ура!

Åååå ja har verkligen inte kunnat sova inatt heller!! :(

Ja behövde verkligen vara utvilad idag!! Men de finns inte mycket att göra.. Ska duscha strax och sen ska ja hänga på låset till Rusta vid 10 så ja kan köpa en brassestol innan kl 11 när vi drar igång. Lets go!

sjut mig.

Tänk va snabbt humöret kan vända! Blev helt skruvad i huvudet helt plötsligt.. Allt bara rasade känndes de som, inte bara för att tentan, som egentligen va jävligt enkel, gick åt skogen utan ja vet inte riktigt va de blev.. Less på allt, vädret, att ja inte känner för att va här nu, att ja också vill va i Uppsala med sköna människor hemmifrån, på ytliga och egocentriska människor, blääää... Elis fick mig på lite bättre tankar iallafall, hon kan alltid pigga upp.

Nu skulle ja helst av allt, helt ärligt, bara supa huvudet av mig. Men ja väntar tills imorn. Vill vara omringad av mina bästa! Och en mamma och pappa.. Och en Valter.. 
 

fjärilar i magen

Har sovit helkasst inatt.. Vaknat o vart allmänt orolig.. Klev upp kl 9 iallafall och vid 10 var jag förvånansvärt iklädd träningskläder och tog en runda. Gick superbra, så de känns som en kanonstart på dagen!

Nu hoppas jag bara att de ska gå lika bra på tentan. Vill bara ha de överstökat nu!!! Borde va förbjudet att lägga en tenta efter kl 10... Nu vet ja liksom inte va ja ska hitta på. Känns inte bra o läsa på tentan, man rör lätt till allt då o får panik.. Fast ja har redan panik för att ja pluggat för lite. Hallå, va händer med mig!?!? Inget illa mot dig Louise, men ja känner mig som ja kan tänka mig du brukar känna dig!!!! Va har hänt egentligen!? Ja ja, de får gå som de går! Fram med min gamla inställning snälla!


en grym dag kräver lite planering

Den här dagen har varit lång! Va i skolan från 10 till 4, blev inte jätteproduktivt, blev glasspaus och lunchpaus och planera-valborg-paus. Vid 4 gick vi iallafall till Willys och handlade massa grejer till fredagen. Kommer inleda med champange på morgonen, vidare till kex, ost och vin, vidare till baguetter och sist men inte minst grillning och ööööl! Äta och dricka helt enkelt, kan de bli bättre?! haha Regn och typ 9 grader känns sådär dock.. Men man får göra de bästa av situationen!

Men de är en dag kvar innan fredag och då ska ja springa, gå på brassestolsjakt, skriva tenta och kanske fira med socionomfest.

Fick föresten en glad överaskning idag, brukar typ aldrig få post, men idag låg det ett litet brev från världens bästa farmor på golvet när ja öppnade dörren! Fint. En till glad överaskning är att ja antagligen ska låna Emmas stereo samt säng när hon är borta nästa termin :D En liten positiv sak med att dom faktiskt är borta nästa termin socionomerna...

Nåja, nu ska ja försöka sova! Gonatt


det händer någongång och denna gång var idag.


haha, där ser han så konstig ut, mest ja som är så söt


Han har väl aldrig vart känd för att göra sig vidare bra på bild, men världens sötaste och framförallt snällaste hund har han alltid varit. 17 år blev det lilla livet, detta trots krocketklubba i huvudet i unga dar, sparkdräkt på parkettgolv, dockkläder, skjuts i dockvagn och skottkärra och massa andra påhitt..

Kommer aldrig träffa på nåt snällare djur, för jag lovar att de inte finns.


fullmoon

Hej friends! Sitter här och kikar ut genom fönstret, de är fullmåne och skulle precis blivit den finaste bilden någonsin om ja hade haft en kamera som kunde ta den. Skulle va grymt med en systemkamera! Nån gång när ja börjar tjäna in feta stålar ska ja köpa mig en. Tills dess får min lilla samsung duga, så dåligt hand ja har om den borde ja iofs inte skaffa nåt dyrare..

Vill gå o lägga mig, men ja har förstört dygnsrytmen... Igår va ja för första gången sen ja flytta hemifrån ja va riktigt rädd när ja låg i sängen o skulle sova, ja hörde ljud från korridoren o inbillade mig massor. De är ju då man alltid kommer på att man kanske glömt o låst också men ja vågade inte gå upp o kolla så ja låg på helspänn. Nu har ja låst och ja hoppas de går bättre inatt. Känndes mycket tryggare på Fornborgen när man visste att man hade folk man kände i den andra lägenheterna.

Imorn ska vi ses kl 10 på skolan ja, Carina, Maria och Petra. Gå igenom allt innan tentan o så.. Har aldrig pluggat så här lite, knappt nånting så de kan gå åt skogen, men de känns ändå som ja har koll.. Aa de märks på torsdag! Nu ska ja väl försöka sova iallafall. Gonatt

lite nyheter i min lya

Gick segt o springa idag, men Emma tipsade om en sida här om dagen som heter jogg.se där man fyller i vart man sprungit, ser hur långt de är, hur snabbt men sprungit och så vidare och de gjorde hela springgrejer mycket roligare!

Nu har ja vart och pantat burkar köpt ett frimärke lämnat tillbaks en bok och lånat en ny. Lånade Extern redovisning så man kan ha lite koll på va de är, verkar krångligt!

Har ju köpt lite nya grejer de senaste månaderna som ja inte visat.. Klädhängaren välkommen-skylten och fotoramen prydde tidigare inte min hall. Och blomman va inte heller där förut. Ser lite roligare ut.

Har även hängt upp lite bilder och sånt med klänypor på ett snöre, snyggt blev de tyckte ja. Är lite svag för minnesvärda bilder också hehe..


Sått blommor har ja gjort också! Rör-mig-ej sådde såna i lekis och dom liksom fäller ihop sig när man tar på dom superkul! haha

news

José González - Accordion Black T-shirtEskju Divine - White Birds On Grey T-shirt

Bestälde 2 t-shirtar igår. Ville ha en annan men den va så dyr, dom här va på rea o fina dom med tyckte ja. Den vänstra är Jose Gonzalez och den högra Eskju Divine.



Nu är ja klar med de mesta som ska göras innan tentan.. Har en dålig känsla inför denna, men om ja inte klarar de så är de ju inte hela världen.. Har ägnat lite för mycket tid åt att kolla efter resor och nu ska jag ge mig ut o springa och sen kolla på One tree hill, har vart uppehåll jättelänge så de ska bli kuuuul. hej

vilka är ni?

Pluggron vill inte infinna sig!! Är sämst på att plugga på kvällen, innan 1 går de som bäst..

Ja är ju ganska säker på att ja inte kommer bli mycket klokare om ja ställer denna fråga, men vilka är ni som läser min lilla blogg?? Har fått fler läsare, dvs över 30 om dan så ja är extra nyfiken. Var inte blyga, släng in en kommentar! Ja vill hemskt gärna ha tipps på andra bloggar så de vore ju bara kul :)

valborg i Östersund

Va glad ja blev nu, fick precis en inbjudan till "Valborg på Södra grön", nånting händer här!! Grattis! Har vart lite så sågrinig för att ingen vill åka till Åre o hela den grejen, men kul att de händer nåt här iallafall.

10.00: Champagnegalopp (Stockholms nation)
11.00: Brunch (Snärkes nation)
12.00: Sillunch (Smålands nation)
15.00: Forsränning a.k.a kubb (Gotlands nation)
17.00: Grillning (VDala nation)
19.00: Fest heeeeela kvällen (Norrlands nation a.k.a ABC-lokalen)


Blir nog svårt att slå Uppsala, men man kan ju alltid försöka!


trött

Privjet.

Jag vilade ögonen hela första timmen av våran föreläsning idag. Sååå trött! Skulle gärna vila nu med, men de är dumt och ja måste pluggeliplugga!

Var hos studievägledaren när vi slutat också, hon sa att den enda kursen i Företagsekonomi A ja inte läser är externredovisning så den ska ja läsa i höst tänkte ja. Och sen är det bara 30hp företagsekonomi B ja tänkte att ja kanske kunde läsa när ja är klar med turism, så har ja ekonomibehörigheter med! Hoppas bara jag har lika mycket livsglädje kvar då som ja känner att ja har nu så ja orkar.

Jag och Elis lagade mat när ja kom hem och nu har vi vart på ÖoB och Willys, himla yrväder ute. Roligare än så blir de inte.. Hej

söndagar, nya lördagen?

Vaknade till förut och bestämde mig för att joina mina vänner på Pause där dom satt och drack och umgicks. Med gårdagens kläder, gårdages smink och oborstade tänder kände jag mig snart ganska missanpassad, men de va inte mycket att göra. Kom precis därifrån nu och ska väl strax göra mig redo för sängen. Så skööönt de ska bli!

För att dra gårdagen lite kort då. Tog bussen ut till ön och hängde på ballen med korridorarna och Daniel, de va hur härligt som helst och tillslut blev de lite skitmat också o de satt fint! Åkte hem, hann vila en kortis sen var de bara o röja undan, duscha och sedan kom det lite, något slitna, människor hit. Körde lite introtävling och socionomerna är omöjliga att slå... På Olles vare rätt tomt, de är Froum i Vemdalen och bartömning i Åre, så de va inte så konstigt kasnke. Men att joora. Sen blev de ef här såklart.. En halvkul sådan måste ja säga. Blev allt för sent och vaknade allt för tidigt. Fick skjuts ut till ön åter igen. Blev balle-häng och sedan grillade vi, sååå härligt!  
 

Men nu är de dags att komma tillbaks till verkligheten, ta tag i livet. Gonatt


äntligen är solen kommen!

Hej och hå. Vilken helg de blev. Trevliga nätter och grymt bakishäng på Fornborgen. Skriver mer när ja lever. Chip


small world

Vilken natt hahahaha..

Just nu; feeling like s h i t . Blööö.. Dom sista efterfestarna gick hem vid 5 o ja kunde inte sova mer just nu.. Min mage protesterar o mitt huvud sprängs. Mitt hår luktar öl från vattenpistolkrig, men de ska ju va bra får håret säger dom ju. De roligaste under kvällen va när vi skulle gå till mig o hittade en kundvagn, ja har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Clemént som fick åka hade mindre kul tror ja hahaha..


Vi grillade iallafall igår och de va riktigt gott! Lite senare gick vi till lokalen som Johan och Bojan hyrt och ännu lite senare blev de taxin mot Olearys. Efter Olearys kom de en massa människor hit och ja tycker synd om grannarna igen.. Jag och Elin kom fram till att världen är så sjukligt liten! Hon hade sin mormor o morfar i Kristinehamn så hon brukade vara där på sommrarna, de har vi kommit fram till förut. Men igår kom vi fram till att hon då hängde med en som vi bruka va hos när vi va små så vi prata massa minnen o de va så himla kul!

Kort och gott, kul kväll och nu ska ja nog åka till Frösön o sÖva i solen. chip


inte min dag riktigt

Grattis Försäkringskassan, 3 månader och 2 arga samtal senare har dom kommit fram till att ja ska få bostadsbidrag. Blev mindre än ja hoppats på men nu har ja i princip samma hyra som i min gamla kartonglägenhet.

Lite smågrinig är ja nu, tog äntligen tag i att köpa en adapter till min mobil eftersom ja tappat bort hörlurarna.. Tror ni att den passade till de hörlurar ja har? Nej. Sån tur får man ju inte ha. Så nu måste ja köpa nya hörlurar o då kunde ja lika gärna ha köpt sony ericssonlurar med en gång...

Sitter fortfarande o väntar på Elis.. Hon segar i skolan, ja vill handla nuuu. Tjapp

storhandling på G!

Morsning korsning! Uppe med tuppen, typ.

När Elis är klar med sin tenta ska vi till Maxi o haaandla!

oncle bens wooksås
havregryn
smör
mjölk
juice
frukt
grönsaker
fil
ägg
wookgrönsaker
nötfärs
jordgubbar
lax
bröd
disktrasor
toapapper
kött & grillkrydda
aromat
hamburgerbröd
marinad
ris
matlagningsgrädde
potatis
pålägg

Får se om vi kan ta oss hem eller om de blir för tungt hehe..Ska shoppa lite kött och potatissallad odiverse också, för ikväll blire grillning på Fornborgen! Min första för iår, ska bli gött.

Ja kom föresten på att ja inte berättat om min lilla tå.. En kväll när ja låg o skulle sova, hade uppenbarligen somnat, så vaknade ja av att ja sparkade skithårt in i väggen! haha.. De gjorde jätteont o började blöda och nu har den gått sönder så en tredjedel o på väg att trilla av... sorjlig men sann historia. Aja hej hopp

roar mig i mörkret..

Nelly Furtado säger:"Say it right" och så säger man det fel ;pPpPpp

50cent: "I take you to the candyshop", så har man godisförbud ;pPPppPp

Jason Mraz ringer " Im yours " Så är han någon annans.. ;pPpPPpPp

Konsum: vi tar kort här, "okej", så posar man ;PpPPPpp

Darin ba: why does it rain?:o ''vet inte'' så döda man en spindel igår;PpPP

Ska vi dra till maxi?? "JA!" så har de rasat ;pPPpPpP

Morsan ringer:Vad gör du? "är med Simba", så är man med Scar ;pPpPpPpPp

Alltså ja kan inte sluta dela med mig av de här grupperna.. Hahaha...
Gick hem från Oscars nu bara för o få komma hem o skratta åt alla grupper, oså gjorde man inte de ;pPpPpPpPp

Ne men de blev en soft kväll med god mat och trevligt sällskap! Basketen däremot, blev så jävla sur, kan ÖSIS typ sköta sina grejer o inte bara lura folk till en låst lokal!??!?! Bättre lycka nästa gång..

ja är så svag för fina saker..

Art original
Måste lägga av att kolla på klockor på internet... Nu har jag beställt den här, tänkte ha köpt sån jag har i rosa fast i blått för de va extrapris, men så såg ja den här pärlan! Riktigt klatschig och så va de fri frakt o grejer så ja kunde inte låta bli...

studenternas dag

Seminariumet gick smidigt över, sa ingenting men blev lite klokare. I ljushallen var det "studenternas dag" idag, lite tävlingar o grejer som vi aktiverade oss med. Första pris ett xbox 360, inte fy skam, men de gick halvbra för mig så de blir ju ingen vinst, men de va kul ändå.

Rocka rock-ring och såga i en träbit va några av de saker man fick göra..

Nu har ja precis slängt i mig min goda kycklingrätt som ja skapade här om dagen. Och nu är de bara att vänta på att klockan ska bli 7 för då Johan & Bojan hyrt hallen så ska vi spela basket, kul kuuul! Sen blire en snabb dusch o så lite soppa på Oscars. De sista slantarna minst sagt haha.

morsning korsning

Tja! Då är torsdagen redan kommen och ja sitter här o käkar frukost. Två mackor och fil. Har seminarium 10.15. Sol efter de vore underbart, men de är väl för mycket begärt!! I KRISTINEHAMN VISAR DOM SÅKLART EN FET JÄVLA SOL!!!!! Här visar dom regn! Ja blir så glad :))))) ne men ja inbillar mig att de kommer, de kommer..

Nu ska ja hoppa in i duschen! Ha en bra dag!

om ja dör nu så är de av skratt

Vakten: "visa leg", så visar man benet ;PpPpP
Rihanna ringer: "Shut up and drive" Så får man kärringstopp ;pPPppPPpp
Roger Pontare viskar ens namn, så är man döv ;PPpPpp;pP
Ebba Grön ringer: "Är det varmt?" "Nääe" så är det 800 grader ;PppPppPpp
Darin sjunger: Breathing your love, så kan man inte andas ;pPpPPpP
Pitbull säger: I know you want me, så vill man inte det ;pPpPPpP.
  

Alltså ja dööööör på dessa grupper på FB, så jääääävla kul!!! HAHAHAHAHA ligger o garvar högt i min ensamhet. De här är mina favoriter just nu. hahahaha...

Blev en riktigt trevlig kväll ikväll, kom ett gäng bruttor hem hit på te, scones och lite allmänt skitsnack. Med tiden åkte vattenpipan fram och vi kollade på massa gamla bilder från tiden här uppe, riktigt mysigt! Måste vi göra oftare då vi kom fram till att vi bara har festbilder typ...

Nu ska ja röja undan här lite, o garva lite mer åt dessa grupper.. haha..

 


snabb, lätt o jävligt god kyckling. snart på en restaurang nära dig

Ååå va ska ja hitta på, ja har tråååkigt... Elis gick precis, hon va här o käka. Kommer dö när hon flyttar.. Alla jag hänger med försvinner i höst utom klassen.. Tråkiga tanke!

Happ va ska ja göra nu då.. Problemet är att ja är så trött så ja orkar liksom inte med värsta projektet.. Känns ibland som man slösar bort livet genom datorn, tvn och sömn. Kan berätta om min extremt goda smakupplevelse innan, låter inte som nåt särskillt, men de blev sjuuukt gott.

Kyckling i tärningar
lite pressad vitlök
lite gullök
en halv köttbuljongtärning
matlagningsgrädde efter behag

jasminris


Snabb, lätt o jävligt god kyckling kallar ja den lilla rätten. Try it.

Kallt ute idag föresten. Inte kul.


buzzador

Så skönt de är att komma upp i tid! Spelade dubbel idag, Daniel placeradde mig framför nätet så han hade hela planen för sig själv ungefär.. haha.. Fattar inte varför ja bara blir sämre o sämre ju längre ja utövar en sport?! Precis som med basketen, på 5 år utvecklades jag inte ett skit! Hade väl lite mer tur vissa matcher bara, men annars gick de nästan bakåt.. Och på tal om basket ska vi nog spela de imorn, hoppas! Superlängesen.

Dagens planer ser väl ut som vanligt, typ plugga lite, ja o Elis ska springa sen, städa lite kanske man behöver göra, laga lite mat.. Längtar till fredag för då kommer csn och så är de helg och så är de födelsedagsfest på Fornborgen och så kanske de blir grillning om de inte regnar och så ska ja storhandla på Maxi. Älskade csn. Som ett par år kommer bli hatade csn.

Fick ett kul mail bland alla tråkiga reklam-mail igår, från Buzzador igen. Kommer förhoppningsvis få hem produkter från Neutrogena som ja ska dela ut till mina vänner, var uppskattat sist så jag tackar och bockar för att ja får va med! Ciao

 


Följ den här länken för att själv bli medlem och uppge mitt användarnamn (mitt användarnamn som Buzzador är __Maggan): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=__Maggan

hejdå säsongen 2009/2010, du va fin

Skidsäsongen är så gott som slut, iallafall om man vill ha bra åkning. De är såklart nu man blir som mest sugen på att åka och ja ångrar såklart att ja inte åkt mer. Men ja tror att skidåkningen i Tänndalen och Ryssland satte ribban för högt, de va så sjukt bra där så den har liksom inte vart jämförbar med Åre och Vemdalen.. Önskar att min syster yster bodde här så man hade lite skojiga skidåkare att åka med, filma med, åka i skogen med, hänga i parken med, aa mycket som ska va rätt! Nästa säsong ska de bli hårdträning av benen innan också!! Blir dubbelt så kul om man känner att man är vältränad. Punkt.

Med invigning av säsongen i Åre, 2 perfekta veckor i Tänndalen, 1 sjuk vecka i Ryssland, 4 bakfulla dagar i Vemdalen och massa andra strödagar i Åre/Vemdalen tackar jag nu för mig, är hemskt nöjd och hoppas på ett tusen gånger bättre nästa år om de är möjligt?!

More powder to the people 2010/2011!!!!!!!!!!!


vårnytt här på lilla bloggen..

Så nu har jag gjort om litegrand här och jag gillar det iallafall. Och de är ju de som är viktigt även om de nu är ni som ska stå ut med den. Är lite saker ja vill ändra men ja orkar inte, de krävs verkligen tålamod till bloggdesign de är ett som är säkert!

Efter skolan idag promenerade jag och Elis ut till Frösön, balkonghängde och så gick ja tillbaks. Sen dess har ja just suttit här och hållt på med bloggen och lyssnat på sommrig musik.


omstrukturering

hinner inte pilla klart med headern.. Men hur får man den i mitten gäddan??

bamseklubben nästa?

Morsning korsning. Har sovit lite oroligt inatt och nu på morgonen.. Jobbigt.

Ska hör o häpna till skolan kl 10.15, känns som om de va evigheter sen sist! Socionomerna retas och kallar våran linje för hittepå linjen och tror att vi ska jobba på Bamseklubben när vi är klara... Ibland håller jag med, för ibland undrar ja verkligen va vi håller på med, men många gånger är de intressant och roligt.


kanske jag en vacker dag?


fånga dagen

Här sitter jag och käkar mannagrynsgröt, ägg & räkmacka, dricker ruskite och mår bra. Man måste passa på att njuta av livet mina vänner.
 



kom igen lena

De är nu ja borde kasta på mig gympaskorna och ge mig ut o springa istället för att typ somna...


disco

go förmiddag! Ställde klockan på 8 imorse för o komma upp litegrand i tid och nu har jag pysslat lite med den här uppgiften som ja ständigt tjatar om. De kan komma att bli de sämsta jag gjort i mitt liv med tanke på att de egentligen inte är vidare svårt, men nu får de va. Jag och Carina ska bara sätta ihop de sen och så ska vi skicka in de.

Jag vill ut i solen jag! Sitta på uteservering och äta glass.. Såg till min glada förvåning att dom tagit ut uteplatsen på Paus, härligt vårtecken. Om de bara kan bli lite varmt o gott också. Just nu är de som vanligt mest bara disco här inne för solen åker bakom ett moln varannan minut,men de är bättre än snö! Have a nice day dudes

tänkt och gjort

Efter ett snack med min personliga livscoach och studievägledare Elinor så har ja sökt externredovisning, ekonomistyrning och marknadsföring till hösten. Ja tänker inte läsa alla även om ja skulle kunna eftersom de ligger efter varandra, men ja vet inte riktigt vilket ja vill helst eller vad man kommer in på så ja sökte alla. Är man ändå här o samlar på sig skulder känner ja att man kan passa på o försöka bli så smart som möjligt och kanske sluta flänga på Plaza o allt de där hela tiden..


im gonna be a smart bitch

Sveriges värsta bilförare har lyckats, nu har även Wipout lyckats. Skämma ut lilla Kristinehamn genom att visa upp vad som måste vara de största stjärnorna i kumunen. Herregud. Jag blev iallafall glad när Carro frågade vart jag har varit hela livet som inte pratar på de där viset haha.. Och nej, jag har aldrig druckit diskmedel i brist på sprit heller... Nog om de, man blir ju bara generad över att tänka på vad de finns för människor i världen.

Tog precis en cykeltur till Hemköp för att köpa lite frukost, ja avundas alla som klarar sig utan att äta frukost för de är de som ruinerar mig! Men de är ju så gott. Har inget i skolan imorn heller och har faktiskt suttit och kikat på kurser till hösten, skulle ju lätt hinna läsa en kurs paralellt. Är lite inne på juridisk översiktskurs, men insåg ganska snart att de skulle krävas riktigt mycket tid och att alla inte är så softa som våra lärare hitills vart. Men de skulle va kul att pröva ändå. Marknadsföring, internationell marknadsföring, konsumentbeteende, ekonomistyrning eller externredovisning är också alternativ och kanske lite mer användbara inför framtiden. Aa ja ska fortsätta kika. hej

bolibompa nu för tiden..


man kanske skulle satsa på barnprogramsbranschen! hahahaha

söndag

Härlig start på dagen, tog på mig mina gympadojor och sprang ut till Frösön, chillade en stund i soffan på balkongen sen gick ja och Elis en superpowerwalk och så cyklade jag tillbaks. Riktigt skumt väder bara, inget tights-till-knäna-väder iallafall för de blav tokkallt. De är soligt men helt plötsligt börjar de snöa och så blåser de som tusan.

Nu har jag ätit ägg och räkor och ska väl äntligen ta tag i de där jäkla plugget igen, de går inte snabbt framåt direkt.. chip


lördagsmys

Ciao! Har precis halvsovit genom Titanic och ätit jordgubbar, björnbär och apelsin. Men nu är ja uttråkad.. Och eftersom ja inte är vidare trött längre kan ja ju inte sova.. Åh så tufft mitt liv är. Var ingen som skulle ut idag så ja behövde inte fundera så mycket på de där, råder lite tävling om vilka som festar bäst, socionomerna eller turarna och dom är svårslagna må ja säga haha! Men inte ens dom orkade idag. 

Just nu sitter o irriterar mig på hur mitt minne sviker mig från gårdagen... Omöjligt att fbstalka utan varken nummer eller namn har jag kommit fram till! Åter igen, livet är tufft.

Måste bara ägna en tanke åt alla stackars människor, flygbolag, charterbolag och andra som blir drabbade av vulkankaoset! Heeelt sjukt, ja fattar inte hur dom ska lyckas styra upp de här nu och galet mycket pengar de ska kosta.. Usch..


i valet och kvalet som vanligt

Börjar sakta men säkert återupplivas och funderar kring om man kanske skulle ta en dusch och göra sig anständig att gå ut ikväll med. Eller så stannar jag hemma och sover till Titanic, låter rätt härligt.

Kom precis hem från Mede, har vart där o kollat på mysteriet på greveholm och beställt onlinepizza som tog 1 och en halv timma på sig. Men de satt som de skulle! Blåser storm ute uppmärksammade ja iallafall, puh. Känndes skönt att faktiskt göra nåt iallafall.  Ha en bra lördag mina vänner! 

crazy hat party

Mitt huvud exploderar snart!! Blää.. Men de är värt de denna gång, blev en riktigt kul kväll och ja låter bilderna tala för sig och skriver kanske mer sen för nu ska ja gå o dö. HEJ


humor

Hahahah, ja dör, Elinor föreslog att man skulle införa lite mer Waldorf-filosofi på universitetet

ja,,när man är i viktiga business-meetings med viktiga gubbar så föreslår man ist.att alla ska sitta i ring å sjunga !! skulle va sooooftisch haha

Sånt tycker ja är roligt iallafall och jag fick mig mitt skratt för dagen...

spring spring spring

Försöker sprida lite vårkänslor genom lite bilder istället! Underbara bilder och underbara människor

любовь моя религия

Morsning! Vaknade 8 idag och klev upp och käka frukost till the voice, men insåg snart att jag ville sova lite till och har legat o dragit mig lite tills nu.. Kan ju lika gärna ta vara på den här tiden när man faktiskt kan sega sig på morgonen tänker ja.

Är små-pissed off på vädret, som vanligt nu för tiden eftersom alla andra får sol o inte vi men de har ja ju redan nämnt.. Solen försöker knöla sig fram bakom molnen, men de går inte så bra för den dessvärre.. Aja, de kommer väl nångång hit med!

Idag är de ingen skola, som vanligt och ja vet inte rikitigt va ja ska hitta på.. Plugga. Promenera kanske. Ikväll är de mad hat tea party hos Tina, antingen tar ja min vita hatt bara eller viker en tidningshatt eller en partyhatt. Kul kul!

time to pretend

Tjo ko! Kvällen blev: Oscars > hem och lämna jackan för o slippa garderob > Plaza > hem. Käkade och chillade lite på Oscars, gemytligt om ja får säga de. Och de var nog även där jag hade roligast, var lite quiz o grejer. Plaza hade kunnat kvitta, fattar inte vad som har hänt, brukade va asröj på torsdagarna, men nåt hände...
Jag har tankar i mitt huvud som jag måste ta tag i. Våga göra nåt åt. Jag vill bara inte förstöra något... Åh så jobbigt livet kan vara ibland. Gonatt katt

jag och Elis är allt bra vi

Segstartad i plugget.. Ja som planerade att hinna klart med en hel uppgift idag.. Kan inte va annat än stolt efter springturen förut iallafall, skulle ju hämta min cykel, men väl där kom ja på att ja glömt nycklarna så de va bara att springa tillbaks och de bara gick och gick så de känndes bra :) Kul när de går bra.

Nu har ja duschat och lagat en utsökt måltid och sitter och funderar på om ja vill stanna hemma ikväll och bara ta de lungt eller om ja vill sitta på Oscars och ta de lungt eller om ja vill gå ut o dancea natten lång. Får se hur de blir med den saken helt enkelt, lite plugg ska ja slänga in nu! Hej hopp

drömmer mig bort för några minuter..

Alla som känner mig vet att jag lider av ett erkänt behov av att surfa runt på internet och leta efter resor. Detta har dock blivit lindrigare på senaste tiden, men vad ja vill komma fram till är att de har blivit mycket dyrare att resa! Vart tog alla dom där pärlorna vägen som man kunde hitta för typ under 1000lappen? Ja vill iallafall bara fara iväg nuuuu...


komsi komsi solen

Yo yo! Denna onsdag bara susade förbi! Allt i skolan gick bra och imorn är de bara o hämta nya tag o börja på nästa inlämningsuppgift. Vore underbart med lite sol eftersom att solen inte verkar gilla Östersund lika mycket som resten av Sverige just nu.. Tror visserligen aldrig ja haft så mycket färg i ansiktet, men de försvinner ju snart om inget händer.. Jag och Elis har planerat att springa också så även då är ju solen välkommen. Lämnade min cykel på Fornborgen nu så springer vi dit :)

Annars då.. Såg att de va marknad hemma i Krillehöla idag, lite marknadsnougat hade ju inte suttit helt fel! Tjaaa, gonatt

puh

Nu spred sig en lättnad genom kroppen, vi är 3 grupper på seminariet och ja är grupp 2 så man kan alltid fråga de som hade innan hur de va och de va jätteenkelt tydligen! Som de iofs brukar så ja fattar inte varför ja hetsar upp mig så varenda gång...

Ska strax knalla upp till skolan och få de överstökat och sen är de Mixtur, typ föreläsningar för alla turstudenter som är en gång i månaden. Får se om ja går på de eller om ja går hem och tar tag i nåt annat nödvändigt. Ikväll står filmkväll på schemat och de va ett tag sen sist så de ska bli trevligt minsann. Tror vi ska se 2012, så ja hoppas den är bra. hej hopp


nästa månad ska ja bli bättre...

Såhär märker du att de börjar bli kärvt på kontot..

-Du slutar sminka dig för att spara på mascaran och på sminkborttagningsmedlet
-Du tänker att du kan gå på toaletten på skolan för att spara på toapapper
-Du anstränger dig för att inte bli svettig så du inte ska behöva duscha så ofta och sparar på de viset schampo
-Du tar inte på dig jackan när du ska ut på krogen fast de är svinkallt men slipper på så vis 20an i garderoben
-Du diskar disken med en gång så de inte hinner gro in och då behövs inget diskmedel
-Du börjar baka eget bröd

Ja, de är bara några exempel på vad som händer om du inte handlar på Willys och helt enkelt lever jäkligt oekonomiskt dagarna efter den 25e varenda jävla månad!!!

kulturellt

Studiebesöket på Jamtli va helt okej. De flesta klagade, ja avskyr när folk klagar.. Ja kan vara rätt bra på de själv vissa gånger, men ja avskyr när andra gör de.. Ganska logiskt kanske.



Nu har ja lagt mig till rätta i soffan för att chilla lite. Ska studera. Vill sova..

Ikväll kanske de blir badmington, får se.

tisdag.

Galet va de tog emot att komma igång med den här uppgiften!! Min hjärna vill inte alls... Den har haft semester för länge nu..

BLÄÄÄ...

celebration

Har nu vart o celebrerat tentaresultaten hos Emma med mina kära. Blev lite pimpling och vattenpipa. Försökte utforska Östersunds uteliv en måndag men de va lika med 0 så jag avböjde och gick hem nu.  

Imorn blir de studiebesök på Jamtli som ja kanske nämt. Ska bli intressant.

Nu ska ja sova, fast först ska ja konversera klart med Elinor, man kan verkligen sitta och garva ihjäl sig av våra konversationer.. hahah..

ja har aldrig varit så här stolt över mig själv!!!!!

Hello! Smet från plugget i förmiddags och satte mig med Carina och Maria o badhusparken för att sola och bara njuta lite. Har seminarium på onsdag och ska lämna in en liten uppgift till de, men de va inte så vidare mycket så de ska man väl hinna med på 2 dagar nu..

När solen gick imoln, som den tyvärr gjorde (antagligen bara för att jag faktiskt köpt både solkräm och läppbalsam med solskydd för 160kr!!!) så promenerade jag med Elinor ut mot Frösön, sa adjö till henne och var lite egen en stund och satte mig på en brygga och läste lite i kompendiet till seminariumet. De va riktigt härligt, bara sitta där och lyssna på pålande vatten :)

Nu har ja käkat lite nudlar och ska väl kanske diska undan lite från helgen eller nåt, en sak som är säker och som ja iofs sagt innan är att nästa gång ska ja köpa hem plastmuggar!!

och nu fick ja massor av ny energi, för vet ni vad?!?!! JA KLARADE TENTAN!!!!!!!!!!!!! MONSTERTENTAN!!!!!!! Och vet ni vad, inte nog med de, JA FICK C!!! C C C C CC C! Anna, kommer du ihåg va ja sa innan tentan, ja är verkligen bäst i världen! Alla som inte känner mig så väl, ta denna självgodhet med en nypa salt, ja är inte van vid att de går så bra för mig i skolan bara.


tänk va man hinner med mycket om man inte sover

Okej, jag ska försöka skriva ett inlägg utan att somna.

Kvällen igår blev lyckad, och minst sagt lång.. Elinor kom hit vid 6 oså lagade vi fläskfilé och potatisgratäng, mycket bra start på kvällen. Efter 8 ramlade det in lite människor. En väldig massa människor. Socionomer och turister. Jag hade jätteroligt och när vi kom fram till Olearys kom jag på att jag glömt mitt leg.... Ja försökte charma vakten, men han va svårflirtad... Så de va inge mer än att gå tillbaks till mig och hämta de. Survakten va dock nära på att inte släppa in mig ändå när vi kom tillbaks!! Aja in kom vi och som vi dansade!!! Jag var blöt som ett storsjöodjur när vi skulle hämta jackorna. Lite äckligt, men jädrigt roligt! Efterfest skulle verkligen inte bli av hade jag lovat både mig själv och Emma.. Men jag var så glad och oklok så jag styrde såklart upp de ändå, eller alla andra styrde rättare sagt upp de åt mig för när ja kom hem så satt de massa människor utanför min dörr och väntade haha, så störda.. De vart riktigt trevligt, men de är inte normala människor vi har att göra med här.. Kl 6 fick jag kasta ut dom sista eftersom ja skulle upp en timma senare och åka till Åre. Haha.. 

Helt otroligt nog så stod jag placerad utanför mitt hus kl halv 8 och blev upplockad av Josefin och Lisa. Somnade som ett barn i bilen och sov tills vi kom fram och vi hade minst sagt tur med vädret!! Helt underbar dag och tröttheten och allt annat som hör till var bara att ignorera. Inte för att vi åkte jätteintensivt, men de va faktiskt riktigt skön snö och åkning! Extremt jobbigt för benen, men de va grymt. Jag och Emma somnade vid VM6an och låg där nån timma och fick färg haha.. Jag är verkligen stoppljus i ansiktet, men de kommer förhoppingsvis bli brunt o fint snart :) helt galet varmt, ja åkte utan vantar och fick kavla upp ärmarna när vi satt. Kan inte smälta hur skönt de va! Åkte förbi Åre chokladfabrik när vi åkte hem och sen sov ja och sov. Nu ska ja också sova! Hej
 

dumma väder

Att de ska vara så svårt att komma iväg till Åre! :p

När ja gått och lagt mig igår fick ja ett sms av Josefin där de stod att de ska regna idag och att vi åker på söndag istället, så de är bara att ladda om batterierna och hoppas att jag lever imorgonbitti. Ja hade verkligen sett fram emot en dag i Åre och faktiskt vara utvilad eftersom de aldrig hänt förut..

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska fördriva dagen. Städa lite lär ja göra.. Funderar på o kanske ta en springtur idag med, plugga lite kanske? Återstår att se. Ikväll blire iallfall kalas, hemma hos mig. Vårtema kvällen till ära! Blir nog kul. Fick precis ett samtal som gjorde mig mindre pepp dock, men de kommer nog.. Hejhopp

hemmakväll

sprängande huvudvärk och en gnutta sunt förnuft fick mig att stanna hemma ikväll. Började precis kolla på Flickan från ovan, men ioch med att jag streamar så tar de ett tag för min lilla dator att ladda. Hitills verkar den väldigt bra.


Borde slänga ihop en matlåda tills imorn men ja får ingen ork.. Kanske kliver upp tidigt imorn men de kommer ja ångra då, såpass väl känner ja mig själv.. ha en fortsatt bra kväll alla läsare.

utomhusdag

Tjabba tjena hallå!

Tog årets första cykeltur till Fornborgen innan, sprang en sväng med Elinor och sedan satt vi på deras ballkong i soffan som vi placerade där för 100 år sedan :p Otroligt härligt! Har inte duschat än dock, mindre fräscht kanske men ja tänkte göra de nu faktiskt.

Bestämdes att de blir Åre imorn istället, åker bil och de är så himla mycket smidigare, billigare och skönare. Ber till vädergudarna att de blir sol! Nu står jag framför dilemmat gå ut eller inte gå ut ikväll? Ska fundera vidare på de så får vi se. Hej hoppsan


friday

Hallå hallå! Fredag idag och solen försöker knöla sig fram mellan molnen. Jag och Emma skulle ha åkt till Åre idag, men rykten säger att de är så sjukt dåligt i backarna så ja kände att de inte var värt de.. Istället ska jag och Elinor ge oss ut o springa när hon skrivit klart sin tenta. Vilket borde va typ snart tycker ja..

Gårdagen var mycket seg, men när de väl var dags att sova var ja inte vidare trött eftersom ja sovit halva dagen. De är så jobbigt att vrida dygnet hela tiden..


farväl

Hallå i stugorna! Nu har min hjärna vaknat till så ja orkar slänga ihop ett inlägg. Har legat i soffan och sovit hela dagen.. Var ju tvungen att kliva upp imorse och knata iväg till föreläsningen kl 10, jag är stolt som gjorde de. Men timma nummer 2 var antagligen den mest meningslösa föreläsning i mitt liv! Fattar inte vad gubben stod o pyslade med helt ärligt...

Gårdagen vart iallafall riktigt bra tycker jag. Smått stressad följde jag med Nathalie och Elinor till Willys och handlade inför kvällens middag. Handlade även grejor till en marängtårta som jag och Emma gjorde när jag kom till henne. Den gick hem hos de flesta tror ja! När klockan närmade sig 12 kom securitas och knackade på och då var de dags att gå vidare...Jag förstår faktiskt den grannen som ringde.. På Olearys var de massor av folk och vi dansade och dansade, och trillade på dansgolvet HAHAHA, så pinsamt!!! Hamnade sedan i baren och blev fast där tills de stängde. Och så var ännu en historia på Olles skriven. En sak som är säker är iallafall att den här staden inte kommer bli den samma utan vår franska kompis Clément! Kommer bli riktigt tomt efter sommaren. Inte nog med de så kommer ju Nathalie och Elinor också flytta och ja försöker verkligen stöta bort den tanken för ja vill inte de!! :(
(

Aja nu ska ja duscha och försöka göra mig lite fräsch inför avskedsmiddagen på Fornborgen, Malin flyttar ner till Skövde imorn och de ska också himla tråkigt.. Men sånt är livet.. Hej hoppsan


Поздравляю

Idag är ingen vanlig dag för i dag är de Emma Franssons 20årsdag! Detta ska givetvis firas ikväll, kanske slutar de som på den här bilden? Återstår att se!
 


Поздравляю


sömnproblem..

Jag har sovit jättedåligt inatt! Jag bäddade ut bäddsoffan igår så jag kunde kolla på tv och för att den är större och skönare, men tydligen inte.. Nu är ja skitmegaastrött och har ingen lust att spela tennis. Måste iallafall vinna idag!!

När jag kommer hem ska ja tvätta och kl 13 är det dags för föreläsning. Otroligt roligt.

yoga

Idag har jag utfört mitt livs första yogapass, framför youtube haha. De va Elior som tippsade om de och jag höll på o garva ihjäl mig när jag fick bilden av henne framför mig, men ja va tvungen o prova. Känns ju inte som att de ger nåt direkt, men eftersom de enligt alla andra är så bra träningen kanske man borde ge de en chans!
























Time to face my fear.


jag trivs i badhusparken

Har precis fått i mig lite käk och borde ge mig ut o springa eller nåt så jag inte somnar!

Förmiddagen har spenderats nere i badhusparken med min bok och lite senare Elinor som sällskap. Omöjligt att hålla sig inne när den härliga vårsolen steker på utanför mitt fönster! Har väl inte vidare mycket mer att skriva. Bar ner viss del av vinterklädernatill källaren innan och de känndes skönt faktiskt. Börjar verkligen kännas vårigt! Bäst att ta vara på de för är de någon årstid som går snabbt så är de just våren! Hej


back in town

Åh så glad jag är!! Jag möttes av värme och sol när jag klev av tåget. Då var klockan ändå 7, så underbart. Visst de är snö och så, men de är bra för då kan man fortfarande gå på isen ett tag till.

Snickrade ihop min hylla när jag kom hem och nu är det mycket mer hemtrevligt på toaletten. Kan ta en bild nån dag kan ni få se. Nu har jag bara njutit av att vara hemma, spelat musik så att grannarna ska märka att jag är tillbaks och käkat 2 ägg.


Örebroet

Sitter på stationen i Örebro och väntar på tåget till Stockholm... Upptäckte att dom hade uttag här så jag kan ju fördriva tiden vid datorn eftersom jag inte kommer ha el på hela vägen denna resa.. Inget att äta på har jag heller=riktigt skittråkig resa.

Idag känndes de inte lika tråkigt att lämna stan eftersom de snöregnade, va är de för fel på vädret? Så himla konstigt.. Tjaaa annars har jag väl inte allt för mycket att tillägga.. 19.08 beräknas jag vara i Ösd och när jag kommer in i min lägenhet kommer det antagligen lukta rätt äckligt, tog ur soppåsen och ställde den i hallen men glömde den såklart där sen.. Aja har man inte värre bekymmer än så ska man nog bara va glad! Hej hopp

min påsksemester

Nu börjar även denna vistelse lida mot sitt slut. Dags att fara hem till liv nummer 2 i morgonbitti och jag är lika delad som vanligt. Vill inte lämna våren!! Men jag hoppas den når Östersund inom en väldigt snar framtid. 
 


Har hunnit med en hel del,påskmoffartraditionen hos Louise, tripp till IKEA, påskmiddag, skogspromenad, påskafton på statt, pizza i hamnen och så vidare. Vädret idag har vart underbart och ja ville liksom aldrig röra mig från hamnen.. Gårdagen på Statt va störd, vi va störda hahah... Men nu ska vi åt olika håll, ja till Östersund, Emma till Norge, Maud till Örebro och snart försvinner Anna till Karlstad. Men ja antar att de är de som gör att de är extra grymt när vi verkligen ses! :)

Jag fick som ja ville i fredags och shoppade loss lite på IKEA. Köpte en hylla till badrummet som jag antagligen kommer få ryck på när ja ska bära runt på imorn på mina 3 byten och promenaden från stationen hem till mig..Men den är fin och behövlig. Hej hopp


Jag är glad, och de är påsk

Uppdaterar direkt från balkongen hemma i gemytliga lilla Kristinehamn. Solen skiner och det finns inte en molntuss så långt jag kan se. Man kan sitta i bara t-shirt och de är mest bara ganska underbart.


en lång fredag

Jag vill till IKEA!! Men de vill inte mamma och pappa... Och det kostar för mycket för min lilla plånbok att ta tåget... Med tanke på att de bara är muggar jag vill köpa så känns de en gnutta onödigt.. Men ja har inget att göra förens vid kl 6 och ja är uttråkad redan.... Citerar Elinor, de kallas ju inte långfredagen för ingenting..

Har iallafall tagit mig i kragen och vart ut och sprungit på förmiddagen, nu vet jag hur de känns att springa och vara extremt otränad! Hemskt.

aj..

Hej & hå, dagen kunde ha vart bättre. De har spöregnat och ja har haft tandvärk, jag vill inte ha några visdomständer!!!! Hoppas att imorgon blir bättre. Tack för idag

skärtorsdagen

Åh som jag sover gott här hemma i min säng! Underbart. Mindre underbart att vakna och inse att det snöar/regnr ute! Hallå de ska vara vår och sol här nere... Jag tog ju med vårjacka och tygskor..

Finns inte så mycket att göra åt saken. Gårdagen spenderades här hemma, käkade, kollade på halv 8 hos mig och lite sånt där. Idag ska ja få träffa Ullagull iallafall, och nån annan kankse? Skulle ju ha vart hos Linda idag och gått på Det stora kalaset, innomhusfestival i Karlstad. Men plånboken sa verkligen emot.. Så de får bli en annan gång.

Nu ska ja duscha!


skärtorsdagen

Åh som jag sover gott här hemma i min säng! Underbart. Mindre underbart att vakna och inse att det snöar/regnr ute! Hallå de ska vara vår och sol här nere... Jag tog ju med vårjacka och tygskor..

Finns inte så mycket att göra åt saken. Gårdagen spenderades här hemma, käkade, kollade på halv 8 hos mig och lite sånt där. Idag ska ja få träffa Ullagull iallafall, och nån annan kankse? Skulle ju ha vart hos Linda idag och gått på Det stora kalaset, innomhusfestival i Karlstad. Men plånboken sa verkligen emot.. Så de får bli en annan gång.

Nu ska ja duscha!


RSS 2.0