piazza

Då så var jag äntligen av med töntarna som har ockuperat lägenheten hela eftermiddagen! ;) Vi har käkat pizza o glott på tv, jag har sovit en gnutta och så har vi läst lite roliga bloggar höhö. Nu luktar det kebabpizza i hela kylskåpet och jag är dömätt på just kebabpizza. Pank är jag också känns de som, pengarna bara flyger iväg åt alla håll! Tappade bland annat bort en hundring i går.. De hade jag inte råd med! Aja de finns väl inte så mycket att göra åt den saken.



Ska snart gå och borsta tänderna och gå o lägga mig. Börjar 9.20 imorn och går tills 16.. Hatar måndagar!/Maggan

I love life

PIZZA

Har inte tagit nåt käk än, istället ska jag möta Maud på Charlies och köpa bakispizza. Great. Bestämde oss för att ta med de hem hit eftersom ingen av oss kände oss så där helfrfäscha o iordninggjorda o så :P Och då kommer även Gerd och joinar. De ska bli så gÖtt!! Fasst de kommer säkert bli som i Göteborg när ja va skitsugen på pizza men sen blev ja spyfärdig efter 3 tuggor. Men men tjing tjong så länge/Maggan

I love life

ont i halsen

Hjälp, förut när Louise kom hit o hämtade lite grejor märkte jag hur hes jag var! Och då kom jag även på att jag faktiskt var ännu hesare inatt, och de låter seriöst för jävligt :P Tyckte inte direkt att jag skrek nåt eller så igår, men jag hade ju väldigt ont i halsen innan i o för sig. Aja hoppas de blir bättre.

Har sovit bort lite av förmiddagen nu men jag är fortfarande trött o seg som en oxe, tur som tusan att jag inte skulle jobba eller nåt idag! Nästa helg är första på typ en månad som jag inte jobbar nåt, de ska bli så skönt!!

ne nu kanske man skulle trycka i sig lite käk./Maggan


I love life


yesterday

Fy farao vad jag mår allt annat än bra idag. Har aldrig mått så här dåligt efter en partykväll! Blää.. Har typ kunnat sova 3-4 timmar eller nåt men jag ska väl krypa ner i sängen snart igen.

Gårdagen dåra, besvikelse? Vet inte vad jag väntat mig mer, men aa de va inte som jag trodde :P litet o jäävligt svettigt. Men man träffad ju en del gammla ansikten och de är ju alltid roligt.

kvällen efter kvällen blev lite oväntad, jäkligt oväntad. men ibland blire så med. Ja skriver verkligen i koder kom ja på nu, känner man inte mig har man inte en aning om va de är ja skriver om.. Mystiskt ja visst.

Men kortfattat nu då:
Gårdagen=skum
Dagen=döööd


/Maggan

I love life

nervis

jag är så nervööööös!! Iiiih ja hatar o va nervös, jag är jämt de.. Men nu är de verkligen sådär så man har ont i magen o springer o kissar varannan minut. Har endast fått i mig en macka på jobbet, en macka här hemma o lite gröt idag, mer går inte ner. Men herregud va fånig jag är! Skärpning. Hur de än blir så kommer vi ju ha trevligt här iallafall : )

/Maggan

I love life


 


Trötter

Nu kommer en uppdatering från en lite trött och ganska irriterad Malin. Anledning är den att den där jävla ipoden inte går att betala! Och om man inte betalar inom 3 dagar får man den ju inte heller.. Blir så trött. Aja ja får försöka skita i de just nu och ta en tupplur istället. Var verkligen jättemycket folk på Ejes idag och jag har ont i både rygg o ben. Hatar alla trappor dom har på de där stället.

Sen när jag vaknat, vilket antagligen är om ungefär 30 minuter så tänkte jag göra en ansiktsmask, ta ur min fläta och käka lite. Ja så äre, för sen kommer Emma, As, Louise och kanske Linneus hit och kanske nån mer I dont really know./Maggan

I love life


ipod

ja vann ipoden igår :D Tror de är den som är på bilden och jag är så glad! 252kr plus frakt på 99. Vet inte om det är en bra affär men ja hoppas de. 4 Gb minne osv. Nu skulle de ju vara kul med lite bra musik o lägga in också.. aja den kommer inte förens om några veckor typ så de problemet får vänta ett tag.


Nu ska jag alldeles strax åka o jobba, känner mig rätt motiverad bara för jag är så glad för mitt köp :P och för att ja ser fram emot ikväll litegrand med./Maggan

I love life 

cool laptop


Snygga bärbara datorer. Men de coolaste är inte designen utan att dom doftar! Läste precis om dom på dagensps.se, kul sida och sån där dator vore verkligen coolt att ha. Kanske ska satsa på sån istället för en naparesa? ;) Eller inte.

Nu sitter jag och budar litegrand på tradera. Är sugen på tekninska prylar nu :P Vill köpa en ipod, auktionen slutar om typ 55 minuter, hinner engentligen inte vara kvar tills dess men ja måste! Japp, önska mig lycka till/Maggan

I love life

vykort

Fick vykort från Amanda idag, såhär några veckor efter at dom kom hem :P Men de va iallfall väldigt roligt och jag måste dela med mig av de!

Hejsan svejsan Mallan Brallan!
Här är det väldigt tråkigt. Det finns inte så mycket att göra, som du vet. Det är ju tur att OS är på tv iallfall. Pojkarna småsten är överskattat likaså den blå månen.^^ Det är också väldigt jobbigt att ligga på en luftmadrass i poolen hela dagarna, det ska bli skönt att komma hem. Puss & kram Amända och geeksen.

Hahaha dom är allt för roliga../Maggan

I love life

candy och underkläder

Då var tiden äntligen inne, det är fredag och de är lika med min onyttighetsdag! Så jag och Emma var nyss på Maxi och jag inhandlade en fet godispåse :P
 

Har även hunnit med en runda på stan efter skolan, med Louise, As och Emma. Jag köpte en Bh med matchande trosor i lila : ) Precis vad jag behövde. Var även uppe hos farmor en sväng o hälsade på. och nu vet jag inte riktigt vad som händer de närmaste 2 timmarna. Men ni får ha de så bra iallafall kära läsare/Maggan

I love life

mmmm

Nu är torsdagen i princip slut och imorgon är det äntligen fredag! Har bara 2 lektioner på fredagar och klassråd, känns som ingenting. Sen äre heeelg :D Fasst jag jobbar ju på lördag.. Oså "jobbar" ja ju imorn kväll.. Fan va mycket till helg. Men på lördagkväll blire ju att helga iallfall. Hoppas allt blir som de borde. Men jag är inte så taggad.. Vill att Maudi ska vara med, blir inte 100% annars.. :( Je je.

Jag är skitsugen på nån kall, god drink bara för att jag läste i Louises komentarer om allarinkar.com och gick in på den sidan, plus att jag är skittörstig. Nästan så jag går o tar min sista fanta lemon :O aa nu skriver jag om mina stora problem igen, helt otroligt va jag tjatar om ingenting./maggan



I love life

dumma ving..

2350kr, en vecka, Ayia napa, Pavlinia. Jag vill åka nuuuuu!!! Är väl inte så asmycket folk nu men bara för o åka, o sola. Vet att de inte går, så jag fattar inte varför jag går in på fritidsresor o ving hela tiden.. Men bara för att de där vore perfekto..

Okej, skärpning. Nu har jag dammsugit, hjärtliga grattulationer till mig. Skulle behöva köpa tomater och ost, men om jag åker till Maxi kommer ja inte kunna motstå godiset för 3,95 så de går inte. Får laga maten utan tomat och inte ha tomat eller ost på mackan imorn.../Maggan

I love life

tack, skogen, nagelack, dusch, damsuga

Tack för komentarerna till föregående inlägg, var inte meningen att bli något tycka synd om mig själv inlägg, men alla har säkert vart med om de där med riktigt fula bilder..

Nog om det! Jag har precis vart ute i skogen o ränsat skallen som man brukar säga, mer flåsat järnet och svettats floder skulle ja nog vilja kalla de. Var ingen träning i hallen idag så jag fick ta tag i det på egen hand. Var inte alls motiverad och min hals mår inte bra alltså. Verkar va många som är förkylda och sjuka nu såhär när skolan börjat vilket kanske inte är så ovanligt.

Köpte föresten ett nytt nagelack förut när vi va på stan också, de blev ett lila den här gången och var mycket finare och bättre än de där dyra från Maxi.



Men nu kallar väl duschen och sen måste jag damsuga, fastnar massa skit under strumporna när man går omkring här inne :S/Maggan

I love life

Äckelpäckelbilder

Det värsta någonsin hände verkligen förut när vi satt i skolan, Johannes satt o tog massa kort på mig och sen fick jag se dom. Och Seriöst!? De va de VIDRIGASTE jag någonsin sett! Han gjorde de enbart av elaka själ och snacka om att han lyckades! Nåt enormt, de här slog allt han gjort mot mig. Bilden av mig själv sjönk verkligen ner till golvet, jag som redan hade en snuskigt dålig dag för de har jag alltid om jag inte tvättar håret varje dag.. Helt stört, ja vet men de går inte att hjälpas. De där med håret alltså.

Men åter till bilderna så var jag fläskig, dubbelhakig och allt som går, varför är det så sjuuuukt att vissa blir asfeta och andra kan käka hur mycket som helst och inget händer. Jag tränar fan hela tiden känns de som och jag äter ju inte direkt för fler personer än mig själv... Blää så synd de va om lilla Malin idag, men de där tog fasiken knäcken på mig och jag vet inte vad jag ska göra åt de. Jo I know what you think, sluta äta en skit då och träna ännu mer, svårare är de inte. Men jag kan inte stå emot skit, ja vill iksom kunna leva.. Oh my god ja brukar inte ens tänka så mycket på de här! Och nu funderar jag på om ja ska uppdatera eller ej :P Jo de gör jag, tror inte så många kommer komma ända hit ner iallfall/Maggan

I love life


bläääääää

Information och layout igen nu då... Vi ska "städa" våra mappar i hemkatalogen, men ja kommer inte ens i på den. Känns verkligen supervärt. /maggan

I love life

KALLT

Fy farao vad jag fryser jusst nu! Har ju stått ute från 7 tills nu vid 10 och det har regnat o haft sig o blä vad kall ja blev. Detta trots att jag hade ett linne, en skjorta, en kofta, en tjocktröja och en skidjacka på mig! Men de var faktiskt ganska roligt iallfall :P Typ samma personer som gick på toa ett tiotal gånger. "Dom borde skriva 50 för ölen och en 5a för toabesöket"  haha aa vissa måste de blivit dyrt för. Ska vara där på fredag också mellan samma tider och då lär de va dubbelt så mycket folk som är dubbelt så fulla.

Borde egentligen både förbereda tal och sova just nu men jag är såpass osmart att jag gör varken eller.. Har inte ens läst igenom all info jag hittade om Thanksgiving som jag tänkte prata om. Haha ska bli interesant o se hur de går./Maggan

I love life

syndat

Japp jag har syndat. Idag har jag käkat både choklad och glass! Först bjussade Linnea på lite godis i skolan och jag kunde verkligen inte stå emot. Sen var jag och bästingarna på Blå valvet och dom hade så sjukt goda glasssorter så det finns nog ingen som inte skulle gjort som jag. After eight, Lion och polka. Huuuuur gott som helst. Det var jättemysigt att fika o bara sitta o prata : ) Och nu är jag egentligen vid datorn för att planera mitt tal men jag fastnade med massa annat istället.. Ska börja nu!/Maggan

I love life

sovmorgon igen

Aah nu sitter jag ute på ballkongen och njuter av min sovmorgon. Inte så jättefint väder ute, men de regnar inte iallfall. Kikade precis på matsedeln och de blir typ fisk i skolan idag så de va tur att jag åt en rejäl frukost. Vill ju inte att eftermiddagen ska bli lika jobbig som igår när ja va så hungrig att ja nästan käkade upp Emma på väg hem från skolan.. Idag har jag en del att stå i med förutom skolan. Ska nog på stan efteråt har ja hört ryktas om och sen måste jag förbereda mitt föredrag som ja inte börjat med ännu som ska hållas imorn bitti! Och klockan 19-22 ska jag stå nere på stan och ta betalt när folk går på toa på statracet. KUL.... Behöver träna också men det hinns inte med för då blir allt fel i duschschemat o sådär..

Men nu ska ja gå o borsta bissarna och sen ska jag nog börja bege mig mot skolan. Ha en bra dag mina vänner/Maggan

I love life

dumma finger...

Har vart sugen på Baguette hela dagen idag så nu äntligen sitter ja o käkar en riktigt god en och dricker ett glas apelsin&annanas juice till de.

Träningen va rätt kul, men ja stukade fingret! :( Jag brukar jämt stuka eakt samma finger o sen är det känsligt i flera veckor..

Så här ser lilla handen ut nu..

Och emma! Jag har hittat ett fett problem nu som det antagligen redan finns lösning till men iallfall, kom in på msn nångång din loser./Maggan

I love life

Tisdag

Då börjar ännu en dag lida mot sitt slut. Om varje veckodag kommer blir så här så kommer det bli ett långt år. För hitills sen skolan började har mina dagar sett ungefär exakt likadana ut. Skola, hem, käka, datorn, tv, sova, träna, duscha, käka, datorn, sova. Men de är de att jag är så trött och hungrig när jag kommer hem från skolan så jag orkar liksom inte ge mig ut på nå äventyr!

Ska snart iväg på träningen och känner mig inte ett dugg taggad. Som vanligt. d

Måste komma på något på tema höst att prata om på torsdag men de går inte! Jag har inte en enda ide o ja kan inte ens sova på kvällarna bara för att ja funderar på de där hela tiden :P

/Maggan

I love life

In school

Nu är det inte länge kvar tills jag slutar,en halv timma närmare bestämt men vi har inte fått några mer uppgifter så nu är det väl bara att surfa runt lite... Jag är hungrig och vill gå hem istället. Det enda som kretsar i mitt huvud nu är vad jag ska köpa för mat tills idag! Och att jag vill köpa nåt gott idag fasst ja inte får.. Åker nog direkt till Maxi från skola för hemma finns inte ett skit o äta förutom spagetthi o risgrynsgröt typ. Interesting va?

Måste förövrigt säga att jag gillade de här med sovmorgon tills halv 12 och de är ju tur. Trallaala försöker komma på några roliga funderingar jag har på lagar, men som sagt de enda ja kan tänka på nu är MAT!/Maggan



I love life

schema

Sovmorgon till 11.30 på tisdagar känns riktigt härligt jusst nu. Behöver inte gå o lägga mig än på ett tag om ja inte vill. Men ja hoppar nog till sängs strax ändå, har inget o göra.. nedan är mitt schema i väldigt otydlig form. Jag funderar på o byta lite kurser. Kanske ska byta pedagogiskt ledarskap mot multimedia och natur och friluftsliv mot religion b. Intressant va. Men så står det iallfall till.



Idag vart det en riktigt trågi bloggdag. Borde nog lägga ner bloggen snart./Maggan

I love life

Utkast: Nu har ...

Nu har jag laddat upp med popcorn och en "milkshake" (innehållande mjölk och banan...). Ska kolla på Mean girls tänkte ja, har sett den 100 ggr och tycker inte den är särskillt bra men ja vill kolla på film och det fanns inget bättre o se. /Maggan


I love life

ja vill ha choklad.

Idag känner jag att ja skippar träningen.. Orkar verkligen inte, de bestämde jag mig ioförsig för redan förra veckan men :P Tar nog en löprunda alldeles strax istället i det vackra vädret. Skulle vara dubbelt så nice o åka till Maxi o köpa en fet jävla chokladkaka istället, Marabou mint crocant! Åhh de är sjukt va sugen ja är på gottigheter idag!!!Men lite motion borde ju lindra./Maggan

I love life


låt fantasin flöda mm ...

Trots att de vart lång dag i skolan idag känner jag mig inte trött! De är helt fantastiskt. Kommer väl snart antar ja så jag får passa på o göra lite nytta nu. Diskade till exempel alldeles nyss.

UF föreläsningen imorse var inte så jätte givande, visste i princip allt redan o så men vi fick reda på att vi ska på nån kick off i Karlstad den 18de och lite sånt kul. Kul när det händer lite saker : ) Sen hade vi samma lärare i 3 lektioner på rad vilket var lite trist enligt mig, men sån tur är så är han bra iallfall! Annars hade jag aldrig klarat av måndagarna. På dagens organisation & ledarskaps fick vi även  reda på att vi ska hålla föredrag på torsdag med. Tema höst, va fan ska man snacka om då??? Och vad ska jag och Emma ha för UF???? Jag måste gräva fram det kreativa i mig nu om det ska bli nåt bra av de här!



/Maggan

I love life

moahaha

De gick så himla lätt att stiga upp i morse när jag tänkte att: aa nu börjar Anna och Emma italienska lektionen och har vart vakna i ungefär en timma redan. Jag är så sjukt glad att jag slipper den värsta lektionen genom världshistorien! Ännu gladare blev jag när jag upptäckte att vakna med the voice äntligen har börjats sända på kanal 5!

Ska snart rulla iväg till skolan iallfall och då har vi svenska , fast ja kan bara medverka halva lektionen för sen ska vi ekonomer på nån föreläsning typ om UF. Aja men nu måste ja fortsätta morgonsysslorna../Maggan

I love life

reality

Nu har jag gjort mig redo för en ny vecka i skolan. En lång dusch, ansiktsmask och hårinpackning. Och nu sitter jag och kollar på en film som går på 5an, ja tror det är de där verklighetsfilmerna som jag kollat på nu 3 söndagar i rad. De är lika hemska allihopa : ( Jag är så känslig när de gäller sånt där så egentligen borde ja inte kolla.. För det värsta är ju att man vet att all skit händer på riktigt..

je je/Maggan

I love life

nytta

Lite nytta har ja allt hunnit med idag nu! Jag har hängt upp tvätt, tvättat, läst religion, läst organisation & ledarskap, gått, handlat och ätit. Jag och Amanda gick precis till Maxi där vi handlade lite, ja behövde block o lite mat o så. Vill sova nu, men då kommer ja inte kunna somna ikväll så ja måste verkligen vara stark o hålla mig vid liv!

Bilder från yesterday:


Från början skulle ja ta bilden men ja var så dålig så tillslut hamnade jag på ett hörn istället.


Var hos bruden i mitten : )


Härliga brudar! : )


Åkte fram cigarrer


Haha As är liiite kortare än Johannes ;)


hahaha aa..

/Maggan

I love life



långt inlägg

Tjoflöjt va varmt de är ute på min balkong just nu! Var tvungen o gå in o ta en paus, dränks i mitt eget svett snart.. Är riktigt jäkla trött o sitter o halvsover där ute, och dricker massivis av vatten. Go söndag tycker jag : )


Hade bestämt mig för att verkligen försöka sova ut idag, typ till 12 eller nåt med tanke på att de blev rätt sent igår.. Men givetvis vaknade jag innan 8, kände mig dock inte alldeles 100 då och sommnade sån tur va om och nästa gång vaknade jag upp och de första jag såg var den broderade solen på min rosa elefant Stjärta som Emma sytt åt mig en gång. Haha de va ett bra sätt att vakna på ;P

Igår då iallfall så blev det att åka till festen hos Gh. Trodde de skulle va en massa folk, men de va inte så jättemånga själar. Men man fick ju göra de roligaste av allt, mottot som man får gå efter. Och jo jag hade allt trevligt : ) Men de blev lite skumt med allting, folk va ledsna hit o dit o bla bla, varför blir endel så himla ledsna när dom dricker?? Då skulle inte jag tycka de va nå kul direkt..

Aja efter många om och men så blev det heller icke någon efterfest men jag och Emma stod ute o snackade huur länge som helst istället :P Alltså på kvällen när man ska skiljas åt kommer man jämt på så sjukt mycket o prata om! Men de var verkigen hur himla kallt som helt så när ja kom trodde ja ja skulle dö! Och kvällens roligaste va iallfall när 2 damer 30+ kom o cyklade och så åkte dom typ in i varandra så dom ramlade för dom va så packade och dom garvade o dom garvade hahaha ja trodde liksom livet tog slut vid 25 men dom verkade ha så jävla kul. Så så ska ja o Emma också bli har vi bestämt!/Maggan

I love life

happ

yoo motherfuckers whats up??

Så kan man ju också inleda ett inlägg om man vill.

Sitter här o småkikar lite på basket, Usa - Australien damer.

Shit va tom ja blev nu! Kommer verkligen inte på något alls att skriva!! tråkigt för er. Ännu tråkigare för mig.

/Maggan

I love life

bilder från igår o sådär

Nu har jag äntligen helg! Känns sköööönt.

Snor ett par bilder från ulla från igår eftersom ja är så dålig på o ta egna bilder..



Känner jag mig själv rätt så kommer jag slummra till snart och efter det vet jag inte vad jag ska hitta på. Var fest hos GH men jag tror inte jag orkar o sådär men man får väl se vad som händer. Ångrar för övrigt nu att jag tog godisdag igår, ja vill ha godis nu med :P Även fast jag käkade hur mycket som helst igår! haha.. Måste ju påpeka att solen lyser också! Typiskt att jag jobbade annars hade jag stekt idag, bara o hoppas på att den kikar förbi imorn med. JA VILL VARA BRUN!!

/Maggan

I love life

Mysiskväll : )

Hemma igen, vette fan varför ja satte på datorn... Åkte ju hem för att ja måste sova men ja var tvungen o läsa kenzas blogg ;) Neera så beroende är ja inte.

Vart iallfall en riktigt kul kväll med riktigt kuliga brudar, käkade lax, ris o wokade grönsaker, kollade på en film, käkade godis o snackade : ) Ja gillar spontana myskvällar! Men jag har verkligen riktigt svårt för att åka hem innan alla andra, de är bland de värsta ja vet!! Känns som om man missar ett helt liv fast egentligen gör man ju inte de men de fattar inte ja... Önskar bara att ja inte ska jobba imorn bläbläbläääää.... Kom INTE o fika på Ejes för ja vill inte ha något att göra.../Maggan

I love life

godiiis

Freitag idag och jag hade skrivit att de kändes riktigt gött om de inte vore för att ja jobbade imorn. Går hellre i skolan än o jobbar just nu.. Men ja har godis iallfall :D Valde att käka de idag istället för imorn så förut tog vi en sväng till godislagret o inhandlade! Ska snart masa mig bort till Gerd tror ja, eller till anna eller vart de nu är ja ska, vi ska typ mysa med candy o så ikväll tror ja.

Skolan idag var väldigt kort, började 8.55 slutade 11.30 typ. Religion, klassråd och pedagogiskt ledarskap. Jopp./Maggan


I love life


Mallis one year ago

För exakt ett år sedan idag satt jag, Gerd och Limpan på Arlanda o väntade på vårat plan till Mallorca. Fy farao va härligt de skulle va o bara åka iväg nånstans nu! Till nåt spa-hotell typ och bara softa med all inclucive.


Våran sovplats på Arlanda för exakt ett år sedan...


/Maggan

I love life

REEEEEEEEEEEGN

Ja då var jag hemma igen efter en rackarns massa motion : ) Regnar ute, och folk skriver hej villt i sina bloggar om att de har åskat ute, antingen va ja i duschen eller i hallen för ja har inte hört ett skit. 

For iväg till maudan förut och drog en prommis innan träningen, även fast vi inte gick så vidare snabbt kände man sig som alltid när man vart ute o gått, alldeles seg i kroppen. Basketträningen sög balle men de känns bra att ha vart där iallafall. Ja spelar verkigen så grymt dåligt! Asså ja har verkligen inte tänket, ja har spelat i mer än 5 år nu men känner mig inte en smula bättre nu än då :P Vette fan vilken sport som passar mig, är typ medium på allt men inte super på nåt.

Oerhört random information:
Jag tvättade håret med mitt nyinköpta schampo förut, Barnängen för matt och glanslöst hår tror ja de va. den hade utan tvekan finaste förpackningen och luktade jättegott! Hoppas håret blir glansigt imorn nu då../Maggan

I love life

brandalarm

Haha ja lagade precis hamburgare och som den duktiga kock jag är så började brandlarmet pipa och det är jusst nu alldeles osigt i hela lägenheten! Jag blev livrädd o visste inte va ja skulle göra, va gör man för o få tyst på en såndär? Sån tur var tystnade den av sig själv :P Bra att man vet att den fungerar nu också för att se positivt på det hela.



Hamburgaren var god iallfall och nu är jag supermätt! Och föresten så hände de ännu ett missöde förut när ja kom hem från Maxi, ja upptäckte att jag hade glömt nagelacket där och ja har inte orkat åka tillbaks.. Kommer säkert att ha betalat 85kr i onödan nu... Suck./Maggan

handla handla haaaaandla

Hemma från skolan igen. Bäst o cykla iväg till Maxi o handla innan ja somnar som varenda eftermiddag.. Ska storhandla idag faktiskt! Har skrivit inköpslista o allting!

Schampo
nagelack
frukt
tomat
köttfärs
skinka
mjölk
juice
yogurth
flingor
hamburgerbröd
ett sportbröd
popcorn

Kul va? Sen blire träning, sen duschen o sen sängen. Jopp. Och dagen idag då, jo den har väl vart bra, förutom att Johannes buttade in mig i skåpen så jag fick hål på strumpbyxorna och värsta såret på benet! Nu börjas de igen... Känndes lite skumt o dra igång med vanliga lektioner idag också, och våran information och layout lektion var aningen speciell... Säger bara handelslärare../Maggan

I love life


höhö

tack för ett gott litet skratt och ett fortfarande ihållande leende Maud

/Maggan

I love life

Leila bakar

Blev en riktigt dålig fläta idag.. Ska bli spännande o se hur min frilla ser ut imorn. Bätter än mitt äckligt platta o tråkiga orginalhår iallfall, värre kan de ju knappast bli!

Nu sitter ja är o kollar på Leila bakar, de är rätt bra tycker jag och hon är alltid lika gullig : )
     Jusst nu gör hon banankaka o de ser väl lite halvgott ut sådär. Inget ja skulle baka tror ja.



Alla är på tjejmiddag utom Emma, för hon fick stanna hemma... haha vilka roliga reklamer de finns... och hörrni, have a happy period!/Maggan

I love life

skolan

Mina dagar kommer se ut som nedan för er som känner er alldeles galet nyfikna!

Måndag  09.20 - 16.00
Tisdag    11.30 - 15.40 VT 11.30 - 15.05
Onsdag  11.10 - 14.15
Torsdag  08.20 - 16.00
Fredag    08.55 - 11.55  VT 10.10 - 11.55

Dom kurser jag ska läsa är:

Information och layout A                 
Organisation och ledarskap          
Internationell ekonomi                    
Filosofi A                                            
Pedagogiskt ledarskap                  
Matematik C                                      
Projektarbete                                     
Psykologi A                                         
Religionskunskap A                         
Rättskunskap                                    
Svenska B                                          
Svenska C          
Friskvård B??
                                
Kul för mig va. Finns inte en enda som jag ens tycker verkar lite kul, de brukar alltid vara nån iallfall men inte i år.. Men man vet ju inte jag kanske kommer tycka Psykologi eller nåt är askul?/Maggan

I love life

favvoserier på g

Läste precis att både One tree hill och Gossip girl har premiär i Usa den 1 september. De kommer sitta fint, båda mina favvoserier! Skulle passa perfect att ha ett avsnitt att kika på nu i de här regnrusket men de blir ju lite svårt. Skulle bara vilja linda in mig i massa filtar, kolla på One tree hill och käka lösgodis nu.. Fan va härligt de skulle vara! men de är bara den 20de idag...



/Maggan

I love life

beslutsångest

Jahapp då var nollningen över då.. De va rätt kul o pimpa dom små ettorna lite. Och dom sjöng lätt finaste hyllningssången till oss, man blir ju så stollt! ;) Imorgon börjar vanliga lektioner igen och jag måste se till att masa mig ner till syon för jag ska byta bort en kurs men ja har ingen aning om vad ja ska ha för en ny, finns inget som verkar någolunda kul ens..

Engelska speech
friskvård b
psykologi b
internationella relationer


De är dom ja har o välja mellan! Öhhh... Får väl typ bli friskvård.. bläää..

/Maggan

I love life

affären

Man känner sig riktigt duktig när man redan har varit o handlat och klockan bara är halv 9 på morgonen! Kändes superlätt o kliva upp ur sängen, men jag lär väl säkert bli trött senare istället. Köpte iallfall ett jättegott nybakat bröd som jag precis käkade upp så nu lär ja stå mig ett tag. : )

/Maggan

 I love life

Kerstin

Jag är visst riktigt dålig på att lägga in bilder nu för tiden men jag tar aldrig direkt så mycket kort. Blir så himla lika hela tiden. Idag tänkte ja lägga en bild på min käre vän Kerstin "K" Carlsson för att hon gör träningen så himla mycket roligare att gå på ;) (ett annat plus är superhunken som tränar innan också) Men då slog det mig iallafall att ja inte har nån bild på henne! Sååå de får bara bli en enkel hyllning. Och imorgon ska ja kasta så mycket vattenballonger på henne att hon inte ens kommer kunna andas för hon är så dränkt! Moahahaha. Skämt å andra sidan för ja har inga o kasta.. Men nollning imorn iallfall får se hur pass synd de blir om dom små glinen.


Googlade på Kerstin Carlsson och den här bilden kom upp höhö. En bild iallfall..



Annars så kan jag påpeka att jag precis åt upp den sista frukosten.. Så antingen får jag fara till Maxi tidigt i gryningen imorn eller så får jag typ svälta. Får se hur det blir med den saken. Och nu ska jag bara vänta på att mitt hår ska torka exakt rätt så jag kan göra en fläta sen så jag kan gå o lägga mig sen. Blir alltså lockig kaluffs imorn! Men fuck fuck fuck jag har ju näsan inget hårspray kvar kom jag på nu! ÅÅH ja måste till Maxi imornbitti... /Maggan

I love life

jahapp

Gissa vem som sitter här med träningskläder på iallfall? Jo de är jag! Va fan liksom, ja har degat runt här ända sen ja kom hem så de är väl bra för en o komma ut lite. Har inte hänt så mycket kul o berätta nu de senaste dagarna, blir mest aa hej idag har ja sovit lite, vart i skolan lite, tränat lite och ätit lite spagetthi. Ointressant o läsa om kanske men jag tycker de är rätt soft :P Men nu ska ja väl fara då. Tjo/Maggan

I love life

buss tuss

Yo yo yo
Idag har jag spenderat dagen i en buss så gott som hela dagen. Åkte till Alster först och lyssnade på en guide som pratade om Gustav fröding sedan åkte vi vidare till Mårbacka där vi lyssnade på ännu en guide som snackade om Selma Lagerföf. Den funkade, ja lever fortfarande o de va skönt o halvsova i bussen hem.

O en sak angående de där med o bara käka onyttigheter på lördagar, ja måste sluta läsa Kenzas blogg isåfall för läser man den är man fan körd! "idag ska jag och Nadia äta kladdkaka" bla bla bla.. :P

Har ju träning sen vid 8 men ja vet inte om jag orkar idag faktiskt, de tar verkligen emot.. Men känner jag mig själv rätt kommer jag åka iväg sen iallafall om jag inte hittar på något annat jädrarns kul o göra. Tänkte ioförsig prova de dära karaokeparty.com nu se om de är kul. Då kanske ja kan underhålla mig med de resten av kvällen istället!/Maggan

I love life

måndag

Har ägnat eftermiddagen åt att sova, sov så dåligt inatt och så mår jag inte alldeles 100 procentigt :/ Fryser som en dåre och känner mig sådär ni vet alldeles febrig.. Aja de vore ju typiskt o gå o bli sjuk nu menar ja men de går nog över.

Ska snart ta mig nåt o äta också för sen är det träning i Karlskoga som gäller. Borde väl egentligen inte vara med men jag måste!/Maggan 


I love life

first day in school

Jahopp då var dag 1 avklarad i skolan då. Var ungefär som den sista dagen, Hans stod o pratade, vi lyssnade. Eller åtminstone så satt vi där.

De där med att inte äta massa onyttigheter på veckorna började inte så jäkla bra, fick glass i maten och jag tänkte att lite gratis glass måste man ju ta vara på... Men från o med nu då : )

I morgon ska vi visst åka på någon busstur till Sunne eller vare nu va. Blir nog inte så kämpigt direkt, får ta vara på de här softiga dagarna. Mitt schema verkar för övrigt helt ok. Rätt mycket sovmorgon och tidig fredag, nice nice. De jag är mest orolig över är mitt o Emmas UF företag.. Kommar aldrig komma på nåt o börjar bli lite brådis. Kom mer än gärna mes förslag!/Maggan

I love life

maudi

Fuck va ja bloggar nu då men de kanske är för att jag i princip inte har prata med nån på hela dagen! Typ sagt hej till tanten på affären..

Vill iallfall ägna de här inlägget till Madeleine Fallberg. Läste nämligen precis en lapp som hon skrev om mig i skolan en gång för längesen när vi hade psykocosialt, då skulle hon typ beskriva mig eller nåt. Och att läsa de där gör mig så himlarns glad och lycklig och ska ja va helt ärlig så brukar jag läsa den då o då och faktiskt känna mig 1000 gånger gladare : ) Men grejen är den att jag skulle kunna skriva ett mils långt papper med grejer som jag älskar med den där lilla gammelsmurfen men de har jag varken tid eller plats med. Saknar iallfall att umgås med den galna och så grymt härliga människan. Hoppas att vi kommer glida närmare nu när skolan börjar istället för att glida isär, för de skulle inte jag klara av iallafall! 


5 orsaker till att avguda Maud:
1 Hon är så grymt jävla härlig och även hennes sämsta jävla skämt blir roliga bara för att hon är så jävla skön!
2 Hon vet i vilka situationer man ska vara seriös och vilka man inte ska de
3 Hon är den bästa jag känner på att trösta någon som är ledsen
4 Hon gör såna där saker som andra skulle framstå som idioter om dom gjorde, men när hon gör de är hon bara ball,till exempel när hon satt o spelade spice girls på högsta volym i skolan haha (va kanske bara ja som inte tyckte hon var en idiot då men ;))
5 Hon är jädrarns fräsig helt enkelt lille Maud!

Ja ni kära vänner. Time to sleep va. Föresten blev ja påminnd förut när ja läste LSs blogg att jag visst bara får äta godsaker på lördagar hädan efter. Får se hur de ska funka!/Maggan

I love life

forts

Fy fan vilket slut.. : ( Ja ska aldrig mera dricka...

/Maggan

 I love life

The Party Never Stops

The Party Never Stops: Diary of a Binge Drinker
Jesse Tanner är en intelligent och ambitiös tjej som börjar på college. Men hon faller för frestelserna och snart är hennes liv ett enda partajande. Drickandet och det hårda livet leder till förödande resultat.

Sitter o kollar på den filmen nu. Eller just nu är de reklam då men den är riktigt bra. Lite småkonstig då o då men faktiskt lite scary.. Kolla själva nån gång vet ja. Nu ska ja kolla på hur den slutar!/Maggan


Hittade ingen bild från filmen, men Sara Paxton är iallafall huvudrollsinehavaren.

duktiga jag

Aaaah då har jag tagit itu med allt som jag skulle idag så nu är det bara o vänta på att klockan ska bli lite mer så ska ja gå o lägga mig. Är verkligen stolt över mig själv jag har ju gått o blivit helt otroligt duktig ;) Ska bli spännande o se hur länge de här håller i sig..

Har nog aldrig blivit så trött i hela mitt liv som när jag sprang förut, trodde jag skulle svimma! Så nu belönar jag mig själv med en superkall och farligt god Fanta lemon. Åter igen, stort tack Amanda! mmmm.

Och förut när ja va på Maxi fick jag en risifrutti och en paket flingor alldeles gratis. De kallar jag sjyst!/Maggan

I love life


sunday without sun

Känner mig som en prinsessa efter att nu sovit u ordentligt! Nästan iallfall. Har ägnat morgonen åt att ligga i soffan o glo på beachvollyboll, min nya favvosysselsättning.
 
Ska väl åka iväg till Ica snart och köpa pennor o lite mer block, i år ska det  bli ordning på mina grejor och jag ska hålla rätt på pennor och så vidare. Hah lycka till Maggan tänker ni, men seriöst jag ska verkligen de. Jag ska verkligen försöka iallafall.

Ännu senare ska jag väl masa mig ut i löparspåren. Men innan de vill ja bara ligga o mysa framför en mysig film! Eftersom jag inte kan ladda ner filmer längre på grund av de här sega bredbandet så är detta tyvär inte möjligt om jag inte kollar på nån gammal dålig som jag redan sett. Men de får väl funka!/Maggan

I love life


Tillbaks till jorden

Har spenderat kvällen med nyhemkommna Amanda och de va jättekul att äntligen få höra om allt nu! Snackade ju då som ganska förståligt är om Ayia napa och nu tror jag jag kan komma tillbaks till verkligheten igen nu så här efter typ 70 dagar hemma. Amanda hade köpte med Fanta Lemon och en fin liten ask med sand från Nissi beach till mig! Det gjorde mig väldigt glad : )


Finns det något godare så säg!



Vi har alltid vart rätt coola av oss Amanda o jag. : )

Nu skall jag nog entra min bädd för jag är helt sjukligt trött! Och imorgon ska jag verkligen försöka sova ut rejält. Känns typ som om att jag inte har haft tid o sova på hela lovet, men de har jag vet bara inte vart tiden har tagit vägen.. Nu vet ja inte själv va ja skriver ens så de är nog bäst att jag sätter punkt här.Japp./Maggan

I love life

Goder morgon

God morgon får jag väl lov att inleda med för de är så de känns eftersom ja precis vaknade upp efter en kortare lur. Skulle behöva sova minst 10 timmar till innan ja orkar ta en dusch vilket ja faktiskt måste nu.. Blääää..

Klippte mig föresten igår, satt i kö typ 3 timmar men nu är de lite fräschare äntligen :) Fortfarande slitet men inte lika mycket.. Fatar inte hur de kan se så risigt ut eftersom jag varken plattar, fönar, lockar, sprejar särskillt ofta.. Borstar ju fan inte ens håret.. Och hårinpackning gör jag också för den delen.


Från igår


Från igår

/Maggan

I love life

blääää

Ushfyoblä. Så känner ja mig nu. Har sovit ganska exakt en timma inatt och på de så har jag städat i gästhamnen och jobbat på Pärlan. Gissa om jag var och är riktigt seg!!! Så fort jag kommer in till stan ska jag kasta mig i sängen o sova tills skolan börjar på måndag.. Nån som vet vilken tid vi börjar föresten?

Gårdagen spenderades iallfall hos Anna i lilla partystugan med diverse människor. Drog ner till Gästhamnen o lyssnade lite på några band som spelade o så och sedan tillbaks till Anna igen. Jag lyckades tappa massa stenar från min klocka som precis bivit lagad, mitt halsband som ja fått av Maud gick sänder och jag måste ha ringt och smsat upp typ 300 spänn eller nåt.. Hur lyckas jag med allt jämt de är den stora frågan. /Maggan

I love life


viiind

Sitter här inne i mörkret och är fullkomligt livrädd för att ett stort bamseträd ska fara rakt in i huset! Vet inte hur mycket det blåser inne i stan men här ute i Skärgården blåser det huuuuur mycket som helst!! Kommer nog blåsa bort när jag ska gå dom ca 100 metrarna till Pärlan sen. Så om ni ser mig flyga förbi erat fönster så vet ni varför då. höhö.../Maggan

I love life


rusk.

Riktigt super rusk väder ute idag! Lite mysigt att sitta inne i stugan då : ) Men inte när man har en utomshusdusch och man verkligen måste duscha... Höll på o frysa ihjäl förut!

Nu har jag ingenting att göra fram tills typ 3 för då ska jag till jobbet och sen halv 5 är de träning. Tveksamt om jag hinner och vill gå på den./Maggan

I love life

lärd av misstag

Tänkte ägna ett inlägg till mig sjäv idag eftersom jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga och trotsat mitt mod. Grattis till mig, hoppas bara allt är bra nu också : )



 /Maggan

I love life

i Stugan igen

Bredbandet går så in i helvete segt här ute i stugan så man orkar liksom inte ens logga in på blogg.se... Men nu har jag äntligen hittat hit. Och jag tänkte berätta lite om vad jag har pysslat med de senaste dagarna.

Igår kväll efter att jag vart på träning som för övrigt gick skit så kom Emma och Anna hem till mig och vi låg i sofforna o bara mös o kollade på Forgetting Sarah Marshall o käkade popcorn. Trevligt som alltid :)

Idag har jag bara degat runt hela förmiddagen, sen åkte ja o handlade, lagade köttfärssås o spagetthi och sedan åkte jag ner till staden för att träffa brudarna igen. Vi gjorde ett par ärenden och till sist gick jag och Emma till Ejes för att jag skulle vänta på mamma där kl 6 när hon slutade. Tiggde till oss lite fika sen satt vi där o snackade ett tag. Och nu är jag här igen då, hatar o vara i stugan så här på sensommaren. Är så kallt o mörkt och höstligt..

CharterVimmel

Och dom här brudarna verkar de knappast gå någon nöd på! Den stora frågan är vad Elinor i grönt har spilt på sin klänning?? haha

/Maggan

I love life

Fiskpinnar får de bli

Sitter här o funderar över vad jag kan laga iordning för käk idag.. Hmm. Är inte direkt sugen på något särskillt och så vidare mycket o välja mellan finns inte i kylskåpet heller. Får nog bli fiskpinnar och pommesfrittes. Har ju levt mest på spagetthi de senaste dagarna. Aja ja får se vad de blir. /Maggan



I love life

Konstig morgon..

God morgon gott folk!
Blev en skum morgon för min del idag, klev upp vid kvart över 9, gjorde frukost o kollade på tv. Sen gick ja o la mig igen och vaknade för en stund sedan, och den där tiden i morse känns typ som om jag gick i sömnen eller nåt! Haha skumt..

Tjaa vädret idag ser väl lite sådär ut, inget regn men ändå inte så soligt att man kan ligga ute o sola direkt.. Vad ska man då göra? (Som om att sola vore de enda som finns o göra, men ja, typ i dessa tider) Har väl inte mycket annat på schemat än att sköta alla hemmasysslor som blir när man är själv, vilket jag för övrigt har börja trivas med! Satte precis på en tvättmaskin o de är ju superkul o tvätta ju. Diska är väl de som mest tar emot, men ja har börjar diska de mesta direkt efter anvädning när ja orkar så de är lungt. Jag har liksom mitt lilla egna här o ja kan göra vad jag vill, när jag vill :)

/Maggan

I love life


training

Precis hemkommen från baskettrning i Karlskoga. Omständigt de ska vara att träna där, var borta från kvart i 7 tills typ kvart över 10..Alltså 3 o en halv timma om ja inte räknade helt galet nu. De va iallfall jätteroligt och ack så jobbigt! Svettades som en fet jävla elefant...

Nu ska jag bara kasta i mig lite mat, luta mig tillbaks ett tag o göra dom vanliga internetsysslorna, borsta tänderna och sedan somna riktigt gott.


/Maggan

I love life

Regn regn o åter regn

Kom precis in från en tur i de vidriga regnet. De har fan regnat konstant nu i flera veckor känns de som..

Var nere på stan o skulle köpa nya underkläder bara för att jag inte vet hur man tvättar och de börjar ta slut på rent nu. Men jag hittade inga som dög så istället gick jag in till mamma och frågade hur man tvättar, så nu vet jag typ de men då visade de sig här för nån minut sen att vi inte har något tvättmedel! Och jag tänker inte ge mig ut i de här vädret en gång till... Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Aja de löser sig nog.

Den här dagen kommer nog gå åt till att sitta här inne o glo. Man kan inte göra nånting nu ju! Visst, de finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Men mina regnkläder råkar faktiskt vara i stugan... /Maggan

I love life

Eight days to live

Såg precis klart på en film som gick på 5an, Eight Days To Live. Och vilken lipsill jag har blivit, tjöt såklart i slutet när allt blev lyckligt. Gråter jämt numera... Men bra var den iallafall, riktigt bra.



Men mitt i alltihopa ringde de såklart.. De var från Statistiska centralbyrån. Jag har tidigare fått ett brev från dom där dom skrev att dom skulle ringa mig och göra en undersökning om jobb o så. Så jag hade väl inte samvete till nåt annat än att svara på hennes frågor. Känndes lite fjantigt med tanke på att jag inte jobbar särskillt mycket och inte vet nå vidare mkt om saker i världen men hon tackade så glatt o skulle ringa åter i Oktober.
/Maggan

I love life

Avundsjuk igen... :(

Fick precis ett sms från Amanda i Ayia napa o ja bryter ihop nu snart! Ja lovar efter att dom har kommit hem då ska ja sluta tjata men jusst nu känns de riktigt jobbigt faktiskt! Aja finns inget annat o göra än att vänta på att dom ska komma hem så man får höra om allt!

Har precis vart ute o gått en riktigt lång powerprommenad så nu är jag så där härligt slö i kroppen som man blir efter de. Hittade en kanonbra backträningsbacke där ute i skogarna som jag nog ska inviga på onsdag eller så med! Roligare än så blire inte./Maggan

I love life

Klänningar

Jag är sjuukt shoppingsugen! Vill bara ha mängder av kläder nu när skolan börjar. Klänningar, klänningar, klänningar!

ASOS Cap Sleeve Denim DressYumi Boutique Polka Dot Frill Chiffon Dress
Yumi Boutique Silk Printed DressFairground Ditsy Floral Chiffon  Frill Shirt

/Maggan


I love life

Våfflor

Käkade precis lunch. Våfflor blev det, jag sölade som en 3åring som käka tacos och nu är jag så mätt att ja spyr snart! Undra föresten om söla är ett ord som man bara använder i Värmland? Låter lite fult o värmlänskt../Maggan

I love life




Va hände?

Så här ser de ut

God morgon! Ja de är helt otroligt men jag vaknade faktiskt för inte så läge sen!! Eller ja vaknade väl för ett tag sen men ja klev inte upp förens nu. Rekord.

Gårdagen spenderades ialfall här med lite finbesök :) Kikade på film o åt popcorn o lite sådär.

Dagen blir en äkta jävla söndag! Åker kanske med ut till stugan sen om ja känner för de, känns ju lite halvkul i de här vädret men de blir lätt lite ensamt här hemma när man är själv../Maggan

I love life

Dagens...

Dagens humör: Bra.
Dagens borde: Träna!
Dagens frisyr: Utsläppt, skitigt..
Dagens klädsel: Mjukisbyxor & linne
Dagens planer: Softa
Dagens materiella vill ha: Pengar!
Dagens längtan: Ayia Napa -09, kommer vara min dagens längtan ända fram tills dess!
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: allt dåligt på tv..
Dagens person: mia madre
Dagens irritation: mitt hår, ja måste duscha idag igen
Dagens låt: Just dance - lady gaga

HAPP

hade visst redan sett avsnittet..


SÅ JA LÄGGER IN EN BILD PÅ SNYGGCHASE ISTÄLLET

/maggan

I love life

skumt

Även fasst jag handlade upp en massa pengar när jag var på affären så är de helt tomt i kylskåpet, ja fattar inte hur de där fungerar..  Hittade inget bättre att käka än smala spagetthi idag igen, hade lite advocadogrejs till också, riktig delikatess.

Men nu ska ja kolla på Newport Harbour!/Maggan

I love life

Panik

Imorse hände de som aldrig hänt tidigare men som jag fruktat för att de ska hända! Jag försov mig när jag skulle till jobbet. Mobilen hade tydligen laddat ur under natten.. Så vid 10 i 8 ringde de på telefonen eftersom jag alltid brukar komma kvart i. Jag tänkte inte ens svara först för min första tanke va att de va några jävla försäljare som ringde igen som alltid på mornarna. Men sen när ja skulle kolla på mobilen va klockan va såg ja att den va död o då fattade jag va de handlade om. Ja bara kastade mig upp ur sängen o sen sprang jag runt i huset som en galning, nu vet jag precis hur en viss göteborgare kände sig när vi va där nere haha! ca 15 minuter senare befann jag mig iallfall på jobbet så ja måste säga att ja va riktigt snabb. Och sån tur va så möttes jag av min sjysta boss som bara sa åt mig att ta de lungt och att de absolut inte gjorde ett dugg :P

Japp de va väl en spännande story. Ett rätt skönt sätt att vakna på, man blev liksom rätt klarvaken.. Nu sitter jag här o funderar på vad ja ska hitta på. Ska o handla sen men de orkar ja inte jusst nu. Tror inte de sker nåt speciellt ikväll heller, tror de andra ska till Statt o så så att  jag har väl inte så många valmöjligheter.. Hoppas de börjar regna o åska! De skulle vara så mysigt./Maggan

I love life

SAKNAR

Kollar bara lite halvt på filmen, var visst inte lika bra som jag minns den.. Istället ramlade jag som vanligt in på Kenzas blogg och hon hade lagt in massa bilder och skrivit om hur mycket hon saknar Kreta och ja vet, jag tjatar mer om Ayia napa än vad en 3åring tjatar om glass men ja tänker jui nte på nåt annat.. Sååå ja tänkte ännu en gång bara dela med mig av allt.


 

För jag saknar att sitta på Arlanda o vänta, samma bänk som jag och Emma sov på när vi skulle till Mallorca och bara att sitta där saknar ja!


Jag saknar vårat simpla hotellrum på Pavlinia. Våra ynkliga taklampor.. Reglerna på dörren, där den viktigaste regeln va att man skulle ha kul på semestern.


Jag saknar att ligga vid poolen, de dagar då vi verkligen inte orkade gå till stranden. När man va tvungen att gå o ta ett dopp då och då bara för de blev så sjukt varmt!


Ja saknar att sitta o käka världens godaste pizzaslizar och kolla på pippifåglarna utanför Zorbas.


Ja saknar att ligga på min madrass och ha den där oroliga lilla känslan i mig att Emma och Anna när som helst kan komma o vända upponer på den..


Jag saknar när vi kom hem från stranden och vi började göra oss i ordning. När jag fick sitta o vänta på segpropparna varje eftermiddag.

Jag vrålsaknar vårt förfestande på ballkongen!

Jag saknar alla kvällar på Grabbarna Grus, alla man träffade, musiken, drinkarna ALLT va perfekt!


Jag saknar Electric lemonade, när man blev blå på tungan

Ja saknar partybåten, de turkosa vattnet, "Sandalen" haha


Ja saknar att kunna hitta vimmelbilder på efterfesten...


Jag saknar att nattbada  i våran pool.. Fan va ja saknar de!

Ja saknar dom korta lurarna man fick ta på eftermiddagarna istället för att sova på natten..


Anna, jag och shottarna... Den där kvällen när vi fått i oss alldeles för många och inte kunde gå ett steg till grabbarna utan att vi garvade ihjäl oss..


Jag saknar för i helvete tillomed invaliden!! När alla på hela hotellet i princip stod ute på sina ballkonger o kollade på när han höll på ute i poolen.. Oj ojoj.


Aa ni får tycka ja tjatar hur mkt som helst, men åk dit så kommer alla förstå varför man saknar allt../Maggan

I ove life

080808

Jag flagnar bort snart! Ser fan ut som de vitaste lakanet man kan hitta nu och de är inte ens höst ännu.. Ja vill bli brun brun brun! Jag vill helt sjukt mycket saker nu, måste sluta upp med den här girigheten. Men lite good music skulle verkligen inte sitta fel. Men ja vet inte va ja vill ha för sorts musik ens, svårt de där..

Kollade på en trailer till filmen Donkey punch förut, verkade va en sjukt bra film som hade premiär idag. Kanske vore en film jag, Emma, Anna och Madde kan gå på i Karlstad sen när vi ska fira 2 år som vänner i slutet på agusti? :D


Ett gäng brittiska ungdomar ger sig ut på en resa i Medelhavet som utvecklas till en mardrömsfärd. Sju ungdomar som mötts på en klubb bestämmer sig för att fortsätta utekvällen och festandet till havs, ombord på en lyxyacht. Men det hela urartar snabbt till en våldsam kamp om liv och död.

Låter verkligen super!


Men nu ska jag kolla på Tristan & Isolde :) Riktigt bra och romantisk film, kände verkligen för en sådan film ikväll så de passade ju perfa att den går på tv nu./Maggan


I love life

johopp

Oj oj oj nu sommnar ja snart.. Är så trött och så har jag ont i magen och så känner jag mig ofräsh.. Men jävlar va snabbt tiden har gå¨tt idag ändå hon är visst redan kvart i 4.. Undrar varför man säger hon är och inte han är. Han är kvart i 4.. Aja.

Käkade precis lite smal spagetthi samtidigt som jag kollade på en film som Emma lagt upp på sin blogg från festen hon hade tidigare i sommar. Haha den va rätt kul.

För övrigt kan jag tala om att  jag har skitont i arslet, fick visst träningsverk efter utfallsstegen eller nåt som ja gjorde igår.. Och ikväll ska ja äta kräftor. Tjoflöjt/Maggan

I love life

sleepover

Blev inte så väldans sent igår och de blev rätt tidigt imorse så nu är det bara jag och Emma kvar här. Ligger o glor på tv. Softar. Snackar lite till o från. Emma sitter o snackar med fiskarna..




Gårdagen blev mysig och vi mest käkade och snackade. Blev inte till 100% som jag räknat med men de kanske var för att alla inte va närvarande hela tiden o så, de va synd. Idag blir nog ännu en riktig softardag. Ska bli skönt tycker jag. Jobbar imorn. Känns faktiskt inte så tungt eftersom de inte står så mkt på schemat jusst i dessa tider. Aa men nu ska ja socialisera mig, inte för att Gerd verkar ha nåt emot att hänga med fiskarna../Maggan

I love life

min vän

Oj oj oj va ja bloggar idag. Men ibland känns de riktigt bra att bara skriva av sig om allt man gör hela tiden! Bloggen är som en liten extra kompis som man talar om allt sånt där ointresant som man inte har nån annan o berätta för. På andra plats av kompisar som tvingas lyssna på ointressanta saker kommer Gerd för min del. Haha ja måste ha tjatat hål i huvudet på henne snart..


Kände mig tvingad att pimpa inlägget med en liten bild och då valde jag såklart en bild på oss fyra för vi är oslagbara och helt enkellt bäst i världen :)

/Maggan

I love life

plus o minus

När jag kom in till stan förut sprang jag direkt ut på ett träningspass, fick energi från ingenstans o sprang tills jag trodde ja skulle spy. Istället för att springa min vanliga runda blev det intervaller i en backe o lite sånt. Kul för mig va.

Eter en kall dusch for jag iväg till godislagret o köpte lite godis tills ikväll och därefter till Coop o köpte lite skinka o så. Nu ska ja nog ta en liten lur, är trött som alltid.

Oron är åter igen tillbaks, denna gången på allvar :/ Helvete.

/Maggan

I love life

Torsdag

God morgon!

Har sovit dåligt inatt och drömt märkliga drömmar. Och nu regnar det.. Men det gör inte mig så mycket, jag anser att om det bara ska vara halvdant väder kan det lika gärna få regna och åska occkså. Iallfall om man inte ska vistas utomhus.

Glömde att tala om igår att jag var hos Gerd och hälsade på. Det var riktigt skönt att se hennes naturliga ja igen :) Vi spelade gitar hero och jag dundersög, men de va kul ändå.

Ikväll kommer Louise, Anna, Madde, Linnea, Emma och Anna sofia hem till mig. Ska ha en riktig supertjejkväll och bara käka, mysa o snacka hela natten lång tror ja :) Annars idag ska jag nog bara softa runt, njuta av de här sista dagarna som är kvar av ledigheten. Sorjligt men sant.

Upptäckte föresten igår också att jag fått ett fuckit jävla vider munsår!!!!! JÄVLA SKIT! Får alltid de vid den här tiden på året!! Bläääää.... Kommer inte kunna vistas ute utan att skämmas jag hatar de verkligen! Men men de är för sent att göra nåt åt nu, har redan hunnit blivit mega as stort...

/Maggan

I love life

dofter

Kände precis en doft från mina händer som påminnde mig exakt om när jag var i Spanien för 2 år sedan! Måste använt samma tvål där nere. De är coolt de där med vad man förknippar dofter med, min after sun förknippar jag med förra årets Mallorcaresa eftersom de va där vi använde den och min Christina Aguileraparfym förknippar jag med Ayia napa eftersom jag köpte den på väg ner och använde den där. Jaa ni. De va en liten tanke jag hade bara.


Fick in de sista 2 plaggen också. Som sagt brallor från MQ och tröja från Indiska.





/Maggan

I love life

Nya kläderna

Karlstadstrippen var kul och jag hittade en hel del. Det mesta till rimliga priser, visserligen svider det lite så här i efterhand som alltid när ja kollar in på min swedbanksida. Men det behövdes verkligen lite nytt! Det jag blev mest besviken över är att ja inte hittade några pärlörhängen.. Tappade ju bort 2 par i napa och det sissta paret håller på att gå sönder, men jag får leta vidare.

Här kommer kläderna iallfall.


Lång skjorta från Gina Tricot


jeans från MQ

liten blus från Indiska

Lång t-shirt eller vad ni vill kalla det från Gina tricot. Den är lila fast ser ut som blå på bilden.



Förutom detta köpte jag även ett par byxor till från MQ och en tröja från Indiska. Datorn segar mer än någonsin så jag har inget tålamod till att lägga in fler bilder..

Annars så sitter jag här och surfar runt. Tensta är ju i stan men jag har fixat mig en spelningslista med bara tenstalåtar som ja ska lyssna på istället. Går väl lika bra de, det är ju så kallt ute liksom :P

/Maggan

 I love life

Karlstad

Nu sitter ja o väntar på att mamma o pappa ska dyka upp nån gång.. Ja vill åka NU! Är så grymt shoppingsugen!!!

/maggan

I love life

Nice evning

Nu har jag diskat klart och fixat efter finbesöket som var här förut. Att inte ha diskmaskin är verkligen fuckigt men vill min mamma leka att hon lever på stenåldern så finns de inte mycket att göra..

Var iallafall en riktigt mysig kväll ikväll :) Jag och Amanda åkte och handlade grejor till tacos och sedan lagade vi plus Madde i ordning det och sedan kom de andra minus Louise som kom lite senare och så bara käkade vi och snackade och lyssnade på lite music. Vore kul om vi kunde träffas oftare tycker jag! Snackades en del napa och vi gav dom de sista tippsen inför deras resa :P



Set ju så jävla mysigt ut med blixtens ljus o allt.. Men de va de iallfall


Imorgon kommer förhoppningsvis mor o far o hämtar upp mig för då ska vi in till Karlstad, shopping på schemat! Äntligen! Hoppas jag kan hitta minst ett par jeans, vore verkligen väl behövligt. Japp japp men nu ska jag slänga ifrån mig datorn o försök somna in till det smattrande regnet../Maggan

I love life

Städning

Idag har jag varit duktigare än på riktigt länge! Har städat hela lägenheten! Har tänkt göra de i flera veckor, men idag tyckte jag att jag var tvungen för lite senare kommer de över lite folk och då kanske de ska vara lite städat va. De var inte så smärtsamt som jag hade fruktat och de gick rätt snabbt.

De är Amanda, Louise, Anna, Madde, Kristin och Elinor som kommer sen och vi hade väl tänkt laga lite mat o bara umgås sådär :) Synd att lilla Gerd inte kan komma bara.. Men men de blir säkert roligt trots det./Maggan

I love life


oj oj oj

Har varit en väldigt händelserik helg denna helg! Både på gott och ont :/

I fredags var jag, Emma och Madeleine hos Louise på besök. Där satt vi mest och pratade och bara myste :) Blev senare än jag räknade med så på lördagen när jag skulle upp och jobba var ja väldigt trött och de va väldigt tråkigt. Men jag överlevde allt.

När jag jobbat klart kastade jag mig i sängen och sov rätt länge och sedan gjorde jag mig lite fräsh och for iväg till Anna. Där Satt vi återigen mest o snackade, Anna och Emma förferrade lite för dom skulle till statt. Tempot blev högre och högre och tillslut tog vi cyklarna iväg mot stan. Dock slutade de inte som planerat direkt.. Emma trillade på cykeln och de va de värsta jag sett på riktigt länge! :( Trodde de skulle sluta riktigt illa för de va blod överallt men hon klarade sig med fläskläpp, svullen nos, några tandbitar borta och skrapsår på knäna. Lilla Gräddis.. Det är verkligen hemskt att se sin bästa kompis på de viset kan jag lova. Men allting gick bra tillslut och hon kom hem ordentligt. Men nu tänker jag på dig hela tiden ska du veta och de kommer snart bli bättre :)

Söndagmorgon ringde alarmet 06.50, ja fattade iiiingenting. Men tillslut kom jag på att jag skulle till stan och städa ju och de känndes riktigt onödigt att gå upp för de, va några cigarettfimpar och lite snus här o var bara och de tog typ en halv timma.. När jag kom hem igen vid 8 gick ja o la mig igen och ja kunde sova riktigt länge faktiskt, helt otroligt. Sen vid 2 åkte jag ut till Mattias, vi gick typ världens längsta prommenad och de trevligt som alltid. Sen gick vi o kollade på fotbollsmatch och de va kul de med.

Nu sitter ja o funderar på vad jag ska lägga in för bilder till de här inlägget.. Har lite bilder på mobilen men ja orkar aldrig lägg in bilder från den. Vet i ärlighetens namn inte vart sladden är...


Fick bli o kopiera en bild från Emmas blogg :P

/MAGGAN

I love life

RUBRIK

1 dag och 17 timmar sen sist. Har blivit rätt passiv bloggerska på senaste tiden men ja hinner inte med liksom..  Har vart ute på sjön varenda dag sen i söndags nu, dock inte idag då för idag har jag mest hunnit med o jobba och laga mat. Lagade skitgod mat förut, Dicks pasta (bacon, champinioner, tomat, smal spagetthi, matlagningsgrädde) fast med kycklign istället för bacon. Något jag starkt rekomenderar.

Nu sitter jag bara här på gården och tar igen mig. Ska åka med in till stan sen eftersom jag jobbar på Ejes imorn. Och så ska jag till Louise ikväll. Blir nog inne i stan tills på söndag eller så, så de blir väl rätt tunt med bloggning nu med fram över ett tag. Sorjligt som fan, I know, men ni får lov att överleva kära läsare.

Om en vecka är Amanda, Elinor, Louise och Kristin snart i Ayia napa... De är så sjukt fuskigt, ja vill med!! Blää../Maggan

I love life

RSS 2.0