jag har gjort de igen..

nu sitter jag här alldeles nyduschad i min gosiga morgonrock och lyssnar på bra musik :)

Var på ett corepass förut och de va faktiskt tråkigare än väntat, inte så superjobbigt heller. Ne nu har jag provat alla pass och de rankas i ordningen under

skivstång
spinning
jympa
core


Tog verkligen emot att gå dit idag med, men hoppas det gör att jag får samma pluggenergi som jag fick igår, för de behövs verkligen. Imorn ska jag iallafall träffa Emma på skolan och plugga lite med henne (jaaa varför döpte alla fantasilösa föräldrar sina ungar till Emma på 90-talet??!!) hoppas vi får lite gjort iallfall.

För övrigt är det 5 st som skrivit upp sig till kräftskivan på fredag så de blir nog väldigt bra! Jag o Nathalie ska handla innan min tenta på fredag och jag längtar verkligen hihi, mest för att tentan är över då kanske men till de andra med ;P men nu ska jag sluta tjata! Hej


i cant find it

Hej hopp! Är nu hemma efter en svängom på staaaaan. Tar jämt lite lägre tid att gå igenom alla affärer mot va de gör hemma i Kristinehamn..

Provade massa snygga kläningar, men hittade inte den där perfekta. Till sist gick jag in på Gina tricot och hittade en där till en billig penning i jämförelse med de andra ja provat, så den fick de bli. Hade velat haft någon lite mer annorlunda, men ja är allt nöjd. Passar perfekt till nyårsklänning också :)

Fick med mig en svart "whiteboard" med mig hem också som nu mera pryder min ena vägg. Nice.

Men nu måste jag plugga ett tag. Sen blire nog ett corepass! Tjoflöjt

morgon stund har guld i mun...


skivstångspass

Hallå hallå

Trots msnkonversationer och annat har jag precis fått en hel del turism inprintat i skallen! Man tänker så himla mycket bättre efter ett träningspass och lite gott käk :)



Gick på ett skivstångspass idag nämligen, hade lätta vikter så här första gången, men de va jobbigt vill jag lova så de blire fler av. När jag kom tillbaks blev de dusch och lite bakpotatis. Jag och Nathalie satt även upp en lapp om kräftskiva och utgång på fredag, hoppas att så många som möjligt hakar på för de vore himla skoj! Gott med kräftor med, inget man sätter sig själv o käkar direkt..

Imorn får de väl lov o bli ännu lite mer diciplinerat pluggande, ska även damsuga och åka in till stan. Måste verkligen ha en klänning till sittningen på lördag! Måste ha en klänning över huvud taget så de passar bra. Strumpbyxor ska ja köpa med.. Men men nu blire ett nytt o fräsht avsnitt av One tree hill! Ciao

smile


för många timmars sömn kanske?

Morsning!

Idag ställde ja klockan trots att ja inte ska till skolan, duktigt va! Misstänker nämligen att ja sover lite för många timmar o att de är de som gör mig så trött. Får väl se idag då! Har iallafall vart nere o bokat tvättstugan, så 11-14 äe den min och denna gång tog ja rätt datum med hoppas ja ;)

Måste bara flika in hur extremt mycket jag stör mig på allt skitsnack om den där jäääävla Anna Anka!!! De är väl inte nån som gillar henne så varför göra henne känd!! Bara av att se och höra hennes namn gör mig irriterad vilket alltså gör mig irriterad typ vart ja än går o vart man än tittar.. Aja nu har ju även jag gjort reklam för kärringen...

Ne men nu kanske ja ska börja med de jag är uppe i tid för att göra, nämligen plugga! Hej hopp, er dag lär bli bättre än min de kan ja lova

måndag ja

fy va meningslös jag har varit idag.. Men ja har inte velat öppna böckerna, sparar energin tills imorn. Är ju trots allt ledig i 3 dagar nu o då kan ja ju plugga dygnet runt om ja så vill.


snooow

Glömde att tala om att de snöade förut när vi gick från bussen till skolan! De va inte riktigt snösnö, utan lite snöblandat, men ändå!! Känn på den suckers, snart kan ja ta sparken över isen för att komma til stan!


ja vill bara ha lite mat

Bläää ja är irriterad, trött & hungrig! Båda köken är upptagna, de ena av en som lagar mat HELA tiden blir så jävla irriterad på honom!!! Och jag orkar inte prata med nån så ja har ingen lust att vara där, men jag vill ha mat! Istället sitter jag mycket dumt nog och äter ischoklad... Man fick ett helt paket gratis på ÖoB för de gick ut i datum den 22a.. De är inte ens gott...

Aja, så illa som de låter är de faktiskt inte, bara jag som tycker synd om mig.. :p i väntan på matlag ska jag tala om vad jag köpte förut när vi va på Willys.

jasminris
dippmix vitlök
apelsinjuice
gräddfil
äpplen
wokgrönsaker
bakpotatis
pommes noisettes
tacopaj
köttfärspaj
energibröd
nötfärs
micropop
mjölk
lättyogurth
multimitavindryck
cleansing milk
potatis
gurka
bannaner
creme fraiche
lättdryck lingon/tranbär
lättdryck päron

349 riksdaler fattigare. Sen betalade jag 300kr till sittningen på lördag. Pengarna springer iväg!!!

ber en bön för att slippa bli sjuk!

Jag har jätteont i halsen!!! De här får inte hända, ja får inte bli sjuk igen!

Har sovit riktigt länge i natt, nästan 12 timmar. Superskönt, men man kan ju ändå inte ta igen förlorad sömn så ja lär va trött idag ändå. Frågor om seminariumet står på schemat kl 13.15 till 15.00, då gäller det att hänga med och anteckna! Nu ska ja väl ta en dusch, käka lite frukost och sen vänta på att posten ska komma då ja hoppas att min klocka kommer. Kommer bli besviken när den antagligen inte ligger i brelådan men hoppas går ju..





Hittade lite bilder på Studentyra.se från i lördags! Hur gör man för att bli väck dubbelhakan??

playa del sol

de är för bra för att vara sant, Playa del sol är tillbaks!! Ikväll kl 20, jag kommer sitta klistrad ialafall, även om ja gärna skulle vilja sova nu..

vill ha fredageftermiddag nu för då ska ja stänga av min hjärna

Sådär ja, nu har jag rört på arslet lite. Jag och Carro åkte in o diskuterade gårdagen över en fika haha.. Kom fram till att de var minst sagt händelserikt iallafall!

Men imorn börjar allvaret, tentaplugg hela veckan. Har äntligen tagit tag i att gå med i en studiegrupp nu med så förhoppningsvis kommer det hjälpa :) Kommer va så skönt på fredag när de är över!! Då ska de givetvis firas ordentligt och fy va ja längtar!

ge bättre musiksmak till östersund

Kunde givetvis inte sova nåt länge... Och idag är de inte välmående i min lilla lägenhet vill ja lova! Fy farao..

Men definitivt värt de! Började vid 5 igår och slutade vid 5 imorse. Plånboken blev kanske lite för välanvänd, men de får man väl leva med. Ja blir så himla givmild jämt, betalade tillomed taxin som ja fick lov att dela med en som bor i samma hus, o deras korridor verkar så sjukt kuul! När vi kom var de fortfarande folk som va vakna o dom härjar o håller på. Typiskt att man inte valde rätt..

Ja måste skaffa lite kompisar med bra musiksmak med! Alla gillar typ In flames o sån där skit.. Så kommer ja o önskar Lasse Lindh och hela rummet vill ha ut mig och vill inte ens gå i samma klass som mig längre.. :p

Blev förövrigt inte många bilder, min kamera bara la av och fungerar inte längre! :( Bara fö ratt Siba inte finns här och för att jag använder kameran väldigt mycket...




Ingen som insåg hur bra den här låten är...


puh

okej, tradition = bruten, idag orkar ja varken macka eller långt inlägg. Ni får nöja er med att veta om att jag hade en sjukt kul natt! Lär förhoppningsvis sova länge imorn! gonatt

jag älskar mig själv

Ni kan vara lugna, headern är inte här för att stanna haha, ett litet miljöombyte bara ;)

just chill

halli hallå! Ligger här i min lilla säng och chillar är vad ja pysslar med. Har precis kollat 2 avsnitt av Entourage and it was nice offcourse. Mer har väl inte hänt idag direkt, käkade upp sista yougurthen och sista mackorna så imorn kommer ja va arg som ett bi när ja märker att ja inte har nån frukost.. Men ja inväntar storhandling innan ja ska köpa nåt...

Kommer nog bli en fortsatt seg dag, men ja ska försöka få lite plugg gjort iallafall vare tänkt.. Hej hopp


en gnutta hemlängtan

De har blivit som en ny tradition att gå till köket och göra ett par mackor när jag kommer hem på nattten, sätta sig här o skriva ett par rader. Trevlig liten tradition tycker ja!

Måste medge att de här är första dagen hitills som jag har saknat allas, egentligen, så älskade Mastmagasinet. Jag saknade att kunna hejja på folk man känner, vara där med dom som betyder mest och få ångest dagen efter av allt dumt man sagt. Vi startade på O´learys ikväll där de va 18, men ganska snabbt va vi nästan ensamma kvar så vi gick till Marité där vi definitivt inte var ensamma! Om ja säger så här, i Krhamn är 1 på 10 snygga, här var 8 på 10 snygga och då skämtar jag inte. Men de känndes som om att alla kände alla och att vi inte riktigt passade in, de va då jag började sakna hålan. Men sen träffade vi 2 från Sundsvall och det blev sig att vi följde med till deras hotell på en rätt lam efterfest. Nee ja tror och hoppas att kvällen ikväll som de blir nu då blir ännu bättre, roligare med studentkvällar har jag märkt nu!

Men jag fick inside information av Karamell kungen att de har beställt in ett och ett halv kilo av mitt favoritgodis till ÖoB tills denna vecka o att de är extrapris!! HHAAH verkligen nåt att se fram emot ;)

Nu ska jag absolut sova! Hej hej

uggs

Hallå hörrni! Kom precis hem från ett pass på gymmet och ska hoppa in i duschen så fort jag svettats klart..

Seminariumet idag var inte farligt alls, ja överlät diskuterandet till de andra och lyssnade på allt smart de hade att säga så nu är man litemer förberedd till tentan. Great. Jag och Carro mötte upp Nathalie på stan och vi kollade runt i de nya affärerna, och vi va ju inte direkt ensamma om man säger så.. Men jag hittade lite nödvändigheter inför vintern iallafall. Var 25% på allt på Cubus så ja passade på o köpa vantar! Och Uggs må gå vissa på nerverna för de är så fula och de har ett par år på nacken, men ja tycker de är fina, grymt sköna och mysiga så ett par sådanna fick hänga med hem.



Men nu måste ja lägga på ett järn för vid 8 ska jag va hos Carro o då blire tacos och goda drinkar och efter de O´learys eller Marité, återstår o se. Kul ska de bli iallafall, hoppas ni får en kul kväll! :)


Gina tricot & vero moda

Hjälp va trött ja är!! Är inte van att ha alarmet på nu mera och idag ringde de kl 8. inte alls tidigt egentligen, men de blir så extra jobbigt när man vet att man måste upp..

Har ju seminarium idag då och de känns väl lite pirrigt sådär, men de grupper som haft innan sa att de inte var så svart alls så de ska nog gå vägen :)

Efter att vi slutat blire stan, idag händer de grejer i Östersund nämligen. Bland annat Gina tricot och Vero moda öppnar och de kommer nog bli ett väldigt ståhej och lite extrabra priser kanske. Kul kul. Lite trist att Gina öppnar ändå, nu kommer alla i denna stad också springa omkring med likadana kläder.. aja nu blire frukosot!

mycket att längta till

hello boys and girls! Läste precis menyn för den tredje sittningen på mindre än en månad som äger rum nästa lördag

Det bjuds på en asiatisk buffé:
Wokad biff i strimlor med kummin, chili och koriander
Ugnsbakad lax i bit med kinesisk chili- och sesamdressing
Mango och melonsalsa med chili och stjärnan
Ris med rostade cashewnötter
Mjukt bröd och grön böndipp
Nudelsallad med salladslök och koriander
Stringbean och vaxbönor smaksatta med vårlök och chili
Marinerade räkor med glasnudlar, mynta och vårlök
Apelsin och ingefärskryddad yoghurt
Vårrullar


Ska bli riktigt spännande o prova på! Och förhoppningsvis kommer de bli lika kul som på de tidigare sittningarna. Denna gång måste jag nog köpa en ny klänning dock, meeeen mitt lönebesked för denna månad ser fucking AWSOME ut! haha Misstänker att något är fel, de är nämligen lite för bra för att vara sant, men de skulle i princip vara de bästa som skulle kunna hända just nu om de stämmer.

Tog med mig Carro ut på en prommenix förut, utforskade Frösön och tog lite bilder. Jag med min lilla mobilkamera och hon med systemkamera haha :p



Torsdagmorgon på Fornborgen

morsning korsning!

Jag har absolut inget att skriva om så jag borde väl egentligen låta bli..

 Imorn blir jag rik för några dagar, men då måste man ju betala hyra de första man gör.. Och poff så är 2388kr bortblåsta. Sen har jag faktiskt inga mer fasta kostnader just nu, internet är gratis till januari och mobilräkningen ska väl börja dras från mitt konto så snart som möjligt. Fast sen kostar ju busskortet 280kr, men annars är de fritt fram, måste spara till en ny skidjacka eller brallor vilket kommer bli dyyyrt... Intresseklubben antecknar va? :)

Nu börjar jag bli hungrig så jag ska väl klä mig o gå ut till köket. Blir havregrynsgröt och mina småfranskor idag! Hej

jympa haha..

HAHHAHAHAHA ja kan inte sluta upp med att sitta o flina åt hur jävulskt kul jag måste sett ut under jympapasset som jag var på alldeles nyss!! Min kordinationsförmåga var verkligen lika med noll! Minst sagt, jag bara trallade omkring där som värsta idioten haha. Men de va faktiskt rätt kul och jag kan absolut tänka mig fler sådanna pass. Fick med mig Elinor i korridoren också o hon vill nog också fortsätta så de är kanon!

Hade förberett med morötter och dipp som ja sitter o smaskar på nu! Hej hopp

plugg plugg o mera plugg...

Satan va tråkigt de är o plugga.. Har aldrig pluggat så här mycket i hela mitt liv och jag tror de finns en anledning till de.. Har börjat inse att de är en heeel del att få gjort innan tentan. Eller ja, egentligen inte kanske, men de känndes så när jag kollade på gamla tentor. De tog typ bara upp saker som ja aldrig skulle kunna tänka på att plugga in. Men men de är bara o bita ihop o stå i! Tog en paus o skrev ett CV och personligt brev förut som jag kanske går o lämnar någon dag till lite olika ställen. Kan ju alltid försöka få nåt extra iallafall =)



This is Norrland


wednesday

Hola! För tredje dagen i rad har ja nu käkat av min goda soppa, men nu ären sluuuut. Sällskapade med Malin vid bordet och vi kom på att de vore supertrevligt med en kräftskiva i korridoren så ja hoppas absolut de blir av! :)

Annars har jag bara hunnit med att göra mig i ordning och åka in till stan en snabbis idag. Köpte biljetter till helgens studentfest på O´learys, 50kr för "matig buffé, välkomst öl, fri entré samt företräde i kön", sounds great to me. Men nu tänkte jag göra ett pluggryck! ciao

brödbak

heey dudes! Idag är de tisdag och dagen startade med lite plugg och vid 12 åkte jag iväg till Willys (igeeen) men de har ju extraerbjudande på ost och kyckling denna vecka och ja behövde ost, sen kom jag på att jag även skulle baka idag! Så ja köpte socker, vaniljsocker, jäst och bakpulver. Kan va bra att ha.. Det jag bakade blev småfranskor direkt från hemkunskapsboken! Klockren bok som väcker många gamla minnen. De blev precis klara och det var mycket gott, förutom att några blev brända.. Men tänk vad man tjänar på att baka sitt eget bröd o frysa in :D ska nog baka mängder nån dag!



Resten av dagen blire plugg, nytt avsnitt av Gossip girl och nytt avsnitt av One tree hill. bye bye


jag vill inte

Har inte velat skriva nåt idag. Har inte vart en bra dag, inte alls.. Men jag bortser från de nu, blir så jobbigt för er o läsa annars..

Sista föreläsningen innan tentan om 2 veckor är avklarad då! Börjar gilla gubben faktiskt, bara för att vi inte har honom så mycke mer nu. Efter lektionens slut gick jag och Carro på stan en sväng, hon köpte skitsnygga skor, men jag lyckades hålla i mina pengar! Dock har jag stora planer på att Carro ska få hjälpa mig med en liten transform hehehe! Innan vi åkte hem trampade vi in på Hemköp och gick som vanligt och suktade över hur gott de skulle va med allt. Jag köpte ingredienser till köttfärs/grönsakssopa och 2kg vindruvor som kostade 20spänn!

Väl hemma släpade jag mig iväg till gymmet och pumpade lite! Svettades som en gris trots att de har skitbra fläktar på alla maskiner.. När jag kom hem igen skrek magen efter mat och soppan smakade super! Blev 2 matlådor också så ska jag börja räkna på priser igen så blev de inte alls dyrt. Nu ska ja kolla på sista avsnittet på säsong ett av Entouraaaage, hej


den 25e smäller de!

Nu är de bara 4 dagar kvar tills det dimper in pengar på kontot! Den här månaden ska jag försöka ha lite bättre koll på vart allt tar vägen och de kommer ju inte direkt bli lika mycket festande hit o dit så de ska nog gå vägen :)

Måndagförmiddag nu då. Jag har duschat, käkat frukost och pluggat lite. Bussen går om en timma och efter den inte ens 2 timmars långa föreläsningen ska jag träna och plugga lite mer. Får se hur de går med de. Inget att se fram emot direkt.

Måste även ta tag i bokande av stuga på Skiweek kom ja på nu! Kommer antagligen bli grymt och jag längtar redan fast de är i slutet av Januari hehe.


zack


har precis kollat på 17 again med den här superhunken i huvudrollen! Nu blire natten

willys willys willys

 



Måste bara tala om att jag älskar Willys, Eldorado och framförallt deras reklamfilmer! Ska döpa min unge till Willy!


köp inte kebabtallrik på sibylla...

Joora ja lever allt idag, går lite segt i tankegången men de går att leva med. Har precis käkat skitsnuskig kebabtallrik från Sibylla, Maddes fel att jag var så svag att jag åkte o köpte de.. Hade inte råd och de är de sista ja behöver äta så nu känner jag mig bara ännu äckligare än innan :p Men lingondrickan va go iallafall!

Antar att ja inte behöver skriva ännu en gång att jag hade kul igår för de lyckades jag meddela ganska bra i de senaste inlägget från inatt.. Men vi började som sagt i köket där de faktikt var nån som hade städat för en gångs skull, inte på golvet dock. Trevligt var de men snart bar de av till grannhuset där de va fullsatt! Träffade massa härligt folk och ville inte riktigt gå när sista bussen gick så vi fick skjuts till stan vid halv 12 nångång istället. Då blev de O´learys där de tydligen också var 20årsgräns, finns inte ett enda dansställe i stan som har 18!! Sån tur va så var ju 2 i sällskapet över 20 och vi var så charmiga så vi kom in. Var inte alls mycket folk till en början, men sen bara öste de in och vi dansade och dansade och dansade. Men som alltid stänger de ju när allt är som roligast och vi bestämde oss för att hem. Detta betyder att mina fötter inte mår bra idag! Ush o fy. Men nu längtar ja redan tills nästa helg :D För den här veckan kommer bli full av plugg. Har bara en föreläsning imorn sen är jag ledig tills seminariumet på fredag. Perfect.


Nathalie och Carro på O´learys =)


O´learys in my heart

USH vilken kul kväll!!!!!! Har jag nämt att jag älskar Östersund?!?!?!?!

Är tydligen inte 18 på O´learys, men vi kom in bra som vi är... O´learys är en sportbar, vilket innebär att de är väääälidigt mycket killar moahaha. Vi hittade ett nytt dansgolv o de va så kuuuL! Varför måste allt stänga när de är som roligast?! Gick hem över "våldtäktsbron" så de blev en billig o bra kväll coh ack så kuuuuuuuul! gonatt!

tagged

De bor en tjuv i korridoren! Jag har blivit av med 2 skedar och en skål!!! Fy skäms!

Har försökt göra en sån där fin inbakad fläta fram som jag försökt en miljon gånger tidigare men som alltid misslyckats så ja har skitit i de. Idag gav jag mig fasen på att de skulle bli en fläta!! Ja vet inte om jag vill kalla den fin, men de syns nästan att de ska likna en fläta iallafall.. hur svårt kan de va?! Är aannars helt klar för en utekväll utan dess like och hoppas verkligen att så blir :) Startar med fördrink i köket med N, C och P, sedan vidare till hus 15 och sedan O´learys eller kanske ett försök att ta sig in på Plaza som dock har 23. De märks vart de bär, taggad är jag iallafall! Hoppas ni får en bra lördagkväll kära läsare!


Lyssnade på denna förut och den väcker huuur många minnen som helst från förra sommaren. De va tider de brudar.. Ojojoj..

miss you dudes


saaand

Tjo! Har hunit med en hel del sen sist och tog nu en paus i läsandet.

Visste ni att i Benidorm i Spaninen (där jag förövrigt varit!) blir det  40000 ton sand (tror ja de va) mindre varje år. Detta beror på att det följer med alla turister hem, ni vet sand mellan tårna, sand i håret, sand i väskan, på handduken aa överallt. Lite kul tyckte ja.. Sånt vi får lära oss ;)



Vad jag hunnit med då förutom att jag tagit del av sådan intressant information, Jag cyklade iväg till gymmet efter frukosten och körde lite kondition men saaatan vilken träningsvärk jag har i ljumskarna av den där hemska ljumskmaskinen! Kan inte gå normalt haha. Sen städade jag iordning här inne lite, damsög o grejade, har bestämt att ja ska göra de en gång i veckan. Sen blev de en lååång dusch och sen en sväng till stan. Köpte äntligen vykort som ja så gulligt ska skicka till farmor och till en arbetskamrat. Köpte även nya pärlörhängen då mitt femtielfte par är borta.. Tjaaa de va väl de jag har gjort.

Back to my dear kompendium.

lördagmorgon!

Jaha, då var det lördag! Ska snart slira ut i köket och göra frukost :) Är superhungrig!


Gårdagen blev mycket trevlig trots allt och jag lyckades hålla mig undan böckerna hehe. Träffade Nathalie i köket så vi satt där i flera timmar och babblade och drack lite gott :) Båda var sjukt sugna på att gå ut, men eftersom vi satt där i mjukiskläder så blev det till att sitta kvar hemma istället. Börjar allt trivas i korridoren och förhoppningsvis ska vi få nya soffor till vardagsrummet kanske, så man kan sitta där! En husfest skulle även va kul, de ska de ha i huset brevid idag så man får väl sno lite idéer därifrån!  Nu ska ja kila som sagt innan min mage äter upp mig innifrån!

 


1.16 min

Jag tog mig aldrig så långt som till gymmet! Har sån jäkla träningsvärk iallafall, får skylla på de ;) Ne men jag fastnade i telefonen med Emma, var tvungen o berätta en sån himla kul grej som hände på bussen... Ingen idé att ja försöker berätta de här för inte ens hon fattade över telefon.. men de va kul o höra hur de va med henne iallafall =)

Blev dock avundsjuk precis, de ska ha filmkväll ohär sitter ja alldeles ensam o glor. Jag måste verkligen plugga, de är ju därför jag sitter här. Kan inte göra nåt annat, typ slå på lite Entourage för då får ja bara dåligt samvete över att ja inte pluggar... Ska väl laga nåt gott o äta kanske, är ju trots allt fredag! men ja vet inte vad de skulle vara.. Ne nu vill jag bara att de ska bli imorn för då blire utgång :D

Freitag

Kom precis hem från Willys, handlade egentligen inte mycket viktigt.. Men de började bli ont om frukost så jag tog mig en sväng. Carro är sjuk o de är tråkjigt för jag får göra allt själv..

Ikväll verkar de bli lungt och där med lite tid o rum för lite mer plugg antar ja.. Ser hellre några avsnitt av Entourage men vi får väl se hur de blir med den saken. Nu ska jag iallafall ta på mig träningskläderna igen o sticka bort till gymmet, var inga roliga passande pass idag så jag tänkte köra nån timma på sån där klättermaskin eller va de nu kallas! by bye

frukost

Morning! Sitter här o käkar frukost och kollar på vakna med the voice. Börjar kl 10.15 idag och bussen går 09.33, tänk på den tiden man behövde åka 10 min innan man började.. De va skönt de! men de är skönt o slippa cykla iallafall, för ja skämtar inte när jag säger att de är 90graders lutning de sista 1400metrarna! Typ.

Igårkväll började jag ju kolla på Entourage och de va skitbra! Så de ska bli kul o följa, finns ju en del säsonger. Hej hej


F&S

Kände mig så sugen förut att ja rullade iväg till gymmet, körde maskiner 1 timma och sedan ett spinningpass. Ja, jag är stollt! För jag har tränat jättedåligt på sista tiden och ändå orkade jag. Himla jobbigt och har ja inte träningsväk imorn är något fel. Imorn ska jag nog testa ett gympa eller Corepass! :D För nu ska de bli ordning på tränandet!


har fortfarande inte duschat, men ja ska väl masa mig dit snart. Sen blire Entourage, har säsong 1 att börja följa. Niiice.

 


sweeet



Tog en paus nyss och PWade bort till Ica i Valla för att köpa godis. Var så galet sugen på de! Tyckte på nåt vänster att jag förtjänade de.. Men jag har ju trots allt fått en hel del gjort idag, bara typ halva kompendiet kvar hehe. Men jag har ju mer än en vecka på mig så de är rätt lungt. Får sån panik bara när alla i klassen statusuppdaterar på facebook typ: hinner inte med allt! Har pluggat hela dagen idag med! o blablabla..

Har föresten alldeles precis bestämt mig för att binda upp mig på Friskis & svettis i 6 månader till en kostnad av 1090kr. Jag älskar att vara under 20, allt är så himla mycket billigare! :p pratade nämligen med en i korridoren som tränar där så då kan vi gå tillsammans o då blir de ju lite roligare. Får se om jag går dit imorn efter skolan kanske, ligger ju som ja säkert nämt bara några hundra meter härifrån så de är ju perfekt! Kom på detta nu när jag sitter här o onyttighetar mig föresten hehe... Neee tillbaks till allvaret!

tourism of tomorrow

Jag är så otroligt glad idag!! Kommer kunna leva på den här glädjen länge nu :) Trots att jag har ett fett kompendium som ska läsas framför näsan så är ja så glad :D hihi

Som sagt, pluggdag idag och de har börjat bra! Klev upp vid 9, slängde på mig mjukiskläder och gjorde iordning lite frukost. Sen har jag läst o läst o läst. Och ska fortsätta med de nu! Tourism of tomorrow, travel trends and forces of change.


Makaroner o farligkorv

heeey boys and girls! Idag efter skolan tog jag pluggfritt och de pågår fram tills imorn då jag är ledig. Har istället ägnat eftermiddagen och kvällen åt att titta på One tree hill, läsa och svara på de underbart underhållande "powermailet", käkat makaroner o falukorv och typ glott runt lite på internet.

På tal om falukorv o makaroner föresten, så måste jag flika in att de banne mig är billigare än nudlar! Ja köpte makaroner, typ 1 kg på ÖoB o de räcker ju typ till 10 portioner dvs 50öre/portion. Sen köpte jag en falukorv för 20kr och den räcker till sjukt många portioner, aa vi säger 10 där med o då blir de 2kr/portion. Då kan man alltså lite snabbt räkna ut att jag åt en relativt god måltid för 2,50kr! Gaaanska sjyst ändå! Sen om man vill ha ketschup kan man ju lägga till några ören och stuvning ytterligare lite och så kanske lite grönsaker. Men de är ju inte mitt problem...

Men nog om de. I skolan idag fick vi reda på att vi ska på studieresa 8oktober till Sundsvall bland annat. Hade hellre åkt åt andra hållet till Norge, men men. Ska bli roligt iallafall, besöka Birsta galleria och åka upp på nåt berg nånstans i en lift som tidigare tappat stolar hehe. Mixturen va också intressant, men de va himla skönt att komma hem förut måste ja säga, gillar korta dagar bättre ;)

Nu ska ja kolla på film! Tja

nu gåre undan

go morgon! kom precis ur duschen och tänkte sitta här o torka lite. Så skönt o kunna ta de lungt på morgonen. Börjar 12.15 idag och har den längsta dagen på hela terminen, slutar inte förens kl 17! Så idag blir de matlåda. Har en föreläsning först och sen är det "mixTur". Då ses alla turare på skolan och idag ska vi lyssna på en som varit på praktik i Kina och en som varit på Antarktis, spännande!

Har föresten hittat en som har oskyddat internet här, moahaha, här är grannarna minsann gästvänliga! De går multisnabbt allting och igår kunde ja minsann få se på Gossip girl :D


Riktigt härligt väder igår..


my criiiib

Hej mina små vänner!

Dagen inleddes med en väääldigt påtvingad joggingtur, låg i sängen igårkväll o planerade vart ja skulle springa och hur bra allt skulle bli. Imorse känndes de inte lika kul.. Men ja kom iväg iallafall och de känndes skönt o slippa efter skolan. Halv 1 gick bussen till skolan, Carro har inget bra inflytande på mig, vi gick inte ens sista biten från hållplatsen på stan och upp till skolan utan tog buss.. Haha. Hade förövrigt glömt plånboken med busskortet i så ja fick betala 24kr på buss idag, surt.

Dagens föreläsning handlade om miljö och turistens påverkan på den och tvärt om. Hyfsat intressant! När jag kom hem slängde ja ihop lite mat och la mig i sängen för att läsa ett kompendium som vi ska diskutera på seminariumet nästa vecka. Även de på engelska, givetvis.. På nåt vänster hamnade jag iallafall på en klocksida och beställde hem vääärldens snyggaste klocka precis. men de blir en hemlis om hur den ser ut ihihi, bara Maud o Linda som vet.

Igår möblerade jag ju om, efter 2 veckor hehe. Men de blev mycket bättre än innan, nu skulle ja bara vilja ha en soffa och byta ut skrivbordet mot ett matbord. En platttv och en 120säng skulle ju inte sitta fel heller! Men här får ni en titt äntligen hur ja bor =)






Ser lite sterilt ut, hittar saker hela tiden som jag vill köpa för att piffa upp lite, men de får bli nästa månad. Finare IRL, så kom hit o kika istället vetja :D

hej då min nymöblerade lägenhet

Nu ska ja till skolan tralalalala!

käre holloway..

Och idag kom den, min kära lilla bok. 700 sidor engelsk literatur, nu mår jag som bäst. Började läsa, men kände att jag behövde en liten lur, men nu har jag klarat av kapitel 1, bara 6 kapitel att ta igen. Go go go.. Sjukt dålig på engelska är jag också, men man kanske kommer in i de litegrand, hope so. Men lite lättad är jag allt, en i min korridor har 10 böcker till hennes första kurs, ja har 2 hehe..

Dagen har annars mest gått åt till att flänga runt i stan, först Rusta då. Fick med mig ett skoställ, en filt, hårinpackning och galgar. Sen åkte vi hem, lämnade sakerna och fortsatte till Ica i Valla för att hämta ut böckerna och för att handla eftersom man fick 10% på första handlingen där. Slänge iordning lite käk så fort jag kom hem, moterade ihop skostället, blev grinig över att de inte passade, somnade, läste och nu är ja här. Spännande vaaa... Är ine min dag idag förövrigt. Lite grinig.. Men sånt är livet, såååånt är livet...

the world is a book, and thoose who do not travel read only a page.





3rätters i badhusparken!

Ny vecka igen, satan va snabbt tiden går!! Om 2 veckor har jag tenta och ja har inte fått boken ännu :s

Kom på mig själv igår med att ja sakta men säkert börjar se de här som mitt nya hem, mina klasskamrater som mina nya klasskamrater, börjar liksom glömma allt annat.. Och jag trivs som fisken i vattnet, och tur är väl de för annars skulle de ju vara lite jobbigt att bo här i 3 år. Idag ska jag och Carro ta en förmiddagsutflykt till Rusta, stannar nog på Willys med, får passa på när man är i de delarna av stan!

Igår var den riktiga riktiga avslutningen på dessa 2 introveckor. Några i klassen hade fixat jättefint med massa god mat, filtar och kuddar, ljus, musik och gitarr. Midnattsmiddag åt faddrarna stod nämligen på schemat! Sågs dock vid 10 för annars hade de nog blivit himla kallt. Till förrätt bjöds kex, ostar och vindruvor, huvudrätt korv med bröd och efterrätt kladdkaka med grädde. Riktigt mysig kväll =)


 



När jag kom hem ringde jag ett långt och välbehövligt samtal så nu har jag en mindre sak att tänka på..


Söndagssysslor

Tjenare tjenare. Söndag idag och det känns mycket bra att vara pigg och få lite nytta gjord.

Cyklade ungefär en km bort där de finns spår, egentligen skidspår men ja tänkte att man väl lika gärna kan springa där. Tänkte bara ta 2,5an och först var de jättebra skyltat o allting, men de dröjde inte länge förens jag var helt vilsen! haha, blev mer än 5km tillslut och jag var helt slut. De var blött, halkigt, stenigt och rotigt överallt.
Men jag överlevde och åkte hem och tog en dusch.


Kl 14 - 18 har jag tvättstuga och kom precis därifrån, fattade ingenting först men förhoppningsvis är tvätten hel o ren när jag kommer ner sen.. När jag hämtat första tvätten ska jag laga lite käk, har inte bestämt vad ännu, men de står mellan pannkakor och pastasallad. Ikväll är de även städmöte i korridoren vilket verkligen behövs känner ja. Efter de blir de middnattsmiddag i Badhusparken, kommer nog bli kallt! :p

Igår var jag hemma och tog de hur lungt som helst, käkade popcorn och åt godis. Sen fick jag även låna Twilight, men somnade ganska snart så ja ska kolla klart på den sen tänkte ja för den är ju himla bra =)

Hej hopp

som jag ställer till de för mig

kommer aldrig kunna somna ikväll! Skit skit skit. Jag var så glad imorse när jag vaknade..

grannkul

jag hatar att vänta!!!!!

Måste bara tala om att jag och Saga precis stod o vinkade till varandra, haha, ja ser rakt in hos henne o såg att hon satt vid datorn. Aa de va kul...Tur att man är lättroad.

ugly

Skulle tippa på att jag är en av världens sämsta människor just nu, man gör inte så här och jag vet om de.. De är fult att såra andra. Väldigt fult.


Ja gillar sittningar!

hej mina vänner. Har inte klivit upp ur sängen ännu, men jag har inget som ja måste göra idag iallafall så ja kan allt ligga kvar här ett tag till.. Den är himla skön min säng, men de är en fluga som tagit sig in och irriterar mig till döds!

Ja igår var avslutningen på nollningen och det var sittning i skolan. Kaffeterian hade förvandlats till bar, en sen hade byggts ut och långborden var parkerade. Stämningen var på topp och de va jättegod mat! Tyvärr krånglade min kamera med dåligt batteri men några bilder hann ja allt klicka.


 

Japp men då va nollningen slut då och man kanske kan börja leva ett normalt liv! Lite sorjligt, men man hade inte direkt haft råd med en vecka till! Åka taxi hem är tillexempel inte gratis kan ja säga.... Ne nu ska ja spara på min kosing ett tag. Förutom de att ja o Carro ska åka in o käka pizza nu då :p Men de blir en fin avslutning på allting! Kvällen igår var iallafall top notch, hoppas eran var lika bra =) Hej


go natt

prinsessan fick sin prins

locki lock

FUCK, de regnar, jag som hade lyckats göra världens finaste lockar!! Blä.. Bussen går om 11 minuter så jag kommer vara tvungen att gå ut :( För övrigt fick vinterpälsen åka på idag! Väl förberedd!


i dag ska ja bli fin som en kanin

Hej på er!

Föreläsningen idag var riktigt bra och bra lärare, annars har vi haft en gammal gubbe och har hår som står upp på ena sidan som är skittråkig. Att höra att turismen i Sverige ökar oc att det kommer finnas gott om jobb känns himla bra med!

Efter skolan tog vi en sväng på stan, kollade klänningar till sittningen ikväll, men bestämde mig för att ta en kjol och ett linne jag redan äger. Har inte råd med sådann lyx som att köpa en fin klänning :p Nu har jag duschat och fixat naglarna lite, för idag ska jag verkligen ta mig tid till att göra mig fin, har inte hunnit de nån gång på dessa 2 veckor! Käkat lite har jag även gjort, men man får ju lov att spara sig lite för ikväll bjuds de på Jämtlänsk buffé! Hoppas de blir gott men de tror jag nog =) Är inte så många iklassen som ska på sittningen, men vi som ska dit ska ta en fördrink hos fadder Lisa kl 18 så de är väl bara att börja locka håret snart för de brukar ju ta sin tid. Hej

time to go to schoooool

Hola hola, idag är de föreläsning igen och ja har fortfarande inte fått boken.... Ja ska kräva att få den gratis!! Men men, när den väl kommer har jag ingen fritid iallafall.

Gårdagen nu då, haha. Mindre kul o gå till bussen o sitta på bussen iklädd turistkläder ;) Tur att ja inte va själv, då hade de varit väldigt pinsamt :p Väl där var de typ jag, Carro o två till som klätt ut sig. Dåligt, men de va inte så många där heller. Faddrarna där emot var myyycket stiliga, flygvärdinnor va de såklart. Efter nån timma i Abc gick vi mot Oscars där soppan alltid serveras på torsdagar. Himla mysigt ställe =)

Nu måste jag definitivt börja röra på mig, men först får ni se lite bilder!


vi äro turister

Lite häftigt är de allt att de man kan sitta här vid skrivbordet och se ett flygplan flyga över huset bara några meter ovanför. Är inte så långt till flygplatsen härifrån så de är ju inte så konstigt, men de är coolt! höhö

Blev en riktigt lång runda förut och ett tag var jag helt vilsen, himla kul att utforska området! Upptäckte att jag bara har några hundra meter till Friskis o Svettis, kanske blir ett gymkort där någon gång i framtiden, de ska tydligen vara de billigaste gymmet i stan. Så dumt att man måste binda upp sig så länge bara.. Nu sitter jag åter igen o väntar på bussen, ska ta 14.43 för att åka in och kolla på loppis efter något att ha ikväll då vi ska vara utklädda till turister. Haha, får väl tänka i sällskapsresebanor! Midjeväska, solhatt, kamera osv haha.. Blir iallafall förfest i Abc och sen är de ju sopptorsdag på kåren, får hoppas vi kommer dit denna gång!


Jäktigt

Vaknade ännu en dag av att solen skiner, helt otroligt skönt! Så snart ska jag ta en prommenad/motionsrunda, är fortfarande inte helt hundra efter snart 3 veckors halsont o förkyldning så de får bli något i det lugna slaget.

Gårdagen blev lite hektisk då vi va på stan ett bra tag och skulle passa bussar hit o dit till Willys, men jag fick med mig litegrand hem. 2 leggins för att ladda upp lite för vintern med lite tjockare, en väst och sen massa mat igen. Men nu ska ja inte behöva handla mat på länge. När ja kom hem var jag sjuuukt hungrig och trött, men då var det bara att slänga på sig lite andra kläder och gå ett hus bort där de andra redan befann sig och hade gjort iordning en riktig taccobuffé, var hur gott som helst! Sedan blev de lite fotboll och Elin och Johanna fick shotta tequila ikapp..Haha paybak time kallas de.. gick åt 2 flaskor tror ja, undra hur de mår idag ;) Vid halv 9 tog vi bussen in till lokalen och de andra kom också, dock var det inte många faddrar som klarat sig hela vägen utan låg hemma redan haha. Jag hade iallafll inte vidare kul och tog bussen hem igen vid kvart i 10. Var skönt att komma hem i tid och bara ta de lungt =)



Spaderfaddrarna var utklädda till tanter de, sjukt snygga!

solsol strålande sooool

go förrmiddag!

Tänka sig vad man hinner med mycket om man går upp i tid en ledig dag som denna! Började morgonen med att inviga min damsugare och plocka iordning lite här, har väl inte hunnit bli så värst stökigt, men de är väl lika bra o försöka vara noga innan de ser ut som ett bombnedslag. Sedan tog jag en dusch, gick ut till köket där det däremot såg ut som ett bombnedslag, minst sagt! Jag hämtade damsugaren, damsög, moppade golvet och torkade bänkarna. Snacka om att jag är stolt! De roliga är att jag är hur noga som helst med att städa bort efter mig själv... Aja, nu är de inte min tur på länge att städa iallafall.

Sen tog jag med mig alla papper vi fått i skolan o satte mig ute på balkongen och läste. Himla fint väder =) Är fint väder jämt här, de är här man skulle vart i sommar känns de som.. Nu är jag tillbaks på mitt lilla rum och ska alldeles strax gå ner till bussen för att möta Carro. Vi tänkte ta en sväng på stan, och sen måste jag till Willys igen också eftersom Ica här på Frösön stängde redan kl 19 igår så ja hann inte dit..

Ikväll ska vi nollor bjuda faddrarna på fest, har hyrt ABClokalen, men innan de ska min rutergrupp hem till Bojjan på lite mexikansk förfest. Blir taccos och tequila (det sistnämnda till faddrarna, så ni behöver inte oroa er där hemma.. ;) Men nu ska ja kila! Ha en fin dag i solen! hej  

Mat


Tänkte bara visa vad jag kommer käka rätt ofta numera. Grönsaker, nudlar och citronpepparsås! Gött och billigt! När man vill lyxa till de kan man ha kyckling i.


en helt vanlig dag

Hej hopp! Nu var jag hemma igen efter en seeeg föreläsning. Känndes som om stora delar av klassen satt o halvsov efter gårdagens bravader. Inklusive jag. Nej, men jag tror aldrig i mitt liv att jag lyssnat så noga på läraren och varit så koncentrerad som jag varit nu på de senaste föreläsningarna :p

När ja kom hem tänkte jag att jag skulle laga stuvade makaroner och korv, men jag orkade inte och slängde in en pizza istället.. ;) Träffade en ny och väldigt trevlig granne i köket och de var tydligen hon som flyttat på mina grejer i frysen, haha komiskt. Är liksom ingen organisation alls bland frysarna o kylskåpen.. Har precis betaltat räkningar och äntligen fixat adressändring. Jag som trodde att jag skulle somna så fort ja kom innanför dörren, men se så man kan hålla ut! Måste iallafall ner till Ica sen o köpa lite mjölk o mjöl, lite glass vore inga fel de heller! Hihi.

Hur mås de

Fyyy farao mina vänner! Det blev vinlekar för min del trots allt igår och de va bland de värsta jag nånsin gjort! Typ.

Vi delades in i 4 lag, skulle springa, på olika sätt, typ plocka svamp, hjula, baklänges osv fram till en fadder som gav oss en mugg. Sen snurra 4 varv och sedan springa tillbaks, vårat lag vann nästan varje gång tålls att tillägga vilket alltså betyder att vi drack hejdundrnde snabbt kan ja säga. Detta gjorde vi väl ett tiotal gånger och förbrukade box på box... Sen kan ni säkert räkna ut resten själva. Men kul var de och vi gick vidare till ABClokalen och efter de efterfest hos Fredrik där de inte va så jättekul. Så efter ett tag tog jag, johan och Bojjan taxi hem eftersom de också bor här borta på landet.. Och snart ska jag kila ner till bussen för kl 13 börjar dagens föreläsning. Tänkte faktiskt köpa ett busskort lat som jag är ;) Men man får passa på nu innan man fyllt 20 för då kostar de dubbelt så mycket att åka buss!

Fick äntligen pengarna idag också så de känns himla bra! :) Bara o hoppas på att boken kommer sen ocskå så jag kan läsa ikväll då schemat faktiskt är helt tomt för första gången sen skolan började!

jag vill ha min bok!

Tjenare tjenare! Nu ligger jag här i sängen igen, med datorn i högsta hugg. Tror ni att böckerna kom idag? Ne.. Tror ni pengarna ko? Nee... Skärpning Adlibris och Csn!

Käkade precis fiskpinnar och mycket gott hemmagjort mos, riktigt gott! Eller ja, för att vara billig skitmat som man lagar hemma i en fattig studentlya. Ikväll är det vinlekar på studentplan som står på schemat, får se om jag åker in, Carro ska nog inte med och de är inge kul o åka hem själv på natten och sista bussen går halv 11.. Hur orkar man bo så här ocentralt?!


liggsår?

Ja börjar seriöst få liggsår... Har typ legat i sängen hela dan haha. Har inte varit utanför dörren fast de har vart fint väder. Skämms lite, men nollningen fortsätter ju en vecka till så man måste ju vara utvilad! ;)

Imorn ska jag till skolan kl 10.15-13.00. Hoppas mina böcker som ja beställt kommer! Känner att man börjar hamna lite efter om man inte kan börja läsa snart.. Hoppas även pengarna från csn kommer för som jag tidigare sagt så försvinner pengarna iväg och jag fattar ingenting! Vill inte kolla på kontot efter gårdagen... Bläsh..

försöker att inte tänka på hur mycket saknad som finns! De är lätt nu, men de kommer inte att bli lättare..

mat

Ja blev så grinig förut när jag upptäckte att nån flyttat på mina grejer i frysen! Så nu ligger allt utspritt på massa olika ställen och ja har ingen egen hylla!!! GAH. Verkar vara nån jävla nöt som bor här iallafall...

Måste iallafall lag ihop nåt nu innan kl 18 då min tvkväll börjar. Men ja vet inte vad..

en vecka

Hej på er! Då var de söndag och jag har bott här i Östersund och min lilla lägenhet i en vecka. Veckan har kännts jättelång med tanke på att de har hänt grejer så gott som hela tiden! Men de har verkligen varit toppen. Idag är de dock inte lika toppen men gårdagsnattens bidragande orsaker var värt det, absolut!

Vid 12 nångång igår började parden från skolan ner till Badhusparken. Våran flotte var betydligt snyggare och såg bättre ut än jag räknat med och det var verkligen stenseriöst allting!haha. Loppet startade och givetvis hade Byggingenjörerna den bästa flotten och vann stort. 2a kom Sportstesharna och 3a kom vi! Så de va ju skitbra :D När alla skulle runda den ö man skulle runda var de tillåtet att kasta "äckel" på allas flottar så det kastades allt från surströmming, thaimat, ägg, ättiksprit och ja vet inte vad, men nu kan ju gissa hur gott de luktde! Blä.


Sen var det dags för prisutdelning och ytterligare lite tävlingar, men jag orkade inte vara med och åkte och storhandlade på Willys istället! Inte alls jobbigt att åka med 3 kassar i världens motvind huur långt som helst.. Men jg överlevde. Sen va de bara att börja göra sig iordning för sittningen. Kl 18 anlände vi till Fredrik i klassen där de allra flesta höll till. Världens skönaste lägenhet, klättrade man ut genom fönstret hamnade man på taket och eftersom de va soligt satt vi där ute ett tag tills de blev allt för kallt. Redan vid kvart i 8 var vi dock tvugna att gå ner mot Marité där vår och Sportsteshs sittning ägde rum. Alla fick en lapp runt halsen där man skulle få så många som möjligt ikryssade av sin fadder. Gissade vem som klarade alla? Woho! Maten var iallafall ritkigt god, italiensk buffé. Sjöng lite och hade allmänt trelvligt, lite balkänsla över de hela fast med bekväma kläder! Sen var det dags för alla nollor att framföra låtarna som vi skrivit, skitkul o se alla o de var allt roligt att få sin tid i rampljuset med ;) Även fast våran låt inte var så värst.. ;) Refrengen är illafall Rudolf med röda mulen! "Turare med lila huven, de är våran nollningsklass vi har bestämt oss för detta för allting annat är ju kasst. Men en sen nollningsnatt faddrarna de sa, drick upp nu annars du upp gå klockan sju, SKÅL!" sen minns ja inte mer..


Ruterbordet!





Klockan gick och övervåningen öppnades dit allmänheten och alla andra nollor kom. Så vi dansade oss svettiga, samlade kryss och hade allmänt jävla roligt! haha, de fortsätter verkligen bli roligare för avarje kväll som går! Tyvärr stänger ju även ställena här när man har som roligast så som de alltid är. Men då var de meningen att jag och Carro skulle med på efterfest hos en byggare, var ett bra gäng ett tag, men tillslut var det bara vi 3 kvar så vi tog en taxi hem istället efter lite nattkäk såklart. Även en ekonom som ja inte minns va han hette egentligen skulle med, han va så sjukt lik Karl-filip så jag kallade honom för Kalle-fille o de går allt att dra många skämt om konungens son ska ni veta.. hahaha... Ja ni de va roligt de. Hem kom vi, men inte gick ja o la mig inte, har fått en dålig vana att sätta mig vid datorn när jag kommer hem så den här dagen kommer jag bara dega runt! Har fortfarande inte kommit ur sängen så de är ju en bra start ;) Är bakishäng i studenternas hus ikväll, men jag klarar nog av de på egen hand. haha

Hoppas alla andra hade en bra lördag! =)


Flottrace

Go morron. Jädrar vad jag har sovit i natt! Både jag och Carro var så trötta så hon kom inte hit, istället somnade jag redan innan 21 och klev upp för ett tag sen haha! Hade en del att ta igen.

Klockan 11 ska jag möta Hanna här nere och då ska vi åka till skolan där vi sedan ska gå på parad ner till Badhusparken med allas flottar. Idag vankas nämligen flottrace i Storsjön. Jag har inte varit delaktig i bygget och ska tack o lov inte paddla, men de ska bli kul att se :D Ikväll blir de även Afterflottraesittning och de är då vi ska framföra våran sång och dans, sången kom vi på när vi var hos Elin, men någon dans har vi inte än så vi får se hur de går... :p Den stora frågan nu är bara vad jag ska ha på mig!! Har inga eleganta kläder alls! Och sen ska vi ha 2 sittningar till nästa vecka så man kan ju inte ha samma.. Hmm.. Aja de blir ett senare problem nu ska jag nog bege mig ut till köket och göra lite frukost. Hej


iam having fun

skrivet vid kl 14 typ..




Hoj! Nu har de hunnit hända hur mycket som helst se sist bara för jag inte skrev igår.. Jobbigt.

Igår började jag dagen med en långprommenad i morgonsolen. Jag gick hela vägen upp till ett utkikstorn längst upp i Gustavsbergsbacken och de va sjukt jobbigt och brant, men jättefin utsikt! Sen tog jag skidbacken ner och idag har jag träningsvärk hehe..



Vid 1 var det samling på skolan för "nolleslaget" De va massa olika lekar och så vidare som alla nollor gjorde. Det hela avslutades med en stafett där jag fick äta godisrem med händerna bakom ryggen, har aldrig gjort de innan och de va inte så lätt som de ser ut banne mig! Stämmningen var iallafall på topp och vädret lika så, alla program sjöng sina sånger och var allmänt glada!








Sen blev de lite stressigt då de inte var slut förens 4 och vi skulle börja förfesta vid 6 och innan de skulle ja hinna ta mig till Frösön, köpa en present för en tjuga, göra mig iordning och ta mig tillbaks till stan. Men de gick allt bra och lite efter 6 anlände jag till fadderelin, där min grupp skulle vara! Temat var att ha något rött, en grupp hade pirattema, en barnkalas och en nyår. Våran grupp hade tema julafton, drack glögg, åt pepparkakor, åt gröt, kollade på Kalleanka, lyssnade julmusik, bytte julklappar och dansade runt granen! Haha de va huuuur kul som helst! Skulle ju ha gått till kåren o käkat soppa o sen mellan festat lite hos Elin, men vi sket i de och gick direkt till Plaza vid 11 eller nåt istället. Där var de smockat med folk, hur jävla varmt som helst, men askul! Blir roligare o roligare för varje kväll här! Blev lite väl sent och att gå till skolan vid 10 imorse var iiiinte kul. Bläää säger jag bara. Kunde nätt o jämt hålla ögonen öppna under föreläsningen som inte var alls intressant, turismens historia, fast de va som vanlig historia bara.. Nu tänkte jag bara sova bort resten av dagen och ikväll står jag nog över festandet igen, blev lite för mycket av de goda igår så just nu känns de inte lockande att ge sig på de igen. Får se om Carro kommer hit o käkar pizza med mig, gotti.






Köpte för övrigt äntligen gardiner förut, så nu slipper ni och mina klasskamrater mitt tjat! :p Jättefina är dom, och jättedyra.. Köpte även 2 blommor så nu är de fint i fönstret!


Hemmakväll!

Hej friends! Jag, precis som de flesta andra bangade Marité idag och gick bara på brännbollen. Var spelkväll hos en i klassen med, men de känndes bäst att bara åka hem och mysa till de med lite popcorn. Som för övrigt tog slut nu..  Brännbollen va annars kul, men de blev snooorkallt! Va så himla fint väder när vi träffades men så fort solen frånvarade blev de typ minusgradigt..


Förut när jag låg o sov som allra skönast knackade de på dörren och då ville min hurtiga klasskamrat o granne ta med mig på ett träningspass. Eftersom jag är halvsjuk blev det bara en cykeltur, över en bro här i krokarna. Blåste hur mycket som helst men de va fint och kul att se sig runt lite. Måste börja göra de sen när man får lite mer tid! =)

PS. Jag väntar mail från den som ja väntar de vet vem, I want to hear about your life and tell you more about mine! DS.


gardinjakt

Nu är jag hemma från skolan och tänkte väl ta mig en lur nu! Gick på gardinjakt efter vi slutat, har världens beslutångest och innan jag hann bestämma mig hade jag handlat upp alla pengar :p Köpte 3 krukor, ett tidningsställ och ett schampo. Föreläsningen föresten var riktigt intressant, världens bästa lärare som vi tyvärr inte ska ha så mycket denna kurs. Ja trodde de skulle va världens högsta tempo o man inte skulle hinna skriva, men de va som gymnasiet känndes de som så ja hoppas de fortsätter så här! =)

Har saker som behövs göra heeela tiden verkligen, har samlat lite disk som måste diskas nu tillexempel och så skulle de va skönt o laga lite matlådor så jag har.. Vid halv 6 ska vi samlas ikväll och då Blir de brännboll och gfrillning och fortsättning på Marité men jag tror jag skippar utgång ikväll, men den som lever får se ;) Hej

god morgon onsdag

Dåså min vänner var jag här igen. Betyligt tröttare och betydligt slitnare än igår. Haha. Börjar skolan kvart över 11 idag så de är ett tag kvar. Hoppas mina böcker kommer snart för vi skulle egentligen ha läst ett kapitel idag.. Beställde 2 böcker för 800kr igår, sur utgift eller vad..

Gårdagen vart iallafall jättekul! typ 50 pers i en av våra faddrars lägenhet, en smula trångt men de va väl mysigt :p Lekte diverse lekar och försökte lära oss massa sånger, så jag får ta med mig lite nytt o fräsht när jag kommer hem till Krhamn nästa gång! :D Vid halv 11 gick sista bussen ner till stan så då begav vi oss dit och mot O´learys. Va skitlång kö men de gick rätt snabbt, och till skillnad från Mastmagasinet så fick alla komma in... Där inne var det packat med folk, och eftersom de är en sportbar egentligen var det inte så superbra dansgolv, men vi TURare hittade egna ställen att dansa! haha. När klockan var kanske halv 2 ville Carro, en som bor i huset brevid gå hem och jag lovade att gå med henne så då gick vi hemmåt, tog en himla tid eftersom hon inte hade cykel och de regnade och blåste ush ush. Sängen var iallafall fruktansvärt skön att lägga sig i och jag somnade som en stock tror ja.


Våran TURflagga! Alla program har en varsin och så ska man tagga varandras genom att sno den och skriva sitt program på den. Har väl gått sådär hitills! Haha

Jag fick den stora äran att hålla i flaggan på väg till bussen, men på bilden hamnade bara min dubbelhaka..

Dance dance dance



Tro för övrigt inte att man blir friskare av att springa ute på nätterna o roa sig, funderar på att ta en day off, men kollade på schemat och de är inget jag vill missa! :( Men men nu ska ja röra på mig. Hej hej

flottmaterialsamling

Snacka om att de händer mycket i livet just nu, så sjukt mycket nya intryck, nya människor, ny stad, ja allt är nytt och man blir verkligen helt slut! Så många människor jag pratade med igår har jag väl sammanlagt pratat med i hela mitt liv ungefär :p

Hade tur imorse och slapp cykla då Hana och hennes kille tog bilen s jag fick åka med! När vi kom till skolan idag fick va vara i en miniliten sal där alla inte ens fick sittplats. Läraren började skriva en lista på hur en reseledare bör vara, kul täbnkte jag, trodde inte kursen skulle innehålla sånt.. Alla antecknade fint, men efter ett tag kom våra faddrar in och talade om att läraren inte var någon lärare utan en frpn 3an. Haha, dom lyckas verkligen lura oss hela tiden! Sen bar de väg ner mot stan och vi var på jakt efter material till vår flotte som vi ska ha i flottracet på lördag. För min grupp gick de sådär, hittade träplatta.. Men de andra hittade massa frigolit så de kan nog bli riktigt bra tillslut! Vi fick även i uppdrag att koma på en sång och en dans som vi ska framföra på sittningen på lördag. Fantasin var dock rätt död så de får bli en annan dag. Vi var rätt slitna allihop så efter lite fix med kåravgift och mat med Josefine och Petra gick jag och handlade och åkte bussen hem. Sjuuukt mycket pengar man gör av med när man bor själv!! När ja kom hem lagade jag mat och tog hälften till matlåda tills imorn. har liksom inte hunnit tänka på matlåda o storhandling innan.

Har precis vaknat från världens skönaste tupplur, men mammi ringde o väckte.. Tur de kanske för nu måste jag duscha. Blir som sagt O´learys dit alla studenter ska ikväll och vi ska ha nåt lila på oss eftersom lila är vår färg men ja vet inte vad ja ska ha! Ja ja, de blir nog bra, hoppas på en kanonkväll gör ja iallafall! :D Hej hej

Beercompetition

Gomorron!

Jag börjar fundera på hur jag ska klara de här 2 nollningsveckorna levande, är sjukt trött redan idag och har precis svept ett helt jospaket! Gårdagen var iallafall väldigt kul och jag tänkte berätta lite snabbt, började med beercompetition, nåt sånt hette de. Vi delades in i 6 lag och så ställde alla ut sin dricka med 10 meters avstånd eftetr varandra, sen skulle man i tur årdning springa fram och dricka så mycket man orkade och de lag som hann snabbast vann, haha lite dåligt förklaratm men de va kul. Sen var det lite andra tävlingar, korvätning och sist lekte vi pepparkaksleken, min favvolek genom tiderna! ;)

Sen började de bli kallt så vi gick till en lokal där Sportstech hade fest och vi var välkomna. Fick världens chock när jag träffade på Helena som också gick på Brogårn, kul. Efter ett tag började alla bära ut stolar på gatan och snart var hela havet stormar igång, eller va är de de heter när man går runt stolar? aa ni fattar. Upptäckte att jag hade blåmärken på hela kroppen för de gällde liv och död eftersom TUR tävlade mot Sportstech! :p



Efter ett tag var vi ett gäng som gick vidare mot Plaza istället och fortsatte kvällen lite lugnt där, himla trevligt =) Men sån tur var blev det relativt tidigt och jag fick en cykelkompis hem, hon bor på våningen under och jag ska träffa henne 09.50 då vi ska på en föreläsning. Sen ser det tight ut på schemat, men ja måste hinna hem och duscha innan kvällens bravader! Handla skulle ja behöva med, jag har inget o äta o hinner inte äta heller, de är hårt.

Men ha de fint, hej


RSS 2.0