dricka gott

Jaha, eftertenta-tiden. De nästbästa stadiet under universitetstiden. Den tiden då man inte har något att tänka på och även om tentan gick åt helvete vet man att man ändå inte kan göra något åt det. Det bästa stadiet är för övrigt när man får reda på att man klarat tentan, om man nu gör de dvs. Det tror jag att jag kommer göra denna gång iallafall för de gick helt ok. Och när de går helt ok brukar jag klara mig. Gött!

Detta firas med asgoa drinkar ikväll för jag köpte nämligen en mixer innan som måste invigas :D Jiha, ja vill börja nu tihi. Har även köpt

Jordgubbar
Grapejuice
Lime
Citron
Mango
Glass
Mjölk
Loka
Banan
Rom
ISISISISIS


Gött mos

tentamenstider

De råder tentamenstider på Mittuniversitetet och nog är det nåt visst med dessa tider. Man kan liksom känna nervositeten i luften. Själv har jag i princip haft en sömnfrinatt och nu bubblar magen runt som ett åskmoln fast jag sen redan igår stängt av alla tankar som är kopplade mot tentan, min hjärna fungerar så, den når en viss pluggräns sen vill den inte mer för då rörs allt bara samman.

Nåja, hur det än går så kommer världen antagligen inte att gå under och de kommer bli himla festligt ikväll.

lovely day

Haft en riktigt härlig eftermiddag ute i solen. Stack från skolan vid 1 och följde med Johan till en bygga borta vid campingen, pluggade litegrand men blev hungriga rätt snart.. Åkte ut till Frösön och köpte grill och korv med tillbehör och åkte sedan vidare upp till Frösöbacken och grillade och pluggade väl lite smått vidare. (5 och i den meningen..) Nu är ja mätt och belåten, glad och det känns bra inför tentan. De enda som inte känns bra nu är min dumma tand..

Men för att dämpa smärtan tror ja att ja ska sticka till gymmet snart eller så väntar jag till ikväll o vågar mig på den där basketen..


Aj

Vet ni vad, min tandvärk som leder till extrem huvudvärk har kommit tillbaks!! Hade jätteont lite då och då i vintras för visdomständerna är påväg och nu har dom tydligen bestämt sig för att växa igen :( Och de som är värst av allt är att ja märker att de börjar bli trångt för bissarna på nederplan!!! Ja vill inte ta bort dom!! Dyrt och ONT!! Blä..

Ska strax till skolan o plugga med ett gäng som ja brukar träffa så här dagen innan tentorna. Antingen kommer de kännas jättebra efter de eller så kommer allt bara kännas pannkaka, återstår att se. Hejhopp

myspys

Har  precis vart hos Christine och ätit scones, druckit te och kollat på Glada Huddigs eller va de nu hette. Supertrevligt, älskar sånt mys! (:

Nu ska ja nog gå o lägga mig strax, fast ja har massor av energi.. Kanske skulle gå till gymmet? höhö

im watching you


ön



Nu har ja precis vart iväg på gymmet med Emma. Körde maskiner idag och ja kom på att ja saknat de, känna att man använder musklerna. Tog de rätt lungt, men ja tror ändå de blir träningsvärk imorn för de va ju inte igår man använde sig av armmusklerna tillexempel.

minusgrader i september

Morsning! Strålande sol och frost på taket. Jag ska klä mig varmt, packa ner mina skolböcker och bege mig mot badhusparken för att plugga och njuta av solen :)

Hejhopp

bitch


mindmaps, good shit


Nu ger jag mig med studerandet för idag. Har givetvis gjort mina fina tankekartor som alltid!

Cyklade upp till skidstadion förut för o springa. Tänkte ta 5an, finns massa olika så jag tog iallafall 5B men vipps efter 10 min så va ja tillbaks där ja startade, va är problemet?! Är ja helt förståndshandikappad som inte kan följa markeringarna eller är de rätt rörigt där uppe? När ja kom tillbaks orkade ja ändå inge mer så ja åkte hem igen haha.. 0% inspiration/motivation.. Tog iallafall en varm dusch och lagade lite pannkakor. Nu ska jag bara vänta på att Lite sällskap ska börja och ta slut, sen ska ja sova! Hej

falukorv och stuvade idealmakaroner

Puh. De har att gått bra med plugget idag, sakta men säkert går de. Organisation & ledarskapstenta alltså, inga konstigheter egentligen. Känner mig lite väl kaxig så nu hoppas jag verkligen att de kommer gå bra på torsdag.. Handlar om dom där klassikerna Fayol, Mayo, Weber och Taylor som har utvecklat organisationsteorier, lite organisationsmodeller, lite intressentmodeller, lite affärsidé och sen har ja inte kommit längre. Ska plugga järnet (järnet uttryckt från min synvinkel då) imorn och på onsdag också så de blir nog fint de här!

Nu ska ja knata ut i finvädret. Kan inte bestämma mig för om ja ska ta en promenad o sen gå till gymmet eller om ja ska springa ute o slippa gå till gymmet? Tror de blir alt 2 faktiskt. Så att ni vet. Ska bli fint väder imorn med så då kan ja gå ut o gå o ta lite kort kanske.


plugg

Morsning korsning!

Filmen igår va så grymt bra!! En riktigt rolig feelgoodfilm, se den.

Nu är det 100% plugg som gäller! Typiskt att de är skitfint väder ute, får sån panik på o va inne när solen sipprar in genom fönstrena..

s l u t

Hola. Ja känner en tjej som är ruskigt sliten just nu. De är inte bara att säga åt ungarna va dom ska göra, man ska jaga dom, förklara allt 10 gånger, trösta dom och så vidare och så vidare.. Var ute hela dagen och friidrottade och de gick faktiskt förvånansvärt bra, de är nu tröttheten och hungern kommer ikapp.

Ikväll ser de ut som att de blir bio med brudarna, den dära I rymden finns inga känslor. Har egentligen ingen lust att slänga ut 100kr på en biofilm, men va tusan, de blir trevligt o ja vill verkligen se den :)


söndag med sol

Morsning! Valet igår blev att gå till Anne och att gå på Olles. Inget ja ångrar trots slitenheten i detta nu för de va riktigt kul! Dansade inte nå värst mycket utan satt mest o knöt nya bekantskaper för på de där dansgolvet är de ju för varmt för att ens sticka in ansiktet. Men nu är de en annan dag o ja längtar redan till att den ska va slut, hejhopp

15.00

God eftermidda mina vänner! Råkade precis ta en liten eftermiddagslur, skönt vare. Men de är himla kallt här inne, vill inte ens prata om hur kallt de är ute.. Hade tydligen snöat i Åre igår, kul för de som är ute o vandrar o sov i tält inatt :p

Just nu sitter ja o funderar på va ja ska göra med dagen, kvällen & natten. Anne har födelsedagsfest och frågan är om ja ska gå eller inte, är helt ärligt inge sugen och 5 timmar med kidzen imorn kommer nog bli jobbigt redan om ja är utvilad. Kanske svänger förbi en stund iallafall. De är inte nådigt tuffa beslut de här handlar om.. Nu ska ja iallafall plugga litte!


lördag

Jaha där fick man för att man skröt om att man va frisk.. Nu sitter jag här och nyser och har åter ont i halsen, VA ÄR DE HÄR?!

Nu ska jag iallafall strax bege mig upp mot skolan och jobba! Ska bli spännande att se hur duktiga 4åringarna är på friidrot. Ciao

frisk=träning

Jaha då var fredagen snart slut och ja hann med mer än ja räknat med. Köpte mig äntligen ett gymkort på gym24 och hann med ett nätt motionspass. Va inte asgrymt gym och ja höll på att svettas ihjäl efter 5 min men de va väl ok. Springer väl förhoppningsvis dit en runda imorn med efter jobbet. Ska bli kul o träffa dom små barnen igen och ja har även fått 5 timamrs jobb på söndag :D



Kungarna av Tylösand behöver jag ju inte ens skriva om, herregud!!! Klart som fan att ungarna nu för tiden beter sig illa när dom kollar på sån där SKIT. Hej Gunbritt 77, men seriöst? Man blir ju inte direkt sugen på att festa efter att ha kollat..

gött mos

F R I, för en liten stund, har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv som jag gjorde på opponeringen idag. Förlåt min grupp, men för i helvete.. Va nära på o resa mig upp o bara skrika o fråga va fan ingen säger nånting för. Känner fortfarande massa aggro inom mig, men försöker glömma de där nu.

De blev en trevlig kväll på Oscars igår. God mat och god dricka i mycket gott sällskap. Fick ett klokt råd av en mycket god vän och följde hennes råd och nu är jag lycklig. För en stund iallafall.

Idag blir de förhoppningsvis fika med massa fina tjejer, sen ska jag nog masa mig iväg o handla, laga nån god middag och bunkra upp med godis framför Kungarna av Tylösand. Har missat den serien och fast man bara skäms av att se såndär skit så måste ja kolla.


svårt

Ne nu känndes de inget bra längre, jag blev nervös och fick ont i magen. Till och med bekymmersrynkan kom fram i pannan.

min promenad

De blev som vanligt när ja är ute o går en längre promenad än som va meningen hehe.. Va ute i mer än 2 och en halv timma och får väl erkänna att jag inte helt o hållet visste vart jag var på väg hela tiden. Råkade tappa telefonen på vägen också så ja fick gå tillbaks, men sån tur va så hittade jag den inte alls så långt bort. Fick inga direkt bra bilder.. Måste se till att lära mig mer om min lille vän. Men jag såg 2 ekorrar och ett rådjur på min färd iallafall.




09.38

gooooomorron gomorron! Har precis avnjutit en frukost och funderar på om jag ska stanna inne och plugga eller om jag ska göra som jag tänkte när jag låg i sängen, gå ut på en långpromenad uppför Frösöbacken. Ska iallafall slänga i en tvättmaskin så får vi väl se vart benen bär! Trist att vädret inte är så kul, ja tänkte ja skulle ta med kameran ju..

Igårkväll gjorde ja ingenting, kollade på Gladiator, men de räknas som att göra ingenting om man kollar själv. Klarar inte av såna där tråkiga kvällar, får panik! Ikväll får jag hitta på nåt häftigt för att inte gå under. Hej hopp

ut i de fria

Vandring i Åre/sylarna i helgen med några sköna nollor, hur grymt vore de inte?! Vill så gärna, men då kom ja ju på att jag har ju numera ett jobb! Skit... Hade vart så underbart o äntligen komma iväg, njuta, ta massa fina bilder och bara slappna av ute i de fria. Men inte iår heller då tydligen. Lite småbitter ja.. Men livet är inte slut än, ja måste lära mig att ta vara på dagarna som är istället.

Sitter o kikar på Gladiator och dricker te. Har sett den filmen ungefär 2000 gånger innan men de är ju så bra!


opps

Jag är nog rätt så fnissigt lycklig nu ändå. Samtigt otroligt förvirrad.
 


Dagen började med en tennismatch. Vill helst inte tala om de, för jag spelade skit. Snacka om ojämnaste tennisproffset.. Direkt vidare till skolan efter en dusch där vi gick igenom pmet vi ska opponera på fredag. Så nu kan man ta helledigt tills kl 10 på fredag. What to do??

Va iallafall riktigt mysigt att fika med brudarna igår. Ska allt vara gladare än va jag ibland verkar för dom godingarna. :)

Nu ska ja kolla ett fräscht avsnitt av One tree hill! Chip

prommis

burr. Kom precis ut ur en varm, lång, skön dusch men är fortfarande kall efter promenaden jag va ute på innan. Cyklade upp till skidstadion och motionsspåren där, de va blött blött blött blött! Tänkte gå milen men de fick bli 5km för mina fötter vart alldeles genomblöta och de va ingen kul tur alls.. Var en tennismatch planerad nu egentligen, men jag valde att ställa in för ja är inte i form alls för att vinna. Går och födelsedagsfikar med tjejerna istället. Hej då

tihi

Idag är de tisdag och idag har jag ett tomt schema. För tomt. De liksom ekar här.. Ska väl bege mig ut på en prommenad. Häftigare än då blir de väl inte. Hej

...


Kul dag..

ensam

PMet blev klart mer smärtsamt än ja fruktat så nu är de bara oponeringen på fredag o sen kan man fokusera på tentan. Känns skönt.

Just nu är jag dock väldigt uttråkad.. Såg att de är basket med ÖSIS kl 20. Egentligen är jag verkligen inte helt bra i halsen, men ja står inte ut en dag till utan att få träna! Visserligen verkar de inte va nån som vill följa med mig, och ja vill faktiskt inte själv, så modig är ja inte. Inte första gången.. Men ja får la se. Ensam känner ja mig iallafall, bara att ha nån sittandes brevid sig o greja med sin dator medans ja grejar med min är tomt..

slut på de roliga


i wanna go crazy

Jahopp, då va man helt ensam då.. Elinor stack hem i några veckor och nu har ja precis vart och vinkat Emma hejdå... Hon hade gärna kunnat få stanna några veckor till.. Men de har varit otroligt jäkla kul att hon kom hit, min bff.

Nu är klockan alldeles för lite men ja ska sätta igång med PMarbete som jag skjutit upp i helgen. Måste sätta ihop hela vårt arbete tills kl 12 när gruppen ska samlas på skolan. Bitter dag.

from my flat


relalalaxa

Tjenare! Efftermiddagen har ja o Emma spenderat på Storsjöbadets relaxavdelning, huuur härligt som helst. Ångbastu, någon bastu som doftade gott, bubbelbad inne och ute. Åkte även lite rutschbanor, kul. Förmiddagen sov vi bort och nu är min kropp så avslappnad att ja skulle kunna somna igen.


Har precis käkat kyckling i tortillabröd, en god gammal klassiker. Mätt är ja.

Igår kom de lite folk hit och vi drack o hade trevligt. Gick till Olearys, fick stå i rätt lång kö, men när Niklas är med o underhåller görde inte så mycket haha.. Där inne vare maassa folk o de va varmt, men de va kul ändå :) Somnade på tok för sent och de fick vi sota för idag. Imorn åker Emma hem :( va ska ja nu se fram emot?

lördag



Jamas!

fredagsmys



Jag och Emma har precis tagit en lite promenad i lilla Östersund. Gick förbi Plaza och de va mina termobrallor jag hade hängt in igår haha.. Gick ävene förbi Ica och köpte lite glass att fredagsmysa med. Ha en fin fredag mina vänner!

Onlinepizza

Hej friends! Onlinepizza på gång till vårt lilla bo. Ska bli grymt. Förtjänar de. Typ..

Vilken afterski de blev igår! Dom hade fixat asfint dom små nollorna!! Och nog blev folk fulla alltid.. haha.. De togs en del bilder men kameran är kvar i lokalen så dom kommer upp senare. Måste även gå o hämta min jacka på Plaza kom ja på nu.. Suck..

När pizzan är här och vi ätit upp måste ja till skolan o skriva PM..... B L Ä

gerd diskar

Hola! Just i detta nu står Gerd och diskar, jag ligger på golvet med datorn o Elinor ligger i min säng med hennes dator. haha.. Kan ju tillägga att jag faktiskt diskat halva disken redan...

Har precis avklarat ett seminarium och de känns skönt att ha de överstökat fast jag inte sa nåt.

Nu är det bara att ladda upp inför kvällen. Afterski-tema i ABC. Nollorna ska ge igen på oss faddrar. Alla verkar va lite överdrivet oroliga, men de ska nog inte bli så illa. Hoppas ja. Hare

fritid

Har varit på en av de mest meningslösa föreläsningarna under hela min universitetstid. Ägnade 40 minuter åt att diskutera formell, informell och reella ledare. Vare någon som inte redan visste va de var?! 

Jag och Maria stannade iallafall en stund och skrev lite till PM:et som vi ska göra, men vi ska ses på riktigt på fredag och då jäklar. Vill bara att de ska bli tisdag så vi får lämna in skiten. Sen har vi bara oponering nästa fredag sen är vi lediga tills tentan den 30 sept haha.. Helt sjukt mycket fritid.. Men då har man tid o plugga iallafall. 

Vad ja ska hitta på nu vet ja inte riktigt.. Ska följa med Elinor o rösta borta på Lillänge iallafall. Vänta på att klockan ska bli 20.39.


behöver inte säga mer.

morsning. Idag kommer världens bästa Emma hit!!!!!!

i valet o kvalet

Nu är jag 100% säker på vad jag ska rösta på i valet på söndag. Men ja kom precis på va kul de skulle vara om de inte blev varken Sahlin eller Freddan som blir stadsminister, tänk om helt plötsligt alla skulle rösta på Folkpartiet! Oså är helt plötsligt Jan Björklund statsminister. Häftig grej.


fail

Jag hatar grupparbeten.


extra

Ja hade gärna sovit ett par timmar till  idag.. Men vår lärare bestämde sig för att slänga in en extra föreläsning idag och det känns bäst att gå på den! De underlättar ju bara sen när man ska tentaplugga :)

Vaknade ännu en dag med jätteont i halsen o ja är måttligt trött på de nu.. Vill kunna känna mig pigg! Annars så blir de förhoppningsvis, om resten av min grupp insisterar, en heldag på skolan så vi kommer igång med de PM vi ska skriva tills på tisdag. Vad som helst inom organisation. ÖÖHH. Men de blir nog bra de där, ja är så dålig på o samarbeta vissa gånger bara..


bröd



Nu har jag bakat lite bröd så nu osar de gott här inne! Dubbel sats småfranska och 2 stycken scones. Så underbart gott!

Om en halvtimma ska ja befinna mig på skolan, dags att träffa Sportsacadamy-gänget igen för en sista gång innan de drar igång på lördag.

cosy


helvete

Skulle kunna döda nu. En av de sämsta dagarna i mitt liv, orkar bara inte med.

Hemsk natt, trodde ja skulle hosta ihjäl mig. Hemskt att kliva upp imorse när alarmet drog igång. Hemskt på föreläsningen när man ville döda och man inte visste om man va vaken eller sov. Hemskt att känna sig sjukare än dagen innan. Ja orkar inte.

Får alltid städryck när ja är på dåligt humör. Galet massa skolarbete nu för jag vill få allt undanstökat så ja slipper hållas med de när Emma är här.

De va iallafall en jättefin middag nollorna fixat igår, blev lite rörd både av de och deras fina tal till oss. Vi har gjort ett utmärkt jobb för att få dem att trivas och jag är stollt.

im the queen of tennis

denna vecka börjar lida mot sitt slut och allvaret kom o knacka på förut.. De betyder att jag måste läsa Organisationers vardag och välja ut två diskussionsfrågor innan klockan 8.15 imorn. De jobbiga är att ja lyckas slumra till så fort ja börjar läsa..

Idag kom även dagen då jag absolut skulle ha spöat skiten ur Johan på tennis, för ja va riktigt grym!! Men på nåt jäkla vänster lyckades han, enbart med tur vinna ändå. Seriöst, ja spelade som en gudinna. Men de va väl kul ändå.. Man får passa på o spela ute när de går!

Inatt/kväll har nollorna förhoppningsvis anordnat midnattsmiddag åt oss i Badhusparken, mysigt men kallt! Förra året gjorde vi kex o ost till förrätt, korv me brö till huvudrätt och kladdkaka till efterrätt! Får se om de lyckas lika bra.


söndag

Utmärkt val av mig att stanna hemma igår, känns otroligt skönt att vara utvilad och må bra! Fast vidare utvilad känner jag mig ioförsig inte ändå.. Men idag måste jag faktiskt få lite gjort, tillexempel tvätta 6 tvättar.. Så de är bara att sätta fart! Hejhopp


prioritera

Utsliten kvinna på soffa framför Smala Sussie. Tur jag inte köpt sittnigsbiljett tills idag för ja är både astrött och fortfarande krasslig, så nu är det dags att vila ut och bli kry!

Och med tanke på hur lyckad gårdagens sittning blev så tror ja knappast dagens kommer bli bättre :) Hade galet kul igår och idag har det varit flottace och bakispizza. Gick inte lika bra för TUR iår som förra året då vi kom 3a, men de kom iallafall imål vilket inte alla gjorde.

Resten av kvällen blir de nog fortsatt soffläge framför en film. Hej


blacknwhite


sittning

tjabba tjena. Fredagen är kommen, fasen va snabbt denna vecka har gått! Om mindre än en vecka kommer världens bästa Emma o hälsar på!!!!

Ikväll äre sittning på Marité, förra året vare askul o ja tvivlar inte på att de kommer bli minst lika kul iår. Nu ska ja slå på ashög musik och sen duscha o göra mig riktigt fin utan o behöva stressa! Hej hopp


yeah

Konsten att bjuda på sig själv.

of to japan



Blev en sjukt kul spontankväll igår! Hade ABClokalen och efter ett tag va de att bra livat där inne. Vidare till Olearys där vi mest satt o hängde lite, trevligt o göra de ibland. Sen lite dans och sen hem. Lite bjärvjakt på vägen hem ännu en gång och min hals orkade liksom inte ens med o skratta och idag mår den allt annat än bra. Funderar på hur de ska gå på seminariumet sen..

Nu ska ja bara hoppa in i duschen, sen ska ja o Elinor gå o käka Japansk buffé! Fick en snillerblixt att ja måste ha de o de ska bli så gött. Ciao

onsdag

Nu har ja o Elinor vart ute o gått i ca 2 timmar. Hämtade ut mitt körkort på vägen, gööött.

Nu får de nog bli en liten lur innan jag sticker iväg på brännbollsturnering som de tydligen är på skolan idag. Sen verkar de nästan vankas lite fest, har inte bestämt mig än, men de låter ju trevligt. Är ändå klar med affärsidéen o sånt så varför inte..

pro memoria

Tja! En trött Malin updaterar nu direkt från den obäddade bäddsoffan. Va i skolan 8-10 och lärde oss efter 1 helt år hur man skriver ett PM på korrekt vis. Kan vara bra, för snart är de dags att skriva ett PM mina vänner.

Känner mig fortfarande hängig, men försöker ignorera de. Är hungrig. Är alltid hungrig känns de som! Fy. Men istället för att laga mat redan ska jag finslipa min affärsidé som vi har seminarium på imorn. Önska mig lycka till.


lite sjuk

Usch, ja har sovit skitdåligt, knappt nåt alls inatt. Hade så fruktansvärt ont i halsen och svettades som en gris. Mår inge värst nu heller, ska ta en liten lur. Har vart ute o fotat och pluggat i Badhusparken och på Frösön. Underbart väder och vill bara vara ute, men min kropp orkade inte mer.. Gonatt
 

lite sällskap

Snart kommer min sambo! Ska bli skitskönt o ena sidan men om ett par veckor nog lite jobbigt. Hon ska få va psykolog och lärare åt mig iallafall, hon är ekonomiproffs o de kan va bra o ha till mina kommande kurser. 

Annars kan jag väl bekänna mina synder och tala om att jag gick och köpte lite godis o mös ner i soffan innan istället för att hänga i ABClokalen på lite afterbrännbollshäng. Ja och Josefine ska ut o springa vid 9 imornbitti så ja tänkte att jag fick. Nu kollar ja på Lite sällskap och får absolut lov att rekomendera de!


photosession



Gick ner till badhusparken o tog lite foton innan föreläsningen. Så himla härligt väder! Innan ja hann ut var de som värsta dimman över vattnet, men de gäller att fånga de exakta kodakmonentet och ja va inte snabb nog.

open your eyes

Jädrar va ja har sovit nu! Har nog sovit lite väl länge för ja är fortfarande jättetrött hehe..

Föreläsning kl 13 - 15 idag. Borde röja undan lite här hemma innan dess för ikväll tror ja Elinor kommer tillbaks igen. Men de är ju inte så att nollningen är slut nu, tro inte de utan de är en vecka kvar. Men jag ska iallafall inte vara lika delaktig denna vecka, utan bara till helgen när de är sittning både på fredag och på lördag. Ikväll är de brännboll om ja inte minns helt fel.


Verkligheten börjar komma ikapp. Jag får ont i magen av att tänka på de. Först brydde jag mig märkligt nog inte, men nu känns de så väldigt tomt...

söva

Åh, min hals gör så ont.. Tror ja ska gå o lägga mig snart fast jag typ halvsovit mig genom hela dagen. Häftigare än så här blev de liksom inte.

Imorn äre dags att ta tag i livet litegrand igen.

hej

en vecka avklarad

Igår vare lilafest på Frösön. När vi kom dit trodde jag aldrig de skulle gå o dra igång den där festen, men de gjorde de att tillslut o kul var de! Har haft så sanslöst rolig vecka så man vill liksom aldrig de ska ta slut.

Vid 11 stack vi till Olearys och där va de också sjuukt kul. Men bäst på hela kvällen var nog ändå när vi va påväg till diverse efterfester när Niklas snacka Norrländska som jag lite yrt skrev om när ja kom hem igår. Trodde ja skulle kvävas av skratt och ja måste låtit som nån snuskig häxa med min hesa röst..

Idag ska ja inte göra nåååånting. Inte ett skit. Gött.


lillbjärven

har vart på jakt efter lillbjären hela natten ja, Niclas o Andreá. HAHAHAHA, ja dör. Niclas försöker sig på norrländska hela tiden och de är så jävla klockrent, har smittat av sig helt otroligt. Åter igen Galet kul kväll! Men imorn är de paus i de här, så skönt! Min hesa röst kan få vila, mina kropp får vila, ååh så skönt de ska bli!!! Gonatt mina älskade

photograf


its hot in here

De är sol i Östersund idag! Strålande sol. Helt otroligt. Ja som tänkt ligga inne hela dan o bara vila ut o inte tänka på nåt. Nu får ja istället panik för att ja inte är där ute än. Mår inge värst, men man vet aldrig när solen tittar fram igen.

Gårdagen då, ja har sagt de förut o ja säger de igen, våra nollor är så jävla grymma! Vilka turistoutfitar dom rotat fram, som taget ur sällskapsresan. brända näsor med en klick solkräm på, kartan, kameran runt halsen, badtofflorna osv osv. Kom även på den bästa TUR-ramsan, I said TUR, it's hot in here! There must be some TURar in the atmosphere. Aa, en för min del svårstartad men mycket kul kväll iallafall!

Bilder kommer sen, nu ska ja trotsa all min seghet och ge mig ut på en cykeltur för o ta lite fina bilder kanske :)

tur

Okej, nu kör vi igen. Ska mötas upp kl 7 och gå till Fredrik där det är turistutklädnad för nollorna som gäller, vi faddrar skulle va flygvädinnor men de blev visst inget.. Sen är det väl Olearys som gäller för hela slanten!


nolleslag

Uh, idag ville ja ine vakna. Kl 1 är de "Nolleslaget" uppe på skolan så då får man väl gå dit o heja på. Massa kul bilder från gårdagen, och om ni reagerar på att jag faktiskt hade kameran med mig in på Plaza kan jag lugna er med o tala om att de bara va en liten stund och att vakade den med livet.


Dom är så galet sköna nollorna, nästan så att man vill byta klass!

k u l

alltså. de här med o va fadder är allt hårdare än o va nolla. Punkt för idag innan jag hinner skriva massa skit. K U L kväll!! minus att ja råka losta mina nycklar för en sväng.. Men de va nog bara bra så inte hela klassen kom hit o kalasa igen.

Har nig en massa fina bilder på kameran, men de får ni se imorn, tihi, gonatt!

kurslitteratur, bra o ha

Är lite glad nu, fick precis svar på ett mail angående en bok från blocket och hon fråga även om ja vill köpa den andra boken vi ska ha i vår kurs så nu har ja båda på g till en betydligt billigare peng och hon bor här i stan så ja slipper fraktkrångel :D



Sålde även 2 av mina gamla böcker till en nolla idag. Jiha..

Men nu måste ja börja tänka på hur jag ska se ut ikväll.. Ska ha temafester i olika lägenheter på campusvägen, ska bli skitkul! Våran grupp ska va clowner. En grupp ska va djur, en indianer och den sista är visst hemlig. Sen blire soppa o Plaza antar ja, kul shit. Har faktiskt vart duktig o pluggat lite på skolan o handlat o sånt idag så ja behöver inte ha panik över att man faktiskt har ett liv också.

Men så imorn kommer antagligen bilder på massa underliga utklädnader, så nu har ni nåt o se fram emot! Ciao

på egna ben

Gokväll bloggen. Kom precis innanför dörren. Fick ta hand om våra svinfulla små nollor. Hahaha, fick så gott som bära en hela vägen till dit vi skulle, medans den ena och den andra stod o spydde på gatan, en låg på toaletten i framstupa sidoläge och en fick åka till sjukan. Ja vi uppnådde vårt mål, med vissa iallafall, annars bet de rätt dåligt på dom. Kul att se iallafall, ge igen från förra året.

Kallt som satan är de ju ute iallafall kan ja ju säga, shiiiit.

Nu halvligger ja i soffan och lyssnar på Westlife. haha.. Ska gå o lägga mig strax, ska bli sköönt. Föreläsning kl 8 imorn igen. Måste skaffa boken..

Måste föresten visa vad jag fann en på mitt vardagsrumsbord imorse och en i min frys. Hahaha



Du ska inte få förstöra för mig, jag kan gå på egna ben, ja skiter i dig.

du är dum i huvudet.

De är så ofta jag undrar hur faaan folk tänker när de gör vissa saker. Fan fan fan. Hur kan man låtas hjärntvättas så?

Min väska med plånbok i blev antagligen snodd här hemma igår också. Känns kul... De är tacken minsann. Varför kan inte hela livet bara vara en enda fest. Hade vart kul.



Ikväll är det dags för den TURs traditionella vinlekar. Ska bli sjukt kul att se dom, 30 liter vin har inhandlats ;)

har ni fest elleh?

hahaha, iiinsane. Allt ja har o säga om gårdagen! Ja visar bilder o kanske skriver mer sen, men bilderna talar nog för sig, min lilla lägenhet blev invarderad!

RSS 2.0