längdspårat

5 uppgifter har jag pinat mig igenom idag! De kanske inte låter så mycket och de va faktiskt inte så svåra o långa uppgifter, men nåt iallafall och ja klarade faktiskt 2 st utan o kolla i facit!! De ni. Ska precis ge mig in i budgeteringens värld, men tänkte skriva lite först.

Va meningen att jag och Johan skulle åka upp till skidstadion idag och köra lite längdskidor för i helgen har de nämligen spårat och de är gratis, från o med imorn börjar de kosta. Men han hitta inte sina pjäxor o nu är ja inge vidare sugen, känns som om de kommer va så jäkla knökat med folk..

För att tala om nåt helt annat kan ja tala om att ja inte är dåligt avundsjuk på Gäddan och AS som är ute på en liten minieuroparesa nu.. Såg precis en bild från Alicante och ja vill också ligga vid en pool och sola!! Buu..

Ikväll är ja & J bjudna på middag hos Bo. Ska bli himla spännande faktiskt. Men innan de plugg och kanske en promenad eller nåt. Hejrrrråå


1337


bortse från dubbelhakan.. Fann min inspiration av Lois, men de va ju ingen som fatta de roliga 1337..

Så såg ja ut i fredags, dagen då ja för första gången verkligen blivit nekad att komma in på Plaza för att ja va för ung. Life is tuf. De va halvkul i Abc-lokalen också faktiskt. Så de blir ingen minnesvärd kväll.

Nu:plugg

kill me, please

död. Ikväll blir de Kinaresturang istället.

of to school

Havregrynsgröt och en smothie innehållande; hallon, banan, clementin samt en skvätt apelsinjuice. De har ja precis stoppat i mig. Bra start på dagen.

Dags att gå till skolan igen, bara 2 föreläsningar kvar innan tentan på onsdag. Har aldrig kännts så rövigt innan en tenta.. Känns ungefär som matte C.

Igår va jag iväg på campusbio på kvällskviste, Robin Hood. Jättebra faktiskt! Sen va ja en sväng på stan innan, var tvungen att införskaffa lite underkläder.

Idag är de väl återigen plugg som måste tas tag i om jag ska tillåtas att gå ut o fira Halloween i helgen. Hare fint allihopa


cant waaait

Alltså, allt hände så snabbt. Ja fick ett antagningsmail, jag ringde några samtal och nu sitter ja här och kan inte tänka på någonting annat. De är papper som ska fyllas i, möten som ska gås på och mail att svara på. Men de är ju inte alls så himla lång tid kvar!! Om 3 månader  och 6 dagar är jag i Frankrike!! Varför ska man sitta o drömma sig bort till massa saker, men aldrig ta tag i saken, bara slöseri på livet. Jag tog min chans, gör de ni också :D

Verkar finnas massa roliga kurser, massa fina ställen att se, massa kul att göra, åka till PARIS på 90 min, åka till Alperna, oändligt med möjligheter!! Kan inte sluta kolla runt. Dags att träna upp franskan kanske, ja kan säga va jag heter och nio..

Men här kan ja inte sitta o drömma, måste verkligen plugga! Hejhopp

lets bowl


bra igen

Nejmen tja!

Dagen=skola, gym, lite fix & plugg. Otroligt tråkigt kan man ju tycka..

Är trött nu, men kl 19 kan man ju inte direkt gå o lägga sig.. Sjukt less på plugget är ja också med, de går inge bra alls o de ger mig superångest..

Igår tog ja & Elinor en långprommenad och efter det blev jag äntligen på bättre humör igen. Så när vi kom in och Elinor gjort tacos åt två vrålhungriga människor (hon och ja dåra) slängde jag ihop en äppelpaj & gick o överaskade Johan med. Såklart gillade han inte paj, vem tusan som nu inte gillar paj, men han fick lov att äta ändå.

Nu fåre bli lite käk o sen kanske vi skulle till B o spela TP!

obeskrivligt

ja vill ha mina älsklingstjejer här nu. Ne allra helst vill ja ha oss i partystugan. Den där stora godispåsen ni vet? Den och vi en hel natt.

De galna är hur glad och ledsen ni kan göra mig fast ni är så långt borta. Fina ni.

skit

Igår exploderade jag. Jag blev arg, ledsen, irriterad, tveksam och allt känndes bara hur dåligt som helst. Helt utan anledning egentligen för de va ju liksom mitt eget fel..

Men ja trodde iallafall de skulle kännas bra idag, men de gör de inte. Ja vill åka bort, helt själv vill ja åka till en alldeles öde ö.

Men ja kom iallafall fram till igår att ingenting ska få stoppa mig att åka till Frankrike i februari, ja är 100% redo och säker nu. Och ja längtar verkligen och vill att de ska vara nu istället!!

lördag!

Morsning.

Nu har jag sovit i ca 12 timmar.. Det betyder att ja antagligen kommer att vara trött idag för att ja sovit för länge.. De är inte lätt inte.

De kommer iofs antagligen bli en jävligt tråkig dag eftersom ja måste plugga så de ryker. Och träna!! För igår fläskade vi oss ja o Elinor. Ångest idag, ja. Är inte 100% frisk o när vi sprang i onsdags blev de inte direkt bättre så de får bli en timma i styrkerummet på gymmet.

Ha en bra dag! Hejhopp


enaldrigmerdag

Men tjaa!

Idag har jag varit allt annat än en levande själ och de var väl jämt för nån timma sedan ja började känna mig som en människa igen. Riktigt illa, legat i sängen hela dagen, med ett undantag att jag gick och köpte subway som vi satt och åt i sängen haha..

Men de va jäkligt kul igår så de va absolut värt de. Vann givetvis bowlingen, maten va god, de va trevligt sällskap hos Petra och grymt kul på Plaza!

Ja, J & B tippade på Oddset elelr va de nu heter i onsdags och vi vann. Imorn är de dags igen och de är ju askul ju!! Ja har tillomed gjort ett eget konto på Svenska spel nu. Im gonna be rich.

Aaa så mycket mer har jag väl inte att tillägga. Tog lite bilder på bowlingen men ja orkar inte gå o hämta kameran.. Nu ska ja typ sova. Gonatt

Erasmus

Dagen har sett ut ungefär som ja förutspått förutom att de blev basket istället för träning. Körde 21 två gånger, ja vann en och Bosse vann en och Johan förlorade båda så han bjuder på ölen ikväll hehe.

Nu ska ja alldeles strax promenera bort till bowlinghallen och förhoppningsvis kamma hem en vinst. Sen blire Oscars, mellanfest av något slag samt Plaza tror ja. Lediga imorn. Men ja måste ändå verkligen plugga för idag kunde ja inte alls koncentrera mig..

Kan ju föresten släppa bomben nu för nu är allting ännu mera 100%igt. Lite rätt gissat i komentarsfältet i inlägget innan, de ser ut som om jag spenderar våren i Troyes, 15 mil utanför Paris! Fattar de inte riktigt än, men jag försöker sakta men säkert ta in de. Tror även att terminen börjar först 28 februari vilket betyder att jag hinner med både Skiweek och massa annan skidåkning innan! Kommer läsa de kurser som ja skulle ha läst här, så jag kommer bara kunna hoppa in i klassen igen sen i höst så de är verkligen perfekt!!!


change

Bra liv ja lever just nu. Dagarna känns jättelånga när man sysselsätter sig i gott sällskap.

Igår va ja i skolan, sen va ja bara hemma o käka lite. Vidare till Johan där vi pluggade, gick sedan till stan och införskaffade nya springskor och nya springbyxor. Satte oss i bilen och åkte upp till skidstadion. Sprang. Åkte hem. Duschade. Spelade Alfapet med glada människor. Och så poff så va dagen slut.

Idag står skola, plugg, träna och bowling på schemat! Kul.

Vet inte om ja ska släppa bomben idag eller om jag väntar lite.. Ja väntar lite, men här får ni 2 ledtrådar att klura på..

smile

Morsning.

Dusch check. Påklädnad check. Frukost check. Dags att gå till skolan.

Igår var de en jättejättebra kväll. Blev bland annat mat hos Johanna och de va supergott och supertrevligt. Himla kul tradition vi styrt upp! Nästa vecka är de fröken Franssons tur.

Efter skolan måste de verkligen pluggas eftersom ja fuska lite igår. Och ikväll blire Alfapet om ja får som ja vill! Hejhopp

sjukstuga

Stackars Malin är lite suk. Ligger i sängen och tycker synd om mig själv o trycker i mig klementiner. De är rena virusbomben här inne känns de som, ja o Elinor nyser o hostar ikapp. Äckligt.


back to normal



Nu ska ja alldeles strax följa med Bojan till flygplatsen o hämta Johan! Hihi

Elinor har även anlänt. Full rulle.

där var de fint


sällskapsspel

Goförmiddag!

Nu är söndagen kommen. Och vet ni vad, de blev en lugn kväll även igår så ja är utvilad! Dock tror ja min förkyldning bröt ut i natt :(

Igår vart de iallafall spelkväll hos Carina, supertrevligt. Alfapet, Labyrinten och lite kolakaka blev de. Sånt borde vi göra oftare.


Under eftermiddagen hann jag även gå ut på en photosession. Blev väl nån bra bild, men de va så tråkigt väder o sen började de regna.. Får ta mig dit igen när de är sol.

Idag ska ja ha söndagsmys. Plugga & städa i mjukisdressen.

lördag

Färdigjobbat för denna vecka. Basket med 4åringar var visst inte de lättaste.. Vi trodde dom skulle kunna studsa bollen iallafall, men ack va fel vi hade och då blir allt genast lite svårare.. Men nu är de överstökat och hoppas de går bättre nästa gång.

Nu ska ja laga till nåt gott att äta och sen får de bli plugg och en springtur. Vad som händer med kvällen orkar ja inte tänka på nu, men de märks ju då. Hejhopp


gonatt

Skratta eller gråta åt mig, Petra & Anne ikväll, ja vet inte.. De enda ja kan säga är att vi inte gick ut o nu sitter ja o smaskar i mig godis istället. hahaha...

Men ja saknar ihjäl mig efter min karl.. Im in love and I cant help it. Tål inte fina sms för ja blir alldeles generat knäsvag för ja trodde aldrig i min vildaste fantasi att de skulle kännas så här bra. Varje dag upptäcker jag nya saker med dig som jag blir fullständigt galen i. Hade ja vetat om att de skulle vara så här bra innan hade jag aldrig kämpat för då hade ja inte känt mig värd dig. Nu vill jag bara somna och vakna upp igen på söndag klockan halv 12 av att du kommer och väcker mig med en puss på min panna. Exakt så känner jag just nu. Hej

på gång

Ja har pluggat så jag mår illa idag! Haha. Kom fram till hur ja ska lägga upp allting igår så nu känns saker o ting lite bättre iallafall, men de gäller att sitta varje dag om ja ska hinna med allt som ska hinnas med.

Nu ska ja ner o hämta den sista tvätten, köra ett sista pluggrace o sen kanske man förtjänar lite fest ändå? Har inte pengar till de egentligen men ja vet inte va ja annars ska göra..

fredaaag

tjatja.

Så segt de va o kliva upp imorse! Förstår inte. Va iallafall tungen att hämta basketbollar o bära in dom i hallen, men de va bra o tvingas upp! Då blev det att jag betade av en timma på gymmet också, så nu är de gjort. Glömde dock mina skor hemma så ja fick gå omkring i converse.. Både pinsamt och obekvämt.

Nu har ja precis duschat och sorterat upp tvätten i färg för snart är de dags att tvätta. Och idag ska allt tvättas, har massa olika färger o ja vågar inte blanda så de blir många maskiner.. Hade hellre pluggat på skolan idag, men de får bli såhär så ja hinner med 2 saker samtidigt :)


yeah

The other guys, haha sjyst film..

yeah

The other guys, haha sjyst film..

lost in myself

Vad är mitt problem?! Okej man får ha dåliga dagar, ja vill mörda alla som inte unnar en de, men varför känns allt så dåligt idag fast allt egentligen är så bra?

Har hållt mig borta från godis o annat onyttigt bra länge nu, förutom vid speciella tillfällen tåls att tillägga. Men idag vill ja vill ja vill ja verkligen ha nåt gott! Tända ljus o slå på en bra film. Men ja kan inte, ja får bara ångest över att ja inte pluggar, tränar och får dåligt samvete när ja ätit upp. Ja kan liksom inte koncentrera mig på att bara ta det lungt och unna mig. Hur stört? Ja är kanske inte värd de, men ja kan ändå inte plugga just ikväll och gymmet går jag ju till imorgon när ja förhoppningsvis inte känner mig så här urpumpat på energi. Aa, stackars, stackars liten..


torsdag



Idag blåser de svinkalla vindar. Vill helst inte gå ut igen. Ja borde gå till gymmet men är 0.0000 sugen idag. Vill inte göra nåt..

Pluggade iallafall megaintensivt i 2 timmar, sen fick jag nog o gick hem. Nu har jag precis planerat helgens basketpass med kidzen, rätt svårt o komma på va man ska göra med ett gäng 4åringar, men de blir nog bra. Helgen har jag för övrigt avsatt åt plugg & träning! Möööjligt att man vill gå ut på lördag då Färjanhåkan befinner sig på Olles o blandar drinkar, men ja borde inte.

Nu ska ja nog ta tag i disken som är kvar från gårdagen! Tjapp

go mat gör människan gla

Riktigt bra dag. Skulle väl behövt plugga mer, men förutom den lilla detaljen då..

Gick till Willys på förmiddagen och laddade upp för den middag ja ikväll bjudit några fina flickor på, de blev en för mig gammal klassiker hemmagjorda hamburgare, hemmagjort hamburgerbröd och potatisklyftor. Riiiktigt gott! Och till efterrätt; limmarinerade jordgubbar och vitchokladmouse. Om ni känner igen detta så kan det bero på att jag bjudit på det en annan gång också.. Fantasin..

Efter Willys blev det några ekonomistyrningstal och sen en sväng på gymmet. Och nu ska ja nog snart gå o lägga mig redan för imorn blire föreläsning och sen 100% plugg! Godnatt

onsdag


va här hos mig



Jahopp, snöflingor och minusgrader.. Vet inte om ja är redo riktigt. Men man har väl inget val direkt.

Nu ska jag gå o lägga mig. Har en del som borde göras imorn.

Härligt

Kom precis in från en grym löprunda med Angelica! Trodde aldrig ja skulle orka springa så långt. Otroligt fint var de efter ungefär halva vägen också, måste dit med kameran nån dag så ska ja visa er.

Nu ska ja hoppa in i duschen och vid halv 7 vankas pannkaksmiddag hemma hos Petra! Mysigt.

Idag lämnade Elinor mig igen för en liten semestertripp. Även Johan åkte hem till sitt hem en sväng.. Tråkigt.. Men skönt o bo själv lite iallafall. Nä, städa vare. Hej


så här såg de ut förra tisdagen när vi lagade mat haha..

måndag

Ny vecka, nya tag. Har massor av saker att ta tag i idag, men just nu är ja bara jäääävligt trött o seg. Va på en värdelös föreläsning precis och man blir bara arg av att höra våran lärare o hans skitsnack.. Måste iallafall städa lite, diska, plugga, träna, gå till skolan o hämta en nyckel, äta. Bara tråksaker..

Igår blev ja iallafall bjuden på jättegod middag, kött i ugn, potatisgratäng och kantarellsås. Supermysigt med servetter och ljus o allt hihi. Sen spelade vi Bingolotto och de va inge kul för de blev ingen vinst.. Så de va sista gången på ett tag. Perfekt söndag iallafall :)

Nu får de bli en lur innan alla uppdrag.


stolt som tuppen

ja känner en tjej som är så jävla lycklig nu och som jag är så stolt över. Den här tjejen är jag. Jag klarade Organisationstentan med marginal, fick D eller till och med C!! Som ja brukar säga, ni som kände mig under mina 12 första skolår vet att jag inte va så grym i skolan o att ja inte la ner så mycket tid så de är därför jag blir så glad varje gång de går så här bra!

Den andra faktorn som är otroligt betydande just nu är min man som ger mig massamassa glädje och energi. Och inte att förglömma är alla andra underbara människor som förgyller dagarna, mina fina vänner. De går bra nu, de går bra nu.


im in love

Ojra här vare inte livat. Har haft en massa annat för mig i dagarna och nu ska ja jämt bara säga hej sen ska jag iväg.

Har haft det superbra sen sist. Skitkul spontan utgång i torsdags, lite föreläsning i fredags, sen lite fest och idag har jag jobbat och sovit typ. Nu ska jag ner till ABClokalen där det återigen vankas fest och ja tror de kommer bli skitkul! Hej

tooorsdag

Hej torsdag utan soppa och Oscars!

Dagen började halvbra, klev upp tidigt för o träna innan föreläsningen men när ja kom till gymmet insåg ja att ja glömt passerkortet.. De va bara o vända o jäkta tillbaks, inte för att de är aslångt hem men de va ändå sjukligt irriterande. Föreläsningen va också irriterande för vår käre lärare är helblåst! En sån där som flyter iväg o snackar massa skit hela tiden. Ja gillar såna som är pang på skiten så man får nåt gjort o lär sig nåt..

Nu kom ja precis in från en pluggsession nere vid sjön i finvädret. Och nu vet ja inte va ja ska hitta på.. Man borde ju passa på o ge sig ut i spåret när de är så skönt ute, får se :)

Elinor ska iallafall stå för matlagningen ikväll, gött de.

välkommen åter

Hola! Snart har onsdagen flutit förbi och de är ta mig tusan snart helg igen..

Dagen har inte varit ashäftig. Föreläsning, en runda på stan, en god lunch, en liten sväng till Johan, en promenix och nu sitter ja o Elinor här med varsin dator. Köpte lite träningskläder på stan, skulle köpa ett par nya springskor med, men ja avvaktar lite.

haha, kul program på 4an nu, Välkommen åter hahaha ja dör.. Hej

ut i naturen med alla djuren

Fan va bra de känns nu! Har vart dåligt med löpträningen sen i sommras när de gick så bra och de gick ju inte skitbra idag men de va skönt ändå. Hade aldrig kommit iväg om de inte vart för Christine o Angelica så ja är mycket tacksam. Nästa gång blir de bastu o grejer efter också, gött.

När ja kom hem tog ja ett stort glas juice, färskpressad grapejuice. Ett billigare alternativ till Brämhults typ. Helt underbart gott! Men nu ska ja kila vidare, ha en fin kväll vänner


hard work

Ekonomistyrning ja. "40 timmars plugg i veckan om ni ska klara tentan, annars kan ni lika gärna skita i att göra tentan". Ungefär så lät hela föreläsningen idag, men mig kan han inte skrämma, Im gonna fix it!

Nu ska ja bara fixa lite käk, sen ska ja läsa lite i boken och vid halv 5 är det springklubb som gäller uppe vid skidstadion! En liten vilopaus lär jag väl ta också om ja känner mig själv rätt, var faktiskt helt otroligt nog uppe skittidigt imorse för ett pass på gymmet. Christine ska få mig i toppform hehe.. Men som belöning blir det middag hos Carina ikväll, trevligt! :)

Och att inte förglömmas, ikväll kommer även Elinor tillbaks! Hej hopp

the sound of silence



De va riktigt blåsigt och ruggigt ute idag. Därför passade jag på att ta lite bilder i samma tema, för visst ser de himla ruggigt ut?

Handlade iallafall en himla massa grejer, fast ja gick till Willys istället. Nu ska jag laga nåt att äta äntligen. Antingen torsk i ugnen eller grönsakssoppa, kan inte riktigt bestämma mig..

sista dagen på semestern

Hola! Blev precis ensamlämnad och ska väl nu bara vänta på att klockan blir ett så ja kan gå ner o knöla in min tvätt i tvättmaskinerna. Svart oh vitt ska ja tvätta. Sen ska ja knalla till Maxi i höstvädret, handla lite. Kan hända att jag faktiskt tar en riktigt långprommenad innan eftersom ja ska tvätta alla träningskläder så ja inte kan gå till gymmet idag.

Spännande.

Sista lediga dagen innan nya kursen och allvaret. Föreläsning nästan 8 timmar i veckan! Heeelt otroligt, hur ska vi orka... kan va skönt med lite struktur i livet kanske.

ett år sedan

Oktober 2009


Ja & Carro firade kanelbullensdag med bullbak!
Snön la sig

Fest på Fornborgen

Besök hos Maud i Örebro

Studieresa till Norrfällsviken!

dags att fira första tentaresultatet med lite bubbel!

Halloween  på Fornborgen

hemma o hälsade på den här lilla rackaren

söndag

Morsning mina vänner! Återigen måste ja påpeka hur underskattat de är att vakna till och må som en prinsessa på söndagsmornarna. 

Idag ska jag äntligen grovstäda här efter torsdagen. Är klibbigt på golvet o sånt.. Sen ska ja till gymmet och sen har jag ingen mer plan. Låter som en kul dag va? Njaaa, men de kanske tillkommer nåt kul, vem vet! 


naturfilm och milkshake

Go kväll. Sitter o kollar på en naturfilm från Ryssland. Älskar naturfilmer. man skulle kanske bli naturfilmare? Fast nä, ja har nog inte tålamod till de o de är nog inget man blir stenrik på direkt..

Ska va hemma ikväll, inte ett dugg sugen på att göra nånting eller träffa någon. Dagen har sett ut som följer; klev upp, va trött o ville ligga kvar, gick till skolan o lekte med barnen i 3 timmar, gick hem, käkade fiskbullar och potatis, vilade lite, fick stryk i basket, körde ett långpass på gymmet, kom hem och duschade och nu har ja precis gjort en god & nyttig milkshake!

Efter den lyxiga middagen jag blev serverad igår gick vi på bio. Lite väl lyxigt att gå på bio 2 gånger på en vecka men ja kunde inte låta bli, såg Resident evil 3D och de va aasgrymt!! Rekomenderar o se den på bio. Här har ni lite bilder från den förödande festen i torsdag för er som vill komma i stämning tills ikväll! Hej hopp


maggans nattklubb=stängd

helvete. De ser värre ut än aldrig förr på Maggans nattklubb, min hylla vältes ner igår, min mobil låg på hyllan och är nu helpaj. Helvete. Va väl helt okej kul, inte den roligaste kvällen i mannaminne. Mer än så orkar ja inte skriva nu. Ska väl kanske plocka undan här lite o duscha innan ja ska vidare. Bjuden på spagetthi o köttfärssås ikväll, häftigt! Hej

RSS 2.0