göttans

God eftermiddag. Idag började jag jobba halv 10 och slutade vid 2. När jag kom hem slängde jag i mig mat sedan la jag mig o solade lite, sjuuukt varmt! Har haft P3 i öronen hela tiden och efter att ha lyssnat på "sveriges värsta sommarjobb" kände jag plötsligt att jag har världens drömsommarjobb i jämförelse med många andra!

Och på tal om sommarjobb och pengar, idag kom studiebidraget ju! Sista studiebidraget..

Ikväll måste jag hålla mig hemma, för det kunde hända att de behövde hjälp på Pärlan om de blev för mycket att göra. Hoppas, hoppas inte men man vet aldrig..


I like

Heey. Vilken dag! har haft sjuuukt ont i magen på ett sätt bara kvinnor förstår sig på och har inte orkat spenderat en sekund i solen. Vi har inte många kvadratmeter skugga på våran gård mitt på dagen så jag har flyttat runt som en galning med min solstol..

Halv 6 knallade jag ner till Pärlan och de var väl en del att göra och tiden gick skapligt fort. När vi var klara med allt rusade jag hem och packade ner lite saker och drog iväg på sjön och fiskade, it was niiice :) Fick ingen fisk dock, men de är en annan historia.. :P Bättre lycka nästa gång så att säga.



God natt :)

Hlegen


Hej o hå. Ännu en helg har susat förbi och trots jobb både lördag och söndag så blev den riktigt lyckad =)

Fredagen spenderade jag och Linda på sjön, från halv 11 till 5 någon gång! Tur att solkrämen var med säger jag bara. Vid 3 kom mammi och pappi med mat och det smakade godare än aldrig förr. När jag kom tillbaks till stugan åkte jag hem och efter många om och men hamnade jag, Emma och Anna på en filt i Skärgården där vi bara tog det lite lungt under kvälen.

Lördagen var första dagen på länge som jag var tvungen att sätta alarm på mobilen, de var tungt att gå upp och på Ejes sög de att vara i det fina vädret. Men jag fick sluta vid 12 iallafall så de blev inte så lång dag. När jag kom hem satte jag mig ute med en bok i högsta hugg, men det var sjukt varmt ute så jag och Amanda åkte iväg för att bada. Men efter att ha åkt nercabat ända till Revsand var vi redan gansk avsvalkade och vattnet var svinklallt så det blev inget bad utan en glass i Skärgården istället. När ja var hemma igen var det dags för en dusch och lite tillfräshning  och vid 19 mötte jag upp Emma på Coop och sedan satte vi oss i Gästhamnen och åt och drack lite gott. Super mysigt =) Sen dök även Anna upp och sedan Amanda en sväng. Vid halv 12 någongång bar det av till Mastis där det var galet mycket folk! Var något uppträdande så de va därför. Väl där var det iallafall jätteroligt, trots extremt onda fötter och vid stängning var det som vanligt lika trist att man skulle behöva gå hem när allt var som roligast. I min hjärna var det kaos och jag är kanske inte den smartaste flickan i världen alltid men det blev ett lyckat avslut på kvällen också. Dock likaså slitsamt som varje söndag att behöva jobba 6 timmar i värmen. Ush o fy säger jag bara.

Idag ska jag också jobba, men inte förens 17.30 så jag kan minsann njuta av dagen. Dock är det så sjukt varmt så om ja ska sola måste jag typ duscha varannan kvart! Men jag klagar absolut inte!

Ha en fin dag i solen =)

sommar sommar i värmlaaaand

Jag älskar att var ledig i det här underbara vädret! Men sista dagens ledighet på länge imorn och då ska jag och Linda på sjön, great great!

Tänkte mest tala om att ja lever med de här inlägget och jag har det otroligt gott. Hej

jag älskar sol

Strålande sol för tredje dagen i rad, helt fantastiskt! Ledig som jag varit så har jag spenderat en hel del tid i solen, dock utan solkräm, men igår tvingade jag mammi och pappi att betala de åt mig så idag kan jag steka på som aldrig förr ;D

Igår betalade jag 800 riksdaler för att sitta i Kristinehamns bilsskolas teorisal och lyssna på en tant som pratade om att man inte ska köra bil när man är trött, när man druckit alkohol eller när man tagit droger. NEHE?!?!?! Åååh ja är så arg, som om att man inte redan visste de, och dom som inte fattar de behöver nog speciell psykisk vård, så satsa på det istället för att tvinga alla normala människor att betala för den där skitkursen... Jag hann även med att gå på träning efteråt så lite nytta gjorde jag allt igår. Snuskigt jobbigt kan jag ju tala om att de var iallafall, märks när man bara tränar en gång i veckan att kondisen inte är på topp direkt hehe..



Ha en fin dag i solen!

Helvetes jävla skit skit skit

Fy fan säger jag bara! Idag har jag och min mobil badat och jag är så jävla förbannad... De va det sista som behövde hända!!

Känndes som om hela mitt liv skulle rasa samman, när nåt händer som verkligen inte får hända, och som inte skulle hänt om allt bara skett några sekunder senare hit och dit, så rasar verkligen allt. Tänk er all irritation, all aggression, all rädsla, alla tankar, all tvivel, all ångest, allt, allt , allt bara få bryta ut. De va det som skedde och inte fan känndes någonting lättare för det. En snuskigt vattenskadad mobiltelefon som har 23 månaders abonemang kvar att betala känns bara för jävligt... Jag behövde verkligen inte det just nu kände jag, har inte känt mig helt uppåt på senaste tiden och det här gjorde ingenting bättre någonstans...

Men livet går väl vidare och dagen blev bra sedan iallafall. Orkar dock inte skriva mer så ni får fantisera ihop nåt själva. Hej


vänern väntar

Idag måste vädret hålla i sig för om några minuter ska jag cykla iväg till båten och möta upp Anna, Madde och Anna och sen drar vi ut på sjön. Nice, nice!


PIP

Jag måste få med mig någon till Karlskoga fredagen den 31 juni på pip! Massa bra artister då!  Johnossi, Looptrop, Melody club, Parken, Sahara hotnights, Simon Norrsveden, Slagsmålsklubben och Timbuktu. Sen vare några mer som ja inte bryr mig om, men hallå, alla dessa bra på en dag! :D

Aja, vad som annars har gjort min dag idag är burken på bilden nedan


Älskade, spanska Allioli finns nu på Maxi ICA stormarknad!!!  En färsk, god baguette med en klicka Allioli på, de kan inte bli bättre! Stinker gött med vitlök nu.. haha..  Missa inte denna produkt iallafall, står till höger om köttet o de på Maxi! ;)

Men nu ska jag sova och njuta av att jag är ledig i 5 dagar frammåt :D Då ska jag vila upp min handled som inte vill vara med och skopa mer glass.. God natt

söndag

Jädrar va seg jag är på att blogga nu, men ja har inte tid.. Har jobbat onsdag, torsdag, fredag och lördag och sedan haft annat för mig helt enkelt..

Midsommar blev helt spontant ett besök i en stuga i Revsand. Jag slutade halv 6 och hade då en timma på mig att ta mig in till stan, duscha och göra mig i ordning, men ja klarade mig allt. Igår började jag jobba kl 13 och hoppades på att de skulle va dåligt väder då jag var väldans trött och inte orkade jobba, men såklart blev det jättefint väder och massor av folk. När jag slutat kom Amanda och hämtade upp mig och vi tog en sväng i bilen sen åkte vi till mig o glodde på film, gött slut på dagen. somnade som en prinsessa sen och nu är ja ute i stugan igen, börjar jobba kl 15....

baj

Jag vill utomlands!!

Hörde precis åskan och borde kanske dra ur sladden. Men ett litet inlägg får det bli först.

Idag har jag inte gjort mycket alls, vart in till stan och handlat med mamma, duschat, käkat och sånt där... Man blir ju bara allmänt seg när det är dåligt väder tycker ja.. De enda jag vill nu är att ta en sista minuten och åka utomlands! Få lite färg, se lite nytt, träffa lite nytt folk! Känns som om alla är, eller ska utomlands nu och jag är avundsjuk på alla dom.. Det var väl det jag hade att komma med, lite gnäll så här innan jag åter igen ska knalla iväg till jobbet. Hej

soooool

Vet inte vart dagen tagit vägen!

Går så snabbt nu så snart är sommaren över känns det som, börjar redan få ångest, sorjligt.

Men imorse for jag iallafall ut till stugan och sen låg jag och solade hela dagen och åt god mammalagad mat, kanske därför tiden gick så snabbt! Sjukt skönt iallafall, får lov att ta vara på varje ledig stund i solen med tanke på vädret känns det som. Vid 17 gick ja de ca 200 metrarna till café Pärlan och jobbade till 21. Tiden gick snabbt och jag är så glad över mitt jobb =)

Imorn ska jag jobba samma tid igen så jag passar på att spendera lite tid här i stugan med mammi och pappi. Fasst det ska ju bli skitväder igen tydligen, då vet jag vad jag måste ta tag i att göra...

Tappade för övrigt min stortånagel förut äntligen, lite information för er riktigt nyfikna :) :) :) Den blev blå i vintras när jag var i fjällen, så de va på tiden!


Såg ju inte så farligt ut då, men nu ser det för jävligt äckligt ut..


Nej fy, nu känndes de ju som jag tappade 10 av mina 20 läsare så jag säger god natt istället...

Karlstad

Hey

Idag har jag varit i Karlstad för att hämta min mobil som helt otroligt nog redan var klar från lagningen. Blev även lite shopping trots att jag verkligen borde spara på min kosing.. Men jag är otroligt nöjd och man blir ju lycklig för en stund när man shoppar så why not!


Kläderna är från Gina tricot, Åhlens och MQ och är mycket snyggare IRL...

När jag kom hem från Karlstad var jag vrålhungrig och tog med mig Emma ner till stan för en nachotallrik som satt precis som den skulle. Sen kom Fatemeh och hämtade upp mig då det var dags för mitt första träningspass på 1000 år. Sprang 3km i intervaller med lite styrketräning under tiden och fuck va otränad jag har blivit! Men det är bara att försöka dra igång så gott det går nu.

Men nu vill jag ha popcorn känner jag!! Men jag har inte en enda påse hemma :(

Ledighet

Då har snart första dagen av ledighet susat förbi.
 
Egentligen skulle jag ha jobbat som orienteringsledare på solskolan nu de 2 första veckorna, men det blev inställt så istället har jag lite ledigt. Börjar jobba på onsdag och jobbar 5 dagar framåt, sen blir det jobb lite då och då på Pärlan under hela sommaren, har inte hämtat mitt schema ännu så jag vet inte exakt.

Idag har jag varit lite piggare än igår och har hunnit med att städa lite, handlat, varit hos Emma och bytt bilder, lagat mat och vart ute och gått med Amanda. Har även satt upp min fina tavla och mitt rum är verkligen fulländat nu, det var liksom något som fattades!

Balen

Dags att berätta om lördagen nu då. Efter att jag suttit i frisörstolen i 3 timmar och faktiskt lyckats hålla mig vaken, åkte jag hem och började fixa med allt annat som skulle fixas till kvällen. Glömde hela tiden bort frisyren och var nära på att lägga mig i sängen flera gånger, men inte skulle jag få någon mer sömn innan kvällen inte.



Vid klockan 5 kom Anna, Mattias och Jonathan hit och vår bil anlände även. Sjukt nervösa åkte vi runt litegrand i bilen och tillslut var det vår tur att gå in. Allt gick bra, jag snubblade inte, fastnade inte, spydde inte eller något annat konstigt. Var så himla roligt att se hur fina alla var!





Efter lång tids köande till fotograferingen så var det dags för middag och jag har nog aldrig varit så hungrig i hela mitt liv. Då var det verkligen frustrerande att behöva vänta så länge tills man fick börja äta :P Maten var iallafall kanon, men det var svårt att hålla sig vaken efter ett tag, sitta rak i ryggen och inte ha några armbågar på bordet. Vid 10 tiden sjöng vi en avslutande sång och sedan var det dags för valsdansande, men det var så trångt o varmt så vi stod över det och gick istället ner till nedervåningen och dansade till den gamla vanliga Stattmusiken. Känndes aningen märkligt att dansa med så lång och fin klänning! Men roligt var det och tröttheten och värken i fötterna var bara att ignorera.

När det stängde var det återigen bara några få från klassen kvar, så det blev ingen efterfest med dem denna kväll heller. Istället gick vi till torggrillen, men där fanns de bara kôrv så de andra fortsatte till Statiol, men jag kännde då att det var dags att åka hem så jag ringde en taxi och vipps så låg jag i min säng, och saaatan va skönt det var! Har nog aldrig sovit så gott. Sen låg jag i sängen hela dagen igår, gick på toa då och då bara..


Tack alla inblandade för världens bästa student och bal

Student 2009

Jusst nu sitter jag och pillar ur alla miljoner hårnålar jag har i håret och de är ett himmla trassel. Återkommer med hur många nålar det var  när jag är klar.

Nu tänkte jag berätta lite om helgen, den bästa helgen i mitt liv! För precis som alla sagt så blev det utan tvekan en extremt rolig och minnesvärd helg som jag sjukt gärna skulle vilja göra om. Inte ikväll dock, för jädrar va trött ja är, mina fötter är som en enda stor blåsa och min röst är bortblåst. Precis så som det ska vara.

Fredagen började med champangefrukost hemma hos Johannas mormor och morfar, var världens finaste hus så det var väldigt passande. Det serverades god frukost och massa frukt och bär att doppa i chokladfontänen.





När det var dags att bege sig till skolan regnade det, men inte hängde vi läpp över de utan tågade sjungandes iväg för att bli fotograferade. Efter det skrev vi i varandras mössor och minglade lite i kaffeterian, man blir alldeles rörd när man läser vad alla skrivit.



Sen var det dags för sista måltiden på Brogårdsskolan, under tiden fick man hålla tal och stämningen var på topp. När vi var klara samlades vi i klassrummet där vi fick våra betyg och lyssnade lite på vad Hans hade att säga. Sen var det dags att bege sig mot aulan där stipendium delades ut, sånger sjöngs och tal hölls. Sen var det mösspåtagning och vips så stod vi där på trappen och sjöng studentsången för glatta livet! Tror fortfarande inte att jag har förstått vad som hänt, kommer nog inte inse det förens i höst. Efter att ha letat rätt på min familj i spöregnet, blivit gratulerad och tagit emot fina blommor hoppade vi på flaket och började rulla. Och trots att vi inte hade någon musik första rundan så var det så sjukt kul! Trots att man såg ut som en dränkt katt och att regnet fortsatte vräka ner så var det så fantastiskt!




När vi var klara åkte jag med ut till stugan dit min släkt och så senare kom och vi åt gott och jag tog emot presenter. Fick hur mycket Kosta boda grejer som helst och det är precis vad jag ville ha. Sen var det mest kuvert som jag utan tvekan var i behov av och är hjärtligt tacksam för. Men den roligaste och mest överaskande presenten fick jag av Linda, en jättestor skitsnygg tavla som jag ska sätta upp på mitt rum!







Halv 7 mötte jag upp klassen igen och det var dags att åka flak igen! Denna gång med musik sån tur var, även fast det krånglade en hel del. Vi gapade halsarna av oss och besökte Louise, Carro, Anna och Anna sofia, har nog aldrig käkat så mycket som denna dag. Det blev bara roligare och roligare ju mer klockan blev men efter 11 släptes vi av vid Statt och även där var det sjukt kul! Vi danceade och sjöng hela natten och allt var så kuuuuul!! Jag vill åka flak igen!!! När statt stängde gick jag på 3mans efterfest och kom hem vid 7snåret, man tar ju bara studenten en gång o då kan man ju inte gå hem tidigt! Hade väl dock hoppats på att fler i klassen hållt med mig.. :P

Kl 10.00 på lördagen hade jag tid hos frissan och ni kan väl lista ut den ekvationen själva... Men lördagen skiver jag om en annan gång för jag har inte fått bilder från det ännu och det här inlägget har visst gått o blivit rätt långt redan. Nu ska ja lägga mig i sängen och njuta av att jag har tagit studenten! Hej


PS 44 hårnålar hade jag föresten i håret. DS

Imorgon

Imorgon smäller det!!!

Efter 12 år i skolan är det nu dags att säga tack och adjö. Just nu känns det bara sjukt skönt och jag hoppas för allt i världen att jag kommer in på den utbildning jag sökt så jag kan flytta här ifrån! Jag nådde mitt mål med godkänt i alla kurser och jag är stollt över mig själv som klarade av matte C. Nu är det bara att ladda batterierna och ha så kul som det bara går imorgon!





På klassfesten igår kom jag fram till att jag är en person som hellre går ut än går på hemmafest. Och jag kom på att jag självklart kommer sakna klassen, men man får nya klasskamrater och de som verkligen, verkligen betyder något kommer förhoppningsvis bestå =)

Idag känns det väldigt bra att jag gick hem tidigt för igår var verkligen ingen dag för mig, jag behöver någonting annat än än askalas fylla med massa galna människor. Sparar den dosen tills imorn istället. Och ikväll ska vi klä vagnen och fixa med allt sånt, då kommer man kanske inse att det är dags!

dance

Sista dagen på Brogårdsskolan är gjord. Kan fortfarande inte riktigt fatta.. Men så är det, och det känns faktiskt skönt tror jag, lite vemodigt såklart, men mest skönt =)

Dansade ju som sagt vals i skolan idag, och jag kan väl säga som så att jag och min baldejt var väl ungefär på samma nivå, så de va ju bra iallafall. Nivån var inte den högsta, men va fasen, jag har ju lång klänning på balen iallafall. Efter skolan åkte jag till Maxi och handlade mat och lösnaglar till balen och så har jag lagat en hej dundrandes måltid också, jag är sjukt dålig på att laga mat till en person, så jag äter för typ 5 pers när jag väl äter.. Gott var det iallafall.

Om en stund ska jag byta om och göra mig iordning för kvällen. Klassfest vankas!

Ha en bra kväll!

Inte så vidare rolig underhållning faktiskt..

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? Anna :)
3. Hur lång är du? 169
4. Vilken var den senaste film du sett? Selma och Johanna
5. Vem ringde du senast? Emma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? När kommer ni då? till Annie
7. Vad är dagens planer? Dagen är snart slut o ja ska sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Väldigt olika, tycker de är jobbigt att skicka sms om man ska komma fram till något. Men är inte så mycket för att ringa.. Men nu när jag har gratis sms så, sms. :P 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igår
11. Vilken ögonfärg har du? En blandning av grön o blå, dom skiftar tycker ja.
12. När vaknade du idag? Klev upp vid 10, men vaknade massa innan de!
13. Har du någon gång hittat en katt? Ne
14. Vilken är din favoritplats? Ayia ayia ayia napa
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan :D
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag är chef över ett lyxhotell på Bahamas :)
17. Vad skrämde dig som barn? Minns inte..
18. Vem fick dig att skratta senast? Vet inte om de va senast, men Alina när hon volleybollade in en boll rätt i ansiktet på mig hahaha
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja för ja vet inte va de är..
20. Har du stationär eller bärbar dator? Finns väl båda i detta hushåll men ja använder bara bärbara
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Tyvärr....
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Jo men ibland kan det vara skönt att vara ensam
27. Vilken är din favoritglass? Jag älskar all glass, men kulglass på sommaren är de bästa!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa
29. Tycker du om kinamat? Ja nummer 28 på kina garden, fasst utan vissa grönsaker.
30. Tycker du om kaffe? De går ner
31. Vad dricker du till frukost? Jouice
32. Sover du på någon särskild sida? Rör mig väldigt mycket
33. Kan du spela poker? Jorå
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte de!
35. Är du en beroendemänniska? Ja kan bli väldigt beroende av saker, och sedan tröttnar ja som fan. Om de nu är de de menas med en beroendemänniska
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jepp
37. Vill du ha barn? Absolut!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite lite italienska och lite lite tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Hav!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Upplevelser, om det är en lördag på Statt eller en vecka i Grekland spelar ingen roll, man får så sköna minnan av allt man gör :D
42. Äger du dyra smycken? Neej, köper billiga smycken eftersom jag bara tappar bort dem iallafall..
43. Har du någon gång testat narkotika? Nee.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en smörgås
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svårt! De flesta jag känner är väldigt roliga ibland.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har inte så många. Men de på knät då som ja fick när ja skulle cykla hem från skolan och trillade en gång...
47. Vad har du för ringsignal? Just nu har jag faktiskt Sony ericsson signalen.. Har inte orkat byta.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nåt finns det nog kvar. Om inte annat dojjor
49. Flirtar du mycket? Inte direkt.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I Ayia napa, på väg till GG
51. Kan du byta olja på bilen? Nej :P
52. Har du fått fortkörningsböter? Nepp
53. Vilken var den senaste bok du läste? Öh, de va inte igår..
54. Läser du dagstidningen? Kollar bilder o en del rubriker, måste börja läsa lite intelektuella saker!
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp
56. Dansar du i bilen? Alltid
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the Voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista
59. När var du i kyrkan senast? Hmmmm... Inte kan de väl vart när jag slutade 9an? För oj va längesen isåfall..

näst sista dagen i skolan!!!!!!!!

Fullproppad och rolig dag idag, men jag ångrar att jag glömde att ta med kameran. Det är trots allt nu man borde föreviga allting.. Började med att avsluta UF-företaget för gott på ett möte med vår handledare, tack o lov att det är över. Sedan gick vi till Alina där det var lite "förfest" inför Brogårdsstafetten! Haha, känndes en smula skumt att komma dit vid 11 på morgonen faktikst. Stafetten var faktiskt förvånansvärt kul och SP3A ägde ut allt o alla och tog hem hela skiten moahaha! :D Både det och poängjakten vann vi, grattis till oss.

Efter det åkte jag, Anna, Louise och Linnea lite snabbt hem till mig o käkade lite innan vi for upp till Hans där klassen skulle ses och där fick vi lite fika och sådant =)

När jag kom hem därifrån han jag knappt hem o vända innan Anna kom och hämtade upp mig och vi åkte ut till Skärgården där det var "poängjaktsavslutning" för alla 3:or. Det var typ vår klass och teknik där, nån Es o nån Hr. Men det var allt trevligt må ja säga =)

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på efter-22-musik och ska snart stänga av datorn o försöka sova. Imorn blire vett & ettikett, dans och klassfest på kvällningen! Sista dagen i skolan mina vänner!!!!!!!!!

Har för övrigt massa bilder på mobilen, men ja orkar inte lägga in dem nu så de får bli ett tråkigt bildlöst inlägg. God natt

utvilad?

Har precis skrivit i min dagbok i 1 timma i sträck, hade en del att skriva sen i mars med andra ord..

Här har jag dock inte mycket att skriva. Igår gjorde jag inte ett skit! Kollade på Selma och Johanna och käkade en gång... Gick och la mig vid 21 och sov 12 timmar framåt... Min första och enda lektion idag börjar 14.20 och då ska vi fika. Innan det ska jag på stan en sväng och ikväll blire förhoppningsvis nåt kul med brudarna, klarar inte av en hel dag till ensam i denna lägenhet!



Nu ska jag skölja ur min hårinpackning som suttit i aslänge!

PIZZA,FÖRETAGSFEST,BUZZ

god eftermiddag. Nu har det blivit lite liv i mig igen efter gårdagen, men ytterst lite...

Hade en kanonokväll som startade lite utöver det vanliga, eller lite under kanske man säger.. Anna, Emma och Madde kom hit vid 7, vi var vrålhungriga allihopa och bestämde oss för att åka o köpa pizza. Så pizza blev det, och lite annat gott på det. Efter ett tag låg alla halvt döda i soffan och partyhumöret låg väl ungefär lägre än en sån här söndag.. Fotbollen gick åt helvete och vi hade ont i magen, vissa rapade, andra spydde men så är det att umgås med mina pärlor =)

Vi kom iallafall iväg till Statt och väl där blev allt genast mycket roligare! Jag och Emma var kungar i baren och dansgolvet ägde vi, eftersom det inte var så många fler än vi där.. haha ojojoj.. Men de var roligt. Efterfesten hamnade hos Steven och de va riktigt kul med Buzzspel och diverse annat. Sen blev det hemfärd och jag fick mig årets asgarv på morgonkvisten som jag kan leva länge på... Men de är en annan historia! Nu ska ja sova lite tror ja, tja


mastmagasinet





Trots att det inte dök upp så många själar på Mastis så var det jättetrevligt och det blev till och med fint väder så vi kunde sitta ute. Vi bestämde oss för att träffas i Annas partystuga sen på kvällen och sedan blev det vidare till Mastis igen och de va skitkul, första gången jag provar Kristinehamns uteliv en fredag!

Jusst nu känns det allt annat än lockande med utgång ikväll igen, men de ändras förhoppningsvis... För de blir nog hotellet ikväll var de sagt, vad det blir innan är ännu oklart. 

hej 

taccobuffé på g

Nu är jag hemma efter lite information i skolan, fick reda på massa tider och aktiviteter som äger rum nästa vecka. Veckan vi alla längtat efter.. Helt galet att det är nästa fredag som vi slutar!!

För ett år sedan nu så var jag, Emma och Anna i Ayia napa.. Hade vart en dröm att gå i upplevelse om man varit där nu också, i de här bajvädret vi har nu iallafall. Hade varit så underbart att åka någonstans efter studenten och stannt hela sommaren! Om jag ändå hade pengar så jag slapp jobba...

I eftermiddag blir det iallafall Mastis med klassen där vi ska äta taccobuffé =) Efter det vet jag inte vad det blir riktigt, är sugen på att göra nåt riktigt kul, jag är ledig hela helgen och när ska de börja partas på riktigt inför studenten egentligen?!


Mig i ett litet nötskal =)

Har väl i ärlighetens namn dragit mig lite för att skriva idag, då något pinsamt men väldigt lättsamt hände vid halv 6 snåret imorse. Jag hittade nämligen min plånbok i nedersta kanten av min säng.. Hade kännt natten innan att det legat nåt där men orkade inte åtgärda det, imorse fick jag nog och insåg att det var min plånbok, med spärrat bankomatkort i... haha, det värsta är att de inte är första gången detta händer, men sist gick det nåt år innan jag hittade den hemma i en gammal väska. Det är väl lite jag i ett nötskal men ja ska skärpa till mig! Ha bättre koll på mig själv och mina prylar! Men de är skönt att ha den tillbaks iallafall :D

Nog om det, dagen i skolan bestod av en lektion där jag och Emma fick reda på att vi fick VG i vårt projektarbete :D och sedan gick vi på studiebesök Swedbank. Fick fika och lyssnade på prat om privatekonomi.

Vid kl 17 trampade jag ut till Pärlan i spöregnet och jobbade i 2 timmar. Inte mycket att göra där kan jag lugnt säga. När jag kom hem igen åkte jag till Maxi eftersom jag hade varken ost, skinka eller yogurth. Och nu fick jag precis reda på att vi ska ha maskerad för poängjakten imorn, ja har ingen aning om vad ja ska vara, vill vara hippie men har inga hippiekläder! Bara att leta vidare HEJ

Nödvändiga köp.

I Karlstad inhandlades inte mycket skoj.. Ett armband till studenten, inte alls ett sånt jag tänkt men jag hittade inget så de fick gå. Köpte även en rosa bikiniöverdel, sen blev det 3 par nylonstrumpbyxor och 2 par svarta leggins och en foundation som kostade skjortan. Men ibland måste man köpa såna där livsnödvändiga saker också även om de suger.. Lämmnade även in min lilla mobil på 3butiken, om 2 veckor skulle de höra av sig, så med 3tid räknad kanske den kommer tillbaks om en månad eller så =) Har inte ens haft den i 1 månad än!! Blä.

När jag kom hem lagade jag mat och satte på en tvättmaskin. Hemmaduktig jag är.


morning

I den här lägenheten får man minsann aldrig sova ut.. Grannarna möblerar ständigt om eller va de nu är de pysslar med, telefonen ringer, mobilen smsbombas.. De är inte lätt. Men nu är jag vaken och har varit de ett tag nu, har hunnit med att sortera upp mina kläder i färgordning, tänkte nämligen tvätta sen när ja kommer hem från Karlstad. Får väl hoppas att de får behålla färg och storlek.

hej hej

Nu har jag blivit lämmnad ännu en gång för att alla hellre vill vara med sina pojkar istället för mig :'( Stackars lilla jag..

Ne men ja ska nog snart gå o lägga mig, är ledig imorn så då ska jag följa med mammi o pappi till Karlstad. Köpa smycken till studenten och sådär =)

bye bye

jag är bäst

Hej hej hej

Jag har uppnåt mitt mål med skolan, inga IG och jag är väldans glad för detta ska ni veta! Så grattis till mig. Grattis till mig som även tappat bort min plånbok och som tagit sönder min nya mobil =)

Har legat i sängen typ hela dagen och tyckt synd om mig själv, halvsovit och tyckt ännu mer synd om mig själv. Men jag tog mig i kragen tillslut och åkte till Maxi o köpte mat, frukt och godis. Måste ju få tröstäta också... Och snart kommer Emma och Anna hit o myser med mig =)


en liten båttur

Jag fick en liten idé om att åka ut och tvätta båten förut så jag satte mig på cykeln och åkte till den. Så jag var där ute på en ö i min ensamhet och städade och hade mig i solen, blev ruskigt varmt dock så jag tog även årets första dopp. Riktigt härligt! Nu bränner de lite på ryggen känner ja, o de är bra om ja kan få lite färg där då ja bara har solat framsida hela våren.



Om en stund ska ja åka med pappa in till stan och sedan åka till Coop o träffa brudarna för att inhandla lite smått o gott tills ikväll =)

Utkast: Vilken helg! ...

Vilken helg! I lördags jobbade jag på Ejes med feber och jag trodde ja skulle svimma ett tag, sol va de ute också och de gjorde mig grinig.

På kvällningen for vi upp till Anna-sofia där vi grillade, snackade, gjorde drinkar och spelade diverse spel. De va soft. Vid halv 11 for vi ner till stan och dumma som vi var betalade vi in oss på både statt och Mastis... Big mistake, ägnade nämligen den mesta tiden på statt. Och de va roligt, massa dans som alltid när Maud är med ;D



När de stängde borde väl alla smarta som visste att de skulle jobba 9.30 på söndagen gått hem. Jag har väl aldrig vart vidare smart och det blev en sömnlös natt, dumt att somna när man ändå snart skulle upp liksom.. Men eftersom de va skitfint väder även igår så var det jättemkt folk på Pärlan så istället för att sluta 1 som ja skulle, fick ja sluta 18.30!!! Jag var minst sagt död! Svimfärdig och jävlig gick ja o la mig vid 21 igår och sov 13 timmar..

Nu ligger ja ute i Skärgårde o steker och orkar inte skriva mer än att de ska firas att betygen är satta ikväll :)


RSS 2.0