ett grässtrå kan vara mycket roligt..

Nu är jag hemma igen och ska strax gå o lägga mig.

 Har varit en skön kväll med världens bästa och stördaste Maud ;P Började med att ta en sväng på Coop för att köpa lite käk o dricka, sedan satte vi oss i hamnen och chillade lite innan vi gick vidare mot Sannaheden där Villastadens B-lag spelade. Vinst med 10-0, alltså inte den mest spännande matchen genom tiderna, men kul ändå. Efteråt fick vi vänta på att grapparna skulle duscha och då fick vi roa oss på egen hand och de klarade vi galant haha.. Har väl skrattat ihop ett år eller två..

'




Natti natt

:D :D :D

Ja är så glaaad :D

2 veckor kvar tills studenten idag!!!!!!!!!! Galet!!!

Men istället för studentfesten ikväll blire fotboll med Maudis =) Kanske tittar förbi på förfesten en sväng också, de märks. Sova tidigt ska fröken Nilsson göra iallafall, har lite feber även idag så jag känner mig väldigt sliten, men de får man blunda för när de är så härligt väder.


RAGNAR TAR STUDENTEN!!

prommis

Jag masade mig tillslut ur sängen och tog en prommenad med Amanda ganska nyligen. Blev ju fint väder plötsligt så de va härligt att komma ut. Den stora frågan är hur det kommer gå att somna nu när ja sovit hela dagen, är fortfarande trött så de går nog i och för sig bra, snorig som en gris bara..

Jaaa, stackars lilla mig. Nu är det för övrigt helg för min del, går inte till skolan imorn.. En riktig jobbhelg blir det för min del, Ejes på lördag och Pärlan på söndag. Så jag får lov att stå över studentfesten på Varvet imorn, känner att ja inte kommer orka de och plånboken är lite tunn också. Men på lördag blire kalas iallafall och det ska bli riktigt kul, fastingen o allt så de är nog mycket folk ute i lilla hålan =)

=(

När jag kom hem innan åt jag pannkakor sedan har jag sovit hela eftermiddagen.. Känner mig alldeles matt och har inget mer att skriva.



Parken - vad ska vi göra med Henry? 

hårinpackning

Sitter och dunkar hög musik och väntar på att jag ska kunna tvätta ur min hårinpackning. Har hårinpackning hela tiden nu känns de som, för varje gång jag är hos frisören tjatar hon om hur slitet mitt hår är och hur viktigt det är att packa in håret, så de är väl bäst att lyda om jag vill ha fint hår =)



Men nu känner jag att det börjar suga i magen, den vill ha frukost! Börjar klockan 12.40 så de är ju ett tag kvar och tills dess vet jag inte vad ja ska hitta på..

världens bästa mammi

heey

Kort dag i skolan som sagt så efteråt blev det en fika på Paus och sedan en tur upp till Annasofia. Där kollade vi i gamla skolkataloger från Djurgårn, snackade och blåste såpbubblor. Jag kände mig dock väldigt hängig under dagen och hade feber när jag kom hem, men bara lite så jag fortsatte vidare. Destionationen blev Fatemeh och vi satt vid hennes köksbord och åt popcorn och pratade ikapp allt sen sist, vilket var väldigt länge sen.

Sen ringde mamma och ville ha med mig till min balklänningssömmerska, var aldrig där i söndags o nu var sista dagen mamma kunde så nu är min klänning hemma :D Fick även en studentpresent av henne, hon är så sjukt snäll så ja vet inte vart jag ska ta vägen! Vill öppna nu men de får vänta tills den stora dagen. Mamma hade också en överaskning när vi kom hem och det var en locktång! Världens bästa mamma var i farten =) Så nu behöver ja inte låna alla andras hehe..

Imorgon har jag också bara en lektion att gå på, ja gillar skolan just nu.. Men ja ska ändå gå o lägga mig snart för ja mår inte 100. God natt

jordgubbar

Go kväll! Jag sitter här i mörkret o myser, ska snart gå o lägga mig och hoppas på mer sömn än inatt.. Har inte gjort något vettigt idag utan mest suttit här, följde med mamma till Maxi och vi köpte jordgubbar, satan vad gott de är! Älskar alla bär på sommaren. Men om de ska bli några bär i år får vädret banne mig se till att ordna upp sig för jag är trött på halvbra och osäkert väder..

Imorgon har jag bara en lektion, redovisning i pedagogiskt ledarskap. Har vart en soft kurs men de ska bli skönt att bli av med även den. Är inte många lektioner som är seriösa längre! Betygen sätts ju på måndag, då ska det minst sagt firas!!

God natt!









Pizza i det gröna

Jag har ont i halsen så det skriker om de och jag tycker väldigt synd om mig själv i och med detta =(

Sov nästan inget i natt så jag har sovit en del nu på eftermiddagen. I skolan fick vi reda på hur det gick på matteproven, jag failade igen... 10p, 12 var godkänt, men life goes on och jag hoppas att vår matteguru har hjärta nog att sätta G på mig i matte C iallafall...

Gårdagen var iallafall supermysig med pizza, sol och snack  =) Blev dock kallt rätt tidigt men jag Madde och Anna trotsade detta och satt kvar ett bra tag. Samtalsämnena var utöver det vanliga och vi kom fram till att vi måste se till att göra grejer så fort vädret blir fint nu in i de sista!



årsbajsredovisningen inskickad!!! :D

Dagen började inte bra, trött som ett djur masade jag mig upp ur sängen. Mötet med vår handledare, vilket jag och Emma trodde skulle bli våran död, visade sig bli vändningen. Hon hade skrivit ett helt mail med saker som vi hade gjort fel, men i själva verket hade hon bara räknat helt fel så allt stämde! Så nu är vår årsredovisning inskickad och det var med extrem glädje och ett berg som lättade från axlarna.

När jag kom hem igen kom ännu en vändning. Brev från kycklingfabriken i Norge där jag, Anna, Alina, Emma och Carro sökt sommarjobb. I brevet stod "vi fant desverre ingen jobb till deg denne gangen"... Jag skulle ändå tackat nej, men jag tänker på min käre vän Emma,som nu kommer ha mindre pengar en amöba i sommar.. Men men, de löser sig nog, hon hittar nog sätt att tjäna pengar!

Efter nån timma på ballkongen fick jag en spontan idé och började ringa runt till mina vänninor, det bestämdes att vi ska sätta oss någonstans och äta pizza ikväll, precis som vi gjorde en sommardag för nåt år sedan. =) Så jag hoppas på att vädret håller i sig. Hej



tack

Tack, du fick mig att hitta tillbaks till mitt självförtroende..

hey

Jag är så trött så ja tror ja dör!! Kan man dö av trötthet föresten? Aa skit samma, så snart mamma o pappa kommer hem ska vi åka och hämta min balklänning, kul o få hem den så jag kan gå runt i den här hemma när jag känner för de ;D

Sen ska jag till Emma o chilla. Hoppas alla andra haft en hitills bättre dag än jag, för min har fan inte vart rolig.. Tja

what a night..

Tänk vad mycket som hinner hända under en natt.. Helt otroligt. Var iallafall en skitkul kväll  igår, men det blev en gnutta för mycket för min del och det var ju lite onödigt egentligen. Men jag ångrar hellre saker jag gjort än att ångra att jag inte gjort dom som Emma så filosofiskt sa en gång.

Började ju iallafall med att träffa klassen vid Drevsta. Där grillade vi och spelade brännboll, hur kul som helst. När det blev kallt klämmde vi in oss hos Alina där jag inte riktigt vet va som hände, känslomässigt ett tag kan jag ju säga iallafall.. Vid halv 12 någon gång gick vi till Mastis och nu när jag tänker efter igen så liftade vi ju med några raggare! haha de va roligt! Väl på Mastis var det skitkul också, myran och co dök upp och Amanda o co var där och man blir alltid lika glad när bekanta oväntat dyker upp! Sen blev jag sviknare än aldrig förr av min kära vän Gerd, kommer aldrig förlåta henne för det... Så de fick bli efterfest på egen hand och de funkade allt de med. Men nu har jag gjort de igen, sovit på tok för lite ännu en gång och min dag är helt förstörd.. Aja, de var gårdagen värt det!






Det är sig likt..

Resor var något som diskuterades igår och både jag, Amanda och Kristin är i allafall lika inkörda i att det ska bli en utlandsresa i sommar så nu är det bara pengar som fattas! Åsikten om vart vi vill är dock delad, jag vill back to Napa medans de andra vill till Ios så om det är någon som vill till Ayia napa med mig så är det bara att skicka in en intresseanmälan så plockar jag ut lämpliga kandidater sedan =)

Ne men man blir ju måttligt sugen när de har börjat med mingelbilder från Grabbarna grus igen.. Det är sig likt..
CharterVimmel

När & fjärran

God morgon! Jag har varit vaken ända sen 7 så för mig känns det mer som förmiddag. Åkte nämligen på loppis vid 9, första gången och det var en besvikelse.. Kanse var för trött, men de va verkligen inte min grej, folk var helt galna och knuffades för att komma in.. Äckligt luktade de också och jag hittade ingenting jag ville ha.

Igår kom Amanda och Kristin hit på kvällskvisten och vi spelade lite spel, När & fjärran, jätteroligt och allmänbilldande spel. Väldigt trevlig fredagkväll måste jag säga =)



Idag hade jag planerat att ja skulle sola hela dagen lång, men vart tog solen vägen?! Jag hatar moln...

reeegn

Blää. Ja gillar inte den här dagen.. Skulle precis ha åkt upp till Nässundet och käkat med mamma och pappa, men pappa hade glömt nåt i stugan så det blev inte så, fredagsfikan blev inställd för femtielfte gången i rad, det regnar ute och jag har ingen film eller någonting kvar att kolla på. Jag kommer inte till ro helt enkelt!

tralalalalaaaa.. Imorgon, om det blir fint väder blir det troligtvis grill och brännboll med klassen och sedan utgång och de ska bli mycket roligt tycker jaaag. Antagligen dyker inget spec upp ikväll efter som att jag är ledig imorn, men den som lever får se!

Den här stan kan få mig så låg
Den här stan får aldrig nog
Av saker som går sönder


go förmiddag!


En apa som liknar dig - Olle Ljungström

en gris, en ko, en ölmebo!

Dum som jag är så sitter jag och käkar glass fast jag fryser som en dåre. Har precis kommit in från en prommenix från Ölme med Mattias igen. Ytterst trevligt och vi fick iallafall ett gott skratt när vi stod på stationen innan vi skulle gå då de kom fram en galen gubbe o snackade.. hahaha... Han spelade argentinsk musik o allt vare nu va.

Glassen då för övrigt gjorde jag själv förut, är väl inte glass egentligen, men de blev över från tårtan ja gjorde innan o den skulle ju stå i frysen så då ställde jag även detta i frysen. Tårtan står fortfarande i frysen och blev väldigt lyckad tror ja :D Man fick dock vänta en himla massa på att marängen skulle bli klar! Ja de va väl vad ja hade på hjärtat

Ta hand om er, för de är ingen annan som gör. Som min o Mattias nyfunne vän så klokt sa haha..

tråkigt

Sade precis adjö till Emma som har varit här och käkat. Så trist att äta själv så hon fick komma hit o göra mig sällskap =)
Börjar bli tråkigt att inte ha nåt inplanerat för dagen.. Alla är upptagna med sina pojkar och här sitter jag. Det är sol ute, men det är sjukt kallt ändå eftersom de blåser, så de går inte att sola. Jag behöver inte handla något, jag känner inte för att ge mig ut o springa, jag har ingenting jag behöver plugga på (jo egentligen, men inte idag..), jag behöver inte städa, jag har redan kollat runt på på alla sidor på internet som är värda att besöka för många gånger och det är inget bra på Tv. Jag sätter nog på ett Othavsnitt.


provbak!

Gårdagen blev fram åt eftermiddagen himla hektisk! vid 17 cyklade jag upp till Kvarndammen där det var orienteringsträning, de gick dåligt och jag fick ännu en gång bekräftelse på att jag suger på den sporten, kommer aldrig komma överens helt enkelt. När jag skulle åka hem hade min cykel punktering så jag fick springa hem istället, mindre kul när jag va helt slut efter banan.. Fick ett rejält träningspass iallafall! Och alla vet ju att man ska äta efter såna, men när jag kom hem stod A-s och väntade med bilen för vi skulle och sola.. Så de va bara att kasta sig in och då bestämde vi även att vi skulle kika förbi hos Alina på kvällen. Så hem till duschen och sedan vidare till Coop och till sist Alina.

Hos Alina var det party, men jag och Anna var mindre party så vi åkte redan vid 10. Jag hade extrem huvudvärk och var hungrigare än jag någonsin varit. Så jag ställde mig i köket och lagade kyckling, wookgrönsaker och ris och de va så sjukt gott och en härlig avslutning på kvällen för sen slocknade jag och sov som ett barn hela natten lång.


Va 1000 gånger godare än de såg ut och räddade mig från att svälta ihjäl!


Idag har jag ingenting alls inplanerat på hela dagen och de känns riktigt skönt faktiskt! Ska antagligen provgöra tårtan som ska serveras på min student iallfall, hoppas verkligen attj jag för en gångs skull kan få lyckas!

Fryst hallon- och marängtårta
Ser den inte hur god som helst ut?!

kommer sakna ihjäl mig..

 



Myspys med de bästa i bilder =)
Faan va jag kommer sakna de kvällarna när man flyttar här ifrån...


Tog en liten paus i mitt Oth-maraton förut och följde med mor och far på ett resturangbesök. Efter det blev det en prommenad och nu hamnade jag här. Ikväll blir det träning tror jag och sen vet jag inte.. Rycker lite i partynerverna så här en ledig onsdag! Men tyvärr får jag väl ingen med mig så de får väl bli ytterligare några avsnitt i min ensamnhet istället.


härliga ledighet!!

Hallå hallå. Hittils har min dag gått åt till att duscha, äta frukost och kolla på One tree hill. Har ett litet One tree hill maraton här hemma hos mig förstår ni och det är så sjukt bra så nu ska ja slänga på ett avsnitt till!



chill

Borde väl traska hemmåt snart från Emma, har suttit här vid hennes köksbord sen 8 när ja kom, med en paus då vi gled i Annas bil lite.. De andra gick för några timmar sedan, svikare som de är.. hej.

Tavelskapande

Dagen i skolan var inte min dag.. Vår hemska rättskunskapslärare bestämde sig för att vi ska ha ett prov till på tisdag och ja måste få Vg på det för att få vg i betyg och det är nåt jag verkligen behöver! Aja skit i skolan nu, de är ju lov.

Efer skolan geld jag med Amanda och köpte glass i Skärgården. Riktigt nice i de härliga vädret som blev under eftermiddagen! När jag kom hem storstädade jag på mitt rum, äntligen så nu är de jättfint och rent här. Flyttade på varenda liten möbel. Gjorde även en ny tavla att pryda min vägg med, inte säsong med skidåkning längre. Men den blev inte alls lika fin som den andra... Får göra en ny snart igen! Men då här blev de ialalfall


Innan


Efter


Nu sitter jag och spelar tic-a-tac poker med Mattias och snart ska jag ge mig ut o springa innan jag ger mig av till Emma där det blir tjejkväll igen =)

Härliga tisdag

Dagen kunnde ju ha startat betydligt bättre... Emma fick samtal från vår projektarbetshandledare och hon sa att våran balansräkning var fel så vi måste göra om allting innan kl 1... Så nu sitter jag och väntar på att Emma ska bli klar så vi kan åka till skolan och göra det vi älskar så otroligt mycket och hoppats att vi skulle slippa i framtiden!!! Blä.

jag älskar att vara ledig!

Imorgon har vi ingen matte så jag börjar inte förens kl 13 så det blir en välbehövlig sovmorgon =)

Borde väl knalla till sängs ändå eftersom jag inte är känd för att kunna sova ut på morgonen ändå, men efter eftermiddagens sovstund är jag inte alls trött nu.. När ska jag lära mig?! Har iallafall bara 2 lektioner imorn, sen är det lov! Otroligt skönt!! Inget jobb och inget plugg att göra heller, så jag ska verkligen ta vara på det.

snat klart!

Har precis sovit i flera timmar och nu känner jag mig hur seg som helst... Hur kan jag vara så här trött hela dagarna?! Slutade redan kl 12 idag istället för att ha rast i nästan 3 timmar så de va skönt. Jag och Emma blev i princip färdiga med årsredovisningen och har nu skickat in den, jag är nästan klar med min projektarbetesrapport och min filosofiuppgift! Sen är det inget mer, det är då man börjar fatta att de är nära slutet va!

Idag har vi för övrigt bärt underkläder ovanpå kläderna i Sp3a.





erik 20 bast i efterskott...

Helt slut är vad jag är! Känns som jag gjort någonting hela helgen verkligen, de är så man vill ha det, nytta blandat med nöje!

Gårdagen spenderades ju hos Erik, hade väl bara tänkt svänga förbi först och lämna hans 20årspresent egentligen, men de va rätt kul och var en hel del folk så vi stannade ända tills närmare 1. Vi grillade, vattenpipade och så vidare. Känns skönt idag att det gick lungt till för min egen del. Blev en hel del asgarv och jag skriver som Ulla, "HOLABANDOLA" hahaha... Skulle ha cyklat ut till Skärgården på natten sen, men sån tur var fick jag skjuts och även om jag gärna sluppit konversationerna i bilen så är jag sjukt tacksam, för satan vad kallt de va ute!


Idag då så började jag jobba på  Pärlan vid kl 13 och jag fick slänga av mig jackan och kasta mig in i arbetet så fort jag dök upp, de har alltså vart rättså hektiskt. Känndes verkligen skönt att komma hem efter dagen och nu vill jag bara sova för jag sov sjukt dåligt i natt. Fick typ ligga i fosterställning för att de va så stört kallt!

Nej, nu ska jag helt seriöst gå o lägga mig. God natt!

lördag

hej hej hej.
06.45 när jag steg upp imorse trodde jag för allt i världen inte att jag skulle säga att jag hade en riktigt kul dag på jobbet, men det hade jag! Ja fick stå i kassan för första gången och trots att ja gjorde en del fel och att det var rätt svårt så var det riktigt roligt. Så dagen bara susade förbi och jag tänkte inte på att jag var trött :P

När jag slutade åkte ja hem till Emma där vi lagade lite käk och nu ska jag vila lite innan jag hoppar in i duschen. Tight schema att följa hela tiden! Måste verklgien städa på mitt rum också. Och ikväll ska vi till Erik en sväng på grillparty eller vad det nu än är.

Gårdagen hemma hos Emma blev iallafall riktigt trevlig den med, gott käk och goa tjejer, kan det bli bättre? =)



Hej

bajsprov!

Vill helst inte tänka tillbaks på dagen som gått.. Har vart jobbigt. Så låt oss blicka frammåt istället, de är ju trots allt fredag och helg :D

Ikväll ska jag, Linnéa, Louise, Anna och A-s hem till Emma och grilla och tjejmysa och de ska bli riktigt trevligt! Sjukt längesen vi sågs allihopa (minus Maud den nörden) och så är det ju jättesoligt och fint ute =)

Nu ska jag fixa mitt kött, byta och och sen far jag. Hoppas alla får en trevig kväll!

Skrattet blev dagens träning..

Under hela eftermiddagen har jag och Emma haft UFmöte. Till en början var det väl lika seriöst som det brukar ungefär och vi mest skrattade åt hur mycket vi kommer faila... Men ett tag var vi riktigt inne i vad vi gjorde och vi har väl i princip bara balansräkning, resultaträkning och bokslut kvar, men vet ni vad, de är fan inte bara för vi fattar ingenting!!! Aja, de löser sig nog..

Efter en sväng på Maxi och lite mat blev vi glada o nöjda igen iallafall. Och nu sitter vi här och nördar oss med en varsin dator. Laddar inför nationella provet i matte C imorn med lite bra musik! Höhö.





balen närmar sig ju den med..

Då har onsdagen snart passerat och det är snart helg igen! Ser inte direkt fram emot helgen då det blir jobb på Ejes på lördag och jobb på Pärlan på söndag, men dessa helger behövs om man ska ha råd att roa sig då och då också =)

Imorgon efter skolan ska jag nog ta mig tid att gå till frisören, klippa topparna och snacka balfrisyr. Kommer visa dessa bilder iallafall, vill ha lockigt, halvuppsatt och vita blommor och nån fläta. Hoppas de blir bra!


TRÖTT!

Vilken dag! Är verkligen så sjukt trött och sliten när jag kommer hem på eftermiddagarna. Somnar jag nu kommer jag sova dåligt ännu en natt sen, så jag måste hålla mig vaken. Skulle ha varit på träning nu, men när jag kom hem, en kvart innan vi skulle åka så orkade jag verkligen inte, hungrig, trött och irriterad. Nu måste jag plugga också. Vart ska ja börja tro?


hey, en månad!

Imorgon har jag äntligen en riktigt lång sovmorgon igen, känndes som de va längesen! Skulle vilja kolla på en film, men ja har inga bra på lager så ja lägger mig nog snart i sängen o lyssnar på musik istället, nice de med =)

Exakt en månad till studenten idag och jag har kommit fram till att den här tiden inte får gå åt till att tänka på dåliga saker, utan det ska enbart vara glada dagar fram tills den stora dagen! Punkt slut :D och jag har ju trots allt de bästa vännerna i hela vida världen!



Tack till Emma som orkar med mig.

Idag fick vi information om studenten, ganska värdelös info, men jädrar vad man börjar fatta att det snart är dags nu!! Fick gåshud och det bara rös i kroppen när ja satt där, de är helt otroligt.

Att ha kastruller på sig idag var mer ansträngande än väntat.. Tungt och obekvämt för bara 50p, men va gör man inte för laget liksom ;)




Efter skolan stod jag och Emma och pratade som gamla skvällerkärringar som vanligt och hur synd jag än tycker om henne som jämt tvingas lyssna på min skit så är jag extremt tacksam att du står ut, för annars vet jag inte vart jag skulle ta vägen!

kastrulldag

god morgon!

Fint väder äntligen idag och jag vill kunna sola ju. Men istället ska jag prova ut en passande kastrull o traska iväg till skolan. Yeah. Alla 3or skulle visst samlas nånstans kl 10 så jag får ingen sovmorgon idag heller. Men nu måste jag börja göra mig iordning för fan va mycket klockan va helt plötsligt!

ensam är inte stark.

hej hej hej hej.
 
Känner ett starkt behov att prata med någon! Bara babbla på om allt och ingenting, istället sitter jag här helt ensam i mörkret och tycker synd om mig själv. Slängde iväg ett sms till gäddan men hon svarar inte o då slog de mig att hon är den enda jag kan ringa helt spontat bara o höra om vi ska ses. Det kändes lite tungt att konstatera faktiskt.. Känndes helt plötsligt riktigt ensamt och ensam är inte stark..

det känns som om jag har ett litet privat jävla moln över mig.


lasse lindh - svenska hjärtan

Vi ägr poängjakten

Sitter i biblioteket iförd pyjamas och är grymt trött och uttråkad just nu. Har avklarat både en dag i pyjamas, pyramid och sång i matsalen i poängjakten idag.

Var hos tandläkaren halv 9 imorse och fick reda på att jag ska ta ur en visdomstand :( Ja vill inte... Men bättre o göra de nu och det är gratis än att göra det sen när det kostar... Jag vill åka hem nu.. Och sova....

Hej då

delad..

Idag är jag tröttare än aldrig förr och jag somnar nog ganska snart här i stolen.. Anledningen är gårdagens partybestyr.

Började hemma hos Anna, där vi skulle ge bort våran klockrena 20årspresent till Birk. Tror ni att ägget dök upp? Nej, han kom aldrig, så trots lite bittra miner satte vi oss i en taxi till Statt vid 11 där vi var ganska så själva! Haha, typ vi och 10 till ungefär, så vid halv 12 drog vi vidare till Mastis där Knekta kungar spelade och där i princip alla andra var. Var jätteroligt och den blev en hel del dans och kindpussande till poängjakten ;) Vi kommer ta hem de här!




Vid 2 blev det lite torggrillshäng och ytterligare lite poängplockande och sedan hamnade vi på efterfest hos Göran. Maud och jag fick oss ett skönt garv och det var allt trevligt där minsann, serverades även placering 1 på äckligaste drinken i form av en hemmagjord "Piggelin" haha..

Vet inte vad jag ska säga om resten av natten.. Orkar inte med att tänka och det är bara att inse fakta, det är väl så antar jag. Hade iallafall sjukt roligt, och skrattade så jag nästan kvävde mig själv..
Living the dream



Tog bussen till Ölme vid 4 och promenerade med Mattias in till stan. Alltid kul att träffa honom =) trots att jag höll på att svimma av trötthet. Hehe.. Nu ska jag kasta mig i sängen och somna som en stock! God natt


Stockholm =)

Då var jag åter i Kristinehamn efter en lång och väldigt rolig dag!

Klev på tåget vid 06.23 och vi fick en sån där liten "salong" för oss själva vi 9 som var med så de va riktigt roligt och tiden gick rätt snabbt. Väl framme vid 9.15 så tog vi bussen till Djurgården och Nordiska muséet där vi kollade på en Farir fashion utställning. Man fick sig en tankeställare om hur våra kläder egentligen tillverkas osv, och det var nästan så man inte ville shoppa på eftermiddagen men de tankarna ändrades ju senare dock..


Trötta brudar i väntan på tåget..


Emma, Ivana och Sandra på tåget =)

"klasskort" utanför Nordiska muséet höhöh


Jossan som kan få alla att skratta för ingenting ;)

Något måsta man roa sig med när man väntar

Sen mättade vi våra magar på kungshallen med riktigt gott käk och sedan gick vi vidare mot riksbanken, efter en timmas shopping. På riksbanken var det en man som stod och pratade i en och en halv timma och delvis var det intressant, men jag fattade inte allt..

Ja, det är min mat. Gott faktiskt!

Peace


Sen fick vi äntligen shoppa loss och det gjorde jag minst sagt. Ska nog inte tala om hur mycket pengar som rök, men närmare 2000 och det svider lite nu faktiskt... Men men, varför ska man spara pengar för, tänk om man ramlar i trappen o dör imorn, för att citera pappa Dick ;) Kanske visar imorn vad jag köpt, för nu måste jag sova, Pärlan 9.30 imorn. God natt

ny mobil ja..

Vilken dag, har inte haft tid att skriva förens nu, kan dock inte sätta fingret på vad som tagit sådan tid.. Var i skolan till 4 iallafall, jag, Madde och Anna gjorde våran "ledaruppgift" i pedagogiskt ledarskap och höll i en friskvårdslektion. Lite spontant och halvdant sådär, men nu är det gjort iallafall.

När jag kom hem hade jag äntligen fått min nya mobil! (grattis 3, en månad senare) Den har väl tagit upp en del tid, har pillat med den och laddat den med bra musik hemma hos Emma. Så nu har jag massa bra att lyssna på på tåget imorn. Annars verkade den riktigt bra och så, massa onödiga och användbara funktioner och så vidare. Men ja gillar min gamla bättre... :P



Men nu ligger jag efter i schemat, skulle gått o lagt mig nu egentligen och jag har inte duschat ännu! Måste vara utvilad imorn kl 6.23 när ja ska vara på stationen! Hej

proffs på äktenskapsbalken?

Nu har jag skrivit 12 sidor i mitt lilla block om arv, samboavtal, giftegodsrätt, testamenten och allt annat ni kan tänk er! Mår alldeles illa av allt slit.. Känner mig lite klokare inom ämnet iallafall och hoppas på ett G imorn iallafall.



Nu ska jag nog klämma ett Gossip girlavsnitt innan ja går och lägger mig.

tungt..

36 dagar kvar i skolan, ännu några dagar mindre tills betygen sätts. Ändå har jag hundra saker i skolan kvar!!

~Rästtskunskapsprov
~Internationell ekonomiprov
~Filosofiinlämmning
~Matteprov
~Pedagogiskt ledarskapsuppgift
~Svenskaannalys
~UF årsredovisning
~UF rapport

Kul för mig va? =)

Men imorn är iallafall Rättskunskapen ur vägen och det har jag puggat till nu på eftermiddagen. Sammanfattat ett kapitel av 3. Bara 2 kvar dvs...

Även om allt inte är en dans på rosor alltid..



As we go on
we remember
all the times we
had together
and as our lives change
come whatever
we will still be
friends forever

nu ska blodet flyta

Ja då var jag här igen. Blev en lång dag i skolan och efter gick jag och Emma ner till stan där jag skulle försöka lindra min shoppingabstinens genom att köpa ett nagellack och underkläder. Blev dock inget av det som kom med hem, nagellacket fanns inte den färg jag ville ha och då kom jag på att jag faktiskt måste spara pengarna! Så jag kom hem tomhänt ändå och det känns ju bra nu i efterhand ;)

Kom inte hem förens vid 4 även fasst vi slutade innan 2, ibland blir det så att jag och Emma kan stå o prata väldigt länge innan vi går hem nämligen.. Idag tror jag inte vi var seriösa mer än 1 sekund i streck och jag skrattade så jag nästan grät. Ja nu vet ni det..


Nu ska jag nog smita iväg på en löprunda för att rymma från allt plugg.. På tal om plugg så borde jag nog ha pluggat lite bättre till matteprovet i förra veckan, blev ännu ett IG och det behövdes väl kanske inte riktigt.. Men som jag sa, man börjar bli van så jag tog det med en näve salt så att säga. Hej


Hahaha.. Hur kommer man på idén?

Årsredovisning

Puh. Tar en paus i mitt skrivande av Surprise me UFs årsredovisning. Kommer nog ta sin lilla tid att pussla ihop det här så det är väl på tiden att sätta igång. Hade det varit en vanlig tisdag hade jag klivit upp för ett tag sen, men istället sitter jag på skolans bibliotek och är allmänt duktig. Guldstjärna till mig..

ris till tre!

Halvkollar på Ballar av stål, men de börjar bli lite samma vecka efter vecka måste ja säga.. Istället ägnar jag ännu lite tid här vid datorn som om de vore nödvändigt..

Har väl egentligen inte så mycket att skriva annars. Måste gå upp till halv 9 imorn istället för halv 12, mindre kul. Och så kan jag ju ge dagens ris till alla anstälda på 3 som fan inte fattar bättre än en 10åring!!! Idag skickar de min mobil för tredje gången, hur svårt kan det vara?! Nu ska den komma som senast på torsdag, hur många tror att den kommer denna vecka? =)


proffs på presenter ;D

Trots att min mobil inte kom idag heller (en och en halv vecka efter att vi ringt för andra gången och de då skulle skicka iväg den med en gång!!!!!!!) så är jag glad! Jag, Madde, Emma och Anna smidde nämligen planer i matsalen och satte de senare i verket hemma hos Emma och nu är det bara att vänta till på lördag. Kan inte avslöja något ännu, men vi är iallafall proffs på presenter ;D


Här är en av våra geniala gåvor, en vacker sten till ingen annan än Steen ;)



Förutom att jag längtar tills på lördag så längtar jag som en dåre tills på fredag då vi ekonomer far till Stockholm. Riksbanken, museum och shopping. Jag ska shoppa tills jag svimmar, har inte köpt något nytt på hur  länge som helst! Måste iallfall hitta balskor, studentskor och väska till balen sen får vi väl se vad som kommer med mig hem.

Vid kl 19 ska jag på möte på Pärlan och annars har jag väl massa plugg som bara ligger och väntar på mig antar jag...


vart går årets resa??

Sitter och funderar på när jag kan åka, var jag vill åka, vem som vill följa med och hur jag ska få pengar till årets utlandsresa!


London med klassen 2006



Torrevieja med familjen Mårts 2006



Cala mesquida med Linda och Emma 2007



Ayia napa med Emma och Anna 2008



Men vart går resan 2009?? Ayia napa igen eller någon Grekisk ö i början av Juli är väl det som lockar mest. Börjar dra ihop sig med att ta tag i sparande som med allt annat..


Söndag

Då var det söndag igen och det är skönt att känna sig utvilad för en gångs skull. Inte för att jag sov bra inatt om man säger så.. Gick och la mig skittidigt, men efter ett tag märkte jag att elementet knäppte o lät så jag trodde jag skulle dö av irritation! Tillslut stängde jag av det och då blev det typ minusgrader där inne.. De är inte lätt alltid...

Särskillt ansträngande var det inte att jobba iallafall, städade i nån timma och sen var det en kund på hela förmiddagen och vid 13 slutade jag. Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Är uttråkad och kall..

De va mycket kul jag hade att skriva.. :P


stugan i mörkret

Nu ligger jag i min lilla stuga ute i Skärgården alldeles ensam och filosoferar. Kommer skita ner mig så fort jag hör ett ljud sen när jag ska sova.. Vet inte varför det är mer läskigt här när det inte är sommar, extra mörkt och kallt, kanske de.

Har avnjutit en riktigt god middag ikväll bestående av grillad lax, potatisklyftor och diverse tillbehör. Kom hit runt 4 och dagen på jobbet var riktigt seg faktiskt.. Hoppas det blir roligare på Pärlan imorn! Mycket mer än så har jag väl inte att skriva, kan föresten påpeka att mobila bredbandet är sjukt segt här ute!! Hade hoppats på att nån hade trådlöst i närheten som man kunde smuggla sig in på, men icke.. Hoppas alla får en bra kväll, god natt


nån som inte älskar vädret??

Jag är röd som en tomat efter en heldag i solen!! Minst sagt. Men jag tänker inte klaga, för vilket fantastiskt väder!!

Åkte hem till Emma vid 10 imorse och sen låg vi och pressade till 2 eller något och det blev sjukt varmt & gott. Åkte hem till Emmas pappa och käkade tacos och sen, efter en panikdusch gick vi och satte oss på vår brygga i hamnen och chillade i solen. Dagens skratt satt fint där.. Nu har vi vart ute o cruisat med Amanda som en skön avslutning på en skön dag!



Igår var det ju valborg och jag och Emma tog de på det softa viset och spenderade kvällen på hennes altan. Trots lite ryckningar i mina partynerver så var det ett bra beslut och de va jättemysigt. Men inte att glömma är att vi grillade med Madde också och det blev sjukt gott och lyckat allting =)



Nu ska ja snart sova tror jag, är sjukt trött och jobbar på Ejes imorn så de blir nog bra de. Efter jobbet åker jag ut till mamma och pappa i stugan och premiärsover över där för på söndag jobbar jag på Pärlan så då blir de nära och bra!

RSS 2.0