Mitt första Dagens..

Dagens humör: bra =)
Dagens borde: plugga matte..
Dagens frisyr: utsläpt med två hårnålar
Dagens klädsel: jeans, svart linne, brun kofta och rutig sjal
Dagens planer: stan igen vid kl16, hämta one tree hill och Gossip girl hos Emma sedan kolla på de hela kvällen =)
Dagens materiella vill ha: Mängder av pengar..
Dagens längtan: Flytt från stan!
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: De sugiga vädret..
Dagens roligaste: Synen av en sovande mamma framför mig
Dagens person: Miss Fatti ;)
Dagens låt: Live Forever - Magnus Carlsson


/Maggan

Mat

Nu är jag tillbaks från både en snabbis på stan och en snabbis hos Emma. Blev under färden 230kr fattigare. De va ju mindre kul men att vill man vara fin får man lida pin. 

Tror maten är klar nu. Blir kyckling och pasta.../Maggan

snål..

Jag har inte kommit utanför dörren ännu.. Det snöar ute och är antagligen svinkallt.. Men jag ska nog åka till Emma en sväng nu o vara med o plugga matte, känner absolut inte för de men man måste väl plugga lite till de där skitprovet iallafall.

Kan ju föresten tala om att jag återigen är 17 år vilket suger rätt mega hårt. Men som å andra sidan känns rätt bra för plånkans del. Den kommer dock ta en del stryk i helgen tyvär.. Herrugud jag har blivit så snuskigt snål! Men nu ska ja sticka/Maggan

Fredag..

Då var det en ny dag igen då, men denna gång vill jag inte att det ska vara fredag för det betyder att lovet snart är slut! :( Men men några dagar är det ju kvar iallafall så man kan inte deppa ihop redan.

Snart ska jag bege mig mot staden för att bland annat kolla på ett par skor. Borde egentligen ha sprungit nu på morgonen, men jag får så ont i halsen när det är kallt ute (bra ursäkt va ;) men de är faktiskt sant.) Ikväll borde man ju egentligen sitta hemma o mya med en skräckfilm eftersom det är Halloweenhelg o grejer nu, men jag vet inte riktigt vad som händer? Skulle vart kul med maskerad, men de verkar inte bli någon sådan..

Men jag återkommer väl under dagen jag =)

/Maggan

Sune

Emma den stjärnan lärde mig häromdan hur man lägger in Youtubeklipp här på bloggen. Så nu tänkte jag dela med mig av vad jag ligger o skrattar för mig själv åt haha..


Så kul...

god kväll

God kväll! Dagen blev inte riktigt som planerat, Linda kom hit en snabbis, hjälpte mig med typ ett mattetal.. Sen åkte hon vidare till Karlstad igen och samma sak gjorde jag. Mötte upp Anna och Annasofia på stationen. Mitt mål var ju att finna en svart klänning, visst hittade jag ett par styckna men ingen som jag gillade tillräckligt mycket för att köpa så nu vet ja inte va ja ska ta mig till på lördag då det är svart klädsel som gäller! Var o prövade en klänning hos Linda, men den var inte riktigt i min smak men den såg ut som följer iallafall.


Men istället köpte jag iallafall en kjol som i affären var alldeles underbar men nu när jag kom hem blev jag lite osäker.. ÅÅH jag har blivit så snåål :P Köpte även årets första julklapp, älskar verkligen att köpa julklappar när man blir riktigt nöjd. Jag kunde liksom inte låta bli att köpa de här, men vi får väl se om personen i fråga kan hålla sig snäll ända fram till jul för annars tar jag de gärna själv ;) hihi

/Maggan


god morgon!

God morgon i stugorna!
Idag ser det banne mig ut som de är snö ute, är alldeles vitt på gräsmattan, visserligen frost men ändå. Det är tillomed kallt här inne nu!

Nu vet ja inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag vill inte att lovet ska ta slut!! Jag gillar att inte veta vad jag ska hitta på på morgonen../Maggan

universitet

Istället för att glo på film o käka choklad har jag suttit vid datorn o kollat runt på olika universitet och utbildningar o så. Är riktigt sugen på att börja plugga med en gång faktiskt! Utbildningen jag vill gå finns lite överallt så de är bara o välja o vraka :D Men känner jag mig själv rätt så blir det nog ett års "chillande" precis som Emmas syster, eller rättare sagt ett års jobbande/resande om jag får som jag vill.

Nog om det, nu funderar jag nästan på att gå o lägga mig.. Imorn kommer visst Linda hit, hon får lov att hjälpa mig med matteprovet som jag har om en vecka. Stackars henne säger jag bara, jag kan inte ett skit o fattar nada.. Men men../Maggan

mmmmmmm

Jag vill fortfarande ha choklad... Och en mysig film. Kom med det till mig!

Choklad

HELVETE VAD KALLT DE ÄR UTE!!! Var bara tvungen att påpeka de igen..

Dagen har spenderats med Gerd, såklart. Men idag gjorde vi ju lite nytta faktiskt. Var på ett tryckeriföretag för att få tryck på t-shirtar och sedan åkte vi till banken och satte in pengar på vårt konto. Annars har vi mest suttit hos henne och kollat runt på internet efter cellofan o grejer :P 

Men dom måste verkligen visa reklam om choklad hela tiden på tv!!! Bara för att jag för en gångs skulle råkar vara sjuukt sugen på de.. Är inte nära till att jag åker o köper, om de inte vore så kallt så.. Hade velat ha en riktig myskväll med nåt gott o nån bra film ikväll alldeles med mig själv men de blir ju lite svårt när jag varken har nån bra film eller nåt gott.. Aja får se vart kvällen bär.


I WANT CHOCKOLATE


/Maggan

städ

Inatt drömde jag att jag möblerade om på mitt rum, kanske är ett tecken på att de behöver förnyas? Har iallafall städat där inne nu på morgonen, skulle nog behöva rensa ur lite oså också men det får bli en annan dag..


Vet bara inte hur jag skulle kunna möblera..


Idag ska jag och Emma ta tag i företaget så gott de går, gjorde en ny logga igår som vi ska ha, ska fixa tryck på t-shirtar idag tänkte vi. Måste verkligen vara 100% klara med allting tills öppet hus som är på skolan den 9onde november eller när de nu är. Är ju rätt länge kvar egentligen men de är så mycket annat i skolan nu också.. Aja de kommer allt att lösa sig =)

/Maggan

kaaallt

Kom precis in från en riktigt kall prommenad från hallen! Mitt hår frös till is och det var is på vettenpölarna =( Känner inte för kyla o mörker nu, det behövs verkligen inte..

Träningen sög verkligen balle om man får uttrycka sig så, för de va så jävla tråkigt verkligen :P Gick o kollade på klockan hela tiden.. Resten av dagen har iallafall varit toppen. Spenderades till största delen tillsamans med Madeleine och Emma, även Anna en liten stund. Vi sågs hemma hos Gerd (Dickans ungdomsgård) sen blev vi som vanligt hungriga så vi bestämde oss för pizza igen, på favvopizzerian Charlies denna gång och de va både gott och roligt. Ska nog inte ens nämna vad vi snackade om och vad vi kom fram till att det var för särskild dag idag hahaha... Men vi kom iallafall fram till att jag och Maud ska flytta till Skövde ;D Yeah thats prety much my day, och ja o Kersstin ska gymma nån dag höhö


Massor av kärlek till mina favvobrushor


/Maggan

Utkast: Gick precis ...

Gick precis in på min 3sida för att kolla vad jag har gjort för att få så hög mobilräkning vaje månad. Blir lika chockad varje gång när smset från 3 kommer och det står hur mycket dom drar. Okej den är väl inte hög i jämförelse med många andras och det är visserligen inte jag som betalar men iallafall. Det visade sig iallafall att jag skickat 218 sms varav 118 av dessa var till Emma haha. Tur att vi har gratis till varandra. Jag hade ringt upp 49,23 och mobilsurfat för 20,66. Ja hade ingen aning om att jag hade mobilsurfat massa men visst.. Ne men nästa månad ska ja tänka mer när jag ringer..

Och enligt tre är jag fortfarande ägare av den här gamla mobilen. Den gillade ja..



/Maggan

90210

God morgon
Igår blev det en riktig mysdag med Emma och Anna. Vi Började med att städa hos Emma litegrand.. Sen åktre vi till Maxi och inhandlade popcorn, naturecandy, mjölk och glass. Lagade lite mannagrynsgröt och sedan gick vi upp och kollade på 4 avsnitt av 90210. Ni vet de där nya Beverly hills typ. De va rätt bra, man kommer ju in i en serie rätt snabbt =)



Idag ryktas det om att vi ska göra nånting hela "familjen" och de ska bli roligt =) Men innan det ska jag nog försöka hinna med att skriva lite på min uppsats eller va man kallar det om självkänsla. Hann faktiskt med lite av det igår också , tro det eller ej. Men nu börjar jag bli hungrig så de får bli frukost nu, har massa gott hemma!/Maggan

ledigt

Jag lade precis märke till att de inte är ett skit att se på tv den här tiden på dygnet.. Och så sitter jag även o funderar på vad såna som inte jobbar och inte pluggar gör hela dagarn? Om jag inte skulle göra nåt av de när jag går ur 3an så kommer jag typ sitta här o ruttna och inte orka göra mig i ordning och muttra över att jag inte har några pengar :P

Och nu kollade ja preics på den där reklamen från svenska spel om den där stackars killen som inte är 18, de är exakt så ja känner mig för alla som nu sett den ;) Men imorgon är det bara 2 månader kvar tills jag fyller!

/Maggan

Svart klänning sökes

God morgon god morgon
Hoppas alla sovit gott, för det har verkligen jag! Så här bra har jag inte sovit på riktigt länge, kan kanske bero på väldigt lite sömn under helgen så jag hade en del att ta ikapp  men iallafall.
 
Idag är det alltså måndag och jag är så himla sugen på att åka och shoppa nånstans! Har fått nån stark impuls av att jag vill åka till Örebro, men dit lär ja ju inte komma tyvärr.. Är så trött på Karlstad hittar aldrig nåt. Måste ha något svart  till på lördag, men de borde ju inte vara allt för svårt att hitta hoppas jag.

 
Hade man haft rikligt med pengar hade man kunna beställt något av dessa..

Men nu ska ja gå o käka frukost! =)

/Maggan

Degdag

Orkar inte skriva om gårdagen.. Låt oss bara säga att de va trevligt.

Idag har det vart megadeg hos Gerd och pizza på Empoli :P

Måste bara tala om att jag är så grymt lycklig över att de är looov! Ingen skola imorn!! Har ju som jag tidigare nämt mängder av plugg och ett UF företag som inte sköter sig själv men de är ändå lov! :P /Maggan


Aj aj aj

Mitt huvud sprängs snart!!! Har aldrig haft så här ont.. Har precis sovit i typ 2 timmar eller nåt nu och vaknade av att mobilen ringde men ja orkade inte svara. Har inget vettigare för mig än att sova, orkar liksom inte. Ikväll blir det nog att stanna hemma, kanske åker till Gerd eller nåt men jag vet inte../Maggan

Zombievarning in the woods

Blää vilket hemskans mående jag har idag.. Men det var de värt de för gårdagen var skitkul!

Började hos Gerd som jag skrev i föregående inlägg och vid 10 gick vi vidare mot Norrgården där de inte var allt för mycket folk, men de gjorde inte nånting alls. Sen vart de dans all night long typ. Jag måste lägga av med att snacka så jäkla mycket skit jag kom ja fram till imorse när jag låg o tänkte tillbaks.. Vissa saker borde kanske vara ogjort från kvällen men de är väl bara o gå vidare så att säga.. Kom hem runt 3 och ja måste säga att jag aldrig somnat så fort tror ja!



Idag inledde jag med en riktigt långprommenad i skogen, ville helst inte synas bland sivilisationen.. Men de gick inte fort kan ja lova, kände mig som värsta zoombien i världen :P Men de var skönt iallafall. Nu vill jag bara sova och sova resten av lovet. Men de blire inget me!/Maggan

Förkväll hos Gerd

Tja bloggen!
Just nu befinner jag mig hos min vän Gerd, här är vi lite folk som är allmänt kalassugna =) Gör oss iordning lite oså, men som vanligt blev jag klar innan alla andra.. Japp och nu kom Kristin också, står här o hänger över mig... ;) Och Louise blir jättefin i håret, korkskruvar o allt. Aa thats it./Maggan

För kort?

Aaaah, klänningen jag skulle ha på mig ikväll verkar ha krympt typ 10 storlekar!! Känns iallafall typ 1 meter kortare.. Känns inge bra, men jag har inget annat alternativ. Hål i strumpbyxorna jag skulle ha var det också, de går bra de här. Och till råga på allt så regnar det som bara den ute. Aja de blir nog bra ändå.

/Maggan

LOOOOV

Ja världen är allt bra orättvis ibland...

Men idag är det iallafall freitag! Kom hem alldeles nyss från det äckligt fula vädret... Var en redigt soft dag i skolan, klassråd och ped led.. Så mycket böcker som jag har med mig nu över lovet har jag aldrig haft med mig hem, tömde ta mig tusan hela skåpet! :p

Dagen idag ser ut som följer, ska väl gå på på toaletten här snart, sen ska jag nog käka nåt, sen ska ja byta om, åka till Maxi, sedan till Gerd och sist till Norrgården där det vankas fest för alla 3or i stan. Kan nog bli roligt =) De blir vad man gör de till som man alltid brukar säga. Men nu måste jag verkligen kissa! Bye bye

/Maggan

Studentkryssning!

Läste föresten i Piraja förut ett repotage om en studentkryssning som tydligen arrangeras i April/Maj varje år. Gick in på hemsidan (www.funcruises.se) och jädrar va kul de skulle vara att åka!!

Världens största och tveklöst roligaste studentkryssningar för gymnasiestudenter!
Ett stort fartyg fyllt med studenter från hela Sverige.
Låter inte de askalas?? Joo, billigare än studentresa till Ayia napa eller likande iallafall, inte riiiiktigt lika kul kanske men ändå roligt. :P

Jo de vore nåt de. Men de är en sån där grej som aldrig skulle bli av för ingen skulle anse sig ha råd, ingen skulle orka va med o ta tag i de så hela klassen åkte och så vidare..
















/Maggan

Old pictures

God eftermiddag kära läsare

Dagen i skolan gick väldigt snabbt och efteråt så gick jag,Emma och Madeleine till stan för att kolla lite. Jag köpte mig hårnålar och ett nagellack, var rea lite här o var så jag passade på. Kostade mig bara 19,50 så de kan man allt kalla kap. Väl här hema har jag inte gjort mycket vettigt alls, kollat på tv mest. Sitter vid den gamla datorn nu för ja letar efter lite good music och herregud va skönt det är med bärbar säger jag bara, den här är stor som ett hus och för ett jädra liv! Men ja hittade iallafall massa gamla roliga bilder här :P



Hahaha här är man snygg i toppluva. Spelar Mario cart på nintendo 64, de va tider de!!

En gång i tiden avgudade jag att spela basket o kolla bara vad cool jag är...


Inte såååå längesen men snygga var vi allt redan då


De här är verkligen inte igår! I 7an tror jag när vi åkte till Finland och orienterade, här har jag lugg till o med :O

Sladder, jag och Emma hahaha så balla.. Tältade på gården då om ja inte minns fel.

/Maggan

TORSDAG

Ush på senaste tiden har jag drömt så sjukt mycket om nätterna! Ja fattar liksom inte vad som har hänt och vad som inte har hänt när jag vaknar!

Nu sitter jag här och har svenska igen. Intryck och avtryck, kiss my ass! De här suger verkligen och jag kommer aldrig att ha något att prata om på det där föredraget... Fick för övrigt reda på att jag slutar redan 10.50 idag istället för 14.00 eller nåt, de känns kanon! =) Då har jag alltså bara 2 lektioner kvar innan lovet! /Maggan






iiih

Ja vill ja vill ja vill ja vill!
Ja hoppas ja hoppas ja hoppas ja hoppaaaas!

dusch

Jag måste sluta upp med att duscha så här mycket som jag gör! Tog precis dagens andra dusch, bara för att komma in i rätt schema, vill nämligen inte duscha imornbitti eftersom vi börjar redan 8.20 då och så är det ju träning på kvällen osv osv.. Kanske använda lovet till att sitta inne hela tiden och inte duscha en enda gång så de avvänjs från det? Eller inte..

Nog om det. Eftermiddagen flöt på rätt bra, har inte gjort nåt särskillt men nu vet jag verkligen inte vad jag ska göra, gå o lägga mig? Aa ja vet inte../Maggan

Onsdag eftermiddag

På onsdagarna brukar det aldrig hända nåt särskillt efter skolan.. Så nu sitter jag här och bara glor på One tree hill lite halvt och bara chillar. Var ute och gick med Amanda förut så ingen mer prommenad idag, kanske tar en löprunda lite senare. Vad ska man annars göra om man har tråkigt? Har väl egentligen grejer att plugga på men de kan vänta några veckor..

Annars såå rullar väl livet på. Är redan grymt trött på tjocka jackor, vantar och halsdukar trots att det bara är Oktober. ca 5 månader kvar med de här kalla ruskvädret. Känns väl sådär kanske... Men snart är det lov iallafall! Hade vart kul om man hade haft lite money så man kunde göra lite grejer, åka nånstans eller bara shoppa en massa. Men man ska spara på sina pengar i dessa tider så de lär väl mest bli ett degit plugglov. Bättre de än att gå till skolan iallafall.


Köpte föresten ett halsband i Karlstad igår, orkade inte fota de men de såg ut typ så på min paintritade bild. Färgen ska föreställa silver ;) /Maggan

heldag med Gerd

Hallå hallå, blev inte mycket till bloggande igår men jag hann inte med de.. Blev en heldag med den här pinglan istället


För nästan direkt efter skolan hängde jag med henne till Karlstad där vi först var en snabbis inne i stan, sen åkte vi ut till Hammarö och hälsade på hennes syster som bor där. Jag vill också flytta hemmifrån!! Var så mysigt så där =)

När vi kom hem vid halv 9 snåret bestämde vi oss för att prommenera istället för att jag skulle pallra mig iväg på min tråkiga träning. Sagt och gjort, 1 och en halv timma senare var jag hemma och då gick jag och a mig.

Nu ska jag ta lite frukost och sedan hoppa in i duschen! Ciao

/Maggan

Tisdagmorgon

God morgon!
Att börja 11.25 på tisdagar är verkligen helt fantastiskt vill jag bara meddela. Nu ska jag snart i lungt tempo gå o göra lite frukost och sen ska jag göra mig iordning. Idag fick håret bli platt för jag hade så ont i armarna igår så jag kunde inte göra någon fläta :P Jaa så ligger de till förstår ni./Maggan

Träning för hela slanten

Yo my man. Så brukar sms som kickas till Gerd ofta inledas. Vet inte riktigt varför, men det klingar så bra på nå sätt..

Men iallafall så sitter jag här nu alldeles uppe i varv eftersom jag precis vart o tränat, kände mig totalt omotiverad och de var urjobbigt men fram åt slutet va de ändå helt ok. Vi inledde med att göra en övning som jag rekomenderar alla att göra varje kväll innan de ska sova, man börjar med 10 armhävningar, sen 10 situps. Sen kör man 9 av varje och så vidare ner till 1. Hade ingen kraft alls kvar i armarna efter de kan jag ärligt erkänna. Men nog om min träning, det är väl inte så jättemånga av mina ca 10 läsare som bryr sig om de ;)

Nu ska jag gå o borsta tänderna och sen ska jag försöka sova, good luck chuck jag är pigg som ett piggsvin just nu!/Maggan


51 dagar i Ayia napa...

Då var jag hemma från skolan och den värsta dagen är över, har vart hemma ett tag men jag har inte haft ork till att sitta vid datorn. Nu sitter jag o väntar på att träningen i Karlskoga ska börja, för så mycket annat sker väl inte denna gråa dag. Har massa plugg som borde göras men de känns ju inte så lockande kan jag ju villigt erkänna.

Satt och kollade på sista minuten resor förut, som vanligt, och då såg jag att det fanns en resa till Ayia napa med boende på Kalypso i 51 dagar för typ 7000 eller nåt. I Juli kostar det så mycket för en vecka typ.. Händer väl inte mycket där nere så här års och vädret suger väl antagligen, men fatta vad härligt o bara dra, om ja inte gick i skolan o inte hade nåt annat för mig skulle ja inte tveka en sekund. Komma bort från de här trista vädret och den grymt tråkiga vardagen bara..


Vore ju inga större fel o strosa runt på den här stranden om dagarna....

/Maggan

Svenska

Japp då  var man här igen då, i den fantastiskt roliga skolan. Ska jobba med något pm vi ska ha till svenska nationella och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Försöker hitta inspiration genom att blogga eller nåt..

Men jag kommer inte ens på något att blogga om, skulle bara bli så negativt då för det är en dålig dag idag! De är massa dagar kvar till helgen och planerna blir nog inte ens som jag hoppats :( Det händer iiingenting kul den här veckan, men sen är det ju lov iallafall som ett ljus i mörkret.

Nu är det bara 70 dagar kvar tills jag fyller år också. De är ju inte sååååå länge ändå.. Typ../Maggan

Min söndag

Då börjar söndagen lida mot sitt slut och jag vill verkligen inte till skolan imorn!! Uuuuush..

Idag har det väl mest varit en ganska typisk söndag, farmor kom hit på luch förut och så va Linda här. De va gott. Sen gick jag och Gerd ut på en långprommenad i det härliga höstvädret. Ska göra det varje söndag framöver blev de bestämt, går det lika bra som förra året vid den här tiden när vi bestämde oss för att cykla varje söndag så var de här den sista prommenaden :P När vi kommit hem i varje fall satt vi i hennes trapp ett tag o chillade, smorde planer om en julfest och ett reggaeparty ;)

När jag kom hem körde jag hela familjen till tågstationen för att släppa av Linda, det gick inge bra, fick kärringstopp bara för att jag såg personer jag kände, så blir det alltid av nån konstig anledning... Körde även ut till Skärgården osv. Har börjat köra väldigt mycket nu på sistonde, men blir inspirerad av alla som tar körkort nu. 

Nu sneglar jag lite halvt på One tree hill och de är så grymt bra! Dom hade vattenkrig precis och så kul ska ja med ha när jag flyttar hemmifrån med kompisar! Längtar som en dåre. Japp men nu ska jag duscha/Maggan

Hej igen!

Hallå hallå
 Då kör jag en liten nystart av bloggen igen, saknade den så mycket så jag har bestämt mig för att börja igen.
Var ju ett tag sen jag skrev sist men det har väl inte hänt så mycket märkvärdiga saker, har vart skolan om dagarna, roat mig på mig på helgerna, sovit på nätterna och så vidare.. Kan ju lägga upp lite bilder.


Har varit på födelsedagskalas hos Amanda

Har bott hos Ulla


Har myst ute i Skärgården med dom bästa :)

Har vart hos Lina och roat mig

Har även vart hos Anna och ätit gott

Och så vidare och så vidare...

Återkommer nog under dagen, är ju trots allt söndag och det brukar ju inte hända allt för mycket på söndagar./Maggan

RSS 2.0