Bajs..

Jag gillar inte den hära dagen. Tur att den är slut snart. Jag vill avsluta den med en romantisk film att gråta till och nåt gott att äta till, vet att de inte kommer att bli så men de är vad jag känner för just nu..

Brunch

God morgon.

Jag sitter här och smaskar på de som jag skulle vilja kalla min brunch för dagen. Kommer inte komma hem förens vid 5 i eftermiddag så någon lunch kommer inte hinnas med. Så mycket mer har jag inte att säga om dagen! Tjing

Budget?

Om 25 minuter dyker pengarna upp på kontot! Jag har redan varit o nallat på lönen så jag har denna månad 1400kr att leva på och jag ska tala om för er vad jag är i behov av så ska vi se hur många av er som kommer tro att de kommer gå vägen.

Solglasögon
Vårskor
Vårjacka
Mascara


De där är absoluta måsten, sen behöver jag vårkläder också. Nöjen på de och jag är körd... Jag som ska spara pengar =(

BALLAR AV STÅL

Har fått mig lite käk i magen åter igen och nu sitter jag och tittar på Ballar av stål. Upptäckte detta, ganska geniala humorprogram, förra måndagen och att programledaren Pär Lernström är ruskigt snygg gör ju inte de hela sämre!




Skulle för övrigt väldigt gärna ha Hanna Wilenius klänning som studentklänning!!

Betapet



Koncentrationen är på hög nivå. Jag spelar Betapet mot Linda och hennes kompis, som för övrigt sitter i en stuga uppe i Lofsdalen (avundsjuk som få, ja vill också åka skidor!!) Jag leder rutinerad som jag är med mina drygt 500 matcher spelade. Kan inte slita mig, är döhungrig och borde börja med maten, men de får väntat, de är viktigare grejer på spel helt enkelt..


Måndag

Måndagen  är snart över och de blev inte en sån tung dag, kom till skolan imorse och fick reda på att svenskan var inställd. Blev extremt irriterad (som om de behövdes) över att jag aldrig får de där smsen som nån skickar ut när lektioner är inställda, men nu har personen i fråga fått mitt nummer iallafall. Sen hade vi filosofi och de måste ju vara en av de tråkigaste ämnena genom tiderna, iallafall med våran lärare.. 2 och en halv timma senare började min sista lektion och mellan de hann ja käka och träna.
 
När jag kom hem kastade jag mig över kylskåpet och mättade magen och nu ska jag snart rulla iväg till Maxi och köpa lite frukost till imorn, mamma o pappa skulle visst bo i stugan och kvar lämnar dom inte en ätbar brödsmula..


Köper nog lite hallon också = )

åskmoln

Vilken dag! Har bara degat runt som ett litet åskmoln, gymmet var inte på tal istället blev de en prommenad med Valter. De är väl de enda jag har gjort idag som inte har med dator eller tv att göra. Sorjligt, men de har verkigen inte varit min dag, har inte mått prima ballerina.. De sista ja känner att jag vill göra nu är ju att gå till skolan kan jag ju erkänna med hela mitt hjärta. Men de blir säkert en kanonokul vecka!

Glada tankar!

Det svävar ett tjockt irritationsmoln över mig just nu och ja vet inte vart ja ska ta vägen riktigt!! Jag är så jävla irriterad på människor!!! Falska, elaka, tråkiga, osäkra, fega, jävla människor!! Jag vill bara packa ihop mina saker och flytta och jag kommer inte sakna någonting!

Och låt mig bara känna så här, för tro mig, jag har alla anledningar i världen..

lika bra att inse

Fastnade på rätt många bilder igår kväll, och inte en enda såg ens okej ut! De är då man blir lite deppig faktiskt... Men de är väl bara att bjuda på sig själv och inse hur man ser ut antar jag. Lika bra att vänja sig, för de är ju så här jag lär se ut resten av mitt liv ;)


Här får ni en bild på reggaeartisten som ja inte okrar kolla upp va de nu va han hette som spelade på Mastis igår.

/Maggan

Trötter, de är ju söndag..

Vet inte om jag nämde de igår, men det blev iallafall ännu en kväll på Mastmagasinet igår. 

Kvällen var rolig, tror ja, jag är lite delad kan inte bestämma mig riktigt om de va askul eller mindre kul. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv i allafall hahaha.. All I need to say is Hunken.. Men den här helgen var en sån där helg då jag bara vill flytta härifrån, de är samma människor ute jämt och allt blir så himla lika, jag behöver mer variation! Blev iallafall direkt hemgång vid 02, men tro inte att ja kunde somna inte, och tro inte att ja kunde sova imorse så nu ligger jag här och är hur trött som helst.. Tycker de är skönt de här med sommartid för nu får man snart gå o lägga sig igen..

Får se om jag orkar masa mig iväg till gymmet sedan. Tveksamt!/Maggan

Yeah

Nu kör vi som Bingo skulle sagt! ;)

Snabbupdate

Dålig update. Men en snabbinfo om vart ja hållit hus (kanske borde skaffa twitter istället?) 2timmarsprommenad med Emma igårkväll blev de, imorse vaknade ja vid 7 (!) klev upp, åkte med mamma till Karlskoga för att skjutsa Linda dit, blev avsläppt på gymmet, tränade, träffade Fatemeh på Paus o tog en fika, åkte förbi Emma en snabbis, provade min balklänning som är ganska så klar snart och nu sitter ja här! Ska väl snart åka till Emma om allt blir som planerat och nångång ikväll blire väl Mastis sen :)

/Maggan

Uttråkad!

Illamårndet gick så gott som över när ja fick lite mat i magen. Nu är jag bara allmänt uttråkad! Förra helgen var de bara skönt att inte göra något alls, men nu har jag fått nog. Planerna för kvällen verkar vara inställda så jag har ingen aning om hur jag ska fördriva tiden tills det blir imorgon vid den här tiden... Inte för att de känns så lockande att gå utanför dörren i de här vädret..


Hade inte vart några större fel på att vara i Ayia napa nu...


/Maggan

Oklart..

Jag mår illa :(

Jag vill lägga mig i sängen o vila lite, men risken är att jag somnar och de får jag inte, för jag måste skärpa mig när de gäller att sova på dagarna! Mina sovvanor är konstiga som dom är..

Dagen har varit bra, förutom fucking snön. Fredagsfikat var trevligt som vanligt och jag fick sällskap av Louise på gymmet. Vad som händer ikväll är fortfarande oklart, jobbigt när folk inte svarar på sms förens typ 4 timmar efter att man skickat dem. Inte för att jag är så bra på den fronten men ändå.. Morgondagen är också rätt oklar, jobbigt allt ska va, om de bara vore sommar o varmt så vore allt så mycket bättre!

/Maggan

Happy friday

DE ÄR FREDAG DE ÄR FREDAG DE ÄR FREDAG!

Och jag är så glad :D men de är skrämmande va snabbt veckan har gått, 10 veckor till stdenten nu då. De enda dumma är att de är snöstorm ute som jag dessutom ska ut och cykla i snart.. Men då får man tänka att de är fredag bara så blir allting bra :D Har aldrig vart så här glad över helgen förut tror ja :P Och oj va smilisar jag gjorde idag då, men de är väl för att de är fredag ;D

Om en halv timma börjar klassrådet, sen är det pedagogiskt ledarskap och sen blire fredagsfikan på Paus. Sen tror jag att jag ska träffa Fatemeh om jag inte är helt ute och cyklar, men de märks väl, fast innan de måste jag klämma in en timma eller så på gymmet! De kommer bli en bra dag idag, jag är snygg, jag är grym som Krister säger... ;)


googlade på Happy friday, fick bla upp denna bild hahaha så ha en bra dag allihopa!

/Maggan

Ja vill soooola!

Lite spår har visst den lilla solstunden vi fick i Säfsen satt, är knallröd om kinderna! Men de går förhoppningsvis ner tills imorn. Kroppen blir väl alldeles i chocktillstånd när den får lite sol på sig nu när våren börjar komma efter den långa gråa vintern. Men fasiken va gött de är och de dröjer inte länge tills man ligger ute i Skärgården i bikini o steker! Ja brukar ju börja på balkongen redan i april och de är ju verkligen snart.




/Maggan

Skidåkning!

Idag tog jag en liten friluftsdag.. Jag följde med mammi o pappi till Säfsen istället för att gå till skolan. Va riktigt nice, hade hoppats på att solen skulle kikat fram lite mera så jag kunde komma hem som pepparkaka men den lös istället med sin frånvaro.. Nu är man så där gött skidmör i kroppen och jag är extra laddat för en lektion imorn och sen en helg utan jobb eller plugg :D




/Maggan

Glad våffeldag

Tjenare! Dagen blev väl inte mycket mer utöver skolan och gym, stod och pratade med min käraste vän Emma efter skolan innan vi sade hej då, de va väl de. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, som vanligt när man ska skiljas åt med andra ord, allt som finns att prata om dyker upp då! Vet inte hur jag skulle klarat mig utan henne by my side i mitt liv! Och jag börjar nästan tjuta så fort jag tänker på den dagen då vi ska skiljas åt =(

Så jag slutar tänka på de nu och talar istället om att ja precis ätit våfflor efter som de är våffeldagen idag, de va gott, men nu vil jag bara spy upp allt för ack så mätt ja blev!


Glad våffeldag! :D

/Maggan

lila naglar

Ha precis målat mina naglar lila, blev riktigt lyckat. Nu är de bara o vänta o se om jag för en gångs skulle kan ha tålamod att låta de torka.. Börjar inte förens om en timma o jag är klar med allt så de lär väl inte bli några problem. Har pedagogiskt ledarskap och matte idag, och till lunch är de taccobuffé, tjoho! De går alltid att få mig på bra humör när de är just taccobuffé./Maggan

Trötter

Då var jag åter hemma från en eftermiddag i Karlstad. Blev en hel del väntan på att den rättegång vi skulle på skulle börja, men tillslut fick vi gå in och de va riktigt spännande, dock lite upprepande och inget jag skulle vilja jobba med om jag säger så.



Vid halv 4 var det klart och då mötte jag upp Linda och vårt uppdrag var ju då som sagt att hitta balskor, studentskor och studentklänning. Hittade inget av de och jag och Linda har så totalt olika smak när de gäller de mesta, men var ändå ett bra stöd att ha med. Halv 6 åkte jag med tåget hem och nu är jag åter hemma. Funderar på om jag ska sätta mig på cykeln o rulla ner till gymmet, så fucked up kallt ute bara! Får se hur ja gör, annars blire nog en film denna kväll iallafall./Maggan

Rättegång

God morgon! Vilket väder vi har i Kristinehamn idag, strålande sol och massor av snö, blir alldeles bländad av att titta ut. Ingen idé att hänga läpp över snön, den lär ju försvinna snart och nu är det ju bara fint :)

Idag är de tisdag, snart helg ju, och idag ska vi som läser rättskunskap på skolan till Karlstad för att gå på rättegång. Ska bli riktigt intressant och efteråt ska jag möta upp Linda så ska vi kolla efter skor och klänning till studenten. Men innan de har jag en mattelektion att plågas igenom, hoppas alla får en bra dag!/Maggan

Framtiden..

Blev aldrig att jag slog på nån rulle, istället har jag kollat upp massa utbilldningar o sånt. Inte för att stressa alla inklusive mig själv, men de börjar dra ihop sig! Men har man väl börjat bläddra i alla kataloger osv går de inte o sluta. Har hittat en del program som verkar intressanta, men de utbildningar jag vill gå finns i de flesta städer och har inga skyhöga intagningspoäng så jag väljer nog rätt mycket efter vilken stad jag vill till...


Kalmar?

Linköping?


Uppsala?


Karlstad?


De här kommer bli jobbigt... Jag vet inte ens om jag vill börja plugga nu till hösten eller inte! Jag gillar inte denna ovisa framtid./Maggan

hög musik är den bästa musiken!

Var precis inne i mamma o pappas rum o snodde deras högtalare till datorn så nu dunkar jag musik som aldrig förr! Gyllene tider, ljudet av ett annat hjärta. I just love it..



Dagen blev precis som jag förutspått, skola och sedan gymmet med Louise. Har även hunnit med att avnjuta en god middag i form av rökt lax och klyftpotatis, en av mina favoriter faktiskt. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och vänta på att Charterhjältar ska börja, sen ska jag nog avnjuta en film. Låter som en härlig kväll enligt mig för imorn blire sovmorgon =)

/Maggan

Traditionell måndag..

Hej igen.
Måndag då som sagt och min ensamma tid i bibblan.. Börjar bli en långsam tradition. Men jag har haft utvecklikgnssamtal nu precis iallafall som lite tidsfördriv, mitt sista någonsin :S Börjar kännas att de snart är slut nu. Det är bal och studentsnack vart man än går och de är både kul och tjatigt. Men utvecklignssamtalet var en pepp iallafall, hade högre omdömmen än vad jag trodde, trodde ja hade G i allt men de här kommer nog få mig att försöka lägga ner mig i vissa ämnen =)

Nu ska ja nog tralla ner till kaffeterian och köpa en smörgås. Jag ska spendera mina pengar de sista dagarna av månaden, lika bra o ge upp sparandet.../Maggan

ny vecka

God morgon! Om en timma börjar min svenskalektion o här sitter ja o äter frukost. Goda scones som blev kvar från igår närmare bestämt.

Måndag idag alltså och jag slutar inte förens halv 4.. Efter skolan blire nog gymmet och sen har jag inga mer planer. Kul dag. Man får väl försöka göra den kul om inte annat =)

/Maggan

In med de nya & ut med de gamla!

Sådär, nu är jag helt klar med den här bloggen för ett bra tag framöver och jag är nöjd! Men vilken tid de tog, blev helt fast. Så nu ska jag gå o lägga mig så jag inte pajar mitt sovschema redan.. God natt =)


Innan..


Efter..

Jag är grym!

Jag är mycket stolt över mig själv just nu, har gjort om bloggen alldeles själv! Ja, de är paintat vilket är väldigt nördigt enligt vissa... :P och ja ska fixa att de sticker ut på sidan i "headern" imorn för nu orkar ja inte!/Maggan

Träna=kul ibland

WOHO, vilket träningspass! Bästa på länge utan tvekan! Ville bara flika in med de.. Sen att vädret till och från gymmet suger kan man ju bara försöka bortse ifrån... För nu känner jag mig verklgien taggad för en vecka i skolan, ja ni läste rätt, helt otroligt! Imorgon kl 8 när mitt alarm och min kära vän Krister sätter igång kan de hända att dessa tankar är som bortblåsta, men nu har jag en positiv inställning och de är ju alltid en start.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig!/Maggan

utvilad!

God morgon! Känns så otroligt skönt att vara utvilad och må super så här på en söndag! Var definitivt värt de att vara hemma igår, för de va riktigt härligt, de blev en sån där kväll som man alltid tänker på att man ska ta, men som aldrig bli av.

Men jag vaknade vid 4 inatt av att jag hörde ett bekant ljud utifrån vardagsrummet.. Först blev jag givetvis lite rädd då de bara var jag hemma, men sen slog de mig att de bara var Zlatan och att jag visst glömt att stänga luckan till hans bur igår. Hehe jag vill inte veta hur mycket av de här huset han hr käkat upp under natten... När jag vaknade hade jag även sprängande huvudverk igen, ja börjar nästan bli orolig, ja har haft ont sen i fredags förmiddag nu..


buspojken


Idag har jag inga planer alls förutom att jag ska till gymmet när de har öppnat vid halv 3. Kan ju tillägga att ja blev lite småsur över att de snöade ute när jag vaknade... Trodde ju att de va vår nu ju../Maggan


Myskväll by my self

Kom precis hem från Maxi där jag har köpt mig en baguette och en ost. Jag ska nämligen äta min special räkbaguette ikväll. Efter de ska jag kolla klart på Slumdog millionare eller hur de nu stavas som jag började kolla på igår. Sen blire nog några Gossip girl avsnitt och lite popcorn. Hur mysigt lät inte de där egentligen? Jag klagar faktiskt inte, men de hade allt vart bra kul om man hade haft pengar till att gå ut och äta gott, ta en bowlingrunda, några drinkar och sedan tagit en taxi till Karlskoga och dansat hela natten lång!

Men ikväll ska jag spara på slantarna på detta sätt. Ska bli skönt att leva imorn också! Hoppas alla som är ute inte får allt för kul ;)

/Maggan

trött

Min huvudverk har inte släppt helt o hållet än o jag vill bara slänga mig i sängen och sova!! Var jättejobbigt att jobba idag, var trött, trots att jag gick o la mig klockan 9 igår.. Ush va allt är jobbigt, ja måste äta nåt också innan ja dör.. Aa de här inlägget kommer nog bara bli jobbigt att läsa om jag fortsätter så ja slutar nu./Maggan

aj..

Mitt huvud sprängs snart! Har legat i sängen o försökt sova/sovit ända sen jag blev klar med städningen av mitt rum nu men min huvudverk verkar inte vilja gå över =(

De enda positiva just nu är att jag har ett rent o fint rum..

Nu fick jag sms och jag orkar verkligen inte gå o hämta mobilen!! Bläää... Jag vill ha en personlig assistent..

/Maggan

Fredag

Idag är det fredag igen och vi har haft studiedag, typiskt att de lägger in studiedag den dag då jag bara har en lektion.. Men jag klagar inte utan istället har jag hunnit med att vara på gymmet, köpte mig äntligen ett nytt gymkort! Har inte tränat på mer än en vecka och så här passiv kan jag inte minnas att jag varit i hela mitt liv! Men nu är det köpt och då måste jag ju utnytja de. Skulle tagit  den traditionella fredagsfiakan vid 12 också, men Anna den svikaren for till Karlstad istället så jag åte hem för att städa istället. Tog en liten paus nu för jag är så sjukt trött! Den här helgen ska verkligen bli en riktig rehabiliteringshelg, jag ska sova ut, gå och lägga mig i tid, träna, äta rätt, göra hårinpackning, ansiktsmask och bara ta de lungt! Ska inte ut imorn, och ingen ska kunna övertala mig!!

Igår blev det en spontan pokerkväll hemma hos Alina och de va jättekul! Måste ju flika in att jag tog hem segern också ;) Men tack för de, måste definitivt göras om!




/Maggan

Wettergrensdagen

Fy farao vilken dag! Sjukt jobbigt har de verkligen varit!!! Har stått upp från 9 till 21 med några ytterst korta pauser och nu känns de så sjukt skönt att ligga nerbäddad i sängen så ingen kan ana, möjligtvis Emma då..

Dagen har iallafall vart bättre än väntat! Våran monter blev inte så pjåkig trots allt och vi sålde ungefär 60 lotter och fick i o med de in en del cash. Hade roliga Lundsbergsgrannar och dagen ledde till en del skratt haha..


När allt var klart och vi packat ihop tog vi bussen med Linda hem till henne. Där chillade vi och bytte om eftersom vi sedan skulle vidare på Bankett på Nöjesfabriken där finklädsel stod på inbjudan. Klockan 18 öppnades portarna och det serverades "mingelbuffé", mycket god sådan, dock fick vi stå i en jäkla kö och under hela kvällen fick vi stå upp också. Bara för att vi inte stått upp tillräckligt under dagen liksom :P Priser delades ut, musik spelades, dans upvisades och tävling anordnades. Det var i det stora hela en trevlig tillställning som de faktiskt brukar när det har med UF att göra =)



Bussresan hem gick snabbt men när vi skulle gå från bussen och hem höll jag på att både börja gråta och få ett nervöst sammanbrott för de va kallt, jag hade ont överallt o allt var allmänt bajs! Men nu känns det lite bättre och imorn tar vi rejäl sovmorgon. God natt!/Maggan

Jobbig dag

Då var de kväll igen och jag ligger här med datorn i knät igen. Rutiner måste följas!

Dagen har varit jobbig.. Hade matte vid halv 12, tråkigt as hell som vanligt.. Sen slutade vi, men då stannade ja, Emma, Anna, Alina och Carro kvar i skolan och skrev CV. Blev så snyggt ;)

Sen vare bara att ge järnet och börja inhandla saker till Wettergrensdagen som äger rum på Karlstads universitet imorgon. De kommer bli åt helvete rent ut sagt, men de är väl bara att flyta med antar ja, skratta åt de haha... Undra om pris för fulaste monter delas ut? Isåfall kammar vi antagligen hand de. För på kvällen är det nämligen galamiddag på Nöjesfabriken då priser osv ska delas ut. De kan nog bli trevligt iallafall. Nu borde man väl gå o lägga sig snart, tar tåget 08.05 imorn. Men Emma har precis bestämt sig för att duscha och locka håret nu så de lär väl bli lika dåligt med sömn som resten av veckan.. Aja önska oss god lycka tills imorn/Maggan


Kakbak

Go kväll! Ligger åter igen här i sängen med datorn i knät. Har hunnit med att kolla film och bakat sen sist.

Haha Emma den lilla tönten ville baka så här vid kvällskvisten så mördegskakor vad va vi skulle slänga ihop... Resultatet vart några små, torra, fula små kakor som knappt går att kalla kakor. Men de blev även lite scones o de blev riktigt gott =)


Kan ju för övrigt tala om att kylskåpet här i huset har gått sönder under helgen, men sån tur är har de ett kylskåp i källaren också, varför inte liksom.. Så nu får vi springaner till källaren så fort vi ska ha nåt :P Japp de va allt för mig, nu ska vi nog sova snart för imorn måste vi vara pigga när vi ska planera våran monter inför Wettergrensdagen i övermorn. Har nämligen inte ens börjat i princip..../Maggan

filmtajm

Nu är vi hemma från skolan, och de blev inte riktigt som planerat utan när Emma va borta åkte jag hem en snabbis o käkade lite. Efter en halvtimma efterlyste jag henne för att jag hade så tråkigt hemma hos mig, ja kommer aldrig mer vilja flytta tillbaks! :P Nu sitter vi här med varsin dator igen.. Eller ja ligger i sängen närmare bestämt. Tänkte kolla på film sen, Patrik 1,5 eller P.S. I love you blir de nog./Maggan


arbetsförmedlingen..

Så var måndagen här igen och jag sitter åter igen i biblioteket helt själv och filosoferar. Som jag förutspått så var det riktigt tungt att kliva upp imorse och under dagen som gått har jag och Emma gått runt som världens zombisar.. Men det är bara en lektion till som man ska bita ihop på. Sen ska jag väl traska hem till Emma, lägga mig i sängen o slå på en film medans hon är på synundersökning.

Förutom ett besök på arbetsförmedlingen imorse så har det inte hänt något utöver de vanliga..

/Maggan

Kul helg utan sömn..

Go kväll. Nu är klockan snart 18 och ja vill inte påstå att jag känner mig utvilad efter helgen som gått... Kanske har fått sammanlagt 7, 8 timmars sömn. De är då de känns mindre kul att de är dags att knalla iväg till skolan klockan 9 imorgonbitti.... Men men, som man bäddar får man ligga. Har haft en toppenhelg iallafall så rätt fint har jag bäddat trots allt! Mastis igår var asume om de ordet jag söker nu stavas så, de va jättemycket roligt folk där och jag var en t-shirt rikare när ja kom hem ;)

Blev inte så mycket bilder, då jag KLANTARSLET, tappade Emmas kamera i golvet så den gick sönder... :( Förlåt, förlåt, förlåt!!




Idag har vi bara dunderdegat här hemma hos Emma, blev ingen frukost utan vid 1 masade jag och Emma äntligen oss iväg till Charlies för att köpa pizza. Gissa om de va gott!! Sen drog Anna iväg och jag och Emma har kollat på Mamma mia, fast jag sov största delen av filmen och nu ligger Emma o snusar o sover..Kanske skulle sätta på alarmsignalen Krister i örat på henne? ;)

/Maggan

Mastis

Nu är förberedelserna inför kvällen i full gång! Dusch, klädsel, smink, hårfixning, ja de är mycket som ska göras. Kvällens destionation är nämligen Mastmagasinet. Hoppas såklart att de blir en kalaskväll, och de blir det antagligen efter som jag har de bästa i världen med mig =) Som för övrigt har lite svårt för att bestämma sig vad de ska ha på sig osv men nu har de lugnat sig ;)



Hoppas alla andra får en kanonkväll!/Maggan

Nattfika

God morgon, god morgon! Trött som en sengångare sitter jag nere i Emmas vardagsrum och kollar på Tv med hennes syster medans de andra två sover som stockar.. Önskar att jag kunde sova lite till med tanke på att vi somnade efter 4 igår, men de gick inte. Vad vi gjorde uppe till klockan 4 är den roliga frågan, för vi gjorde verkligen ingenting! Skulle ha kollat på film o grejer, men vi kom inte överens och tillslut orkade vi inte så vi gick ner till köket o bryggde kaffe och käkade bakelse vid 11snåret där istället. Nyttiga nötter.. För detta resulterade ju i att vi var aningen pigga när de var dags att sova. Aa de va en riktigt nice kväll iallafall måste jag säga =)



Men idag önskar jag att vi somnat tidigare för jag vill vara pigg idag, påsarna under ögonen är ett faktum.../Maggan

Inneboende hos Gäddan

Hejsan! Har precis installerat mig färdigt hemma hos Emma, ska bo här ett litet tag vare tänkt och de ska bli kul som alltid när jag, Emma och Anna bor ihop :D



Jag är dock irriterad på min dator som inte vill koppla upp sig på det trådlösa bredbandet i de här huset!! Men men jag överlever väl med mitt sega, gamla mobila... Planerna för idag är väl att iallafall laga lite käk, antagligen nåt som inte kommer passa lilla mig ;) och annars så tror ja vi bara ska chilla lite, de är ju de vi är som bäst på egentligen höhö.

Annars idag har de vart en kort dag i skolan, jag gillar fredagar starkt då jag bara har klassråd och en mindre ansträngande lektion. Efter de togs de en runda på den stora staden, sedan åkte jag hem för att packa ner mitt liv och nu är jag här. Och nu tror jag Anna dök upp!/Maggan

Smskul....

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga.



Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
haha a ha så kul då :) glöm inte tändstickor när du ska kabla! haha
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Malin? 
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? 
Aa okej :) ne jag är redan här jag :P vart är du?
Vilket sms blev du mest berörd av? 
jaaa hahahah. är hon snygg?
Vad säger din mamma innan du går och lägger dej? 
Nehe? Gött :) hur mycket då?
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
Okej! :)
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Vad vill du ?


Blev inte så superroliga, men nu har jag fördrivit lite tid iallafall../Maggan


Maaat

God kväll. Hoppas alla haft en bra kväll, för min har vart jättego. Linda kom hem och farmor kom hit och vi har käkat gott och bara haft de mysigt. =)


Blev en glammig förrätt..


 


Ser riktigt snuskigt ut, men de är gott! Kyckling, tomat, rödlök, salsa, ost, nötter och nachos

Blev halonpaj till efterrätt o de va kanongott =)


 




/Maggan

Grattis mum =)

Idag fyller min mammi 52år och Emma har namnsdag för hennes andranamn Viktoria. Grattis! Sitter och letar efter recept på en passande efterrätt och en förrätt tills ikväll då jag ska laga god mat dagen till ära =)



Annars har det varit en bra dag idag, trots att den va lång. Har energi till övers för första gången sen Branäs! Provet gick sådär, ska nog skrapa ihop till ett G iallafall o så blir jag nöjd o glad. På natur&frilufsliven pratade vi om Hjärt lungräddning, och trots det seriösa ämnet har jag nog inte skrattat så mycket på lektionstid på länge.. Han är allt bra rolig våran lärare..

/Maggan

jag vill ha....

Dagen börjar lida och snart ska ja gå o lägga mig. Prov klockan 8.20  imorgonbitti då.. Sen går jag i skolan ända till klockan 16..

Tjaa jag har väl inte så mycket mer att skriva som jag kan komma på. Så jag kan ju skriva upp vad jag sitter här och vill ha just nu i brist på annat.

En egen snygg laptop med snabbt mobilt bredband

Körkort och en snygg bil
En ny mobil
HTC Touch Pro
En systemkamera

En resa utomlands!!!


Och en massa, massa, massa snygga kläder, skor, smycken, väskor och så vidare och så vidare....Men njut av fullmånen i natt nu, god natt!/Maggan

Internationell ekonomi..


Plugg, plugg plugg...


Har faktiskt pluggat en hel del under eftermiddagen, de är inget som sätter sig men jag har iallafall försökt nu. Jag önskar verkligen att jag hade bra minne och kom ihåg allt jag läser! Nu har jag iallafall en paus och tänker då skriva lite loggbok till projektarbetet istället. Jag har inte skickat in nåt sen innan jul och min lärare sa igår att de va rätt viktig del av vårt UF företag som då är mitt projektarbete. Så surt att bara ha Wordpad att skriva i dock..

Annars har de väl vart en rätt go dag. Hade lite annorlunda lektion i Ped. led.en, vi fick skriva med färgpennor på stora papper vad vi tyckte gjorde en lektion dålig, sen fick vi gå o kryssa i de som va bäst. S.vårt att förklara men de va rätt intressant och kul o göra nåt sånt.. På matten fick vi återigen använda färgpennor för att upptäcka fyrfärgssatsen. Fyrfärgssatsen säger att det behövs högst fyra färger för att färglägga varje möjlig geografisk karta på ett sådant sätt att inga angränsande regioner har samma färg. Två regioner sägs vara angränsande om de har en gemensam gräns, inte bara en punkt. De va lite häftigt faktiskt och vår mattelärares små expriment är alltid så roliga.

Nu ska jag fortsätta vara flitig!/Maggan

Onsdagmorgon

God morgon! Sitter här o dunkar riktig partymusik för att starta morgonen på ett bra sätt och över huvud taget för att vakna..



Har precis ätit frukost och ska väl klä mig snart. Är sanslöst trött trots 9 timmars sömn. Vaknade dock av att jag hade jätteont i nacken och axeln igen.. Mindre kul.

Igårkväll åkte jag och Emma hem till Anna och bara myste hela kvällen lång. Satt vid köksbordet och dippade grönsaker och bara snackade på och jag har de bästa vännerna i världen iallafall =)


Såg ju godare ut IRL kan ja ju säga...

/Maggan

tisdag..

Ush, jobbig dag, gillar inte tisdagar. Har inte lunch i skolan så de blir så jobbigt allting när man blir hungrig.. Åkte till gymmet direkt efter skolan också och de va jobbigt. Sista dagen innan månadskortet går ut och nu ska ja vänta lite med att köpa ett nytt.

Nu sitter jag och lyssnar på avslappningsmusik o läser lite i internationell ekonomi boken, har prov på torsdag men nu somnar ja snart!/Maggan


HUNGRIG DYGNET RUNT!

Nu har jag kommit hem från skolan för ett tag sen, och trots att vi inte gjorde något särskillt ansträngande så är jag helt slut och så extremt skoltrött!! Säger som Emma, att jag bara skulle vilja skita i den här veckan, krypa ner under täcket och tröstäta glass.. Jag har dock ingen anledning till att tröstäta förutom att jag bor i Kristinehamn då.. Nee men de känns verkligen som en jobbig vecka, men de är bara att ta sig i kragen och fokusera på de som är bra =)

Helt sjukt galen i nåt att äta har jag varit hela dagen! Började i skolan med att jag gick ner o köpte 3 godisar medans jag pluggade. När jag och Emma stod på vårat klassiska avskedsställe efter skolan va jag sjukligt sugen på bland annat pizza, när ja kom hem käkade jag ett stort mål gös och potatis, och sen en macka. Efter några minuter hämtade jag en till och nu är jag assugen på mat igen! Ush de är inget bra alls.. Och föresten vill jag ägna en tanke åt Amanda och de andra naturarna som verkar ha extremt mycket i skolan, läste precis hennes blogg och fysik, biologi och miljö till en dag lät inget vidare lockande. Lycka till iallafall =)

/Maggan

Måndagsblogg från skolan

hej o hå. Sitter i skolans bibliotek som varje måndag vid den här tiden o tråkar.. De andra i klassen har religion, men de har ju inte ja så jag får roa mig med annat.. Skulle kunna plugga lite, har prov i Internationell ekonomi på torsdag så de ska ja väl göra snart. Världens tröttaste människa råkar ja vara också, har en hel del timmar att sova ikapp känner ja. Är en riktigt seg dag helt enkelt.

Efter skolan vill ja göra allt annat än att åka till gymmet, men ja tror att mitt gymkort går ut typ idag så jag borde väl ta vara på tiden då ja absolut inte  har råd att köpa ett nytt än på ett tag egentligen... En hel hög med pengar skulle göra mitt liv lite lyckligare just nu iallafall... Men nu ska jag hitta på nåt roligare och bara vänta på den träkiga lektionen som börjar om mer än en timma./Maggan

världens längsta inlägg

Sådär, då var jag tillbaks till stan igen då! Får väl lov att börja med att tacka min gästbloggare Emma, eller de är väl ni som ska tacka egentligen, men tack iallafall världens bästa Emma. Har ringt ihjäl henne så fort jag haft tråkigt för lite updates o sånt så de har kännts som om ja knappt vart borta.

Men ja tänkte väl tala om vad jag haft för mig nu då de senaste dagarna.

De första som hände på vägen upp till Branäs var att vi 12 som var med skulle lotta vilka som skulle få sova helt ensamma på ett vandrarhem medans resterande 10 skulle bo i en lägenhet. Jag blev alldeles nervös för jag ville verkligen inte ha nitlotten! Sån tur va så slapp jag, men Elin och Annie åkte på de men sån tur va så fixade de sig så alla sov tillsammans. Tänk er 12 pers på en toa/dusch och allt de där. Första kvällen trodde jag ja skulle dö för de va så jobbigt allting o tänkte verkligen att, va fan gör ja här? Men de blev verkligen bättre med tiden. Tror vi somnade runt 2 första natten, då killarna roade sig med att bygga berg av stolar o grejer utanför vår dörr osv..

 

Fredagmorgon, samling kl 09 och då fick vi våra skidor och åkte upp i gondolliften för att ta oss till längdspåren. Körde 5 gånger 1,5km först. 2 varv utan stavar o de va jobbigt ska ni veta. Sen åkte vi en bit upp i skogen till en grillplats där vi grillade och så. Efter de avslutade vi med att åka 5km och sedan for vi hem. Första gången jag åkte knapplift med längdskidor men de va ingen match ju!



Medans de andra stannade i stugan o chillade mötte jag upp Emmas mamma som också befann sig i Branäs och lånade hennes liftkort o slalomskidor. Tog då några timmar i backen med Emmas syskon och de va riktigt kul! Men ja va aningen trött o sliten så vid 6 åkte ja hem igen o duschade o käkade spagetthi o köttfärssås.(Blir detaljerat de här hehe)
Denna kväll var vi alla rätt slitna så vi gjorde inte så mycket vettigt, kollade lite på Så ska de låta o kastade runt på saker ungefär..

Lördag, samling 9 igen. Denna dag blev de 3 gånger 1,5km. Sedan lunch i lägenheten, sen tillbaks till spåren där vi åkte en mil. riktigt jobbigt faktiskt och de tog ca 1 timma o 10min. Känndes skönt att ha allt avklarat och ducshen var välbehövelig sen! Klockan 19 hade Perra bokat bord i resturangen där de käkades och dracks gott. En Hawaiipizza var ju rena lyxen efter några dagar med snabblagat käk. Sen blev de party med Perras som Kristin uttryckte sig, nerå men vi stannade kvar och släkte törsten och hade de riktigt trevligt. Enligt bartendern började draget vid 00 men de va i princip bara jag som ville stanna kvar så de blev som de blev :P Istället gick alla tillbaks till lägenheten och somande väl runt 3snåret. De efter en update hemma från hålan och de känndes näsan lite skönt att inte vart hemma i helgen..



Idag har vi bara städat iordning allt och grabbarna var så flitiga så man knappt hann med att städa nåt själv, inte för att ja klagar.. Sen fick vi käk på resturangen och sen rullade bussen hemmåt i snöovädret och jag somnade som ett litet barn o vipps så var vi framme!

Fan va ja skriver :P Men när ja kom hem åkte jag och prövade en test av min balklänning o de ser riktigt bra ut! Seeeen så blev jag avsläppt hos Emma där vi chillade o kollade på Seven pounds, myspys =)

Så här efter resan har jag feta skavsår på hälarna, ont i nacken as hell och är trött som en apa! Men de var allt roligare än väntat iallafall, nu ska jag sova i min egna sköna säng/Maggan

Gästblogg


Hej hej i trollskogen! Emma här, Malins sedan ungefär 13år tillbaka bästaste bästa vän. Har blivit bedd att gästblogga lite här, och det är klart att jag ställder upp på det! Malin är ju som ni vet i Branäs nu och hänger i längdspåren med sina Natur&friluftsliv-polare. Dock är hon minsann lite trött idag eftersom att hon knappt sovit inatt fick jag precis veta. Om ni nu är intresserade av att veta det alltså.

Men inte nog med att hon åker mil efter mil på sina längdskidor, hon åker minsann utför också. Med min familj. Yes box, hon är minsann skidlärare åt mina syskon nu och lär min bror att göra en 360. Så snart kanske de blir lika skillade på skidorna som allas vår kära Maggie. Dock tvivlar jag på det.

Bye bye

Då var de dags att ta farväl då. Om ca 1 timma går bussen till Branäs och går hem igen på söndag förmiddag. Blir förhoppningsvis en minnesvärd helg =) Skönt att komma bort från den här stan lite igen.


I dag har vi förövrigt, alla 3or på skolan, varit på Karlstad universitet. Fått lite information om olika utbilldningar och så. De var helt okej, verkar kul o plugga på universitet iallafall.

Men hej så länge då, och ha de gott här hemma i hålan =)

/Maggan

Tjuvlyssnat


Två platinumblonda fjortistjejer ~16 sitter och diskuterar sin dag. Tjej 1 verkar lite nedstämd.

Tjej 2: Men hur mår du egentligen gumman?
Tjej 1 (gravallvarligt): Alltså, jag vet inte... Jag kanske måste ta en bloggpaus.


Tjaa, de tär ju på en o blogga...


/Maggan

...

Jag antar att de inte bara är när det gäller maten som jag är kräsen, tyvärr...

packning

Då var jag i full gång med att packa... Inte de lättaste att veta vad man ska prioritera att ha med sig när man ska vara borta 3 nätter och man under dessa dagar ska åka längdskidor. Kommer såklart ha för mycket med mig och glömma de viktigaste..

Idag har ja vart i skolan en snabbis, Pedagogiskt ledarskap, lunch och Matte stod på schemat. Efter de va ja och Emma på stan en sväng, jag köpte en ny vattenflaska och ett par trosor. Yeah. Har egentligen inte råd men ja va på shoppinghumör.. Tog även ett besök på Gallan för ännu ett segt träningspass. Hade glömt hårsnodd så de va riktigt jobbigt men när ja skulle duscha hittade ja en i väskan, frustrerande.

Sen när mamma kommer hem ska vi åka o handla, behöver ju frukost 3 dagar, kvällsmat 2 dagar och lunch 2 dagar. Även lite korv i bröd o lite annan matsäck antar ja. Mycket att tänka på.. Men nu back på packningen./Maggan

Rosing

Kollade precis på Den rätte för Rosing, herregud va patetiskt!! Allvarligt? Va vare för killar egentligen, den enda som verkade normal va 19 år och hur gamma är inte hon egentligen? Men de värsta är ju att man vill se hur de går nu när man väl börjat kolla.. Jag kan iallafall inte begripa hur man kan ställa upp i ett sånt där program när man bor i Sverige.


Den rätte för Rosing var ju ingen dunderhitt direkt..


/Maggan

Håkan

Kände mig febrig förut till råga på allting, kollade tempen och hade lite feber så jag har sovit ett bra tag nu på eftermiddagen.. De konstiga var att när jag vaknade hade ja ingen feber längre, så de var kortvarigt. Men ja känner mig fortfarande inte 100%ig vet itne va de är.

Sitter nu o lyssnar på Håkan Hellström, Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig, god låt de =)



/Maggan

Dålig dag..

Skriver tvärt emot vad jag läste i Emmas blogg idag, de här är en riktig skitdag märkte jag när jag vaknade! Har bara gått o gnällt och tyckt synd om mig själv hela dagen.. Så ikväll ska jag bara ligga i min säng, tycka ännu mer synd om mig, kolla på nån snyftfilm och äta nåt gott!/Maggan

låttips tack

Hej igen. Sen sist har de väl inte hänt så otroligt mycket.. Har käkat lite, skrivit lite och kollat på Charterhjältar. Irriterat mig över vädret har jag hunnit med också, hoppas våren är tidig i år!!! Lyssnar på musik gör jag med, men trots Spotify så lyssnar ja bara på samma låtar hela tiden, kom med tips om låtar tack =)


Välkommen sommaren och härliga dagar i solen!

/Maggan

Matrix

Har vart hemma ett slag nu, har försökt få igång internet, men de har bara vart msn som fungerat någorlunda allt annat har bara hängt sig.. Och nu när de fungerar måste jag ändå sätta fart med att skriva på min uppsats om Matrix, grejen är att jag inte förstod hela filmen så de är lite knivigt.. Annars har jag inget mer att skriva om, har vart en seg dag



/Maggan

Svenska...

Jahapp då var mani skolan igen.... Har svenska och vårt uppdrag är att skriva CV, jag är klar tror ja så jag chillar lite.. De va riktigt tungt att gå upp imorse,men de är väl bara att börja vänja sig antar jag.. Går ju dock bara i skolan 3 dagar denna vecka för på torsdag ska alla 3or till Karlstad universitet och på eftermiddagen ska jag till Branäs med natur & friluftsliven tillomed söndag. Känner mig inte ett dugg taggad på de sistnämnda just nu eftersom jag bara vill ha vår nu!

På dagens schema står för övrigt Filosofi, lång lunch och Internationell ekonomi. Kul... Sen blir det nog Gallan med Louise./Maggan

....

Jag hatar att ljuga...

Valsång

Jaaa ni, som jag tidigare skrev så hade jag och Emma UF möte idag och ja, vi kom iallafall lite spontant fram till vilken färg vår monter på UFmässan ska ha! Resterande tid låg vi bara o chillade, snackade om helgens bravader och blev till och med riktigt djupa där ett tag. Till detta lyssnade vi även på helt fantastisk "musik" haha, avslappningsljud i form av valsång och åska typ, som om vi inte redan var tillräckligt avslappnade liksom. Skrattade så ja höll på att dö...

Nu är jag sanslöst trött, trots den mindre ansträngande dagen och ska bara kolla klart på Gossip girl och duscha sen ska ja sova! Skola imorn igen ju... Vill verkligen inte tillbaks, vill ha en vecka lov till!

/Maggan


UFmöte...

Tjopp. Jag sitter just nu hemma hos Emma och har UF möte, de går sådär kan ja ju tala om... Just nu är hon nere o käkar och under de timmar vi vart här har vi inte kommit fram till nåt alls. Vi är ett mycket flitigt företag =) Nu orkar jag inte skriva nåt mera, ska nog lägga mig i sängen o chilla lite istället.../Maggan

Kvällen i bilder

God morgon. Allt jag har att säga att jag är riktigt jäkla trött och att kvällen och natten igår vart kalaskul! Resten delar jag med mig i bilder.




/Maggan

RSS 2.0