dagen och veckans schema

Puh! Är trött som ett djur och skulle verkligen behöva en powernap nu! Men istället bloggar jag för er läsares skull =)

Första dagen i skolan idag. Jag mötte upp Saga kl halv 10 så hon kunde guida mig med vägen till skolan, var rättså långt att cykla men de går ju bussar också. Stämningen i klassrummet var aningen spänd, men vad hade man väntat sig? Vi var 48 st tror jag och medelåldern kanske va 24-25, svårt o säga, ja känner mig liten iallafall! jag var rätt tidig så vi satt o väntade rätt länge, rätt vare va kom de en tjej in som ramlade HAHA, mardrömssenariet eller vad! Hon betedde sig lite speciellt och det var även en annan tjej som var lite speciell o ställde lite speciella frågor, men de visade sig ju såklart att de va 2 av våra faddrar vilket jag faktiskt misstänkt. Efter ett tag blev vi indelade i 3 grupper och fick sedan en rundvandring kring stan och skolan. Sedan käkade vi på en av skolans resturanger och sen gick vi och lyssnade på en presentation av kåren.

När de pratat klart kom det 3 st utklädda till militärer och sedan kom Storsjöodjuret Börje, tror ja han hette och dansade lite för oss. Höhö mycket underhållande. Klockan hann bli halv 3 eller så innan vi begav oss hem, men då blev det en sväng på stan och ett besök hos en av mina klasskamrater, Petra. Ska iväg till henne vid halv 6 så ska vi ta sällskap upp till skolan där vi kl 18 ska leka lekar och grilla. Hoppas jag blir lite piggare för nu somnar jag snart! Blää för att cykla vägen igen, är redan trött på den ;)

Introdutioneschemat ser förövrigt himla kul ut!

Tisdag: 12.00 Operation TOP SECRET
19.00 Förfest- samling Södra Grön, därefter utgång på O´learys (wear something purple)

Onsdag: 12.00 Rundvandring på campus
13.00 Rektorns tal
17.30 Samling Södra Grön, bilda lag
18.00 Kåren anordnar brännboll och bjuder på korv på studentplan
20.00 Förfest- samling Södra Grön, därefer utgång på Marité

Torsdag
12.45 Nolleslaget, samling studentplan
17.00 Förfest hemma hos faddrar
19.00 Sopptorsdag, senare Plaza

Fredag
Flottbyggardag
19.00 Förfest ABC-lokalen med Sportstech utefest på Södra Grön med DJ natten lång

Lördag
11.30 Flottrace plus roligheter i badhusparken
19.00 TONIGHT´s THE NIGHT!!!! Afterflottrace-sittning med Sportstech på Marité

Söndag
Filmkväll och bakishäng med sportstech i studenternas hus


Sen fortsätter de en vecka till en de hinner ja inte skriva nu! Hoppas allt är bra med er! Hej

den 31 agusti 2009

Morning! Skulle inte kliva upp förens 8, men ja kunde inte sova.. Vaknade av ett jävla sms vid 3 o sen kunde jag inte somna om... Så jag kommer nog vara trötter även idag. Solen lyser in också eftersom jag inte har gardiner eller persiener så de är varmt. Puh va jobbigt ;)

Verkar bli fint väder idag, härligt härligt. Annars så ligger jag bara här o kollar på Vakna med the voice och hostar sönder min hals.. Känns inge bra eftersom folk blir livrädda så fort nån hostar i närheten och verkligen tar avstånd. Men men. Snart ska jag bege mig till duschen, men vad ska jag ha på mig för kläder?! I have noo idea.. Vi får väl se va de blir hej hej

Min dag!

Hej mina vänner! Idag har det varit full rulle från halv 8 när jag vaknade imorse!

Började med en dusch och gjorde sedan iordning lite frukost i köket som för övrigt är betydligt fräshare nu när någon har städat. Denna någon är delvis min lilla mammi som är för snäll som vanligt hehe. Fortsatte med att plocka upp lite grejer och sedan dök familjen upp. Dagens destination var ÖoB som ligger några km bort. där shoppade jag som en dåre såklart, fick bland annat med mig en tvättkorg, påsar, pasta, schampo, kryddor, flingor, tvättmedel, aaa såna där nödvändiga saker. Sen käkade familjen Nilsson för första gången genon tiderna på en hamburgerkedja, Max blev det eftersom dom hade bråttom hem. De va faktiskt helt okej fast ja inte gillar hamburgare direkt.

Sen blev det avsked och jag kommer sakna dom =( Men jag fortsatte iallafall med uppackandet som tagit en himla massa timmar om man räknar ihop. Efter ett tag gick jag över till Saga som bor i huset brevid och kollade hur hon hade, jag hade himla tur som fick en nytapetserad lägenhet för hennes var fläckig och hålig.. Sen blev de meeeer uppack men tog en paus och åkte till Coop en bit bort och köpte sudd och ett hänglås till källarförådet. Konkade sedan ner massa tomma kartonger dit, samt lite kläder ja inte fattar riktigt varför ja släpade med mig hit.. Sen blev de en tripp till köket igen där det var tomt så jag gick in till mig och kollade på TV och åt nudlar. Har träffat 5 korridorsgrannar hitills, 3 tjejer och 2 killar.

Blev alldeles nyss klar med den sista kartongen och nu står allt på plats! Äntligen. Har visserligen en del saker ja måste köpa, till exempel gardiner, se himla tomt ut! Möblerna som fanns här när jag kom, dvs, säng, skrivbord, fotölj, lampor, spegel och en hylla förstör lite, men de va skönt o slippa köpa. Annars är de fint och jag trivs som fisken i vattnet i min fina egna lägenhet =)


En minst sagt fullproppad Volvo påväg till Östersund igår!

En fint parkerad Volvo i Sveg igår.

En liten familj på matpaus.

Vill inte lägga upp bilder, inte än iallafall för de ser inte alls fint ut.. Men här får ni en tjuvtitt, bara för att få reda på att han lever! Höhö... 

Nu ska ja gå o lägga mig för imorn ska jag till skoooolan! Helt stört nog är ja inte nervös :s

Go natt  and wish me luck!


first night

Blir ett kort litet inlägg för jag är så trött nu så ja snart svimmar! Tänkte bara tala om att vi kom fram i gott skick och att lägenheten är kanon! Jättefräsht och gemytlig, köket däremot är en annan story.. Men men, ja skriver mer när jag får tid och ork! Fattar förövrigt inte hur ja ska få plats med allt!! har så sjukt mycket saker! Hej


destination Östersund, my new hometown!

Hej o hå! Havl 6 imorse vaknade jag och klev upp, kunde inte sova mer men kände mig ytterst sliten, ögeonen var alldeles igensvullnade efter alla avskedstårar från igår =( De var verkligen inte roligt att säga hej då.. Men vi ses ju snart alla, tiden går snabbt! =)

Resan startade iallafall lite senare än väntat, 7 var vi väl iväg och så har vi stannat o käkat o så. På exakt samma ställe som när vi åker till fjällen, exakt samma mat. Haha, konservativa eller vad? De är SJUKT trångt i bilen då både mamma, pappa och Linda är med plus galet mycket packning. Tänk en full kärra och en fullproppad kombi! Men nu är det bara 10 mil kvar att stå ut sen får jag för första gången se mitt nya hem! Så himla spännande! Är lite smånervös iochmed att jag ska dela kök med 9 andra, och jag mår inte så kanon direkt och är väl inte så superkäck att umgås med! Men men, nu ska ja försöka sova den sista biten! Hej hej

tack så jävla mycket...

Blää, ja trodde de bara va en liten förkyldning som snart skulle försvinna ja fått, men jag känner mig hängigare och hängigare och har nu fått lite feber också. Tack, jag behöver verkligen de här nu =) verkligen...



dan före dopparedan.

Sitter o kollar på resor hem över jul innan ja ens hunnit komma härifrån ;) Men fuck no att jag kommer hem då!! De billigaste tur och retur blir typ 1800kr!!! Då kan man ju lika gärna fira jul på kanarieöarna för de blir fan billigare!! Helt stört...

Fredag idag och imorn bär de av! Fattar fortfarande ingenting, min hjärna lever verkligen ett eget liv, den lever bara här och nu.. De mesta är iallafall nerpackat nu tror ja och ikväll ska vi packa in allt i bilen eftersom vi ska åka supertidigt imornbitti. Men de känns som om jag bara ska på semester! Men hoppas allt blir bra iallfall =)




nytt nytt nytt

Tänkte göra en ny o fräsh höstblogg lagom till flytten, så here it is. Tog typ 10 min, sen orkade ja inte mer så de blev inte så stora förändringar och den är rätt simpel, men lite nytt dör man aldrig av iallafall!

värdelöst inlägg

Sitter på mitt nu mera ganska tomma rum och lyssnar på P3. Är så trött på alla mina spellistor på Spotify och hittar ingen bra ny musik att lägga till så de får bli radio nu..

Har verkligen inte mycket att blogga om så jag vet inte varför ja började på ett inlägg egentligen.. kan ju tala om att jag är snuskigt avundsjuk på min syster som kom hem från Ios igår! jag vill också!!! Bleknar verkligen bort här och de är agusti, tänk i Januari!!! Men men, kan ju alltid hoppas att man har råd med en resa lite längre fram =)


får inte bli sjuuk

Gomorron gomorron! Har varit vaken sen 8 och är egentligen jättetrött, men jag har gått o blivit förkyld och min hals painar så mycket att ja inte kan sova.. Heeelt fel tillfälle att gå o bli krasslig på! Mardrömmen vore ju att bli jättesjuk tills måndag då skolan börjar!!! Ne, de får inte hända..

Igår kom ju Mattias hit och vi gick och handlade grejor till att göra tacos och sedan lagade vi iordning de =) Gotti gotti. Sen kikade vi på min favoritfilm Tears of the sun, har nog sett den 1000 gånger men den är lika bra varje gång! Har ni inte sett den så är den ett måste. Idag ska jag försöka packa klart de mesta så jag hinner med allt jag vill imorn!


dan före dan före dan före dopparedan

ligger i stugan och lyssnar på hur regnet slår på taket, de är inte den där mysiga känslan utan de regnar så mycket att de känns som att taket ska rasa ner snart! Jag äääälskar den känslan =)

Jo jag tog en liten sväng ut hit igår och ska väl åka hem vid lunchtid. Käkade kräftor o gott igår vilket vad huvudorsaken att jag följde med :p Igår var annars en ganska seg dag med ytterligare lite packning (de tar aldrig slut o de går mycket långsamt fram..) och en fika med en gammal vän vilket var mycket trevligt!

Den här dagen bjussar på god lunch, hem och röja undan lite samt matlag med Mattias senare. Hoppas ja hinner bli på bättre humör bara för nu känner jag mig sjukt irriterad bara. Kan ju även flika att idag är dan före dan före dan före dopparedan! Jiiiiha hej

forever fettoklubben

Allt är inte alltid frid och fröjd och ingen kan vara glad jämt, alla har haft sina egna bekymmer och upponergånger, men ingen kan påstå att vi inte haft underbart kul ihop! Under de här 3 åren har vi verkligen haft galet kul, man har ramlat av stolar av skratt, hållt sig i taket för att över huvudtaget få luft och för att inte nämna förjul nummer 1, så kul har man inte med alla och så självsäker är man inte med alla och de är därför jag gillar er så sjukt mycket. Även om vi inte kommer ses varje dag i skolan nu mer och vart än alla tar vägen så har vi iallafall minnen kvar som alltid kommer att finnas kvar som 3 av de bästa åren av mitt hitills levda liv!













Har tyvärr långt ifrån alla gamla godingar på den här datorn, men vissa bilder kan man ju bara inte låta bli att dra på mungiporna när man tänker på historian som ligger bakom.. haha.. eller vissa bara av att titta på. Som sagt, inget kommer bli som då och är inte nu heller, men utan er dessa år skulle jag inte klarat en sekund! Puss på er

lönlönlön

De ryktas om löneökning på Pärlans senaste lönebesked så jag sitter o väntar på att posten ska komma och hoppas på en glad överaskning!! Men så här sen har posten aldrig varit bara för de! Avskyr att vänta.. Kommer sitta snuskigt skönt med lön imorn iallafall!

my first godbyecry..

God morgon god morgon. Mitt humör är inte på topp idag och jag är trött som en sengångare! Måste se till att sova ordentligen nu den här veckan.

Igår var ju jag, Anna och Emma på Gustavsvik, jag trodde inte ja skulle våga åka en enda grej för jag är skitfeg för sånt där, men de va askul o ja vågade åka allt!;D Så de var verkligen en lyckad spontantripp =) På väg hem var det dock en tyst bil då vi var riktigt slitna.. När ja kom hem snabbade jag mig iväg för att träffa en vän som ja antagligen inte kommer se mer innan ja åker.. Blääää, man kan alltid försöka inbilla sig att man inte kommer sakna en del, men sanningen och verkligheten kommer ganska snart ikapp.. Men de är ingen idé att deppa ihop.

Nu ska ja kasta mig in i duschen, käka lite frukost och sova lite tror ja! :p bye bye

Gustavsvik nästa!

Okej, det har börjat gå lite över styr när man vaknar och tänker "shit, ja måste skörda!" Haha, sen kom jag ner på jorden lite och kom på hur knäpp min tanke va, försökte somna om, men kunde inte och var tvungen att slå på datorn...

Idag ska jag iallafall trotsa min trötthet, min seghet och min dåliga inställning till diverse vattenland och åka med Anna och Emma till Gustavsvik! Jiiha! Återstår att se när seggerd är klar..

Gårdagen slutade iallafall hos Amanda trots allt och de va rrrroligt! Kvällens höjdpunkt var lätt snurra flaskan då Amanda och Jonas fick ha kexätarvisslartävling, de fick även käka upp en hel citronklyfta, Tess skulle äta upp en nektarin utan händer och så vidare. Jag klarade mig undan med att bara behöva stå på händer tur som jag hade. Men de blev även denna kväll en hel del roliga bilder ;D



Lite efter 12 åkte vi ner mot Mastis, (vi blev tillslut bara Amanda, jag, Lisa och Jonas).. Min sista kväll på Mastis för min del på ett tag tåls att lägga till! Det var inte alls lika mycket folk som det brukar, men de va helt okej ändå. En bra sistakväll helt enkelt för då vet man att man inte har nåt att sakna ;) Som ett avslut handlade jag även på Torggrillen för första gången i mitt liv när de Mastis stängt! Grattis till mig. Men nu ska ja lägga på en rem o klä mig lite kanske! Hej hej

lördag

Bläää va trött jag är! Alldeles seg.. Vet inte om jag verkligen orkar göra nåt ikväll, fast jag sjukt gärna vill! Sista helgen på kanske 4 månader ju! Kanske borde lägga på ett kål nu isånnafall..

Vet inte varför ja är så trött, sov tillräckligt många timmar, har inte gjort nåt mer ansträngande än att jobba under dagen och de är ju inte så att klockan är mycket eller nåt.. Lite sorjligt att säga hejdå till Ejes och de, men ja tror ja överlever de med. När ja kom hem lagade ja mat och sedan åkte jag, Anna och Emma och kollade på fotboll. Kul, men kallt. de är verkligen höstkyla ute!

Igår gjorde jag världens godaste blåbärsglass, GB, Sia, Kling BEN & JERRYS kan ta sig i brasan, Malins blåbärsglass slår allt! FACE IT!

ÖoB i mitt hjärta

Vet inte riktigt vilket som är mest patetiskt och sorjligt, att jag sitter och samlar "coins" på Farmville eller att jag skrapar ihop poäng på gratisbio! haha, kan inte sluta och de är så tröttsamt o packa o greja..

Tog iallafall en paus nyss och läste reklamblad från ÖoB och jag känner iallafall en som kommer bli stammis där! (Jag då för er som inte fattade) tidsskriftssamlare, 3st för 19 spänn! Plastbestick i 25pack 6kr, en liten rullvagn att ha på toan, 69kr, ja ni fattar grejen, ja kommer handla sönder mig!



har inte lämmnat huset idag och har inga planer på att göra de heller eftersom de regnar massor och för att ja inte orkar göra mig iordning .. Skulle ha vart o lunchat med Emma förut, men istället lagade jag min favvomat, dvs kyckling, jasmineris och stekta grönsaker. De va väl dagens höjdpunkt ;)

Imorn gör jag min sista dag på Ejes, tråkigt med lite sorjligt att inte jobba där mer.. Har ändå haft de jobbet i 2 och ett halvt år nu och de va ett himla bra jobb.. Men men nu ska jag allt göra nåt annat! Hej

pack och städdag!

God morgon, hoppas ni har sovit gott för de har jag för en gångs skull!

Idag gör det inte mig något att de inte är bra väder (har givit upp hoppet iallafall..) jo för idag tänkte jag packa lite mer och städa lite, ser för jävligt ut här hemma.. Värre blir det ioförsig ju mer lådor som tillkommer. Har under morgonen kikat runt lite efter de böcker som jag måste ha när ja börjar skolan, hittade 2 på blocket för en hundring styck och de är ju rätt bra med tanke på att ord.pris var nästan 800 för en av dem!

Men nu ska jag köra igång! Hej

redan torsdag ja!

Go kväll

Kom precis in från en tur till Skärgården med Amanda, skönt o komma ut lite eftersom de gick o blev fint väder trots allt =)

Tidigare idag var jag och Emma hos Anna en stund, chillade lite och käkade plommon. Känns konstigt att inte kunna ses lite spontant då o då sådär..


solen lyser med sin jävla frånvaro.....

De skulle bli soool idag ju! Hade planerat att bättra på brännan som knappt exicterar längre.. Så nu ligger jag i soffan o deppar istället, o samlar poäng på gratisbio ;) Har 1200p, alltså 600kr presentkort :D

Imorse gick jag till Pärlan och städade halv 9 och vid 10 var ja klar och åkte in till stan. Jag behöver tjäna lite pengar nu, minst sagt, handlade igår trots att jag verkligen inte skulle! Jag har ju problem.. Men trippen till Örebro blev iallafall väldigt trevlig :)


Hade lite bekymmer med att hitta rätt i storstan så vi tog upp kartan ;)

Efter en bits prommenad kom vi fram till lägenheten och de va jättefint =)
Tillslut tog vi oss även ork att gå och handla, hade stora problem med att välja mat till kvällen.. haha


Godis blev det givetvis efter maten iallafall.

Onsdagen bestpd av shopping, men mat måste man ju såklart äta också så vi åt jättegod pizza/taccobuffé! Man blev mätt i magen och glad i själen.


Men 3 kulor glass gick allt ner ändå! ;)


Sen turistade vi lite innan det var dags att åka hem igen! Tack för besöket och sällskapet brudar!

gratisbio.se

De flesta har väl hört talas om http://www.gratisbio.se/ någon gång, jag har vart medlem ganska länge, men de är först nu jag verkligen börjat samla poäng på riktigt och jag kan inte sluta! De är ju en sån sjukt smart sida så de är inte sant, man får ta del av olika tävlingar, undersökningar, erbjudanden och så vidafre för att samla ihop poäng. Poängen byter du sedan ut mot presentkort på diverse olika butiker som till exempel H&M, Ica, Bik bok, Kicks. Och det är helt gratis!! Om man inte väljer att delta i ickegratis tävlingar dvs. Men jag rekomenderar det verkligen, för snart ska jag bli rik på de här o ge mig ut och shoppaaaa :D

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=52574

 

på väg mot örebrooo

Sitter nu på bussen på väg till Örebro. Var en full bus som anlände så Emma och Madde sitter långt där bak.. Tur att jag tog med mig datorn =)

Har typ kollat runt på varenda liten sida o varenda liten blogg på hela internet nu så nu vet ja inte vad ja ska göra. Men de kan inte vara så fruktansvärt långt kvar! Ska bli så kul o se hur hon bor, mig kommer väl ingen komma o hälsa på när jag flyttat antar jag.. Lite i längsta laget och lite åt fel håll för mina nördkompisar ;) Men ja längtar inget mindre för de, bara 11 dagar kvar nu!!! 13 dagar tills skolan börjar, har inte så många timmar på schemat, så de gäller att verkligen diciplinera sig vilket jag inte varit kung på de senaste 12 åren i skolan kanske, men de är aldrig för sent att börja :D

Nu tror ja vi börjar närma oss så nu ska ja förbereda mig för avstigning! Hej hej

tisdag.

Tjenare tjenare, här sitter jag alldeles nyduschad och fräsh och tänkte passa på o skriva lite medans jag torkar.

Inte för att jag har så fruktansvärt mycket att dela med mig av, men jag kan tala om att jag under morgonen har hunnit med att äta frukost, tvätta och sprungit en runda. Måste medge att jag är ganska så duktig av mig när jag väl vill. När jag klätt mig och gjort mig klar ska ja åka ner till stan för att framkalla några bilder och sedan vidare till Maxi för att köpa en glömd ingrediens till dagens lunch. Ni ser, jag fortsätter i duktighetens tecken..

Vid 16.55 går bussen till Örebro också, så innan de måste ja väl packa ner lite nödvändigheter =)

Får se va jag hittar på med de här freaksen!

Dagens fångst







Syns inte så bra, men det här är vad jag fick med mig hem idag! Tror inte ja glömt något och vissa saker har jag köpt i flera exemplar, men samanlagt gick allt på 2078kr om ja inteminns helt fel! Jo föresten en stekpanna och 3 grytor  blev det med. Var verkligen hur kul som helst o bara gå o plocka ner vad man skulle ha, så där som man alltid vill göra när man är på IKEA. Mindre kul nä man skulle betala kanske, med tanke på att jag har en hel del mer saker att köpa. Men men, man flyttar bara hemifrån en gång!

i dont like saying goodbye anymore..

go morron go morron kära läsare! Idag har jag vaknat på rätt sida känns det som och de verkar inte va riktigt lika pissigt väder som igår.

Jag har inte klivit upp än, är så gott o bara ligga o halvsova på morgonkvisten! Men snart ska ja väl knalla in o käka lite frukost. Mamma talade precis om att vi käkar på IKEA med o ja älskar o äta där :D oc h dricka lingondricka givetvis! Så mhycket mer har jag väl inte direkt på hjärtat, men ni får ha en bra dag! Hej


Last day

Hej hej hej!
 
Kom hem från sista dagen på jobbet för ett litet tag sedan och de känns så skööönt! Hade inte ett skit o göra på hela dagen, så jag och Sofia hade väl ungefär ett enda långt kafferep.. :p Kommer kanske jobba nån dag i veckan eller så, men de är inget mer schemalagt iallafall så jag är nu ledig i 2 veckor innan skolan börjar! Jiiiha

Ledigheten inleds med att åka till Karlstad med mommi imorn och shoppa lite på IKEA, blir såna där tråkiga köksprylar som man måste ha eftersom ja fortfarande inte vet hur nåt ser ut kan ja inte köpa annat. På tisdag ska jag åka åt andra hållet då jag och Emma ska hälsa på i Maddes nya crib och så blir vi kvar tills onsdagkväll, ska bli rikgtigt kul eftersom vi inte gjort nånting spektakulärt tillsamans denna sommar! Sen har jag inte planerat längre i mitt liv, men de slog mig att jag typ inte haft en enda dag på hela sommaren då ja bara vart hemma o råslöat en hel dag! Kanske är på tiden, brukar alltid sluta med att ja blir uttåkad iallafall men ja får prova..


top notch

Jag vill verkligen kunna sova längre, men de går inte hur trött ja än är..

Igår blev de partaj hos Amanda, jag skulle verkligen inte ut den här helgen hade ja bestämt mig för sen länge, men de blev givetvis så ändå.. Men de ångrar jag inte en sekund för de va verkligen skitkul! 5 av 5 toasts, kanonkul verkligen. Vid halv 12 kom vi till Mastis där de inte va riktigt lika fullsatt som vanligt känndes de som, men de va kul ändå. De va som de brukar helt enkelt.

en hel del bilder under kvällen, jävligt roliga bilder, men jag är snäll nog att behålla dem för mig själv... :P






Helt plötsligt var det en groda i köket! Hah



Enda bilden David inte bajsar på =)



Nu ska jag lägga mig i soffan o glo på tv.. Och tycka synd om mig själv som börjar jobba kl 3.. Hej

be för regn imorn!

Morgondagen exicterar inte nu, på med klackarna, party nere på gatan!

Ha en bra kväll!


äntligen hemma

Puh vilken lång dag det blev på jobbet idag! Kom precis hem och det har varit minnesstund och grejer så de har varit massor att stå i. Hungrig som en varg rotade jag igenom kylskåpet och hittade en pastasallad, men eftersom min veggosyster är här blandar hon i massa skit så de va inge gott.. Hur kan man bli vegitarian!?!

Idag är det ju fredag iallafall och jag ska sätta mig på cykeln o åka in till stan snart för ett kärt återseende, Börjar nämligen inte förens kl 13 imorn =)

Hoppas ni får en fin kväll!

Tennis

Det blev tennis i eftermiddag iallafall och det gjorde mig på lite bättre humör, trots vattenpölar och dålig boll! Väckte gammla tennisarmen till liv och det gick riktigt bra.



Har även hunnit med att avnjuta en god middag med familjen Nilssons sällskap samt fått igång min telefon som jag har haft på tork i nån månad eller så nu. Ber till gud att den ska fortsätta fungera!!

Nu sitter jag och försöker registrera mig på Mittuniversitetets hemsida, men internet segar sönder så de går väl sådär.. Får massa post hela tiden om massa viktiga lösenord o bla bla bla, hur ska ja kunna hålla reda på alla papper?!

jag behöver ett lyckopiller idag!

Blä blä blä! Har nog aldrig vaknat på mer fel sida än idag!! Ja ville verkligen inte gå upp!! Vaknade första gången vid 6 av att de åskade och kom då på att min mobil laddat ur under natten så ja va tvungen att fixa de så ja inte skulle försova mig... När ja sedan vaknade av den där jävla Krister som är min alarmsignal känndes de som om jorden gått under och jag ville aldrig mer kliva upp... Men jag var tvungen och märkte då till min absolut största fasa att jag fått ett munsår på underläppen!!!!!!!! Ja, skratta på ni skadeglada skator, men de är verklkigen de äckligaste ja vet!!! De fick inte hända NU, men bara de hinner försvinna tills skolan börjar, annars gräver ja ner mig...

Nu har ja iallfall jobbat klart för idag och egentligen skulle ja och Linda spela tennis nu, men eftersom de jämt regnar i de här efterblivna skitlandet så går inte de heller... Istället ska ja nog bädda ner mig i sängen o sova. Läsa lite kanske...

Hoppas för allt i världen att eran dag varit bättre än min!

bad timing..

Den här sommaren har bara varit ett enda stort väntrum! Jag har hela tiden längtat som en idiot tills hösten och flytten, men samtidigt är det sommar, sommarlov och sista tiden med alla här i stan på väldigt lång tid.. Man vill ju inte att sommaren ska vara över och att skolan ska börja egentligen, men den här gången är det verkligen helt andra bullar. För den här sommaren har inte varit mycket att hänga i granen, vädret har väl gjort sitt, men jag antar att jag hade för höga förhoppningar helt enkelt. Inte en enda liten resa har det blivit.. Men det har ju vart lite skillnad på att ha varit 18 iallafall, så de ska man inte klaga på =)

Gjorde ett första farväl förut och kom på att de nog inte kommer bli en dans på rosor att bara säga tack o hej vi ses kanske över jul... Men de kommer nog inte bli några problem, de värsta är väl egentligen alla bekanta som man inte riktigt vet om man någonsin kommer träffa på igen, är ju inte direkt bara jag som ska flytta menar ja! Men men, de är fortfarande ett tag kvar =)

Nu ska jag försöka sova igen då de blir jobb imornbitti!

på gång

Tänk om jag alltid skulle ha haft sån rymlig och välorganiserad garderoob, nu har jag rensat ytterligare lite och börjat få ner lite i kartonger. Börjar ju likna nåt de här, men de är ju ingen brådska direkt, har närmare bestämt 17 dagar på mig så de är rätt lungt. :p

Det är väl mest det dagen har gått åt till, stressade mig nämligen inte upp imorse och la mig och kollade på ett inspelat avsnitt av Greek och privileged.

Nu börjar ja bli hungrig igen, men de finns inget i kylskåpet efter som ja bara är här i hemma en natt... Får väl använda fantasin o slänga ihop nåt ändå på nåt sätt..

miss you



Den ena är i Kroatien, den andra åkte till Mallorca idag, den tredje åker till Grekland imorn och den fjärde åker på måndag!! Alla i min närhet åker utomlands och här sitter jag i regninga, mörka och trista Kristinehamn. Tummen ner.. Men jag behöver spara på kosingen så det är väl bäst såhär.. Blir ett säsongskort i Åre istället för 4300 spänn, man kan inte få allt.

Minns när vi kom hem från Napa förra året att vi absolut absolut absolut skulle åka tillbaks iår igen, ingen som följer den här bloggen kan ju ha missat de och ingen ja känner heller. Men saker förändras. Men sån tur är har allt förändras till det bättre så de finns inget att hänga läpp över = )

Träningen var iallfall kul, lite ovant o jobbigt, men kul. Höll på i 2 timmar o nu är jag trötter och ska nog gå o lägga mig strax och hoppas på att de går snabbt att somna idag. Men först:lyssna  Lasse och Simon, my favorites!


De bästa låtarna finns givetvis inte på Youtube, men den här är fruktansvärt bra den med..

blåbär o basket

Börjar bli lite av en väldigt enformig blogg de här.. För idag har jag nämligen plockat blåbär igen! Haha, 1 och en halv liter ungefär så nu har jag ett tag.

Nu ligger ja bara o väntar på att klockan ska bli 8 för då ska jag iväg o träna! Var inte igår jag spelade basket om man säger så. Men de kan va kul att spela lite nu innan ja åker, för sen lär de ju bli lite svårt med att bara slinka in på nån träning då o då som ja kan nu.


vi vill ha allt vi ej kan få

Hallå hallå! Måndag igen och denna vecka går i jobbets tecken. Jobbar hela veckan lång och hoppas iomed detta på mindre bra väder så ja inte missa nåt. Hade jag haft ett år kvar i skolan skulle detta vara min sista vecka på sommarlovet så de känns väldigt skönt att ja inte har ett år kvar :P

Idag har de inte hänt så mycket spännande, kommer de väl inte göra alls den här veckan kan tänkas (i jämförelse med mitt annars så spännande liv) Var iallafall med mamma o handlade förut och då köpte vi med grejor till att baka, så ja o Linda bakade precis muffins med blåbär och vit choklad i. Måttligt goda, lite väl söta för min smak.


hade allt i andra formar först, men de blev lite kaos och allt rann ur så de bruna fläckarna är bränd smet...För er som verkligen undrade alltså.



värdelösa skitdjur..

Jag har aldrig varit den myggen gillar värst bra och vi brukar inte ha mycket mygg ute i stugan, men helt plötsligt efter att ha suttit här ute i 5 min är jag helt o hållet sönderbiten!! Under hela sommaren har jag lyckats få 0 myggbett och nu de här, ush! Dumma djur...



Annars kom ja precis hem från en båttur till Karlstad. Blev lite illamående och de känns fortfarande som om ja sitter i båten. Men de va härligt att komma ut på sjön som vanligt och så plockade vi upp Linda så nu är hon här med =)

Hare gott

budget

I augusti började jag med en budget och jag rekomenderar verkligen alla de, ha en excelgenväg på skrivbordet bara så skriver man i direkt man köpt nåt. Man fattar ju aldrig vart alla pengar tar vägen annars, de är helt sjukt de där med alla småutgifter hit och dit! Den här månaden har jag gjort av med 853kr hitills och det är den 9onde... Vad har jag fått för de pengarna?! Helt galet...

va hände?

God morgon!

Min sista lediga dag på ett tag nu, får försöka njuta lite extra då antar ja. Har det fruktansvärda städpasset nästan varenda dag... Ja gillar inte att städa.

Igår var det lördag och då var det jobb på Ejes på förmiddagen och vid halv 6 mötte jag Emma och Anna på Maxi där vi handlade lite kött för att sedan grilla o mysa till det lite. De blev gott och det var trevligt.


Mätta i magen o glada i själen traskade vi ner till Mastis, ännu en lördagkväll. Vi kom rätt tidigt och det var ganska tomt, men det ändrades ganska snart och det blev så där snuskigt trångt som det alltid blir, dags att bygga ut?! Jag ljuger om jag säger att jag inte hade kul, men jag har väl haft roligare i mina dar. Men nästa helg ska jag inte sätta min fot där och sen har jag bara en helg kvar i stan! Jiiiha.



Efterfest eller dylikt var för första gången på år givetvis inte på tal bara för att jag var ledig idag för en gångs skull! Livet är allt bra orätvist ibalnd.

När ja kom hem gick för övrigt min badrummslampa sönder, så jag kan inte duscha och måste gå på toa i mörkret.. Tur att ja ska ut till stugan då! hej

jobb

Time to go to work

BLÄÄÄ

sjön suger inte

gokväll. 


Vädret har ju varit riktigt häligt idag så de blev en sväng på sjön och jag hoppas att det gav lite färg iallafall för imorgon jobbar så då blir de nog inget sola av. Slutar dock vid 13, så vem vet!

Annars har det inte hunnit bli så mycket annat, fick precis skjuts hem till stan eftersom ja vägrar cykla in till Ejes från Skärgården vid 8 imorbitti :p Ska nog tillomed gå o lägga mig snart, för konstigt nog blir man så trött av att sola o bada en dag! Sov inte så mycket inatt heller, har så svårt att sova hela tiden när man väl ska...

hej hej

nattbad

Blev så pass inspirerad av Amanda och Jossan igår så att jag fick egna idéer om att vilja ta ett bad när klockan var runt 23! Haha, sagt o gjort. Pratade med en trogen vän som får stå ut med mina dumma påhitt ibland och de var verkligen skitskönt i vattnet! O nästan fullmåne o allt, supercosy. Verkligen dum idé med tanke på att ja inte var helfrisk, men jag överlevde ju så de va väl inge mer me de.


Älskar den här bilden på Amanda och Kristin för 2 sommrar sen!


Idag är det givetvis inte riktigt lika fint väder ute, lite disigt så jag vet inte riktigt var det bär. De märks! :)

remember the time when we did crazy things together..

Klarade inte av att sitta inne mer, så jag gick precis en liten prommenad till Maxi och lämmnade en påse med kläder till Myrorna :p Rensade nämligen ur lite kläder förut och packade ner de ja inte kommer använda innan flytten. Gick även in på min favoritaffär för att köpa dipp som jag ska ha i min pastasallad imorn :) Träffade på lyckopillrena själva som skulle ut och bada nu, crazy people ;p hoppas de blir fint väder imorn så ja också kan baaada iallafall!

Bye

du kan få mig hur lätt som helst

Jag är så otroligt uttråkad så jag tror jag dööör!

Jag har bara sovit och ätit lite frukost sen sist... Mamma kom förbi med lite mat förut som jag ska äta snart och så hade hon köpte glass också, nåt kul i denna misär. En sjuks persons blogg måste ju iallafall vara det tråkigaste man kan läsa kom jag på nu då de inte händer ett skit :p

Hoppas iallafall att de är fint väder imorn med för då har jag bestämt mig för att vara fullt frisk och sola hela dagen lång! Är blek som ett lakan nu och de ska man inte vara den här tiden på året så det måste verkligen åtgärdas. Hej hej

jag vill ut :(

Idag var det betydligt skönare att vakna, för jag hade ingen feber alls och inte alls lika ont överallt som igår. Hur skumt är inte detta, helt plötsligt blev jag huuur dålig som helst och idag är det 1000 gånger bättre? Men det blir allt att stanna inne idag också... :( Blää jag vill ut i solen!

Finns väl inte så mycket mer att skriva, jag lever fortfarande och det var det jag ville meddela!

Kul med bra väder, men varför just nu av alla dagar på hela sommaren?!?!!?

influensa? :(

Att skriva de här inlägget är verkligen det sista jag orkar med nu egentligen, men utifall att jag skulle dö så måste jag ju säga hej då! Skämt o andra sidan, hoppas ja iallafall.

Anledningen till att jag skulle dö är att jag har nästan alla symtom för infuensa :( alltså samma som för svininfluensa. Vaknade med 39.5 graders feber, halsont as hell, förkylldning, huvudverk, öronont, ont i nacken och i lederna imorse. Sen dess har jag legat i sängen hela dagen, svettats och frusit om vartannat. Har aldrig mått sämre känns de som! Men de va ju längesen ja va riktigt sjuk sist också.. Nej men så nu ligger jag i karantän här hemma med alla persiener neddragna och en mamma o pappa som vägrar komma hit o ta hand om mig :( Stackars mig.. Finaste dagen på länge prickade ja in också för att allt ska kännas ännu värre. Men nu har jag använt mer energi än jag har så nu får ja lägga ifrån mig datorn o återgå till att sova.

jag tyckte jag var glad

Istället för en löprunda förut blev de PW upp till blåbärsskogen och jag var borta i flera timmar! Kunde inte sluta plocka, för så fort jag började gå hittade ja nya ställen där de va massa stora o fina, så till slut fick jag bestämma mig för att inte titta på kanterna. Men då kom jag till massa hallonbuskar istället och fastnade där, när jag var klar märkte jag dock att jag stått i ett pissmyrebo! Va fan gör de små äckliga krypen för nytta på jorden egentligen???

Det blev en härlig vistelse i skogen iallafall, har verkligen allvarliga problem med att bara sitta hemma! De går inte, hade jag inte haft jobb den här sommararen hade jag seriöt inte överlevt. Ska bli så kul att ha en helt ny stad att upptäcka sen när ja flytta :) Man har ju vandrat samma vägar i ett par år om man säger så..



Maud och Gerd i blåbärsskogen igår!


Halv kollar lite på Kate & Leopold eller va den nu hette, går på 3an iallafall och är inte så värst bra så jag går nog o lägger mig snart, är svintrött. Imorn har jag ingenting planerat och de är så skönt att inte ha det, för de är enda gången jag kan slappna av, dock tröttnar jag ju alltid efter ett tag men de är roligare med spontana saker. Imorn kommer jag nog börja packa lite när jag är trött på att göra ingenting om ja känner mig själv rätt.

Måste bara flika in att Lasse Lindh är så fruktansvärt klockren! Gonatt

kebab o blåbär

tjenare tjenare

Sitter i bilen på väg hem från Örebro och surfar på mitt sprojlans nya bradband som efter en del om och men fungerar super! Har varit o shoppat lite och ätit med mammi o pappi. Var väl inte meningen att jag skulle köpa nåt direkt men de blev en kjol och ett linne skitbilligt från Gina och en mysig tröja från Intersport herr. De är inte lätt att hålla i pengarna inte.. Men snål blir man ändå ju mer man tjänar!

Igår blev det en spontan pizza på Charlies med Maud, Ulla och Gerd. Var inte ett dugg sugen, men en kebaptallrik blev de. Och sedan körde vi ut till skogen på blåbärsjakt, men vi hittade inget så jättebra ställe så vi blev inte långvariga.


Kvällen avslutades med film & mys. Blev dock lite väl sent så idag är jag jättetrött, säg nån gång ja inte är trött ioförsig..

Resten av dagen idag ska jag nog ut på en träningsrunda och sedan ska jag bara ta hand om mig själv! =)

på egna ben

God morgon kära läsare. Här kommer ett i lägg direkt från sängen och en nyvaknad mig.

Det betyder alltså att de inte hänt ett skit mer från de att jag skrev sist... :P ska käka frukost strax, en stor sådan hade ja tänkt. Finns blåbär i hela kylen som ja tänkte sno av, en go start på dagen de! Måste hinna med att plocka lite mer jag med innan deras liv tar slut.

Ha en bra dag

zoooombie

Tjolahopp, söndagen har nästan passerat och jag har inte sovit en sekund! Jag kommer verkligen somna som en prinsessa sen :D

Vad jag har gjort då de vet ja inte, käkat god omelett som jag kommer göra ofta i mitt nya hem och mest suttit här för att hålla ögonen öppna. Imorgon ska ja åka in till stan, så mycket vet jag, har massa stuffs på stan att ta itu med och sen blir det väl att återgå till att vara social mot omvärlden, för idag har de vart zombievarning som sagt. Hoppas min USB till internet dyker upp på posten imorn med, då skulle jag bli glaaad.

Ne nu ska ja gå o läsa i min bok, grattis till mig om jag läser en hel sida utan att somna! Gonatt

everybody changes, this is the new me

God förmiddag eller vad de nu än är.

Slutar egentligen inte jobbet förens 3 men ja fick gå hem, annars hade jag nog svimmat så de va skönt! Nu sitter jag här och bara landar, känns som om jag har stressat ihjäl mig i helgen! Iallafall cykelturen från Pärlan hem igår kväll, måste ha satt ny rekordtid! Gjorde mig iordning skitsnabbt och for sedan till Anton där kvällen skulle spenderas. Var en hel del folk där och de var allt gemytligt. Sen bar det iallafall av till Mastis och de gick faktiskt lindrigare än väntat att komma in trots att vi var ute lite i sista laget. Crazy att de kostar 100kr att få komma in bara.. De suger.. Men väl inne var det trevligt, men jag var mindre trevlig.. Blir väl så när man är trött på de mesta och när man har haft världens stressigaste och jobbigaste dag.. Ne men jag hade roligt och försöker leva livet som jag vill ha de. bäst att passa på innan mister right kommer och tar mig! ;)




Tog en miljon bilder med min nya pärla och de va väldigt spännande att kolla igenom dem ;p på sista bilden är de iallafall birthdayboy med sin present Hhaha.

Dagen som är kvar vet jag inte vad som sker, är fruktansvärt trött och vill bara sova, längtar till kvällen när man får sova utan dåligt samvete! Är för övrigt ledig från jobb tills på lördag! :D

sommaren med Göran, 4 av 5 toasters, kanonkul

Hejsan hoppsan, mellanlandar lite i stugan nu och tänkte slänga ihop ett litet inlägg i all hast.

Var tvungen att åka med bussen redan vid 10 imorse och de va trist att redan åka hem, trivdes hos Linda.. Gårdagen blev nästan precis som planerat förutom att vi inte kunde cykla till Bergvik då det ösregnade hela förmiddagen, så de fick bli buss istället. På IKEA köpte jag 8 galjar, thats it, vet ju inte hur de ser ut i lägenheten eller nånting så de omöjligt att handla än! Sen blev de heller ingen bulle o kaffe på Max för de va så sjukt mycket folk överallt så vi tog varsin glass på Maxi istället, göttans. På Siba blev de en kamera, en svart Samsung som fungerar utmärkt!

Hinner inte vara mer detaljerad då ja börjar jobba om 20 min, men Sommaren med Görn var iallafall kanon! haha, satt brevid mannen som skrattade värst och högst så det bidrag tillytterligare skratt! Ja de vart en kanondag helt enkelt :)

Tack Limpan :)


RSS 2.0