nästan som o ta självmord,

Utmanade ödet förut och klättrade upp på "fönsterbrädan" och satte upp nya gardiner, fick stå på tå i fönstret för att nå upp, va livrädd att ja skulle flyga ut genom fönstret, men de gick bra sån tur va. De enda tragiska som hände var att ja råkade välta ut en ljuslykta så den gick sönder..

Nu sitter ja här o käkar nudlar, kommer se ut som en nudel snart, men de är ju så gott! Willys biffnudlar, mmmmh.

Sitter även och längtar efter mina favoriter hemma i de värmländska skogarna.. Dom som vet hur man chillar, dom som vet hur man moffar, dom som vet hur man skrattar, dom som vet hur man festar, dom som vet hur man får någon på bra humör, dom som vet allt helt enkelt! Skulle ni inte bara kunna teleportera er hit upp för några dagar?


unfair

Min hals tar verkligen dööööd på mig!! Så fort jag lägger mig börjar ja hosta.. Fick lov att kliva upp kl 6 idag för jag skulle hjälpa Linda med grejerna till stationen, hon åker till Åre idag och ja vill också va där! Men ja tänkte att ja skulle sova vidare när ja kom hem, klart inte de gick.. Så nu sitter ja här, sliten som ett as, och kollar på barnkanalen...

Filmen igår då, jo den va bra faktiskt! Men, hade man inte läst boken hade den antagligen varit ännu bättre. Så, ni som inte läst boken o vill se filmen, skit i att läsa boken. Men trots att de va väldigt längesen ja läste boken nu så tycker jag den var betydligt bättre! Så jag rekomenderar väl egentligen att läsa boken istället ;)

 vs.

Idag ska ja ta tag i lite plugg, fräscha upp lite här inne och möjligtvis fräscha upp mig själv lite. Booring..

innelåst

Hejsan hoppsan lillebror

Här sitter ja o smaskar på en Piggelinglass. Linda ligger i soffan o gör samma sak. Väntar på att klockan ska bli 6 för då ska vi på bio. Blev ändrade planer igår, Linda orkade inte sitta still mer efter resan hit så vi går idag istället. Var nog ett bra beslut för när klockan va halv 10 va ja astrött..

Idag knallade vi bort till Willys och storhandlade, så nu är det fullt i min frys och kyl! Lagade lasagne när vi kom hem, fick lära min 3 år äldre syster.. Men man får väl skylla på att stackarn inte har haft ugn på 3 och ett halvt år.. Gott blev de iallafall och ikväll efter bion ska vi laga tacos, gött mos.

Måste berätta om den otrooligt dramatiska händelsen som skedde när ja skulle gå o möta Linda igår. Jag knallade ner till porten med en liten soppåse i handen, vrider på låset på porten, trycker på mot dörren, men de tar stopp. Dörren går inte att få upp. Ser att de kommer en tjej utanför som försöker öppna med både nyckel och kod, men de går inte. står o puffar och drar från båda håll, men de går inte. Nån minut senare kommer ytterligare en kille som ska ut, han puffar och vrider, men de går inte. Vi letade nödutgångar och andra sätt att ta oss ut, men utan resultat. Tillslut fick vi ringa Östersundsbostäders journummer och innan de hann komma fick vi tillgång till tvättstugan och fick kravla oss ut genom fönstret. Hahaha de va en upplevelse detta... Hoppas icke detta händer igen för allt i världen!

Clem på den


säg oh ah marmelad säg oh ah marmelad..

Denna natt skulle jag nog vilja utse till den värsta i mitt liv. Var ju så trött att ja trodde ja skulle svimma, men trots detta var de omöjligt för de pågår ett krig inne i min hals!!! Har aldrig vart med om liknande och ja ber till högre makter att de kommer vara bättre ikväll!

Nu har ja iallafall duschat och sitter o käkar frukost. Ska till skolan snart, får se hur länge ja håller mig vid liv. När ja kommer hem ska ja försöka städa undan litegrand här för ikväll kommer Linda hit. Vi ska gå på Snabba cach. Kul jul.


skiweek 2010

Hej & hå vänner. Nu är ja åter hemma i Östersund och just nu känns de skööönt med tanke på hur galet trött och sliten ja är! Hade de inte vart för att ja hade så sjukligt ont i halsen hade ja somnat i hallen när ja kom in.. Men just pga detta har jag haft väldiga sömnproblem de timmar jag väl haft tid att sova.

Tänkte berätta lite om denna underbara lilla resa till Vemdalen som ja vart på sen i söndags nu!

Hade ju ganska höga förväntningar med tanke på att de flesta som vart där innan sagt att skiweek är årets höjdpunkt. Och jag vill inte säga emot, för de har de hitills varit, har ju bara gått några månader på året men de återstår väl o se i december om detta stämmer! Första dagen var väl den mest produktiva dagen i backen då vi fortfarande hade energi kvar och de va väldigt fint väder och sådär. När vi kom hem från backen startades dricklekar för att komma i stämning och sedan blev de lite afterski och invigning. När vi kom tillbaks lagade vi tacos och käkade ihop och efter ytterligare lite väl många drinklekar och fester hos grannar så begav vi oss till hotellet där resten av natten spenderades. Efter denna kväll hittade jag 3 nya nummer i min mobil, Albairo, Diego och Tobbe. hahaha, va är de med oss och alltid träffa på alla internationella studenter? Men så här ser alla dagar i stort sett ut! haha med lite olika detaljer hit & dit, men ja orkar inte skriva om allt så de får bli en annan gång. Eller nåt. Har tagit massvis av bilder, men mest ganska ovärda sådanna men de är så sjukt kul o ha hahaha, sitter o asgarvar här för mig själv... Men ja kommer lägga ut fler på Fb om ni är nyfikna!


För att sammanfatta då; skidåkning, bastu, videoblogg (HAHAHA), efterfest med lysnicke och co, Albairo, hotellet, stjärtlappsrace mot Tur i Södertörn, pulka till krogen, im in miami beach, Car, Mal och Em, nattmat och så vidare ovh vidare. Galet kul har de varit iallafall, trots lite bortgörningar och viss extrem slitenhet. De hör till. Hoppas alla vill komma upp nästa år, dags att boka stuga :D


tur att de är 3 dagar kvar!

Har bara en sak att skriva, NÄSTA SKIWEEK MÅSTE NI KOMMA HIT FLICKOR!!! Alla måste komma hit!!

lugnet innan stormen

Lugnet innan stormen skulle man väl kunna kalla denna kväll. Carro och Emma är iväg och handlar lite och sedan ska vi bara ta de lungt här hemma ikväll och invänta morgondagen!

Har som vanligt stora problem med packningen, hur ska ja få plats med allt?! Och hur mycket kommer ja glömma.. Aja de löser sig förhoppningsvis.

Här har ni en snygg bild o smila åt eftersom de blev så tråkigt inlägg annars...


hej o hå

Hello! Har inte haft tid och sätta mig ner o slänga ihop några rader. Men nu så.

Efter skolan i torsdags mötte jag upp Nathalie på stan och så knallade vi över isen ut till Frösön, köpte med oss pizza på vägen och käkade framför One tree hill. Myspys :)

Tog även med mig mina blommor så nu är lägenheten fulländad. Vid kl 8 kom de lite brudar hit och senare gick vi den superkorta biten ner till Plaza dä vi dancade för fullt tills de stängde. Va längesen man va där så de va riktigt kul! Efter Subway blev vi ett gäng som gick hit igen och rökte lite vattenpipa och chillade. Big misstake med pipan för ja mådde pyyyyton hela dagen igår...

Petra kan hon!


Så samtidigt som dagen gick åt till att må väldigt dåligt så förberedde jag mig för nästa kväll på Plaza samt lagade middag som jag bjöd Fornborgstjejerna på. Hemmalagade hamburgare, hemmalagade hamburgerbröd och hemmagjorda potatisklyftor. Och till efterrätt; vit chokladmousse och limemarinerade jordgubbar. Blev riktigt lyckat faktiskt! Blev en väldigt trevlig kväll det också. Och vi tog det kloka beslutet att inte styra upp efterfest, skönt så här i efterhand.


Idag måste jag packa järnet för imorn kl 8.50 går bussen som ska ta oss till Vemdalen och SKIWEEK :D


morgonstund har guld i mun!

god morgon!

Har precis avnjutit en god frukost med massa värmeljus tända för att få upp mysfaktorn så här på morgonkvisten! Ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp lite lite innan jag knallar iväg till skolan. Hade jag bott på Fornborgen hade bussen gått om en halv timma, nu kan ja väta en timma med att gå moahaha.


skiweeeeeek


Bara 4 ynka små dagar kvar, sen smäller de!

pictures

Äntligen är jag klar! PUH.. Har hållt på hela dagen idag också och nu har jag släpat ner alla kartonger och skitsaker i källaren och damsugit! Lite småsaker som fattas och ska göras, till exempel bor mina blommor hos Elinor än, men annars är de klart. Har inhandlat lite nyheter också. Jag är väldigt nöjd, dock ser de lite tattrigt ut på bilderna, men de är svårt o få de bra på kort.. Ni får komma o hälsa på helt enkelt :D



Så där ja, nu ska jag lag iordning min första måltid i mitt lilla kök :) kan ta fler bilder nån dag när allt verkligen är på plats! Hej hopp


ja ska aldrig mer flytta!

Hej & hå, första inlägget från nya lägenheten. Jag är så galet trött och sliten så ingen anar, så jag kommer vara mycket kort.

Efter många om och men fick vi flytta allt igår och tack vare min världsbästa pappa och storasyster gick det helt okej smidigt och jag fick hjälp med att skruva ihop möbler och möblering. Guld. Nu gäller det bara att få ordning på allt, ja har så gaaalet mycket saker!!! Fattar inte vart ja ska göra av allting.. Men de kommer bli superfint när de är klart :)

Tog en paus i allt plock förut och gick till Goa och käkade med Emma och Carro, de va väldans gott och mysigt. Men nu, innan ja slocknar ska jag ta ett glas Proviva och sätta mig framför tvn och koller på PH. Hej


Så här såg de ut för några timmar sedan!

Långt ifrån klart får ni en tjuvkik på hur de kommer se ut..

middag

Åt middag ihop ikväll igen, varför har vi inte kommit på de tidigare, hur mysigt som helst.. Kul o sitta och kika ut genom fönstret också, på de andra husen. I ett hus var de en kille som traskade omkring i kalsonger och solhatt hahaha! Skulle bara vilja gå över o fråga varför..

Bestämde (tror ja) att vi ska hit o basta innan vi åker till mig och förfestar lite på fredag och sen ska vi till Nicklas tror ja, som fyller år. Längtar redan :D Hoppas jag hinner få lite ordning tills dess.



Malin avnjöt sitt vatten och bröd hahah


lördag

Betalade precis lite skulder och en räkning, och poff så var jag så gott som pank! Den här månaden har jag handlat alldeles för mycket.. Igen..

Kikade på den där filmen igår och varför utsätter man sig själv för att se såna där sorjliga filmer!? My sister's keeper heter den och handlar om en tjej som har cancer och så vidare. Såg bara halva och ska se klart ikväll tänkte ja, men ja rekomenderar den verkligen! Så hemsk..



Idag har jag bara hunnit med att ta en tur i längdspåret och nu ska jag gå och käka! Sen måste ja verkligen få ordning på alla kartonger. För imorn ska jag möta upp pappa och Linda i Vemdalen så ska vi åka hela dagen innan dom kommer hit. Kul! De som är mindre kul är att bussen går från stan 8.50 och de går inga bussar in till stan så tidigt på söndagar.. Men nu kom ja föresten på att jag inte har något att konka på så då är de ju lungt! :D

oh happy day

Tjoho mannar! Idag har varit en bra dag, en riktigt riktigt toppendag! Vet inte riktigt varför, men den tilloch med började med att jag vaknade långt innan alarmet o va pigg.

Blev inget packande förut utan somnade istället (där fick ja för att ja klev upp innan alarmet), efter one tree hill gick jag ut till köket och bakade en kladdkaka och vid halv 6 kom resten av korridorshänggänget o vi började laga mat. Supermysigt. Men vid 8 åkte jag med Malin in till stan och anlände till Josefine och de va jättemysigt även där, drack te och hon hade också gjort kladdkaka och den va godare än min får ja erkänna.. :p Tog sista bussen hem och nu ligger jag här redo att låta drömmarna ta över. Dock tipsade Alina om en bra film nu som ja kanske ska slå på istället.. Hmm, får se!


proviva i mitt hjärta

Hej! Vet ni vad, jag har blivit alldeles beroende av den underbara fruktdrycken Proviva. För alla som har lite koll så är detta inte de billigaste man kan hitta, men de är sjukt gott och mycket nyttigare än juice som jag annars dricker för mycket av. Ska iallafall testa alla hade ja tänkt och här är resultatet hitills:

Svartvinbär 5/5


Mango 4/5

Skogsbär 4/5

Äpple/svartvinbär 2,5/5


Lite så där så att intressesmurfarna hoppar högt va?

Idag har jag vart på seminarium som lättande nog bara var som en diskussion så de var skönt, nu slipper ja tänka på de mer. Börjar ny kurs på måndag och ja hoppas verkligen den är roligare än va denna har varit!

Resten av dagen måste jag nog ta tag i pakandet på riktigt litegrand och ikväll blire tjejmys hos Josefin :)

Ha en bra fredag!

hum..

Ja va så nära! Men ja är för feg, eller kanske bara klok?

soffa kirrad!



Ja hörrni den här soffan kommer att bli min på tisdag! Bäddsoffa med plats för 2 och förvaring, kommer bli toppen. Hoppas bara den får plats ordentligt.. Men de är nog ingen fara :) sängplats har redan blivit bokad på fredagen och sen kommer ju Linda okupera den en massa..

Har hunnit med att baka scones idag, för först gången i mitt liv. Och de va tur att jag hade stöd av Elinor och Nathelie för annars hade ja inte fattat att degen skulle va lite kladdig och då hade jag nog stått där o öst på mjöl fortfarande.. Dom blev jättegoda och vi satt och mös i köket ett bra tag. Saknar redan de där... Aja nu ska ja läsa igenom mitt pm lite för imorn ska vi ha seminarium utgående från det! Hej hopp

tvättdag

Hej hopp! Tvättdag idag. 6 maskiner tvätt, hur lyckas man samla på sig så mycket? Detta trots att jag nyss tvättade 2 maskiner..

Drömde en jättehemsk dröm inatt! Jag skulle åka till Åre, tror ja de va, och så åkte jag buss hemmifrån krhamn. De va bara jag och busschauffören på bussen och jag satt längst fram. De har egentligen inget med historian o göra, men ändå.. Alla andra var redan där, minns dock inte riktigt vilka de var.. Gjorde ett stopp i Sälen också. Iallafall, själva grejen var att när ja kom fram visade de sig att ja glömt jackan, skidbyxorna och mitt säsongskort! Detta var såklart jättehemskt. Men sen kom Malin Eriksson in i bilden på nåt vänster och hon hade glömt sitt leg och då hade ju jag också gjort de såklart! Aa, de va kanske inte en jättehemsk dröm, men de va inte kul faktiskt och tänk om detta skulle hända!! :p haha

Nu ska ja följa med Nathalie till Ica! Chip!

ja vill ha en ny säääng! och en soffa och en tv..

VARFÖR HAR IKEA SLUTA SÄLJA MALM I 120 FÖR?! VAVAVA??? Eller i mörkbrun 140 åtminstonde... Och varför säljer folk massa billiga och fina sängar på blocket i KARLSTAD och inte i Östersund?!?!?! Är trött på min lilla säng och gropen som billdats i den mycket tunna madrassen... Men en ny skulle ruinera mig, nun är ja måste köpa en soffa också.. Någon som har en mörkbrun Malm, Hemnes eller Hopen som ni vill bli av med, hör av er! Ni får gärna transportera den till mig också, helst bära upp den och ställa in den också :)

jag överlevde!

Hej på er! Vilka ni nu än är..

Idag knallade jag över isen när jag gick till skolan istället för att gå runt allting och jag kom fram utan att behöva bada.. Men de fick allt bli bussen hem, sådär himla kallt ute nu igen! Efter skolan kilade ja över till Caroline och nu har jag och Elinor precis vart på Ica och köpt godis, har inte vart sugen på sötsaker, eller gluttis som Anna & Anton skulle ha uttryckt sig, på jättelänge och har därför lyckats avstå tills idag. Jag dregglade efter nån sur godis, så illa var de!

Sååå, what to do tonight? Jag och Carina skulle prova på Thaiboxning vare tänkt, men hon tog fel på tiden så de får bli en annan gång, dessutom passar de bättre sen när ja inte behöver passa bussar (bara 6 dagar kvar!!) Så nu vet ja inte va ja ska hitta på, kika på en film kanske om ja hittar nån bra :)

Har inte bokat några biljetter än, men den 29onde ska jag och Linda förhoppningsvis gå på Snabba casch, har längtat sen i sommras när ja fick reda på att den skulle bli film! Linda kommer för övrigt upp hit den 29onde, åker den 31a och kommer igen den 4de och sen åker vi till Tänndalen i en vecka den 7e :D Kul.


kul..

hahaha.. Ligger o garvar innombords åt Pontus, den nya killen i Paradise hotel.. Tänk vad utsidan kan visa sig vara fel.


black and white

10 poäng till mig som masade mig iväg till gymmet idag! De enda vettiga ja gjort idag, men de va helt fullsatt med folk så ja fick väl inte så mycket gjort.. Men ändå, tanken på ett stenhårt träningspass var god!

Har hängt endel i köket idag också, varit allmänt sällskapssjuk. Pysslat lite med mina fotoalbum, packat lite och mixtrat med lite bilder som ja ska framkalla i svartvitt och sätta i mina svarta och vita ramar. Blev rätt snygga en del, frågan är bara vilka 3 som blir bäst?


skönt

Det är en dag som denna man kan njuta av att man varit ute i god tid, verkar som ungefär alla andra i klassen sitter med mardrömspmet idag medans jag bara kan ligga i min säng o chilla moaha.


En vecka kvar!

Hello, har precis gjort ett ryck och börjat packa inför flytten. Fy farao va ja hatar att flytta! Speciellt eftersom att jag har 1000  glas och ömtåliga saker.. Ne efter den här flytten ska ja bo kvar.

Föreläsningen idag var totalt värdelös.. Men de va kul o träffa lite folk igen, har ju mest legat inne o pluggat o tråkat sen ja kom hit o inte sett så många människor. Gick på stan med Emma och Carro när vi slutat och jag köpte ett underställ, verkligen behövligt faktiskt med tanke på hur mycket skidor de blir i vinter. En rosa tröja och ett par svarta byxor till det överkomliga priset 299kr. inte dåligt. Blev en sväng på Ica också, ska laga tacos ikväll.

Sen är de ju Paradie också, har inte kollat på länge men sen hamnade ja framför nåt XLavsnitt eller nåt i lördags och nu har de ju börja hända grejer ju! Haha..


back to school

Nu är de slut på nolifer livet, jag ska till skolan igen efter en månad ungefär. Ska bli kul tycker ja, trots att ja är skittrött nu..

Igår fick jag ett ryck och slängde upp längdskidorna på axeln o knallade iväg till närmaste spåren och åkte 5 km. De va rätt skönt, men fruktansvärt kallt om ansiktet! Men idag verkar de som om de ska bli varmare här än va de ska bli hemma i Krhamn, moaha.

Kvällen spenderades hos Carro och de va kul o träffa henne och Emma igen, kollade på Skiweekklipp och läste programmet, saaaatan va ja längtar!!! Kommer bli så grymt kul och nu är de bara 2 veckor kvar :D

2009

Bättre sent än aldrig!

Årets bästa,

Bio: Sommaren med Göran
Låt: Innan du glömmer mig - Simon Norrsveden
Blogg: evalouise.blogg.se, ett gott skratt förlänger livet haha
Film: Brothers
Resa: Dåligt med resor iår.. Får bli Åre över lucia!
Minne:
Dag:
12 juni, studenteen
Vän: Mina 3 morsor såklart!
Asgarv: När Emma ramlade ner från våningssängen i Norrfällsviken kanske? Eller bara nån lång kväll vid Annas köksbord, svårt o komma på nåt specifikt..
Fest: hmm har väl bara vart på förfester tror ja.. Och då finns de många kul!
Köp: Min laptop tror ja nog :)
Bok: Aldrig fucka upp (har inte läst ut den än dock, men de är nog den enda ja läst..)
Måltid: Någon av bufféerna på alla sittningar!
Tvserie: One tree hill
Present: Tavlan ja fick i studentpresent och min glad-bok
Förändring: Flytten till Östersund!

klart!

go förmiddag! Måste börja med att poängtera hur underbart skönt de är att vakna, fundera lite på vart man är, va man ska göra idag och komma på att man är helt ledig o bara kan ligga kvar i sängen huuur länge man vill! De är precis vad jag har gjort den här veckan och jag tänker som så att man får passa på nu när man inte jobbar o har massa annat viktigt o göra..

Igår kväll fick jag nog på att göra ingenting och bjöd över Saga för att prova vattenpipan. De gick inte så bra.. Nånting var fel. Men jag hoppas den fungerar bättre ikväll för då ska jag ta med den till Carro, hon och Emma kommer hem idag så vi ska catcha up litegrann vare tänkt :)

Nu har jag precis skrivit klart Pmet, tror ja. Blev inget vidare bra, men de blev himla snyggt så de kanske charmar Lars..

den 12 juni 2009

Emma la upp så galet härliga bilder från studenten igår o ja snodde några för man blir så glad av att se dom! Vilken dag!





tralalalalalalaalalal.....

Snacka om att ja känner mig som värsta nolifern just nu! haha Har blivit en grop i madrassen tillomed för att ja i princip legat här sen ja kom hit! Okej, inte riktigt men de känns som de. Plus att de är lördag och ja har nothing to do.. De va skönt o göra ingenting igårkväll men nu är ja less.

Städa känns onödigt eftersom ja snart måste flyttstäda, jag har inte tålamod till att kolla på en film (har kollat på OC nu på eftermiddagen), börja packa är för tidigt, gymmet är stängt, de är apkallt ute, de är ont om folk här och dom som är här pluggar, jag har spenderat alldels för många timmar framför datorn redan, ja är snart klar med pmet så jag behöver inte skriva mer på de ikväll, de är bara SKIT på tvn, minneskortet till tvspelet är paj så de är inge kul o spela, ja tänker inte inviga vettenpipan själv, man kan inte gå o lägga sig redan, så öööööh va ska ja göra?!

Jag och Elinor va föresten ute och gick förut och upptäckte att Gustavsbergsbacken inte är uppen "/ de är pistat o allting men liften går inte.. Konstigt.. Ville flika in de bara, inte för att ja har tänkt åka, men om de inte är öppet nu, när är de då öppet undrar man ju litegrand..


kuljul

Tänk att man alltid hammnar på facebook, på bloggar eller i köket när man ska plugga.. Men de har faktiskt gått frammåt för mig nu och jag har skrivit 2 av ca 3 sidor och jag har ju faktiskt 3 dagar på mig att skriva de sista nu så de kommer nog lösa sig trots allt ja. Detta tack vare min översmarta syster som hjälpte mig igår.

Idag är de lördag och jag har inga planer på att lämna lägenheten idag, när ja va ut i går trodde ja tårna skulle ramla av efter att ha gått typ 200 meter.. Gud så intressant ja skriver.. Lägger in en bra låt istället!


fredag.

Idag har jag stängt in mig på rummet för att skriva på mitt dumma pm. Tro inte att jag varit produktiv för de, lite har jag väl fått gjort och lite mer fattar jag väl men ändå..

Så eftersom de inte hänt ett skit i mitt liv idag så har jag inte så mycket mer på hjärtat... Sitter och funderar på om ja kanske borde traska iväg mot gymmet, men de är så förbannat kallt ute!! Aa vi får se hur de blir med den saken.

fuck off

jag vet precis varför ja aldrig någonsin ska bli politiskt insatt! Jag blir bara så djävulskt förbannad på folk som försöker lära en och ifrågasätter varför man tycker som man gör, usch ja hatar att diskutera saker som man har helt olika åsikter om! Låt vargen va ni jävla statsfjollbor och se hur kul de blir då.. Ja tycker också dom är söta, men hur söta är dom när man möter en hel jävla klunga ensam i skogen en mörk natt när dom har gått o blivit så många att dom inte är rädda för oss, vavavava?!


Förutom de där har ja sett en skitbra film ikväll, Brothers. Se den! Grät som en barnrumpa halva filmen..


shoppingdag !

Här sitter ja och dricker hallon&blåbär varma koppen och lyssnar på Lars Winnerbäck, mysigt :)

Idag har ja shoppat shoppat shoppat! En klänning, en t-shirt, en kjol, en necesär, en tröja, en tunika och ett par trosor. Så fint så. Lovade mig själv att bara handla på rea och de lyckades ja med så de blev riktiga fynd. Gick in till stan och satan va kallt de va, vill ha männsklig temperatur här igen.. 

Va och skrev på ytterligare ett papper på Östersundsbostäder och nu är de inte långt kvar till flytten!! Men de kommer bli så toooomt! Igår tillexempel så skulle inte ja ha sagt ett ord om jag hade bott i en egen lägenhet.. Snyft va tomt de kommer bli. :p


en sång ja ligger och lyssnar på




inlåst tvätt..

Fattar iiiiingenting av min seminarieuppgift! Tänkte så först när jag såg den, men att de skulle lösa sig och att ja skulle förstå sen, men ööh ne. Har läst frågorna säkert en miljon gånger, men va är de han vill?! Jaja, de kommer väl lösa sig på något litet vis hoppas ja!

Nåt annat som är mindre kul är att min tvätt är inlåst i tvättmaskinen där nere! Får inte upp luckan haha, va gör man?? Får väl försöka hitta nåt nummer man kan ringa imorn om inte den som har tid efter mig lyckas bättre än ja.

Hoppas att saker och ting går bättre för brudarna som är i Norge o raggar jobb idag än va de har gått för mig idag! hej hopp




onsdag

Jag avskyr röda dagar när man ändå är ledig på dom.. Först tänkte ja att ja skulle gå in till stan o kolla lite, men de är ju stängt. Sen tänkte ja att ja måste åka in till Maxi och handla, men då går bussarna bara som på söndagar och jag hatar att passa bussar som bara går en gång i timman så de sket sig de med så jag stannar helt enkelt inne..

Perfekt dag till att plugga helt enkelt!

Hemma i ett -30gradigt Ösd

Efter 10 timmars lång resa upp hit ville man inte mötas av den stökiga lägenhet jag möttes av.. Puh, ja minndes de inte så illa. Nästa gång ja åker bort ska ja inte sprida ut alla kläder på tork på golvet..

Så efter att nu ha suttit o vikt tvätt, damsugat och kollat igenom posten har jag kommit till ro. Hade fått min nya klocka, ett nummer av Vagabond, julkorten som ja beställt o inte hann skicka iväg, lite andra fotoframkallningar, ett julkort av Emma och sen va de mest reklam och räkningar. Men massa kul ju, ska snart bläddra igenom tidningen lite och klockan va skitsnygg :D

Va föresten inte alls på nåt vidare shoppinghumör när jag anlände till Stockholm så de enda som fick hänga med hem va ett par rosa tygskor för 80kr, mest bara för att. Men dom va fina. Köpte coca cola med körsbärssmak också, hittade de inne på Ica o ja trodde inte de fanns i Sverige så ja va tvungen o köpa en, mest bara för att de också, inte vidare gott ju. Men de fick mig att tänka på klassresan i London för då vare nån som drack de! Hej hopp


Min glad-bok

Hej & hå, sista uppdateringen från Kristinehamn för den här gången skulle ja tro. Åker hem kl 08.52 imorgon och byter i Stockholm så ja ska klämma in en och en halv timmas shopping, har till och med planerat exakt vilka affärer jag ska gå in i när, neeerd..

Men iallafall, de ska bli skönt att åka tillbaks men ändå lite vemodigt. Efter kvällen igår med mina älsklingar kommer de kännas extra tungt, men sån tur va så fick jag världens genom tiderna bästa present som jag kan bläddra i så fort jag saknar er!




Tusen tack ännu en gång, ja kommer kolla i den så fort ja vaknar på morgonen o så fort ja ska sova på kvällen! Fick även en vattenpipa!! En alldeles egen, skulle ju ha lånat med mig vår gemensamma, men så fick ja en :D :D 

Dagen idag ser ut som så att ja ska handla lite åt farmor, gå till henne och sedan gå till Paus för att träffa bruttorna en sista gång och lyssna på när dom babblar om Norge. Och ikväll ska jag minsann få kebebpizza som ja kan ta med på tåget imorn och stinka ner hela min omgivning! Min väska är föresten fullproppad nu och går inte ens o stänga så ja får planera om litegrand tror ja..


kul lördag

Ja har ont i huvudet.. Inge kul alls.. Men de finns inget att göra åt de.. Ja är jättetörstig också, men jag vill ha en sån där pappersmugg med lock och sugrör och dricka ur, vet inte varför är bara riktigt förbannat sugen på just de!

Men gårdagen vart iallafall kalaskul! Efter som jag missade den spektakulära juldagen fick jag iallafall lov att träffa gamla godingar igår istället :) Och som ja saknat att dancea med Annapanna! Trots att musiken fortfarande var såååå våren 2009 så var de kul, och Hunken gör ju sitt på dansgolvet hahaha...


Jag kan ju även bekänna att ja är sämst på att beställa taxi, nu har ja lyckats både beställa till fel adress och till helt fel tid.. Men de är sånt som händer, in kom vi ju iallafall.

Men nu hörrni får de lov o bli lugna gatan fram till Skiweek den 24de för då kommer de bli allt annat än lugnt och ja längtar som en dåre! Hej hopp

ps morsor om ni läser de här, 17 hos Ulla? ds

den 2 januari 2010

Känns som söndag idag, känndes som söndag i går med..

Men de är de inte så ikväll får det lov att bli lite festligheter, börjar hos Anna där det ska kalasas på ett sätt som bara är möjligt hemma hos henne! Sedan bär det till mastis är det meningen, där Kristinehamns stolthet Knekta kungar spelar ikväll. Blit nog kul :)

Dagen har annars vart rätt seg, följde med mamma till stan en sväng, tog en promenad och nu tänkte jag läsa lite i Planeringens grunder..


en bra start på 2010 va

Hallå hallå. Nu är det 2010 då. Häftigt.

Nyårsaftonen blev till himla trevlig trots allt. Blev hämtad vid 1 och då åkte jag och Emma till henne och bastade och gjorde vid oss, blev serverade drink och nötter och de va en riktigt bra start. 4 timmar senare blev vi skjutsade till Steven där grabbarna var i full gång med maten, riktiga mästerkockar för de blev grymt god mat! Godaste jag käkat på länge faktiskt, men så mätt har jag nog inte varit i hela mitt liv heller.

Klockan blev 12, vi gick ut och skålade och allt de där. Bjöds på lite extra underhållning och inte trodde nog de två 14åriga tjejerna som lyckades tima in att gå förbi att de skulle få se deras bildlärare komma och springa förbi naken.. haha..

Kom hem vid halv4snåret och då kunde ja inte somna så nu är jag jättetrött.. Sover så dåligt här, så de ska bli skönt o komma hem snart igen!

Hoppas alla hade en trevlig kväll igår och att ingen mår allt för kasst idag! Hej hopp

RSS 2.0