Stressigt

Hej o hå! Har vart stressad som en dåre från sist tills nu. Men nu ska ja varva ner lite innan ja hoppar in i duschen!  Har ju iallafall varit i Karlstad då igår, Emma följde med mig så då blev de ju såklart ännu roligare =) Kändes dock lite tragiskt att handla upp stor del av bidraget o lönen dagen man fick de.. Men men. Köpte en del fina saker, bland annat tyget till min balklänning, så fiiint!! Käkade även gott på waynes och såg en av bartendrarna från Ayia napa, snacka om att de började krypa i napanerverna då för att citera..


Tröja från Monki och underkläder från Lindex =)


Kjoj från Gina och Plånbok från Monki


När ja kom hem hann ja bara svida om och sen åkte jag vidare till Linnea där basketlaget var samlat för att käka pizza o kolla på film, så mysigt så var de och jag längtade verkligen tillbaks till basketen så ja ska nog dit o träna på tisdag =) Kollade på Love and basketball och den är jättebra och rätt passande ju.. Begav oss hem rätt tidigt och de va ju klokt eftersom jag har jobbat hela förmiddagen. De va riktigt jobbigt och massor av folk som vanligt. Men nu ska ja som sagt hoppa in i duschen för vid halv 8 ska jag infinna mig hemma hos Lina o då vill ja vara fräsch!/Maggan

hurtigt

Hej o hå. De blev tyvärr inget Säfsen idag i de fina vädret,  men jag har ju gjort upp stora planer för mig och Emmas ovetande syskon som ska till Branäs samtidigt som mig nästa helg så ja kanske får åka lite slalom trots allt ;D

Istället har jag vart lite hurtig idag, först när ja klev upp vid halv 10 gick jag ut med Valter. Sen gjorde jag värsta brakar nyttighetsfrukosten o satte mig på ballkongen och myste under mitt täcke. Blir jättevarmt och härligt i solen ju =) När jag smält frukosten lite gav jag mig ut för en löprunda och jäääädrar va jobbigt de va!! Jag led verkligen, men jag klarade av de gamla vanliga varvet men i ett ganska lågt tempo.. Har ju inte blivit så mycket konditionsträning på gymmet. När ja kom in trodde ja iallafall att ja skulle dö och la mig i badkaret och nu sitter jag här som en ny o fräsh människa, ungefär.. Vid 1 ska jag åka till Karlstad tror ja, köpa tyget till min balklänning och shoppa lite kanske. Vill egentligen inte göra av med några pengar så ja har fortfarande inte bestämt mig, men ja får la se =)

Hoppas ni får en bra dag i solen allihopa!/Maggan

Sooft

Dålig update och i ärlighetens namn har jag i princip inte gjort nåt alls idag. Typ suttit på stolen här och lyssnat på musik, inte gjort nåt annat vid datorn, utan bara suttit o inte gjort nåt.. Rätt soft nu när man kan lyssna på så bra musik.

Men ikväll ska jag till Louise och kolla på skräckfilm! Blir lite tjejkväll med de andra brudarna så de blir nog kanon de. Va verkligen inte igår vi kollade på film ihop, och de va längesen ja såg en skräckfilm så ja är taggad ;)

Imorn har jag och Amanda lite planer på att åka till Säfsen, men de är inte 100%igt ännu så vi får väl se. Ja vill använda skidorna en gång till i år ju!!

Nu ska ja käka lite o sen ska ja slänga mig iväg till gymmet innan ja beger mig till Louise!/Maggan

Dröm..

I natt drömde jag att ja o Emma skulle åka till Värnamo.. Och Anna skulle till Göteborg via Sunne?! Hans, vår lärare också om ja inte minns fel. De va en skitvarm sommardag och de slutade med att jag och Anna stod o skrek o svor till varandra som aldrig förr, sen vaknade jag..

/Maggan

Studentklänning

Glömde föresten att tala om att jag nog har hittat en klänning till studenten och de känns som en riktigt lättnad faktiskt! En vit vollangklänning vare iallafall, sen ska jag nog ha ett band med en rosett i vitt i midjan också. Köpte den inte för jag måste ha smakråd av mamma, men ja hoppas den finns kvar imorn eller så annars blir jag lite ledsen. Men de värsta med att köpa nu är att ja säkert kommer hitta en massa sen när butikerna får massa vitt, men köper ja den inte kommer ja inte hitta nån sen säkert.. Stora problem jag har! Men om ja köper den har jag bara skor till balen, skor till studenten, smycken och väska kvar i princip tror ja./Maggan


Gyllene

Sitter o dunkar Gyllene tider i hopp om att skynda på sommaren lite...

Kom precis hem från gymmet, var där i en och en halv timma och lite känns de allt nu efteråt. Innan var jag ju som sagt på stan, hittade ingen bok, men ja köpte en av de tröjorna som jag hade med i ett inlägg från gårdagen. Hade sett den på Lindex en annan dag, men då hann ja inte pröva och jag är verkligen förälskad i mönstret, och när ja kom dit idag hittade ja den inte!! Ja började nästan gråta, men de hade bara bytt plats på grejorna så nu är den min!

/Maggan

Tur 2009

På fredag kommer studiebidraget och lönen, jag längtar som en dåre! Inte för att ja har pengabrist, utan mer för att jag älskar att sitta o placera pengarna till sparkonton. De är en speciel liten hobby ja har. Neerå, men de är alltid kul med lite tillskott. Denna månad har jag skrapat ihop 15 timmars jobb så blir lite extrachash. Men jag är sjukt shoppingsugen idag, ja är sugen på att köpa böcker på bokrean, men grejen är den att jag aldrig har läst ut en hel bok som ja köpt... Ja gillar inte att läsa tyvärr, och ja inbillar mig jämt att de böcker som har en fin framsida är skitbra och brukar inte ens läsa på baksidan alltid, men så visar de sig att de är jättedåliga o hamnar i hyllan. Aa ja får väl se om ja köper något när ja ska till stan sen.

Får massa nyhetsbrev från olika resesidor och så, och idag fick ja mail om TUR 2009, Skandinaviens ledande mässa för resor, turism och möten i Göteborg. Jag tycker de låter skitintressant och eftersom jag funderar starkt på att jobba inom den branschen vore de jättekul att åka dit. Skulle väl få lov att åka ensam, men va gör man inte :P



/Maggan

Spotify is great

De här är ingen bra dag! Jag är så där allmänt irriterad på alla och allting, och de som är mest irriterande är när folk inte fattar att man har dåliga dagar ibland!!!

Hitills idag har jag inte gjort nån nytta alls.. Har suttit här, duschat och ätit frukost i princip. Lyssnat en massa på musik eftersom jag fått Spotify :D

Vill åka till gymmet, men ja ska ta de i eftermiddag har ja bestämt och förhoppnigsvis får jag med mig Kerstin men ja vet inte vad ja ska göra hela förmiddagen... Jag avskyr att vänta../Maggan

Snyggt


De är inte ofta som jag lägger upp kläder, men idag har jag ägnat flera timmar åt att kolla på massa snyggt. Här kommer litegrand, de mesta är från Topshop och min stora fråga är varför inte Topshop finns i Karlstad!? Skitsnygga grejer ju!!! Ska ge mig ut på en riktig vårshopping nån dag framöver och bara spendera. Blommigt och färgglatt är vad ni antagligen kommer få se mig i i vår och sommar.

 
Aztec Jersey Dress


Berry Garden Print BlouseBow Front Top
Rose Print TeePhoto Floral Prom Skirt


/Maggan

The best days of my life..

För 266 dagar sen idag så va jag, Emma och Anna i Ayia napa och jag vill bara vara där igen, NUUU!!



When I say Ayia...
You say Napa...

gym, plugg & käk

Hallå hallå!
Idag vare tisdag då och dagarna går alldeles för fort när man har roligt.. Idag har jag hunnit med gym, plugg och käk. Så mycket annat har jag inte inplanerat under dagen, så idag ska jag bara vara hemma o chilla resten av dagen I think :) Pyssla lite med mitt fotoalbum kanske.

Gårdagen spenderades i princip hela dagen med Emma, Annasofia, Louise och Anna. Först sågs vi ju på Café Paus där vi satt riktigt länge o tjötade. Vi tog en liten paus från varandra och då gick jag o Emma till Maxi för att handla åt min mammi och så käkade vi lite här innan Annasofia kom o hämtade upp oss och destinerade oss till Anna. Hos Anna mös vi på hög nivå och de va riktigt trevligt =)


När vi skulle åka hem kom jag på att jag o Emma ville gå från Djurgården (En bra bit från där vi bor) och hem, så de gjorde vi. Istället för att gå hem till varsitt gick vi till Emmas fader och lagade oss lite nattmat, pommes o pasta. Inte de nyttigaste o godaste i världen, men vi va hungriga som djuren en kall vinter så de satt gött! Vid 2snåret kom jag hem och då var ja så trött så ja har nog aldrig sommnat så snabbt! Men de var en kul dag iallafall, man får verkligen ta vara på tiden nu, studenten närmar sig med stormsteg!/Maggan

Pain!

Ush vilken fasansfull natt jag haft! Jag hade så snuskigt ont i foten och i hela benet så de va inte sant! Har iiiingen aning om va de kom ifrån, men så fort ja rörde mig PAINADE de verkligen!!! Trodde de skulle gå över, men imorse gjorde de ännu ondare o ja kunde seriöst inte gå, för de gjorde som mest ont när foten va i luften. Men sen helt plötsligt när ja skulle duscha så gick de över. Jag blev lycklig som satan, men ja kan inte begripa var de kom ifrån!?

Aa de va en gripande saga de där. Nu sitter ja här och njuter av att de är lov mest, ska ner till stan o träffa brudarna på Café Paus sen. Myspys =)

/Maggan

söndag 22 februari

Kom precis hem från gymmet och sitter här med en Fanta lemon brevid mig, snacka om att den satt precis där den skulle just nu! Törstig som en kamel va ja och de är då den smakar som allra bäst. På gymmet va ja inte långvarig, va så grymt trött, omotiverad och uttråkad bara.. Vill att de ska bli vår nu så att de är okej att springa ute, nu är de så kallt o jobbigt. Hinner föresten inte med de där med skidåkningen idag, måste se Gossip girl och så är de ju varmt ute o då är de svårvallat har man ju lärt sig på natur & friluftslivskursen.

Och tro de eller ej föresten, ja har inte slummrat en enda gång idag! De betyder att jag kommer somna tidigt och gott ikväll, great. Skönt o slippa kliva upp imorn också för nu är de loooov :D

/Maggan

Kalaskul lördagskväll!

Har vart ganska dålig på att blogga nu men jag har inte haft någon lust bara..

Sitter just nu och är alldeles förbaskat trött, men helt fantastiskt glad! Jag är glad för att de är lov och för att gårdagen vart en sån toppenkväll! För jag hade verkligen kalaskul. Började hemma hos Anna med massa, massa snack och allmänt trevnad. De va jag Anna, Emma och Anna sofia o de va skönt o inte vara så många. Vid 11 ringde vi en taxi som skulle ta oss till Magasinet, klantarsel jag sa fel adress samtal nummer 1 så ja ringde igen o frågade vart den va, hon bara aa den har vart där men de va ingen där så vi bara aa men nu är vi här så nu kan den komma. Den kom inte så ja ringde igen o då visade de sig att jag hade sagt fel... :P



På Mastis var de mycket folk och allt som allt var de nog den roligaste kvällen jag haft på de där stället och de är alltid lika trist när klockan blir 2. Va ju en mindre rolig färd hemmåt med klackar och massvis av nysnö och väl hemma var sängen otroligt bekväm vill jag lova!

Idag kommer farmor hit o äter med oss och sen ska jag nog till gymmet och ikväll ska jag troligtvis ge mig ut i längdspåren igen med mammi. Lär antagligen sova lite under eftermiddagen också om ja känner mig själv rätt.. Med tanke på att jag vaknade vid 7../Maggan

Arbetsintrejuv

Go kväll. Sitter här en snabbis med en liten godispåse brevid mig, för ja, jag unnade mig både fika o godis idag. Har ju redan talat om vad jag skulle göra idag, så är ni intresserade får ni scrolla ned ett inlägg.

I Karlstad var jag på arbetsintervjuv eller hur de nu än stavas och de va definitivt en bra erfarenhet att ha varit på en sådan då jag fått alla andra jobb på beställning.. Om de gick så vidare bra är svårt att svara på då ja inte har något att jämföra med, men de gick inte dåligt iallafall och de verkade inte vara de mest seriösa stället, vilket passar mig perfa! Hann kika i några få affärer i Karlstad och mamma och Linda hittade ett skitsnyggt och billigt tyg till min balklänning som jag nog vill ha! Vilken färg de blir håller jag hemligt, men den var fin iallafall =)

Imorn ska ja jobba 8-14 så därför ska jag snart gå o lägga mig!/Maggan

min dag

god morgon

Sitter o väntar på att mitt nagellack ska torka o sen ska ja styra cykeln mot skolan, behöver inte gå dit direkt egentligen men ja har inget bättre för mig. Slutar vid 12 iallafall så. Efter de blir de fredagsfika på Paus med Emma och Anna och sedan ska vi gå på teater. Efter de ska jag åka till Karlstad. Thats my day gott folk. Hoppas ni får en bra en/Maggan

Fanta lemon !

Har visst inte hunnit med att blogga idag, inte för att jag vet riktigt vad jag har gjort, men nåt är de uppenbarligen.. De ja vet är att jag varit i skolan och på gymmet. Skulle ha följt med Emma till Karlstad, men jag hann inte. Istället har jag pysslat med lite foton som jag fick hem på posten idag, satt in i album o så =) Betalade bara en fraktavgift på 29kr för 100 bilder, helt okej tycker ja! Dock blev bilderna sådär, men de är alltid nåt. Rekomenderar verkligen att framkalla bilder, för de är verkligen kul o sitta o titta i album!

Gjorde även nåt helt fantastiskt förut, jag drack Fanta lemon! Den otroliga drycken som inte går att få tag på i Sverige, Anna sofia hade vart så snäll o köpt med 2 styckna från Kanariöarna o jag blev så glad!! Tack tack tack! De är såna små lätta saker som kan få livet lite trevligare.


/Maggan

fullt..

Fan va den här bloggen ser ut föresten! Haha de är ju så att man skrattar när man kikar in, men ja tyckte de va tråkigt att designa så ja orkar inte göra om..

God natt

Nu stänger jag boken och öppnar den inte förens imorn på lunchen innan provet. Ett G ska jag nog kunna skrapa ihop till iallafall hoppas ja! Visste ni att om man som vittne undviker sanningen eller ljuger under en rättegång så kallas de för meded och ger höga böter och tilloch med fängelse? Tror de va så iallafall och de hade jag ingen aning om.. Kan ju va bra o veta liksom ifall man hamnar i den sitsen ;)



/Maggan


rättskunskapsplugg..

Ja sitter här o pluggar Rättskunskap för glatta livet, har prov imorn, och visst jag tycker de är jätteintressant och nyttigt att lära sig, men herregud de fastnar inte i min hjärna! Jag har verkligen minne som en guldfisk, om ens de..

Annars idag har jag varit i skolan, hade en extremt rolig mattelektion eller va säger du Anna? ;) Efter plugget drog ju jag och Kerstin till gymmet och de va jätteroligt! Hoppas definitivt på att hon kommer följa med oftare. Jag har även vart med mamma o handlat och nu då så pluggar jag. De var prat om pulka igen ikväll men ja vet inte om jag hinner och har lust, får se. Nu ska ja tillbaks till boken!/Maggan

Superstädning

Pew, har precis superspontanstädat mitt rum och nu är jag alldeles svettig! Det behövdes verkligen kan jag säga, och när man har en massa massa energi till övers kan man ju lika gärna städa lite. Har ju inte vart o tränat idag så de kanske är därför jag har en massa överskottenergi, men imorn ska jag o Kerstin till gymmet o de ska bli kul :D

Har fått ovanligt mycket sms idag, vilket inte är så vanligt i mitt liv och då märkte jag att jag verkligen inte är någon smsmänniska, jag tycker verkligen att de är tråkigt att svara på sms. Inte jämt, men ibland iallafall så de är väl tur då antar jag att ja inte brukar få så många. Bara en liten tanke jag hade..

Och nu till ännu en tanke, de finns nämligen en sak som jag verkligen irriterar mig på. Och det är när folk har jackor, oftast, stora feta jackor på sig innomhus!  Typ på lektioner, i matsalen aa överallt och jämt. Att man har de ibland är väl okej, men dom här personerna som ALLTID har de på sig förstår jag mig verkligen inte på. Är de typ en cool grej eller har ni liksom inte råd att köpa tjockare tröjor? Skulle va intressant o veta liksom.. Jag tycker iallafall att de ser illa ut. Så nu vet ni!/Maggan


Seg dag

Har hela dagen gått o inbillat mig att de har varit fredag idag, men de är ju tyvärr bara tisdag.. Det har varit en riktigt seg dag i skolan, tiden verkligen sniglade fram och på filosofin vare sådär så man bara vill springa ut ur klassrummet o aldrig mer komma tillbaks :p Och de värsta då var ju att de inte ens va den sista lektionen! För efter de var de rättskunskap och då hade vi en frågetävling, jag kunde ingenting, men vårat lag vann tack vare Jossan som var en gnutta kaxig ;)

Men de bästa av allt med skoldagen var att vi fick reda på resultaten i matteprovet och jag fick godkänt!! :D Eller ja fick 10,5 och 11 var godkänt så de blev G- men ändå!! :D:D:D Känns verkligen skönt för jag vill verkligen inte få IG, de är mitt enda mål med mina betyg, inga IG.

Efter skolan var jag o mammi o kollade balklänningar, har en som kan sy o så nu iallafall så jag ska bara välja mönster och tyg vilket inte är de lättaste direkt.. Tog även en fika på Ejes, en vaniljsemla blev de för min del så de blev årets först o sista semla. Gillar de inte så mycket men de är ju en principsak o äta en semla/år.



/Maggan

gottit

Här ligger ja i sängen o gottar mig, har inte klivit upp ännu utan har istället legat o glott på tv o läst lite Piraja. Börjar 11.25 så jag ska väl snart börja röra på mig, börjar bli lite hungrig.

Ha en bra dag!/Maggan

Cosy

Go kväll
Kvällen i Sätrastugan blev riktigt cosy med korvgrillning och lite pulkaåkning, dock inte från min sida, jag vaktade brasan ;) Var nästan lite läskigt att sitta där i mörkret och åka på de små vägarna i skogen dit, men de är roligt o göra såna där saker ibland tycker ja, borde göras oftare!





Nu ska ja strax lägga ifrån mig datorn o försöka sova. Imorn blir det skolan och sedan ska ja o mamma på balklänningsjakt!/Maggan

4 dagar kvar..

Hallå hallå! Ny vecka igen då , och de är bara 4 dagar till i skolan tills de är sportlov :D

Dagen började med svenska, vi skrev CV och så, så för en gångs skull känndes de vi gjorde viktigt! Efter de så kollade vi klart på Matrix som vi började titta på på filosofin förra veckan. Ska sedan skriva en uppsats om den filmen vilket jag inte ser fram emot då jag knappt förstår hälften av handligen.. Sen hade jag som vanligt på måndagar lunch från 11.50-14.20 och tiden gick väl rätt snabbt, bara man hittar andra som är lediga så man slipper plugga går de bra ;) Sista lektionen flöt också på och efter skolan for jag till gymmet.

Nu sitter jag här och fick precis ett samtal från Louise, lättövertalad som jag är så bestämde jag mig för att följa med till Sätrastugan och åka pulka o så lite senare. Hade egentligen varken ork eller lust riktigt, men va fasen, ja har inget bättre för mig./Maggan

Tillbaks i längdspåren

Kom precis ut ur duschen och de satt fint att duscha då jag har varit ute på en längdskidåkningstur uppe i Hultet! Ja de va inte igår jag stod på ett par sådanna skidor direkt, men de gick fin fint och jag åkte först 2,5km och sedan 3. Men jag får väl lov att erkänna att jag nog föredrar slalomskidor..

Snart blir de nybakade scones och mys framför televisionen! Hoppas alla haft en bra söndag, för de har jag för en gångs skull, söndagar brukar vanligtvis bara degas bort annars./Maggan

maskinen

Lägger in låten som har spelats på min dator stora delar av dagen också, presenterades för den igår och den är ju greeeat!

Maskinen - Pengar

living the dream

Hallå hallå. Då har jag hittat hit igen. Var ju som jag tidigare förutspått ute o gick förut, en riktigt härlig skogsprommenad i solen blev de, de är så fint med all snö och jag rekomenderar alla att gå ut idag =)

Har hunnit med att glutta på en rulle också, the waitress eller hur de nu stavas blev de och den var väl okej.

Och här kommer föresten en tröst till alla som kände sig lite ensamma som singlar igår, FREEDOM!


Har väl lagt ut den förut men jag vill bara förtydliga, med hjälp av Björn att livet som singel är helt fantastiskt, man kan göra vaaad man vill!

/Maggan

Trötter

God morgon! Fint väder ute, men inte är ja piggare för de, himla tjat på mig, men varför kan inte ja sova på  morgonen?! Vaknade vid 6 imorse trots att jag somnade vid 3, ja blir så trött på mig själv! :P

Gårdagen blev iallafall riktigt trevlig. Kom till Emma vid 8 där Amanda och Tess redan befann sig och under kvällen kollade vi på Melodifestivalen, lyssnade på bra musik och hade de allmänt trevligt =)

Efter ett tag dök Anna upp och efter ännu ett tag kom en taxi och hämtade upp oss och vi åkte till Mastis, var väl egentligen inte meningen att vi skulle ha åkt dit först men alla blev sugna ju mer klockan blev. Det var kul även på Mastis, går väl inte att få så mycket roligare när det är Kristinehamn vi bor i.. Men tack för kvällen iallafall! =)

Idag känner jag för att bara chilla hela dagen med min favoritjuice med äpple & vindruvesmak! Men jag ska nog ta en långprommenad  och sedan får jag väl masa mig iväg till gymmet när de öppnar../Maggan

Pappisar

God eftermiddag!
Här sitter jag på mitt rum med "pappiljotter" i håret och lyssnar på musik. Är ingen vacker syn direkt, men jag måste pröva hur resultatet blir och jag hoppas såklart de blir fint! Hungrik som är varg är jag och snart blir det mat, lövbiff, potatiskroketter, vitlökssmör och sallad =) Sedan ska jag ut i kylan för att först åka ända ut till Anna och hämta lite kvarglömda stuffs och sedan vidare till Emma, de blir nog en rolig kväll trots allt!/Maggan

Glad alla hjärtans dag

Ja nu var lördagen här och jag har hunhit med en hel del. Är ju fortfarande inne i samma dyngsrytm som när vi va i Tänndalen, så jag somnar tidigt och går upp tidigt. Vaknade halv 7 imorse o va aspigg, men jag låg o drog mig till halv 9 kanske. Vid 9 for jag iväg till gymmet o körde ett jobbigt pass. Va inte alls mycket folk vilket var jätteskönt och de blev inte alls lika varmt, tog mig mod till att pröva lite nya maskiner också så de va skoj. När ja hade duschat ringde mamma och frågade om jag kunde jobba, och glad blev jag för de, för jag vill verkligen ha pengar just nu. Så jag jobbade från 11 till 2 och nu är jag hemma igen.

Sitter o mumsar på lite godis som jag fick i alla hjärtansdagpresent av min moder. Hon har nämligen köpte en låda av Surpriseme UF som hon gav till mig, snäll som hon är ;) Dom har bra grejer de där företaget! Men som sagt då alla hjärtans dag idag, svårt att missa för banne mig va stor den dagen har blivit i detta land helt plötsligt. Men hoppas alla får en bra dag i allafall =) /Maggan


jag längtar till...

Jag läser sällan blondinbellas blogg, men idag ramlade jag in där och idag hade hon skrivit ner 10 saker som hon ser fram emot, och de ska jag med göra tänkte ja =)

- Sportlovet
- De första vårtecknena
- Studenten & balen
- När körkortet är klart
- Första doppet
- Utlandsresa som SKA bli av i sommar
- När allt är klart med UF företaget
- När nationella provet i matte är gjort
- Stockholmsresa med ekonomin i maj
- Flytt hemmifrån!!!



/Maggan

Charterhjältar

Nu har ju kanal 5 och Ving också valt att satsa på ett "reseledarprogram". Denna gång på Gran Canaria och de börjar på måndag, ett måste att ses! Var inne och läste på Vings hemsida om de som ska medverka och såg då att Goran,23 från Kristinehamn, Värmland ska vara med. Tyckte jag kände igen han på bilden, då jag känner igen i princip alla som jag sett en gång i mitt liv och placerade de direkt när jag läste under, lite spännande ju.

Dagen efter skolan har sett ut som så att jag, Emma och Anna gick till café Paus och tog våran fredagsfika och sedan åkte jag, mammi o pappi till Karlskoga. Skulle kolla efter skidjacka o lite sånt för de va utförsäljning på Team sportia, men ja hittade inget o tur va väl de egentligen.. Nu är ja hemma efter en sväng på Maxi. I kväll blir de visst inget särskillt och de ska faktiskt bli trist tycker jag, är nämligen extremt taggad till att göra nåt håll i gångit! Imorn är det ju alla hjärtans dag, så då är ju alla också upptagna som har en pojk/flickvän så antagligen blir de lungt då med.. Varför kan inte jag få jobba dessa helger när de ändå inte händer nåt annat?! Eftersom alla är så lediga o rika när ja är borta o upptagen och inte 18 år fylld.. Men men nån gammal film kan ju alltid vara mysigt de med =)

/Maggan

I skolan

Åkte till skolan lite tidigare än vanligt idag för jag var tvungen att ha en dator med word på, vilket jag inte har hemma. Givetvis så fanns det ingen dator ledig så ja har läst lite på en läxa som jag hade till nästa vecka, jag är ju för bra.. Men nu börjar jag visst strax./Maggan

Nytt men mindre fräsht

Ville bara chocka världen genom att byta bloggdesign. För ja, jag kan också! De är tidigare min vän Emma som fixat åt mig, och nej jag ska inte ha de så här, för inte ens jag tycker de är snyggt, och ja, jag har använt paint. Men i det stora hela så är jag mycket stollt över mig själv eftersom jag tidigare inte fattat ett skit o inte heller velat bry mig! God natt

/Maggan

en torsdag

Hej o hå. Blev en rätt så hektisk dag idag också, men idag har inte mitt humör och tålamod varit det bästa..

Var i skolan 8.20-16.00 och efter de så flängde ja runt i hela stan igen för att köpa allt som ska vara i de beställda alla hjärtansdag lådorna. Den här staden är verkligen inte stor, men ibland känns den verkligen enorm, typ när man sitter på en cykel i 20-, är kissnödig, hungrig och trött. Men nu är allt fixat och jag ska bara se till att komma ihåg att ta med dem till skolan imorn! 



Och  till alla som tappar sitt chip på bankomatkortet, de fungerar inte att ta ut pengar i en automat... Hoppas mitt nya kort kommer snart!

Imorn var de tänkt att jag, Emma och Anna skulle gå på bio för Emma hade gratisbiljetter, men de hade såklart gått ut den 4:de så ja vet inte hur de blir, hade vart så kul o gå på bio för de va verkligen inte igår! Vet inte om i taket lyser stjärnorna är en film som är värd att se på bio egentligen, ingen biofilm kanske? Aja jag hoppas att nåt kul händer iallafall för jag är ju äntligen både hemma och ledig hela helgen! Nu ska jag hitta på något annat/Maggan

Hektisk dag

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag har hunnit uträtta mycket. Älskar såna här dagar när man har fullt upp med nyttiga saker!

Efter min superfrukost gick jag ut med Valter. Sen satte jag mig på cykeln och åkte till gymmet, köpte nytt månadskort och de känns bra att vara tillbaks efter en veckas uppehåll! Nyduschad o fräsh tog jag mig till skolan, satte mig i bibblan för att plugga lite inför matteprovet, blev mer snack än plugg och matteprovet gick åt skogen.. Efter skolan kom Anna o hennes mamma o hämtade upp mig o Emma och då bar det av till Degerfors där vi prövade lite balklänningar. De va ingen som skrek Malin direkt, men jag ska nog ta med mig mamma o åka dit i veckan så får vi se om ja hittar nån o beställa ändå.. Efter färden så åkte ja o mum ut o övningskörde, gick inge bra, blev irriterad på mamma och inte minst på skitbilen! När jag kom hem käkade jag lite och nu har jag tagit en uppfriskande dusch igen, hårinpackat och dove summerglovat mig. Nu ska ja sova!/Maggan

frukost


mmmm...

God morgon

God morgon god morgon!
Man kan ju undra varför jag är uppe så här tidigt med tanke på att jag inte börjar skolan förens klockan 13, men jag har tyvär inga svar på de.. Har helt enkelt gått o ställt om dygnet totalt, de är rätt skönt tycker ja, men de är lite jobbigt när ja verkligen inte kan sova på morgonen när jag har sovmorgon typ jämt.. Men nu har jag ju tid att göra massa andra grejer innan skolan. Tänkte till exempel fixa världens frukostbuffé nu och sätta mig framför the voice o mysa! Ciao



/Maggan

nystart

Jaa första dagen i skolan vart väl inget annat en vad man räknat med.. Back to the shit.. Hade matte, filosofi och rättskunskap men jag kände ju iallafall att jag var utvilad och orkade hänga med, se hur länge de håller i sig. Men de är ju snart sportlov!

Innan skolan hann jag med att gå till banken, chippet som är på bankkortet som ja för övrigt nyss fick hade ramlat av! Hur skumt är inte de, men så va de iallafall så jag ska få ett nytt. Sedan gick ja upp till farmor och fick äppelpaj =)

Efter skolan gick jag o Emma ner till stan, fixade lite UFstuffs och snackade ikapp lite av de vi missat nu på ett tag under dessa dagar. Nu är ja hemma, hungrig och kall. Och imorn har jag mattematikprov så jag ska nog plugga lite./Maggan

Goodnäs

Åter igen hemma, denna gång från en toppendag i Branäs.

Satte mig i bussen vid halv 6 imorse och de var verkligen inga problem alls att kliva upp, vaknade redan vid 20 över 3 när tidningen kom. Resan tog ca 3 timmar och väl framme var det bara att börja åka! 21 minus grader visade de när vi kom, men de var faktiskt inget jag stördes av, blev riktigt svettigt när solen kom fram. Och de bästa av allt var att solen var framme hela dagen, helt perfekt!


Amanda och Louise på väg upp i gondolen =)


Emmaaaaa. Checka snön på träden, i Branäs liksom!


Här kommer Louise i full karriär!


Så extremt vacker bild!


Träffade på en liten björn på toppen!

Vissa backar var bättre än andra, alla danskar som inte kan åka skidor förstör ju en del.. Och vissa liftarvakter var ju snyggare än andra hoho. När vi skulle åka hem visade vi väl tecken på viss övertrötthet som resulterade i många skratt, men de övergick snart i trötthet och snart så sov iallafall jag gott ett tag. Och på tal om skratt så kunde inte jag och Emma hålla oss för skratt i gondolen när 2 små killar stod o hade en allvarlig diskussion haha kul de där med gondoler måste ja säga...

Men nu är jag hemma igen som sagt och efter att ha fart o flängt runt både söder och norr ut nu ett tag tror jag att jag kommer vara här hemma i stan ett tag, vilket suger rätt hårt men de finns inte mycket att göra!

Känns konstigt att man ska till skolan imorn också, som alltid när jag åker bort, om de bara så är en vecka så glömmer jag jämt vardagen! Ja menar efter idag känns, Louise, Emma och Amanda som min familj :p och på tal om de så vill jag tacka för en toppendag! =)

/Maggan

hemma bra men borta bäst

Jahapp, hemma i gamla lägenheten igen då. Åkte kl halv 9 efter lite krångel och kom hem vid 5 ungefär, typ 8 timmar i bil alltså, mindre kul. Och snart ska ja sätta mig i nästa färdmedel som går till Branäs, men de kommer nog bli värt den resan, ska bli sol o allting och massor av snö är de också =)

Förlåt nu att jag klagar, men jag känner mig verkligen riktigt depp för att vara hemma! Har verkligen inte längtat ett dugg hem, har inte ens hunnit tröttna på att umgås så mycket med min familj som man gör när man semestrar ihop. Ska packa ihop mina små saker igen och flytta upp till Funäsdalen. Så de så. Neerå men jag har saknat mina kuddar lite kom ja på nu, dom var inte alls bekväma dom där uppe.

Zlatan har föresten bott hos farmor under veckan och han är ASFET haha... Aa men nu är de ju nästan dags att sova, ska ju upp igen om 9 timmar./Maggan


Fjorton suger

Har precis kollat på den svenska filmen Fjorton suger och den är ju så bra, och vem vill inte ha en egen liten Aron?! De vill jag iallafall. Den är lite smågeekig ibland och skådespelarna är kanske inte de bästa, men jag gillar svenska ungdomsfilmer, så är de bara. Dock började jag längta väldigt mycket till sommaren! De här ska bli den bästa sommaren någonsin har jag bestämt =)



Bestämdes förut att de blir att gå upp riktigt tidigt imorn eftersom det tydligen ska snöa och är jättedåligt väglag.. Resan kommer med andra ord ta ännu längre tid... Blä.. Ja vill fortfarande inte komma hem till hålan där hemma. Men de finns väl inget att göra, eller alltså jag kan ju stanna, de är ju ingen omöjlighet liksom, men aa ni fattar./Maggan

Dag 6

Idag var vi nästan sist ur backen och mitt sista hopp var UNDERBART! De va så där så att de verkligen känndes bra, så man gick hem och man kände att aa, jag är bra. haha. Jag har hängt i parken i Hamra idag, men de va kallt som satan så de blev en del tid i värmestugan. När dagen var slut kände jag mig aningen säkrare =)

Åkte på ett megalångt rail, trillade en gång och slog ena skinken, men de va bara o nöta! Inte så bra bild men alltid nåt..



snöat har de gjort hela dagen också, så de var väl i grevens tid som jag köpte mig ett par nya googels nu då, efter allt tjat o velande. 800kr fattigare och ett par snygga goggels rikare, de känns rätt bra trots allt!

Yeah, jag är cool i mina gamla glajjs.


Och här är de nya. Men jag vet nu mera vilken stil som gäller höhö


Nu orkar ja inte skriva mer../Maggan

Sista dagen i backen

Strax dags att ge sig ut i backen, för sista gången för de här året. Jag vill inte åka hem!!! :( :( :( Allvarligt talat, ja vill verkligen inte, jag får ångest! Blää...

Men men man får väl se till att göra den här sista dagen till en bra dag iallafall och tänka på att de bara är ett år kvar till nästa gång. Sen blir de ju Branäs på måndag, samling HALV SEX.. :P Är ju inte direkt samma sak att åka där som här och om jag är lika mör i benen som nu så lär de ju gå sådär, men de ska bli roligt såklart.

/Maggan i sorg...

tralala

Jag är just i detta nu riktigt pissed of på EINSTEIN Linda Nilsson som suger på att ta kort! Hon hade tagit massa bilder med sekvenstagning ni vet, sån där som tar 10 bilder på 1 klick, skitsnygga parkbilder till exempel. Men gissa om dom sparades?! ÅÅHH, så nu finns de inte en enda bild på mig ifrån Funäsdalen...

Men nu har jag fått lite bilder där jag är närvarande iallafall.


CoolValter är med oss


Hello


De här är väl den enda bilden på mig, o då på ett riktigt misslyckat hopp såklart!


Ute i skogsrepan


Långt där uppe ser ni mig, kul väg jag har framför mig va?


Så här kan de gå ja.. Värsta nära döden upplevelsen jag vart med om!!


Ser exakt likadant som förra året, bara att jag har ryggen mot iår :P


Värst va bilder de blir, men bilder är kul ju =) De tråkiga med bilderna är att vi inte har nån färg! Därför tror jag att jag ska investera i en ny skidjacka istället för googels till nästa säsong. Har lite alternativ!



Snygga va?! Om jag ändå hade lite mer money money../Maggan

Dag 5

Hemkommen från en av de bästa skiddagarna i mitt liv! De har vart en så kul dag i backen!! Åkte till Funäsdalsberget och åkte idag, mitt favoritställe, eller min favoritpark iallafall.


De va inte så bra väder eller så, snöade o de va kallt och eftersom jag ännu inte köpt några nya glajjor så var de rätt dålig sikt, men de gjorde inte så mycket. Åkte mitt livs åk också tror ja, repan längst till höger där på kartan, i skogen, svinbrant och tog typ 20 minuter haha, men i ärlighetens namn var jag lite rädd.



När vi kom ner hamnade vi i parken o den var ju som sagt lika grea som förra årett! Linda har de flesta bilderna på sin mobil så de får vänta, men de var väl inget häftigare än förra året riktigt. De coolaste av allt var när skolbarnen i byn kom o totalt ÄGDE ut hela stället! Va kanske 10-13år och ni skulle sett!! Dom voltade o flög runt som galningar. Tänk om man ändå växt upp där.. Åkt upp o åkt skidor på lunchrasten liksom. Mina barn ska minsann få bo där, thats for sure!

Backen har ju kryllat av kändisar idag också, några ur de alpina damlandslaget var där o tränade, och Therese Borsén (stavning?) pratade till o med med mig, hon bara, ursäkta jag ska bara ta min väska. hihihi ;)

/Maggan


dag 4

I dag hade definitivt varit den bästa dagen i backen på hela veckan, om de inte vore för att min högra tå/fot/ben hade varit helt fucked up! Är så ledsen för de :( Ni vet att man ska ha tyngden på dalskidan, men när benet som står på dalskidan inte har några muskler att ha tyngden på så blir de ytterst svårt att åka bra.. Grejen var att de kommit massa nysnö så de va perfekt offpist åkning, men jag åkte så gott jag kunde och de funkade ju helt okej. Hoppen var KANON idag också, perfekt supermjuk landning, kunde knappt bli bättre.







/Maggan

suck..

De är ju helt otroligt att man ska behöva bli irriterad på folk där hemma trots att man befinner sig 60 mil bort! Har jag nämt att jag inte vill tillbaks hem för allt i världen?

/Maggan

Day 3 i backen

Blev en tidig hemgång idag, infann mig här redan vid 3 men det beror på att de snöar hur mycket som helst så man ser knappt sin egen hand framför sig! Typ.. Har varit kallt idag också, man vill helst inte ta fram kameran för då fryser man handen av sig! Första åken trodde jag att jag skulle dö också då mina ben o min tå fortfarande värkte, men de blev bättre och det gick fint att hoppa igen.

Till lunch blev de kyckling i pita, de va slut i måndags så jag blev väldigt lättad när de fanns idag eftersom de är min favoritmat här uppe ;) höhö.. Ikväll blir de nog bowling i byn och förhoppningsvis ska jag väl köpa mig ett par googels om jag hittar några./Maggan


Igår blev de våfflisar till kvällen!


 


kuriosa...

PAIN! Jag brukar aldrig få särskillt ont i benen när jag åker skidor, i år har jag legat i på gymmet för att träna upp både lår och vader,  trots detta värker mina vader mer än någongsin! Pain pain pain. Min lilla tå också, har man gått o blivit gammal o klen tro?? Men je je de ska ju kännas att man har åkt =)

Här åkte s det idag

Och här blire imorn

Men nu till något annat än skidåkning kanske, då jag vet att många av mina läsare är mycket ointresserade av jusst skidåkning. Vilket för övrigt suger rätt hårt, för jag vill åka mer skidor i år!! Ett internt skämt rörande eemmaa.blogg.se drogs i bilden igår.
pappa: du kanske ska ta med dig Emma hit upp o jobba nästa säsong! Resten av bilen brister ut i skratt.. höhö...

Jag kan skriva lite om min beslutsångest som har drabbat mig hårt på sistonde, det har gått så långt att när jag ska gå upp för trappor så kan jag inte bestämma mig för om jag ska ta ett steg i taget, eller två och detta gör att jag har varit nära på att slita mig flera gånger på jobbet där jag springer upp för trappor hela tiden! Poor me..

/Maggan

day 2 i backen

Temperaturtavlan visade -19 när vi anlände till dagens destionation, Ramunberget imorse. Lite väl kallt för min smak, men de fanns inget annat att göra än att bita ihop! De tråkiga denna dag var att de andra töntarna i min familj åkte längdskidor idag så jag fick lov att åka själv. Spenderade hela dagen i parken som var kanon och de funkade allt trots att de va lite ensamt. Kunde ju inte satsa allt, för ja ville inte riksera att göra värsta dundervurpan ;) Hade ju ingen fotograf heller så idag blir de inga bilder tyvär..

Blev en sen lunch i form av nachotallrik innan vi for de ca 4 milen hem, och jädrar va kall jag var! Kastade mig in i en varm dusch när vi kom hem och nu har jag äntligen fått tillbaks min värme, och min färg, var alldeles blå innan duschen! Jag tänker inte gå utanför dörren nåt mera idag, de är ett som är säkert. En blå tånagel har jag fått på cupen idag också efter allt hoppande, hoppas de onda går över! Hoppas ni har de bra där hemma, men ja vet att jag har de bättre hihi/Maggan

Day 1 i backen

Jaha, då har det gått en skiddag, den var super!! Strålande solsken, alldeles vindstilla och precis lagom kallt! Det skulle vara ännu mer perfekt om det kom nysnö nu i natt, men de tror jag tyvär inte de gör..

Men dagen har väl iallafall mest gått i skidåkandets tecken, gick till backen vid 9 och kom hem vid halv 4. Käkade på favvostället vid 12 och det blev idag renkebab i pitabröd med potatisklyftor, supergott även de. Kom hem från "byn" för ett tag sen, dvs. Funäsdalen som ligger 2 mil här ifrån, där var vi o handlade, kollade i lite sportaffärer och köpte pizza. Tyvärr hittade ja inga nya skidglajjor som ja vill ha.. Måste ha nya och då går hela mina besparaingar åt typ om jag ska ha de ja vill ha. Nu är vi åter hemma och jag är mätt som en gris..



På språng till backen!

Blev en del chill i solen.


Fick platser i chillfotöljerna på busvallen inn också. Yeah tummen upp för de

Här kommer fader natur i världens fart!

Inte dåligt härligt med sol! Att man ska behöva åka till Norrland för att få lite sol på sig i de här landet..


Jag är så extremt glad över att komma bort från trista, gråa, åter igen TRISTA hålan Kristinehamn, på senaste tiden har allt bara blivit värre än vanligt, man har liksom nästan bett till Buddha för att få komma bort. Så ni behöver definitivt inte oroa er, för mig går de definitivt ingen nöd på!/Maggan

På väg

En kvart för senat, klockan 06.45 började årets skidsemester till Tänndalen. Bilen är fullpackad som vanligt, solen skiner och de är megamycket snö längs med vägen! Har precis stannat i Sveg och käkat traditionella medtagna mammastekta hamburgare, efter det går vi alltid in på Ica Björnen och handlar, chasewnötter är bland annat tradition. Haha, om jag skulle skriva om varje år vi åker så skulle de antagligen låta exakt lika år efter år, lite som julafton ;) Men jag gillar de.

Nyss var de 11 mil kvar så de är ju inte alls långt i jämförelse med de vi redan åkt och ska ja va helt ärlig så har tiden gått rätt snabbt! Önskar dock att jag kunde läsa i bil, men då blir jag illamående.../Maggan



RSS 2.0