kväll

Nu ligger jag i min säng och lyssnar på lugna kärleksbalader eller va de kallas, låtar i klass med My heart will go on och så vidare. Kollar även runt på jävligt tråkiga grejer på internet till exempel på kläder som jag aldrig kommer ta mig orken att beställa och resor som aldrig kommer bli av att resa på. Men de duger.


Kuriosa från Aftonbladet.se

Företag erbjuder unik begravning,
nu kan du begravas på vår närmaste granne månen. Celestis Inc, som företaget heter, skickar på beställning små metallkapslar med aska till månens omloppsbana. Men ja skulle nog hellre åka till månen levande fö detta var inte direkt gratis..För att skicka ett gram aska till månen kostar knappt 60 000 kronor, 14 gram kostar 180 000 kronor. I och för sig skulle jag väl knappast behöva betala det själv, så de kanske vore nåt ändå.




tonårstjejer rånade butig - slog kassörskan så löd rubriken till denna nyhet. hmm tänkte ja, de va nåt nytt och fortsatte läsa! Tjejerna är enligt vittnesuppgifter i 16-17-årsåldern. Efter att de hade slagit kassörskan kom de över kassan med, enligt polisen, en mindre summa pengar. Inga vapen ska ha använts vid rånet. Vet inte vad man ska säga riktigt, känns lite oseriöst och lite komiskt på något vis. Men givitvis är det hemskt och oproffisigt!/maggan



JAG ÄLSKAR LIVET MER ÄN ALLT ANNAT SPECIELLT IDAG.....

Blääää va deppigt allt var idag verkligen..

Hade inte dom bästaste bästingarna varit här förut hade jag troligtvis avlidit för länge sedan. Dom betyder så otroligt mycket för mig så de går inte att beskriva! De minnen vi hitills har tillsamans är verkligen helt fantastiska och mer minnen ska det bli :)

För att reta upp mig ännu mer nu när allt är så pissigt så ligger betapet nere, ja var helt sjukt sugen på att spela och så möts ja av: Vi har tyvärr just nu tekniska problem som vi arbetar på att lösa. Betapet öppnar inom kort.
/Betapet-teamet
FUCK YOU!

 Musik har jag ingen bra heller, och one tree hill verkar ha uppehåll där borta i usa så de finns inga nya avsnitt...
 
De känns verkligen som en fuckig jävla söndag, hur sjutton kommer då den äkta söndagen imorgon vara?! Vill inte ens tänka på de..

För att klaga på ytterligare en grej så är jag så trött på att godis och allt de där man blir så sugen på jämt är onyttigt och dåligt för hälsan för just nu vill jag bara sitta o trycka i mig ett fett glasspaket utan att få dåligt samvete imorgon../Maggan

regn

Nu har de andra lämmnat mig och jag sitter här själv i köket och kollar ut på de regninga skitvädret.. HAr då inget bättre för mig än att lägga in en sån här megarolig lista.

Vem:
vem är i rummet med dig: ingen..
vem fick du senast sms av: Maud
vem tänker du på nu: Ja vet inte :P
vem pratade du senast i telefon med: troligtvis mamma 
vems hus var du senast i: Annas
vem önskar du var med dig nu: ja vet inte riktigt, nån kul typ
vem är din favoritsläkting: gillar alla lika mycket :)
vem på din skola går dig mest på nerverna: Tänker ja inte skriva här

Var:
var går du i skolan: Brogårdsskolan
var är din mobiltelefon: till vänster om mig
var är din mamma: Troligtvis i en bil på väg hem
var sover du: i min säng?
var handlar du mest: Maxi
var fick du tag i tröjan du har på dej: På någon affär ja inte minns namnet på i Spaninen
vart åkte du senast bil: från Maxi 
var i din lägenhet är du: i köket 

Vad:
vad åt du senast: en apelsin
vad drack du senast: mjölk
vad är det för färg på dina byxor: svarta strumpbyxor
vad är den närmaste saken som är blå: reklambladet från Toysrus
vad gillar du mest med skolan: Polarna givetvis!
vad har du på fötterna: strumpbyxestrumpor :P 
vad är din favorit färg: har ingen favvodirekt, men lax går alltid hem
vilken film såg du senast: 27 dresses
vad hör du just nu: musik  

Har du någonsin:
sovit i en annan säng: ja
tyckt att din kusin är het: nej
sovit naken: nej
målat om ditt rum: nej
dansat framför en spegel: ja
fått hicka: ja
dumpat någon: nej
stulit pengar från en kompis: nej
hoppat in i en bil med folk du just träffat: nej
varit i slagsmål: nej
smugit ur ditt hus: nej
haft känslor för någon som inte känt detsamma: ja
hånglat med en främling: ja
saknar någon just nu: mjaa


image35
/MAGGAN

Slut

Snacka om att man grips av panik nu när det bara är idag och imorgon kvar av lovet! Hur 17 ska man klara sig utan lov nu ända tills sommaren?! Ja menar ja va ju ledig v.6 sen v.9 och nu v.13 de har ju börja bli som en vana. Men man överlever väl troligtvis.

Ska snart börja laga mat nu faktiskt, Anna, Madeleine och Emma kommer hit o käkar vid halv 1 får se om de kommer duga åt dom ;)
 
Annars händer det väl inte så mycket mer idag vad jag vet, får helt enkelt bara njuta av att man lever!

/Maggan

tufft val

Kikade precis i tv-tidningen och upptäckte att filmen Tjenare kungen gick på kanal 5, minns att folk sagt att den ska vara rätt bra så jag kanske ska kolla på den ikväll. Men samtidigt så var det en av mina favvofilmer man on fire på 1an.. hmm får se hur ja gör.


tjenare kungen                             eller                                     man on fire?



Annars idag så har jag, Emma och Madde varit hemma hos Anna. Vi gjorde inte så mycket, men de är de vi är bäst på och som vi gillar. Fasst vi gjorde faktiskt eleganta smothies.

Sen har jag varit på Maxi med mamma och Linda. Och nu är jag här då, och bara tar det lugnt fast ja borde läsa i min engelskabok../Maggan

god morgon!

Väcktes 09.31 av ett sms från min käre vän Emma, nu fick hon äntligen ge igen för alla gånger ja har väckt henne. Hade egentligen inte tänkt kliva upp än för ja hade bestämt mig för sovmorgon, men de var väl bara bra att jag masade mig upp antar ja.

Nu sitter jag här och käkar frukost och kollar runt lite på dagens industri, riktigt intresant sida de där./Maggan

hej o hå

Tänkte bara tala om också att jag verkligen kan vara en utomordentligt dålig kompis och jag är proffs på att sabba vänskap. De är inte första gången.. Bra Maggan, snyggt.

kläder!!

Nu ska jag dela med mig av vad jag har suttit o kollat på hela kvällen! Hittade en sida med SJUKT snygga kläder till megabra priser (eftersom de var en amerikansk sida så att säga) Vill verkligen ha tubklänningar/toppar och lite fina sommarkjolar. Jag måste verkligen beställa iallafall något av allt de här eller något av allt de andra fina ja sett!


           $ 5.80 dvs. ca 35kr                          $15.80 dvs. ca 95kr

         $ 22.80 dvs. ca 136kr                      $ 19.80 dvs. ca 120 kr


      $ 15.80 dvs. ca 95 kr                    $ 22.80 dvs. ca 136 kr


     $ 9.50 dvs. ca 57 kr                      $ 15.80 dvs. ca 95 kr

    $ 15.80 dvs. ca 95 kr                         $ 3.80 dvs. ca 23 kr




/Maggan

basket

Varje sekund som du spelar defense, så måste du ha koll på din spelare,bollen och rörelsen av de andra spelarna på planen. detta är inledningen på det papper vi fick på träningen idag, försöker läsa men har bara kommit så långt än så länge.. Önskar att jag faktiskt vore riktigt jävla duktig på basket, vill man de är de väl bara att träna riktigt hårt, men där kommer kruxet, ja tycker ju inte de är nåt kul att träna längre så de kommer aldrig att ske...
/Maggan


Idag

Japp japp då har snart ännu en hel dag gått. Hoppade direkt in i duschen när jag vaknade i morse, sedan gick jag ut med Valter och sedan cyklade jag ner till stan. Travade omkring själv lite först och sen kom Gerd och gjorde mig sällskap :) Hittade en del saker men inget som jag kände för att köpa direkt.

Sen kom Amanda ner till stan och jag och hon cyklade upp till mig och de var verkligen kallt ute!! vi degade iallafall mest runt lite, ja käkade, vi va ute och gick samt kollade på film. Va flera månader sen sist känndes de som! Trevlig dag iallafall.


image33


Nu ska jag alldeles strax trampa iväg på träning.. Vill verkligen inte egentligen, men jag måste.. / Maggan

mmmm

Hoppas ni haft en bra dag kära läsare (:
God natt

Vår.

Riktigt härligt väder ute idag! Dock trodde jag att det skulle vara kallare, så när jag gick ut för att gå förut tog jag på mig tjocka feta varma skidjackan vilket var ett stort misstag för jag höll på att svettas ihjäl!  MYSLÄGE Till helgen rasar vintern ut - på riktigt. Och i nästa vecka kan det bli temperaturer upp emot 14-15 grader i södra och västra Sverige. läste precis precis detta på Aftonbladet.se och fick med ett ett leende på läpparna, välkommen våren!

Iallafall då så var jag ute och promenerade och jag valde idag att inte gå i skogen utan ja gick runt uppe på Djurgården lite, man går ju så sällan där tänkte jag. Men jag vart helt lost haha hittade ingenstans, ren tur att jag hittade hem över huvud taget, nästan. 

Knytkalas!
Tiden för sjal är här

Innan vårsolen börjar värma gäller det att ta till trix som håller dig både varm och snygg. Bästa sättet är att vira en färgglad sjal runt halsen. Blommig, rutig eller enfärgad spelar mindre roll. Härlig nyhet för mig som älskar sjalar!





Zooma


/Maggan




tisdag den 25 mars

Nu är jag åter igen hemma och på plats framför datorn. Har under dagen varit hos Anna och gjort våfflor samt bara degat och sedan var jag hos Emma som hjälpte mig med en helt ny bloggdesign (lägg märke till de vackra resultatet, TACK Gerd!) och sist av allt var jag och tränade, de va skitjobbigt idag så min hals gör ont och de va även jääkligt trist..

Hade kunnat dela med mig av dagen i bilder men eftersom jag är för lat för att gå o hämta mobilsladden eller mobilen så får de helt enkelt vänta./Maggan

Lunchdags

Jag slog mig precis ner i köket för att börja laga något att äta. Jag har tre val,

 Mannagrynsgröt (som ja åt till frukost för övrigt)
kött och potatis (bara att värma)
Tortillas


hmmmm..


/maggan

plopp

Har absolut inget på hjärtat jusst nu! Helt tomt..

        Skriver förhoppningsvis ett inlägg av lite mer värde lite senare!

image30

Bjuder på en sommarbild istället..

mysdag..mmmh..

Har vart en sån härlig dag idag! Har inte behövt tänka på nånting, bara gått omkring som en amöba o bara softat liksom. Såna här dagar är så sköna att ha ibland :) Däremot kan man bli lite rastlös så här fram åt kvällen när man är som jag och inte riiiktigt kan luta sig till baka en hel dag.


Lite kuriosa hämtat från Aftonbladet.se

Ett okänt antal falska tiokronor är i omlopp i Sverige. Enligt uppgift tillverkas de i Ukraina och går därför under namnet "rysstior".



Undra om man kanske har en rysstia liggandes i plånkan? Isåfall skulle ja kunna sälja den till en myntsamlare för ca 500 kr, inte så dåligt ändå..



/Maggan

äckelnaglar

Sitter här och lider när jag hela tiden tvingas blicka ner på mina naglar, de ser nämligen hemska ut med massa gammalt nagellack på.. Borde verkligen ta bort de och fila till naglarna men ja orkar inte, hatar nagelborttagningsmedel man blir så äcklig om fingrarna tycker jag.../Maggan

image28














Dagen

God morgon gott folk! Idag startade jag morgonen med att läsa ut Saknad, ÄNTLIGEN. Så nu har jag det problemet ur världen iallafall. Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men imorgon vet jag iallfall att det är våffeldagen och då ska jag, Anna, Emma och Madde göra rosa våfflor med grön grädde, Ska bli spännande och se hur de blir.

Är skitsugen på att göra något riktigt roligt, ja vill åka någonstans, vart som helst typ! Ja vill till Funäsdalen igen!! Fasst ännu hellre vill ja till London, men allra helst vill jag ju till nåt varmt land som kanske Filippinerna. Men de är så mycket som man vill. Kan ju börja med att försöka skaffa ett sommarjobb så man har råd iallafall. Men jag har iiiingen aning om vart man ska söka?? Önskar att jag vore 18 när sommaren kom../Maggan

image27
Bild från igår :)

Lycka

Kom nu precis hem från Louise och en riktig höjdarkväll! God mat och heta diskussioner kan man väl lite kort sammanfatta kvällen med. Är verkligen glad över att jag har så bra kompisar som jag har :)

Som vanligt så kunde inte jag och Gerd låta bli att stanna vid "tankartorget" där vi skiljs åt utan att stå o prata i en miljon år så där stod vi och de blev jääävligt kallt. Hoppas ingen skuggade mig under min cykeltur hem sen för jag flåsade som en varg för att hålla de varmt om halsen!!/Maggan

Tjejkväll :)

Ska alldeles strax knalla ut till cykel och åka iväg till coop där jag ska möta Louise, Emma, Anna, Madde, Linnea och Annasofia. Vi ska halndla ingredienser till den mat som vi ska laga ikväll för vi ska spendera aftonen hemma hos Louise med mat, godis, film och snack. Tänkte igår att jag aldrig mer skulle vilja ha godis, men idag är jag sugen igen, ÄR DETTA BETEENDE NORMALT?? Aja de blir nog en ytterst trevlig kväll iallafall, var väldigt längesen vi sågs allihopa!/ Maggan

image26

promenad

Efter allt käk o så idag tyckte både jag och Gerd att det känndes bra med en lång promenad. Så de blev de, och då snackar vi verkligen lååång promenad, men ack så litet Kristinehamn är.. :P Vi pratade om allt mellan himmel och jord och som vanligt när vi prommenerar så kändes de som om man kan bara gå och gå och gå utan att de någonsin blir tråkigt. Tänkte på de när vi hade skiljts åt förut, vad pratar vi egentligen om? För det blir i princip aldrig tyst eller långtråkigt när vi är ute o går.

Men idag då så pratade iallafall vi typ om
bilder vi sett på bdb haha,
om hur konstigt de kommer kännas när alla i vår ålder kommer ta körkort och om hur gärna vi vill ha bil,
om hur de kommer bli när en av oss skaffar pojkvän (hemska tanke!) :P,
om hur lite man vet om folk egentligen, fast man tror att man vet så mycket,
om att man firar nyår i vissa religioner idag,
om att man börjar glömma bort tiden på högstadiet,
asså fan va ja får tänka nu! Kommer inte ihåg :P
vi pratade lite guitar hero också, Emma hade spelat de idag,
om hur onödigt de är att supa upp alla pengar man får och att jag aldrig skulle kunna göra de :P,
om hur jobbigt de kan vara att möta folk ibland för man vet inte riktigt vart man ska kolla,
om att Emma ska till Göteborg i april,
om lite filmer och sånt jag sertt på senaste tiden,
om hur otydligt jag pratar ibland, fast Emma fattar vad jag säger iallafall,
om hur kul de vore om nån kul person hade nån kul fest nån gång
aaaa i stora drag en jävla massa skit bara
sen pratade vi om en massa andra privata saker o sånt också som ja givetvis inte tänker dela med mig av!

/Maggan

mat mat och återigen mat

Påsken och julen går enbart åt att äta känns det som! Tänk om man skulle äta så här mycket varje dag haha ojojoj.. Har ätit massa godis, påskmat och nu börjar mamma göra iordning fika och eftersom min mor jobbar på ejes konditori så finns det en del fika om man säger så. Men vi ska vara glada över att vi har mat iallafall :D


image25

/Maggan


Påsk

Glad påsk allesamans!

Jag hittade mitt påskägg som haren lagt utanför min dörr i morse så min dag kan nog bli glad iallafall! ;)
 
Sen tittade jag på Malcom, sen var jag ute med Valter och sedan städade jag i hela lägenheten, helt otroligt! Nu ska jag nog läsa lite i min bok igen, den är jättespännande nu, jag kan nästan inte låta bli att läsa. De är verligen otroligt../ Maggan :D

image24

Undra om de va han som gav mig mitt påskägg..

Den utvalde

Kollar lite halvt på Den utvalde nu samtidigt som jag surfar runt lite på internet, efter en scen nu i filmen blev jag väldans sugen på att tälta! Åka till ett riktigt öde ställe, vid en liten stilla sjö, med granar runt om och en liten eldstad precis intill sjön och bara ha de mysigt :) I sommar ska vi iallafall tälta på en ö och de ska bli lika mysigt de. Fast jag kommer vara livrädd, ja är så himla rädd för att vara i skogen o så, förut när ja var ute så vart jag livrädd så fort jag såg någon! Jag är allt bra fjompig ibland../Maggan

image23

27 dresses

Har precis kollat på en jättebra film! 27 dresses hette den och de var väl en ganska klassisk amerikansk romantisk komedi. Som sagt riktigt bra, rekomenderas verkligen.




Förutom detta så har jag idag motionerat, ätit och tittat på en annan film som var askass, minns inte ens namnet längre.. Linda kom nyligen hem också och hon gav oss alla påskpresenter i form av godis i en skål som hon köpt på ikea för en krona. Jag som inte skulle äta nåt godis idag hade jag tänkt... Ska ju äta en hel del imorgon och på söndag liksom. Men men ja kan ju knappast låta bli de./Maggan

go kväll

Denna afton ställde jag till med en riktig myskväll! Tände 5 blockljus och 5 värmeljus som jag placerade på mitt sängbord, sedan plockade jag fram min svenskabok saknad  och läste lite i den och lyssnade på riktigt lugn musik :)

Detta var jättemysigt ända tills jag kom till ett parti i boken där huvudpersonen skulle föda barn, det stod verkligen i detalj om hur ont de gör och så vidare och jag blev mycket äcklad och fullkomligt livrädd! Jag villgivetvisen vacker dag ha barn, massa små barn men alltså den smärtan som jämt beskrivs asså... de måste va hemskt! Tänk när man ligger framför tvn ca 3 veckor innan barnet ska komma o man vet att man inte har nån återvändo!! Jag klarar ju banne mig inte ens av att ha plåster på mig för de gör så ont att ta bort.. Hoppas att de har kommit på nån ny smart metod som gör att man inte känner sån pain när ja ska föda barn när de är dags för mig!/maggan


geografi

Sitter i skolan och har geografi nu, jag försöker verkligen jobba, ska hitta info om Swedbank men de är krångligt och jag kan inte konccentrera mig... De här är alltså nästsista lektionen och de känns så härligt! Ska nog ta det riktigt lugnt idag och försöka undvika att äta något onyttigt faktiskt. Jag ska verklkigen ta tag i mitt liv efter påsk! Jag ska äta nyttigt, träna och plugga! Lycka till Maggan tänker ni och tro mig de gör jag med men tanken är ju bra iallafall../Maggan

God natt

Nu tänkte jag alldeles strax lägga ifrån mig datorn och försöka med att somna. Ska bli skönt med iallafall lite sovmorgon imorn, börjar 9.10.

Tog första bästa sån här frågelista precis i brist på annat. Märkte efter att ja svarat på alla att de va skittråkiga frågor så jag tänkte egentligen radera den men ja lade ju ner så mycket tid så ja lät den vara kvar...

45 Frågor:
Nämn någon som gjorde dig glad igår:

de va så längesen nu så ja minns ingen särskild!
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Borstade tänderna tror jag
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
Satt här vid datorn
Det sista du sa högt?
god natt
Vad har du druckit idag?
jouice, mjölk, vatten
Vad var det senaste du åt?
en smörgås
Vad var det senaste du köpte?
godis
Vad är det för färg på din ytterdörr?
brun tror ja
Vad är det för väder hos dig just nu?
ingen aning, de är mörkt ute..
Godaste glass-smaken?
jordgubbs kulglass! inte sån där vit med syltfläckar i utan rosa!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
De gör jag faktiskt
Sover du tungt?
nej verkligen inte
Drömmer du mycket?
Ibland som ja minns iallafall
Mardrömmar?
Ibland så
Det första du tänker på en "bra" morgon?
Ja kommer inte ihåg sånt :P
Det första du tänker på en "dålig" morgon?
typ Fan fan fan
Vilket ämne är roligast i skolan?
Idrott
Trivs du med ditt jobb?
Jora :)
Vad ser du om du tittar åt höger?
en vägg
Vad gör dig glad just nu?
tanken på att de är påsklov imorn :D
Vad ska du göra härnäst?
sova
Höger- eller vänsterhänt:
höger
Humör just nu:
neutral
Favoritgodis:
jordgubbar, häxvrål, geisha, salta ess, sura ess, döskalla ja i princip allt ;)
Kläder just nu:
trosor och en tröja, ska ju som sagt sova strax
Sommarplaner:
sola, bada, åka nånstans med brudarna, åka massa båt och ha allmänt mysigt o roligt!
hur många kuddar sover du med:
2
Spelar du nåt instrument:
nej
Morgon- eller nattmänniska:
lite båda
Bio eller promenad:
promenad
Är du kittlig:
som fan!
Snarkar du:
Aldrig!
Stjärntecken:
Stenbock
Äckligaste insekten:
hmmm skalbaggar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
kunna läsa tankar
Vad vill du jobba som?
massa olika planer
Stökigt eller välstädat?
lite mittemellan
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
nej! ja hatar när de killas i magen
Gillar du att sjunga?
ja! :D
Anser du att du är stark?
nej
Vad gör du om du får hicka?
bukar vilja dricka vatten
Vad längtar du mest efter JUST NU?!
om ni ändå visste de ni

/Maggan

påskelipåsk

kom precis tillbaks från en riktig runda i stan, var först på lidl och köpte godis för de hade de otroliga priset 2,95 kr/hg där och både jag och mamma var så sjukt godissugna! Och vi kom ju fram till de i skolan idag att de faktiskt är lilllördag idag och efter påsk ska ja bli nyttig så man får väl passa på. Sedan åkte vi till Coop och köpte kaffe, vidare till lägenheten för mamma ville visa upp hur fint de hade blivit i hallen och sist åkte vi till Maxi och handlade lite av varje inför påsken och allt de där. Har aldrig direket varit nåt påskfan, kanske när jag var liten och gick påskkärring då men nu är de som en helt vanlig dag med bara lite mer mat och massa godis..



Bara en dag i skolan kvar nu sen är de lov lov lov :D Helknäppt va tiden går snabbt alltså!/Maggan

då..



"De är egentligen inget särskillt men jag är så lycklig jusst nu! Allt känns så kanon och de är så härligt :) hoppas de håller i sig minsann / Maggan"
citat från min blogg den 2008-jan-26 @ 00:26

De dagarna när vi bodde hemma hos Gerd, de var verkligen lycka, ja kommer verkligen ihåg hur glad man gick o va hela tiden! Fattar inte va de har blivit nu, men jag vill iallfall att de ska bli så igen..

Lyckligtvis så slutade vi skolan redan vid 11.45 idag så nu när jag kom hem har jag faktiskt gjort min matteläxa!!! Eller jag gjorde några tal i boken iallafall, mest för att lätta på samvetet lite antar jag. Sen ska jg nog följa med mamma till Maxi och handla, en av mina största hobbies faktiskt. Nu var jag dock lite ironisk, men man får ju iallafall välja vad som ska befinna sig i skafferiet om man följer med så de är ju alltid trevligt./Maggan

Vakna

Denna aftons inlägg kommer att handla om hur upprörd jag blir på morgonen när jag slår på kanal 5 och nån jävla fjomp som Anna Bok eller fråga Olle står där på vakna med the voice o flamsar runt! Denna lilla sak kan förstöra en hel förmiddag för mig med tanke på hur lättstött jag kan vara på morgonen. De ska vara Josefin, Paul och Jakob!! Man känner lixom hur dom inte passar in och hur osäkra dom blir hela tiden så dom bara måste dra nån "kul" komentar då och då. Aa livet kan vara hårt, bara hålla tummarna för att Jakob är tillbaks imorn!!/Maggan



Grötdiet

Käkade precis upp dagens andra portion mannagrynsgröt, fy sjutton vad jag älskar den gröten!! Skulle kunna börja med nån slags bantningsmetod som gick ut på att man enbart fick käka de och dricka vatten!



Förutom att jag idag har ätit gröt så har jag varit i skolan och efter det tog jag tåget 14.50 till Karlstad. Där lämnade jag tillbaks ett par av jeansen jag löpte förra veckan och köpte mig istället en skjorta :) Åkte sedan tillbaks 15.53 så de blev en ytterst kort resa, detta för att undvika att spendera massa pengar. Ska väl iväg på träning sen ikväll och efter det måste jag verkligen sova med en gång för alltså jag är obeskrivligt trött i skolan hela tiden!! Vi va på ytterligare en slags föreläsning i aulan idag och ögonen bara stängdes hela tiden! Skärpning!/Maggan

USA

Någon mer än jag som blir extremt sugen på att åka över till USA nu när dollarn är så billig?? Skulle kunna göra nästan vad som helst för att få åka dit just nu, Bara shoppa shoppa shoppa!! Men eftersom jag tyvär inte har ekonomin till detta får man väl iallfall fundera på att investera i några dollar när de har sjunkit ännu lite mer. Har man riktig tur och om man köper riktigt mycket så kanske man har känat in till en resa dit någon gång i framtiden då ;) Vet dock inte vart jag helst skulle vilja åka, fast de spelar nog inte så stor roll egentligen bara man får komma dit!/maggan


ush ush

Jag klarade av att läsa ca 8 sidor i min svenskabok innan jag somnade.. Och gissa vad som fick mig att vakna?! Jo de känndes exakt som att Johannes kom och ryckte tag i axlarna och skrämde mig! De va helt sjukt äckligt för de va så verkligt, ni vet så där som de blir om man sover bara lite halvt, inte alls djupt. Se där vilka spår han sätter man ska inte ens kunna sova utan att behöva oroa sig!!

image22

En vacker dag ska jag ge igen!

jag lever

Jag överlevde minsann dagen! Men detta var nog för att vi inte hade någon turism nu på eftermiddagen. Tack och lov för de.. Grejen är den att nu kom jag hem ännu tidigare och nu får jag mer tid till att sitta här o dega, fastnade här direkt när jag kom in på rummet! Men snart ska jag nog gå o läsa lite i min bok för den börjar faktiskt bli rättså bra :)

Bara 3 dagar kvar innan lovet nu med! Hoppas de blir ett roligt lov, och om inte så slipper man ju iallafall skolan ett slag. Är faktiskt något lättad över att jag inte går i 3an i år, för vid de här laget nästa år då kommer jag ha panik!! Kommer kännas så skumt att veta att man bara har några få månader kvar i skolan för alltid liksom. Men å andra sidan skulle de va jäkligt skönt att slippa 3an som de känns nu iallafall. Och föresten, skum känsla att vakna upp till att de snöade imorse, de va inte igår. Men de va ju ingen höjdare direkt, de är bara blaskigt o blött../Maggan

dags för skönhetssömnen...

God natt!

onödigt inlägg igen

Vet inte varför ja nu tryckte på nytt inlägg egentligen, med tanke på att ja inte har nåt särskillt alls att skriva om.. Skulle ju kunna välja att nu stänga ner rutan och slippa slösa min och eran tid på de här men de gör ja inte.

Jag kan ju iallafall börja med att försöka lova att jag verkligen ska försöka mitt allra bästa att kontrolera mitt humör de här 4 dagarna som är kvar i skolan innan lovet. Vet inte va de är med mig, men ena stunden är jag onormalt glad för ingenting och andra så är jag ett riktigt litet as rent ut sagt.. Jag kan nu såhär senare tänka tillbaks och verkligen förstå att mitt uppförande är dåligt, ändå upprepas de. Men skärpning nu, man kan inte haka upp sig på småsaker o tycka synd om sig själv!

Ja nog om de. Jag hoppas verkligen att jag kommer överleva dagen imorgon, för ja är osäker. Vi ska ha mattematik imorgonbitti istället för klassråd och blääää svenska/psykosocialt sussane är tillbaks...Ja är så skoltrtt så de går inte att beskriva därför bara måste ja ju få sitta här o tycka lite synd om mig själv./maggan

one tree hill

Sitter i köket och spanar på en man i 40årsåldern som cyklar framochtillbaks här utanför fönstret, säkert 7de gången nu eller så.. Han har ett barn på pakethållaren och en väldigt grön hjälm på huvudet. Undrar va han pysslar med...

Tänkte alldeles strax gå o kolla på ett nytt och fräsht avsnitt av one tree hill, hoppas  ja inte somnar bara. Matchen förut förlorade vi rättså stort.. hehe typ 68-20 eller nåt sådant. Men alltså de är nåt med mig o spela match dagen efter att man har småfestat lite, alltså de blir en bra kombination! Knäppt men sant./maggan


trötter

Ja säger som alltid, varför i hela friden kan ja inte sova på morgonen?! Jag är ju trött! Suck...

Nu sitter jag iallafall här och är helt zombie, känner mig verkligen måttligt laddad för att spela match sen om man säger så.. Kul kväll igår iallafall. Firade de att steen hade fyllt 20 och de roligaste va iallfall när han fick min emma och maddes presenter ;) moahaha vi är ju bara för roliga! Tycker synd om Anna som ska städa idag.. Ligger väl mosade kiwisar och vindruvor o skit i hela partystugan typ. ojojoj... :P/Maggan

image21

Statt

Ikväll vankas det 16plus (vart sjutton är plusknappen på en bärbar dator??) på statt i kristinehamn. Det är till för såna som jag egentligen, såna som är för unga för att komma in någonstans överhuvudtaget nån gång. Men jag anser mig faktiskt vara för bra för att vara där, eller bra var inte de rätta ordet men de känns helt enkelt förnedrande på nåt störande vis. Och jag åkte alldeles nyss över stan och när de brummar massa mopeder var man än kollar då känns det en aning off faktiskt.. Men jag hoppas trots detta att många hittar dit för de är ju kul när sånt ordnas :)

Om endast 9 ånader och några dagar fyller ju jag 18 iallafall o då jävlar!! :D/Maggan

HEELG

Helg helg helg, jesus vad jag älskar helg! Ska snart åka iväg till tågstationen och sätta mig på en buss till Ölme, varför väljer vissa att bosätta sig på landet för?! haha allt blir så jobbigt då :P

Imorgon ska jag kliva upp tidigt och knalla iväg till jobbet med, fast ja ska ju inte knalla ja ska ju cykla.. Suck jag känner inte för att jobba... Och sedan efter de ska ja, Anna och Emma kanske baka något till Sten och så ska vi måla på en sten ;) Hoppas nu verkligen inte att han av någon anledning skulle rammla in på min blogg eller att någon som läser de skvallrar! haha Sen iallafall så ska vi till Anna och sådär, bland goda drinkar :D De blir nog kanon de!/Maggan


jag softar

Då har jag tränat, duschat och ätit. skulle bara behöva borsta tänderna så skulle ja kunna sjunka ner i sängen o sova nu och för en gångs skulle vara lite pigg imorn. Men istället sätter ja mig givetvis här.. Träningen va för övrigt tråkig, som väntat och så kom de fram att ja ska spela match på söndag vid 2. Jippie jag kommer nog verkligen vara taggad! Men de är faktiskt sista matchen o jag har inte spelat på aslänge och om ja slutar efter i år kommer jag ju aldrig mer att få spela en match.. Men aja den som lever får se vad som händer.

Läste tidigare ett inlägg i Marcussons blogg där hon skrev lite om framtiden och så! Då kom jag på mig själv att jag faktiskt inte bryr mig så mycket om jag skulle sluta upp med att jobba på typ Ica. Alltså ja har inte så höga förhoppningar lixom, bara jag kommer från stan tack. Men ja skulle allt kunna leva lite knapert och sådär och aa bara man klarar sig. Kan sitta hemma i en minimal lägenhet o röka på hela dagarna o lyssna på reggae. Neera men jag oroar mig inte, jag softar/Maggan

träääning

Nu ska jag alldeles strax ut i kylan för att bege mig till Brogårdshallen på träning. Borde väl egentligen inte träna för jag är fortfarande förkyld o de men ja känner att jag faktiskt måste!/ Maggan


Lycka

Det finns verkligen de där få små, små sakerna som verklgien kan förjylla en hel dag! Eller iallafall en eftermiddag i skolan. Idag kom detta tillfälle då jag fann en 10krona på golvet i korridoren! En guldig, alldeles blank 10a låg där o glänste och bara väntade på att bli sedd av någon som mig. Jag och Anna rusade ner till kaffeterian och köpte oss en varsin fralla, de var gott!

Men den roliga och varierande engelskalektionen hjälpte faktiskt också så att man klarade av dagen! Resten av dagen var väl i själva verket inte särskillt ansträngande den heller dock, Lars ohly var i aulan och höll föredrag och då var jag verkligen nära på att somna!! Har aldrig känt mig så trött nästan. Nu vet ja inte riktigt hur den här meningen blev men ja orkar inte rätta till de..

Imorgon är de fredag igen!! :D Tiden bara springer iväg! Och sen är de lördag :D / Maggan

killkläder!

Ligger här i min säng, som för övrigt är bäddat i rött, och väntar på att svts nya serie morgonsoffan ska börja. Känns som om de borde vara en rätt skaplig kvällsunderhållning.

För utom detta underhåller ja mig lite med att kika på killkläder haha. De finns så jäkla mycket snyggt och ja önskar verkligen att jag hade någon att köpa kläder till!




Tog mig sådan tid att göra detta inlägg så morgonsoffan är nu slut, de va helt okej, inget ja kommer att följa./maggan

karlstad med UFmässa och shopping

Dagen började idag med mattematik. Jag och Johannes hade slagit vad om vem som skulle få sämst poäng på matteprovet, gissa vem som vann. Jo, jag så nu ska jag få 10 kr, skulle nog hellre vilja haft G på provet.. Men jorden går inte under för detta.

Sedan så rullade dagen på och vid halv 1 skulle vi ekonomer följa med på UF-mässa på Karlstad universitet. Det var ganska tråkigt och massvis av folk, efter 20 minuter där ungefär tog jag och Emma bussen in till centrum. Vi traskade runt på stan i rättså lungt tempo och hade de allmänt trevligt :) Jag hittade 2 par jeans och eftersom jag annars aldrig brukar hitta några så köpte jag båda! Kunde verkligen inte välja.. Förutom dessa så köpte jag en ny vattenflaska som pappa var skyldig mig ;)
 
Idag fyller min mamm år åckså, så jag vill ägna henne en tanke här och skriva grattis Elisabeth./Maggan



image19image20

14

OH MY GOD nu måste ja ju bara få tala om att efter föregående inlägg fick jag magiska 14 besökare! haha 14 som är mitt lyckonummer o allt också!
god natt

dåligt med läsare... ;)

Jag kikade åter igen in på bloggen nu en sista gång innan läggdags i hopp om att jag faktiskt skulle ha en mer besökare en gårdagen! Men icke, de unika besökarna som de kallas har legat på 13 sträcket i 3 dagar nu. Jag kanske i och med detta kan kamma hem priset för mest olästa bloggen i sverige, eller va tror ni?/Maggan

Malin drömmer...


Ja skulle helt ärligt vilja ha en sån där....



aldrig är man ledig från skitskolan....

vaknade precis upp ur en liten eftermiddagslur. De var inte meningen att jag skulle somna, men jag flyttade med datorn med lite lugn musik på för att sedan lägga mig o läsa  i sängen och ca 5 sidor senare lade jag boken åt sidan och somnade.. Har för övrigt börjat med en ny bok nu till svenska för den andra var på tok för dålig, Saknad heter den här och verkar iallafall lite okej. Jag är på sidan 18, boken innehåller 269 sidor, boken skulle ha varit utläst idag. Go Maggan..

Förutom detta så mår jag pyton.. Har halsont och är förkyld, jag är ofta sjuk nu för tiden :/ Men ja tror och hoppas iallfall att de är en snabbförkyldning som nog kommer att gå över snart. Hoppar nog över träningen helt o hållet pga detta ikväll också. Linda kommer på besök o så med så vi ska väl mysa till de här hemma :)

Sorry friends att ja är sån bitch hela tiden, ge mig lite tid så kommer de gå över, jag lovar!

image17

                                                                      /
maggan


bloggfavissar

varför ska de vara så svårt o gå o lägga sig på kvällen för?? Internet har alltid så mkt kul att erbjuda på kvällen så trots att ja faktiskt är trött så kan ja inte slita mig..

Har faktiskt suttit o läst massa bloggar nu och de va ingen ja riktigt fastnade för förutom bröderna schulmans, den gillas. Aa oså Emmas, Annas och Louises såklart./maggan


vad ska man blogga om??

Så var de snart kväll igen då och inget har man fått uträttat. Har idrottsprov imorn, jag har inte läst igenom allt ännu men ja har hört rykten om att de blir ett kryssprov så hur svårt kan de bli? Borde ju egentligen plugga för idrott är de enda ämne ja har en ynka chans att få mvg i men ja tror inte ja kommer få de iallafall och om de går dåligt kan hon ju inte sänka mig ända till g, eller? Aa hoppas inte de iallafall..

alltså ja funderar på vad jag ska blogga om egentligen, ja menar ja har inga superintressen i mitt liv direkt som ja kan skriva om och sånt ja funderar o tänker på är alldeles för personligt. Om de inte handlar om hur man skalar en apelsin o så då men ja tror ingen gillar att läsa om de heller så hmmm... Ja får ta tag i de någon dag, att skriva om lite roligare saker alltså men just nu är jag helt fantasilös./Maggan



Ja googlade på ordet paradis och tog första bilden, dit vill jag nu!


japp

kul måndag :) absolut..
Om man ändå vore lika glad som Ann!

dumma skithals...

Gårdagens motionsrunda var nog en av de summaste valen ja gjort den senaste veckan iallafall, min hals dödar mig verkligen! Jag trodde att de va lungt lixom... 

För övrigt försökte jag läsa lite till idrottsprovet på tisdag, de gick sådär, ögonen bara stängdes hela tiden. Men jag måste faktiskt plugga till de här för jag vill verkligen försöka få mvg i idrott för de är de enda ämnet ja någonsin haft de i, men de lär ja ju få drömma vidare om. Nu ska jag nog hoppa in i duschen, ta en lång o varm dusch :) Är fortfarande kall sedan cykelturen hem i regnet!/Maggan 



Ville bara passa på att bjuda på lite underhållning med

Partygäddan

Efter en jävla massa om och men hoppade jag tillslut på cykeln i riktning mot Gerd igår kväll! Där väntaedes en kväll med vattenpipa, sing star, onödiga prommenader och massa annat kul. Det blev en trevlig kväll :) Tycker himlarns synd om lilla gäddan bara som nu ännu en gång har lite skumma saker att förklara för sin pappa när han kommer hem.. Brännmärken på matbordet och massa feta repor i vardagsrumsbordet.
 
Men iallafall igår så var inte Hassan Mustaffan närvarande utan vi lånade hans kusin Sclobban eller va fan han hette, han var helt ok. Efter en tids softande skulle vi dra till biljarden, vilket egentligen var en rättså dålig idé med tanke på att bland annat jag inte kommer in.... suck.... Men de va ju värt ett försök o ja va jävligt nära på att snacka in oss, typ ;) Väl tillbaks hos Gerd igen fortsattes de vi tidigare avslutat fast med lite mindre folk denna gång. När alla stuckit började jag och Gerd att städa o de va verkligen snuskit, kol o skit överallt och den där jäääävla tobaken som stinker skit! Ush. Imorse blev det också en del städande och så samlade vi ihop ett helt gäng flaskor och burkar efter helgens bravader som vi pantade.

Men nu är helgen slut.. Hatar såna här söndagar, de regnar, ja är trött som fan, jag har megaont i halsen och imorgon ska man till skolan.... Bara att börja räkna ner tills nästa helg :D/Maggan


film och bdb

Gissa om jag har städat eller läst något idag eller, ne de har jag givetvis inte... Jag har banne mig suttit fast framför datorn istället, hade en lunchpaus förut och a en toapaus med! Men vad har jag då gjort här? Jo jag har kollat på en film som faktiskt var bra och sedan har ja mest kollat runt på bilddagboken , kul liksom :P Hoppas verkligen på att de blir nåt bra ikväll iallafall :)/maggan


morgonjogging och städ

Imorse vaknade jag av att jag hade budskapet: "Du ska ut och springa nu!" i huvudet. Så jag gick upp, käkade lite colazione , klädde mig, letade upp en Mp3 och gav mig ut och sprang! De gick segt, men jag skyller allt på byxorna, jag avskyr att springa i joggingbyxor... ;) Men de känndes iallafall skönt att komma ut för nu behöver ja inte sitta här inne och få ångest över att jag faktiskt är inne.

Funderar faktiskt på att följa de dukitga och ordningssamma fotspåren och städa lite samt läsa lite i någon av de böcker som snart skall vara utlästa.. Men de återstår att se om de blir av. Men okej nu kollar jag mej runt och ser att de faktiskt är damm på blommorna!! Jag måste städa..../Maggan

Kvällen i detalj för en gångs skull!

Kvällen spenderades trots allt hemma hos Gerd. Först hos henner mor där vi bara tog de lungt, kollade på så ska de låta och Robins :) Sen tänkte vi gå o kolla läget hos hennes pappa där Gerds lillasyster hade "kalas", vi tänkte de att de lär väl va rätt dött, några naturtjejer som sjunger lite sing star typ. haha men när vi kom dit möttes vi av massa folk (dock inte att jämföra med Gerd fest dåra, men iallafall) några man kände igen men andra helt okända personer. Vi ba aha o började kliva bland skor o grejer, letade upp Becca och sedan försökte vi liva upp stämmningen lite ;) För de va typ som så att de satt ett fett gäng killar o glodde in i väggen i vardagsrummet, några tjejer som stod i hallen och ytterligare några lite smålulliga personer som stod i köket o degade.. ehm vi lyckades sådär, haha hälften av alla där drog typ men lite mer livat tycker ja de blev iallafall ;) Men de va som sagt inget att jämföra med gerds partyn, tråkfolk de finns i världen... :p

Nu är jag hemma iallfall, borde sova egentligen, men jag är alldeles för sprallig för de! Får försöka hitta nåt kul på internet som kan roa mig ett litet tag till../Maggan


fredagskul

Suget av att göra något extremt jävla kul nu när de är fredag har dykit upp i kroppen även idag!! Och då menar ja inte bara nåt halvkul utan ja skulle vilja uppleva roligaste kvällen ever! Partysuget är ett faktum, men de börjar jag nästan ge upp. Livet går givetvis vidare och man kan inte hänga läpp för detta inte :D/maggan


oj oj oj..

haha läste precis mitt senaste inlägg och de är verkligen hemskt att läsa om hur konstiga saker man skriver om ändå! Ja menar så här efteråt hör man ju hur de låter.. :P

Men iallafall. Idag hade vi prov på morgonen, fick verkligen gå omkring hela morgonen o tänka: kom inte försent kom inte försent kom inte försent! Skulle ju vara så typiskt mig o klampa in 10 minuter för sent när alla sitter tysta o skriver prov. De är nämligen lite av en skräck ja har, hade vart allra värst o kommit in sent på matten i aulan igår! haha... Sen har dagen bara flytit på iallafall. Fick hemska skrattattacker på naturkunskapen hahahaha ush de är hemskt när man inte kan kontrolera sitt skrattande! :p Ikväll ska jag nog till Gerd  moahahaha/Maggan

vatten H2O water wasser agua aqua

Har nog aldrig pluggat så mycket i hela mitt liv som jag har pluggat igår och idag!! Mattematik igår och Italienska idag. De ämnen jag är sämst i världen på, så trots allt pluggande kommer jag nog inte bli godkänd i någon av dem...

Sitter här med en vattenflaska vid min högra sida, det ser så gott ut, vatten är allt bra gott! De är nog verkligen den godaste drycken som finns ändå, iallafall i kallt. Längtar tills man kan bada ute, somliga tycker att de är för kallt att bada i svenska sjöar och hav men jag har alltid varit känd för att inte vara någon badkruka ja :D Dock sägs de att man blir fegare och fegare med åren men de ska inte ja bli.../ Maggan

image16
O

tråkigt inlägg igen

har absolut inget att skriva egentligen. Jag är trött bara. Orkar inte gå på engelskan sen men ja orkar inte cykla hem heller... Nu så skulle man ha en sån där fet luftmadrass som Gerd har o blåsa upp o lägga mitt i korridoren!/Maggan



Fast tänk o glida omkring på ett sånt där.....

musik musik

Sitter här och lyssnar på musik och har jötteont i mitt högra öga, fick nämligen scampo i de nyss när jag duschade! Stackars lilla Malin tänker ni nu, hoppas ja.

Har verkligen ont om bra musik på den här datorn alltså, trycker alltid på "spela upp alla" när jag ska lyssna på musik sen går de i slumpad ordning igenom alla låtar och kanske 5 st av dom är någolunda bra! Sitter är och lyssnar på Hanson lixom , säger de allt eller vad? aa Livet är verkligen bra hårt ibland..



Ja skulle vilja va med dessa 3 snyggingar någon dag jag...


image15


/maggan

yogurth

Blev kortdag i skolan även idag, vilket egentligen betyder att man har ännu mera tid att plugga mattematik på egentligen.. Blev så lycklig när jag kom hem förut för mamma hade äntligen varit o handlat vilket innebar att vi hade ny god yogurth, plommon, persikor, musli och nytt gott bröd! Har varit tomt på sånt i kylskåpet i flera dagar nu, eller iallafall 2 kanske så nu satt de verkligen riktigt fint. Tänk att så små saker kan göra en så glad. :P Sockerkaka hade hon bakat också, men jag vet inte om jag är så sugen faktiskt.. Ja vet att de kommer sluta med att jag går o tar mig en bit men ja ska verkligen försöka att inte! Har under natten gått och blivit lite förkyld också så ingen springtur blire idag inte heller.. Vet inte rktigt hur ordföljden i tidigare mening blev nu men ja orkar inte redigera :P/Maggan


Bättre sent än aldrig!

Blir ett sent litet inlägg idag, men som man brukar säga, bättre sent än aldrig.

Dagen har varit som följer, en ganska lugn dag, började med att cykla ner till badhuset där vi simmade sedan hade vi naturkunskap där det var alldeles lagomt jobbigt som vanligt. Efter det väntade en fantastiskt god lunch som vanligt (lägg märke till att jag nu inte var alls seriös, inte för att jag vill klaga på maten bara på min kräsenhet när det kommer till mat.)men iallafall Sedan hade vi engelska med lilla BodilBanan och sedan, när klockan endast hunnit bli 13.05 så fick jag gå hem. Men icke gjorde ja de utan ja följde med min amöbekompis Gerd hem till sitt där vi satt o softade mest hela eftermiddagen.
Skämde ut mig för Emmas släkt med att ja hade enorma hål på strumporna så emmas mamma tyckte ja skulle låna ett par tofflor tillomed ;) Men sådant får man leva med, har man inte råd eller helt enkelt ork att köpa nya strumpbyxor var o varannan dag så kan ju dessa, minst sakt generande situationer dyka upp.

Sen fick jag raskt ta mig hemmåt med Nilssons taxi för att slänga i mig nåt käk o sedan rulla ner för  backarna igen till brogårdshallen där 1 och en halv timmas basketträning glatt väntade. De va helt okej, lagom jobbigt. Nu sitter jag här och tänker igenom dagen ännu en gång. Det har varit en bra dag tycker jag! Men hoppas givetvis att morgondagen blir snäppet ännu bättre./Maggan

klädbehov

Imorse när ja skulle klä mig upptäckte jag att ja inte har några kläder alls som ja gillar längre.. Hatar att jag tröttnar så fort på allt, men nu vill ja iallafall ha nya kläder! Behöver jeans, t-shirts, klänningar, tröjor aa i princip allt.. 
ZoomaZooma
ADIDAS D MEDALLIST II
Zooma Zooma

FRANK DANDY LADIES LOW BOXER


varning!! tråkigt inlägg

Hej jag hatar turism. Har endast haft Italienska och nu har jag turism och de betyder att jag har haft håltimma i 3 timmar. Rätt tråkigt men ändå soft start på veckan. När jag kommer hem ska jag kleta på läpsyl för mina läppar är torra! Annsrs så vill jag bara tillägga att de suger att vara tillbaks i skolan../maggan

RUBRIK

Jag vill bli käääääääär.... hihihi
image14

jopp

Ja då va man hemma i sitt tråkiga gammla rum igen.. Tänkte kika på Att göra en pudel eller va den nu hette strax och sen vid 9 är det min favvofilm, view from the top! Och eftersom vi har sovmorgon imorgon kan jag nog tillomed kolla klart på den om jag orkar! Just nu sitter jag och lyssnar igenom lite musik som jag snodde hos Gerdan förut och är samtidigt väldans stollt över mig själv. Jag räknade nämligen lite mattematik förut!! Lärde mig inte ett skit men ändå../maggan


söndag..

Hej o hå då var det bara denna dag kvar då.. Lovet har bara susat förbi och kännts precis lika kort som en vanlig helg bara. Och veckan som väntar den kommer fan inte bli kul! Hade man vart smart och så hade man pluggat lite på lovet kanske, men de är man ju givetvis inte. Hej IG i matte, hej igen IG i italienska och hej då VG i Geografi. Man väljer ju själv hur mycket man vill plugga och så men allvarligt talat jag orkar inte de känns så meningslöst...

Men nog tjatat! Nu blickar vi framåt, de är ta mig tusan lov snart igen :D Och snart är det sommar fuck fuck fuck va härligt! Jag har bestämt att de här sommarlovet ska bli de bästa någonsin : ) Och i vår skaaaa de bli en utlandsresa!! :D :D :D Cypern - Ayia napa - Melpo antia

Agia Napa


/maggan

Mysig afton trots allt :)

Trots att jag och Gerd inte hittade på nåt asmegafetkul att göra så blev det en trevlig kväll som alltid med lilla pinglan :) Vi käkade mat, kollade på melodifestivalen ( och trots att ja avskyr de så va de näästan kul o kolla på de med gerd ) Sen lirade vi Xbox 360, tvugna att pröva lixom o de va fan läskigt! Begriper inte hur små barn kan sitta o spela värsta värlkliga krigsspelen. Efter de tog vi en riktigt lång promenad runt om i stan litegrand och bara man har massor att prata om hela tiden så märker man inte ens att man går, och tro mig de hade vi :P

Nu sitter vi här igen, vid varsin dator o degar precis som de ska göras och jag avnjuter faktiskt varenda sekund, trots att internet för tillfället inte har alls mkt kul att erbjuda . Dock ska vi nog gå och lägga oss snart, om vi orkar./Maggan

Kristinehamn=döda hålornas by

blä blä blä va ska man hitta på en regnig och tråkig lördagkväll som denna? Jag och Gerd är heltaggade på att göra nåt kul men inget kul verkar dyka upp.. Sista helgen på lovet också.



Efter en dag på Ejes blir man så jävla trött på sån har skit!


Sov iallafall hemma i natt, gick o la mig redan vid halv 9 och klev upp vid 6 för att åka iväg till jobbet vid halv 8. De va givetvis segt som vanligt och när ja kom hem till Gerd igen käkade jag managrynsgröt i mängder, jag ääälskar nämligen det! Sen har vi dunkat lite musik och sjungit sing star men nu då?????? Kristinehamn är ibland en riktigt död håla../Maggan

RSS 2.0