en parasit i min kropp

Nej ja är inte död. Även om jag under helgen trott att ja skulle dö, har mått sämre än aldrig förr tack vare parasiten som tagit över Östersunds vatten. Idag är första dagen ja kunnat äta lite och även orkat ta fram datorn. Hoppas på bättre dagar nu hej

kul

jul med tur står på schemat. Hej då

torsdag

Gomorgon!

Idag är det tvätt och pluggdag. Ska faktiskt skita i föreläsningen och bara fokusera på den inlämningsuppgift som ska in imorn.

När ja förhoppningsvis är klar ska jag på stan och kika efter julklapp till min man och sen när Lenin kommer hem är det Willys som gäller eftersom pengarna kom idag!

Igår var det min tur att bjuda mina väninnor på mat, 12 personer vart vi men de fick bli ett långbord och Carina tog med sig tallrikar så de gick gallant. Riktigt trevligt :)

Ciao

hos farmor


ge mig energi

Jag är så fruktansvärt trött på att vara trött hela tiden!!! Borde plugga stjärten av mig nu, men ja har ingen energi, ingen lust..

Måste strax gå ner o lägga i parkeringspengar eftersom vi inte har nån parkering. Sjukt irriterande.. Kan iofs passa på o boka tvättid eftersom min tvätthög snart går upp till taket. Hej då

skön dag i vemdalen



Härlig dag i vinterlandskapet Vemdalen igår. Segt o ta sig upp på morgonen, men efter lite sömn i bilen vare bara o köra.

Idag har jag och Rebecka presenterat vår affärsidé på "draknästet" som vi lekte i skolan idag. Hade ingen chans mot Martin som har en färdig affärsidé som ni kommer kunna märka på svenska flygplatser inom en snar framtid, grym kille.

Har städat litegrand nu men hamnade i soffan rätt snabbt.. Borde fortsätta nu innan Lenin kommer hem från jobbet. Hejhopp

utflytt

Kom precis från Karlstad där jag hjälpte Lenin att städa ur sin lägenhet litegrand. Från och med imorn ska hon ju nämligen bo hos mig en tid framöver. Kl 8 är de meningen att vi ska börja vår resa upp imorn, får se om vi lyckas komma iväg då.

Igårkväll vart det filmmys hemma hos Louise med brudarna, såg 1an och 2an på nån skräckfilm som ja inte minns namnet på, men bra va dem. Iallafall 1an.

Men nu har man fått sin dos av Kristinehamn och imorn får ja träffa min man igen. För att avsluta denna semestertripp blire go mat här hemma ikväll, Krabba med tillbehör samt myspys på mitt favoritställe senare ikväll! :)

Ciao

kristinehamn

Hejsan hoppsan!

Kristinehamn står kvar och är sig likt. Dock inte i skärgården där ja inte vet va dom pysslar med egentligen, nån jädra ombyggnation verkar de som iallafall.

Igår blev de en riktig fikadag. Inledde med en latte på Gröna lyktan med Amanda och senare Emma. Sen vidare till Orion för lite mat med Gerd, Ulla och Louise. Hur mysigt som helst och en helt perfekt dag! :)

När ja kom hem körde jag och Linda till Charlies och hämtade pizza och sen var det min tur att provköra den nya lilla gula bilen. Den gick fint och de va så kul o köra lite bil igen!

Ska snart klä mig, baka muffins och gå o hälsa på farmor. Hej hopp

love

Vi rullar precis i detta nu in i Sundsvall och min man lämnade precis msn.. Min fina man. Ja saknar honom redan. Om man ska va fjantig o erkänna. Han följde mig till stationen och ja kunde inte låta bli att tänka på hur det kommer kännas om 3 månader när vi ska ta farväl av varandra för 5 månader framöver...

Laddade iallafall upp inför resan med en subwaymacka, lite godis, lite naturgodis, annanas, festisar och massa litteratur. Böckerna har jag knappt kollat i. Maten har ja halvt käkat upp. Bara 8½ timma kvar nu.



coming home

Hallå ja! Har vart i skolan från 10 till 16 idag, först gjorde jag och Rebecka klart inför seminariet på måndag och sen var de föreläsning. Hade en sjukt bra gästföreläsare och de va riktigt skönt att bli klara med arbetet på så kort tid, släppa de litegrand.

Anledningen till att vi gjorde klart allt idag är att ja åker hem till Kristinehamn en sväng. Åker vid 9 ikväll och blir kvar tills lördagmorgon. Ska bli skönt o komma hem lite.

Jaa va har hänt mer sen sist.. Kan ju tala om att de är riktigt härligt att snön har kommit o att de verkar som om den är här för att stanna! Annars kommer ja nog blogga en del på tåget om ja inte lyckas somna, hej

niiice


lördagkväll

Ja kan inte bestämma för va ja ska göra av kvällen.. Ja känner egentligen bara för o ligga hemma, men ja vet att ja kommer tröttna. Är tv-spelskväll hos Filipha som ja står o väger mot, men ja kommer ändå inte va något kul sällskap..

Vill bara teleportera mig hem till Kristinehamn ikväll. Jag vill va med mina älsklingar.. 

B
A
J
S
 


goförmiddag

Hallå ja. Kom precis in efter 3 timmars judo med dom små barnen. Ja, jag va ju inte judoinstruktör då om ni trodde de utan vi kollade mest på. Förstår mig inte på kampsporter..

Resten av dagen har jag inga planer. Ska väl läsa lite marknadsföring och kanske gå till gymmet, annars har ja lust o bara ligga i soffan, under täcket och kolla på en film. Vara avundsjuk på dom som är i Vemdalen och åker skidor idag.. Ja ville också.. Men nästa helg, då jävlar!

Igår vart de en supertrevlig kväll, Johan och Bojan kom hit vid halv 7 och då käka vi tacos. Sen gick vi över till Bojan och spelade Monopol i en himla massa timmar. Bo vann, jag kom 2a och Johan blev ungefär lika sur som jag blev en gång när ja och gäddan för herrans många år sedan spelade de... Haha. Sen somnade vi alldeles för sent för vi hade alldeles för mycket att prata om, men de vare värt trots att ja är trött idag :)

Ne nu blire Inception!

kallt

Otroligt trött tjej ligger nu inder täcket i soffan.

De va jättekul att jobba på Guldgalan, superglammigt, massa kändisar och trevliga medarbetare! Men jävlar i havet va trött ja blev, kl 03 kom ja hem och fast ja va så trött gick de inte o sova.. Sov inge bra imorse heller har så ont i halsen igen, stackars mig...

Men snart måste ja duscha och laga lite mat för sen kommer jo&bo hit för en matbit. Blir klassisk tacos faktisk, gött. Hejhöpp

kvackkvack

Tja. Ska alldeles strax sticka till gymmet för att kunna gå direkt till skolan nytränad och nyduschad.

Borde göra någon slags lunchlåda, men de hinns inte. Så hejdå


guldgala

Hej friends!

Har precis proppat i mig lite mat, tortelini med svamp&rucolasalladsås. Innan de va ja på stan o köpte ett paer svarta byxor, har behövt de länge nu så de va på tiden. ska vara värd på Guldgalan imorn o då skulle man ha svart underdel så ja va tvungen. Ser faktiskt fram emot imorn, en näringslivsgala med 1300pers som vi ska hälsa välkomna o kolla biljetter.

Köpte även en hudcreme på stan för nu när kylan är kommen börjar man ju bli sådär torr o trälig. Har även damsugit och torkat golvet här hemma för nu när ja äntligen är själv här i ett par veckor ska de va rent och städat, punkt.


miss u very much today girls..

Snow

Hej vänner! Snön yr här utanför och de glädjer mig verkligen! Borde nog springa ner i källaren och hämta upp lite lämpligare skor innan ja går till skolan. Börjar kl 13 och slutar kl 16. Kommer somna, för ja har knappt sovit en blund inatt. Ja hade fruktansvärt ont i halsen och Johan, som förövrigt äntligen kom hem igår, tog alldeles för mycket plats och lät på tok för mycket...

I detta nu ligger ja i soffan o lyssnar på Ave Maria, man får lite julkänslor av snön o den är skön för öronen.

Ha en bra dag i snöstormen!

skojarn

Tja bloggen!

Har precis kollat på ett väldigt roligt tvprogram på svt. Ung & bortskämd. Några bortskömda snorungar som ska bo i ett hus tillsamans, låter väl sådär kul, meeen de är ju puckon de handlar om som vanligt så de va kul.

Dagen har annars vart så som ja skrev att den skulle va. Rätt trist, men nu är alla Frankrikepapper inskickade!

Imorn åker skojarn på bilderna nedan hem till Värmland igen, och imorn kommer även Johan tillbaks!! Annars är schemat som följer; gym, skola.


nytt allvar

The social network va brrra! Fick mig o fundera på va livet vore utan Facebook. Va många man skulle ha noll koll o kontakt med. Men å andra sidan skulle ja inte behöva kasta mig på datorn när ja kom hem.. Absolut sevärd ialalfall.

Nu ska ja snart entra sängen, ska upp tidigt imorn för ja o Karin ska skriva ut lite Frankrikepapper och sen ska vi på ett möte vid 10. Kl 13 är de föreläsning till 15, så imorn blire matlåda! Nu börjar Marknadsföringskursen och allvaret. Men ja tror de kommer bli kul fast de är väldigt mycket o göra. Ciao

bio

nu ska vi alldeles strax gå på bio! Chip


söndag

Morsing!

Solen skiner och de är snö där ute. Jag och Linda ska snart gå ut på en liten fototur.

Igår va vi bara hemma, kolla på tv, käkade popcorn och spelade Betapet. Orkade verkligen inget annat. Skönt o va utvilad idag.

Här får ni lite bilder från fredagen. Hej hopp


My drinking is killing me.

Kul kväll igår, hemsk dag idag. Känner mig hemskt tråkig som inte vill följa med ut ikväll nu när alla är här på besök, men ja orkar verkligen inte!! Mår fortfarande inte helt okej liksom..


gäster

Tja! Ska alldeles strax börja med maten, lax, potatis och löjromssås ställer vi till med! De är meningen att de ska va klart exakt till de att Linda kliver innanför dörren nån gång vid 20 över 7 kanske. Sen vid 8 klampar det troligtvis in några partyglada vänner!

Innan idag kom även Emma, Elin och Cinthya så vi lunchade på Pause och de va så kul o träffa dom!! Kommer sakna att inte kunna hänga med dom nästa termin heller :(

Nu måste göra mig lite fin. Ha en bra kväll!!

De övre är tagen av bruden på nedre bilden! Den grymaste fotografen I know!

kväll

Tja tja! hemma efter en supernice kväll. Träffade clement o de va sjuukt kul!!! O förfesten va supertrevlig o ja de va verkligen bra :)

NU; ätasova

torsdag

Nu när man äntligen kan ta sig tid till andra saker än o plugga utan o få dåligt samvete är de dags att tvätta, städa och storhandla! Så nu ska ja inleda min torsdag med att slänga in tvätt, ge mig ut o springa o sen äre bara o ta tag i resten.

IKväll vankas Snökväll i Ljushallen. Känns lite vemodigt att ja inte ska köpa nåt säsongskort, men man får se ekonomiskt på de. Blir iallafall soppa o tentafest o sånt så de ska bli roligt. Ne nu ska ja röra på mig! Hejhopp

polare



Fick ett lite tips av en av min gamla granne om en hemsida som gör om bilderna till polaroid, älskart!! Tack Mändy

luxury

Har vart på möte angående Frankrikeresan idag. Nu känns allt solklart, de flesta papper är klara och allt annat fix. De som skagöras är att välja kurser och de verkar vara skitroliga kurser! Varje kurs är bara typ 1-5 hp så man läser massa småkurser. De nedan vill ja nog läsa iallafall, lyxlyxlyx.

- Economic and environmental approach to the luxury industry: a special focus on tourism
- Quality and ethics in luxury tourism
- Upscale travelling and tour operators
- Luxury hotel management
- Luxury hotel and restaurant management
- Strategic marketing in luxury tourism
- Luxury event marketing
- Customer specificities and special services
- International marketing
- Lobbying

 
Annars ikväll ska ja bara va hemma, kolla One tree hill, äta gott och sånt mys. Nu när man får göra ingenting utan o ha dåligt samvete äntligen. Tentan gick för övrigt åt skogen som ja misstänkt, men de är bara o göra om, inte hela världen som innan nämt. Hejhopp


häng i

Hej mina vänner och ickevänner. Här sitter ja nyduschad och redo för en dag i ekonomistyrningens värld!Tenta imorn, hade behövt en månad till om ja skulle kunna lära mig allt.. Men de går som de går som alltid.

Kan börja med att berätta om den otroligt goda middagen som bjöds på hemma hos farbror Bosse i söndags, supergod lax med potatis och sallad. De va de godaste på länge! Spelade även lite TP och kollade på Beck så de va minsann en trevlig söndag. Igår va också en mycket trevlig dag, ja fick köra Johans bil vilket var otroligt roligt för de va ju inte igår man körde nu! Sen fick ja den briljanta idéen att klippa grabben, sagt och gjort. Mycket nöjd med min första klippning faktiskt :D Herrfrisörkarriär?

Som sagt tenta på onsdag, Johan åker hem på onsdag, Clement kommer på torsdag, Linda, Emma W, Elin och Cinthya kommer på fredag och Elinor far hem för gott på lördag. Som så ser de alltså ut.


RSS 2.0