resume

Hellooo kära läsare.
Kom precis hem från en liten kort spontankväll med bruttorna. Började med att jag och Emma tog en prommenad, sen joinade Anna och vi gick till nån inflyttnigsfest hos några okända. Va den kortaste vistelsen ja haft på en fest, kanske 5 min totalt gav vi den och gick istället vidare in mot stan, där var det dödare än på kyrkogården kan jag ju snabbt medela då bara. Men då bestämde vi oss iallafall för att gå in på China garden för att köpa nåt, blev lite desär bara för ingen var direkt sugen på mat vid 22 sådär. Mysigt o sitta där inne ett tag iallafall =)

Sen när ja o Emma skulle gå hem höll mina tår på att gå sönder så jag fick ta av mig skorna sista biten, får se hur de ska gå imorn! Imorgon förmiddag blev det även bestämt att vi ska åka till Presterud o kolla på fotboll, lite derby sådär mella varnans vingar och villastan ska bli kul de med! Skulle ha kollat på några fräsha One tree hill avsnitt nu vare tänkt med men de funkade visst inte o spela upp på datorn o ja orkar inte hämta en dvd sååå de får vänta tills imorn, eller på söndag helt enkelt!/Maggan

I love life

FREDAG

Fredag fredag fredag :D Älskade fredag.
Och tro det eller ej, jag har fortfarande inte vart och köpt godis eller nåt! Var till och med på Maxi förut utan att köpa nåt. Helt otroligt. Istället köpte jag ett par skor förut, likadana som Anna, men de va ju så snygga och de satt faktiskt bra vilket skor aldrig brukar göra på mina störda fötter. Nu har jag iallafall skor att sätta på mig imorn, alltid nåt.

Ikväll verkar det inte hända nåt särskillt vilket allt ska bli skönt. Borde väl använda helgen till lite nytta som att plugga o så men va fasen, de hinns väl med.. Ha en bra eftermiddag allesamans/Maggan

I love life

Roligaste träningen ever

Hallå ja. Blev aldrig att jag åkte till Johannes, istället åkte jag ut och övningskörde. Körde med pappa för första gången och han var verkligen en fenomenal körlärare! Förstår varför inte Linda behövde så många körlektioner, nu ska vi inte överdriva kanske, men de va kul iallafall och de gick relativt bra om man bortser från vissa detaljer... 



Körde vidare direkt till träningen och de va nog den roligaste träningen sen jag började spela basket för ca 5 år sedan! Iallafall en av de roligaste, vi hade nämligen en tränare från Örebro som typ tränade deras div 1 herrlag eller va de va och han va kalasbra och vi lärde oss jättemycket. De va första gången på länge som jag tänkt att jag inte ville sluta när ja kollade på klockan. Ja de var verkligen tur att ja gick på träningen idag! =) Var nog egentligen variationen som gjorde de så kul, jag är verkligen i behov av ständig variation!

Imorgon är det fredag och då är det kortisdag i skolan sen kanske ja o Emma ska UFa jämt lite och på kvällen vet ja inte vad som sker. Jag ska nog käka nåt gott iallafall ;) Ska bli skönt att inte jobba lö också! Och på tal om de fick ja lite lön från sommarjobbet på Pärlan idag, blev mer än ja trott o de är alltid lattjo!

Nu ska ja nog kika lite GG blev inget maraton igår så god natt till er som ska sova/Maggan

I love life

TORSDaG

Torsdag idag redan, snart heeelg :D Den här dagen har gått riktigt fort och har varit en bra dag. Var hos tandläkaren och hon sa att mina tänder var mycket fina och rena. Sen så drog jag och Gerd igång med vårt företag och de ska verkligen bli kul nu när vi verkligen vet vad vi ska göra! =)

Nu snart ska ja börja packa ner träningskläderna för att sedan cykla bort till Johannes en sväng innan träningen, blir muffinsbak där för imorn ska våran klass bjuda våra små ettor på fika mysiga som vi är! Sen vid halv 8 blir de träning för hela slanten eftersom jag inte har vart där på hela veckan!/Maggan

I love life

Äntligen!

Helt slutkörd efter en hel dags möte ;) Nej men vi kom faktiskt äntligen fram till något! I sista sekund, så nu har vi väl snart ett företag som faktiskt har något att sälja! Ville bara tala om de, och jag har även hunnit titta på PS. I love you och jag tyckte inte alls den va så bra, typ 2 av 5 toasters.

Nu snart ska jag krypa ner i sängen och ha lite Gossip girlmaraton, fick nämligen 3 helt nya o fräsha avsnitt av Gerd förut :D Have a nice evning/Maggan

I love life


Seg som en amöba

Innan typ klockan 15 är Gerd seg som en jävla amöba... Bara för att jag blev klar för snart 3 timmar sedan och just nu inte har nåt att göra. Suck.. 

Googlar man på Amöba kom denna bild upp, jag har alltid undrat hur dom ser ut! Höhö..



Klockan 3 sen ska vi även möta upp Anna och sådära också. Ja och Maud hon är nog i Frankrike nu hon... Fy farao vad jag vill vara hon nu!

Nu börjar jag bli hungrig också../Maggan

I love life

Pizza och styrelsemöte!

Blir inte så mycket bloggande nu men det beror på att det tar ca 10 minuter för att komma in på blogg.se! Sjukt segt.

Ja men iallafall, gårdagen blev supermysig hemma hos Gerd. Sågs på Charlies pizzeria och köpte med en massa pizzor. Sen eldade vi i öppna spisen och pratade och åt. =)




Idag har alla 3or på skolan projektarbetsdag, vilket betyder att jag och Gerd ska ha styrelssemöte! Haha på 2 pers, får se om vi kommer fram till någonting idag. Jo men de måste vi, nu jävlar är det dags för oss att bli förmögna!

Får se när hon vaknar till liv och sådär, under tiden ska jg nog läsa lite i Pärlan./Maggan

I love life

Skolan..

Sitter i skolan nu på sista lektionen för dagen. Tror inte läraren är här men vi har fått nåt papper vi ska jobba med... Suck. När jag kommer hem ska jag käka toast har jag bestämt, blev grymt sugen på de precis! :P Sen ikväll hoppar jag nog över träningen igen för att åka hem till Gerd istället. Ska ses där med lite folk o käka pizza osv om allt blir som planerat. =)

/Maggan

I love life

Stolt som tuppen

Blev ingen träning idag. Känner mig som värsta svikaren nu bara för de, jag är verkligen dålig på att säga nej! Nåt så bedrövligt, men de är väl inte direkt min skyldighet att åka iväg o träna när jag inte ens spelar match.. Istället för att ödsla 3 timmar av mitt liv på träning var jag ute o sprang i ca 25 minuter istället, känns ju lite mer smart. Gick iallafall sjukt bra och jag måste bara få skriva det, för jag blev verkligen förundrad över mig själv! Älskar när de känns så där bra, som att krafterna skulle räcka ända ner till Berlin! (Berlin av alla ställen? haha drog till med nåt..)

Ja minsann, nu sitter jag bara här och dödar lite tid istället. Finns massa andra saker jag skulle kunna göra istället men jag känner inte för de.. Ska nog läsa lite i min bok Pärlan sen, ska snart vara utläst men jag hatar verkligen att läsa! Jag avskyr de verkligen.. Je je ha en trevlig kväll./Maggan


I love life


MÅNDAG

Tack o lov, då var måndagen avklarad! Gick rätt så smärtfritt, dock finns det människor här i världen man bara vill strypa och sådär men man får hålla ut :)

När jag kom hem hade min älskade mor gjort pannkakor, vilket verkligen verkligen satt som de skulle! Jag kan verkligen bryta ihop totalt om inte jag får mat i mig. Får helt och fullt skylla mig själv att ja inte äter maten i skolan men ja är inte tillräckligt stark helt enkelt! Nu borde jag sysselsätta mig med något för att inte somna, men känner jag mig själv rätt så kommer ja somna tyvär.. Har inte sovit middag sen i torsdags nu så jag börjar äntligen komma ur den onda cirkeln, trodde jag iallafall för nu är jag astrött... Aja, träning sen med. Får faktiskt se om jag orkar idag, har verkligen ingen lust alls..Fast de brukar jag ju jämt säga så åter igen, känner jag mig själv rätt åker jag med ändå../Maggan

I love life

Hjälp!

Nu var den här veckan så gott som slut. Har sagt de förut, säger de igen, HJÄLP vad tiden går fort!!

Men hoppas alla haft en bra vecka men att veckan som kommer blir ännu bättre!/Maggan

I love life

prommenix & hårinpackning

Nu sitter jag här alldeles nyduschad o fräsh med hår inpacknig i håret. Ska väl vänta en halv timma eller så innan jag duschar ur de : ) Under tiden kikar jag på Gossip girl, har redan sett de, men de är så bra så de skadar inte att se de igen!

Duschen var riktigt välbehövlig för jag var ute och gick med Emma förut och de va så varmt ute att jag vart alldeles svettig. Det var en trevlig prommenad och de va skönt att vara ute, man får ta vara på vädret. Nu skulle ja egetligen behöva göra lite mattetal eftersom ja fortfarande inte har gjort de, men ja hann aldrig be Linda om hjälp och utan hjälp är de ingen ide att kolla så de får väl gå åt helvete med matten redan istället. Gött de.

Snart är de Greek :D Haha har blivit alldels beroende av de!/Maggan

I love life



 


Fint väder =)

God middag! Har haft en aktiv förmiddag här i min ensamhet, familjen åkte iväg tidigt i morse på orientering så jag är själv o de är skönt. Dock förede de sånt väsen imorse att ja inte kunde sova särskillt länge.. stället klev jag upp, kollade på Malcom, åt frukost, gick promenad med Valter och sedan började jag damsuga! Stod en lapp på köksbordet att ja fick 50 riksdaler om jag damsugade hela lägenheten, lättförtjänta pengar så de är vad jag har gjort. Städade mitt rum ganska noga också, de är riktigt kul o städa när man väl har tagit tag i de och de blir ju så rent o fint efteråt =)

Nu har jag parkerat mig ute på balkongen, är ju så soligt o fint ute så de känns nästan som en sommardag! Känns som om de va en evighet sen man kunde sitta i bara linne utan o frysa häcken av sig./Maggan

I love life

heatbreak hotel

Blev inget mys med "familjen" istället stannade jag hemma och bäddade ner mig i sängen och slog på en film som jag sprang ner o lånade av min kära granne. Heartbreak hotel, hahahaha jädrar vilken skön film! Ne men allvarligt de här vart en riktigt härlig lördagskväll. Men sugen på att dansa måste jag ju verkligen säga att ja blev! Men next weekend äre de som gäller för hela slanten igen! Och på onsdag är vi lediga så veckan kommer nog gå rätt snabbt.


Du & jag Gerd om 20 år? ;)


Imorn äre söndag och då ska ja försöka sova riiktigt länge och sen ska jag väl försöka göra nån nytta.. Typ städa och springa iallafall. Sen äre ju Greek! Hoppas alla andra haft en trevlig afton :) / Maggan


I love life

Lördag

Jahapp, då var man färdigjobbad på nån vecka framöver. Gott gott, ska börja jobba varannan lördag nu vilket är bra tycker jaaaag. Var så himla dundermega segt idag!

Aja, när ja kom hem slängde jag mig i sängen och sov ett slag. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på, är fortfarande trött som ett djur men ja vill inte sova mera.. Var tal om en myskväll hos Gerd ikväll eftersom det inte blev nån sådan förra helgen, men ja vet inte? Finns väl en del andra alternativ med men jag känner bara för att ta de kallt tror jag tvärt. Japp men de va väl det./Maggan

I love life



















middag o möjs

Har precis avnjutit en god middag med hela familjen och även fast jag är stormmätt så sitter jag här o äter lite godis, måste ju hinna äta upp de innan imorn för annars måste ja ju vänta en vecka innan ja får de och de klarar ja aldrig. Sååå de är bara att fortsätta, vilket inte gör mig alls mycket ;)

Innan vi åt degade jag mest runt här hemma, var på Maxi igen med Limp, köpte lite grejor jag och mamma glömde. Jepp. Ska försöka komma i säng tidigt idag eftersom de är jobb imorn, men ja vill ha en film att glo på nu ju, skulle va möjsigt.. Men de har ja ju ingen.. Kanske ska be Limpan hjälpa mig lite med mattematiken? Känns dock lite trist så här en fredagskväll. Har inte vart hemma så här en hel kväll på jättelänge känns de som! Va gör man? Blir så uttråkad.. Börjar tvivla på om ja kan vara hemma imornkväll med utan att dö av tristess, känns skönt ikväll, men imorn med!? Aja den som lever får se vad som sker./Maggan

I love life

Freitag

Kom precis hem från Maxi, har vart där med madre o handlat, var även på "Nillas närköp" innan o köpte godis :P Älskar fredagar..

Sen vill jag bara ägna en tanke till Fiffi :( Ush va hemskt det är när djur dör...

Och en liten liten tanke ska jag ägna till Anna också som inte fick nåt godis idag och som va tvungen att gå hem. ;)

Sen kom jag inte på nåt annat att skriva om just nu!/Maggan

I love life


tecnocrap

Sitter o lyssnar på något jag laddade ner som jag trodde skulle vara en lista med låtar men som var en enda sammanhängande låt på 55 min och 19 sek. Skulle va låtar och så som spelades nere i Napa sommaren 08, visst känner man igen endel, men så himla mycket tecno minns inte jag att de va? Aaa de va lite av en besvikelse iallafall. Vill ha bra musik!!

Annars då så har jag vart på träning nu ikväll, helt okej, fattar bara inte hur träningarna kan kännas jobbigare nu än förut även fast man tränar mycket mera nu :S skumt de där.. Imorn är det fredag, egentligen är jag inte värd att äta nåt gott imorn med tanke på att ja tryckte i mig TRE chokladbollar idag, men va fan ja va superhungrig o de va gratis... :P Annars imorn tror jag Linda skulle komma hem så vi ska väl käka gott och bara mysa till de lite I think :) Shit va längesen ja sträffade henne nu kom ja på! Sen jobbar jag på Ejes på lördag iallafall. Gör mig inte så värst mycket denna helg faktiskt. Känner för att ta det riktigt lungt i helgen bara.

Men innan de är helg har jag ju 2 lektioner kvar i skolan så ja ska nog gå o lägga mig nu./Maggan

I love life

Kick off med Shan Atci!

Kick ofen va fenomenal! Eller väldigt rolig iallafall för att inte överdriva. Efter lite tid på stan, där jag köpte nya pärlörhängen, ett par leggins och en sjal (bara saker jag var i behov av, duktigt!) så gick vi till Nöjes. De va riktigt snyggt och häftigt där inne och det spelades musik så de dunkade i hjärtat, känndes precis som o va ute! Vi satt o väntade ett tag och tillslut började allting, kom upp lite folk på scenen och efter några minuter presenterade dom "huvudattraktionen" Shan tha man!!! Jag älskar Shan the man och han är så sjukt rolig. höll på o garva ihjäl mig.. Aa de va riktigt kul, sen var de lite fikapaus då de bjöds på chokladboll, festis o frukt. Efter de va de ytterligare lite underhållning o snack och som avslut blev de raketer, glitter o fallande ballonger. Maffigt.



Efter att de va slut gick vi ytterligare en sväng på stan, nu mest lite rundstrosande. Försökte få inspiration till vårt företag, vilket kanske inte gick så megabra kanske, men men en vacker dag ska vi nog hitta på nåt! På tåget hem träffade vi Lalla och Anki, och jag fattar verklgien hur man orkar pendla till Karlstad varje dag!

Nu sitter jag här och försöker aktivera mitt Csnkort som ja fick på posten idag, men de verkar visst omöjligt. Står bara att ett fel uppståt, tänk liksom om jag är en av de 5 som har en vinst på mitt kort!!!!!! 8200 nudlar hem i brevlådan skulle ju inte vara fy skam till exempel!/Maggan



I love life

Var är Jörgen?

Yes, nu har jag käkat en stabil frukost och sitter nu o väntar på att tiden ska gå. Men den stora frågan är vart min fader är?! Han skulle ju skjutsa oss och nu är varken han eller bilen hemma. De är Hans Jörgen i ett nötskal.../Maggan

I love life

Lysekil 2005..



Börjar nästan tjuta när jag kollar på de här bilderna! Sommaren 2005, känns som om de vore igår men ändå som om de va 1000 år sen. Har hänt sjukt mycket på dessa år, men ändå ingenting. Vill att allt ska vara precis som de va då, men o andra sidan vill jag bara ha nytt nytt nytt!/Maggan

I love life

Självkänsla

Ne de blev varken godis eller glass idag, vilket jag är stollt över. Har istället vart ute o gått, kollat på tv, läst och skrivit lite på en uppsats om självkänsla och självförtroende. Intressant med sånt där om självförtroende tycker jag.

Just nu är jag inte de minsta sugen på Karlstad imorn.. Absolut inte kickoffen.. Är så jävla trött på UF redan bara för att vi inte kommer överens om vad vi ska göra, jag vill komma på något som man verkligen verkligen vill sälja! Men de vikigaste är väl iallafall att komma igång nån gång. Ska picka upp Gerd vid 10imorn och då ska vi väl in på Panduro o lite såna ställen o kika innan kl 13 och så har jag massa andra saker jag vill leta efter! Till exempel

Klänningar
Leggins
Pärlörhängen (åter igen)
Skor

Mascara
Sjal


Kollade föresten på Gossip girl förut, och jävlar i havet som folk säger nu för tiden, va bra de är!/ Maggan

I love life

onsdag

Skitdag, idag är en fet godis påse, eller en kladdig kladdkaka ett faktum.. Ett stor glasspaket, med maränger och grädde och chokladsås... Skit!/Maggan

kortvecka

Jag kom precis på att jag bara har 4 lektioner kvar denna vecka och de gjorde mig så glad att ja va tvungen att dela med mig av de! Pedagogiskt ledarskap, Matte, Religion och Ped led igen. Detta för att vi har studiedag på torsdag. Men då ska jag och Gerd på UF kick off i Karlstad, trodde de va på Universitetet men de är på Nöjes fabriken så de blir nog roligt! :) Innan och efter det ska vi nog gå på stan o lite så. Niiiiiice. Nu ska jag nog sova lite tror ja bestämt./Maggan

I love life


Skolan

Ush o fy så kallt o mörkt de ser ut där ute.. Känns verkligen inte lockande att ge sig ut. Har inte vart någon bra dag alls idag, börjar gå utför med de där o vara duktig o hänga med i skolan nu. Suck. Önskar att jag var lite mer motiverad till skolan, men de verkar aldrig ske, men va fan man klarar sig. Har ju inga IGn o sånt iallafall. Och det är mitt enda mål i 3an, att inte få några IG. 

 
Kollade på gammla bilder från andra datorn och hittade lite roliga bilder, jag älskar den här bilden.. Väldigt längesen, väldigt roligt..

/Maggan

I love life

Tisdag

Thuesday afternon. Sitter här med datorn i knät och kollar på One tree hill. Och resten av dagen har jag bara varit i skolan, var på Folkets hus och kollade på "debattboxning" med Dogge doggelito på Psykologin. Annars har de inte hänt nåt särskillt. Jag och Emma var nere på stan efter skolan, fick väl inte så särskillt mycket gjort kan jag väl inte påstå :P Skulle väl behöva komma igång med vårt företag och så, men nu har vi ett problem igen, vi har 2 olika idéer och kan inte välj vilken vi ska ha! Haha, förut hade vi inget att göra och nu har vi 2 som vi båda gillar.. Så vi får väl se vilket det blir och det kan jag väl medela någon gång i framtiden när vi vet mera.

Vet inte riktigt hur de blir med träningen idag, har skiiiitont i mitt högra knä :/ Men jag får väl stå ut! Men de är ett tag dit så nu innan de ska jag nog sova lite och sedan läsa i min o Emmas företagspärm som jag släpade med mig hem. Yes./Maggan

I love life


vart tog måndagen vägen?

Idag vet jag inte riktigt vart dagen har tagit vägen. Va i skolan till typ halv 3, hade inte den sista lektionen. Älskar sådanna besked. Sen när jag kom hem minns ja inte riktigt vad jag gjorde? Typ åt lite, läste, kollade på tv och vipps så var klockan tid för träning. Åkte till Brogårn och sedan vidare till Karlbergshallen i Karlskoga där vi tränar på måndagarna. Tränade till kvart i 9 och nu är jag hemma. De börjar verkligen bli tugnt att åka iväg på träningarna för jag tycker inte de är så kul, men de känns alltid så skönt efteråt och så hemskt tråkigt är de inte när man väl är där!

Helt nerkörd i utolandsträsket är jag nu igen.. Hade ju en lugn period där ett tag, då jag bara var inne på ressidorna en gång om dan ungefär, nu är jag galen igen. Kollar resor överallt, hela tiden. Detta även fast jag vet att ja inte kan åka någonstans än innan sommarlovet egentligen! Aa de är ett starkt intresse jag har, att leta resor utan att kunna boka, som att gå o shoppa utan o ha med sig pengar../Maggan

I love life

I väntan på Greek

Jag vill ut! Vill ut o gå eller vad som helst, men jag är seriös när jag säger att jag har sån jävla träningsvärk från igår att ja inte kan! Kan knappt röra mig och de är inte de minsta behagligt, va visst för längesen jag gjorde utfallssteg igen..

Men istället för att ja har rört mig en massa idag så har jag kollat klart på en film som jag lånade av Amanda i fredags, Försoning hette den och den va sådär tyckte jag. Inte riktigt min smak egentligen, men den va lite häftig på nåt sätt, rätt djup. Tror jag ska kolla på Made of honor snart, i väntan på att Greek ska börja. Mycket film o grejer idag, men som sagt så är jag ju lite handikappad../Maggan



I love life

kakbak

Nu har jag åter igen misslyckats med ett bakande, skulle göra chokladdrömmar men öhm de som står i ugnen just nu ser mer ut som en enda stor bajskorv... I receptet stod de att man skulle kunna dega ihop allt till en korv o sen skära av den, men de blev mer som en smet för mig så de gick inte.. Tror jag har råkat ut för de förr, men de stod ju inget om att smälta smöret ju om de är de de hänger på! Jag som skulle ge dom till min farmor för hon gillade dom så himla mycket sist ja gjorde dom men ja tror inte hon vill ha de här. Och jag får inte ens äta av de, men ja kan ju erkänna att jag smakat på smeten.. Ja jaa nog om de för så spännande va de ju inte.

Gissa om ja fått nåt gjort hitils idag? Ne de vill ja inte påstå direkt, har läst 2 sidor i min bok som vi ska läsa på svenskan. Pärlan heter den, och va inte så hemsk som gammla böcker vanligtvis brukar vara.

/Maggan

I love life

God morgon

Goder morgon kära läsare!
Denna söndagsmorgon sitter jag här vid köksbordet och lyssnar på dunderhög musik i lurarna och bloggar och kollar runt på Ayia napa.nu.. Rätt soft. Är för en gångs skull inte trött, vilket känns kanonskönt! Ska nog börja gå hem innan iallfall klockan 2 jämt, då slipper man va som en död fisk varenda söndag. Man kanske ska ta tag i den här dagen då och göra nåt av värde? Aa vi får väl se hur de blir med den saken.

Valde att följa med ut igår iallafall då och de valet ångrar jag verkligen inte :) Gick till Alina först där det var ett gäng partyglada brudar, sen innan 11 gick vi vidare till Stattshotellet. De va inte så jättemycket folk, men jag tycker inte de gjorde så mycket, kul o umgås med alla bara : ) Men det bästa av allt är att jag inte gjorde av med en enda krona under kvällen heller! Nu är det bara fyra dagar att lida sig igenom i skolan sen är de helg igen!/Maggan

 I love life

dagen har sett ut som följer

Jag hinner inte med de här tempot, seriöst helgen är snart skut känns de som (Visst halva har inte ens gått) de är ju så kort! Har spenderat nästan hela dagen med morder och fader så nu är jag så trött på dom, haha neerå men ja känner inte för att sitta hemma ikväll..

Va iallafall först på Roma, käkade fläskfile hawaii med pommes, kalasgott! Sen åkte vi till Maxi. Sen åkte vi till Skärgården en liten sväng, hatar att vara där på hösten ser så dystert ut och de är så kallt inne i stugan.. Men efter det så åkte vi iallafall och hälsade på farmor med. Den lilla söta damen gav mig 300 svenska riksdaler och då blev jag lycklig som ett barn på julafton, de var verkligen behövligt! För jädrar va pengar det går åt nu för tiden :S


Här är en av alla kräftor fader natur har fiskat upp och som vi ska käka tonight, gott gotti gott gott.

/Maggan


I love life

Nostalgi

Äntligen var det överstökat, gick här i typ en timma och beklagade mig innan jag kom ut. Väl ute i skogen körde jag några riktigt jobbiga intervaller och utfallssteg sen gick jag en liten nostalgiprommenad. I den skogen har vi gjort mycket under åren, byggt kojor, gett mat till tomten på julafton, åkt skridskor och massa sånt.. Kommer nog aldrig få en bättre period i livet än då sorjligt nog. Men men nu sitter jag och inväntar morsan som måste laga min klänning innan ja kan klä mig/Maggan



De är mysigt att mina små bejbisar har kommit hem igen : )


I love life

LÖÖRDAG

God morgon.
Idag är det lördag igen då. Är soligt  ute så jag ska väl ge mig ut på en löprunda strax tänkte jag, men jag är så trött så jag kommer nog inte ens orka till grannhuset.. Kom hem redan innan 1 igår men jag somnade inte på hela natten kändes de som och ja hatar när de blir så :(

Gårdagen var iallfall tråkig och jag kännde på ett hat som jag inte så ofta brukar känna. Fy fan vilka människor de finns i världen... Ne de va en wierd kväll. Hade nog vart mysigare om vi bara hade stannat hos Gerd o myst istället.

Idag då så ser väl dagen ut som följande, ska väl ut snart då, sen ska vi äntligen åka o käka på Roma som jag tjatat om så länge nu och sen så ska jag antingen stanna hemma o ta de lungt under kvällen eller så hänger jag med ut, får se. Kommer antagligen va skitkul ute om ja inte hänger med och om jag följer med kommer de bli trist.Verkar ju vara min närvaro som gör de tråkigt ju, eller så är det bara jag som är olättroad../Maggan

I love life

FREDAG

Tjoho nu sitter jag är o smaskar Jungelvrål, de är inte så värst vanligt att man köper det, men idag kände jag att de va de ja skulle ha :P Är ju fredag och jag kör hårt på få i mig hela veckans sockerintag denna dag, för ikväll ska jag även till Gerd och göra marängswiss eller vare nu heter. Men de börjar ändå kännas som en helt okej vana så här efter några veckor att faktiskt inte köpa en godis eller 2 i kaffeterian under veckorna eller gå hem o baka ett lager muffins var o varannan dag. Så de kommer nog bli ännu bättre :)



Ska för övrigt dricka varm oboy och elda i öppna spisen hos Gerd, ska bli mys. Blir nog jag Emma och Anna, Maud är sjuker tyvär :( Alla är lite småsjuka hit o dit, jag är glad att jag haft mitt! /Maggan

I love life

NKP.

Hemma igen och de va verkligen inte kul på träningen för de va en reporter från Kristinehamns posten som var där och stod där med en kamera nästan hela tiden! Gissa om de är svårt att koncentrera sig då, kommer jag med på en bild ska jag stämma skittidningen :P Joora men de va ganska kul faktiskt.

Nu ska jag bara dricka lite vatten o ta en frukt, borsta tänderna och gå o lägg mig! Godnatt/Maggan

I love life

Wannabe...

God kväll

Kom precis in från en liten prommis med mamma och Valter, vi var hos Gerd och kollade på hennes kaninungar. Så söta så ja tror ja dör! Nästan så man vill ha en. Men de vill inte mamma som måste ta hand om dom..


/Maggan

I love life

Torsdag, snart fredag :D

Internet sviker mig, mp4an sviker mig, man ska aldrig lita på elektronik! Men ja har fan betalat för skiten och jag vill att de ska fungera... Visst de handlar väl om att jag är otekniskmen ändå...Och jag är sötsugen som FAAAN!!! Men jag ska inte falla för några frestelser, bara en dag kvar nu. Ush va hemskt att jag är så beroende. Men bara man kommer iväg på träning så brukar allt bli bra : ) Borde egentligen inte träna för jag har fått ont i halsen igen men jag har inget bättre för mig.

Måste bara tillägga att våran Info&layout lärare är den knepigaste personen i världen, idag fick vi göra exakt vad vi ville igen o när de va 20 min kvar sa hon att vi kunde gå och aa ja vet inte vad.. Men jag och Emma har iallafall kommit på en idé till UF nu, fasst de är väl fortfarande inte 100 procentigt.. Aja de löser sig nog. Nu ska jag käka lite, rökt Makrill och potatiskroketter. Speciell kombination, men ja var så sugen på just de 2 sakerna :P Var nämligen på Coop med moder nyss, körde dit och till lite andra ställen. Kommer aldrig bli bra på att köra bil, de är en sak som är säker!/Maggan

I love life


Idol o prommis

Sitter här o kollar på IDOL eftersom de är i Karlstad idag, aa vad ska man säga? HERREGUD! Lämnar de ämnet tillomed..

Blev en prommenad förut iallafall, med Amanda och de va trevligt, bra sällskap : ) Blev en del Ayia napasnack och de va längesen nu tycker ja :P Mitt drömsenarie nurå ser ut så här: student 12/6 > Norge jobb tills typ 12/7 > Ayia napa i mitten av Juli, första veckan med Emma, Anna & Madde (minst) och sen en andra vecka med Amanda, Elinor, Kristin & Louise > Hemma o återhämta mig nån månad > Norge o jobba i några månader >RESA

Japp så ser de ut. Och nu tror jag jag ska poppa lite popcorn eller så ska ja bara gå o lägga mig, får se./Maggan

I love life


Skitinternet..

Internet segar o krånglar och jag får snart ett utbrott på detta. För en gångs skull är jag faktiskt i behov av de..

Eftermiddagen har jag mest spenderat i sängen där jag sovit o glott på tv, städade lite på rummet med, var kläder exakt överallt.. Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta en prommenad eller om jag ska springa? Tufft val åter igen. Men men här orkar jag inte sitta iallafall!/Maggan

 I love life


Tackar

Supereloge till Erik som precis hjälpte mig med att ladda hem ett program som typ gör om filmer till mp4format så de förhoppningsvis kommer att gå o spela i den lilla skitmakaperen. Tack! Tar visserligen en jädra tid de här, men de är väl bara att vänta. Natten är ung som man brukar säga.

Var en rätt soft träning förut och de v rätt kul, hade riktig tur med skotten vilket alltid känns bra.

Känns konstigt med att vi inte har haft en enda läxa eller så sen skolan började, inte för att man så jätteofta brukade göra dom, men de finns inte ens nåt o ta med sig hem.. Imorn kommer familjen hem också... Har vart själv i typ en månad nu och de kommer bli skitjobbigt att helt plötsligt ha dom här hemma ;) Men ändå skönt, börjar bli trött på o tvätta, diska o laa mat hela tiden. Ska bli mysigt o träffa mina små pojkar också Valter & Zlatan :) Dom är saknade./Maggan

I love life

NU är den här

Precis efter mitt tidigare inlägg i morse så hände det nåt helt fantastiskt! Det plingade på dörren och de visade sig att de va en snubbe från posten som skulle lämna ett paket, och i paketet fanns inget mindre än min mp4spelare eller vare nu är! Gissa om jag blev glad, trodde de skulle ta typ en månad eller nåt innan den skulle komma, men de gick på en vecka o en dag. Vart ite kallabalik här när de kom bara för ja höll på o steka pannkakor och så var de typ 10 minuter kvar tills matten började o så...

Nu då iallfall när jag utforskap alla funktioner finns det både + och -
-
De är en fläck innanför skärmen..
Jag fattar inte hur man får in en film
Ena hörluren glappar
Den va jämt lite tjockare än väntat

+
De fanns spel, bland annat tetris på den
De fanns radio
De va väldigt bra bild



Japp thats it. Nu ska jag pilla lite mer med den innan de är dags för tränig./Maggan

I love life

God morgon

Blev knappast nåt Maxi för min del nu på morgonen, klev upp vid 10 och nu har jag tagit en dusch. Frukosten bestod av lite yogurth och havrefras, mening att jag ska stå mig på det till 15.40? Skitjobbigt att inte ha lunch i skolan, för nu är det egentligen meningen att jag ska hinna käka lunch innan skolan också..

Börjar sedan dagen med Matte C. Blä. Sen är de psykologi och sist äckel information & layout. Härlig dag. Men men nu ska jag väl kanske börja röra på mig./Maggan


I love life

kvällen

Då var alldeles strax måndagen slut och de känns bra. Käkade precis upp de sista brödet så de får bli en tunn frukost imorn.. Om jag inte åker till Maxi imornbitti de vill säga. Aa men de märks.

Har ju ägnat kvällen åt träning, tar banne mig en hel kväll när man åker till Kga. De va inte hemskt, men de va inte kul.. Ja vet banne mig inte vad jag ska göra för att bli road! Hoppas de blir roligare imorn då eller nåt./Maggan

I love life


Studentmössor

Fick nån broshyr  på skolan idag om studentmössor och sånt och nästa vecka ska vi pröva mössor, de är nu man börjar fatta att vi faktiskt ska ta studenten 2009!! De är snart!! Helt galet :D Fanns massa tröjor o grejer man kan köpa samt massa utsmyckningar till mössan, allt bara för att man ska göra av med massa pengar.. :P


Men det blir ytterligare några veckor att kämpa sig igenom dock. Och måndagarna är utan tvekan de värsta, men idag vare ändå helt okej, kollade på film o sådär. Och tro de eller ej hörrni men när jag kom hem så var jag en film rikare, Made of honor var färdig och jag kan inte riktigt bestämma mig om ja ska vänta med att kolla på den eller om ja ska kolla nu. Ja de är såna svåra beslut jag måste fatta.. Sen ska jag nog iallfall med till Karlskoga o träna och efter de ska jag väl sova för jag är redan nu trött såklart./Maggan

I love life

uptown girls

Jag avskyr verkligen reklam! Ush ja.. Men filmen är iallafall så himla bra! :D Hoppas att ni följde mitt råd att kika på den.



/Maggan
I love life


 


Bilder o väntan

Snor någrabilder från Gerd från igår




Ser ut som om ja står o störttjuter :P


Idag har jag verkligen inte gjort nåååånting! Inte ett skit verkligen. Gick ju till Maxi och hämtade min cykel som ja lämmnat där och så har jag faktiskt lagat mig lite Maggans pasta, men thats it. Har mest sovit o kollat på tv. Kommer aldrig kunna somna ikväll! Och nu äre bara en halvtimma kvar tills de jag väntat på ska börja, nämligen Greek och efter de är de en kanonbra film med båda mina favvoskådisar. Uptown girls. Rekomenderas, 20.00 på 5an. Mmmm/Maggan

I love life

Söndag

Då va man så där trött som en gammal åsna igen.. Nästa helg ska jag gå o lägga mig klockan 9.

Gårdagen vart kul. Men den hade kunnat vara roligare. Jämför som vanligt allt med ett speciellt ställe på jorden som ja inte ens ska nämna namnet på.. Gillar inte den här staden. Aja, roligare än att sitta hemma själv iallfall! Hade visserligen vart aningen billigare att stanna hemma. Suck..

Idag ska ja bara zombia runt här hela dagen var de tänkt! Får se om vi skulle ut o käka, hoppas inte de.. Jusst de föresten igår när vi skulle hem regnade de sjuuukt mycket! Stod först under ett minilitet paraply jättelänge o segadeutanför o sen gick vi hem o ja höll på o dö! Ja o Anna gick barfota tillomed för skorna va så blöta :P Japp./Maggan

I love life

Käk..

Så där nu är jag tillbaks framför datorn. Har precis käkat mitt nya absolut supernyttiga favoritmål, Baguette. Får bli min lunch/middag eftersom mamma o pappa inte ville käka på Roma idag som ja ville.. Jag får aldrig som jag vill, ne för dom hade redan ätit o ville hellre äta där imorn o blablabla, aa men då vill inte ja äta där.. Aa livet är tufft.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen ska jag sätta på en ansiktsmask och bara chilla lite ett tag.


Att vara en bra och rättvis vän måste vara det svåraste som finns i hela världen... Jag försöker verkligen vara perfekt, men de går inte... Förlåt.

/Maggan


I love life

i väntan på..

Jag hatar att vänta! Jag stressar jämt iordning mig och sen måste jag vänta och vänta och vänta.. Rena julafton.. Ska ju till Blå valvet strax då vare tänkt, jaa jag tänker nog köpa glass även fast ja inte får, ja har inte råd och jag är inte ens de minsta sugen. Men ska man fika så ska man väl fika.

Åh jädrar va de regnar ute nu då upptäckte ja när ja kollade ut! Blääää.. Regn är okej så länge man ska vara inne för då äre lite mysigt. Aja hoppas ni andra får en trevlig dag, återkommer väl fram åt eftermiddagen. Hoppas iallfall någon av mina filmer är klara då, datorn har nu stått på mer än ett dygn och så här ser det ut på dom som är snabbast:

Gossip girl 21.7%
White chicks 56.5%
Made of honor 65.7%
PS I love you 48.8%

Suck../Maggan

I love life

Trevlig afton

Blev alldeles precis lämmnad av Anna och Emma så nu sitter jag här helt själv och ska alldeles strax gå o läggamig. Var ju hos Linnea nu under kvällen och de va jättetrevligt, käkade tårta o grejer och bara snackade hur mycket som helst. Gosiga flickor de där : )

När vi skulle dra oss hemmåt kom vi på att vi inte ville gå hem till var o en så vi gick hit och käkade lite nattmat. Spagetthi o köttfärs vid 1 på natten, de är grejer de. Smakar faktiskt himla bra med käk på natten! Men nu är jag redigt trött, har fan inte sovit middag idag.. Och imorn är en nby dag, ska fika med Mattias nån gång under dagen och på kvällen blire förhoppningsvis kul! Ska verklgien försöka sova ut också, men antagligen kommer jag vakna innan halv 10 iallfall..... Aja god natt då iallfall!/Maggan

I love life

Vill ha vinter o snö

Sitter o glysar på en skidfilm som följde med de nya nummret av Åka skidor, Heliskiining i Kanada. Inte så jättera, men jag är nu sjuuukt sugen på att åa skidor! Längtar till vinter o snö nu :D



Antingen ska de va sommar eller sol eller så ska de vara vinter och snö!






Bilder från årets skidrresa med familjen i Tänndalen.


Och på tal om skidor så ska ja väl snart ta mig i kragen o försöka sälja mina gamla Salomon Crossmax samt mina pjäxor. Nån som är sugen? Lägger väl ut dom på blocket antar jag. Aa. Nu ska ja gå o klä på mig nåt bekvämt och sen ska jag väl snart börja gå. Typ./Maggan

I love life

bildlöst inlägg igen..

Fredag fredag, älskade fredag. Och äntligen har jag verkligen helg på riktigt!! Har inte haft helg på mer än en månad, vilket jag tidigare nämt men de känns så skönt :D Men nu känns de på nåt sätt onödigt att slösa dagen imorgon på att antagligen bara ligga hemma i stället för att tjäna ihop lite enkla slantar. Men de är klart man tänker så när man väl är ledig.

Direkt efter skolan idag åkte jag, Emma och Anna och köpte present till Linnea som fyllt 18 i veckan och sedan åkte vi och köpte godis, är ju fredag idag ;) Efter deee åkte jag med mamma och handlade, ja fattar inte att kylskåpet aldrig fylls hur mycket jag än handlar! Och nu sitter jag och småäter lite godis och kollar på Veronica Mars.

Klockan 5 ska jag möta Emma och då ska vi promenera upp till Linnea som bor typ 1 mil här i från, och till råga på allt är det 90 graders brant uppförsbacke nästan hela vägen... Men de ska bli skönt o ta en prommenad tycker jag./Maggan

I love life

JÄVLA HALS

Min hosta tar knäcken på mig!! Förutom att de va den som gjorde att jag var tvungen att gå upp innan 6 imorse så tillåter den mig nu inte att vila heller, så fort jag lägger mig ner får jag nämligen värsta hostattackerna... Aa de är banne mig inte lätt.

Idag har dagen flutit på rätt bra, har haf t Organisation & ledarskap och Svenska. Skulle Egentligen ha skitinformation & layout också (Himla krongliga namn alla kurser ska ha!) men när jag och Emma suttit typ 2 timmar o väntat på lektionen så möts vi av en lapp däre står att de är inställt. Riktigt härligt, men lite surt att vi inte sett den tidigare. Men de va en underhållande rast iallfall, skrattade så jag höll på o dö ett tag. Efter skolan åkte jag och Maud med hem till Gerd iallfall, gosade lite med hennes små kaninbejbisar och lite annat som jag inte ska nämna egentligen för jag råkar visst ha syndat igen.... Är egentligen inte värd att käka goda saker imorn, men de skiter jag i! :P Ska iallfall sticka iväg på träningen sen o träna lite, halsen får säga va den vill, mamma med, jag ska träna. Punkt slut./Maggan

I love life

prommis & Jersey girl

Blev en kort superpowerprommenad. Gick så snabbt att jag fick ännu mera ont i halsen, smart. Men de känns så skönt att bara komma ut jämt lite innan man ska gå o lägga sig o så.

Meeen, istället för att ett välja mellan prommenad och filmmys så ska jag kolla på film med : ) Ska kolla på Jersey girl som går på 3an, har sett den förr men minns inte vad den handlar om minns bara att jag gillade den.




Imorgon har jag tyvär inte sovmorgon vilket känns tungt, enda dagen i veckan ja börjar 8.20.. Japp/Maggan

I love life

pop eller prom?

Popcorn & mys framför tvn eller en prommenad ute i de mörka, kalla regnet?

That is the big question.

/Maggan
I love life

surt..

De suger verkligen att må dåligt! Jag lever i en helt annan värld, en värld där de är jobbigt att ta sig till badrummet och gå på toan. Febern pendlar upp och ner likaså humöret. De är ingen ide att gå o lägga sig nu för jag somnar iallafall inte, blir säkert som inatt med allting... Blää.

Och matte skulle jag behöva göra med för jag vill verkligen inte hamna efter. Alla stressar så jävla hårt i skolan för att slippa läxa typ och jag hatar att be lärare om hjälp och jag hatar att fråga andra så jag är i princip redan körd. De där med att vara duktig varade i ungefär 2 veckor, känner redan hur jag sitter och tänker på annat på lektionerna och inte hänger med alls.. Jädrar va jobbigt allt känndes nurå! Imorn har vi iallafall bara 2 lektioner i skolan, jag gillar onsdagar. Japp. /Maggan

I love life

Studenten

Alldeles helt plötsligt började jag tänka på att det är mindre än ett år kvar till studenten! Och jag kom inte o tänka på det i nåt bra syfte, ja tänker på allt de här med alla vänner. Nu de här 12 åren som man har gått i skolan har det ju varit så självklart att man har haft vänner omkring sig, och även de gamla vänner man har hälsar man på då och då och växlar några ord så att man behåller kontakten. Nästa år kommer alla gå skiljda vägar, vi kommer inte komma tillbaks till skolan efter sommarlovet och fråga varandra vad vi gjort på lovet och så vidare. Flera kommer säkert åka utomlands, andra åker kanske och pluggar nånstans, vissa finns säkert kvar i stan några år, men de kommer ju inte vara så att man ser varandra 5 dagar i veckan och då dör vänskapen så lätt ut.. Det är sjukt sorjligt att tänka på de! Jag hoppas verkligen att man kommer hålla kontakten med så många som möjligt, både från den här klassen och från klassen från högstadiet.

Nog om detta, de är ju ett tag kvar och jag lär nog skriva nåt liknande om ungefär 7 mpnader och då kommer ja sitta o stortjuta också. Studenten måste vara den mest känsloblandade dagen i världen!/Maggan

I love life

Tisdag

Om jag hade haft det gamla bredbandet hade jag just nu antagligen suttit o kollat på första avsnittet på säsong 6 av One tree hill. Men med de här mobila tar det typ en vecka för ett avsnitt att tankas ner... Så istället sitter jag och kollar på ett gammalt avsnitt som går på 5an nu. Har fått order om att inte sova på eftermiddagarna, så jag ska försöka hålla mig vaken tills klockan 9 då jag ska åka ner till hallen och skjuta lite, kan ju inte träna eftersom jag är sjuk tyvär..

Har absolut inget mer på hjärtat just nu sååå ni får väl ha de så fint!/Maggan

I love life

Värsta natten på länge..

Nu ska jag berätta de härliga detaljerna om min natt för er. höhö... Det har varit den värsta i mitt liv! Jag var tvungen att ligga på rygg hela natten, och jag avskyr att ligga på rygg och så fort jag vände jämt lite på mig så började de rinna ur näsan, ögonen och munnen. Munnen, ja vet ja fattar inte heller varför! Men iallfall så vare hemskt.. Och jag kollade på klockan sista gången 02.02 så nån gång vid halv 3 tiden somnade jag väl äntligen och så vaknade jag ju såklart innan halv 9 imornse.. De är så grymt synd om mig, ja vet!

Börjar skolan halv 12 idag och innan de måste jag laga mat eftersom jag inte har lunch i skolan idag.. Ja vet verkligen inte vad man kan äta för mat?! Köpte ett paket köttfärs igår så de får väl bli spagetthi o köttfärssås, som vanligt... Eller mackor.. Eller gröt kanske? Aja de märks väl va de blir./Maggan

I love life

prylar är kul

Nu har väntan börjat! Ipoden är betald och nu är det bara att vänta på att den ska dimpa ner i brevinkastet. Kan ta upp till 3 veckor dock.. Jag längtar som en dåre :D Jag älskar nya saker, speciellt saker som är elektriska så man kan leka med dom o ha sig.

Och min eftermiddag blev ganska exakt så som jag tidigare skrev att den skulle bli, bjöd även på lite feber men sån tur va så har den gått ner igen. Nu är det bara min hals som äter upp mig innifrån! När jag ska sova sen ska jag nog somna till tvn, de är ju så sjukt skönt, men förut har jag aldrig kunnat göra de eftersom att man ändå måste stänga av den sen mitt i natten.. Men i helgen lärde jag mig att man kan sätta på sovläge så tvn stänger av sig själv! :P De är ju helt fantastiskt vilka finesser det finns som man inte vet om..


Ännu en pryl som är rätt nice är våran automatiska fiskmatare! Den ger fiskarna mat några gånger om dagen och jag tror de är dags snart för nu står dom ivrigt o väntar där uppe i hörnet! Ingen höjdar bild men ja orkar inte resa mig ur soffan..

/Maggan

I love life

bläää

Blä för den här dagen. När jag vaknade i morse var hela mitt öga ihopklibbat och gick inte att öppna sen rann det ur de hela morgonen.. Väl i skolan var jag alldeles matt och mina ögon vägrade hålla sig öppna! Ser kanske inte så trevligt ut när man ligger över bänken och halvsover när läraren pratar, men jag har seriöst aldrig käntmig så trött. Aja efter lunchrasten gick jag hem iallfall, jag orkade verkligen inte gå på religionen och organisation o ledarskapslektionen. Istället åkte ja hem och sov. Har sovit sedan en halv timma eller så och de känndes jävligt skönt, dock är jag fortfarande trött :S

Sååå resten av dagen ska jag väl bara ta det lungt, vila upp mig och försöka att låta bli att bli riktigt sjuk, hur man nu gör de. Skulle megasupergärna åka o träna sen men jag antar att det inte ingår i intebliriktigtsjuk kuren.. /Maggan

I love life

RSS 2.0