Klantarsle..

Nu blev livet jobbigt helt plötsligt, VAR FAN ÄR MINA NYCKLAR?! Blir så trött på mig själv.. Plånboken hade jag visst också tappat men den hade sån tur var Louise i sin bil. Jag vill verkligen verkligen inte till skolan imorn.. Ja orkar verkligen inte mera!

Springa borde ja göra nu också.. Har bara tränat en gång den här veckan men har däremot käkat som en åsna.. Och nu ska ja gå o käka ännumera, min favoritmat makrill och potatiskroketter. Tjo!

/Maggan

Söndag

God morgon! Nu dunkas de julmusik i våran lilla lägenhet o de är så mysigt så =) Vaknade av att mamma började spela så jag klev upp rätt så tidigt trots att jag är trött som en gnu..

Idag är det söndag och jag skulle väl behöva jobba med vår affärsplan egentligen för den ska in imorn... Men de är även en match som jag nog ska kolla på sen, men nu är det så att jag inte har några nyckar till min cykel så jag kommer antagligen att behöva gå. Och vart är då mina nycklar tänker ni, mm de undrar jag med för inatt när jag kom hem märkte jag att jag inte hade några nycklar med mig hem. De suger så bajsmycket röv så de är inte sant, ja hoppas verkligen att de kommer till rätta för jag orkar inte med sånt där med saker som är borta, är ju rätt van vid de här laget.. Tackar gud för att de inte var kameran iallafall!

Var flitig med kameran igår också för en gångs skull, till en början av kvällen iallafall :D Så här kommer lite bilder!


Kom till Amanda vid 7, där Louise, Elinor och Kristin även var =)


Tog ett glas men åkte ganska snabbt vidare mot Norrgården.


Vi var de första gästerna, men inte satt vi o hängde läpp över de särskillt länge :P



Efter ett tag kom de en hel del folk o de blev dans såklart


 Men som vanligt när det är lördag i Kristinehamn så går varenda jävel till Statt, så allt varade väl inte så länge så då fick man roa sig på egen hand. :P Ja jag tackar iallafall mina vänner för en trevlig kväll, där vissa saker kanske borde vart ogjorda, men de är ju lite sent nu..

/Maggan



Thai bai

Idag är det bara en ynka månad kvar, o man kan ju nästan säga att jag firade de genom att käka på Thai med Mattias förut :P Käkade buffé o de smakade bra, men efteråt var jag nära på att kräkas för man blir ju inte dåligt mätt direkt.. Nu under resten av eftermiddagen har ja flängt o fart åt alla håll! Var på stan och sen klippte ja mig o sen åkte ja upp till farmor, va ju inte så mkt men de tog en jäkla tid hos frissan.. Men nu är de fräsht igen, måste bara börja använda hårinpackningen regelbundet..

Nu ska ja snart traska ut med min lille hund, kanske ta nåt o käka o sen ska jag, Louise och Emma o kolla på Linnéas innebandmatch. Och imorn blire upp o jobba./Maggan

Karlskoga

Har inte orkat logga in på blogg.se idag eftersom vårt mobila bredband är svinsegt eftersom Telia saktat ner de denna månaden.. Men nu är jag här och under dagen har de skett både de ena o de andra. Först efter skolan så åkte jag och Emma ner till stan, sedan vidare till Netto, haha de är komiskt vad snåla vi är och hur snåla resten av Kristinehamn är, för de kan banne mig inte vart en enda person som inte va där idag, galet mycket folk! Var väl en helt okej affär iallafall är min slutsats. Direkt när ja kom hem satte jag mig i förarsätet på bilen och åkte med pappa till Karlskoga. Gjorde staden och jag måste säga att de va inte mycket mer än våran stad, förutom ett litet ihoptryckt HM. Men jag hittade iallafall en myspys tröja som fick följa med hem =)

Körningen gick för övrigt bra och när ja kom hem var de dags för träning, men ja passade på att stå över eftersom jag har träningsverk sen i tisdags och istället "iaktog" jag min tränare eftersom vi har en uppgift i ped led som går ut på de. De var rätt soft, men långtråkigt..

Nu ska jag ta o glutta på den nya Freeradicals filmen som damp ner i brevinkastet tillsamans med ett nytt o fräscht nummer av åka skidor här om dan. Tjo/Maggan


at school

God dag. Har information och layout idag, skolan känns värdelös! Gör ingenting, skulle kunna göa massor men föredrar att göra det hemma av någon konstig anledning..

Slutar snart och då blir de nog premiär för den nyöppnade affären ca 100 meter från min hus, Netto ;) Och ikväll blir de träning tror jag om jag inte hinner ångra mig. Och snart är det även helg, inte för att de ska bli nåt särskillt eftersom jag jobbar på lördag och så ska ju alla till Statt på kvällen så jag blir väl hemmasittande om jag inte får för mig att gå till Norrgården. Jepp jepp, men imorn är det bara en månad kvar tills jag fyller 18! De är fan ingenting!/Maggan

...






Trött på att vara ensam..

I want to go to Palma

Denna dag gick i gårdagens spår. Först skolan sedan Paus med Emma och Anna. Hade bara en lektion i skolan, matte och ja fattade väl på ett ungefär lika mycket som vanligt, alltså ingenting..

Nu är det såklart Charterfeber som gäller, och jag säger som jag brukar, Dessa människor är verkligen speciella! Nu har de kommit ett gäng pensionärer till Mallorca också, kan bli intressant. Var kul att se saker man känner igen också, Hilde besökte nån katedral eller vare heter i Palma som vi såg när vi va där :D Palma är ett ställe jag verkligen skulle kunna tänka mig att bo på, eller iallafall semestra på :)




Eftermiddagen har inte vart något bra alls för min del, har mest legat i sängen med världens huvudverk =( Har blivit lite bättre nu efter lite tabletter, men fy vad jobbigt de är att ha ont någonstans!

/Maggan

paus

Halloj
Nu är jag hemma igen. Var först ute o gick med Annas hund efter skolan och sedan gick jag, Emma och Anna till kaffe Paus och käkade. Blev en nachotallrik för min del, de går alltid ner.

Skoldagen annars då var väl inte så ansträngande, våran information och layout lärare är den skummaste personen i världen haha. De va nån som skrev om smekmånad på ishotellet i Kiruna, då kläcker hon: De borde ju bli kallt om snoppen! Ja hon är allt speciell...

Nu måste jag ut i kylan igen med min lilla hund. Blä.. Och ikväll blir det iallafall träning eftersom de inte blev nåt igår./Maggan

pulka

Det blev inget Karlskoga för mig idag.. Åkte ner med pappa till Brogårn där vi samlas, väntade på att alla skulle komma men alla som skulle med skulle plötsligt inte med och jag tyckte de va onödigt att åka en bil med bara mig i så vi åkte hem igen. Var väl inte supertaggad för att träna basket, men när man hade åkt dit o packat väskan o allt kändes det lite besvärligt och jag blev rastlös.

Men efter ett tag ringde Elinor och jag gick och mötte henne och Amanda på en äng alldeles här i närheten och där åkte vi pulka efter Amandas fyrhjuling, svinkul! Speciellt när man satt baklänges på pulkan :P Sen gick vi till våran gamla klassiska lilla backe och åkte lite pulka, man tröttnar jämt lite snabbare än när man var liten, men några åk får jag väl erkänna att de va kul ;)

Jag och Amanda har även smidigt planer på att, iår igen, bli grymmast i parken i vinter ;) Får se hur de går

K2-ligan i Säfsen förra året


Nu ska jag nog sitta här ett tag till, sen ska jag gå o lägga mig =)

/Maggan

Tråkmåndag..

Hemma igen efter en jobbig måndag.. Skulle bara vilja vara hemma resten av kvällen och mysa, vill inte ut i kylan :( Men de tär ju träning sen så de funkar ju inte riktigt...

Behöver plugga matte också, men jag begriper ingenting av de vi börjat med.. Tog iallafall upp boken :D

/Maggan

skolan

Sitter i skolan o skriver på en psykologiuppgift som vi fick idag, vi får nya grejor heeela tiden. Men den här var ganska lindrig iallafall. Slutar om 10 minuter och sedan har jag Organisation och ledarskap... Jag vill hem./Maggan

Final på ems ;)

Har precis kollat på sista avsnittet av Ensam mamma söker, alla valde de killar som jag hoppats på ;D Och dom va så söta allihopa!! Man vill bara bli så där kär när man kollar på de, kommer sakna den serien...

top3.jpg

Nu är det väl läggdags snart och imorn innan första lektionen kl 9.20 måste jag till skolan och skriva ut o fixa lite med religionen.. Orkar nämligen inte tänka på de nu./Maggan

söndag

Hallå ja! Nu var det återigen söndag och helgen har känts ganska så lång faktiskt för en gångs skull! Gårdagen slutade ju då hemma hos Anna igen, med massor av chill o käk som vanligt :P It was nice.

Idag har jag pluggat i några minuter, kollat på film och kom ganska nyss hem från världens kallaste o längsta promenad. Har även hunnit med att äta nybakade lussekatter och duckit te =)

/Maggan


ger upp nu

Nu har jag bara 4 frågor kvar och där med ger jag upp. Bara att kamma hem ett ig till i samlingen, börjar bli lite jobbigt de här.. Mår illa av att jag läst o skrivit o suttit vid datorn hela förmiddagen nu också.. /Maggan

Religion

Min religionshemtenta går sakta och jävligt osäkert framåt. Jämför kristen och muslimsk Guds- och människosyn, fuck no, ja fattar ju ingenting! Är klar med en fråga nu iallafall, den lättaste av alla och till och med den var svår, bara 9 kvar. Jag älskar religion =)

/Maggan

De snöar igen :D


Snö och te-kväll

Hur trevligt är de inte när man drar upp persienerna och de är massor av snö ute?! Jag älskar de och vill verkligen att det ska ligga kvar, helt ända tills jul :P

Igår blev det inte mycket bloggande men direkt efter skolan var jag Emma, Louise, Linnea och As först på stan en kortis, sen följde jag med Emma hem. Vid 6 gick jag vi och köpte naturecandy och sedan käkade jag där och efter det fick vi skjuts ut till Anna där kvällen skulle spenderas. Blev efter många ganska bra förslag te-kväll. Kvällens roligaste var när Anna var inne i stora huset då vi möblerade om i hennes lilla partystuga och satte blomman Larry på toaletten och satte upptagetskylt på dörren hahah... Lille Larry.. Annars då så drack jag faktiskt 3 koppar te, mer än vad gjort i hela mitt liv typ eftersom jag egentligen inte är så förtjust i te, men jag tror ja börjar gilla de :D Fanns en del smaker att välja på med, jordbubb, hallon, mint, vanilj, grönt, grönt med hallon, persika o grädde, citron och ett från sri lanka :P


Va riktigt längesen vi gjorde nåt vi fyra nu och de va så himla roligt, precis som förr i tiden(för ett år sedan..) när vi alltid var i Annas myshus och bara chillade, sånt där chill som bara vi klarar av ;)

/Maggan

nagelack på golvet..

Big misstake av mig att måla naglarna nu, ja har massor kvar att göra men de enda ja kan göra är att vänta på att de ska torka.. Till råga på allt så vällte jag ut nagelacket så de blev alldeles lila på hela golvet =) Paniken var ett faktum.. Börjar skolan om 20 minuter, men då har vi bara klassråd, senär de ped led o sen slutar jag för veckan./Maggan

happy

Go kväll mina kära läsare
Jag är på bra humör nu, typiskt nu när jag bara ska gå o lägga mig alldeles snart bara.. :P Men hela den här dagen har faktiskt varit en bra dag, träningen var till och med kul! Helt otroligt. Och det var till och med roligt att skriva den så kallad läsloggen som ja skrev alldeles nyss för ja kom på så massa bra saker att skriva! Bara att hoppas på att morgondagen blir denna lik :D Tvivlar dock lite på de då jag måste ta tag i min religionshemtenta som ja knappt påbörjat och som är fucked up svår! Bläsh. Men jag har skjutit undan tanken på den så ja har iallafall sluppit att tänka på den ;) höh


Nyår

Det är Nyår i the hills och satan vad ja kom på att jag längtar till dess!


Kanske ska satsa på ett sånt här glitterpaket i år?


Fasst jag håller mig nog hellre till nåt i den här stilen :P

/Maggan

yogurthbitar

Nu har jag precis ägnat några minuter åt att pilla ut de goda yogurthbitarna i min musli och jag vill ha fler.. De är typ de godaste som finns, och eftersom man ändå inte känner någon som helst smak av dom i filen så kan man ju lika gärna käka upp dem för sig!

Annars så är jag på världens shoppinghumör!! Skulle kunna åka ner till stan bara för att köpa nåt totalt värdelöst, bara jag får köpa nåt nytt! Men de är så halt på vägarna så ja vill inte utmana ödet../Maggan

Religionbajs

Borde verkligen skriva på min religionshemtenta nu, har religion och de ska vara inne denna vecka men jag har verkligen inga åsikter om om religion och de är skitsvårt o få ihop nånting då, måste typ läsa hela bibeln för att förstå!

Ja mitt liv är hårt.. Har lunch jättelänge efter de här och sen är det information och layout som gäller. Tjoho./Maggan

charterfeber

Blev en löprunda istället och de gick riktigt bra, konstigt nog, jag som blir anfådd av att cykla till skolan.. :P Nu sitter ja bänkad framför charterfeber, reklam just nu då men gud så bra de är haha.. På bilden är de Svein som åkt till Magaluf med sin 81 åriga mamma, kan de bli bättre/Maggan

Charterkungen Svein Østvik (längst till vänster) har blivit rikskänd efter Charterfeber. Foto: TV3

körkort

Fick reda på idag att min högstadieklasskamrat Louise tagit körkort och man blir verkligen så glad för de som tar körkorts skull! Man hör om typ en i veckan nu nästan och de måste vara så underbart skönt att bli av med allt som har med körlektion och teoriplugg att göra, inte för att jag har börjat ordentligt ännu, men ja fruktar.. Den dagen då jag tar körkort ska jag ställa till med ett dunderkalas för att fira ;D

Men nu då så sitter jag bara här o softar o käkar mannagrynsgröt, va längesen ja åt den delikatessen nu! Blir väl den dagliga prommenaden snart, innan charterfeber kl 8. Men de börjar bli trist att gå själv.. Har haft samma musik nu i flera månader.. Blir tajt o hinna nu såg ja föresten, får bli en kortis. ciao

affärsplan

Har jämt vart hemma några minuter sen skolan fast jag slutade redan vid halv 2. Jag och Emma har nämligen pysslat med vår affärsplan som ska skickas in på fredag, kan väl bara säga att vi båda väl var en gnutta övertrötta och resultatet blev väl inte ett vinnande direkt ;) oj oj oj vårat företag alltså.. :P

Började skolan kl 1 idag, men jag gick dit innan och skrev på min ped led uppgift och nu i eftermiddag ska jag inte så mycket som tänka på skolan har ja bestämt ;D /Maggan

good


Har kollat på denna filmen hela kvällen o de va den bästa ja sett på länge!

Universitet

Kom precis in från min prommenad och de va skönt o komma ut lite efter att ha suttit inne hela dagen o segat.. Den får även ersätta dagens basketträning tror jag, inte för att jag har något bättre för mig egentligen men de är ju så fruktansvärt tråkigt, för det mesta iallafall. Vill börja träna på gym istället, inte för att bygga upp muskler i såna där muskelmaskiner utan för löpband och sånt. Får väl se hur de blir med den biten.

Välkommen till LiU.se


Nu har man börjat få kataloger från universitet och sånt också, idag Linköpings universitet och det verkade som en trevlig skola o en trevlig stad =)

/Maggan



 


Russin

Idag är en sån där dag då jag har kollat igenom kylskåpet och alla andra skåp där de kan finnas mat en miljon gånger... Har dock inte hittat nåt kul en enda gång. Fast nu sitter jag och käkar upp russinen som jag och Emma egentligen ska ha i våra kommande lådor, men ja tänkte att de blir väl gammla snart o de är ju bara att köpa nya ;)

Nu har den här lediga dagen snart gått åt också.. Jag är så skoltrött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Har iallafall bara en lektion imorn så de är väl inte så att man ska klaga ihjäl sig. Men nu ska jag nog ta mig en prommenad i den redan mörka kylan där ute../Maggan

reklam

Kul föresten när man har 21 olästa reklammail bara för att jag inte kollade mailen på en dag.. :p

/maggan

Studiedag

Var hemma i ca 20 minuter o åt igår så det hann inte bloggas något, men idag är det ledigt från skolan iallafall =) Tanken var att jag skulle jobba med min religionsuppgift om kristendommen och Islam hela dagen, men gissa om jag har med mig frågorna eller boken hem? Nej de har jag ju såklart inte så jag får väl planera om litegrand.. Har städat mitt rum nu på morgonen så nu är det faktiskt helt okej att vistas här inne. Har även pysslat lite med mina kort, satt in i album och sånt där, känner jag mig duktig eller vad!

Ja men gårdagen då, var i skolan till kvart i 4, jag säger det för femtielfte gången, jag HATAR måndagar.. Sen iallafall så mötte jag Mattias för vi hade bestämt för att ses en sväng innan min träning. Sen vid halv 7 då så åkte jag på träningen. Efter den åkte jag till Anna där Emma, Madde, Louise och Johannes va och väl där spelade vi tv-spel och åt godis :P De va trevligt, trots min sprängande huvudverk! Kom tillslut hem igen vid 1 och då somnade jag med en gång.


Kat De Luna - Whine Up (Tomer G Anthem Club Mix) Vj PERCY

/Maggan

vinst

Vinst för både herrarna och damerna blev det för er som nyfiket suttit o väntat på de. Blev bara Emma som tappert masade sig dit och kikade med mig, henne kan man lita på i ur och skur :P

Nu sitter ja o väntar på käk, sen vill jag kolla på Busungarna! Fick nåt megaryck om att ja vill se den för den är ju så bra. Måste även plugga lite men jag vill verkligen inte gå till skolan imorn.. =( Jag hatar måndagar av hela mitt hjärta, man borde vara ledig på måndagar med../Maggan

Basket

God morgon mina vänner. Hoppas alla sovit gott, de har jag men jag vaknade allt för tidigt, så går de när man har föräldrar som trallar upp innan klockan 8 och när man är så lättväckt som jag..

Om en timma ska jag åka iväg till hallen för att kolla på när Johannes lag spelar basketmatch, de ska bli roligt. Hoppas att de som sa att de ville med o kolla dyker upp bara =) Efter deras match iallafall har mitt kära lag match och de ska också bli jättekul att titta på, hoppas bara inte att jag tvingas sitta i sekritariat eller nåt såmt där dumt../Maggan

kvällen

Yes I am home! Känns på ett sätt väldigt skönt att komma hem i god tid så man slipper en trött segdag imorn, men å andra sidan är de ju lite tråkigt o veta om att de är nu alla som är ute har som roligast...

Ikväll då, började med att vi beslutade Maxim som resturangen vi skulle käka på. Jag tog nån pastarätt som var god de första 8 tuggorna typ, sen fick jag inte ner en bit till! Vilket var extremt synd då jag hade betalt 149kr för skiten... Bara jag som känner att man blir ruinerad när man ska ut o äta på kvällen? Med min inkomst äre väl inte så konstigt ioförsig.. Det var iallafall en trevlig middag och jag uppskattar verkligen mina vänners sällskap =)

Så länge de vill vara ens sällskap de vill säga... Efter att vi ätit klart försvann nämligen 5 av 8 åt lite andra håll och kvar stod jag, Linnea och Louise. Vi begav oss hem till Louise där vi satt och pratade hela kvällen vilket var minst sagt skönt! Hade nog kunnat sitta uppe hela natten om de inte vore så att Louise och Rikard skulle jobba imorn.

/Maggan

red

Blir röda naglar idagfuck yeah

JObbigt

Jag kan inte förstå hur jag ska överleva med att jobba minst 8 timmar vaje dag i framtiden, jag är alldeles död efter 6 timmar en dag varannan vecka ju! Sorjligt men sant. Hade den där jäkla våldtäktslåten på hjärnan hela dagen också, gick inte att få den ur hjärnan! Har inte varit så lycklig på länge som när klockan slog 2 förut :P Nu har jag käkat lite och snart ska jag duscha.

Du kan gärna få underhålla mig ikväll...


/Maggan

Myselipys

God afton i fredagsstugorna. Jag sitter nu här och har den där alldeles perfekta kvällen jag ville ha förut! Har inte satt på nån film ännu, men de kommer nog sen. Tog iallafall en prommenad med mamma och pappa förut, prommenaden gick förbi Nillas där jag köpte mig en liten godispåse. Sen gick vi hem och åt supermysig middag som verkligen smakade toppen!





Glada riksförbundet

Hoppas alla andra får en trevlig afton!/Maggan

balklänningsprov

Hej fredag du är varmt välkommen! Å andra sidan inte, för jag vill inte jobba imorn. Men men, dagen har iallafall varit bra, var i skolan till halv 1 sen gick jag, Emma, Louise och Linnea ner till stan och köpte presenter till Johannes och Mikael, hoppas de blir glada imorn =)

När jag kom hem från regnrusket åkte jag och mamma ner till stan igen, var balklänningsragg som gällde. Prövade 4 klänningar tror jag, ingen som jag blev alldeles förälskad i men de var ändå helt okej. Sedan åkte vi till Maxi för att handla, jag kunde verkligen inte komma på något jag ville äta ikväll men de blev tillslut rökt lax med potatiskroketter som fick följa med hem. Skum kombination tänker ni, men de är ju 2 goda saker så varför inte.

Nu skulle de vart perfekt med en sån där supermysig film och lite godis på de till kvällen, de vore min ultimata kväll!/Maggan


Ananas

Blev ingen träning iallafall, jag hade inga rena kläder... :P Istället trallade jag iväg till Maxi för att köpa ananas och för att inviga mössan utomhus, det var båda trevligt och gott. Nu ska jag hoppa in i duschen strax och sen ska jag sova.



Jag vill för övrigt flytta, jag vill så sjuuuukt gärna flytta, så fort jag varit hemma hos någon som bor själv så vill jag verkligen flytta! Nystarta med bara massa nytt nytt nytt!! Längtar till framtiden/Maggan

Karlstadstripp

Sådär ja nu var jag hemma igen. Bänkad framför How I met your mother. Trippen till Karlstad var kalas, hämtade upp Linda på universitetet sen åkte vi till Napoli och käkade, blev nachos för mig. Sedan skulle pappa och mamma åka och köpa fiskar och sånt, så då gick jag och Linda till stan. Jag köpte en mössa på Monki och julpapper på Claes olsson :P Sen gick vi hennes tvättstuga för hon skull boka tid och de hade världens coolaste bokningsgrej, som en liten skärm man tryckte på o såg om de va ledigt o allting! :P Sedan gick vi till Hagahallen och köpte naturgodis och mjölk och sist av allt gick vi upp till henne och hissen var trasig så vi fick gå alla 6 våningar upp och väl framme där kan jag lova att de inte är kallt heller! Japp, men nu är vi hemma igen iallafall och jag ligger o funderar på om jag ska åka o träna sen eller inte.. Hade inte tänkt de men sen kom jag på att jag ändå måste duscha så de är väl lika bra egentligen men ja får se./Maggan

Karlstad strax

Jag har väl aldrig haft särskillt många läsare i den här bloggen, men nu börjar de bli allt sämre och sämmre..Jag som skriver om så intresanta saker! ;)

Nu ska jag bara föra över lite pengar till mitt konto ifall att jag skulle hitta nåt i Karlstad som jag vill köpa för jag ska nämligen följa med min mor och far dit alldeles strax./Maggan

Klassiker

Här lägger jag ut en gammal klassiker till min vän Ulla som inte sett den ännu, skamligt!





Kollar ju för övrigt då på Charterfeber från Mallorca nu då, handlar bland annat om 2 killar som är bartendrar i Magaluf. Vilket liv säger jag bara, den ena hade varit packad i 4 månader haha och de var ju inte hur rent och städat som helst kan jag ju säga.. Mm de kanske vore nåt!/Maggan

TV...

Är just nu alldeles illamående efter allt tvtittande idag, hur sorjligt lät inte de? :P Men det har varit en trevlig eftermiddag, sjukt skönt att kunna dega utan att få dåligt samvete! Jusst nu kollar jag på two and a half man, och innan de var de en av mina nya favvoserier how I met your mother. Har dessvärre inte blivit någon prommenix ännu nudå, men jag tänkte ta en alldeles strax faktiskt =)



Men nu såg jag att de norska programmet Charterfeber har premiär på 3an klockan 8 och de vill man ju se.. :P Dom ska visst vara på Mallorca, roligare när dom var i Ayia napa men de är nog kul de där med.

Onsdag redan också då. Snart helg igen redan. De betyder jobb på lördag och sedan resturangbesök för att fira de 2 nyblivna 18åringarna, Mikael idag och Johannes på fredag. Nu är det alltså bara jag och Madeleine kvar.../Maggan

prov och mcd

Hej & hoj! Idag började jag skolan klockan 8.20, va inte igår man gick upp så tidigt.. Vi började så tidigt eftersom vi hade svenska B nationellt prov, den skriftliga delen. Så de är de enda vi hade i skolan idag och de gick jättedåligt! Precis som med allt annat jag gör i skolan... När vi slutat satt vi först i matsalen jättelänge och sedan åkte jag, Anna, Linnea och Emma med As till Mcd där vi satt rätt länge och bara snackade och chillade lite. Så kul med Anna sofias körkort :D



Nu har jag precis avverkat ett avsnitt av Gossip girl och snart ska jag väl påbörja ett nytt! Lite senare ska jag nog ta en prommenad, inget annat står på schemat vilket känns helt fantastiskt../Maggan

Utkast: Talet är ...

Talet är avklarat och livet känns genast 10000 kg lättare! Kan väl inte påstå att dr var kanon, men jag lever ju fortfarande iallafall.

Resten av dagen har väl bara flutit på, fick reda på att jag fick ig på matteprovet men de är väl inte hela världen det kommer ju fler prov.

Aj aj aj

Nu har de hänt igen, jag fick en boll på fingret, samma finger som vanligt och de är stort och gör ont.. STACKARS mig. Det är verkligen inte min dag idag de är bara att inse de. Träningen var förutom denna lilla olycka annars helt okej, spelade match mest hela tiden och de är riktigt jobbigt de!


 Nu vill jag bara sova, glömma bort vad som väntar imorn, men de är de jag alltid gör när jag har nåt jag måste göra och jag måste skärpa mig med de! Så fort vi har prov går ja o lägger mig tidigt och slår bort alla tankar som har med de o göra och tänker att de nog blir bäst så :P haha va är de för smart inställning egentligen? superskärpning! (de värsta är att ja ju kommer göra samma sak ikväll iallafall eftersom jag kan skylla på huvudverk) Aja skit samma hoppas alla andra haft en fin dag!/Maggan

Fuck

HELVETE!!! helvete helvete helvete!!

För en timma sen ungefär fick jag för mig att byta ämne helt till mitt tal imorn så jag har precis skrivit en text som inte suger riktigt lika hårt som den förra, men nästan som jag nu ska lära mig utantill. Nee de här går verkligen inte, de hade funkat om jag verkligen haft nåt bra att prata om men ja har verkligen inte de!!!!!!!!!! ÅÅÅÅHHHHHHH....... Ja mår alldeles illa av att jag har suttit här hela dagen men inte fått nåt gjort ändå... Ja vill verkligen inte komma till skolan imorn.. Jag har redan flera ig i svenska b så ett till behövs verkligen inte!/Maggan

Skolkatalogen

Nu har skolkatalogen anlänt! För de första, Presterud är först?! Va blire :P Och för de andra så började jag inte gråta när jag fick se mig, de va gräsligt, men ja minndes de som ännu värre, visst jag har dubbelhaka och ser 3 gånger srtörre ut än alla andra men de kunde vart ännu värre... Och till vårat spexkort HAHA, den som fattar de är ju banne mig inte dålig!

"Kunskap växer inte på träd!" aa klura på ni....


Går väl för övrigt sådär med talet eftersom jag hela tiden får massa annat för mig.... /Maggan

cheap


Kul reklamfilm måste ja säga :P

/Maggan

bajs

Idag är det pluggdag som gäller, har verkligen inget val... Men ikväll är det Karlskoga som gäller iallafall! Har inte tränat sen i tisdags och helgen har varit allt annat än hälsosam...

/Maggan

Ja tack



Ayia napa reunion i Göteborg i helgen. JA jag hade gärna velat vara där tack! Längtar till sommar -09!!!


/Maggan

Tvkväll

Blev inget chill med brudarna ikväll tyvärr.. Men jag har haft det trevligt ändå eftersom söndagar är en sån fenomenal tvkväll! One tree hill, Gossip girl, Ensam mamma söker, Erik och Mackan snygga och smärta och nu är det en film som verkar helt okej att halvkolla på. Innan tvkvällen startade tog jag även en prommenix, med mig själv och min musik och satan vilket väder vi har, höll på att blåsa bort!


Bra låt måste ja säga, den mannen kan leverera 


Nu är de meningen att jag ska skriva på mitt tal som för övrigt hitills SUGER RÖV... Men de finns så mycket annat som är mycket roligare. Tack och lov att vi är lediga imorn iallafall!/Maggan

Fico triste e você não cuida..

möte

Jag, Emma, Madde och Emma stämde möte kl 16.30 över msn snåla som vi är ;) och nu är de meningen att vi ska komma fram till vad vi ska göra ikväll och hos vem vi ska vara hos. Går väl sådär.. Men nåt blir de iallafall hoppas jag för de va jättelängesen vi sågs alla fyra och imorn är vi ju lediga också så då är de jul kul att göra nåt ikväll.

Nurå under dagen så har ju farmor vart här och vi har ätit gott oså. Kakorna blev föresten misslyckade.. Såklart..Men gumman blev gla ändå/Maggan

Chokladdrömmar och Singstar

Chokladdrömmar

Tjoho idag är det den 9onde november och det är = fars dag och min farmors födelsedag! Så grattis till både far och farmor =) Pappa får nöja sig med en tialott och till farmor ska jag baka chokladdrömmar. Så nu sitter jag bara o väntar på att mamma ska komma hem från affären så jag kan börja.



Gårdagen blev en jätterolig kväll hemma hos Emma, Mattias kompis Davids flickvän, tror de blev rätt nu va? Aa iallafall trevligt med diverse människor, pizza, massa Singstar och en hel del skratt får jag väl lov att lägga till.

Skönt att det inte blev alldeles för snorsent och allt de där också så att man kan leva nu på söndagen för jag måste skriva på mitt tal som jag ska ha på tisdag.. Jippie...../Maggan

ppet hus =)

Nej nu har jag hamnat efter i bloggandet men jag har verkligen inte haft en sekund över. Igår efter skolan hade jag och Emma fullt upp med företaget, men vi stressade ju inte i onödan kanske, satsade en del på trivseln och tog fikapaus o så ;) En och en halv timma försent anlände vi iallafall till Louise där hon och Anna satt och drack te och resten av kvällen satt vi bara o pratade, käkade lite godis och lekte med Louises kissemiss. Supermysigt som borde göras oftare =)

Imorse plingade mobilen redan vid 8 och vid 9 var det bara att rulla iväg till skolan. Lotteriet gick bra och det blev en kul dag tycker jag! Kan lägga in lite bilder en annan dag kanske, och vår käre klassföreståndare Hans blev förövrigt vinnaren av vår jullåda! Grattis till honom.
 




Nu har jag precis ätit mat, de satt fint efter allt godisätande på skolan..




De är en knut i magen torsdag till tisdag.. De är inte så de ska vara...
/Maggan

Handboll

Blev ingen långpromenad ikväll, istället knallade jag upp till min gamla skola Stenstalid. Va inte igår man va i de där trakterna! Väl där iallafall så mötte jag upp Maudi och vi kollade på Mikael mike the mans handbollsmatch. De var trevligt, men de är de jämt när man är med Maud, man försämrar dock ordförådet en smula.. ;)

Nu då så ska jag väl snart lägga ifrån mig datorn och försöka sova, men som jag tidigare förutspådde så är ja inte ett dugg trött nu... Men de gör inte så mycket för jag börjar först vid 10.10 imorn och då har jag bara klassråd och sen film på Ped. led. Efter det ska väl jag och Emma förbereda inför öppet hus..

Åh ja är på sånt himla blogghumör idag, kan inte sluta skriva trots att ja inte har nåt vettigt att skriva :P

Jag har föresten glömt att berätta vad som hände med mitt finger i tisdags! Jag gick upp för trappen i skolan och helt plötsligt så bara lägger sig mitt finger rakt ut och går inte att röra på, jag fick panik eftersom nåt sånt inte har hänt mig tidigare! haha och det blev ju knappast bättre när folk sa att jag skulle få operera bort de o grejer... :P Ne men de va riktigt obehagligt men sån tur va så släppte de efter några minuter! Mm de va dramatiskt...

/Maggan

ag vill också

Jag somnade igen förut och vaknade när de var mörkt ute.. Detta är inte bra, ikväll kommer jag vara som ekorren i over de hedge...

Läste precis i Gerdans blogg också att hon ska till London i Januari och jag blev grymt avig för jag vill också resa! Problemet är att mina föräldrar har inte samma behov och jag har inte råd att resa mer än en gång/år just nu, skulle jag vilja åka nånstans ändå skulle jag ioförsig nog få åka själv också :P Men de är en annan historia.






Nu är jag lite hungrig och efter maten ska jag ta en långprommenad i kylan, detta istället för träningen som jag inte vill gå på idag../Maggan

Jag fryyyser

Känns som om jag kommer frysa ihjäl vilken sekund som helst! Mår inte alls bra överhuvudtaget, har precis sovit i några minuter dels för att värma mig och för att bli av med illamåendet jag har idag.. Funkade ju sådär då båda delar kvarstår..

Är en sån där riktig monsterdag i övrigt denna dag, lättirriterad, arg, negativ och deppig. Vill bara gömma mig under täcket och gråta! Ush jag hatar dom här dagarna.../Maggan

balklänning

Är inne o kollar runt på balklänningar för att få lite inspiration och den här färgen föll mig verkligen i smaken! Modellen hade vart snygg om den inte gick så himla mycket utåt där nere också

LNP78

Den här modellen i färgen ovan skulle jag vilja ha =)

/Maggan

money

Jag upptäckte vid ett kontoutdrag förut att jag bara har 533 jävla kronor kvar att leva på tills den sista! De är 25 dagar kvar.
På 5 dagar har jag gjort av med cirka 1400kr!

jag som hade tänkt kunna spara undan en del denna månad eftersom det blir mycket utgifter sen i december.. Men nu är den stora frågan, VART FAN HAR PENGARNA TAGIT VÄGEN!? Sure jag hade lånat en del från e-spar som jag var tvungen att betala tillbaks men sen då? Jag blir tokig på denna ständiga fattigdom. Skulle behöva jobba dygnet runt för att kunna leva utan o snåla..

Ja vill ha den där högen..Men vem vill inte de..

/Maggan

Klart

Då var jag klar med skolarbete för idag kände jag, borde väl öva in vad jag ska säga imon på redovisningen men de löser sig imorn!

Ush vilka tråkiga skolinlägg de blir hela tiden här men sånt är livet. Kan ju tala om att jag provade min t-shirt nyss med o den var snortajt, måste blivit fel med storlekarna för min är typ lika stor som Emmas och för er som inte vet hur hon ser ut så kan jag ju tala om att hon är ett antal storlekar mindre än jag!

Nu skulle de inte vart nå fel att ha mina favvoserier här o kolla på, One tree hill och Gossip girl. Har ju nya avsnitt som väntar hemma hos Gerd men jag ska nog spara dom till lördag då jag antar att alla andra ska till Statt så jag har nåt att göra då../Maggan

Matteprov avklarat !

Då var ytterligare en dag avklarad och ett matteprov är också gjort. Allt jag kan göra när jag tänker på matteprovet är att skratta, borde väl gråta för de gick verkligen som emma sade när hon kom ut ur klassrummet, Käpprätt åt helvete. Men livet går vidare och idag är det bara att försöka plugga lite organisation och ledarskap, har muntlig redovisning om självkänsla o sånt imorn. Ska bli spänande o e hur de går också :P

Efter skolan åkte jag och Emma och hämtade våra tröjor på tryckeriet och så fixade vi lite annat inför lördagen =)

/Maggan

Överkänslig!

Jag har blivit så överkänslig på senaste tiden, jag började nästan tjuta när jag läste Kenzas blogg om att hon nu har åkt hem från Grekland och lämnat hennes Teo, dom verkar så kära! De är rätt stört vad insatt man är i en annan, helt okänds persons liv..

Kom iallafall precis hem från Maxi, var och handlade med min supermamma. Blir tacos till kvällen =) Sen blire nog träning och sedan sängen!/Maggan

Omöjligt uppdrag?

annanas är grymt gott har jag äntligen fattat. Lite annanas till frukosten kan rädda en hel dag. Dock kan den inte rädda en från allt som måste göras.... De gör inte heller att man får snygga kläder i sin garderob, jag har ingenting att ta på mig idag! BLÄÄ... Oroar mig hela tiden för lördag också då det är öppet hus, jag och min kompanjon har inte fixat korgar till våra julkorgar ännu! Hallå korgar är ju det viktigaste till hela skiten!! Men de är omöjligt att få tag på nåt bra..

Att göra fram till lördag:
Göra visitkort
Fixa en korg
Fixa allt innehåll till korgen
Ta kort på en färdig korg
Göra hemsidan helt klar
Göra reklamblad
Hämta ut t-shirtarna
Köpa lottring
Göra iordning snyggt där vi ska stå på öppet hus


Förutom detta har vi matteprov imorn så idag kommer vi inte göra nåt, på torsdag har vi inlämmning och redovisning så imorn kommer vi inte göra nåt heller! NICE

Va glad man blir av att läsa min blogg nu för tiden tycker ja, allt är så positivt o glatt hela tiden =) Och bilder har ja inga heller längre.. De är ju skamigt. Men nu ska ja göra mig iordning../Maggan

kvällen

Go kväll
Då var jag åter igen hemma, skitjobbig träning som gav både huvudverk och skavsår.. Nu har jag fått lite käk i mig och ska väl snart entra sängen. Är dock pigg som en igelkott nu eller va man nu säger!

Imorn börjar ja 11.25. Matte, sista lektionen innan provet.... Ja vill inte, ja kan inte, ja orkar inte.%
/Maggan

Skitskola..

Nu har jag kommit in i den dåliga cirkeln igen, vaknade precis från en eftermiddagslur.. Men jag läste faktiskt i Kristinehamnsposten att 20 min vila under dagen gör en pigg! Inte för att jag känner mig en smula pigg nu men.. Dagen har varit en bajsdag, jag hatar skolan just nu! Tror mina vänner har en del inverkan på att jag tycker som jag gör eftersom att de tycker exakt samma sak men vi får ju ingenting gjort och de känns bara grymt värdelöst... VILL HA JULLOV NU!

Positiva föreningen har talat ja.. Nu sitter jag iallafall o väntar på att klockan ska bli halv 7 för då ska jag traska ner till Brogårn för att sedan dra till Karlskoga o träna basket. Kul tänker kanske ni, men inte jag för de är tråkigt de också.. /Maggan

god mårning

Ursäkta men helvete va de suger att skolan börjar idag igen!!!! Behöva gå upp när mobilen plingar istället för att sova hur länge man vill, stressa på morgonen istället för att dega runt blääää... Kommer nog inte komma i tid idag för jag sitter o käkar en megafrukost nu och är inte klar på långa vägar, plus att ja måste klä mig, sminka mig, fixa håret och borsta bissarna.

Kanske borde skynda mig litegrand då../maggan


Göteborg

Jag vill att det ska vara vi fyra en varm sommardag i Göteborg igen. Fan va ja vill de! Träffa massa nytt, alldeles okänt folk med världens finaste dialket. Vill önska låtar med Maud, Bag in da box och Low! Dansa som bara sjutton, kissa under trappan, smyga hem till ett alldeles främmande hem på morgonen, käka pizza med bejjaklick i nordstan dagen efter..

Ge mig detta nu snälla...

/Maggan

Ensam mamma söker

Passar på att skriva lite nu i pausen av Ensam mamma söker, bra program de där för övrigt! Under dagen så har jag hängt en del med Emma, var först ute o gick, sen va vi på Maxi och tillslut hamnade vi hemma hos mig. Jag lagade paj som blev jättegod så nu är jag mätt o belåten i några dagar typ..

Har vart en bra dag, har känt mig pigg och utvilad konstigt nog! Hoppas inte tröttheten kommer imorn bara.. För imorn är de skola och jag vill verkligen inte!!!! Men nu ska ja kolla på tvn igen Ciao

/Maggan

Hultet

God morgon! Solen skiner idag med och jag hoppas att Emma vill ta vår traditionella söndagsprommis när hon har klivit upp och sådär =)

Gårdagen vart kul! Började med att åka upp till Hultet till 8, väl där var det inte så mkt folk ännu. Runt halv 10-10 kom det en jäkla massa olika människor och det dansades och socialiserades. Men sen vid 11 drog så gott som alla och de tycker jag faktiskt suger, när man är på en fest, speciellt med hyrd lokal oså drar alla till STATT. Så sjukt kul är de ju inte ens där ja fattar inte :P

Aja iallfaall så blev vi ett gäng som tog taxi hem till "Sasha" istället, Ja älskar att åka taxi! :P Efter ett tag där så blev vi hungriga o bestämmde oss för torggrillen, på väg dit såg jag en utkastad Röbbs utanför statt så jag passade på att vänta där med honom och Erik på Anna och Emma. Verkade ha vart rejält med folk där inne faktiskt och tillslut dök nördarna upp och det blev ett kärt återseende eftersom vi inte setts på hela helgen ;) Men där ute vare så grymt kallt och det verkade inte hända nåt särskillt kul av värde efteråt (som vanligt när jag är med) så jag sällade med grannen hem sen somnade jag pladask!



Smart som jag är så laddade ja inte batterierna sen tidigare helg så kameran dog efter 4 bilder varav 2 var nåt att ha... :P



/Maggan

Nagelmålning

Nu sitter jag här o väntar på att mitt nagellack ska torka, blev "klämda naglar" idag ;) Blev väl sådär snyggt men de funkar. Jobbigt att vänta nu bara..


Syns väl inte så bra men så ser de ut iallafall

/Maggan

Prommis

Kom precis in från en dunderlång prommenad i solen! Det var jättehärligt, ända tills bateriet till mp4an dog när jag var som allra längst bort från mitt kära hem.. Men sån tur va överlevde jag ändå. /Maggan

Sol

Idag är det väldigt vackert väder i lilla Kristinehamn och de känns ju alltid roligt. Ska nog ta mig en liten prommenad när jag klätt mig =)

Resten av dagen har jag väl inga större planer direkt, blir nog lite plugg kanske... Sen ikväll bär det av till Hultet där det är 18årsfest. Var på stan med Amanda och Kristin igår och köpte presenter och det blev väldigt bra tycker jag! :D Kan lägga upp en bild imorn eller så ifall att nån skulle råka ramla in på bloggen.

Kvällen igår spenderades iallafall här hemma med moder jord och fader natur. Bjöds på gott käk iallafall.. :P

/Maggan

Ny dag =D

Я говорил с моей матерью прежде, и она получила меня размышление, кто действительно мои реальные друзья

RSS 2.0