Ny blogg

Min julklapp till er är en helt ny blogg att följa mina upptåg i Frankrike med. Trots att det är mer än en månad kvar tills jag åker kände jag att det var dags att byta upp sig redan nu.

lisamalinn.blogg.se

den 23 December



Dan före dopparedan. Linda är på väg hem från Östersund så snart är hela familjen samlad.

Har inga särskillda planer för dagen, har legat i sängen o dragit mig hela förmiddagen.

Hade en fin kväll med Anna och Emma igår, drack te och bara umgicks. De där man saknar när man är 55 mil bort.

pray

Ja ber för att min man ska komma hem i tid, att flygresan ska gå bra och att han får fira julafton med sin familj.


du tappade en graaan

Heh hopp!

Startade dagen med att åka med mamma och pappa för att köpa en gran. Fanns inte så många fina kvar, men en gran fick vi iallafall. Känns visserligen ändå inte som att de är julafton om 2 dagar..



Igår träffade jag Madeleine och Emma på Orion där vi käkade lunch och fikade. Som jag saknat dom!! Köpte även min biljett till juldagen på Statt. Äntligen får jag också vara med på juldagen! Annars har det väl inte hänt så mycket mer, ska träffa brudarna även idag, de är allt ja vet. Hejdå

delad

Då va man i Kristinehamn igen. Känns bra, sista perioden i Östersund va inte helt perfekt. Ja va mest bitter hela tiden kände mig inte bekväm.. Därför lägger jag det bakom mig och ser fram emot januari :)

Idag fick ja ett vykort från New york där min Johan befinner sig. Tänk att man kan bli så glad av något så lite. Jag trodde inte man kunde längta så förbaskat mycket efter att få träffa någon. Höjdpunkten på mina dagar har varit när det stått Min fina Johan på mobildisplayen. Hade jag vetat att man kunde känna så mycket för en annan människa och må så bra av det hade jag aldrig väntat 1 år med att slå till. Johan+Malin=sant.


på hemväg

Bydalen på schemat igår, de va kanonnice. Bottenlöst puder och den mjukaste manchestern man kan tänka sig! Lite dålig lutning på backarna och jäkla kallt, annars hade det varit 5 av 5.

Nu är vi på väg hem. Jag, mor och far. Ska bli skönt o lämna bajsvattnet!! Man känner sig liksom inte ren av de direkt.. Nu ska ja försöka sova. Hejhopp

oväder



Nice kväll i Gustavsbergsbacken! Fina Östersund i bakgrunden. Läckert puder, Åre kan ju slänga sig i väggen ;)

Idag skulle vi ha åkt till Bydalen, men ja fick ett sms från mamma imorse att de va oväder så de va inte lönt o åka.. Tråkigt.. Så idag har vi fixat lite med bilen bara och sen vet ja inte vad som sker.

Inatt drömde jag att Johan hade affro och var med i Paradise hotell.. Hoppas inte de blir sant! Ciao

freda

gomidda.

Dagen inleddes med att åka upp till skidstadion o åka längdskidor. Va inte så kul tyckte ja.. Men de gick an. När vi duschat så gick vi upp till Arctura och käkade lunch, de är den "termosen" som syns i bakgrunden på bilden nedan. Jättegodmat och himla fin utsikt.



Igår köpte jag mina sista julklappar, men de svåraste iår är att komma på saker att önska sig! Men endel har jag pekat ut åt mor & far så de blir nog inte så många surprises i år. Letade även som en galning efter en klänning att ha på nyår, måste ju va fin när ja ska fira den i Skåne hehe. Men den ja helst vill ha är såklart den som är allra dyrast så ja ska kolla vidare idag.. Resten av familjen är nämligen ute på julklappsbestyr nu så ja har inget bättre för mig.

Ikväll blire kvällsåkning i Gustavsbergsbacken! hejdå


fail

7 av 36 st i våran klass klarade vår marknadsföringstenta.. 1 klarade den bra, de andra 6 va på håret. Nu har jag alltså 2 omtentor, känns sådär.. Plus den här jävla marknadsplanen som ja bara vill spy på!!

Ja vill inte va med längre.. Blir så orolig för hur det kommer gå i Frankrike, tentor på engelska skrämmer mig otroligt mycket när ja inte ens klarar de som är på svenska. Ni anar inte hur självförtroendet sjunker när man failar på en tenta.

Huvudvärk har ja också. Ingen bra dag.. Men de snöar iallafall, o de är hur bra som helst inför helgens skidåkning!

foto


Den bilden talade på nåt litet vis idag..

marknadsplan för Vaajma

De blev inget Åre idag för ja insåg att ja va tvungen att plugga istället... Kul... O de va tur att ja faktiskt insåg de, för nu när jag suttit med de i 3 timmar är ja ännu inte klar. Men de börjar likna en marknadsplan litegrand iallafall. Och om man tänker på att de ska va klart 14 januari så är de ändå ganska lungt. Men i jul ska ja vara ledig iallafall så de är lika bra o hänga i nu.

Får se vad jag gör av dagen mer än att skriver och väntar på att de andra ska komma hem..

 


halv 8 hos mig

Mor & far har anlänt. Det välkommnades med att de fick hjälpstarta vår bil...

Hann mest bara åka o handla sen gick jag över gatan till Angelica där det bjöds på jättegod linssoppa, glögg och pepparkakor. Supertrevlig kväll som ja nu avvikit ifrån för o få lite skönhetssömn. Imorn blire nämligen Åre. Hoppas bara min nuvarande huvudvärk går över!

ching chong

personlighetstest



Gäddan hade gjort ett personlighetstest i sin blogg o ja va tvungen o prova ja med för ja tyckte de stämde så bra på henne. Stämde ändå rätt bra på mig med, vissa grejer ändå.

måndag

Heeej bloggeeen! Idag har jag skrivit en omvärldsanalys. Inte helt klar, men nu är vi igång iallafall. Eller jag iallafall... 

Har vart en rätt trist dag.. Sov knappt nåt inatt, fast jag gick till Johans lägenhet o sov för o få va själv. Ska gå dit snart o hoppas på o kunna sova bättre inatt.

Imorn kommer mammi och pappi hit. Kommer bli skidåkning i Åre, Bydalen, Gustavsbergsbacken och Trillivallen tror ja. Nice. Är även bjuden på middag imornkväll så de kommer nog bli en lite roligare dag om man bortser från plugget. Hej hoppppp

oh-rey


äcklad

Blev precis ytterst äcklad och funderar nu på vad jag kommer från för planet som verkar va den enda som har lite självrespekt kvar i mig.. Tråkig o gammal kanske de kallas av vissa, men ja är väl visst himla gammal till mitt sätt, "levde mitt liv" från 17 och ett halvt till ungefär 18 och ett halvt.

Jag är iallafall stolt och glad för att jag är som jag är och från och med nu tänker ja även skita i fall folk vill kalla mig för toffel eller nåt annat fjompigt. Jag gör väl det som ja känner för att göra...


pluggsöndag

Tja. Söndagen är kommen och det är dags att ta tag i plugget.

Behöver väl inte säga mer än så. Hejdå

gillar o sova

Så vemodigt att ta farväl av barnen idag. Men de va kul o leka på piratskeppet! Fick en julklapp av chefen också, en Alladinask, då blev ja glad :)

Resten av dagen har jag bara sovit, ätit lite och aa sovit.. Linda och Emma Waara kommer snart hem från Åre så då va de slut på de härliga lugnet i att vara själv litegrand. Inget personligt påhopp utan ja vill bara va för mig själv litegrand. För när Emma far hem igen kommer mamma och pappa hit på besök tills vi åker ner till Kristinehamn den 20e.

Lägger in lite bilder ikväll eller imorn när min väska med kameran i kommer hem.

Bara 9 dagar kvar tills jag får träffa mina tjejer!!!!!!

piratskepp

Oj va ja har sovit inatt, så skönt!

Nu är de dags att rota fram en piratoutfit och bege mig till jobbet. Sista dagen med barnen och ja är glad att jag kan vara med och säga hejdå. Har varit en toppentid och idag funderar jag banne mig på o ta med mig en liten kotte hem. Fast näää..

Ha en bra dag

otippad hemfärd.

Helt sjukt. Jag förstår inte va de är med mig. Jag kan gråta och gråta och det finns inget slut.

Jag åkte hem från Åre nu ikväll. Ja ville inte mer, ja orkade inte mer, jag hade ingen lust. Jag hade en jättekul förfest, sjukt bra framträdande från Oskar Linnros sida och trevligt sällskap. Sen ramlade det utför, en ena efter den andra försvann med diverse killar och jag tänkte att jag skulle knalla hem och sova istället så jag skulle orka åka skidor idag. Hemma gick inte att vara. Jag fick gå till några andra vänner och när jag väl kom hem igen gick de ändå inte att sova. Jag beskyller inte någon för att de har kul, jag vill också vara med o ha kul, men de gick inte.

Därför valde jag att åka hem, ja vill inte va en såndär bitterlisa som jag hatar när andra är. De är väldigt annorlunda att vara upptagen bland singlar jämfört med att vara singel bland singlar. När man är hemma kan man bara gå hem o sova, men på såna här resor går de inte..

Men ja hann med allt ja ville ändå egentligen. Åkte skidor med Linda hela eftermiddagen och man fick låna skidor gratis så de va skitkul o åka o prova runt! Vid 5 gick vi även till hotell Granen där Linda fått inbjudan till Magasin Åres releaseparty. De va coolt, gratis öl och en hel del skidkändisar!

Jag är rädd för att jag är så svag utan dig.
Jag är rädd för att jag inte kan se mig själv utan dig.


nytt?

Nu har 2 av mina favoritbloggare och bästa vänner bytt blogg och börjat på nytt och de har även jag tänkt. Men jag väntar tills nyår, nytt år nya möjligheter, 1 månad till ett helt nytt liv. Så håll utkik, snart händer de!

Längtar tills nyår jättemycke.. Mer än till julen och min födelsedg, för då får ja träffa min prins igen. Men allra bäst ska de bli o träffa alla brudar i Kristinehamn!! Synd att alla inte kommer vara hemma under jul bara.

Ne om ja skulle masa mig ur sängen.. Har en hel del att ta tag i idag. Blev iallafall ingen handledning för vår lärare hade fått skitsjukan men packa, gå till stan och köpa ett par skor som ja får i juleklapp av mammi, laga matlådor och lite annat strunt. Bara o sätta igång! Hej hopp

peppermint

Sitter och konverserar med min väninna Amanda som befinner sig i Österikiska alperna där hon ska vara hela säsongen. Skulle göra vaad som helst för o åka o hälsa på!! is-plutt-Åre känns verkligen som en harskit i rymden, men de är ju nåt iallafall. Åker imorn efter handledningen som ja & min kompanjon har till 15. På kvällen spelar Oskar Linnros på öppningspremiären på Bygget och de kommer bli grymt tror ja!

De värsta är att de kommer bli ett dyrt kalas.. Speciellt nu när ja inte har nåt säsongskort.. Men men, man måste roa sig ibland.


Den här lilla rackaren fölker med mig ialalfall haha..

Snart kommer lite vänner på besök för fika och TP, ha en bra onsdagskväll allihopa!

gött

Hej! En glad nyhet såhät på morgonkvisten, fick besked från csn om jag får lån tills nästa termin och istället för ca 8000 som vi får nu kommer ja få ca 13000kr i månaden! Toppen. Att man får allt utbetalt i en klumpsumma dag ett är ju inga fel heller. För den som kan planera tåls att tillägga. Nu börjar de närma sig o ja börjar allt få lite fjärilar i magen, positiva fjärilar!

Va hemma hos Carina och åt nybakade lussebullar och spelade monopol igår. Mycket trevligt.

Och idag ska jag väl se till att få lite plugg gjort, gå på stan lite kanske och plocka undan här inne eftersom de blir stökigt heeeela tiden när man bor 2 st här.....

Får se om ja kan ta mig till gymmet idag också, har ju inte varit där på evigheter nu när ja vart dålig. Och tro föresten inte att parasiten är borta från min kropp, han spökar allt lite var och varannan dag och de suger... Hej då


nu äre jul igen



Städat och julpyntat litegrand! Riktigt hemtrevligt.

Ikväll blire handling och lite lussefika hos Carina! Hej hopp


tisdag den 7de december

De börjar bli lagomt tröttsamt att koka vattnet vad man än ska göra! Har ingenting att dricka hemma och ja är jättetörstig oså måste man vänta på att vattnet ska bli kallt! Blä.. De är äckligt att duscha i bajsvattnet också. Ska bli skönt att fly till Åre på torsdag, då ska ja hälla i mig kranvatten.

Idag ska ja städa och fixa med lite såna där Frankrikegrejer o sånt där annat som de inte har funnits tid till. Ska försöka få tag på Bojan också så vi kan pyssla lite med vårt grupparbete..


ja dör..

Hej bloggen! Har varit väldigt inaktiv internetanvändare på senaste tiden. Beskyller Johan lite för de, vi har hittat på massa roliga saker och passat på o umgåts eftersom han åkte hem förut.. Och nu kommer vi inte ses förens den 30 december när jag åker ner till Skåne.

Viii har iallafall spelat monopol med lite nära o kära, vi haaar vart ute o gått, spelat hockey med Bojan och Rebecka, Ätit på restaurang med Bojan och Rebecka, lagat mat, kolla på TV, pluggat, ja och sånt. Hockeyn va lätt höjdpunkten, så kul! Jag borde verkligen ha börjat med de när ja va mindre.

Ska lägga in lite bilder nån dag, men nu ska ja göra nåt annat!

PS. De är inte kul o inte ha parkeringsplats!!! Imorse startade den inte.. Tur att man har en hjälte som också har bil så jag och mrJ har ägnat stora delar av dagen att starta bilen med startkablar samt köra runt för o ladda den. K u l DS.

lördag

Morsning korsning. Varnar för dåligt humör!

Lördag idag och jag ska jobba min sista dag med barnen, skulle egentligen haft omtenta idag, men ja fokuserar på tentan på måndag istället.

Känns halvlockande och sätta sig i en iskall bil.. Har fortfarande inte fått nån parkeringsplats vilket är ett himla mek eftersom de är automater överallt eller så är det datumparkering..

Igårkväll kollade ja och Linda på film o käka popcorn. Och på dagen var ja och Johan på Jamtlis julmarknad, mysigt men kallt!! Hade tyvärr inte kameran med mig men här kommer en fin bild från Vemdalen.



bokat & klart

Nu har jag bokat tåg till Arlanda och flyg därifrån till Paris till måndagen den 31 januari! This is happening!

Innan ja boka va ja iväg på ÖoB o köpte lite schampo och skit sen var jag oerhört gullig och skjutsade Johan och grabbarna till Jamtli där de skulle på julbord. Måttligt avundsjuk var jag ju när ja åkte hem och åt smörgåsar..

Nu vet ja inte hur ja ska fördriva resten av kvällen.. Kolla lite one tree hill kanske gonatt

frisk peppar peppar

Nu är ja på benen helt igen och de är så skönt att ni inte kan ana! De är dock jobbigt att man hamnade 3 dagar efter med allting så nu känns allt bara stressigt.

Igår va jag också nästan helt hundra, fick väl vrålmagknip då o då men man har lärt sig o leva med de.. De blev iallafall lite plugg sen på eftermiddagen packade jag, Linda och Johan in oss i den lilla gula och åkte upp till skidstadion och kollade på skidskytteVMet. Kul o se! Men de va kallt så ja & Johan satte på bastun när vi kom hem, men bastu är inte riktigt min grej så de blev inte jättelångvarigt utan vi laga en god middag istället. Min första riktiga måltid sen i lördags o ja fick inte ens ont i magen :D
 

Idag har ja vart på stan o kollat efter julklappar. Fick iallafall med mig en grej men de är inte lätt att få till de alltså.. Nu ska ja fortsätta studera! Hej hopp

love

I fredags på julfesten med Tur fick ja kyssa tomten, tihi

RSS 2.0