på semester i Karlstad!

Hej o hå!

Igår när ja kom hem från jobbet vid 9 bestämdes det lite spontant att jag skulle följa med Linda hem till Karlstad! Sagt och gjort, vid halv 11 fick vi lift av en kompis till henne och jag fick sitta i baksätet med sällskap av en spindel, fast i bur sån tur va.

Idag ser planerna ut som så att vi ska cykla till Bergvik, gå på IKEA, dricka lingondricka, gå på Bergvik, bulle och kaffe på Max och sedan kolla kamera på Siba och giganten! Lindas påhitt de mesta, men ja hänger väl på. Sen när vi kommit tillbaks till stan blire nog pastasallad på waynes eller hure nu stavas och ikväll ska vi gå på premiären av Sommar med Göran :D Sounds good to me bara det slutar regna så vi kommer iväg...


glassigt sommarjobb

Jag var så duktig idag att jag faktiskt städade iallafall så nu är de rent och snyggt här inne, iallafall en natt för sen blir de väl stökigt igen om jag känner mig själv rätt..

Annars gick förmiddagen riktigt fort fram tills de att de var dags att gå till mitt "glassiga sommarjobb" som de så snyggt stod i tidningen idag höhö. Nkp kändis var inte igår man va! Fick ett extrapass imorn också så ja börjar 9.30-13 sen 17.30-21.30. Goodie goodie. Trist inlägg men jag har inget mer att skriva och nu sk jag sova! Gonatt kära läsare

aldrig fucka upp

Jag har drömt så fruktansvärt konstigt inatt! Hahaha, helt stört nu när jag verkligen tänker efter.. Annars har jag sovit dåligt och jag tycker att det är alldeles för mörkt om nätterna redan...

Idag skulle jag behöva städa, de har inte varit rent på hela sommaren, men jag har inte orkat ta mig tid och de kommer jag inte att göra i dag heller för jag spenderar ju ändå inte så mycket tid här :p Istället ska jag läsa, för helt otrlogt nog så finns det en bok som jag frivilligt läser. Aldrig fucka upp. Fortsättning på Snabba cash som jag lyssnade på förra sommaren, som förövrigt ska bli film vilket jag verkligen ser fram emot!


Efter regn kommer solsken!

Hej vänner!

Vistelsen på stan blev inte långrandig alls, men nu kan jag betala räkningar över internet och jag hann iallafall med att slänga i mig en nachotallrik! Sen ringde de nämligen från Pärlan och bad om förstärkning, snabbt som vinden tog jag mig ut och fick några extra timmars jobb, sånt gillas i dessa tider. Har nämligen massa påhitt på saker jag vill köpa! Eftersom det inte kommer bli någon utlandsresa för min del så kommer det bli en hel del pengar att sätta sprätt på nu, som ioför sig kommer gå åt till flytten o de, men nåt ska man väl få unna sig. Tv måste de ju bli iallafall och så funderar jag på en kamera, får se hur de blir :)



Annars så ligger jag mest här i min lilla säng i Skärgården och funderar, funderar en massa nu för tiden, både på gott o ont. Ägnar massa tid åt folk som inte är värda min tid, vem och vad som faktiskt betyder något för mig och på framtiden.. De är inte bara att äta och sova som man måste tänka på här i livet direkt!

Men nu ska jag sova =)

Tisdag

God morgon!

Har precis slängt i mig lite frukost och diskat bort diskberget som befann sig i köket.. Sitter nu och kollar på nån såndär skitserie som liknar sunset beach och det är fruktansvärt tråkigt! Varför visar de så dåliga program på dagarna?!

Ska hoppa in i duschen snart och vid 3 ska jag iväg på en fika innan ja börjar jobba vid halv 6 :) Ska även göra de ärenden jag skulle ha gjort igår eftersom det regnade konstant hela dagen igår så de inte gick att gå utanför dörren... Jävla skit regn. Men idag verkar det vara lite bättre väder iallafall sån tur är.

Emma och Anna kom iallfall hit igår och vi chillade lite framför tvn och åkte sedan till Maxi och handlade lite mat och lagade till pastasallad med fetaost, tomater och kyckling! Mycket trevlig kväll :)



Hoppas ni hade en trevlig kväll och får en bra dag!

good song


dagens planer

Hej! Ny vecka ännu en gång då och snart är det även ny månad, ny månad brukar betyda studiebidrag, men inte denna månad inte.. Surt.

Idag ska jag först och främst ta en springtur, har äntligen släpat med mig springskorna hem! Sen ska jag väl laga iordning nåt ätbart och sedan ska jag till banken och till något ställe där man kan köpa en fin kalender. En dag att göra lite nytta på med andra ord! Good girl :)

Men just nu känner jag mig bara allsmänt superslö... Ja kan inte bestämma mig om jag vill ha bredband från 3 eller Telia heller, de är stora problem.. Massa plus o minus med de båda så de är verkligen inte lätt för en sån som jag som lider av extrem beslutsångest!

Jädrar vilket roligt inlägg ja skrapade ihop nu! Jag är riktigt stolt!


mobilkul

Kopierade en liten kul grej från Kenza precis för att underhålla mig själv och förhoppningsvis även nån annan uttråkad själ!

Mobil:

z610i eftersom min nya bebis är paj :'(

Bakgrund:



Ringsignal: Erik Hassle - Dont bring flowers after I'm dead

Meddelandesignal: Nån plingplongskit

Senast tagna bilden i fotoalbumet:


hittade denna överst från Mastis förra helgen.. Alltid lika spännande att kolla mobilen efter en kväll ute!


Bild nr 10 i fotoalbumet:


Redbullglass i Kalmar!

Bild nr 20 i fotoalbumet:


Rosor som jag såg utanför kungens lya på Öland..

Senaste sms:et i inkorgen:
mitt schema är nog helt tomt :) Vad hade du tänkt dig?
Från Gerd alldeles nyss

Sista sms:et i inkorgen:
Grattisgattis nisse!/nysse.
Från Nysse på min 18årsdag

Sms nr 10 (bakåt, från senaste smset) i inkorgen:
Malin malin, jag försökte ringa dig. Hör av dig så fort som möjligt ;)
Från Emma häromdagen.

Sms nr 20 i inkorgen:
Hallå där. Allt bra? Tänkte höra om ni har lust att ses någon dag i veckan? Vi kan vara hos mig och ha tjejkväll sådär som förr i tiden. :) Puss.
Från Ulla i måndags eller om de va söndags!

Sms nr 30 i inkorgen:
Vadå elak?
censur

Sms nr 50 i inkorgen:
Hej! Tillbaka i stan nu eller? :) Tänkte bara kolla läget när ja ringde förutmen du kanske är upptagen med annat, kan ringa en signal imorrn istället, ha det kul ikväll om du ska ut. Puss o kram ;)

Senast skickade sms:
ok. Ne ja vet inte, tänkte bara om vi skulle hitta på nåt.. Vet inte vad. Men de andra har iaf inte svarat så i dont know.
To Geerd

Sista smset bland skickade sms:
Hej hej! Har precis duschat o så, så ja åker om en halv timma eller något kanske! :) Vilket nummer var det på huset nu igen? :P

mobilt breeeedband

gokväll gott och ont folk! Nu har jag avklarat en arbetsdag och känner mig lycklig över varenda krona jag skrapat ihop, tiden gick faktiskt rätt fort och när jag träffade på mina bakfulla arbetskamrater kände jag en stor lättnad över mitt hemmamysval igårkväll! Dock känns de som om det är typ tisdag idag..

Nu sitter jag här och funderar på att beställa mobilt bredband från 3. Vore synd att binda upp sig 18 månader och ha skitdålig täckning där uppe i norr, men de är en risk man får ta antar ja.. Gillar mobilt när man kan ta med de överallt o så även om de inte är skitsnabbt alltid. Ja ja jag får fundera vidare på den saken. Ska nog kolla klart på filmen jag började kolla på igår nu och fortsätta i mysets tecken! bye


24 augusti kanske

God morgon! Känns otroligt skönt att vara fräsch och pigg idag och jag har sovit som en prinsessa! Somnade redan vid 22 eller nåt för jag var så galet trött..Började kolla på baksmällan iallafall, den var bra men kvalitén sög och den var inte textad men man överlever.

Om en och en halv timma nu ska jag börja jobba och är sedan fast där nere i 9 och en halv timma... Men jag har valt det själv och ja är ju inte utvilad utan anledning, noo way ;D

Sitter även här och funderar över när jag vill flytta! Lägenheten är ledig nu och jag jobbar sista dagen den 23dje och skolan börjar den 31a. Hmm.. Får nog bli ett brakkalasavsked den 22a och sen uppflytt den 24de kanske! Då insåg jag precis att det är mindre än en månad kvar!  Ja lääängtaaar!!!

Åkare: Eric Norrlander, Foto: Jörgen Nilsson, Kategori: Skidor - Jibb
Den här bilden är tagen i Gustavsbergsbacken på Frösön i Östersund, i bakgrunden ser ni centrala Östersund, jag ska bo på Frösön. Inser ni hur nära jag har till skidbacken!? :D:D Man kan även knalla över isen när man ska till skolan så blir det kanonnära, eller varför inte bara slänga på sig längdskidorna? ;D Kan det bli dåligt de här? Hoppas inte.



Men nu ska ja googla vidare på min nya hemstrad! Hej

grattis


Den fina gåvan gav jag till my sister igår, jag älskar att ge bort saker! :)


Under gårdagen känndes de som om de hann hända hur mycket som helst, dagarna blir långa när man kliver upp vid 7 och lägger sig mitt i natten! Farmor kom iallafall hit ut till stugan och vi käkade och fikade lite. Vid halv 5 anlände jag till Mastis för att avnjuta taccobuffé med Madde, Emma och Anna. Förutom att jag var proppmätt så smakade det gott. Sen var det meningen att vi skulle kolla på fotbollsmatch, men när vi kom ut till Sanna så var det ingen match och vi fick senare reda på att den spelats på Presterud.. Men de va inge mer med de, vi bestämde oss istället för att senare åka ut till Robin som fyller 20 på söndag, säga grattis och kika in på hans lilla fest. Sagt och gjort och så köpte vi med en vattenpistol till honom, vi är så fruktansvärt kul!

Väl ute i Skärgården där han bor var de väl kul, fanns Mario cart till Nintendo 64 vilket var en riktig nostalgidröm för mig! Sjukt kul spel de där. Senare begav vi oss till fots in till stan, hade vart helt galet att gå hela vägen så sån tur var fick jag, Anna, Anton och Emma skjuts! Hoppade av vid Mastis och hade sedan en fortsatt kväll där, minus Emma dock. Kul att prova utelivet en fredag här, medelåldern var några år äldre, men de va ju inte samma folk som alltid iallafall! När det stängde fortsatte jag med Emma hem till Michael där det var fest och där jag träffade otroligt fina brudar som jag absolut kommer sakna i höst! Under vistelsen lyckades jag även skära mig på en glasbit uppepå min fot vilket ja inte riktigt kan förstå hur det fungerade.. Men väl hemma somnade jag skönare än aldirg för i sängen! :)

Idag har jag sovit en del, åkt ut till stugan och suttit med datorn.. Chillat helt enkelt. Har bestämt mig för att inte följa med ut ikväll, har helt otroligt nog ingen lust och så jobbar ja 9 timmar imorn. Har istället laddat med en godispåse och fiiilm :) Cosy!

Ha en bra kväll

god fucking morning

06.50 ringde alarmet o ja minns inte sist jag gick upp så här tidigt! Man kanske borde vänja sig? Nej ush hemska tanke jag är svintrött nu...

Anledningen till att jag måste vara uppe är för att jag ska cykla ut till Skärgården snart för att fira min syster med frukost på sängen. Nej hon fyller inte 10 år som man kanske kan tro, hon fyller 22... Men vad gör man inte.. Blev precis klar med presenten som jag nu kan erkänna vad de var, ett påslakan det står "Limpan, probebly the best sister in the world" på. Kul ja är va! Men de blev katastrof, som vanligt när ja ska pyssla lite.. Aa, ja kan visa en bild sen.

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och börja den tråkiga färden.......

Drömde föresten en fin dröm inatt :)

kedjemail

go kväll

Är hemma igen o sitter här o funderar. Urskönt att träffa brudarna igen och bara sitta o prata, dricka te och titta ut på det ruskiga vädret. Vi har bestämt oss för att hålla kontakten i höst genom att kedjemaila varandra, dvs jag börjar skicka ett mail till Anna om allt som händer mig där uppe i Östersund, hon mailar vidare till Madde om vad som händer henne och så mailar hon vidare till Emma. Aa ni fattar grejen, för inte ska vi skiljas åt inte =)

Nu ska ja sova! natti natt

JÄVLA REGN!!!!!

Blev lite ändringar i schemat  då ja inte kunde fixa lindas present förut så nu vet jag inte hur ja ska hinna med allt innan imorgonbitti! Men de blir nog bra.


Snart kommer iallafall Anna och hämtar upp mig så ska vi till henne o mysa som sagt och innan de måste jag hitta lite torra kläder, regnar snuuuuskigt mycket där ute så vägen från stan gjorde mig verkligen dyblöt! Men här har ja inte tid o sitta, ciao!

planering!

Hej, inte trodde ni väl på riktigt att jag skulle svika er ända till fredag?

Ne ja sitter hemma i den mörka och trista lägenheten och lyssnar på spotify. Är trött som ett as för jag har sovit skitdåligt inatt och är även smått illamående.. Men jag ska trotsa min trötthet nu och fixa lite med min present till Linda som fyller år imorn. Sen ska jag ner till stan o köpa en till present och sen ska jag möta upp Emma för lite lunch :)

Ikväll ska jag även träffa Maud, Gerd och Ulla som jag allt mer sällan ser av så det ser jag fram emot! Bra planering jag har i mitt liv va, har varenda minut av dagen planerad ungefär :P

Hoppas ni får en bra dag

nostslgi

Hola hola

Mitt bittra inlägg igår satte visst sprätt på vädret för idag är det soool :D

Har legat ute på gården o stekt lite, plockat lite blåbär har jag hunnit med också. Annars har jag inte hunnit med så mycket mer, ska gå ut o lägga mig snart igen, var bara tvungen att ta en liten paus! Lite senare ska jag sätta mig på cykeln och trampa in mot staden och vara lite social, sen är jag nog kvar där tills fredag. Så de kommer väl bli lite dåligt uppdaterat här igen, men ni får leva med de!


Bjussar istället på en liten bild som jag, Emma och Kristin pratade om i helgen, tror de är i 8an på den tiden alla hade likadana munktröjor från H&M! De va tider de.

ÖoB

De här vädret tar knäcken på mig!! Seriöst, va faaaan hände med de fina vädret?! Om sommrarna ska fortsätta på de här viset är de ju inte ens värt att längta till, jag ligger o fryser som en gris, man ska svettas floder om de ska kallas sommar!!

Var bara tvungen.. Idag, eftersom de inte direkt går att vara ute o sola o bada o så som man ska på sommaren, så åkte jag, mamma och Linda till Karlskoga. Vi åkte och handlade på Överskottsbolaget, ja vet, man känner sig lagomt snål när man springer omkring där mellan hyllorna och jämför priser, men varför handla samma produkter för dubbla priset på Maxi? Dumt. Med mig därifrån fick ja

plåster, 4 tvålar, en flytande tvål, 4 ansiktsmasker, hårspray, deodorant, 4 stiftpennor, stift

haha, kul saker va? :P men de är ju sånt man måste ha och de va riktigt billigt o bra för mig som inte har den fetaste budgeten.. Av mammi fick jag även en mikro, ett strykjärn och en damsugare! Snart redy to move så att säga ;D

Annars har dagen gått åt att kika på film, Narnija eller va den nu heter. Den var faktiskt bra, brukar inte gilla såndanna filmer. Sedan stod Linda för middagen och de va inte så vidare gott så det blev rökt lax och potatissallad som varenda dag när jag är i stugan bara för att de är så gott och pappa röker sin egen fisk. Så ser de ut ja.

Tror jag slår på en till film nu ikväll, har inte orkat socialicera mig och åka in till stan så de får bli jag och Knocked up i höstmörkret istället. För ja, jag kallar de här höst! Blä..

vet inte vad som är värst, bli sårad eller såra någon annan..


otroligt osmaskiga news från mitt liv

Så där ja, nu har jag kommit hem från några sega timmar från jobbet med en höjdpunkt då Elinor och Kristoffer kom och hälsade på :)

Japp, vad har jag nu gjort på senaste tiden, alltid lika svårt att minnas.. Men jag träffade iallafall Maud och Gerd i torsdagskväll för lite girls night, vi dippade grönsaker, tittade på en tjejig film och pratade om tjejiga saker. Somnade relativt tidigt för att vara ett pyjamasparty men de va bra, för då var vi taggade för minigolf på fredagförmiddagen! ;D Riktigt kul! Sedan lämmnade vi varandra och om jag inte minns fel spenderades kvällen hos en vän med film och så :)



Lördagmorgon var det seeegt att komma upp, det bar av till Örebro för att hälsa på en släkting. Där mest åt vi hela dagen känndes de som och tillslut bar det av hem. Snabbt som vinden gjorde jag mig iordning och vid 8 började partandet hos Jocelyn och det droppade in massa folk. It was very fun :) Nån gång senare begav vi oss mot Mastis och även där var det riktigt roligt!
 
Har massa störda bilder från kvällen som ja inte lägger ut, men dessa kan väl tala för sig själva..

Sen kom söndagen och den bestod av att pendla mellan soffan, toan och sängen ungefär. nej men seriöst, som jag sov! Först 04-10 sen åkte ja till Maxi i spöregnet o köpte frukost nån gång runt 11 sen sov jag typ från 13-17 eller så o då låg ja bara i soffan tills ja sen slockande vid 21 igen. Dock hörde hela världen av sig vid 22 ungefär så sen kunde jag inte sova av alla tankar som snurrade runt efteråt... Sjukt skönt att vara ledig efter en hård kväll ute iallafall!

Idag, måndag, följde jag med till Karlstad och fick som sagt det pissiga beskedet om min mobil.. Det gjorde min dag sämre än vad den redan var och ett tag ville jag bara ställa mig på mitt i city o börja tjuta och skrika för glatta livet. Men de gjorde jag inte och nu har jag väl smält de mesta. I am back on track så att säga, om man nu ens säger så. Iallafall, här ligger ja nu i min säng o letar lägenheter i Östersund, skickade en anmälan på en och vips så fick jag ett mail innehållande bland annat detta:

Härmed erbjuds Ni studentlägenhet 332-8147 på Fornborgsvägen 9 3tr om 1 rum o del i kök på 25,4 kvm.
Hyran utgår idag med 2384;- kr per månad.


Så lätt var det alltså! hihi


måndag

hej hej hej har ju vart internetlös ett bra tag nu eftersom jag vart inne i stan, men nu är jag i stugan eftersom jag ska iväg och jobba och en halv timma typ. Fick hoppa in, men de gör inte så mycket för jag har inget bättre för mig idag =)

När ja kommit hem sen ska ja berätta allt saftigt som har hänt sen sist höhöh.. Har inte blivit så mycket bilder eftersom att min mobil är paj för evigt.. Var på 3 idag, och dom sa att den var körd och att dom inte ens skickar på lagning. Hey, i am the happiest girl in the world....

Ja

Har varit hemma i stan några dagar nu och lämmnade mobila bredbandet kvar i stugan så jag har inte haft internet när jag verkligen behövt det som mest! Bara för att alla mina grannar lösenordsskyddar deras internet..... Suck..

Nu har jag iallafall tagit mig ut till Skärgården igen och tackat ja till universitetet i Östersund och ställt mig i kö till lägenheter och så. Nu händer det på riktigt! CRAAAZY! Är även här o snyltar lite käk, har blivit nudlar o bröd i några dar nu så ja vet inte riktigt hur de kommer bli när jag ska flytta o köpa mat för mina egna slantar! Aja nu är de mat iallafall. Ha de


hot hot hot

Hemmkommen från jobbet nyligen och har bäddat ner mig i sängen för att förbereda mig för en ny dag imorn då ja börjar halv 10 med att stääääda...

Jag har även lyckats inta min extremt röda färg i ansiktet som jag lyckas få när jag legat i solen en dag.. Ja skulle smörjt in mig! Har gått omkring o känt mig extremt het på jobbet, bokstavligt talat... Mindre kul när det kommer in extremt heta kunder moahaha.. Kan lägga till nu när jag ändå klagar lite att jag har blodblåsor under mina fötter sen lördagens dans och diverse prommenader.. De gör fruktansvärt ont. Annars har jag inte så mycket mer på hjärtat. Ska troligtvis träffa brudarna imornkväll, vilket verkligen inte var igår så de ska bli kanon :)



Ha de fint Hej

SUN

Äntligen har solen hittat fram igen, så idag har jag legat ute på gården och solat från kl 11 tills nu när de kom en liten molntuss och störde.

Men nu tönkte jag faktiskt plocka lite blåbär innan ja börjar jobba! Ciao

if you care at all

Har sovit som en prinsessa de senaste timmarna, så otroligt skönt o sova när man är brutalt trött!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på och skriva nu, har ju inte hänt nåt sedan sist och det enda som kretsar i min hjärna har jag redan tjatat slut på här i bloggen, dvs hösten.. Kan iallafall meddela att jag nu är 99,9% säker på att jag tackar ja till Östersund. Just so you know.


Annars då så är det exakt en månad sen studenten och balen var över idag. Helt jävla galet! Vart har den tiden tagit vägen?! Hur snabbt kommer inte den kommande månaden gå då!!! Hinner liksom inte med.. Jag vill göra massa saker, men allt kostar pengar och kräver tid och det har ju tyvärr inte alla. Men de finns ingen tid åt att hänga läpp åt de, man får göra de bästa av allt så blir det bra :)

Nu ska ja lyssna på lite bra musik och sova igen! God natt




söndag igen..

Söndag idag, och ni som läser min blogg regelbundet kan nog lista ut att jag kommer skriva att jag är trött som en gris och ännu en gång dumt nog gått ut fast jag jobbade dagen efter..



Kom hem redan runt 5 igår och bestämde då att jag faktiskt kännde för en kväll på Mastis trots förra helgen och gjorde mig iordning lite. Elinor kom förbi och sedan fick vi skjuts ner till Mastmagasinet, vi åkte i tid så att vi inte skulle riskera att inte komma in så först var de inte så mycket folk. Sedan kom Amanda och co och då shakades de minsann och de var riktigt roligt, trots att jag tagit mitt förnuft till fånga och tog det riktigt coolt. Men med Jocelyn from New york kan man väl knappast ha tråkigt hahaha... Otroligt nog stannade jag ända tills 2 trots att jag var hur trött som helst och kvällen fick ett trevligt slut tror ja.. Trött som ett as kom jag iallafall nätt o jämt iväg till jobbet imorse och nu ska ja sova tills ja börjar jobba imorn vid 17.30...

hem till håålan

Är nu på väg hem från semestern och det är så sjuuuukt tråkigt att åka bil! De regnar som bara fan, jag är tissenödig och har ont i huvudet.. Alla tänkbara sätt att sova på är utslitna och jag vill bara teleportera mig hem!

Har precis passerat Mottala och vet inte hur långt de är kvar riktigt, men de känns som om vi åkt 10000mil... När vi väl kommer hem vet jag inte riktigt vad de blir, börjar jobba 9.30 imorn så de borde väl bli nåt lungt men ja vet inte. Nu ska ja fortsätta kolla på en film, Nic&Norah nånting, som ja börjat kolla på. Halvbra, men allt är väl roligare än att bara sitta o glo ut på regnet.. Hej hej

vad ska jag ta mig till

Nu har jag hunnit tänka efter en hel del på hur det kommer bli med allting.. Har inte kunnat tänka på annat på hela natten..



Det här är det mest omfattande valet jag någonsin gjort i mitt liv! Helt sjukt ju. Börjar vänja mig mer och mer vid tanken att se mig själv i Östersund, men det är ändå inte helt självklart.. 3 år är ganska länge, men man kan ju ändra sig och man kan ju ta en paus.. PUH... Men att det är just iår som jag har chansen att flytta är iallafall det bästa som kan hända, för jag har aldrig känt sådant behov av att flytta som nu! Speciellt när man träffar allt fler och fler idioter... Och när allt man gör sprider sig snabbare än vinden... Men man får väl skylla sig själv antar jag?

ja ja, hoppas alla får en sjyst fredagkväll! Själv ska jag fortsätta fundera vidare på allting.

Karlskrona

Fredag idag då. Man tänker inte riktigt på vad det är för dag när man är på semester och är ledig!


Dagen har spenderats i Karlskrona centrum och det var väl sådär. Väldigt fin stad, men de har ju samma affärer överallt och de har samma kläder så det börjar bli lite långtråkigt. Köpte iallafall ett par skor på Din sko. Ännu ett par blåa tygskor, fast denna gång mer blåblåa. Lite av ett impuls köp tror ja men de va snygga.

Nu ska vi snart gå ner o spela minigolf som ett avslut av semestern. Har varit skönt att komma bort och saknar faktiskt ingenting förutom lite mera space. Nu kan man ju bara hoppas på bra väder hemma i Värmland de kommande 2 veckorna, för från och med onsdag är jag ledig igen :)

He's just not that in to you

Har under diverse bilresor och tråkiga stunder kollat lite på He's just not that in to you, ska kolla slutet nu och den var väl lite väl typisk amerikansk film sådär, men ändå var den så himla bra. Den var så himla sann på nåt sätt.. Ja ni får titta själva så kanske ni förstår.


östersund?

Antagningarna till universiteten är klara nu. Extremt blandade känslor från min sida...

När jag tänkte mig själv om några månader föreställde jag mig inte på något annat ställe än i Kalmar. Jag hade verkligen bestämt mig att det var det jag ville göra, plugga turism i Kalmar. Staden jag för 2 dagar sedan totalförälskade mig i, den var perfekt! Men jag kom inte in... Nog för att många säkert tackar nej, men 61a reserv, de är inte värt att chansa? Karlstad var jag 17de reserv så där skulle jag nog komma in, men jag vill verkligen inte till Karlstad. Där jag kom in var Östersund, staden som ligger mer än 50 mil norr ut..

Jag har aldrig känt mig mer förvirrad! Tackar jag nej till Östersund och chansar på Kalmar kommer jag antagligen bli det jag fruktar att bli och som så många är nu, arbetslös.. Och även om jag får jobb, så är det så fucking tråkigt att jobba har ja kommit fram till :P Så just nu, mina vänner, ser det ut som om ni får komma upp på skidsemester till mig! Jag vill ju egentligen, annars skulle jag ju inte ha sökt, men de känns ändå inte rätt.. Aa ja vet inte.... Behöver nog tänka över detta lite. Eller väldigt mycket.


Annars så anlände vi till Karlskrona idag och det har inte vart särskillt bra väder. Öland var inget särskillt, men de kanske känns så i och med vädret. Man vill ju kunna bada på alla fina stränder.. Tacka vet jag Kalmar, älskade, älskade Kalmar.. Började ju känna till området till och med.




De här glasstället hade jag tänkt hänga på.. Och käka redbullglass (!)

Nej men allvarligt, ja borde inte vara bitter, jag är glad över att jag kom in någonstans! Mina betyg var ju trots allt inte de bästa och det har jag ju bara mig själv att skylla ;)

Ha de gott och hoppas alla andra som sökt vidare blivit nöjda :)


I love Kalmar redan

Heeey

Dag 2 i Kalmar och jag bara ääälskar den här staden!!! Vill inte åka vidare imorn och jag kommer dö om jag inte kommer in på högskolan här!!

Efter den extremt sega och långa bilresan hit så lämnade vi bara packningen där vi skulle bo och sedan for vi ner till hamnen och åt världens godaste skaldjursbuffé på Hamnkrogen.



Under natten har jag inte sovit alls och är nu jättetrött och har varit det hela dagen..Men dagen har ändå gått åt till shopping, eller fönstershopping för min del då men de har alla roliga affärer här iallafall =)

På eftermiddagen kom jag på att jag ville åka till köpcentrumet "Giraffen" och kolla efter en laptop och så blev fallet! Jag kom några timmar senare tillbaks med en ny fin liten dator och nu är jag glaaad :D


Blev en svart 12" HP. Valde mellan färgglada minisar och en 12"are och de känndes bäst så här även om inte plånboken gillade det.

Imorgon ska vi till Öland och sedan vidare till Karlskrona. Vill som sagt inte åka härifrån men om ja ska stanna får jag väl bo på gatan antar ja.. Hoppas allt är fint hemma!

Jag älskar rea på Monki!

Hej min lilla blogg! Har blivit en hektisk dag även idag, direkt efter jobbet blev det en visit till Karlstad. Skulle hämta Linda och så där, och det blev givetvis lite shopping också. Orkar inte ta några bilder eller så, men det blev ett par jeans, ett par byxor och 2 linnen från Monki och ett linne från H&M. Allt detta till det överkomliga priset 549kr! Jag är nöjd och jag älskar Monkis reor! Nu har jag hunnit med att äta gott och packat ner det mesta tills imorn, för direkt jag slutat jobbet ska vi fara iväg. hej hej

allt är inte bra längre...

Varning för riktigt dåligt humör!

Kan börja med att tala om vad jag har haft för mig sen sist. Var ett bra tag sen och jag har haft fullt upp. Kan dock inte riktigt sätta fingret på vad jag gjort hela tiden.. I torsdags jobbade jag iallafall morgonpasset på Pärlan. Sen blev det bad vid leksaksbåten och sedan bestämde jag mig för att åka in till stan och sedan gå på träning vid Kfum. Först sprang vi, sedan spelade vi basket och sist volleyboll och de var skitroligt!


Sen jäktade jag hem för en dusch och sedan mötte jag upp Amanda och Kristin i gästhamnen där vi satt o mös resten av kvällen :)
 

Fredagen var min lediga dag denna vecka och givetvis var vädret dåligt bara för det.. Men jag, Emma, Anna, Linnea och Louise åkte iallafall ut till Skärgården och badade lite och det var jättetrevligt ända tills de stora mörka molnen kom.. Började spöregna och åska som satan så vi åkte hem till Emma och chillade lite. Vid 6 åkte vi vidare till Mastis och käkade Taccobuffé och det smakade sjukt bra. När vi smällt maten åkte vi ännu en gång hem till Emma och spelade lite tv-spel och tog de lungt =)
 




Igår jobbade jag 13-19.30 och när jag slutade blev det racer hem för dusch klädval och iordninggörning. Men precis när jag slutade så började de megaregna och jag var jättetrött. Det borde jag sett som ett tecken på att jag skulle åka till stugan istället och bara tagit det lungt, kan jag nu lite efterklokt säga.. Sen åkte iallafall jag och Emma till Anna dit det kom lite mer folk sedan och där var det allt mysigt, men dragigare förfester har väl dragits ihop.. Sen blev det Mastis och det slutade med att vi inte kom in för det var fullt och jag har aldrig varit så jävla irriterad och förbannad! De va fan inte fullt!!! Testade lyckan på Statt, men där var det istället tomt... Ibland älskar jag verkligen Kristinehamn... När vi väl kom in nån gång efter 1 var det inte särskillt kul där inne iallafall. Humöret var väl inte toppa om man säger så. Att mina nycklar var borta kom ju även som ett senare bekymmer och helvete vad sur jag var.. Vad är mitt problem, ja måste ju ha alla mina värdesaker fastkedjade på mig för att ja inte ska tappa bort de, ne för just de, då ramlar jag i sjön med de istället!!! GAH! Iallafall, det där med att gå hem direkt efter stängning och sova gott i min egen säng gick ju åt helvete ännu en gång och jag är lika sliten som varje söndag.. Sån tur var så var iallafall mina nycklar i min jacka som var hos Anna, så de blev ju inget värre av saken iallafall. Men fuck va irriterande det var..

Nu är min hjärna upponer och ja vet inte vart jag ska ta vägen, ska bli så sjuuuukt skönt att komma bort på tisdag, åker till Kalmar då och kommer hem igen på lördag nämligen. Synd bara att vädret ska bli lika bra som alltid när familjen Nilsson prickar in semester. Men de blir nog bra ändå :)

Klarade mig ganska fint utan att ta ut massa aggresion! Grattis till mig, nu kommer jag somna snart, god natt.

När man kan få något, vill man inte ha det. När man inte längre kan få det, vill man mer än något annat ha det...

coooosy

Precis hemkommen från jobbet ännu en dag. Idag var det inte så mycket folk, är ju inget kalasväder, men varmt är det iallafall noterade jag imorse när jag tvingades gå omkring o städa så jag svettades som en gris.

Blev sån tur va inget jobb igårkväll utan istället cyklade ja in till stan och träffade Maud. Vi satt i Gästhamnen och pratade om allt mellan himmel och jord och åt jordgubbsmarabou, supercosy var de minsann :)




Nu äre käk! Hej

RSS 2.0