trååååk

FAVORIT...
...låt:
Typ ut i natten - Noice
...artist: vet inte riktigt, lyssnar på speciella låtar o inte artister
...färg: Lax ;)
...plats: västkusten, jag trivs verkligen där
...fordon: flygplan!
...djur: Kanin kanske
...affär: de är olika, men H&M och Gina är ju oftast säkra kort
...serie: One tree hill och Gossip girl
...café: Blå valvet utan tvekan
...skor: typ vanliga :P

BRUKAR DU?
titta på dig själv i spegeln:
ja
gnälla: Joora ibland så
skrika: jo ibland fasst inte med flit
sova: ja annars kan man ju inte leva
drömma mardrömmar: har hänt!
drömma sexdrömmar: Inget ja minns så
försöka vara annorlunda: njae inte direkt
klä dig i svart: Japp
hata folk: jora
lita på folk: Ja fasst jag kan ha lite svårt för de måste ja säga.

VEM?
saknar du:
Limpan!
gjorde dig riktigt glad senast: tanten på Maxi som delafr ut gratisgrejer ;)
fick du sms från senast: Fatemeh såg ja nu. hoppsan

HAR DU?
för många vänner:
Nej de tycker ja inte
färgat håret: Nope bara slingat nån gång
brutit några ben: Nepp
några piercings: Två hål i öronen
egen dator: mja nästan
gjort bort dig rejält: hah ja är ganska bra på de faktistk!
bra självförtroende: tycker jag nog
kysst någon: Jop
sagt "jag älskar dig" till någon idag: nej
blivit kär i någon på nätet: haha nee

ÄR DU?
förstående:
Ja de tycker ja absolut faktiskt!
osäker: ibland
intressant: som fan
hungrig: Ne men nu när ja påminndes om mat så!
smart: medium ;)
barnslig: yes box
pratglad: ja ibalnd väldigt, men ibland inte alls
blyg: mjaa ibland så
glad: Ja
ledsen: Nej
arg: Nej inte nuiallafall
svår: mm de är jag nog!
lätt att förföra: mjaaaa
bra på att ge komplimanger: Jadå, men ja ger aldrig en komplimang utan att mena de
bra på att få komplimanger: nej ja är helkass på en så lätt sak!

ANTINGEN ELLER?
katt eller hund:
Hund
varmt eller kallt: Varmt
vatten eller land: vatten
musik eller tystnad: olika
bok eller film: Film!
leva eller dö: Leva såklart!!

kustbevakarna

Struntade i träningen idag, ville hellre vara hemma och kolla på Kust bevakarna för de är så jävla bra! De sved verkligen att inte åka dit men ja ska ju träna hela nästa vecka kan man ju säga så.. :P

/ Maggan

pengar pengar pengar

mmmh sitter här o dricker en supergod smoothie, softar och lyssnar på S club seven som man lyssnade på när man var liten kan inte bli mycket bättre. Eller kanske..

Idag när jag var på Maxi så bjöd dom på en liten påse vid kassorna innehållande typ 2 muffinsar, 2 såna där små och otroligt dyra men jättegoda "josshots" eller va de nu kallas, typ binodor eller nåt tror ja de va och nån chokladdryck! Man blir alltid glad när man får olika gratisprodukter. Igår fyndade jag lite på tradera också, köpte ett minneskort till kameran på 1Gb för 81kr. Kanon, för på de viset fick jag mamma att betala med, har jättedåligt samvete för mamma och pappa har verkligen betalat jättemycket åt mig på senaste tiden! Men man ska väl inte klaga.. :P Fick ju lön och studiebidrag idag iallafall, hoppas det räcker alla kostnader denna månad nu. / Maggan

Blå valvet

Då var det onsdag igen redan, Det går undan. Var hos skolsyrran idag och fick nåt grejs mot utslagen på benen, dom är verkligen jobbiga så jag hoppas de försvinner! Fick julmust av snälla ekonomianders idag också haha så vi satt där och skålade sen fick Emma påminna honom om att vi skulle redovisa vårat köttbröd. Så yr är han..

Efter skolan åkte jag, Gerd och Ulla till favvo Blå valvet och fikade. Alltid lika mysigt. När jag kom hem var jag på sånt där städhumör som man kan bli på ibland, iallafall som jag kan bli på ibland så jag megastädade hela mitt rum! :O Vilket inte skett på väldans länge kan jag tillägga, så nu funkar det faktiskt himla bra att sitta här inne :)
/ Maggan


image4

skititalienska...

Nu är träningen överstökat och de vart lika tråkigt som jag fruktat.. upptäckte till min förfäran när ja kom hem att vi hade italienskaläxa tills imorn också! Har inte gjort läxan på flera månader så ja kände att ja var tvungen, men orden fastnar inte... Har nämnt de tidigare men jag HATAR verkligen italienska.

Imorgon ska jag nog till skolsystern för jag har några rackarns utslag på mina ben :/ Hade svinkoppar eller va de va för nåt år sedan o de va hemskt och de här liknar de lite. De kliar obehagligt.. blää vilka negativa inlägg ja skriver känner ja :P Men ja vill tillbaks till geeeerd! / Maggan

körsbärspaj & träning

Maud talade om att hon hade bakat den kända "louisepajen" förut och då blev ja så sugen på att baka sån ja med så just nu står den i ugnen o steker. Har dock bytt ut hallonen mot körsbär, kan bli spännande o se hur det blir.

Tänkte alldeles strax masa mig iväg på träning också vilket ska bli himla tråkigt faktiskt men de är bara att bita ihop! Önskar att jag hade något intresse eller dylikt som jag verkligen avgudade, men de finns inget... Önskar även att jag inte skulle behöva fundera så jäklarns mycket! Min hjärna blir så lätt överbelastad och det blir ju inte direkt bättre av att de är så mycket att tänka på i skolan! Men jag kommer nog överleva :D För snart är helgen här o då blire kul :D / maggan

skolan kan ta sig i brasan

har kommit fram till idag att jag, Ulla och Gerd är jävligt bra på att bara sitta o dega, degade bort stora delar av förra veckan o idag vare dax igen. Lagade lite mat, och smothie såklart sen softade vi bara hela kvällen.. jävla skitdag i skolan idag för övrigt, fick reda på att vi inte får följa med till branäs i februari bara för att man inte får betala mer än 500kr / termin i skolan, så stört!

Känner att ja kommer att missa en himla massa nästa vecka i skolan när ja ska vara ledig men de ska bli så grymt skönt att komma iväg! Bara åka skidor hela dagarna o softa hela eftermiddagarna! Tänka på så lite som möjligt..

Borde sova nu men ja kan verkligen inte har så mkt roligare här vid datorn. men adjöken ändå / maggan 


deeeeeeeeeg

Ja är så jäääääävla trött håller på att falla samman! Har fått ca 1 timmas sömn inatt och nätterna innan har inte varit mkt bättre dom! Känner mig så slö och vill verkligen inte ens tänka tanken på att de är skola imorn och att jag flyttar hem till skitstenbacken igen..

längtar så tills vi får tillbaks våran gamla vanliga älskade lägenhet tillbaka, och tills ja får välja tapeter :D Längtar även helt sjukt mycket till på söndag för dåm åker vi äntligen till tänndalen! Bara en vecka kvar, och sen när ja kommer tillbaks äre bara 2 veckor tills sportlovet! / Maggan

image3

hoppsansa

shit pommes är allt jag känner för att skriva. om de är positivt eller negativt kan ja inte svara på

soooft

Nu har de gått ännu en dag och en hel skolvecka har susat förbi! Denna fredagskväll har gått åt till att laga mat, softa framför öppna spisen och cyklat till trumpan med Ulla och gerd :) Imorn blire party party och på söndag ska jag nog bara softa! På söndag flyttar ju jag hem från Gerd igen också..

De är egentligen inget särskillt men jag är så lycklig jusst nu! Allt känns så kanon och de är så härligt :) hoppas de håller i sig minsann / Maggan

kylling

Nu har både Madde och Anna tillkommit hem till Gerd så ikväll har vi käkat kyckling med kroketter och advokadogrejs, megagott. Nu ligger vi här o degar, är astrött men vi ska inte gå o lägga oss än på ett tag för imorn har vi sovmorgon till 10 i 2 för vi prioreterar att sova framför att gå till skolan...

Igår lurade vi Anna att vi hade anmält henne till en stripptävling och att hennes namn o telnummer satt uppe på en anslagstavla på skolan o hon gick på de o hon blev så jävla pissed off. hahaha va så kul!

Provet idag gick åt skogen... Fasst de känndes ändå som om att ja kunde en hel del och de är väl huvudsaken typ ;) Men nu ska ja göra något annat, typ vara social men ja orkar itnte för ja är så trött... / Maggan

Geo

Nu ligger ja här i Gerds säng och degar, borde plugga geografi som fan men ja har faktiskt redan pluggat lite så... Ja är så kass på att plugga så de är sorgligt, bara ignorerar att vi har prov och hittar på massa annat istället. Har iallafall Ulla och Gerd här som kan hjälpa mig lite. Men dom sitter bara vid datorn och fixar Annas blogg och totalignorerar mig! ;)

Var på Maxi för andra gången idag med mamma nyss. Trevligt att träffa henne förutom att hon tjatade om kameran som ja tappade bort på nyår och som inte har kommit fram.. Skulle verkligen bli så lycklig om den kom fram! Och innan de att vi åkte dit så gjorde jag, Anna och Emma smothie idag igen, megagott och ikväll ska vi käka köttfärssås och spagetthi.

JA VILL INTE HA PROV IMORN!!!!/Maggan

plugg plugg plugg..

Sitter hos Gerd o degar nu. Igen. Så grymt soft att bo här! Ikväll ska vi laga hemmagjorda hamburagare och förut gjorde vi skitgod smothie. Imorgon kommer Ulla och joinar oss också, blir najs de.

Idag hände en skitjobbig grej i skolan, jag hade nämligen ett arbete i engelskan och i svenskan som ja hade skrivit på datorn hemma hos gerd. Och jag trodde att ja hade skickat de till min mejl men de visade sig att ja inte hade de så ja fick kasta mig på Louises cykel och jäkta hem till Gerd och skicka de och sedan åka tillbaks till skolan o skriva ut de! Riktigt jobbigt faktiskt! För övrigt har de inte hänt så mycket kul denna dag heller, trodde ja skulle va astrött idag med tanke på att jag hade riktiga sömnproblem i natt men de va ja inte.

Snart ska vi laga mat då och sen ska ja iväg på träning och ja vill verkligen inte..... De är verkligen inte kul med basket längre, de börjar ta mig tusan bli seriöst! haha efter 5 år :P / Maggan

Turism

Nu har jag turism och vi har fått ut ett papper på frågor som vi ska svara på för femtielfte gången. Alltså samma frågor så de är rätt trist.. Annars så har de väl vart en rätt seg dag, hade ingen italienska, som vanligt. Men de gör inte mig nåt för jag hatar italienska


Sen så ska ja flytta till Gerd så jag ska väl bara hem o packa och så. Får se om vi slår ihjäl varandra när vi ska komma på vad vi ska äta ikväll.

Fick även reda på att vi  har friluftsdag den 12e så då ska jag åka till Branäs! Kul. Men nu får jag lov att taka för mig / Maggan


Säfsen

Har haft en sjukt kul dag i Säfsen idag! Åkte kl 8 och hämtade upp Amanda och efter halv 10 ungefär när vi kom fram har vi åkt hela dagen förutom att vi käkade då. Är helt slut i benen!! Har åkt ganska mycket skidor i mina dagar men idag va de riktigt jobbigt! Extremt isigt och så men vi hoppade o boxade mest. Aa riktigt nice va de :)

Är bara 2 veckor kvar tills vi åker till Tänndalen nu, de ska inte bli några fel de heller. Då ska ja klara av en 360, ja ska!

Imorn är de dax att gå till skolan igen... Suck.. Helgen har gått skitfort verkligen och ja har inte sovit ett smack känns de som! Kanske är dax nu då snart.. / Maggan


buss buss buss

nu känns det riktigt härligt att äntligen jobbat färdigt för dagen för då kan man ju glädja sig med att ja int3e jobbar förens om 2 lördagar igen. Öh tänker ni hur jobbigt kan de va att jobba 2 gånger i månaden på ett konditori. Men ja ska säga er att ejes är ett väldigt välbesökt konditori och de är väldans mycket att göra!

Igår tog jag 5bussen till ölme och besökte Mattias. Vi kollade på en megabra film som hette I am a legend eller nåt, rekomenderar verkligen den! Sen kollade vi lite i skolkatalogen och sen skulle jag fara hem igen, vi fick stressa iväg till bussen och preciiiis när vi kom fram så kom den men då vände jag mig om för att säga hej då bara och bussen bara körde vidare!!!! Och jag ville inte ringa min mamma, för ja missade bussen sist också så vi satt där i en timma och väntade på nästa buss :P Men de va trevligt iallafall :)

Alldeles snart tänkte jag kolla på Ciao bella, se om de är något att ha sen ska jag till Amanda. Blir lite sing star turnering och matlagning där :) / Maggan

nature....

Jag var verkligen på tröskeln för att få en hungrighetsattack när jag kom hem från skolan idag! Och jag har nog aldrig blivit så lycklig över att se lite mat i form av pannkakor när jag kom in i köket, det var fantastiskt. Jag kan verkligen inte försåt hur man kan gå i skolan ända till 4 utan att äta någon lunch alls, visst jag äter väl inte i mängder så ofta direkt men när ja inte äter nåt alls måste j köpa en smörgås. Bara det att de enda sorter jag gillar i princip aldrig finns i kafeterian och de är då de blir så där krisartat..

Nu var det även meningen att jag skulle sätta mig duktigt på mitt rum och studera naturkunskap. Men alltså jag har verkligen allvarliga koncentrationssvårigheter! Det går verkligen inte att koncentrera sig hur väl jag än vill. Ibland kan ja få ryck då ja tycker de är kul att plugga (!!) men dessa tillfällen dyker tyvär upp allt för sällan... Men de är väl bara att hoppas på att ha gudarna med sig imorn! Håll tummarna / Maggan


Tack Gerd!

Får lov att verkligen tacka världens bästa Gerd som trots att hon verkligen inte ville fixade min blogg så den blev fin :D Förutom det att till och med jag har färgen lax på den där fula bilden. haha..

Känner att jag börjar bli så där trött som jag varit hela hösten nu igen. Jag är så matt och trött att jag somnar när jag kommer hem från skolan och det är jättejobbigt, för då kan ja inte sova på kvällen och så blir allt en enda ond cirkel.. Jag råkar va så trött på allt just nu! Men det kommer minsann bli bättre, de ska jag se till!

Annars idag så har jag förutom att sova varit med mamma på Mio och på Maxi. Såg en enormt fin tavla på Mio som lixom rörde sig, för den va elektrisk. Hoppas jag kan tigga till mig den när vi ska flytta hem (: / Maggan

Lax

Moahahaha, nu har jag varit inne och ändrat på malins blogg. Allting blev i färgen LAX! Jag vet att det inte var såhär du hade tänkt dig malin, men jag orkar inte göra något fint just nu ;D

Och om du inte blir nöjd kan du ju ändra själv! Haha :P

15 januari

När jag åkte hem förut så hoppade de fram ett rådjur mitt framför mig ! Gissa om jag blev chockad, mitt i stan lixom. Var på stan med Gördis efter skolan, hittade ingenting att köpa i den här tråkiga lilla byn... Jag som var så köpsugen.. Men som alltid när vi ska skiljas åt efter att ha gjort någonting så får vi så mycket att tala om så vi stod o pratade i mer än en timma o de va så nedrans kallt så nu är ja helt stel o dan i fingranrna!

Upptäckte precis att någon hade hackat sig in inte bara på bilddagboken utan även på efterfesten. Hur kul kan det vara ? Om man är så där bra på datorer varför inte göra något värdefullt av de, de undrar jag minsann...

Annars har väl idag varit en helt vanlig dag. Känner att det börjar bli en väldans massa att göra i skolan nu. Men jag tror nog jag ska överleva, tar det som de kommer lite, de brukar faktiskt tro de eller ej gå bra! Eller ja man brukar klara sig undan med ett g i alla fall, men det duger gott och väl för mig./ Maggan

sjuk...

Jag hade ju ta mig tusan precis repat mig från min förkyldning som kom i julas och igår så blev jag sjuk igen! Hade glömt bort hur det var att ha så hög feber så ush igår var verkligen en hemsk dag. Idag mår jag bättre och har nästan ingen feber iallafall :) Långtråkigt att vara hemma men snart har jag lite gossip girl och one tree hill att kolla på. Säsong 5 av one tree hill har ju äntligen haft premiär i usa nu :D

Ne 2008 har inte börjat alls så bra som jag hoppats på, men det kommer nog att bli bättre. Det måste de! / Maggan

Gördis

Vinkade precis adjö till min käre vän gerd :) Vi hade lite softis kväll här i stället för att va med anna och madeleine som var planerat. Innen de så var vi hos Annasofia och hälsade på. Anna sofia har nämligen fyllt 18 och det gör Gerd och alla andra snart med och jag får sån panik! Alla kommer ha så kul utan mig! Fasst i och för sig, inte så lätt att ha kul om inte maggan är med ;) Kan ju iallafall försöka intal mig det.

Har planerat in att bara ta de extremt megalungt imorgon, kanske gå ut och motionera lite och kolla på tv. / Maggan

Blåsigt!

Idag blåser det jättemycket ute och när jag cyklade hem från skolan förut så trillade jag!! :( De berodde inte på blåsten men det gjorde jätteont, det blev hål på mina strumpbyxor och så blödde det jättemycket! Klantarsel tänker ni men de va cykelns fel...

Annars idag så slutade vi redan vid fem över 12 så det var en väldans soft dag. Efter skolan gick jag, Madeleine, Anna och Emma till stan och handlade lite saker inför ikväll då vi ska besöka Louise som har flyttat till en lägenhet med sin pojkvän.

Blir nog inget långvarigt besök för mig för jag ska jobba imorgon.. Vill verkligen inte jobba för de är så sjukt jobbigt att kliva upp på morgonen! Men som man alltid får tänka när man ska jobba, man får pengar iallafall. / Maggan

gossip girl

Har precis kollat på avsnitt 12 av gossip girl, äääälskar den serien! Brukar vanligtvis inte var vaken så här länge mitt i veckan men imorn har ja bara italienska och naturkunskap så ja behöver väl inte vara så utvilad. Vet i och för sig att imorn när ja ska kliva upp kommer ja ångra mig men de får man leva med.

Annars idag har de vart rätt soft. Var hos lilla farmor Essie efter skolan och sen har ja mest degat vid datorn.. Berättade äntligen om att jag tappat bort kameran på nyårsafton idag med! Har fruktat denna dag men än så länge blev ingen arg, mamma skrattade lite... Hoppas de löser sig trots allt! / Maggan

hoppsan

pinsamt få som läser min blogg måste ja erkänna! haha men eftersom jag har en trogen läsare så måste jag ju fortsätta skriva ändå.

Idag har jag varit i skolan och idag var det helt sjukt jobbigt att kliva upp! Och matten direkt på morgonen var pest o pina. Men sedan fick vi reda på att vi i nte hade någon

italienska och då blev dagen genast 1000 ggr lättare! Älskar att få sådanna besked.

Efter skolan åkte jag hem till Gerd som lovat att hon skulle baka något till mig vilket hon inte hade gjort. Dom hade bara ett ägg hemma nämligen. Så det slutade med att vi gjorde chokladmouse, de va gott de 4 första skedarna men sen va ja nära på o spy. Men vi kollade iallafall lite på TV, eller vi satt vi tvn och pratade mest. En trevlig och soft eftermiddag :)

Ciao

first day in school

Japp då var det dax för ännu en vårtermin i skolan då. Skoltrött efter en dag, känns kanon... alltså de är inte de att ja inte vill gå i skolan o så, för de måste man ju faktiskt de är bara de att vi gör så ointressanta och oviktiga saker! Men det är inget att hänga läpp för.

Var trevligt att träffa klassisarna igen. Bestämde att vi äntligen efter 1 och 1 halvt år ska ha klassfest i februari! Kan nog bli lite kul kanske :D Och snart fyller Gerd 18 och jag längtar så himla mycket för jag ska ge henne de bästa presenterna någonsin! Har inte bestämt vad än men ändå ;)

Ska snart masa mig iväg på basketträning nu också, har dock tappat intresset totalt.. Men man måste ju träna annars kan man inte leva ;)

Ciao

2008

ja nytt år och då käns det som de kanske är dax att börja bli lite aktiv här igen, har ju försökt tidigare o de har ju gått som de har gått men men..

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 4 för då ska jag Madeleine, Emma och Anna fika. Känns som de va åratal sen vi sågs vi fyra! Och ännu längre sen var det vi va på Blå valvet. De flesta hade som nyårslöfte att bli nyttiga och även fasst jag inte hade de så har jag inte alls varit sugen på massa onyttigheter, vilket verkligen inte hör till vanligheten kan ja ju tala om! Men idag ska ja äta något riktigt gott.

Tråkigt väder ute nu tycker jag, snöade en massa igår och va jättefint men nu verkar de mest vara lite slaskigt o dant ute.. Och imorn börjar skolan också, fy tusan lovet har gått helt sjukt snabbt! Men ja har hunnit med ganska mycket iallafall, stockholm (dock lite innan), skridskor, jul, födelsedag, karlstad, nyår, skidor, basket och utvilning.

Ciao!

RSS 2.0