nostalgi

Sökte på Malin Nilsson Kristinehamn på google nyss, så kul har jag. Kom upp massa gamla resultat på orienteringstävlingar jag varit med i. Hah tänk när jag pysslade med de.. Va aldrig min grej riktigt, förutom när jag var typ 9, de måste vart ett riktigt höjdarår där. För jag såg även resultat från när jag var med i Lilla Lidingöloppet 2000 och jag kom faktiskt 121 av 326 st, haha skulle jag inte klara nu om man säger så ;) Har hunnit med rätt mycket i livet ändå nu när man tänker efter.. Jaa ni.



/Maggan

I love life

Båttur idag igen

Trodde jag skulle avklara den här dagen utan att ge mig ut på sjön, men icke ;) Vid 4tiden frågade Emma om jag skulle med henne och hennes far ut o bada o fiska litegrand, och jag nappade direkt. Så 20 min senare åkte vi iväg, kan erkänna att de gick liiiite snabbare än min båt ;) Aa de va en härlig tur iallfall, och jag fiskade upp en liten miniabborre. Mer än så blev det inte.

För övrigt så ringde min tränare förut och talade om att på söndagmorgon ska jag städa efter torgfesten som under veckan kommer att vara här i stan, ska vara klart innan kl 9. Yes. Ska bli kanonkul de också, jag som hade sett fram emot sovmorgon den dagen eftersom ja jobbar morgon både fredag o lördag. Men de är väl bara o börja vänja sig nu när skolan fan börjar snart...

Je je inga trista miner här inte, gäller o ta vara på sista tiden nu!/Maggan

I love life


Äventyr

Då var de dags för en liten resume igen då. Kom alldeles helsliten hem från 2 dagar på sjön igå eftermiddag, de tar verkligen på krafterna att vara i solen hela dagarna! Men de va iallfall 2 kanondagar som började med båttur till Karlstad, gick unt i världens varmaste Karlstad o letade efter mat. Tillslut blev det Kinamat och sedan drog vi vidare ut till en ö o badade o så. När vi kom hem åkte jag, Madde, Emma och Anna ut med min båt istället. Denna gång var det tältning på g. Allt var frid o fröjd tills solen gick ner. Då började de asblåsa och blixtra, var bara o packa ihop tältet och åka till en lugnar plats. Lättare sagt än gjort kan ja ju säga. Fy farao vilket äventyr! Är verkligen allvarlig när ja säger att ja trodde de skulle sluta riktigt illa där ett tag!



Gårdagen bjöd iallfall på sol och vi låg i vattnet mest hela dagen, härligt. Men jag var så bränd sen dagen innan så jag hade ont och de va inte kul alls.. Skulle egentligen vart ut på sjön idag med, åkt till Sjötorp o bränna upp mig ännu mera, men vädret blev ju inte så där super så vi struntade i de. Får se vad de blir istället. Jag är sugen på att shoppa!! Vill åka på en spontanresa till huvudstaden eller liknande. In my dreams, jag ska spara varenda liten krona av min lön. Som för övrigt är helt konstig, såt rtyp att ja jobbat 24 timmar fasst ja har jobbat mer än 30 och ja har inte fått nåt lönebesked för Juni än men för Juli o aa ja vet inte vad de blir..

/Maggan

I love life

Kär i kärleken

har nyligen börjat följa kenzas blogg och hon har ju träffat på en kille på Kreta och hon verkar verkligen så otroligt himla kär! Man blir så glad när man läser det. På ett sätt iallfall, faktumet att han bor så långt bort är väl inte lika kul, men de att dom verkligen tror att kärleken kan övervinna, de är coolt tycker ja. Ja vill också bli så där sunderkär! Sommarkär.



/Maggan

I love life

resume av helgen o så

Ja det har varit en härlig helg, med kanonfint väder här i Kristinehamn, äntligen kan man få kalla de sommar! I lördags så åkte jag hem till Gerd, där serverades det jättegod äppelpaj med mera och sedan åkte vi vidare till coop. Inhandlade lite smått o gott att käka på, planerade nämligen in en liten picknick i hamnen, och ingen picknick utan mat liksom.. Satte oss sedan på vår favoritespot och bara hade de allmänt härligt :) Lyssnade på Thomas di leva med flera som uppträdde på Kristinehamnskalaset. Fick oss tydligen några kompisar under tiden också, haha jag ska aldrig mer prata med nyktra personer när jag druckit en smula för mycket har jag iallfall lärt mig nu. Men det var underhållande.

Idag har jag, Anna och Emma vart ute på sjön. Åkte till nåt helt nytt place och de va supergott :) Stekte på rejält och de är jätteskönt i vattnet nu också så de kan väl knappt bli bättre. Uttjatat inlägg.. Men sen iallfall gick vi in mot stan, va tvugna att bada på vägen för annars blev man helt lök.. Seeeen nu så har vi vart i Skärgården o käkat lite kvällstugg bland dom trevliga små äckelmyggorna.

Imorn ska jag nog hänga med mor o far till Karlstad, med båten. Ska hämta Linda o så, lär ju inte alls bränna upp mig ännu mer då menar ja.. Är redan röd som en jultomte i fejjan.. Aja. På kvällen blire förhoppningsvis tältning på någon av våra vackra skärgårdsöar, Toppen!/Maggan



I love life

jahopp

Idag var det en vecka sen sist som man hade riktigt jävla kul, så idag vill jag att de ska hända nåt kul igen!! Inget här lär väl bli roligare än Göteborg hur mycket man än försöker men ändå. Har inte så mycket mer planer än att jag ska åka in till stan, duscha, raka benen (!!) och sedan träffa Gerd. Får se vad de blir av de sen, är ju alltid kul o träffa gäddan iallafall :)

/Maggan

I love life


Snabba cash

fortfarande kvar i Ayianapaträsket och inget känns så underbart som de. Men jag ska iallfall berätta vad jag har gjort idag. Jag började jobba vid halv 10, sen efteråt så åkte jag, Amanda och Louise ut med båten, blev Kalvön idag och de va riktigt härligt! Badade, solade lite och bara njöt :) Sen kom även Elinor o tittade förbi på vattenskoter. Louise va tvungen hem så vi vart inte ute så länge, men innan vi skiljdes åt tog vi en glass på Pärlan också, min andra för dagen... Skärpning! Aa, imorn är det iallfall sista jobbdagen på ett bra tag så då blire väl inte lika mycket glass iallafall! Ska bli så skönt :D

Ikväll ska jag nog bara mysa runt här hemma, njuta av vädret och gå o lägga mig i god tid. Lyssna på lite ljudbok kanske. Lyssnar just nu på Snabba cash, riktigt bra bok om 3 olika snubbar vars liv kretsar kring knark och krimilanitet i Stockholm. rekomenderar den starkt.



/Maggan

I love life

Vill tillbaks till Napa nu!

Fasiken! Gårdagens snack om Ayia napa gjorde så att jag var tillbaks i den skiten igen, vill bara dit nuuuuu... Har kollat på bilder på Efterfesten nu och de går inte o begripa hur kul man hade där nere.. Kommer aldrig klara av ett helt år i skolan innan man kommer dit igen... Och nu i Juli ska det tydligen vara mest killar där, Agusti är tjejmånaden så nu skulle vara perfa att åka verkligen!! Barrundan.. Lock in partyt... drinkarna.. shottarna... folket... Zorbas... sena nätter... framförallt, Grabbarna Grus...

 



/Maggan

I love life

24 juli

Pust och suck. Nu är jag hemma efter en varm arbetsdag på Pärlan. Skulle egentligen sluta 13 men de va så mkt o göra, vilket inte är så konstigt eftersom vädret är toppen för den som nu missat de. De är såna här dagar man vill ha ett utomhusjobb!! Men jag ska inte klaga, skönt o ha nåt iallfall.

Igår kom ju Emma hit, vi satt väl mest o snackade lite, käkade mat och sedan gick jag, hon och Linda till Pärlan och tog en glass, som om att ja inte redan äter nog med glass när ja jobbar.. Men iallfall där satt vi rätt länge o snackade Napa, Linda har väl fått mig och Emma att verkligen vilja åka dit o jobba nästa sommar nu! Om man åker ner på våren typ så är man så gott som garanterad jobb, skulle verkligen vara great! Sen jobbar vi i Norge till hösten o sen sticker jag till Sälen/Åre o jobbar till vintern. Efter det åker vi till typ Usa, thailand eller Australien. Japp så önskar jag att mitt nästa år ska se ut iallfall!



Efter att vi suttit klart på Pärlan skjutsade jag hem Emma till stan i båten, riktigt soft måste ja säga. Satt där helt själv på vägen tillbaks o filosoferade för mig själv.

Idag fyller Linda år föresten, Grattis.


/Maggan

I love life

Solig dag

dagen har bjudut på vackert väder och det tackar vi för :) Har solat litegrand och alldeles nyss tog jag och pappa en sväng med båten, gick riktigt skönt o snabbt nu med ny motor o allt!

Nu dök Emma upp här också, hon hade vart på Pärlan så hon tittade förbi, tänkte skjutsa in henne med båten sen så de blir nog bra :) Men nu ska ja socialisera mig lite./Maggan

I love life

En eftermiddag med Gerd.

Hallå i stugan. Sitter hemma hos Gerd o glassar nu, har precis kommit in och de va riktigt skönt för de är kallt ute om kvällarna vill ja lova! Har hängt med Gerd mest hela eftermiddagen, käkat glass på Prallan, spanat på de otroligt roliga folket i Kristinehamn (50+), spelat minigolf i Gästhamnen och bara suttit o snackat. En kanoneftermiddag med andra ord. Jag kan för övrigt tala om att ja vann golfen höhö.



Gerd är iväg o poppar popcorn nu tror ja, o tar in sina kaniner, undra om nån har rymt eftersom de dröjer så.. Aja de märks. Hoppas alla haft en bra dag idag som alla andra brukar skriva för att få ett snyggt avslut på inlägget/Maggan

I love life

Present

Blir lite väl varmt o befinna sig i solen precis hela tiden en sån här dag när man inte kan hoppa i sjön o ta ett dopp så nu hamnade ja här igen. Ska snart sätta mig på cykeln o cykla in till stan. Måste nämligen köpa en present till Linda som fyller 21 i övermorgon. Det som står på hennes önskelista är pengar med stora bokstäver och en bil går bra också inom parantes... Hmm vilket ska jag ge, en lhundralapp i ett litet kuvert eller en leksaksbil? Aa ja får väl komma på nåt..

Försökte få tag på girlsen i klassen förut med, men iallfall 3 av 6 var upptagna bara för att jag är fri som en fågel idag :P Så jag får väl se vad kvällen levererar, jag vill iallfall göra nåt när de äntligen är bra väder!/Maggan

I love life

mmmm

Nu ligger jag ute i solen o gottar mig. Känns äntligen som om denna dag kommer bli fin hela dagen! Hoppas iallafall.

/maggan

I love life

fred

Satt här o kollade igenom lite bilder och plötsligt slog de mig hur ofta jag använder mig av samma "pose" på bild. Jag gör det såkallade peacetecknet, jämt! Det är väldigt vanligt bland andra har jag sett också, men ja gör de fan på varenda bild! Iallafall när ja druckit lite.. Aa ja samlade ihop ett litet kollage iallafall, kul som ja har de.



Så nu blire till att ställa sig framför spegeln o öva in nåt nytt../Maggan

I love life

från glad till ledsen på 1 sekund

Mamma mia var kanonbra tyckte jag! Jag gillar inte musikaler egentligen, men Abbalåtar går ju alltid hem. Jo men den rekomenderar jag starkt iallfall :)

På vägen hem skulle jag stanna o ösa båten och då gick mina jeans sönder, så nu har jag deppat ihop totalt... För de första kostar de hur jävla mycket som helst med jeans och för de andra så hittar jag aaaaldrig några som jag verkligen älskar, man känner sig bara enormt fet när man ska handla byxor.....blä.

Nog om de. Imorn hoppas jag på att nåt kul händer, maby med brudarna, who knows.

/Maggan
I love life

jobb&bio

Började jobba vid halv 10 idag och de va riiiktigt segt att komma upp kan ja säga! Och ja va helt borta hela förmiddagen.. Nu har ja precis vart med mamma in till stan och köpt jäst o sånt, ska baka bullar. Och ikväll ska jg mamma och vårn arbetskamrat Britt på bio, Mamma mia. Hoppas den är bra, annars riskerar jag nog att somna.



/Maggan

I love life

resume från Göteborg

Japp då har jag äntligen sett lite mer av vad den sköna staden Göteborg har att erbjuda, och den var verkligen över förväntan. Dock står jag fortfarande fasst vid att ja gillar Stockholm bättre i storstadsväg. Något som inte var en sån poppis åsikt från Göteborgarna själva. :P

Men iallafall, jag och Emma åkte ner till Gbg i går då, tog fan 4 timmar! Men vi hade en del att snacka om och en del o käka på så de funkade. När vi kom fram mötte vi upp resten av familjen och så käkade vi lite och så. Såg Muggen typ de första vi gjorde där nere, däru Louise ;) Aa iallafall sen tog vi buss till Annas moster som bodde en liten bit utanför centrum, där instalerade vi oss och gjorde oss i ordning lite. Trevlig familj för övrigt. Vid 8tiden åkte vi till någon snubbe som hette nåt som jag inte minns, men de va lite förfest där iallfall. Aningen skillnad från hur det ser ut här hemma kan jag ju lova.. Upptäckte att vi behövde lite mer dricka så jag och Emma gick till Ica och sedan gick vi vidare till festen som vi alla var där för, Annas kusiner hade hyrt en lokal och det var beachtema. Det var en kanonkul fest och det var jättekul o träffa massa nytt kul folk, skillnaden var stor även på den froten än här hemma kan jag ju lungt tala om! Och en slutsats som jag drog redan på tåget ner var att Göteborska är såååå fint!



Ja iallfall väl på festen så dansades de och minglades, och som Emma skrev i sin blogg så var det även bra musik eftersom att jag och Madde var stamkunder på att önska låtar hos Dj:en, som för övrigt blev redigt irriterad efter ett tag kan ja tro ;) När klockan började bli runt 2, då de flesta fester brukar runda av sig hängde jag och Emma med på en så kallad efterfest hos en med vääärldens genom tiderna snyggaste lägenhet. Förutom att dom inte kunde erbjuda någon Bössankebab så va de jättetrevligt haha. Blev till att somna kvar där eftersom att vi inte hittade hem och innan vi åkte hem i morse blev det lite Xbox spelande och sådär men vid 10snåret smög vi in på vårat rum iallafall där vi väntade oss en riktigt arg Anna, men dom var nog mest oroliga kan ja tro för vi hade inga mobiler med oss, som vanligt.. Men iallafall förmiddagen gick åt till att ligga o glo och skratta åt skämt som va så dåliga att de inte gick att sluta o skratta åt dom. Såna där skämt som bara vi 4 förstår oss på.. Måst då bara lägga in här att jag avgudar mina brudar mest i världen. Framåt 2 var det iallfall dags att fara in mot staden igen och då jävlar skulle Maggans mage matas med pizza! Hade legat o fantiserat om en pizza hela morgonen så den satt verklgien där den skulle. Dock mådde jag så sunkit så ja orkade inte äta så mycket.. 16.30 gick färdkosten hem och vi fick lov att lämnna Göteborg.. Tråkigt nog och nu är vi hemma i skitKristinehamn igen... Blir väl till att gå i ide nu ett tag igen för att sörja om hur tråkigt de är här, men istället får man väl göra så gott de går av situationen. aja fruktansvärt långt inlägg de här, men jag tvingar ingen till att läsa.

Snodde även lite bilder från Emmas blogg eftersom ja inte har dom på datorn ännu, dyker kanske upp fler bilder i framtiden. Men Tack o hej/ Maggan

I love life 

byebye

Jahapp, då var snart denna fredag slut för min egen del. Ska väl snart gå o lägga mig tänkte ja. Har inte ägnat en tanke åt vad ja ska ha med mig imorn o så men de löses nog imorn hoppas ja. Tåget går 11.40 imorn, men då ska vi först åka buss till Karlstad, sen tåget till nåt ställe sedan byta till buss igen. Hoppas vi klarar av detta äventyr! :P

Nu är Gerd hemma igen iallfall, känns skönt att bara prata med henne så här på msn för ja är inte redo att se hur brun hon är än.. Jag vill också åka utomlands! Alla ska ju de nu... Ja håller på o letar resor till i vinter, men problemet är att ja måste ha någon att åka med också. Sorjligt att man har så få vänner :P


Slänger in en bild på Gbg nu då. En hitills väldigt obekant stad för mig faktiskt, föredrar Stockholm, men vem vet jag kanske faller pladask!

/Maggan



 

I love life


Ogräs

Var nere på uppfarten och skulle ränsa ogräs förut, tänkte tjäna lite pengar, men fy tusan va tråkigt de va! Tänk o typ jobba med de på heltid. Hemska tanke, ja klarade typ 20 min sen blev ja uttråkad.. Hamnade istället här som vanligt. Hade antagligen åkt in till stan idag om nu inte Anna och Madde hade åkt i förväg till Göteborg idag. Men imorn imorn imorn då kommer jag & Gerd :D

/Maggan

I love life

Fredag

Jahopp då har jag åter igen vart och jobbat och samlat in lite slantar till bössan. Gick väldans snabbt och smärtfritt och nu sitter jag o väntar på mat. Kyckling och smal spagetthi./Maggan


I love life

Uppdate tjoho

Tillbaks till stugan idag igen då efter några dagars runtflängande i stan. Mest med Anna då, de har lite blivit som så att jag har stått utanför hennes fönster på mornarna och gått och lagt mig vid hennes sida på kvällarna, nästan iallfall. Men i onsdags då iallfall så promenerade jag och Anna hem till allas älskade Madeleine, där softade vi mest. Glodde på Tv, snackade.

Senare på eftermiddagen så åkte jag och Anna till Maxi, handlade lite mat och sånt. Efter det åkte vi till Annas Eriks Elin och lagade mat och käkade. Dickans pasta blev de, en gammal klassiker i våra kretsar ;) Efter maten åkte vattenpipan fram och jag var nära på att spy så jag avstod denna afton! Efter ett tag drog jag och Anna vidare, nu hem till mig där vi låg o degade framför tvn igen, efter ett tag fick jag nog av den där jävla tvn med den där jävla reklamen så jag hämtade en hammare och slog sönder skiten!  Eller nästan iallafall... Av skulle den i vilket fall som helst.



Idag då, då sågs jag och Anna åter igen såklart. :P Och idag skulle det stekas, och solen var faktiskt framme riktigt länge idag så lite bränner de allt i fejjan nu så här efteråt. Maud dök upp efter ett tag och vi drog till Thai och käkade lunchBuffé, gÖtt. Tjatigt de börjar bli nu o berätta allt, men efter lunchen åkte vi till tågstationen för att boka biljetter till Göteborg på lördag, slutade med att vi åkte hem till Anna för att beställa där istället. Och det kommer bli så att Anna och Madde åker bil ner imorn, jag och Emma åker tåg ner på lördag, Anna åker bil hem och jag, Madde och Emma åker tåg hem! Yeah. Hoppas verkligen det blir kul där nere, men de tror jag nog :D

/Maggan

I love life

Blue wather high

Började dagen med att kolla på Blue wather high, mycket bra serie tycker jag. Och surfing måste ändå vara det ballaste någonsin. Det är så sjukt häftigt och se folk som surfar riktigt bra, men ja fattar inte hur dom gör, verkar ju helt omöjligt! Aa men en vacker dag, då ska ja fan testa, vem vet ja kanske är ren naturbegåvning.



Nu sitter jag är och komunicerar med Anna om vart, när och så vi ska ses denna vackra sommardag. Så vi får väl se hur dagen slutar upp, kul lär den nog bli iallafall :) Vet inte riktigt om de är tillräckligt varmt o fint för sol o bad va? De är ju så osäkert för vädret ändrar ju sig hela tiden verkligen. Men men.

/Maggan


I love life

Tisdag

Suck. Så kändes det nu, solen har gått i moln och det blåser som sjutton. Jag som hoppats på en fortsatt fin dag. Gud vill verkligen att man ska gå omkring som ett vitt lakan även hela sommaren, som om att de inte räkte med hela hösten, hela vintern och hela våren...

Nu har jag läst alla bloggar som är värda att läsa, jag har kollat in den absolut helroliga sidan bilddagboken.se, jag har kollat in facebook där de va lika dött som vanligt på min front och jag har kollat in ayianapa.nu. Vad ska man göra sen? Jo då slutar det med att man tar sig en repa till för att kolla om något nytt har hänt, vilket det i ca 94% av fallen inte har. Men inte ger man upp, en runda till och sedan kanske man hittar någon annan kul länk att länka sig vidare till och man är sysselsatt i några min till. Hej, jag har inget liv. Men jag gillar de.

Borde väl ge mig ut och springa egentligen... Men för att komma på en bortförklaring så här på rak arm så är det som så att jag.. Har inga rena strumpor att springa i.. De är den bistra sanningen så tyvär...

/Maggan

I love life

Ideer

Hade en myyycket givande brainstorm precis. Nej idag var fantasin nere i botten. Återkommer väl kanske en annan dag.


Okej förslag 1, rita tecknningar i paint och ha bildutställning och sedan sälja de fantastiska underverken till en dyr penning! Kanske påstå att de är Picasso eller så som ritat höhö



Förslag nummero 2. Kaninuppfödning, para Emmas kaniner hejvillt o sälja valpisarna sen.


Förslag 3. Designa våra egna glas, helst martiniglas för när ja o Emma letade efter de som fanns de typ inga! Och dom ska ju va lite snygga med.. Nån som känner en glastillverkare?



Tjaa vi får väl se vad Emma säger../Maggan

I love life

dagen o morgondagen osv

Imorse fick jag nog av att cykla, så jag satte mig på bussen och åkte in till staden istället. På stan träffade jag Anna och vi tog oss en varsin naccotallrik på Paus. Very nice :) Sedan gick vi på stan och de var lika skrattretande som alltid.. Vid 17.30 jobbade ju jag så då fick ja skjutsen ut till Pärlan, eftersom vädret va rätt kasst var de dåligt med folk och tiden gick seeegt. Men nu är jag hemma iallfall och jag har bestämt mig för att gå o lägga mig sent idag så jag kan sova länge imorn, ack sådan god planerare jag är.. Jobbar 17.30passet imorn med och efter det ska jag nog chilla med Annapyttipanna, hoppas det iallafall! Och kanske Maud? :)




Jaa och vad mer? Saknar Gerd offcourse, är avundsjuk på den saten. Tänk liksom o va på Cypern nu.. Men men de gör vi ju snart igen, de här året kommer förhoppningsvis bara att susa förbi! På tal om de så måste jag och Emma börja komma på vad vi ska ha för Ung Företagsverksamhet grej nu till 3an! Hmmm.. Får klura på de under kvällen, kanske bjuder på en så kallad brain storm lite senare. / Maggan

I love life

När & Fjärran och lax

Värst va jag bloggar idag då, även fast jag har noll saker att skriva om! Men varfer inte liksom. De enda som har hänt sedan sist är väl typ att jag har kollat på När & Fjärran och har i och med det fått en bättre bild av Amsterdam, har tidigare bara förknippat den staden med strippklubbar och knarkande människor var man än kollar, men den verkar riktigt trevlig. Har även käkat lite, rökt lax såklart, vad annars. Om de är som de sägs så borde jag ju verkligen vara huuur smart som helst vid de här laget med tanke på hur himla mycket fisk jag äter! Man kan ju alltid hoppas..

Amsterdam. Japp


Brrr de börjar bli kyligt ute tycker ja! Men ja måste sitta här ute med datorn för då går de typ 5 gånger så snabbt, och jag klarar inte av när de går i slow motion... Och ja vill kolla på film också kom ja på nu!! Ja vill kolla på en riktigt jävla bra film, NU. Men de går ju givetvis inte o ladda ner nån och jag har ju knappast någon bra dvd eller så...Får väl bli att glo på Dagboken igen för typ femtielfte gången./Maggan

I love life

inlägg av högt värde.. not..

Ja då har jag lurat litegrand då, den stora synden dagar som denna nu kommer ja aldrig kunna somna ikväll.

Ja är törstig.

Jag vet inte vad jag ska skriva

Jag vill ha lite bra musik och snabbare internet

Jag ska nu gå in och kolla på Tvn nu, men antagligen kommer det vara typ en film från 1834 på ettan, testbild på tvåan, Lotto på fyran och nån scine fictionserie på sexan så då kommer ja väl tillbaks till datorn igen fast ja typ har kollat runt på varenda sida på hela internet  5 gånger idag redan.../Maggan

I love life

Tack.

Bläsh, ja spyr snart! känner fortfarande vattenpipelukt och smak sen igår. Fattar inte varför man aldrig lär sig att man inte ska röka vattenpipa för de blir bara så vidrigt dagen efter. Ja ja, gjort är gjort shalalala..

Vill för övrigt även tala om att jag igår blev ja den absolut lyckligaste flickan på planeten, åter igen. Nej men jag vill verkligen tacka gud i himmelen för det som skedde! Som jag gått och varit bekymrad, nu kan ja nästan börja leva igen. Yeah./Maggan

I love life


Så där lycklig är ja nu! Och hej föresten, de är ja som har världens fetaste armar!

Lördag fast nu söndag då

tjoflöjt jag är nog den tröttaste människan i universum! Gårdagen vart väl hyfsat kul, åkte upp med Anna till AS, var där ett slag och socialiserade oss, kul att träffa Annasofia, Linnea, Louise och Johannes de blir inte allt för ofta nu på sommaren liksom. Sen efter en stund gick Anna till Statt så då hade ja inte henne att härja med och övriga folket började dra sig hemmåt. Vid 1snåret fick jag sätta mig på cykeln och rulla mot statt i väntan på Anna. Jag fick roa mig på eget håll så gått de gick och först pratade jag i telefon, men den dog och jag säger då de, när man ska ut ska man se till o ladda mobilen ordentligt innan för min dör jämt när den är som mest behövlig!Iallafall, sedan träffade jag på lite folk som inte hade de så kul där inne och tillslut kom Anna och hennes brors flickvän Elin ut och vi körde iväg till Statiol och sedan hem till henne där hennes vänner och en kladdkaka väntade. Natten blev lång och imorse vaknade jag i deras soffa och de andra sov troligtvis så jag slank hem och tog mig en dusch och sedan fick jag skjuts ut hit till stugan. Men därav tröttheten iallfall. Tog för övrigt extremt mycket bilder under kvällen märkte jag när ja skulle lägga in dom, alltid kuL! :P



Idag ska bli en riktig jäkla zombiedag! ska bara dega framför den här burken hela dagen sen ska ja gå o lägga mig astidigt! Och imorn jobbar jag, 1730-2130, mitt favvopass faktiskt. Japp/Maggan


I love life

Shopping

Det slutade med att jag åkte in till staden igår iallafall, träffade min vän Mattias. Alltid kul. Sedan imorse ringde pappa och frågade om jag skulle med till Karlstad och det passade mig perfekt för jag hade inga andra förmiddagsplaner. Gick runt lite grand på stan och så o sen käkade vi på favvostället Napoli, som alltid när vi är i Karlstad. Nu är jag lite stressad egentligen tror ja, ska cykla in till lägenheten snart o duscha, sen kommer Anna och vi ska göra oss i ordning o så :D Sen ska vi väl åt lite olika håll eller hure nu blir, får seeee. Kul ska vi ha iallafall de har ja bestämt mig för!


Reashoppade lite, blev en
kofta från Gina för 89 kr
En t-shirt från Bikbok för 49kr
ett linne från Bikbok för 49kr





/Maggan

I love life

Jahopp

Alldeles förvirrat sitter jag här och funderar över hur jag kan va så förbaskat trött! Jag är helt matt liksom, även fast jag inte gjort alls mycket mer än att bara sitta här hela dagen och sömn har jag verkligen fått nog av på sista tiden. Tjaa nog om det.

Resten av dagen bjuder nog inte på något mer än god mat med mor och far. De är ju alltid mysigt :) Men jag är sugen på att göra något roligt, nåt riktigt jävla askul! Börjar få lite sån där panik nu att sommaren snart är slut o blablabla och att man måste hinna med o göra allt som man har tänkt sig, har inte hunnit med nåt vettigt känns det som.

Imorn tror ja de skulle hända nåt iallafall, får se hur de blir med det och hur kul det blir. Men det blir ju vad man gör det till som Anna sade igår, och jag lyssnade på en ljudbok förut som handlade om att man ju faktiskt kan välja om man ska vara glad och så, eller om man vill sitta i ett hörn o vara tråkig o grinig. Så sant så. Skulle vart kul o ha nåt kul o sätta på sig imorn dock, och i Göteborg.. Har kollat runt efter lite kläder nu, men jag vet banne mig inte vad de är jag vill ha! Har verkligen ingen aning.. Därför kan ja inte lägga in nån bild på nåt klädesplagg... :P

/Maggan

I love life


hej hej då

Jahapp, tillbaks hemma och regnet står som spön i backen. Kul. Trodde faktiskt att vädret denna sommar skulle bli bättre än föra sommaren, men ack så jag bedrog mig.. Aja igår iallfall så blev jag sjutsad direkt hem till Gerd där hon, Madeleine och Anna väntade, det vankades grillning och det blev riktigt goda grillspett :) Blev väl en liten välkoms/avskeds middag kan man väl säga, jag kom hem och Emma åkte. Var för övrigt hos Emma i morse också och matade och rastade hennes niner, fattar inte hur hon orkar ha FYRA stycken som hon måste sköta om varje dag!



Nu sitter jag här och letar efter tågresor till Göteborg till nästa lördag, då ska nämligen jag och "familjen" åka dit, jag och Emma med tåget och Anna och Madde i bil. Ska bli kanonkul! Såg dock att jag jobbar till 1 den dagen sp vi får åka efter det om det ska fungera för min del. En enkelresa verkar kosta 189 kr ungefär så de blir ju inte alldeles för dyrt för en sån kul grej :)

/Maggan


I love life

heeeem

Sådär ja, tillbaks på svensk mark igen. Sitter i bilen påväg från Grisslehamn eller vare nu hette till Kristinehamn, har tagit oss ca 3 timmar att fara från startpunkten, grisslehamn dåra till typ ööh Enköping. Har åkt på massa småvägar o skit. Blir galen! Men iallfall, hemma väntar töntarna och de är faktiskt knäppt att jag verkligen har saknat dom, men har ju umgåts så mkt på senaste tiden så de har ju sällan gått en dag utan att vi setts.

Anyway som man säger de på engelska, idag så har vi mest suttit o fikat o gått runt lite, köpt fisk o sen åkt färjan. Fick 25 kr att spela för av moder, gick senare med 65kr därifrån bra som jag är. Handlade lite godis i taxfreen för de, för de är ju precis vad jag behöver..

Japp japp, nu är jag så varm så varm och skulle bara vilja hoppa i sjön o ta ett dopp!! I våran familj finns nämligen inte moderniteter som AC. Yeah så vare med den saken. Ciao/Maggan

I love life

Jag och Anna hela veckan

Detta inlägg tillägnar jag Anna Stjärnborg som jag ska hänga efter hela den kommande veckan! Jag ska stå utanför hennes dörr varje morgon så fort hon vaknar, då ska jag glatt ge henne en knuff i sidan och fråga vad vi ska hitta på denna dag. Hon ska ge mig en arg blick och sucka djupt, innan hon hinner säga något ska jag ge henne massa goa förslag på vad vi kan göra, saker som minigolf och sånt som hon älskar. Sen ska vi bara umgås och ha det mysigt hela dagarna, jag och Anna, ingenting kommer att komma emellan oss. Bestämmer hon sig för att isolera sig i sin sommarstuga, så kan hon inte vänta sig annat än att jag kommer efter! På kvällarna när Anna vill gå och lägga sig, kommer jag alltid lägga mig vid hennes sida och prata med henne ända tills solen går upp igen, precis som hon vill ha det. Ja de är Anna och jag, det kommer det alltid att vara.


Jag och Anna ihihihii <3 (Observera Annas påklistrade leende i min närhet!)


Ja så nu längtar jag mer än någonsin hem!! ;) Kommer för övrigt till Kristinehamn vid 7-8 snåret nån gång ikväll, så familjen, jag hoppas ni ordnar med välkommskalas?/Maggan

I love life

frågor&svar

hej o hå vad jag har tråkigt just nu men snart ska vi väl gå o käka igen antar ja.. :P


ÄR DU JUST NU

( ) Jätteglad
( ) Kär
(x) Glad
( ) Trött
( ) Vild
(x) Lugn
( ) Nervös
(x) Uttråkad
(x) Irriterad
( ) Ledsen
( ) Besviken
( ) Arg
( ) Sjuk
( ) Stressad
( ) Förvirrad
( ) Sårad
( ) Olyckligt kär

Någon som förstår dig: Svårt att säga
Någon som du saknar: jag saknar Madeleine
Någon som du hatar: hatar väl ingen direkt sådär
Vem kramade dig senast? hmm de vill jag inte minnas
Vem pussade dig senast? Det vet jag inte heller
Vem ringde dig senast? Kerstin
Vem var hemma hos dig senast? Emma
Vem var du hemma hos senast? Emma
Har du några kärleksproblem?  Nepp!
Har du ätit något idag? ja en massa
Har du pratat med någon idag? mamma, pappa och Linda..
Har du gråtit idag? nej
Har du skrattat idag? ja

Jag..
Saknar någon just nu? har ja inte redan svarat på de?
Är rädd för att bli övergiven? aaaa
Svär ofta? ja i vissa sällskap blir de allt för ofta!
Sjunger i duschen? ibland
Är en morgonperson? ja det är jag nog
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? nee
Skrattar åt dina egna skämt? haha ja allt för ofta
Vill ha barn? - ja! Fast inte nu
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis?  svårt att säga

Har du..
Linser/glasögon? nepp
Piercingar? nej
Syskon? en syster
Jobb? japp
För många vänner? haha nej
Rymt hemifrån? nej
Färgat håret? bara slingat
Bra självförtroende?  ja
Sagt "jag älskar dig" till någon? ja
Varit kär? inte så de räknas direkt men ja kanske då
Dumpat någon? nepp
Somnat i skolan? aa
Brutit ett ben? nej
Tappat bort mig i min hemstad? njaaae eller ja vet inte
Sett en fallande stjärna och önskat? ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja tyvär
Ljugit om vart jag är för mina föräldrar? ja
En hemlighet som ingen annan vet? njaae
Somnat gråtande? mm


HAR DU..
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? yes
Blivit generad inför folk? de med
Varit kär i någon utan att säga det till personen? jo
En sexleksak? nepp
Ätit musslor? nej
Varit på en festival? nej
Stått på scen? ja
Blivit kallad player? haha ne
Bantat? nej
Färgat ditt hår svart? nej
Färgat ditt hår blont? nej
Photoshop? ja

VAD..
Längtar du till mest just nu? ayia napa -09 ;)
Ska du göra i helgen? inte en aning
Har du för kläder på dig? svarta leggins, svarta shorts, randigt linne
Gjorde du igår? var i Mariehamn
Ska du göra i sommar? massa kul hoppas ja på!
Åt du senast? lax
Har du för mobil? rosa sony ericsson, you know den där vikisen
Köpte du senast? hmm de minns ja inte
Skulle du gjort om ditt ragg skulle börja ragga på din bästa vän? bli lite ledsen
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? springa hem fort som satan!

VEM/VILKA...
Kysste du senast? en hemlighet som bara jag vet. typ...
Kramade du senast? men fan va lika frågor hela tiden
Slog du senast? säkert linda
Fick du sms från senast? buzzador
Pratade du med i telefonen senast? Kerstin
Saknar du mest just nu? "familjen"
Tycker du om? mina vänner o min familj såklart
Älskar du?  se ovan
vem umgiks du med senast av det motsatta könet? typ mattias
Kan du lita på mest? "familjen"
Vet mest om dig? Gerdan
Sov du tillsammans med senast? sov tillsamans med, ja vet inte vad som räknas med tillsamans men ja o linda delar dubbelsäng nu så de bli väl hon

ALLMÄNT
Har du pussat en groda? nej
Kan du hjula? njae
Biter du på naglarna? nej
Är du EMO?  nej
Vad skulle du göra om du vann en miljon? ta första bästa sista minuten resan
vågar  du flyga fallskärm? njaa
Har du sjungit inför publik? ja
Spelar du cs/wow eller något liknande spel? nej
Följer du mode? ne inte direkt
Är du hungrig? litegrand nu när ja påmindes
Är du blyg? mer tillbakadragen skulle ja vilja säga
Din första kärlek? de vill ja inte dela med mig av hah

newport harbour

Imorse när jag klev upp var det sol. Jag gick upp, klädde mig, käkade den mumsiga frukostbuffen utomhus, bytte om till bikini och sedan åkte vi till några klippor för att sola. Efter ca en halv timma går solen givetvis imoln.... Hemma är de antagligen asfint väder men här ska de minsann vara skit. Aja vi käkade gott och softade iallfall och nu ligger ja här i sängen igen. Har kollat på typ 4 avsnitt av Newport harbour, min nya favvoserie. Älskar alla de där realityserierna på Mtv, the hills, life of ryan, laguna beach..



Men imorn vid halv 2 går iallafall färjan hem. Och de ska bli lite skönt o komma hem, familjen går mig på nerverna trots att jag och Linda bor själva.. Hoppas också på att jag hinner träffa Emma innan hon åker till Cyprus. Vill även träffa Maudi för de var evigheter sedan! :( Jepp jepp. Smart kommer jag föresten antagligen ha vara när ja kommer hem också! För jag har käkat mängder av lax o sånt här :D /Maggan

I love life

dag 2

Idag körde vi in till Mariehamn och gick runt lite i lite tråkiga affärer o så. Sen käkade vi, äcklig kyckling med paprikaris åt jag.. När vi kom hem igen på eftermiddagen gick jag, mamma o linda o käpte glass. Här heter det inte en kula, utan en boll. De tyckte ja va kul. Och en boll kostade 25 kr, en liten jävel va de också, de tyckte ja va dyrt. Men de är de som är de bästa med o resa med familjen, då slipper man tänka på vad allt kostar eftersom dom pröjsar. Måste verkligen börja träna ordentligt snart, för ja käkar verkligen hela tiden!! Och denna vecka missar ja ju träningen vid kfum med, ushamejen.. Men men nu ska ja faktiskt sova, klockan är ju trots allt halv 11 i detta land. Landet där allt står på ett språk som är väl bekant och där alla pratar detta språk, nämligen svenska.. mm./Maggan

I love life

update from soumi

Jepp då var ja här igen, finns som sagt verkligen inte mycket att göra i de här tråkvädret.. Kallt är de också och jag har bara shorts o sånt med mig. Men det är iallaall fint och det regnar inte :) Hade ju inte vart några fel o packat ner sig i Emmas resväska som flyger till Cypern på fredag.. Men har man föräldrar som hellre åker på semester i kalla länder som Sverige och nu då Finland, så har man. Hoppas verkligen att vädret ordnar upp sig nu snart, annars blir sommarlovet en lika stor besvikelse som förra året ju!/ Maggan







I love life

Tjoho vi har internet

Glada nyheter, typ. Finns supersnabbt trådlöst här på hotellet så de är bara o surfa på här också. FInns väl inte så mycket annat o göra här, vädret är ju så kasst... De är synd annars fanns det en strand o så precis utanför och jag har min madrass med o allting. Men de är väl bara o hoppas på att de blir bättre imorn!

Snart tror ja vi ska åka iväg o käka någonstans, inte för att jag är så vrålhungrig då men.. De är alltid gott med käk. :P


Lina och Mammi på båten hit.


Haha, pappa ser iallfall lycklig ut ;)

/Maggan

I love life

bye bye

Ja nu sitter jag i bilen och väntar på att få åka på båten som nu då ska ta oss till Åland. Har faktiskt sovit typ hela vägen så de va riktigt soft, inte så konstigt ioförsig när vi var tvugna att fara redan klockan 5 imorse! Men alla får ha det så bra här hemma. Ciao/Maggan

I love life

herrfrillor

Diskuterade härom dagen med mina vänninor om hur viktig frisyren på killar är. Och här kommer lite bildspecial på hur jag tycker det ska se ut! Det är visserligen väldigt olika från person till person, men generelt sett.





tryck en snygg keps på skallen o de mesta blir snyggt!



Precis sådär ska de se ut. Lite lagomt fixat sådär



















snaggat är verkligen  inga fel de heller, dock är det inte alla som passar i det..



Hans frisyr är det knappast några fel på heller. Så länge man håller de tvättat så



JAPP DÄR VAR 4 ALTERNATIV. BARA RÅKADE TA 4 RIKTIGT HETA KILLAR OCKSÅ MEN ALLA BLIR NOG SNYGGA OM DOM HAR NÅGON AV OVANSTÅENDE FRISYRER ;)/maggan

I love life

Till min bästa vän :)

Alla har vi nog någon gång avundas henne för hennes lugnhet, för hennes skönhet, eller kanske för hennes klokhet. För lugn, het och klok de är 3 egenskaper som verkligen stämmer in på henne, ja menar inte lugn som i tråkig utan hon håller sig alltid så iskall i situationer där många skulle ballat ur totalt. Hennes vackra yttre behöver jag inte ens nämna något om, för det har nog alla redan upptäckt och hennes klokhet, ja den är en klass för sig. För smart de är hon! Och som jag alltid säger så kommer det en vacker dag bli något riktigt stort av henne. Jag talar givetvis om Emma Victoria Andersson.

Jag vill ägna ett, antagligen meterlångt, inlägg åt henne idag för jag kom förut på att vi faktiskt ska vara borta från varandra i 2 hela veckor vilket är ytterst sällsynt i vårat fall! Det kommer bli tomt. Dessa veckor kommer antagligen susa förbi snabbare än vinden, men ingenting kommer vara sig likt ändock. Jag minns inte ens sist vi inte hade någonsom helst kontakt på mer än 2 dagar, man behöver liksom ha de, även om de bara betyder ett sms med ordet tja på. Jag vill även ägna en tanke åt henne för att hon nog har en liten orolig magkänsla i dessa tider, men jag vet att allt kommer ordna sig :)

Men luta er nu tillbaks och kolla in alla snygga bilder jag lagt in, vi har verkligen upplevt hur jävla mycket som helst tillsamans påminns man jämt om när man kollar på alla bilder som finns. På de snart 12 år som vi känt varandra har vi hunnit med många resor och många knäppa små påhitt..

 

Yeah you rock! /Maggan

I love life men ja undrar allt hur det hade sett ut utan Emma!

yeah

Då var det åter igen söndag och veckorna går verkligen allt för snabbt! Jag hinner verkligen inte med som jag alltid brukar säga.. Men idag blire nog lite av en chillardag. Ska väl packa litegrand o så kanske. Far ju iväg till Åland imorgon :) Kommer åter igen på torsdag eller något tror jag. Ska bli kul att åka iväg lite faktiskt, börjar bli tröttsamt att bara dega runt i Kristinehamn hela dagarna.

Meen ja mm..Hej då/Maggan


I love life


Fel bild av Ayia napa..

Min mor hade tydligen läst om Ayia Napa i Expressen idag. Men jag måste bara säga att dom får det verkligen o låta helt stört, jag upplevde det inte alls som dom skriver i tidningarna jämt! Visst att de kanske var ganska galet o så... Men man väljer ju själv hur man vill att allt ska gå till, dricker man för mycket så får man väl ta konsikvenserna. Och driker man lagomt så kan man bara lätt säga nej till det man inte vill. Ja fattar inte vad problemet är.. Åker man till Ayia napa och bor på Kalypso får man väl räkna med att de inte är så lungt o fint allting direkt. Suck.. :P

"Svenska ungdomar hetsas att visa sig nakna på sexfester.
Personalen uppges hälla sprit i ungdomarnas munnar.
Den populära semesterorten blir på sommaren närmast barnförbjuden.
Expressens granskar svenska ungdomars festande på Ayia Napa på Cypern."




"AYIA NAPA. Här hetsas svenska charterungdomar att visa brösten och sina könsorgan.
Samtidigt filmas deras strippshower och visas på storbildsskärm på den populäraste nattklubben."


"AYIA NAPA. De kallar den "klamydiapoolen". Här dricker svenska charterungdomar sprit och har sex till gryningen.
- Det är ju ingen vanlig pool, det syns på vattnet, säger Patrik, 19, från Stockholm."

/Maggan

I love life

Om 176 dagar.. då jävlar..

Dagen började med jobb på Ejes 8-1. Gick rätt bra och var inte så hemskt, trodde jag skulle vara jättetrött eftersom det blev ganska så sent igår. Var nämligen ute i Skärgården med darlingarna och picknickade. Firade lite Annas 18årsdag och så :)



Iallafall, när ja kom hem från jobbet så lurade jag lite och kollade på packat & klart. Efter de så ööh.. Sov jag nog lite till och kollade på Rädda Willy 2 (Den va skitbra ju!). Sen så blev jag deppig och orkade inte göra någonting, sen tittade Emma förbi och då blev jag ännu deppigare när hon gått så jag satt och stortjöt till Barnen på Luna och kom på att jag skulle åka till Maxi. Jag älskar för övrigt barnen på Luna, bästa serien ever typ. Iallafall innan Maxi så stoppade jag bankomatkortet i fickan o tänkte, nu jävla ska ja bränna pengar. Så jag stormade in på Maxi, tog en korg och började plocka varor. Hann ångra mig en massa gångder men tillslut blev det ett äpple, havremjölk, en ost, en pizza, en tekaka, massa naturgodis och veckorevyn sommarspecial. Vart inte så mycket ändå men det var egentligen inget jag var i behov av..



När jag åkte hem igen så ringde jag mamma och bad henne komma och hämta mig för jag kände mig så ensam så de gjorde hon och jag körde och så gick vi in på konsum där jag fick en festis och ett sånt där strandtennis set. Då blev jag lite gladare igen. Och nu har jag suttit här inne i min stuga och myst med mitt naturgodis ett tag. Vet egentligen inte varför jag är så nere förutom de jävla faktumet att det är 176 dagar kvar tills jag fyller 18 och att mina kompisar är ute o roar sig just i detta nu.. Blää.. Klart som tusan man är avundsjuk, de skulle väl alla vara, men de är ändå inte de, är väl bara en dålig dag idag helt enklt, blir bättre imorn :) /Maggan

I love life

yeah

Kom precis hem från jobbet och sitter nu ute på min trapp och myser med lilla Valter :)



Var rätt mycket folk på Pärlan idag så tiden gick snabbt och de va rätt kul tycker jag. Innan jag åkte dit så låg jag Anna och Emma i Skärgården och solade under förmiddagen. Börjar få tillbaks lite färg nu äntligen! Skulle vart härligt och vart ute på sjön nu i de här kanonvädret, var jätteavundsjuk när jag såg alla båtar fara utåt förut.. Men eftersom jag jobbar vid halv 10 imorn med så är det lika bra att vila ut sig lite. / Maggan

I love life

perfekt dag

Yes belive it or not, idag bjöd gud Sverige på sol och riktigt jävla toppenväder! Jag och la famiglia tog givetvis tillfället i akt att bättra på den borttynade brännan. Sågs vid 1 vid min båt och åkte ut till Lakviken där vi låg o stekte hela dagen, och käkade endel såklart. Sedan åkte vi sakta men säkert in mot stan och köpte med oss lite pizza o så från Charlies, parkade båten ute i Skärgården igen och käkade i glattan ro. Mm de är så en riktigt härlig sommardag ska se ut :)






Ska visst bli lika fint imorn så vi har bestämt oss för att satsa på stek då med, visserligen har jag bränt mig en hel del idag men va fan man måste ta vara på solen! På eftermiddagen ska jag även jobba på Pärlan i några timmar, lär bli en del o göra så det kan nog bli helt okej.

Jaaa ni.. Min mobil är förövrigt helt död och jag har ingen laddare här, känns riktigt naket! Så alla ni som jämt brukar ringa mig, håll ut ja ska hämta en laddare snart.../Maggan

I love life

Skärpning Maggan!

Jag börjar fundera på om ja kanske ska blockera endel sidor på den här datorn..

Ayianapa.nu
Efterfesten.com
Charterparty.se
Ving.se
Fritidsresor.se


Ja måste liksom sluta tänka på Ayia napa! Blir ju bara deppig när man ser alla bilder o läser om alla som ska dit o grejer.. Måste släppa de och iallafall försöka ha kul här i Kristinehamn. man kanske iallafall kan få typ hälften så kul om man slutar jämföra? Jämför ju för fan tillomed fåglarna, dom var mycket sötare och roligare utanför Zorbas än va dom är här i stan.. Saknar allt & alla.. Nej men som sagt, SKÄRPNING! Inget mer vimmelbildskikande eller resekikande för mig nu! (är typ 1000 gången ja säger så till mig själv så vi får väl se hur de går denna gång..)


Vem vill inte tillbaks till de där..

Aja/Maggan

I love life

god kväll

Har legat här framför datorn ända sen förra inlägget.. Har haft mycket att ta igen nu när ja har suttit här så lite på senaste tiden. Börjar bli lite sömnig.. Men ja känner inte för att sova. Jag känner för att åka ut o resa. Suck.. Jag längtar så mycket tills jag tar studenten om mindre än ett år nu! Då kan man göra va fan som helst om man lyckas jobba ihop lite pengar. Och de ska ja minsann göra. Jag är dock väldigt rädd för att de här året kommer till att bli ett tungt år.. Kommer va skitjobbigt sen när alla kommer gå ut på krogen också och ja själv inte fyller förens den 28de jävla december! USH... För på fredag fyller annapanna 18. Vill inte att hon ska fylla... blää.

Men man får tänka Napa -09!/Maggan


I love life


solning, blåbärspaj och träning

Imorse bestämde jag mig för att kliva upp så att ja kunde se sommarlovsmorgon, bara för att komma upp i tid liksom. Men så visade dom inte blue wather high så ja blev så förbannad så ja gick o lade mig igen... Sen vid 1 möttes ja o familjen upp och vi åkte ut till Jutviken, skulle plocka blåbär egentligen, men eftersom att vädret va så bra så solade vi lite spontant istället. Efter det åkte jag hem och plockade blåbär på gården istället, blev typ en halv mugg sen orkade ja inte mer. Blåbären va så små o fjuttiga.. Bakade iallafall en minipaj till min farmor av den och den blev kanongod.



Efter pajbak så åkte ja in till Kfum och tränade. Riktigt jobbigt, och varmt som satan. Så efteråt så badade jag, K och Nysse. Årets första dopp here in Sweden så jävla härligt vare!! Men Nysse buttade i mig massa gånger o då blev de lite kallt... :P

Nu ligger ja här i sängen o mår lite si o så. Fryser, har ont i halsen, mår illa och funderar alldeles för mycket.. Men imorn kanske allt löser sig :) Och i vilket fall som helst så ska jag och Gerd på hemligt uppdrag höhö/Maggan

I love life

RSS 2.0