegitarian...


vinterparken

Hej mannar! Googlade på va man kunde göra i Östersund och de visade sig att de va öppning av "vinterparken" idag. Så vi knallade ner till badhusparken där de va liv o rörelse, solen stog högt på himmelen och vi käkade våffla och korv. Trevligt. Blev så sugen på att åka skridskor så jag hämtade dom och åkte över till Frösön och hälsade på i korridoren, igen. Seriöst, ja är där mer än när ja bodde där tror ja :p Hade mucho att prata om sen gårdagen. Händelserik kväll..
 

Ikväll ska jag och Linda vara hemma och kolla på Melodifestivalen. hade gärna vart på Fornborgen igen, men som sagt, nån måtta får de va. 08.50 imorn går bussen mot Funäsdaaalen! Chip chop
 

socionomfest

Hej hopp sockertopp! Har nog aldrig sovit längre än 11 i hela mitt liv, men i dag så. Sov visserligen inte hela tiden, men ändå.

Sitter o funderar på hur man skulle kunna underhålla sin syster på bästa sätt, men de finns ine så mycket att göra.. Ja vill åka skridskor, men vi har bara ett par.. Längdskidor har vi bara 1 par, slalomskidor har vi bara ett par.. What to doo?? Ska iallafall över till Fornborgen igen sen och girltalka med mina kära vänner. Är även fest där ikväll, men nån måtta får de va..

Gårdagenens festligheter var iallafall skoj, lite skillnad på hur de brukar gå till på den gamla goda tiden ;) Efter ett gott mål tacos fylldes korridoren av SOCIONOMER! Ta inte illa upp nu alla socionomer (maud) och ja drar inte alla över en kant, men många är allt speciella kom vi fram till.. haha.. När taxin som skulle ta oss till Plaza väl kom så kände ja, av någon vääääldigt underlig anledning, inte för att följa med. Blev istället ytterligare lite häng i köket, med ett övertag av turister och sedan blev de tefatsåkning! En gammal tradition mellan 7an och 9an. Blev inte långvarigt istället gick vi till 7an och drack äckligt kaffe och imponerades av Bojans pusselbygge.. Vid halv 4tiden var de dags att inse att ja inte bor där längre och jag knallade över isen i mörkret, lite läskigt måste ja medge. Men hem kom ja och då stupade jag i sängen och sov som en prinsessa de som va kvar av natten..

Inga bilder togs, glömde helt bort att ja hade kameran med.. Men ni överlever nog utan photos. Hejdå lilltå

6300 rubler rikare!

Hoola! Jag måste hoppa in i duschen snart men ja orkar verkligen inte.... Blööö.. Skulle behöva en powernap..

Måste föresten beklaga mig över att ja fått ett hemskt munsår, IGEN. Hur taggat känns de liksom, alla som haft munsår vet att de känns som om att hela världen enbart fokuserar på just det och inget annat.. Kul... Jajaa efter några Rosa panters kanske jag kan släppa de! Är grym på o göra såna nu, smakar precis som ute :D Typ.


på den här tiden var allt okej, nu har jag nog blivit gammal i förtid och tycker inte de längre...


my first subway!

Hej! Känner mig faktiskt riktigt utvilad och pigg idag, trots gårdagen och tiden. Kan bero på att jag för en gångs skull entrade sängen redan 02.20 eller så, good girl.

Gick till, numera, Ems torsdagsklubb vid 7 och där dansades de och sjöng till schlager som aldrig förr. Blev tillochmed så att vi inte hamnade på Oscars, denna gång heller, utan gick direkt till Plaza där de va aaaslite folk. Va har hänt? Massa gubbar bara, PÅ EN TORSDAG! Aja de va allt kul ändå. Och efter Plaza köpte ja min livs första Subwaymacka, de va riktigt gott, men inte värt 42kr..


De som kan va bra med gubbar är att dom bjussar på champange...

Idag vet jag inte va vi ska hitta på jag och min syster som somnade klockan 9 igår tydligen. Måste till stan iallafall och vid 6 bär de av mot Fornborgen för middag och party. Hej hopp!

this is how we party

Ja har verkligen ingen lust att förbereda mig för de där dumma seminariet som ja har om 2 timmar! Jag kommer antagligen ångra mig rätt hårt sen när ja sitter där och skämms för att ja inte kan nåt men då får de bli så...

Idag är de iallafall torsdag, sista dagen i skolan tills nästa torsdag för min del. Helg alltså. Soppa alltså. Plaza alltså. De ska bli kul för de va längesen vi var på soppan. har fortfarande aldrig ätit av soppan, ska ja inte göra idag heller. Ja ska dricka Rosa pantern istället, hemmagjord. Så de blir alltså innan soppan. Hos Em. Hon bor bara ett stenkast från skolan och Oscars (där soppan är). Nice. Jag frågade Linda om hon ville med, men hon är sliten efter Åre, jag förstår henne. Aldrig att ja skulle satt min fot på Oscars förra torsdagen då ja kom hem från Vemisdalen. Ja ska möta henne på stationen sen, om ja hinner för tåget var såklart försenat.. Skittåg.. På tal om tåg så drömde ja en sick dröm på morgonkvisten! Ja flög till Örebro, mer än så orkar ja inte ta upp, men de va konstigt och ja undrar vart man får allt i från i drömmarna... Car va med och ja dumförklarade henne och så hade jag fel.. Surt..

Ne nu ska ja sluta fjanta mig. Bjussar på en bild


Petras grymma kanin ahahaha..

sista rycket

Har precis gjort mig klar för att sova och skulle, trots min eftermiddagslur, lätt kunna somna känns de som.. Men ja ska istället läsa lite Human geography...



Nathalie och Elinor va här ikväll och vi såg på en halvbra film, men de va trevligt och ja saknar att bo nära dom :( Meeen ja ska inte klaga för ja vill inte tillbaks. Fast på fredag ska ja dit för då är de korridorsfest och gammal veteran som man är så är ja givetvis bjuden ;) brukade ju va ja och Nathalie som drog ihop de där.. Men nää va sa vi, läsa skulle ja ju göra. Gonatt

 


befolkningspyramider

Hola! Ja överlevde de 3 timmarna i skolan, men mindre intresant får ja väl lov att erkänna att de va.. Vi pratar om demografi och befolkningspyramider o grejer just nu, ger mig flashbacks till högstadiet. Helena "Foppa" Forsberg.. Vilken kvinna, haha..

Nu sitter ja mest o kikar ut genom fönstret och den älskade snön som ramlar ner :) Varför klagar alla på den för? Fattar inte.. Även om snön skulle försvina nu så blir de ju inte direkt vår för de..

Pratade med Anna igår, är så glad för hennes skull för hon har fått positiva tecken på arbetsmarknaden den lilla lurven :) Kom även fram till att ja inte har några pengar kvar den här månaden typ.. de är den 3de, får pengar den 25e och jag har 1000kr. Jag har massa planer för både denna helg och kommande helg, vem ska finnansiera de? Tur att jag åker till Tänndalen på söndag och får allt betalt för mig i några dagar..


kylling

Kvällens måltid var antagligen en sån måltid som jag ska bjuda på nästa gång jag får finbesök, fast med egna potatisklyftor. Gryyyyymt gott. Ja är grym.


marinerad kycklingfilé i ugnen med lite ruccolasallad inklämd. Guacomole, lite sallad och pommes ugnsstekta med vitlök.

Var ju i korridoren förut o träffade Nathalie och Elinor, snackade om allt mellan himmel och jord och fick tillbaks lite ångest från skiweek! Alltså, va hände egentligen?? dag 1?! Aja, ingen idé att grubbla... Imorn ska vi hyra film och kolla på film här :) Kom på att de va superlängesen man hyrde film!

Just nu sitter ja och kollar på PHfinal, spännandeee, undra om de är Jackie som vinner som dom sa från första början i vakna med the voice.. Återstår att se. Chip

inflyttningspartydatum spikat

Hej hej hej hej! Jag har tråååkigt, småläser lite inför torsdagens seminarium men eftersom ja inte har boken får ja googla allting och ingenting finns ju.. Ja skulle bara vilja googla frågan och få ett helt korrekt svar på en a4 ungefär.. Så enkelt ska de givetvis inte vara.

Är lite sugen på att åka längd, men ja har fortfarande så gräsligt ont i halsen..



Har föresten äntligen planerat in ett datum för min inflyttnigsfest, inte förens 12 februari hittade ja en lucka, men då smäller de. Så de är bara o kika förbi om ni så känner för de (lite läskigt sagt med tanke på att ja inte har nån aning om vilka som läser de här..) de är redan 13 "anmälda deltagare" i mitt lilla evenemang på facebook så ja kanske ska ta de lite lungt med inbjudningar... Är jutrots allt ingen villa jag har skaffat..

Men nu börjar min tvättid! Hej

provivatest del 2

hallå!

Ni tror väl inte ja har glömt bort att pröva de sista Provivasmakerna, de har ja inte så här kommer lite betyg.



jordgubb, 5/5


Blåbär, 2/5 (smakade som vilken blåbärssoppa som helst..)

Päron-kiwi, 1/5 (så äcklig att de inte ens verkar finnas nån bild på den..)

Så nu efter min utomordentligt bra guide hoppas jag att ni ska finna eran favorit! Själv tog jag ett glas svartvinbär till frukosten idag. Resten av dagens planer består av plugg, tvätt och promenix till Fornborgen för att hälsa på lite och hämta min cykel. Ciao

nattnudlar, de bästa nudlarna

Hej & hå! Kom precis hem från Mede, hamnade där ett gäng o kollade på norsk skräckfilm. Den va faktiskt bra! Minns dock inte namnet.. Hälsade även på hennes nya sötkanin, alldeles vit hårboll med lugg! Så grym!

Innan bjöd jag in mig till Em för lite te, blir så sällskapssjuk hela tiden, inte van vid denna ensamhet. Blev inget te utan istället daim cappucino, grymt gott och en trevlig måndagskväll! :) Så sköööönt o bo i stan!!




matblogg?

Gick och klippte luggen igen efter skolan, lite tjockare denna gång och de gick allt att fixa utan att mitt vanliga hår börjar bak i nacken haha.. Blev nöjd för 50 kr :)

När ja kom hem va ja hungrig. Jag slängde ihop va ja hade.

champinjoner
ruccolasallad
2 st skinkbitar
salt
matlagningsgrädde
pasta


Blev supergott och jag tror ja ska börja blogga om mat! Exprimentera lite och ta kort, kul eller jätte dålig idé?


kylan är tillbaks

Nu sitter ja här, åter igen, och käkar en god frukost. Kollar ut på de som tydligen ska vara 32 minusgrader.. Gäller att klä sig varmt idag då, tur att de inte är så långt till skolan iallafall. Har 2timmars föreläsning och sedan ska jag och Emma gå och växla pengar, jag ska bli några Rubler (tror ja de heter) rikare. Ryssland närmar sig med stormsteg, inte ens en månad kvar!!!

Ja gjorde lite misslyckat pyssel igår, haha, snål som ja är vill ja inte köpa såna där bokstäver som man säter upp på väggen, så ja tog lite wellpapp och svart papper och vipps så blev de svarta bokstäver! Hängde upp de trots att de blev så fula och då hängde ja ju såklart för högt upp och wellpappen syntes... Men de får hänga där ett tag iallafall. Väggarna lurar mig hela tiden när de är så höga! Alla mina tavlor sitter för högt upp..


RSS 2.0