Valleborg

Jääävligt seg dag i skolan idag, lektionerna känndes 10 år långa allihopa och allt var bra ett enda elände. Känns iallafall helt sjukt underbart skönt att vara lediga nu!

Planerna inför kvällen är något ändrade eftersom Sandra som vi alla skulle till har gått och blivit sjuk. Istället blir vi några som ses hos Louise och fixar lite drinkar och har oss. Och efter det bär det troligtvis av till Johannes där ytterligare lite folk väntar. Blir nog en ganska soft kväll, en typisk liksom vanlig fredag typ (fasten att de är onsdag då.) Japp men de blir nog braaaaaa :) Hoppas alla andra också får en supertrevlig kväll!/Maggan

Dagen

Trots det fina vädret så har jag spenderat största delarna av eftermiddagen inomhus vid datorn eller vid TVn. Man orkar liksom inte hålla på o göra massa grejer när man varit i skolan. Inte för att de är särskillt ansträngande alltid men iallafall.. Var iallafall på stan förut och letade efter något som jag kanske, möjligtvis skulle kunna ha på mig imorgon, men nu är det ju Kristinehamn vi bor i och då kan man knappast räkna med att hitta något...

Ska snart kil iväg på träning, hoppas de blir rätt lugnt för ja är som vanligt inte på nåt träningshumör alls :/

/Maggan

Partyprissen?


Du är "partyprissen"

Där festen finns - finns du. Sena nätter, svettiga dansgolv och tequilarace är din grej. Klassiska partyresmål är Ibiza och Magaluf, Sunny beach i Bulgarien, eller Aiya Napa på Cypern. Men där har du kanske redan varit? Då föreslår vi följande:


Reykjavik, Island

Har ett grymt nattliv. Inte särskilt solsäkert, men helt OK för den som bara vill vaken på natten. Och det är väl huvudsaken för dig?


Barcelona, Spanien

Staden som aldrig sover. Trendiga klubbar finns fler än du kan räkna till. På Baja Beach Club är det cavaparty.


Saint-Tropez, Frankrike

Partaja med prinsessan Madeleine och jetsettarna. Inte billigt men garanterat festligt. Glöm inte amex-kortet!


Resultatet av ett liten "resguidetest" som ja precis gjorde på Vagabonds hemsida. Barcelona skulle kanske inte vara några fel? Island känns iallafall minst lockande att åka till i början av Juni, kan ju inte va mycket varmare än här då. Vill så gärna ge mig av nuuuu! Skulle va så sjukt härligt att slippa vara här ett tag och komma tillbaks o va lite brun o fräsh./Maggan 


Maggan är händig

Nu ska ni få se på grejer här! För att undvika naturkunskapsbökerna idag så har jag nämligen försökt mig på att nyskapa lite! Klippte i lite gammla tröjor och sydde nya linnen av dom. För er som minns tiden på stenstalid med Muggen och syslöjden så kan ni nog redan förutspå resultatet. Men så här blev det iallafall:


image68

Och ni kan vara lugna, ja ska inte vistas bland folk med dom ;)

/Maggan


Snoop dog

Nu kom jag precis in från en prommenad med snoop dog, eller ja inte precis o precis men de låter bättre än att skriva typ, för 16 minuter sedan kom jag in... Det var iallafall riktigt trevligt, var inte igår man prommenerade häri kring. Men hundskrället är ju så seeeeg, alltså han är verkligen segast i hela universum!

Men för att snacka om något helt annat så kan jag ju sprida lite gjädje och tala om för alla som inte redan visste de att på torsdag är vi alla lediga! Iallafall dom flesta, där bland jag och de gör mig så lycklig, och inte nog med de så är vi ju lediga både fredag och måndag med. Ruskigt skönt.


 
På onsdag är det ju då Valborgsmässoafton och de diskuterades förut varför man egentligen firar de? Vissa sa att de va för att hälsa våren välkommen eller nåt sånt, vissa trodde de hade med gamla traditioner att bränna häxor o göra och jag satsade på att de va kungens födelsedag som firades. Jag har ännu inte fått nåt klart svar, men ja tänker iallafall fira att våran kung fyller! Valborgsfirandet sker iallafall troligtvis hemma hos en klasskamrat som ska ha en riktig brakarfest va de verkar som (?) Hoppas de iallafall, för sånt är alltid kul! 

Då är den stora frågan bara vad man ska ha på sig! Man vill ju helst inte se ut som värsta tattaren liksom... Men jag har absolut iiiingenting att bära och jag har inte råd att köp nåt nytt för jag måste verkligen börja spara på allvar tills Cypern! Men men det löser sig nog, har ju 2 dagar på mig att tänka sån tur är./Maggan

¢¾I LOVE NATUREKUNSKAP ¢¾

De går inte att beskriva hur härligt de va att kunna åka hem till min gamla hederliga lägenhet idag efter skolan o slippa alla nedrans uppförsbackar! Så himla hungrig som ja var så hade ja troligtvis ha svimmat om ja hade tvingas cykla till stenbacken.. Och nu borde ja egentligen sitta o plugga naturkunskap som en dåre eftersom vi har prov imorgon och jag kan inte ett skit! Men ja tar de om en stund.. Eller nåt.



Dagen idag har annars vart rättså lugn, hade nationellt skrivdelen i engelska imorse. Gick åt skogen haha kan bara skratta åt de. Sen hade vi bara svenska och turism nu på eftermiddagen. På turismen snackade jag och Emma för första gången med alla våra klasskamrater (låter som om vi är värsta mobboffren men de är vi ju också) och de är helt stört egentligen att man inte pratar mer med folk än vad man gör. Man kan ju upptäcka hur mycket trevligt folk de finns i världen om man bara ger alla en chans lixom :) /Maggan

Prommenad genom stan

Känner mig stolt över att jag kom ut på en promenad idag, hade räknat med att sitta här och vara allmänt passiv hela dagen. Ja och Gerd gick en riktig långprommenad! De var skönt att komma ut och att lyssna samt prata av sig.

Nu sitter ja här och käkar naturgodis som min kära mamma hade köpt åt mig efter allt mitt tjat om de. De är inga fel alls kan ja tala om. Tänkte snart hoppa in i duschen me o göra mig lite fräsh om de nu går, men de tror ja nog.
Ha en fortsatt trevlig söndag kära vänner!/Maggan

SÖNDAG

Har väl egentligen inte så mycket att skriva men ja skriver ändå, lite för alla er kära läsares skull. (Gerd)

Har i ärlighetens namn inte gjort så mycket mer än att ha suttit här idag.. Har plockat lite med lite grejer på rummet också men de är väl allt. Känner mig väldans duktig och så :) Nedan syns en bild på hur mitt rum hitills ser ut för er som är lite nyfikna.

image67

Kan för övrigt också tillägga att fredagen gav mig en fet jävla bula i bakhuvudet, ett litet blåmärke på knät som gör ont som SATAN, 2 blåsor på mina fingrar, några andra skumma blåmärken på min arm och massa repor o skit på mobilen. För er som nurå va lite nyfikna på de också och ville var med i min tyckasyndommalinförening.

De har även skett nåt riktigt skumt, jag hade i fredags 31 unika besökare på den här skitbloggen!! Helt otroligt om man vet hur få besökare ja brukar ha./Maggan

Jajemensan

Är inte riktigt säker på om fredagen var den värsta i mitt liv eller lördagen. Men kort och gott har det varit en riktig skithelg.

Fredagskvällen började väldans bra med gott käk och trevligt sällskap. Sen kan jag bara tala om att jag helst ville stänga in mig en en liten bur som sändes iväg till Antarktis och aldrig mer komma tillbaks igen. Har med andra ord skämt ut mig mer än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Och igår måddes allt som det borde men till råga på allt var jag tvungen att bära runt på massa kartonger och sängar o stolar o blablabla.. Men nu Är jag hemma igen iallafall, i våran riktiga, älskade, nyfina lägenhet!

Men men, livet fortsätter troligtvis. kanske. Känns kul att de är söndag idag också, verkligen, för då ska man ju iväg till den älskade skolan imorn. FAN va kul! Ha nationellt prov o grejer precis vad jag älskar./Maggan


Zlatan tar emot våren med öppna armar

Kom precis in från en liten prommenad med Zlatan! Han verkade faktiskt  lite lycklig för en gångs skull, inte så konstigt kanske när han har varit inne sen i september eller nåt.. Förutom detta har jag efter skolan hunnit med att handla med jentera tills ikväll, valt kläder och packat. Är dock inte klar med det sistnämnda ännu.

image66
En bild från förra året när busgrabben klättrar i träd

Ikväll blire iallafall till att grilla hemma hos Ullis gullis med ett gäng trevliga människor som tidigare i och för sig redan nämnts men då skrev jag bara kanske och nu är det ju säkert och ja vill ju inte göra er förvirrade.. Förutom detta så har jag väl inte så mycket mer på hjärtat, hinner inte så mycket mer tänkte nämligen rulla iväg här om några minuter./Maggan

Fredag

Var grymt skönt med sovmorgon idag och eftersom jag hade lite tid över i morse så passade jag på att plocka ned ytterligare lite saker i kartonger. Men som tidigare nämnt så går det segt..

Iallafall så har jag ekonomi nu, ska skriva om Swedbank, precis som vi gjorde på Geografin. Smart som jag va så valde jag alltså samma företag för att slippa leta reda på massa info igen. höhö

Eftersom det är fredag idag så har vi lunch i 2 timmar vilket betyder att vi förhoppningsvis kommer sitta ute i det fina vädret! Ska ju bli dåligt väder i helgen, så man får väl passa på så att säga. Förutom att vi troligtvis ska grilla och så hemma hos Anna ikväll så vet jag inte riktigt vad de blir i helgen, ska väl fixa med mitt rum o så iallafall :D /Maggan

dagen idag

Sådär ja, nu har man snart avverkat ännu en vecka! Har väldans passande sovmorgon imorgon så vi har bara 3 lektioner kvar tills helgen. Man får verkligen gå o räkna ner hela tiden.

Iallafall idag så har jag packat litegrand, tog de i mitt egna lilla tempo så de är inte så mycket nerpackat ännu iallafall.. Är iallafall roligare att packa än att packa upp, för de är seeegt, om ja har vart bortrest brukar väskan stå kvar i flera månader oupppackad. (Packningen från Stockholm står kvar på rummet till exempel..)

Jag har även spenderat ett litet slag hos Gerd, snodde lite one tree hill, gav lite bilder och hoppade studsmatta. Därför väljer jag idag att ladda upp en bild på min älskade väninna Emma Andersson! :)/maggan

image579

skitskitskit

JAG HATAR GEOGRAFI!! Jag vill bara ut ut ut ut... Till råga på allt så har vi engelska efter det här också... Jag som är så hungrig och allting... MEN man ska inte klaga antar jag, man ska vara lycklig att man får vara i skolan och leta information som inte ens finns om Nya Zeeland./Maggan i sorg

Vårstädning

Jag skulle behöva ta en rejäl vårstädning inne i mitt huvud! Ut med allt de gamla som jag bara inte kan släppa och in med bara massa nytt och roligt. Glömma människor jag borde glömma, glömma misstag som egentligen är så små att antagligen bara jag bryr mig om dom, men samtidigt behålla alla fantastiska minnen som finns lagrade och bara fylla på nya. Men det är tyvärr lite svårare än att rensa ur garderoben om man säger så.. Vilket ja nu kom på att jag också borde göra!

Sitter här och funderar på om jag borde ha lockigt eller platt hår imorgon? Eller kanske uppsatt? Hmm dessa små val är en jobbig del av mitt liv ska ni veta!/Maggan

Gratis

Kom precis in från en skön statsprommenad med ljudbok i öronen. Är helt slut i kroppen och ser fram emot en dusch!

Fick för övrigt mitt armband idag som ja beställde här om dagen. Fin färg va de, fast lite stort. Men som jag tidigare nämt så var de ju gratis och de är ju alltid skoj. Som min ekonomi ser ut jusst nu så önskar jag att allt vore gratis för det är mycket jag behöver om man säger så. Först och främst sommarkläder, nog för att jag köpte en del i Stockholm, men de är ju som man säger man blir aldrig nöjd med de man har../Maggan

image62

Inlägg ängnat åt min kompis Gerd som älskar Gyllene tider!

Nog för att jag gillar Gyllene tider, men så här i vår och sommartider så är låter det verkligen extra bra! Lyssnar inte på något annat än jusst detta nu för tiden och man kan inte tröttna på de heller. Inte ja iallafall.

Några favvisar:
Lova att du aldrig glömmer bort mig
När alla vännerna gått hem
Det är över nu
Kung av sand
Leva livet
Harplinge
Tylö sun


/Maggan

Samtal

Fick ett samtal från 3 förut där jag fick ett erbjudande om att förlänga mitt abonemang  och då få en ny mobil helt gratis. Ordet gratis klirrar alltid så fint när man hör de så ja nappade givetvis, tyvär så var det en likadan mobil som Emma redan har som man kunde få så jag tror inte att jag vill ha den, men om far går med på de så kanske ändå.

För övrigt så har det varit en helt okej dag idag, är lite förvirrad när de gäller vilken dag de är bara nu när vi är lediga hit o dit. Trodde de va måndag i morse, men de är ju redan onsdag och hur skönt känns inte de, fredag snart ju :D


Nu ska ja gå o käka lite lasagne tror ja, de va inte igår! Och sedan kommer Linda hem och kidnappar Valter, han ska visst bo hos henne ett tag. Åka tåg till Karlstad o allt, han har blivit så stor busgrabben./maggan




tränad

Satte mig här för att ja skulle plugga in Italienskaglosorna med hjälp av glosboken.se men givetvis har jag inte kommit så långt ännu.. Kom för övrigt hem från träningen för ett tag sedan,har inte kunnat träna på typ 1 och en halv vecka på grund av halsont och förkyldning men ja var tydligen inte frisk ännu för ja fick ont i halsen igen och förkyld kan ni ju fråga Anna och Emma om ja fortfarande är. höhö.. Var ju behändigt att ja inte behövde ha röd väst på mig idag iallafall eftersom ja redan var så röd i fejset.. 


/Maggan



 


sommar sommar i värmland

Man kan väl inte må mycket bättre än vad jag gör nu känns de som! Jo de kan man säkert, men vi säger så iallafall. Trots att jag har prov och massa skit framför mig så känner ja mig bara helt rofyld och lycklig. Vädret gör nog sin del skulle jag tro.

Har varit 2 helt kanondagar som start på veckan, igårkväll var det ju grillning och de va så vackert o så mysigt o så trevligt. Och idag for jag Anna och Emma ut till Marieberg och hade oss lite picknick :) Solade, "pluggade", löste Sudoko, stod på händer och bara tog de lungt. Kan ju bara varna alla för hur jävla röd ja är i ansiktet! Alltså vi snackar liksom inte lite solbränd bara, vi snackar tomat, kräfta, brandbil! Suck, hade de inte varit för att vi hade prov imorn så hade jag nog inte gått till skolan imor på grund av detta. Men man får skylla sig själv för sina handlingar.. /Maggan

image61

så de kan gå

Haha igår när vi skulle upp till Linda så vare så att Linda va tvungen att stå o hålla upp dörren åt mamma som kom på efterkälken så ja gick före till hissen o tryckte på knappen. tralalala där stod ja o väntade, då kom de en killa i 20årsåldern o ställde sig vid hissen han med o ja ba: okeeeej hoppas dom andra hinner komma innan hissen nu. Men de gjorde de givetvis inte, så när hissen kom va ja ju tvungen att gå in där iallafall, o ja minndes inte ens vilken våning hon bor på så ja stod där ett tag och susade med fingret i luften för att trycka på den knappen som verkade mest passande. Till slut slog jag till på våning 5 och tänkte att han väl skulle klicka på ett nummer han med, men de gjorde han inte så där stod vi iallafall helt tysta under färden upp(och ja måste tillägga att de är som en mardröm för mig att åka hiss med en helt främmande människa!) Och väl framme vid våning fem 2 timmar senare (ren uppskattning) så kliver vi båda av och då märker ja att de är fel våning o ja ba shit hur ska ja handla nu då för att inte klassas som en ren idiot?! Så ja går där o lite förvirrat kikar lite på dörrarna i hopp om att inte stanna utanför just hans dörr! Och sedan när han började öppna sin dörr så gick jag raskt upp en våning till där jag hittade Lindas lägenhet och blev troligtvis klassad till en ganska skum person ändå... Aa de kan va jobbigt sånt där, så typiskt att han skulle av just på den vånigen../Maggan


Najs väder

Äckligt sjyst väder ute idag så nu sitter jag här o lyssnar på Gyllene tider o bara väntar på att få komma ut igen! Ska ut o grilla o mysa sen med Emma, Madde, Anna, Louise och kanske Linnea. Är nämligen lediga från skolan imorn :D :D Göttans värre som man säger här i Värmalnd..

Bakade precis pinnbröd och tjaaa de blev väl sådär om man säger så, men de funkar nog att käka. Annars har dagen gått snabbt förbi och va fan snart är helgen här igen!

Var ju på Ikea igår också och det inhandlades massa kul saker. Bl.a. ett lila överkast, en lila matta, 2 bruna kuddar, ett svart tyg att klä om min fotölj i, 2 bruna blockljus, en stor grön växt, 4 små glasljushållare, 12 ljus i typ brunt, svart o vitt. Och så köpte jag givetvis lingondricka, jag avgudar Ikeas lingondricka! Men nu längtar ja iallafall äääännu mer tills i helgen när de blir hemflytt :D :D

Ekorrar

Jag gjorde som jag tidigare skrev, cyklade ut till Skärgården och här sitter jag nu och följer värsta ekorredramat! De är ekorrar öööverallt! Och på tal om de så såg jag och Mattias en igelkott igår. Men iallafall ja fattar inte att dom inte dör, dom flyger runt som galningar i träden, helt otroligt. /Maggan


God morning

God morgon! Strålande solskenssöndag idag så jag funderar på att ta med mig datorn och alla skolböcker och cykla ut till stugan ett slag. Tar nog med mig lite picknick också så att jag inte svälter ihjäl..

Senare idag ska jag och mamma till Ikea och köpa grejor till mitt rum och så, för nu är det bara 5 dagar kvar tills vi flyttar!


Igår gick jag och Mattias härifrån stan och in till Ölme och sedan gick jag från busstationen och hem hit och denna prommenad har resulterat i riktigt onda skavsår under min vänsterfot. Inget bekvämt alls faktiskt, men de va en härlig kväll ute i de sköna vädret med fåglar som kvittrade och allt. Fasst framåt kvällningen vart det väldans kallt så ännu är de inte sommar inte./ Maggan

image60

Gratis armring

Hade bestämt mig för att inte sätta på datorn idag, men ja kunde inte låta bli för jag kom på en massa saker som ja var tvungen att kolla upp. Och mitt i allt beställde ja ett fult armband från nån smyckessida där jag hade ett presentkort på 50kr. Gratis är ju alltid kul liksom.




Denna morgon har jag hunnit med att duscha, käka och rastat hunden. Nu borde jag faktiskt ta tag i att plugga lite egentligen, har ekonomi, psykosocialt och naturkunskap med mig hem över helgen och jag har ju egentligen inget bättre för mig nu så de vore ju rätt smart.. Men jag hittar nog på nåt bättre ska ni se./Maggan



happ happ

förlorade precis 29 poäng i min rating på betapet... Men som kompensation på denna besvärlighet så fick ja precis kyckling i pitabröd till mat. Smakade kanon med tanke på hur hungrig ja var!/Maggan

Freitag

Fredag idag redan då. Veckan har sprungit om mig och idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Är ju ledig imorn men som alltid när jag är det så händer de inget särskillt. Dock klagar jag inte på en mysig hemmakväll men å andra sidan påminns jag bara om allt skolarbete jag har att ta itu med då..

Idag har det varit FN-rollspel i skolan, jag var inte med men de flesta andra i min klass var de så vi hade bara en lektion idag. Inga fel och de va lite roligt att kolla på allas öppningstal på massa olika språk.

Jag och Emma satt ute på skolgården i typ 2 timmar i de fina vädret och efter skolan åkte vi och köpte glass och satte oss o käkde. Härligt, dock försvann givetvis solen och då vart de svinkallt... Så ännu är inte sommarvärmen här inte./maggan

Stockholm

Idag var man åter igen tillbaks till Kristinehamn och skolan.. De är alltid lika jobbigt att komma hem från storstockholm för ja blir jämt helt körd i att bara vilja flytta dit! Då ser man ju verkligen hur liten denna by är..

Utan dessa godingar hade resan varit katastrof! (:


Men iallafall så var det en trevlig tripp. Kort sammanfattat så besökte vi Riksdagen, Svt, Expressen och Dramaten. Shoppingen var höjdpunkten.


image59
Kläderna ser för jävliga ut på bilden, men jag gillade dom jättemycket iallafall :)

/Maggan

Blogg från Expressen!

Lite flashig känsla har jag i kroppen nu, sitter inne på Expressen och bloggar. Är här och väntar på att få en liten guidad tur och om dfe blir som sist jag var här så kommer vi även få göra en "egen" tidning typ. Jag vill bara gå o shoppa nuuuuu! Men efter de här ska vi även på nåt annat besök så man får väl bita ihop. 

Vandrarhemmet vi sov på inatt var helt okej och jag sov gott :) Gårdagen var också bra i sin helhet! Återkommer imorn/Maggan

onödigt, tråkigt och värdelöst inlägg

Jag har haft den värsta natten i mitt liv tror ja! Jag hade helt sjukt ont i magen, ja trodde allvarligt talat att jag skulle dö o ja tänkte, FAN om ja har så här ont imorn kommer ja aldrig kunna följa med till Sthlm imorn. Men sån tur va så är de bättre nu. De känns som om de kommer bli 2 jobbiga dagar för min del, mår verkligen inte 100. Men nu ska ja åka om 5 minuter iallafall/Maggan

dagen idag

Aningen stressad dag idag, åkte direkt från skolan till Maxi och handlade lite grejor till ett rejält bullbak med Anna och Emma. Sen åkte vi till Emma och bakade, tog fan 3 timmar!! Sen åkte ja hem till riktiga lägenheten o kikade lite med resten av familjen, sen hoppade ja o Linda in på Maxi igen och handlade till mor och lite saker tills imorn, seeeen kom ja hem, duschade, umgicks lite med la famiglia, sen packade ja lite är dock inte klar och nu va ja tvungen att göra internetsysslorna = msn,blogg, mail och bilddagbok.

Borde vara i säng för ett tag sen men ja kände att äh ja överlever. Och de är ju bara en timma tidigare än man vanligtvis börjar typ så, ska nämligen åka till Stockholm vid 07.00 imorn för er som inte visste de nu vet ni de.

Tjaaa för övrigt så öh aa ja kommer tillbaks på onsdag vid halv elva snåret :) Ciao Bellas e Bellos


oj oj oj

De här visste du kanske inte om mig:

-Jag AVSKYR när folk käkar chips och knäckebröd

-Jag avskyr även när folk vickar på fötterna helt okontrollerat när de till exempel koller på TV.

-Innan jag dör vill jag ha besökt alla världens kontinenter och badat i alla hav.

-Jag är rädd för att bli lämnad ensam och inte ha några vänner kvar.

-Jag har vääldigt svårt för att ljuga

-Och jag litar verkligen helt och fult på att sånt som sägs är sant.

-Jag tänker inte lägga pengar på en ny mobil på jättelänge.

-Om min syster hade fått bestämma mitt namn hade jag hetat Isabelle efter elefanten i Babar.

-Jag skulle hellre lägga pengar på en resa än på en massa kläder.

-Jag tycker att de är hett med killar som spelar hockey, basket, fotboll, trummor och gitarr

-När jag är ledsen och på dåligt humör brukar jag kolla på Dagboken.

-När jag var mindre sa alltid lärarna att jag var sån bra kompis och tog bra hand om alla som hade de mindre bra. De är något jag är stollt över idag.

-Nu säger min klassföreståndare bara att jag borde gå till Matteljen och att jag är en riktigt kul tjej.

-Jag tröttnar helt sjukt snabbt på saker och ting o behöver ständig variation.

-Jag har under mina 17 år på jorden spelat fotboll, spelat tennis, orienterat, spelat piano, spelat trummor och  spelat basket.

-Jag har alltid velat ha en bror.

-Jag är ganska så kräsen när de kommer till mat, men de har nog de flesta redan noterat.
-Jag tycker ibland att jag är en väldigt dålig kompis och får ofta dåligt samvete när jag vet att jag varit de.
-Jag tycker även själv att jag är en väldigt bra kompis ibland och försöker så gott jag kan att behandla andra som jag själv vill bli behandlad som man rukar säga.
-Jag är livrädd för att få ett nej därför avstår jag ofta från att fråga saker.
-När jag flyttar hemifrån ska ja inte ha några husdjur.
-Jag älskar att vara på sjön, de är något jag har växt upp med och som mina barn en gång ska få uppleva.
-Om jag fick välja mellan att växa upp på 2000-talet eller 70-talet skulle ja välja de sistnämnda.
-Jag har leverfläckar handflatan och på ena foten.
-När jag och Emma är 26 ska vi fira 20 år som vänner i Tunisien
-Om jag skulle skänka pengar till välgörenhet skulle jag göra det till barn i fattiga länder.
-Jag har sjukt lätt för att bli nervös och när jag blir nervös blir jag helt konstig och springer på toaletten typ 15 gånger på en halvtimma.
-I början av förra sommaren kunde jag göra 3 armhävningar, i slutet kunde jag göra 22. Då blev jag lycklig.
-Någon gång i mitt liv ska ja besöka Jamaica och då ska ja snacka med en reggaemänniska!
-En gång blev jag och Emma stoppade av polisen för att vi inte stannade vid en stoppskylt när vi cyklade hem från skolan.
-på nyår 07/08 tappade jag bort min kamera vilket jag fortfarande sörjer.
-Jag även tappat bort min plånbok väldigt många gånger, samma sak gäller min nycklar och min klocka men de har kommit tillbaks igen.
-Jag har aldrig haft ett riktigt förhållande.
-Jag hade en period i mitt liv då jag alltid hade keps på mig.
-Jag har varit i England, i Spaninen, på Mallorca, i Finland, i Norge och i Danmark. De enda ställe jag varit på med min familj är i Danmark
-Jag avskyr karuseller som går rakt ner så de kittlar i magen! Jag är ingen karuselltyp över huvudtaget faktiskt.
-

Så där ja, nu vet ni en hel del om mig mina vänner!/Maggan


Osmart som man är

Var nog osmart gjort att vara ute o flänga igår, idag mår ja sämmre igen och de är allt annat än kul.. De är ju banne mig bara 1 och ½ dag kvar tills Stockholm! Hur gör man för att bli av med förkyldning och halsont?!

Här kommer lite söndagsunderhållning iallafall

Kaffe eller Te
Flats
eller Heels
Vår eller Sommar
Storstad
eller Landet
Mysig hemmakväll eller Röjjig utekväll
Komedi eller Skräck
Kött eller Vegetariskt
Förhållande eller Singel (Klart jag vill ha ett förhållande men ja klarar mig även fint som singel!)
Marc Jacobs-väska eller Louboutin-skor
Elin Kling eller Ebba von Sydow
Cosmopolitan eller Glamour
Nytt eller Vintage
Armband eller Halsband
Rachel Bilson eller Mischa Barton
Lipstick Jungle eller Cashmere Mafia
Kenza eller Blondinbella
Vin eller Sprit
iCITY eller Pause
Björn Gustafsson eller Magnus Betnér

Gamla minnen

Började dagen idag med att vara lite nostalgisk och kolla igenom mina gamla resedagböcker. Att skriva dagbok varje dag när man är på semester är något jag starkt rekomenderar, för de är sjukt kul att läsa senare i livet. Jag ska iallafall fortsätta med denna tradition :)
image58
Min Londondagbok är verkligen helt sjuk! Ja fattar inte va ja tänkte med när ja skrev, men som sagt de är ruskigt kul att läsa de. Kan skriva ner ett urdrag från sammanfattningen av resan som jag skrev på väg hem:

"Japp nu vare gjort och de har varit så otroligt kul typ. Sett massa, flygit, shoppat, klippt mig o allting. Skulle va jävligt kul att åka tillbax fan. Och en sak vill ja bara säga, Engelska killar är fan fett fula! Typ 3 av en miljon såg okej ut lixom! Jaa de va väl lite de ja kom på just nu typ.. För övrigt så är David Persson så jävla söt. hihi :) ja... så JÄVLA cool...HiHiHi... MATTIAS Är och så Jävligt söt! Ja... Nu Måste jag gå och bajsa! Jävla Sjysta toaletter!"

Varför skriver man typ varannan mening och varför lägger man in ordet fan lite då o då? Bra fråga...Och för er som inte förstod de är är de inte jag som skrivit det sista. Faktiskt. Ne men jag måste erkänna att jag saknar den gamla klassen lite ibland, iallafall så saknar jag Londonresan!

image56
/Maggan

Love is my religion

Just hemmkommen från en fantastisk reggaekväll hos Gerd! Sånt borde fan införas i almenacken, typ internationella reggaedagen! Fasst den ska vara med ungefär en gång i månaden för de är så jävla soft. Men, vad gör man då på en fulländad reggaekväll undrar säkert ni som inte haft en och är lite sugna?

JO man klär sig helst i rätt softa kläder, gärna sjalar på huvudet :)
image51

man röker vattenpipa, helst stora och stiliga, men även Hassan till vänster och Achmed till höger duger fint :)
image52

Den allra viktigaste ingrediensen är dock musiken, äkta jävla reggae ska de va! Och här är legenden


Vill man krydda lite extra kan man även röka cigarr
image53

Så att de tillslut blir så rökigt att man inte ens kan andas :)
image54

Ja så kan man väl sammanfatta denna afton :) Men de viktigaste är förstås sällskapet, tack mina godingar!/Maggan

PullKnullarUlla

Sitter fortfarande och väntar på att annapanna ska höra av sig. Men mobilen är tystare än aldrig förr...

image50
När vi väl får tag på dej kommer vi slå dej så du blir såhär ledsen!
Så de så/Maggan

lycka

Lyckan man känner när man jobbat en dag och klockan är fem i 2 och det bara är fem minuter kvar att jobba och man sedan är ledig i 2 veckor är verkligen helt fantastisk! Obeskrivlig, underbar. Nu är jag trött som en gammal mört och vill bara sova, detta trotts att jag gick och la mig vid 9 igår kväll.

Hoppas även fast jag mår lite halvt att nånting händer ikväll, Hoppas på reggae! :D Ja har saknat Hassan.. Men som vanligt en lördag efter middag så är Anna omöjlig att få tag på.... Bär med dig mobilen med ljud på kvinna!! /Maggan


Buttert

Har använt hela eftermiddagen till att sova lite till och från, har mått helkasst.. Och gör de fortfarande, har inte vågat kolla om jag har någon feber för jag måste jobba imogon! De är så typiskt att man går och blir sjuk när de för de första är helg och för de andra är Stockholmsresa om 4 dagar, men så långvarigt brukar det aldrig vara så till Stockholm måste jag vara frisk!

Var förövrigt ett trevligt studiebesök på Claras och efter att vi kom hem därifrån rullade dagen bara på. Så kul hade jag tänkt sammanfatta dagen. Ha en bra kväll allesammans :)/Maggan

god morning

Jag har inte sovit en blund i natt... Gick för de första inte o la mig förens efter 12 vilket var rätt dumt och för de andra hade ja så ont i halsen o skit så nu är jag astrött och känner mig lagomt sliten om man säger så.

Om 30 minuter går bussen till Karlstad, för som jag tidigare nämnt så ska vi på studiebesök. Skönt att slippa de andra lektionerna iallafall, Snormaja blir nog inte glad dock../Maggan

onödig info

Lite onödig information!

-37% av alla amerikanska barn är överviktiga.


-Högerhänta sägs leva i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta.

-Världens största padda kan bli 1,5 m


-Språket Tali har bara 340 ord.

-En cocacola light burk flyter emedan vanlig sjunker i vattnet.

-Det är större chans att du dör av en champagnekork, än av en giftig spindel.




-Världens högsta snögubbe var 22,17 meter hög.

-Pingviner trillar på rygg när det flyger flygplan över dem. De följer nämligen flygplanen med blicken tillräckligt länge för att tappa balansen

/Maggan

ja vill inte bli sjuk ja vill inte bli sjuk

"Jobbmötet" nu i eftermiddags var inte alls hemskt. Fikade lite tillsamans med de ca 6-7 st som ska jobba där ute och lyssnade lite vad som var planerat och så vidare. Jag kommer troligtvis få jobba ytterst lite, ska iallafall provjobba någon lördag i Maj så de blir säkert braaaaa.

Har ingen inspiration till att skriva alls nu så jag slutar med att berätta att jag skippar träningen idag för jag har så förskräckligt ont ihalsen :/ FÅR INTE BLI SJUK!!!!/Maggan


Morgon stund har guld i mun

God morgon god morgon gott folk! Då var det redan torsdag igen, helt otoligt. Ska snart knalla iväg till skolan och ha psykosocialt arbete, inte mitt favvoämne direkt men de är helt okej.

Vaknade imorse av att jag hade helt sjukt ont i halsen, min första tanke var: fanjävlahelvetesskit om jag blir sjuk tills på tisdag när vi ska till Stockholm!!! Detta får inte hända!/Maggan

jobbmöte imorn

Jag börjar bli lite smånervös nu, för imorgon ska jag på något arbetsmöte angående de jobbet på café Pärlan som jag kanske ska få. Har ingen aning om vad de handlar om eller någonting men de är alltid så läskigt att gå själv till ett främmande ställe med massa främmande människor tycker jag! Men de löser sig nog./Maggan

Marknadsgodis

ja bakade precis marknadsnougat, ja kunde inte stå emot frestelsen. Men dom blev alldeles för söta för min smak! Och de va inte alls lika gott som de man köpte på marknaden. Men de var lite eftermiddagssysselsättning iallafall och nu kanske jag ska räkna lite matte, jag måste verkligen försöka om jag nu ska ens ska få G........./Maggan


image49
Ser ut som fiskmat

JA HATAR REGN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår hade jag 24 unika besökare, helt otroligt för att vara min blogg!! Brukar vanligtvis ha 8-18 så idag firade ja som aldrig förr!! Eller inte.. När ja kom hem från skolan ville ja bara slänga mig i sängen och störttjuta och ligga kvar där tills sommaren. Detta berodde inte på de där med sidvisningarna utan mest på att de regnade som fan ute o jag hade inga vantar o de vart svinkallt + en massa annat som ja inte ens begriper mig på. Men jag höll ut och nu sitter jag här och är osocial mot allt runtomkring mig. Är sugen på marknadsnoguat som mamma sitter o käkar på... De är nämligen marknad på stadens gator idag, ingenting som längre lockar mig som det gjorde förr i tiden, de va tider de.

Ska nog kolla på en film som jag fick hem igår, 21 hette den, får se om de är något att ha. Om inte går ja o lägger mig... Fasst nu kom ja på en bra grej! Imorgon har vi megalång sovmorgon och på fredag ska vi ekonomer till Karlstad på studiebesök på Klaras reklambyrå! De betyder att de inte är allt för många lektioner kvar denna vecka trots allt :D

/Maggan

mmmm

image48

26 april så :D

Längtar som en dåre tills vi får flytta hem igen! Vill ha massor av fina grejor till mitt rum! Lite i stil med det som följer nedan :) Samtliga saker är från Ikea.se
KNUBBIG Bordslampa
FLORERA BlockljusGALEJ Ljushållare
För er som är dåligt uppdaterade så är det så att i Oktober 2007 så brann det i lägenheten ovanför oss så vi fick väldiga vattenskador i mammas och pappas sovrum, i mitt sovrum och i vardagsrummet. Vi var då tvugna att flytta till en annan lägenhet från och med december till och med nu den 26 april. Det har varit jäkligt trist att bo här och ingen anar hur skönt de ska bli att få komma hem igen! /Maggan


image44
Innan

image45image46
Efter

snart helg ju

Bara tre dagar kvar tills helgen nu! Skönt o tänka på de viset tycker jag.

Idag har jag varit i skolan som man alltid är när det är tisdag. Vårat schema ser ut som så att vi har idrott kl 8.20 vilket betyder att man är rättså trött då. Men jag och Anna var iallafall duktiga och gjorde massa styrkeövningar ;D Jag har banne mig riktigt svaga muskler kan jag ju tillägga! Sen rullade dagen på som vanligt förutom att inte lilla Gerd var med oss för hon är sjuk hon med nu stackarn! Alla är sjuka nu känns de som.

När jag slutade idag åkte jag till Meddo och solade litegrand, kännde att aa, idag ska jag sola. Bara för att de är så skönt liksom! Sen åkte jag hem och gjorde lite Milkshake, tog ett äpple och en smörgås. De smakade bra./Maggan


image43

soooooool

Kom precis in från en fin trevlig liten skogspromenad. Lyssnade på Självkänsla nu och jag vill verkligen rekomendera att lyssna på ljudbok när man är ute o går för då kan man gå i princip hur långt som helst utan att bli uttråkad!

Tänkte lite snabbt berätta om min dag innan ja hoppar in i duschen. Har vart en redigt soft dag, kollade på en film på psykosocialt som handlade om trafficing, vi kollade på svart vitfilm på  svenskan, om Frankenstein och på turismen kollade vi på en film om Thailand. En riktig filmdag alltså. Gillade den sista bäst och jag blev enormt sugen att besöka detta land! Fick även lite info om Stockholm på klassrådet och de verkar som om de blir en hel del tid på stan iallafall och de känns kul :)

För övrigt så sitter jag här och inkasserar pengar helt utan att bhöva göra något direkt, mamma kom in med 21.50, de är nån på jobbet som spelar på trav eller nåt och så är de några som delar på vinsten om de blir nåt och jag är med (helt gratis) så aa då hade vi tydligen vunnit. Sen nu precis så kom pappa in med 90kr för ja skulle få det om jag laddade ner en film åt honom och de gjorde ja i går så de hade ja ju ioförsej kämpat lite för ;) Men jag klagar inte direkt, de behövs absolut./Maggan

prylar..

Var inne o kikade på di igen och igår när vi var hos Louise diskuterade vi om att de borde finnas så att man kan spela trummor o så i guitar hero och givetvis kommer man inom kort kunna göra de. I Rock Band går det att välja vilket instrument man vill spela: bas, gitarr, trummor eller sång. Till spelet kopplas de olika instrumenten och poäng utdelas till den som bäst följer med musiken på spelskärmen.



Tänkte även ge er ett annat tips på en pryl man kan köpa. Ringer du ofta samtal sent på kvällen? Till jul kommer produkten för dig, en kudde med inbyggd handsfree. De vore rätt ballt faktiskt, men ganska onödigt om, ja får säga de själv.

Ha ett bra slut på söndagen och en bra måndag!/Maggan

hitmakers

Vart är världen på väg?! Kollar på kanal 5 och deras nya serie hitmakers som fungerar lite som idol, visst att dom gjorde so you think you can dance som också är som idol fast de dansar, men de här! Så dåligt o tillgjort och tråkigt, när ska folk tröttna på denna sorts underhållning??

Nog om det. Kan istället skryta lite med att tala om att jag har städat på mitt rum idag, med andra ord plockat bort min enorma klädhögen som bildats under veckan. Kan inte begripa att de ska vara så jobbigt att hänga in kläderna med en gång eller lägga dem i tvättkorgen../Maggan

Bokrecension

Jag avskyr att skriva bokrecensioner! Bläää... Det började bra men nu har det tagit stopp. Tror jag tar en paus där tills imorgon faktiskt. Känns roligare att ta en promenad eller något istället/Maggan

Sweet dreams

I natt har jag frömt en massa underliga drömmar som jag kan minnas, brukar oftast inte minnas alls. En var att jag var i Funäsdalen där dom hade en skitbra park med massa hopp och först va ja lika dålig som ja är på riktigt att hoppa men sen hoppade ja skithögt så där så de tillomed kittlades i magen när man skulle ner, landningen blev perfektså jag gjorde de igen och då kunde jag göra en 360 huur lätt som helst o de va så coolt för de känndes verkligen skitverkligt! När ja vaknade trodde ja liksom att ja kunde göra de o allting. Dessvärre tror ja tyvär inte ja kan de men de va iallafall en av dom verkligaste drömmarna ja haft i mitt liv!/Maggan


guitar hero

Tillbaks hemma igen efter en helkväll med guitar hero, var verkligen jätteroligt! Dock vart det bara jag, Emma, Louise, Rikard och Martin tillslut men som sagt skitkul iallafall :) Trodde jag var ett hopplöst fall när de gälde gitarr och allt som hade med de o göra men tillslut gick de ju rätt så bra iallafall, så länge Rikard och Martin var tysta så!



Ska ägna hela min söndag åt att läsa och skriva redovisning, grattis till mig säger jag bara...... Tack... Hoppaas de blir fult väder annars kommer ja inte kunna koncentrera mig. Kommer antagligen inte kunna koncentrera mig vilket väder de än blir men de känndes bra o skriva sådär./Maggan

tralalalala

Kom precis hem från lunch på Blå valvet, nacotalrik blev de och de var inte alls gott tyvär.. Fick sms från Anna när jag slutat om fika på blå valvet, aa smart tänkte ja då kan jag käka nåt gott där så slipper jag laga nåt. Till slut var de bara jag som åt iallafall och efter ca 1 timma stängde dom så då var det bara att åka hem igen, sån tur var så fick jag skjuts för annars skulle ja behöva åka hem 3 gånger idag och de är en gång för mycket enligt mig ;)

Ska ju då iväg snart igen, till Louise men innan de så ska jag göra fruktsallad! Fan va ja käkar men eftersom ja inte åt så mycket mer än halva min portion på Blå valvet så är ja fortfarande lite hungrig.

Nu är min mamma och pappa arga på Zlatan, han har käkat upp halva våran matta typ haha och den var dyr.

/Maggan

God morning

Känns inte så vidare kul att kolla på klockan när den är innan 07.00 och man sitter vid datorn, på en lördag.. Men så trött är ja faktiskt inte skönt nog :) och jag har precis käkat en ordentlig frukost bestående av: 2 mackor med skinka och ost och yogurth med musli, banan, plommon och aprikoser och till det ett glas megagod jouice. De borde men ju stå sig på ett tag!/Maggan



Unna dej en god frukost du med vettja

jobb jobb jobb

Då var jag hemma igen efter en tuff dag. Känner mig iallafall trött, har ingen ork till nåt, vill bara sova. Ush va hare blivit?! Ska bara ta det lungt ikväll iallafall, softa med en film kanske, och engelskaboken såklart... Måste ju vara pigg på jobbelijobbet imorn. höhö och imorgonkväll ska jag till Louise och Rickard där de ska spelas guitar hero och så med polarna.

Var på utvecklingssamtal idag och alltså ja har verkligen blivit kassare än en kasse (höhö) i skolan! Skärpning i 3an absolut! Fast de kunde ju ioförsej vara mycket värre. Och jobb kan man ju få iallafall för på tal om just de så kommer jag troligtvis iallafall få ett sommarjobb, på cafe Pärlan som nån slags extra personal. Har hört att de är urusla arbetstider och så vidare men eftersom jag ändå bor där ute på sommaren så känns de ju lungt ändå. Skulle ändå vilja ha nåt mer jobb för ja vill bli snorrik efter sommaren.. / Maggan


i skolan

Var ute o surfade lite på di för vi har geografi, fann denna intressanta artikel som dock gjorde mig en gnutta avundsjuk.
På en kulle i södra Bombay bygger världens rikaste man, Mukesh Ambani, sitt nya hem.Det blir en 173 meter hög skyskrapa med tre helikopterplattor, biograf, simbassäng och plats för 168 bilar. Tänk o ha såna resurser...

Mukesh Ambanis skyskrapa



Dagen har för övrigt varit en skitdag, känndes verkligen pissigt när ja vaknade imorse kl 7 och visste att jag imorgon ska gå upp en timma ännu tidigare för att jag ska jobba... Men eftersom jag för en gångs skull hade gjort italienskaglosorna så kände jag att jag ville gå på italienskan! Efter det här har vi lunch, tror de är något äckligt tyvär.. Lunchen är ca 2 timmar lång och de känns som de kommer bli seeegt. Nu kanske ni förstår hur himla mycket min humör går upp och ner, igår var allt kanonbra och idag klagar jag som aldrig förr. Suck, stackars alla mina medmänniskor./maggan

beach 08

Träningen var okej men jääkligt jobbig och jag hade enormt, extremt, äckligt ont i magen och under fötterna. Men förutom detta då så var de okej. Vi tänker beach -08, de får en att ta i lite extra ;) Vältränade som vi är i vårat lag så gör vi 15 upphopp, 15 situps, 10 amrhävningar och 20 såna där när man ligger på marken och ska hålla i den andres ben samtidigt som man reser sina ben rakt upp oså buttar den andra på. Tänker givetvis på de som visas på bilden nedan!

image41


Har ont imagen nu med o ja vill verkligen inte till skolan imorn.. Ja vill inte ja vill inte ja vill inte.. Men jag ska..

Meningslöst inlägg :P

/Maggan

En bra dag

Idag har det varit en bra dag. En riktigt bra dag! Började dock lite dumt på morgonen då vi ekonomer fått information om att vi skulle till aulan, soft tänkte ja men de visade sig att våran lärare tagit fel på dagen så hade vi lektion ändå.. De var trist, men för en gångs skull så kunde jag de uppgifter vi skulle göra och jag orkade koncentrer mig! Helt otroligt. Sen på psykosocialt så läste Sussane ur en bok om en tjej som blev våldtagen o fy fan... Men de va intresant att lyssna. Lunchen var god och på matten förstod jag även där, SENSATION. Och på Geografin jobbade jag riktigt flitigt så nu slipper ja tänka på de så mycket mera. Jag är med andra ord stolt över mig själv så då måste jag faktiskt få skryta lite :)

När vi slutat så gick jag, Emma och Anna (som äntligen är frisk :D:D) ut och satte oss på skolgården i den härliga vårsolen och där fastnade vi i ungefär 1 och en halv timma. Pratade om allt mellan himmel. Nu finns de bara en sak som ja borde göra o de är o läsa min engelskabok som ska vara recencerad o klar på tisdag och mina 27italienskaglosor. Troligtvis kommer detta ej bli gjort för snart ska ja på träning, hoppas allt kan vara lika lyckosamt där./Maggan

ja Längtar ja Längtar ja Längtar

Nu tänkte jag fylla på listan med saker som jag längtar efter! Så att alla har koll på de liksom.

Stockholm (som jag skrev i tidigare inlägg dåra)


Nästa "lill-lov" där vid valborg


när de blir såpass varmt att man kan åka ut med båten och bada
image37

Den dag då jag och väninnorna ska ta en sista minuten till Cypern



Skolavslutningen!
image38

Camping med brundarna som last year
image40


Den 28de december, då jag fyller 18!! :D



/Maggan

är man bäst så e man

Gjorde ett totalt meningslöst "vänskapstest" precis, här är resultatet ;)
Du är den bästa väninnan i världen! Du tycker verkligen om din väninna, och hon kan alltid lita på dig när det gäller. Du vet att vänner håller samman i vått och torrt. Och jag är väl ändå helt otrolig va, bästa väninnan i världen, de är inte dåligt de! /maggan

Stockholm snaaaaaart

Vid denna tid om 2 veckor befinner jag mig i Stockholm vilket känns väldans kul att kunna se fram emot. Dock ser jag endast fram emot att gå på Hamlet (eftersom den är på Dramaten) och den tid vi får att gå på stan för jag ska shoppa massor! Förhoppningsvis iallafall. Jag vill käka på nån riktigt god resturang också, för de va jättelängesedan vi var på resturang! Och de finns ju ett lite större utbud i vår huvudstad om ja säger så.

Man får liksom leva på att längta till en massa saker, för skolan är verkligen dryg just nu..
Idag har iallafall vart en tråkig dag. Trots attjag endast gick i skolan 8.20 till 11.45 så var ja så trött när jag kom hem att jag var tvungen att ta en eftermiddagslur! Jag är ju helt otrolig...


scrollade igenom aftonbladet.ses startsida precis, men de fanns ingen nyhet idag som jag fastnade för så tyvär kan jag inte välja att roa varken mig själv eller er på de viset.

Bjuder på en bild istället. Föreställande
Emma, Anna och Madeleine när vi var i Stockholm i höstas. Satt inne på Gallerian och käkade massa smarrigheter.

.

image36



/maggan

 


tjopp

Japp då var man färdigtränad för idag då! Känns ju alltid skönt efteråt iallfall. Och på vägen hem tog jag av mig jackan för de va så varmt ute!! Helt otroligt. Då känndes det verkligen åter igen som att våren verkligen är påväg.

Känns verkligen inte kul att gå till skolan imorn för vi har mattematik på morgonen... Och Anna är sjuk o de är tråkigt.. Bli frisk, bli frisk, älskade lilla fisk!

Har för övrikgt kommit in i en Betapet-period igen, kan inte låta bli att spela men ändå förlorar ja i ett.. För er som inte vet vad betapet är så är de som alfapet på internet, skitkul! /Maggan


april april

Oj oj oj vad tomt de har känts utan blogg nu på ett par dagar! Som vi alla saknad det eviga läsandet och skrivandet.
1a april idag nu då iallafall. Heelt sjukt att de redan är april!! Var helt underbart väder ute när jag åkte hem och man kunde för första gången på länge åka hem utan vantar och inte behöva frysa. Man vill ju bara ut nu men ja vet inte vad jag ska göra eftersom jag inte är sugen på någon prommenad, är alldeles för slö för de.. Skolan tar verkligen kol på en även fast de inte är en särskillt jobbig period just nu.

/Maggan

RSS 2.0