roséet på kylning



Lets do this shit

watch your self

Ibland är de allt tur man har lite av en inbyggd väckarklocka! Hade tydligen inte satt på nåt alarm igår när ja gick o la mig.. 
 



Har föreläsning redan kl 8.15 idag, de hade vi minsann inte på hela förra året så de känns lite märkligt tidigt. Har käkat min nya standardfrukost, havregrynsgröt med mjöl o sylt och en lingongrova med skinka. Men nu vet ja inte riktigt va ja ska hitta på i en timma..

Ikväll blire galej! Hjärter & klöver ska vara här hos mig och på onsdag är vi lediga så inget kan stoppa oss..


nollor


Vårat hjärternollor va bäst!




ett år sedan

Tänk att för ett år sen idag började jag på Mittuniversitetet. Tänk att iår är de jag som är fadder som man kan fråga om man vill veta nåt. Fattar inte riktigt.. Tiden har gått så jäääkla snabbt.

Idag presenterade vi oss iallafall för nollorna och gick på rundvandrin runt stan, visade de viktiga; systemet, Plaza, Olearys, Marité och Oscars. Allt man behöver veta. Vid 6 ska jag på möte angående mitt nya jobb :) Sen vill ja hinna vara med lite på kvällens nollningsaktivitet, 5kamp. Ska fota massor nu så vi har bilder att visa på storskärm på sittningen om 2 veckor. Kul kul kul.

Om man skulle fräscha till sig lite igen. Hej

Måndag

Morsning! Tänk ja kunde verkligen inte sova inatt.. Men man är väl alltid lite nervig första dagen efter sommarlovet? Plus att mitt kylskåp låter mer än någonsin, va nära på o gå upp i natt och kasta ut de genom fönstret..


virrig som en höna

Hur fan kan ja ha slarvat bort insruktionsboken till kameran när ja hade den för några timmar sedan?! Jag bor på 32kvadrat tåls att tillägga. Den är borta! Blir lite galen. Aja hoppas den dyker upp..


kanon canon



Efter vad som kommer bli en hel del om och men så har jag nu en helt egen systemkamera. Har sprungit omkring o fotat lite här inne nu, så himla roligt! Fast ja kan ju ingenting än, men de är ju de som är charmen litegrand, att lära sig :)

Nu ska ja äääta

we are to different

De är söndag och de känns helt fantastiskt underbart att vakna upp och må som en prinsessa.

Gårdagens middag känndes inte superuppskattat. Jag älskar att laga god middag, duka fint, göra de mysigt och bara sitta  o prata om allt mellan himmel och jord så att man glömmer bort tiden helt. Men de konceptet gick inte riktigt hem här. Men vi bokade iallafall stuga till Skiweek, en 14bädds, 198kvadrat , aasnice.

Idag tänkte jag ta cykeln upp till nåt spår o springa lite! Men är inte redo riktigt än så jag tar nog tag i städningen först, förstår inte vart tiden tagit vägen, skulle ju ha gjort de så fort ja kom hit tänkte ja ju.. Bäst o få alla tråksaker gjorda nu när man ändå inte har nåt annat o tänka på. Men imorn börjar skolan! Vi har ingen föreläsning förens tisdag, men imorn ska vi börja nolla nollorna! Ska bli 2 riktigt roliga veckor!


the ugly truth

Du ska inte lita på någon i dessa tider. Till och med sin bäste vän talar bakom din rygg. Inte ens din hund tänker goda tankar om dig. Människan är ond.

inflyttningsfest

Morsning. Idag blir de soffläge. SKitväder ute så de passar utmärkt. De enda som ska göras är att handla mat till middag med de tjejer som kommit hit än så länge ikväll. Får se när Emma vaknat till liv så vi kan fixa de.

Igår blev det spontan utgång. Jag, Emma och Carro gick till en Magnus på inflyttningsfest på Monopolet och de va riktigt trevligt! Olearys va också kul, men ja blev lite trött på sluttampen. Kommer för övrigt bli en omöjlighet för oss att komma in där i år känns de som! Dom har blivit skithårda med åldersgränsen. Själv gled ja bananskal som vanligt och behövde inte ens visa leg hehe, men de kommer man ju inte göra varje gång..

Jag och Elinor hann även med att göra tacos innan festligheterna och ja fick användning av mitt lilla tacokit för första gången :)

Nu har hon lämmnat mig för en vecka i Monaco.. Måttligt avundsjuk. Men de ska bli lite skönt o va ensam ett tag också.




morsning

Lite tjuvkik på hur de blev här hemma, ser dock skittrist ut på bilden.. Men ja har iallafall bytt plats på soffa och säng och skärmat av lite med hyllorna. Tar nog fler bilder när jag fått min nya kamera :)



Klev upp skittidigt idag fast jag inte har några planer. Elinor hade tenta kl 8 idag också o ja kan liksom inte sova när hon rustar. När hon har kommit hem ska vi gå ända bort till Lillänge och tillbaks var de tänkt. Ja ska köpa kablar av alla möjliga former, en att koppla TVn till datorn och en nätverkskabel..

som nytt

Puh, de har kännts som världens längsta dag, har fått så himla mycket gjort!

Förutom de ja sa förut att ja skulle göra så har jag vart på stan med Emma & Carro, kul o träffa dom godingarna igen. Skulle inte köpa nåt men hittade ett linne och en tröja på H&M som ja va tvungen att få med mig hem! När ja kom hem har jag hållt på och pysslat med lägenheten, möblerat om helt och hållet! Ska visa när jag är helt klar, de är som en helt ny lya! Supernöjd.

Kan även tala om att jag fick de jobbet jag var på interjuv för. Idrottsledare för Sports academy. Ett par timmar varje helg ska jag va med och planera och leda 4-9 åringar med lite olika sporter, inget man blir rik på som hon sa, men de ska bli himla roligt!

Nu ska ja gå o lägga mig i min nya lilla myhörna o läsa Vagabond. Gonatt


back on track

Morsning! Då va man tillbaks då. Allt känns läskigt likadant fast 3 månader har gått. Har plockat rätt lite efter kaosen som rådde här igår när jag och Elinor kom hit. Resväskor överallt, min nya TV, min gamla TV och så vidare och så vidare. Ska städa och greja iordning här sen. Men först ska ja ner till Coop o köpa lite frukost, sen ska ja på liten arbetsinterjuv och sen måste jag handla! Är så fruktansvärd glad örver att ja inte har omtenta idag, hade aldrig grejat de.

Ha en bra dag mina vänner.

Ibland ska man ha lite tur i oturen

Då har jag gråtit på ett tåg, sprungit som ett torrt skinn på Stockholm central och fått hjälp med att bära ena väskan när jag sprang av en Sj-konduktör. Jag trodde helt ärligt jag skulle bryta ihop när dom sa att vi skulle bli ca 15 min försenade. 15 minuter va just så lång tid jag hade på mig att byta till tåget mot Östersund. Ja kände att jag verkligen inte orkade och att jag bara ville hem, hemhemhem. 16.03 rullade vi in på centralen, 16.00 skulle tåget gå. Men konduktören kom springandes mot mig och sa att de inte åkt än för de väntade på ett annat försenat tåg. Är så jävla tacksam.



Så nu sitter jag på tåget mot Östersund istället för en bäk på centralen. Undrar om det var högre makter som hjälpte mig eler om man bara ska ha en gnutta tur då och då?

Vädret i ösd idag



Jag vet att ni är avundsjuka på mig som får komma upp till Östersund idag :))


hey ho lets go

Vill bara ha min kamera nuuu nununu! Blir så sjukt inspirerad av Amanda och Louise. Den tråkiga nyheten är att ja mailade Pixmania där ja beställde ifrån och dom hade inte skickat den än för den fanns inte i lager, men bra att dom berättar de! Aja, bara jag får de jag betalt för så blir jag nöjd, men ja känner mig som ett barn på jul, orkar inte vänta.

Vid den här tiden imorn är ja framme i min lilla lya. Kan ju alltid hoppas på att Elinor lagat 3rätters åt mig och har beställt en limmo som kommer o hämtar upp mig. Men antagligen kommer ja få knalla med min extrema packning genom 6 grader, storm och regn och komma hem till ett tomt kylskåp. De enda negativa med att jag åker innan helgen är att jag inte henner träffa Lenin.. Annars känns det som om jag gjort mitt här för denna gång :)



Tack och hej leverpastej

ett nytt schema

Hola! Schemat är nu ute på portalen. Organisation och ledarskap. 12 timmars föreläsning från och med 31 aug till 31 sept. Hur dåligt?! 12 timmar, de kan ja göra på en dag!!! Lite seminarium och så utöver de, men ändå. De flesta börjar 8.15 dock och de är man ju inte van vid riktigt. Kliva upp i tid. Men de blir nog bra de där minsann.

Idag har jag vart och käkat lunch med mor och far. Inge gott alls vare. Men trevligt ändå. Sen va vi hos farmor en sväng och nu har jag vart och handlat lite proviant till tågresan imorn.

Nu ska jag baka drömmar till farmor! Skulle vart chokladdrömmar men vi hade såklart ingen kakao.. De fick mig att minnas när jag gjorde kladdkaka utan kakao, ingen höjdare. Hej hopp

en sommar i Värmland

Man ska sticka när allt är som bäst. Och idag har verkligen varit en toppendag! Allt har varit bra, fallit på plats.

Halv 9 imorse (!) trampade jag ut till båten och åkte ut till Kalvön. Låg där hela dagen lång och bara njöt av solen och vågorna som skvalpade mot klipporna. Underbart o få en sista dag på sjön. Åkte till stugan en sväng och fortsatte njuta av vädret. Tog bilen hem och vidare till Hultet för en löprunda. Och jag grejade mitt andra mål den här sommaren!!! Mål nummer 1 var körkortet och mål 2 var att efter ha tränat upp konditionen klara ett visst spår i Hultet utan att behöva stanna. I did it! Känndes så otroligt skönt och ja är så jävla stolt. När jag kom hem åkte ja till Skärgårn igen och spelade kubb. Jentera mot guttera. Men de va lite väl mycket mygg så vi åkte hem till Michael och spelade TP. Supertrevligt avslut på en fin dag.


Nu regnar de. De är som ett tecken på att, nu är de slut. Nu tar vi nya tag och beger oss ut på nya äventyr.


stirra in i skärmen

Ja döööööör av tristess!!!! De är inge kul att vara ledig när de inte är strålande sol och när ingen är hemma!! Har legat i soffan framför datorn och tvn heela eftermiddagen. Skulle ju kunna gå ut o gå eller nåt men ja har ingen lust att bli svettig igen så ja måste duscha en gång till.. Så vaaad ska jag gööööra?!? Vill gå o lägga mig och sova tills på onsdag när ja åker. Eller åtminstone tills min kamera kommer.



man kan ju iallafall försöka med de lilla..

Om alla mina vänner på Facebook skulle sms:a AKUT till 72900 skulle det ge 10500 kr till Röda korsets arbete för de översvämningsdrabbade i Pakistan. De skulle kunna vara till otroligt god hjälp och för oss är 50kr var inte mycket pengar.


från och med du

Morsning. Interjuv med Darin på tvn. Ja slår på musik. N.E.R.D. - hot-n-fun

Idag har jag inga mer planer än att springa. Långt ska ja springa, snabbt ska ja springa. Imorn börjar mitt nya liv som många brukar uttrycka sig. Ja vill dock säga mer något i stil med att från och med imorn ska jag börja ta hand om mig själv bättre! Bara godsaker på helgen, mer genomtänkta måltider på fasta tider, ska köpa gymkort när jag kommer upp till Ösd och träna minst 3 gånger/vecka. Nu jädrar är det ingen glass i världen som kan stoppa mig! Häftig jag är, men på riktigt, något måste ske och de är ju bara jag som kan göra nåt åt de och nu är de dags att försöka iallafall :)


5 dar

Åh ja vill hem till min lilla lya nuuu! Möblera om o greja! Sätta upp lite nya grejer. Fick en sov gott och en wc skylt av mamma och pappa när de kom hem idag. Då kan ja ta ner min hemmagjorda hehe. Är så mycket jag vill ha för o göra de riktigt fint, men som min mor säger så kommer jag ju inte bo där allt för länge så ja kanske ska lugna mig med o köpa grejer. Mor och far hade även köpt med sig massa krabbor från the eastcost och de satt fint de!


Nu har jag precis tryckt i mig lite godis och kollat på Sommaren med Göran. Skön film de där. Plånboken mår bäst av att va hemma ikväll. Den behöver lite feelgood den där plånboken.. TV, systemkamera, shopping, uteserveringar, utekvällar och en semestertripp är vad jag gottat den med i sommar och nu får de va bra. Får pengapanik, som vanligt.


en liten Malin



Då behövdes inga val göras, inget sunt förnuft behövdes.

uppe med tuppen..

klockan är snart 10 och jag har vart uppe såpass länge att ja har hunnit kollat på en film. Fattar inte varför ja inte kan sova när ja bestämt att ja får sova exakt hur länge som helst.. Tittade iallafall på The last song. Den va bra. inte asbra, men bra.



När jag vaknat till liv på riktigt ska ja städa och kanske försöka packa iordning lite, hade 2 resväskor med mig hit, skulle behöva 4 för o få plats med allt hem. Kommer aldrig få med mig allt..


lets get this party started


På topp. Snart kör vi igen.

Fri

Hej o hå vilken start de blev på den här dagen! Vaknade av sms från bossen som bad mig börja 10 istället för 12 idag. Var bara o slänga på sig springkläderna och ta sig ut till Skärgårn på snabbaste vis utan cykel eftetrsom den fortfarande var kvar sen i onsdags. Otroligt stressigt, men jag hann och dagen har rullat på rätt snabbt ändå. Och nu är ja fri! Sommarlov.

Dock kollade jag portalen idag och hade fått mail om vad ja ska kompletera från sista tentan.. Men de fixar jag en annan dag, för idag ska ja luta mig tillbaks framför en film med en box vindruvor. Hej


a picture


nice

Klickade precis hem en systemkamera! Äntligen, som ja velat. Tog några veckor o bestämma vilken ja skulle köpa och de blev tillslut en Canon EOS D1000, en sån "billig", nybörjarvariant. Nu ska här fotograferas! Och ja ska verkligen vara försiktig med den, ni kan va lugna.


tröstäta

Insåg precis att den här helgen, min enda lediga helg på hela sommaren (undantag min semesteren) även kommer bli den tråkigaste på hela sommarn. ALLA är borta/flyttar och kvar är lilla jag. Inte ens mamma och pappa är hemma!!! Känns ju sådär. Jag ska bädda ner mig i sängen och tröstäta.


skitlat

Blä. Dagen va kommen igen. Äcklig smak i munnen, törstig som en åsna i öknen, lätt huvudvärk. Va inte beredd på att de skulle bli så hårt riktigt. Börjar bli gammal.

Kul att jag åkte med Chatrine från jobbet igår så min cykel står kvar ute i Skärgården... Ångrar mig rätt grovt idag måste jag säga. Börjar halv 6 men ja lär väl starta min färd rätt tidigt.. O nu måste ja sticka till en affär o köpa frimärke så ja kan posta min lägenhetsnyckel till Elinor o ja orkar verkligen inte! haha.. Tufft liv.


ja tänker inte spendera tid åt att ångra mina handlingar.


im only gonna break your heart

damn vilka beautiful friends i have!!! Kommer sakna ihjäl mig när alla sticker åt olika håll, vilket jag är så glad över att alla gör, få se nytt, slippa krillehölalivet för ett tag. Riktigt trevlig kväll :)

Nu är de natten så nu ska jag sova. Weinet biter inte på maj!




O et litet PS. Den 15 september kommer världens bästa Emma o hälsar på mig i Östersund!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gosh, om hon bara kunde ana hur glad jag blir av de och hur mycket ja längtaaaar!!!! :DDDD

kräftis

Haj haj (upp med handen)

Ska strax till jobbet en sväng för andra gången idag. Perfekt arbetspass idag så ja kunnde passa på o steka lite i solen som äntligen hittat tillbaks till oss i några timmar! Äre inte gött o sola så säg.

Blir till o stressa hem sen för ikväll vankas kräftskiva! Fina grejer de. Herra

äckliga sverigedemokrater

Gomorgon mina vänner! Sitter här o avnjuter en god frukost o sneglar på nyheterna. Börjar närma sig 19 september och val! Jag kommer bli snuskigt förbannad och besviken på svenska folket om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen!! Herregud säger jag bara. Jag tror att jag har bestämt mig för vad ja ska rösta på, men velar fortfarande lite.

Nu börjar de bli dags att göra sig iordning för jobb igen. Känns så värdelöst o cykla ut till Skärgården för o jobba 3,5 timmar.. Men sen jobbar jag 4 timmar ikväll också så ja får väl roa mig så gott de går i stugan under dagen. Pray for sun.

moskva nästa?

Ganska komiskt att jag läste i RES igår ett repotage om Moskva, just Moskva som jag drömde att jag åkte till samma natt! Blev iallafall sjukt inspirerad till att åka dit. Kan inte sätta fingret på de där speciella med Ryssland. Annorlunda på ett väldigt annorlunda vis. Alla skulle nog inte gilla de, liksom se charmen. De charmiga med dom otroligt bittra människorna de halvt raserade husen, affärerna utan skyltfönster, slirande taxibilar med rysk tecno på högsta volym. Antar att skillnaden mellan Kirovsk som ja va i och Moskva är ruskigt stora, de är just de jag vill se! Den rika delen av landet. Den med kristallkronor i tunnelbanan och stenrika ryssar i stora pälsjackor och dyra bilar.

Den ryska motsvarigheten till ”tyvärr, det är bara stamgäster i kväll” lyder: ”No, you’re too ugly

Taxisystemet i Moskva är lite ­speciellt eftersom antalet officiella taxibilar är extremt få, och svindyra. Men ställ dig vid gatukanten och sträck upp en hand, inom tjugo sekunder kommer en bil (vilken som helst) att stanna och erbjuda dig lift. Ingen pratar dock engelska så ha adress och karta med dig och visa vart du ska åka.
 





godis o pretty little liars. de är höst

Nu ska jag lägga mig till rätta i soffan och slå på ett avsnitt av Pretty little liars. En serie som Carro tipsade mig om igår och jag fastnade verkligen! Kanske tillomed hinner kolla klart alla 7 avsnitt som ja har kvar hehe


work hard for your money

Känner mig 0% sugen på o åka o jobba i 3,5 timmar...

boring

Vilken seg måndag.. Klippte mig iallafall på stan, först bara lite lite, men sen kom ja på att vafan, jag har så tunnt hår så de är lika bra o dra på lite. 1 dm kanske. Nu äre lite fräschare. Hittade ingen kamera på någon av de två affärer i stan som säljer de. Kan ändå inte bestämma mig för om ja vill köpa en systemkamera, en vanlig digitalkamera eller helt enkelt bara en ny mobil.. Får tänka vidare.

Nu är ja mätt. Har precis smällt i mig 2 tortillas. Varför nöjer man sig aldrig med en när man vet att man alltid blir så här mätt varje gång ändå..

Tralalalalala, o nu då... Börjar halv 10 imornbitti. Aa de va väl vad jag hade att komma med för denna gång.


på jakt efter kamera

Ne, de här med att motionera innan frukosten kommer aldrig bli min grej! Får bara ont i magen av hunger, förstår inte hur folk kan leva utan frukost!?

Är lite ledsen över att min kamera inte fungerar.. Jag älskar ju att ta kort och de känns som att man glömmer bort allt man gör om man inte har dokumenterat det med bilder! Ska åka ner till stan och kanske klippa mig samt kika efter en kamera..

Snodde iallafall en bild av Amanda från helgen. Min kära granne, jag och Spjutet.

märkliga drömmar

Klev precis upp och nu på morgonkvisten drömde ja så konstigt! haha. Jag och Anna tog en "sista minuten" till Ryssland, Moskva. De börja med en busstur o Anna trodde de skulle a typ 3 timmar men de tog ju 1 dygn o 3 timmar. Oså kom vi till ett köpcentrum som vi åkte in i med bussen o de fanns massa konstiga grejer där o då kom ja på att mitt visum kanske inte gällde o att ja kanske glömt hela passet. Aa de va så jäkla konstigt hahaha..

Nu ska jag ta en morgonpromenad innan dusch och frukost! Tjing

hemma

Puh. Då var det gjort då, upptäckte till min stora glädje att vi stängde 8 ikväll, nice. Är rättså skittrött nu.
är föresten barnvakt åt min 23åriga systers nalle Nussi :)

hej o hå

Då var återhämtningsdagen åter här. Önskar att ja kunde sova lite längre på morgonen bara.. Börjar jobba halv 3 och innan de tänkte jag sticka och handla eftersom mor & far lämnar mig imorn så då måste ja fylla på skafferiet. Ja vill också åka på semester..

Efter jobbet igår åkte jag iallafall in till stan, hämtade Anna och så gick vi ner till Amanda. Chillade ute på gården och vi satt faktiskt ute ända tills vi gick till Mastis, trodde inte man kunde de längre men de va att varmt o gott. Himla trevligt iallafall, och mastis va att fint de med. Saknar dock gratis inträde, sjukt o betala hundra spänn för o komma in där.. När de stängde begav vi oss till Kristinehamns enda nattöppna matställe Statoil. Förlåt, men herregud.. De blev bråk o alla bråka o polisen kom o de va så småstad som de kan bli. Blev så less så jag stack hem istället och kokade nudlar..

back in the days..


helg

Hola! Lördagen är kommen och de är min sista jobbhelg. Gött.



Var i blåbärsparadiset igår och plockade 3 liter. Blir gott i filen de. Nu sitter ja bara o dunkar lite swedish house mafia. Typ väntar på att de klockan ska bli 16.30 så ja kan åka o jobba så man kommer hem igen o får roa sig!

nu ska vi ut i naturen, med alla djuren

Då var jag redo att ge mig ut i skogen! Bara att invänta de andra i jaktlaget o hoppas att vi slipper regn.

Igår träffade jag min gamle vän Mattias. Vi va ute och gick, gick till skymningen och tillbaks. Jag hade mina nya skor på mig, big misstake.. Jag och Mattias har väldigt delade åsikter om väldigt många saker. Väldigt delade. Och vet ni vad, jag tycker att de är vidrigt att de finns folk som kan säga; vadå är de översvämning i Pakistan? Ja de rör ju inte mig iallafall så jag bryr mig inte. Ta inte illa upp för att jag skriver detta Mattias, men ja fattar liksom inte.. Hur egoistiskt är inte de?! Jag håller på o explodera när jag tänker på de, visst, ja gör ingenting åt alla problem som finns i världen men jag har iallafall inte den inställningen. För en vacker dag ska jag minsann hjälpa till med nåt även om de bara är nåt litet.


passa på

Shit, nu saknar ja sådär så de kliar i hela kroppen igen! Har aldrig insett hur mycket man kan sakna någon så mycket tror jag. 3 månader är rättså lång tid. För lång tid.



Anna & ja fikade. Anna är bra. Den bästa Annan ja känner. Innan plockade jag blåbär, nästan en liter, fast de fanns inte så många. Pappa har hittat ett superställe, dit ska vi imorn. Blåbärsjägarna. Man får passa på för snart sitter man där i sin lägenhet när snön yr o man ångrar sig för att man inte plockade mer bär och var mer ute under sommaren. Man får passa på innan man sitter på ålderdomshemmet och knappt orkar gå på toa, kommer man ångra sig.

2 veckor


göra ingenting

Morsning! Är snart nere på jorden igen efter gårdagen. Har faktiskt precis varit o kört bilden till verkstan, va inte oroliga, de va inte ja som gjort nåt med den. Men nu kanske de kan bli lite ordning på skiten.. Så mycket ordning de går iallafall...

Gårdagen var en mycket bra dag. Åkte bort till Emma en sväng o hängde lite, sista gången vi hinner ses för sen sticker hon o sen sticker jag :( Men kvinnan har lovat att komma o hälsar på så de hoppas ja för all del hon håller! Kl 8 mötte jag upp jobbgänget på the Pub. Stod i valet o kvalet om ja skulle fira med vin eller fira genom o ta bilen, och tro de eller ej så tog ja bilen. Fick nämligen ha bilen här så då va ja tvunen o passa på kände ja. Mycket god mat åt vi iallafall och mycket, mycket trevligt var de!

Idag ska jag bara göra ingenting förutom o vänta på att Ulligull ska sluta, känna att jag kan göra de utan o behöva få ångest för att ja inte pluggar! Gött.

körkort, äntligen!!

LYYYYCKA! Går verkligen inte o beskriva hur lycklig ja är i skrivande stund. Shit.

För er som inte vet så är det körkortet som jag har klarat! Gjorde teorin i morse och uppkörningen nu på eftermiddagen och båda 2 gick utmärkt. Har inget mer o skriva för ja ska bara gå runt o va gla nu. Hejhopp älskade ni

skjut mig

Jävlar i havet va ont i magen jag har!! Nervös-ont-i-magen. Har inte sovit mer än ett par timmar inatt, fattar inte att man orkar tänka så hårt som ja gjort.

Men igår sprang jag bort all dålig energi, all dålig magkänsla & allt annat som kan va dåligt för jädrar va de gick bra! Man kan ju seriöst springa 10 mil, bara man vill, allt sitter ju i huvudet! Iallafall mer än 50%, absolut.

Ser föresten ut o va fint väder idag, de är ju typiskt.. Bara för att ja inte har tid o va ute, mååååste sola innan sommarn tar slut! Bye bye

ångest

Fick plötsligt aspanik för att jag ätit alldeles för mycket idag, hatar när folk skriver så, men alla känner väl så då och då så jag är bara ärlig.. Sticker ut och springer i mörkret och de ska bli skönt!

Kom precis hem till lägenheten, va o jobba inågra timmar och innan de va jag och Emma som är på finbesök och fika. Fattar inte hur ja kunde uppmuntra henne till o flytta till Norge, vill ha henne här..

Hej höpp


hoppas

damn va ja längtar till onsdagkväll!!! Inte bara för att vi ska till the pub och käka, Pärlangänget, utan då har jag fått bevisa vad jag går för. Skitsamma hur de går, bara jag har provat..

På tal om Pärlangänget, dvs mina arbetskamrater, så kom ja på att de är liksom dom man sett mest av i sommar. Dom man suttit o tjatat massa strunt med regninga dagar, dom man beklagat sin baksmälla med, dom man skrattat och varit övertrött med. De är ett härligt gäng och ja kommer sakna de. Men till alla mäniskor som inte är så gamla än att de jobbar, ta vara på de!! När alla börjar jobba finns inte mycket tid att pussla ihop kan jag av erfarenhet säga. Och de suger.

Nu ska jag slå på nån film, sen sova för imorn ringer alarmet kl 8.00 igen! hej hopp

well done

Sanningen är de enda rätta. Eller? Ja kan ha ställt till de litegrand..

a moment like this


Ett sånt där asnice åk man liksom inte glömmer..


regnig måndag

Morsning!

Ska snart cykla ner till bilskolan. Har för mycket annat i huvudet för att kunna koncentrera mig på de här just nu tror ja.. Att jag inte hör ett skit på vänstra örat känns väl också sådär.. Men, tur de inte va de högra.

Jobbar kväll ikväll, igen. Innan de är det plugga som gäller. Jiha. Have a nice day

junkfood

okej, min uppbunkring räckte visst inte... Återigen skulle den där kebabpizzan sitta fint!! Eller en snuskig mcdonaldsburgare, en kebabtallrik, en sketen korv med bröd, vad som helst bara lite snuskmat!! Här finns ingen mat alls...

Tror ioförsig inte att jag skulle känna mig som en så mycket bättre människa om ja åt nåt av de där..

HAHAHA Cougar town, ja dör.


dagen stavas ångest...

micropizza, Proviva och en chokladkaka. Jag laddade upp för en riktigt "fyllesjuk"-dag. De börjar ordna upp sig mer och mer, men såhär på min lediga söndag känner jag att ja inte tänker röra ett finger i onödan. Gött.

Igår stack vi till Karlstad. Jag och Jossan cyklade nog till stan på 15 min ungefär, jädrar va vi trampa. Och jag bokstavligt talat kastade mig in i duschen. Tror aldrig jag liksom varvade ner utan va rätt speedad hela natten.. Och ack så kul de va! Och ack så varmt och svettigt, såg ut ungefär som i Halmstad, klänningen halvt genomskinlig på ett ungefär och håret alldeles dyblött.. Fräsch brud..


Shit va ja kommer sakna dess brudar när vi åker igen!!! Och den här gången är de inte bara jag som åker, nu ska alla iväg på sitt och vi kommer antagligen inte ses förens jul!!

Nu ska jag gosa ner mig i sängen igen!

jiha

Vill inte jobbaaaa.. Vill hinna duscha länge, locka håret, äta kräftor med de andra, ta de lite lungt bara.. Istället måste ja packa ner allt i en väska, jäkta som ett as hem, duscha snabbt som satan och sedan hälla i mig något alkoholhaltigt fort som aset.. Trött på o stressa.

Har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad ja ska hitta på ikväll, finns lite olika roliga alternativ men de lutar mot Karlstad med bla säsongarn & semesterflirtarn. Är ju hör o häpna ledig imorn!

Men nu ringde dom från jobbet o behövde back up! Hej


inte än


Låt inte sommaren ta slut..

jag har lurat mig själv så många gånger nu

Hola amigos! Kom precis in efter en kall cykeltur från strand, gott o krypa ner under täcket. Har spenderat kvällen hos Jossan med lite vin, corona, popcorn och snack. Supertrevligt. Tur att man inte får nog av sina arbetskamrater på jobbet, inte ens dessa regninga dagar när vi mest sitter o slöar, löser korsord och läser lite teori.

Innan jobbet idag följde jag med min mor och far på deras vockotur till Karlskoga.. Den staden är enligt mig enbart sorjlig, men dom hittar visst massa skoj där. Fick iallafall strumpor och 2 nagellack med mig hem, käkade god mat och en onödig coca cola float till efterrätt.

Imorn borde de springas & köras bil. Jobb 16.30 - 20.30 iallafall, sen kommer de hända nåt roligt har ja bestämt, vet inte riktigt vad än bara.

Till mor - den svenska björnstammen får avsluta denna fina dag. godnatt

convörs

Om allt går som de ska så kommer jag att vara ägare till 2 par sprojlans nya Converse inom några dagar! Detta till ett pris på 717kr, alltså vad ett par skulle kostat i vanliga fall. Så nu hoppas jag bara att ja inte blivit lurad och att de passar, de röda blev nämligen i strl 37.. Har 39 på de ja har men de är dyngstora så de borde fungera :)


Timmarna på Pärlan idag va riiiktigt sega, var kanske 5-6 kunder på 4 timmar.. Men, jag åt faktiskt ingenting onyttigt! haha

Nu ska jag nog sova tror ja! Hoppas på fint väder imorn, men de ska de visst inte bli så ja ska plocka blåbär och plugga teori. Hare

Antagen

Varför är de alltid så att när man verkligen bryr sig om att packa ner strandväskan i god tid för att de är sol ute så försvinner den? Tänkte ta sovmorgon men såg att de va blått ute på himmelen, kastade mig ur sängen och käkade frukost. När ja packat min väska redo att cykla bort till båten var de alldeles grått var man än kollade... Aja man ska väl inte klaga så mycket antar ja, vi fick ju ett fint Juli..

Nu har visst andra antagningen till högskolorna i höst kommit. Minns känslan. Vill också börja med nåt nytt iår! Alla som flyttar nu har så himla mycket kul och nytt framför sig! Själv kommer ja aldrig sluta se mig själv i Kalmar.. Jag blev iallafall antagen till en extrakurs, får se hur de kommer kännas när de väl är dags men just nu är ja sugen! Externredovisning blev de, kan nog vara bra att ha om man klarar de.

längtan

go kväll go kväll! Dagen börjar lida mot the end och ja ska snart låta datorn vila för natten.

Dagen har varit bra. Hoppas er dag har varit bra. Jobbade kväll, gör de 3 dagar till framöver. Måttligt kul, men ändå skönt o va ledig på dagen. Börjar bli så mörkt och ruggit nu, inte alls lika mysigt att sova i stugan längre..

Imorn måste det åter studeras.. Mycket kvar att lära in. Vill bara göra de där dumma teoriprovet och få mitt körkort så man slipper tänka på skiten.

Om 3 veckor vid den här tiden har jag förhoppningsvis vart hemma i min lilla lägenhet i 2 timmar. Min tydligen ommöblerade lägenhet. Fick ett mms från Car förut där ja fick se hur de såg ut, bara soffan som är flyttad, men ändå. Behövs lite förändring! Ska bli så mysigt i höst, har köpt lite ljus o såna grejer att piffa upp med. Tänk om man skulle lyckas ha en mys&plugg höst istället för en festa-minst-2-gånger-i-veckan höst. Läsa böcker, kolla på film, laga god mat, åh va mysigt de lät.. Fast man kan ju faktiskt göra båda, o ja lääängtar :D

Har börjats prata om Skiweek redan också, känns lite tidigt men ja längtar redan till de också! Så jäkla kul i år ju!!! Ser ut som om de blir en 14bäddsstuga på samma perfekta ställe som i år, blir nog fint de. Vad som vore ännu mer fint vore om de kom lite fina människor från krhamn också, hoppas kan man alltid, för ni vill inte missat! Min, Em & Cars videobloggar hahaha sweet memories.. Eller typ inte så sweet..haha..

lille valter..


De är så tomt..


yachtweek nästa år, ja tack!!

Hej där igen! Lite starkare, lite fräschare, lite mer hungrig är jag nu tillbaks.

Ska träffa Ullisgullis sen så jag stannar kvar i storstan. Här finnes ingen föda och jag känner hunger som en varg. Detta bara för att jag inte tog med mig min plånbok hem antar jag..

Fick sms från Linda innan, "Asså de här är så sjukt nice o crazy så ja vet inte vart ja ska ta vägen! De här får du åka på nästa år!!" Då kan man ju tillägga att om de är nån ja litar på säga nåt är crazy så är de väl hon. Shit va ja vill åka på de nästa år!! Dags att spara pengarna på riktigt nu! 

8 dagar!!!

Sådär ja, färdigstuderad för idag. Orka inte mer.. Nu är det bara att ge sig ut i skogen en sväng och sen kanske de går att koppla av. Får panik när de är dåligt väder och tiden bara går utan att man gör nåt!!

Igår vinkade polisen in mig till vägkanten när jag och mamma åkte ut till stugan. Jag blev skitnervös och fick blåsa och visa papper och sånt. Varför blir man så nervös bara av att se en polis fast man vet att man är helt och hållet oskyldig? Snacka om respektingivande ändå..

De vackra delen av Ruski



23 dagar

Tja tja! Biljetten upp till Östersund är äntligen bokad.

Blev tyvärr inget stopp i Stockholm så ja kunde hälsa på Linda och Emma, o de blev inte vidare billigt, men X2000 hela vägen och restid på 7.30h är bättre än vanligt! 25 augusti blir de iallafall, då har jag några dagar ledigt innan skolan börjar den 31a och min inneboende kommer upp den 23e så då kan vi hitta på massa roliga saker ja o Elinor. Längtar till alla såna roliga saker, inte tillbaks till vardagen. Måste sluta längta hela tiden!! Gör ju mig själv galen.

Ikväll har jag, mor och far ätit god mat med otroligt god fruktsallad till efterrätt. Mysigt. Sånt man får njuta lite extra av när man är hemma. Annars har jag suttit ute i solen mest hela eftermiddagen, läst lite, lyssnat på musik, tagit de lungt helt enkelt.

Imorn ska de bli plugga av. Jag hatar du och jag i trafiken.

augusti 2009

Augusti är här, de var de ju igår med, men skit samma. Sista sommarmånaden och jag är nog inte den enda som tycker att de har gått galet snabbt?! Mina jobbigast pass och perioder på Pärlan är slut, det börjar bli mörkare innan man hunnit gå o lägga sig och med de här vädret känns de ju inte bättre.. Men förra årets Augusti var en skitkul månad så jag har inte lagt ner hoppet!


Tennis med Linda spelades. Tyvärr kommer hon ju inte hem innan jag åker igen och mitt tennisracket är i Östersund..

Festade loss hemma hos Anton en gång. Redigt snygga bilder finns i de arkivet haha..

FK var ute i skogen och jagade blåbär.

Jag och Mattias satte oss på varsin hoj mitt i natten och åkte o badade!

De är inte försent att grilla ännu, fast de känns så av nån anledning..

Blev att några kvällar på Mastis också såklart!

Hämtade systeryster med båten i Karlstad

Galet roliga kvällar hemma hos Mändy!

Visit i Mauds nya crib i Örebro! Måste hinna göras om innan ja sticker!!
Blev lite såna hejdåfikor innan ja flyttade.

Den 29 augusti gick flyttlasset. Här på paus med snyggparkering i Sveg.

Och så hade jag helt plötsligt en egen lägenhet i en ny stad!

Hann ju faktiskt hända rätt mycket på en månad.. Nu hinner ja inte mer, ska hoppa in i duschen och åka till farmor! Hej hopp smörsopp

tijmo



Är hemma i lägenheten. Mest för att kunna lyssna på musik och kunna kolla på film. Man kan verkligen njuta av bra musik, helt otroligt mycket. Valde en sista låt att lyssna på innan ja slocknar för natten. Timo Räisänen - Outcast. Galet härlig. Gonatt!

du förstår inte


kebabpizza, ja tack!

Efter ett 5timmarspass på jobbet är de nu dags att mysa ner sig under täcket! Som jag längtat, enda sen ja satt på cykeln ut till Skärgården i spöregnet imorse.. Ne föresten, enda sen jag väcktes av mitt alarm i morse och kände den hemska bakissmaken i munnen som jag hatar som förnedrande mycket.

Sjukt kul kväll igår! Va väl inte alldeles planerat att vi skulle gå ut o så, men vid 8 var vi igång, ett gäng otroligt sköna brudar och vid 12 nån gång var vi att inne på Mastis och dansade. Även fast de är skitvarmt inne på Mastis och fast dom spelar rätt kass musik så var de askul, ja var glad och brydde mig inte om nåt. De måste absolut hinnas med igen! :) Men nu slog de mig att jag bara är kvar här 3 helger till!! Hinner inte med.

När ja slutade igår vid halv 5 cyklade ja inte till stan och tog en springtur med Josefin som va på besök i stan igen. Va faktiskt riktigt skönt och de gick mycket bättre än väntat. Skönt o springa med nån ju.

Nu skulle ja kunna döda för en kebabpizza från Charlies och funderar helt seriöst starkt på att cykla hem bara för o få en. de är så att de vattnas i munnen verkligen!!

Ha en fortsatt bra söndag nerds.

RSS 2.0