i väntan

Typiskt att man ska få ont i magen en afton som denna.. Men ja hänger inte läpp för de inte för snart ska jag bege mig ut mot köket och ha kul kul kul!

Var iväg o tränade förut, var meningen att vi skulle köra spinning med de fanns bara 2 platser kvar så jag var så snäll och lät Malin och Elinor ta dom hehe så jag körde gym, segt. Men nu är de gjort. Ätit har jag gjort med, mannagrynsgröt och dippad gurka. Vilken höjdarmiddag, men ja orkade inte göra nåt annat, har tydligen slut på nudlar tillochmed.. Jao, annars sitter jag här med min perruk på huvudet och de är jättefult, vet inte ens om ja vill ha den, kanske skiter i de, men då kommer Malin bli sur eftersom de bara är vi småbarn som ska klä ut oss..

Va sakta tiden gick helt plötsligt... jag är ju helt klar och har inget att göööra.. Tralalalala...

happy halloween

YO! Idag ska jag minsann göra lite nytta, plocka upp grejerna ur min resväska, städa och plugga var de tänkt. Fullt möjligt att jag klämmer in ett gymbesök också, ett välbehövligt sådant!

Ser ut som ett vrak eftersom jag inte har duschat på länge så inne ska ja hålla mig.. Tills ikväll givetvis, för då blire ju halloweenfirande =) Har bestämt mig för att stanna i korridoren och preparta, Petra hade fixat med massa dekorationer o allting men de skulle komma så mycket folk på så liten plats att jag hellre stannar här. Vi brukar ju ha minst sagt kul så de blir nog kanon! Men innan tror jag att jag, Emma, Carro och Mats skulle göra tacos att fylla magen med innan allt annat buseri. Narre. Men nu ska ja ta tag i mitt stök, hej hopp!




Även om Halloween 2007 är extremt svårslaget så får man väl hoppas på en nästa lika kul kväll ikväll ;D


friday

Kvällen igår var kanonkul! Vann på min bana på bowlingen, sen blev de hamburgare på Max och iordningfixande hos Emma, eller vi gjorde vid oss som hon säger hahaha. Emmas dialekt och uttryck ger en ganska många skratt  per dag! Vid 9 knalla vi till Oscar's där de va rätt klent med folk för första gången, men de va kul ändå! Nån odefinierad tid gick vi till Plaza och dansade natten lång. Riktigt skoj trots att de inte var många kända ansikten ute. Träffade våra kära internationella kompisar med, franska Clement och australiensaren Angus, hahaha hamburgerangus.. Angus har 6000 får på hans farm i Aus och vi ska få komma och hälsa på! hahah

Trots att jag hade förbjudit mig själv att gå på efterfest blev det givetvis sådan hemma hos Emma iallafall med Carro, Angus och Clement. Jag ska ha svenskakurs med Clement och så ska han lära mig franska bestämde vi :D haha good luck till mig.. Vid 5snåret kom jag hem och gjorde lite nudlar och somnade sedan som en prinsessa. Sov till och från till halv 11 och vid halv 1 gick jag och Elinor in till stan då det var dags för föreläsning för min del.. Sista innan tentan och måndag tisdag ska de råpluggas i min lägenhet, thats for sure!! Efter skolan gick jag till banken för att spärra mitt kort eftersom ja trodde jag hade tappat bort min plånbok hehe.. Igen.. Men när jag spärrat de fick ja ett sms från Emma där de stod att den var hos henne, så nu har jag ett spärrat kort i min plånbok, men fuck va skönt att den inte va borta!!! Ska sluta ta med den ut..

Hann med att kolla när Carro klippte lugg och köpa en peruk tills imorn innan vi for hem igen och nu har jag ätit riktigt gott käk och ska nog snart sova för jag är väldans trött o sliten! Funderade på om ja skulle hänga på Malin ut, men slog bort tanken snabbt.

Trevlig helg gott folk!

10 timmar senare...

Home fukkin sweet home!!! Nu ska ja inte resa långt på länge.

Här hemma var allt sig likt och Nathalie har tagit hand om mina blommor så de är finare än aldrig förr :) Sitter här och planerar inför min storhandling som ska ske imorn förmiddag. Willys eller Ica Maxi? Vart har dom bäst erbjudanden denna vecka? Lutar just nu mot Maxi faktiskt, får se, listan är lång iallafall.

Kl 13.15 har ja seminarium och vid 5 tror jag de va så är de bowling med alla TURare! Sen ska vi till Emma och sedan vidare till soppan, detta har dom planerat åt mig medans ja vart borta :p Kommer bli stressigt känner jag så jag ska gå o lägga mig snart, är alldeles slö så ja lär nog somna snabbt. Malin kom även in med en lapp när jag var i köket där de stod att de är dags för korridorsfest på lördag igen, ku kul och sedan är de maskerad på Olles, ännu mer kul kul! Men vad ska ja klä ut mig till? :O De måste jag också fixa imorn eller på fredag möjligen..Men de kommer nog bli en kul helg, har alltid haft kul på studentkvällarna hitills =) 




tacka vet ja x2000

Nu har jag precis satt mig på X2000 till Sundsvall. Rena lyxen om man jämför med SJs skitintercitytåg! Gått om plats, fräscha toaletter och framför allt eluttag. Ska underhålla mig med det nyaste One tree hill avsnittet strax och sedan måste jag plugga. Har seminarium imorn, om hur Twilight har påverkat turismen i Forks, soft ämne måste ja säga.

Åh nu stannade vi precis vid Arlanda... Tänk om man ändå skulle hoppat av här... Jag vill åka utomlands hur himla gärna som helst!



Men men istället far jag upp mot kallare breddgrader..

en händelserik vistelse!

PUH va trött jag är. Känns som om jag har haft fullt upp ända sen jag kom hem till krillehöla! Men de har bara vart roliga saker så de är bara positivt =)

Men imorn vid 8.51 rullar tåget iväg mot Stockholm igen, har en värdelös timma att spendera där, sedan vidare mot Sundsvall med ytterligare en värdelös  att fördriva och sist hem till Östersund. Älskade Östersund. Sen sist jag skrev ha jag hunnit med att fika hemma hos Louise med underbara brudar som jag verkligen, verkligen hoppas kommer komma upp och hälsa på i vinter och åka lite skidor! På söndagkvällen hann jag även med ett besök hos Emma där Anna och Annasofia var, it was niiiice. Blev ingen längre visit för hemma serverades det riktigt god mat, krabba, räkor, gott bröd och sånt som man inte äter när man bor själv om ja säger så.

När alarmet ringde igårmorse fattade jag iiiingenting, ja trodde ja va i Östersund och kunde inte fatta vad jag skulle göra. Men tillslut kom ja på att jag skulle till Örebro och då gick de enklare att kliva upp. Mötte Maud på stationen och de va så kul o se henne!!!! Man behöver en dos av Madeleines hårdhet haha!




En timma senare befann vi oss i Örebro och efter att hon vart i skolan en sväng åkte vi ut till Marieberg och IKEA, efter ungefär en timmas bussresa var vi framme haha. Inledde med jättegod buffé för att förbereda oss på en dags shopping! Jag var riktigt duktig och höll i mina pengar, de enda jag köpte var ett påslakan, tuschpennor, en bestiklåda och ett ställ att ha på badrummet. Inget var egentligen livsnödvändigt men ja var ju tvungen att handla lite :p Efter en låång dag och en timmas väntan på bussen for jag hem igen och hängde runt lite innan ja somnade som en prinsessa.

Idag kom mammi in o väckte mig vid halv 9 och de var bara att knalla upp o göra sig iordning. Sen satte jag mig på cykeln och trampade ut mot Skärgården där jag jobbade åt min fader under förmiddagen, tjänade ihop hela 200 riksdaler vilket verkligen satt fint. Vid 1 åkte vi hem och serverades god mat och eftermiddagen och kvällen spenderades i goda vänners lag på Kungskafféet med massa snack och garv. Tack flickor för en bra sistakväll, synd att Gerd inte kunde närvara, men de är ju inte så långt kvar till den 27de december när ja får se alla igen =)


örebro nästa


Gokväll. Ligger nu åter i min säng och funderar på om jag ska börja prenumerera på en tidning, de är så kul att få tidningar i brevlådan! Och eftersom jag inte tycker de är vidare kul att läsa om samma sak i alla nummer av Cosmopolitan, Veckorevyn och diverse tidningar så står de mellan olika resetidningar. Just nu lutar det mot Vagabond, 4 nummer för 99, ett lösnummer kostar 59 så de är ju en riktigt bra deal om man säger så.. Aa ja får väl se hur ja gör, bränner väl lite i plånboken nu när csn kom i fredags hehe.

Men imorn lär jag få göra av med litegrand för då ska jag åka med Madeleine till Örebro där hon ju numera bor och så ska vi väl till IKEA och sådär, kul kul!! Hon är den enda ja inte träffat nu och de ska bli så kul o ses :D Men bussen går redan 08.05 imorn så nu ska ja sova, riktigt trött är ja med så de ska bli skööönt! Gonatt

En lagom dos av mastis

Hej vänner, här ligger jag i sängen och försöker ta ikapp lite av det jag missade på föreläsningen i fredags, hatar verkligen att missa! Men de va de värt de för att få komma till Kristinehamn lite =)

Hade nämligen en supertrevlig kväll och natt igår! Blev upphämtad vid halv 7 och åkte då upp till vår Pärlanchef som skulle bjuda på middag o annat trevligt. Var jättekul att träffa alla igen! Efter massa snack och god mat beställde vi en taxi ner mot Mastis där det sved att betala 100kr att komma in, tack Östersund för att ni inte har inträde! Var inte så jättemycket folk och vi satte oss och chillade ett tag (haha chillade.. Kom inte på nåt bättre ord..) Känndes hur konstigt som helst att se alla kända ansikten igen och allt var sig likt, förutom de att stället var invarderat av 91or! Hjälp! Men de va riktigt nice iallafall, och nu har jag fått en dos av Mastis som räcker året ut.



Idag är de söndag för den som missat de och vad som händer idag är oklart. Men fika hos Louise låter mysigt så de blire nog =) Skulle vilja ut på en prommenix nu, har levt mycket ohälsosamt under denna vistelse.. Hej hopp

 


hemma i värmland på visit

Nu kan jag äntligen avslöja att jag är hemma i Kristinehamn på besök! Har hållt detta hemligt för 2 små människor i mer än en månad nu, men i torsdags gick jag helt oanmält och plingade på hemma hos Emma och jag trodde jag skulle dö av glädje! Haha och hon blev aningen superchockad och jag ångrar att ja inte stått där med en filmkamera! Efter lite häng hos henne känndes de som om ja inte varit borta en seekund och att ja kommer vara kvar här för alltid igen.

Igårkväll hade vi lyckas få hem Anna till Emma där hon trodde att bara Emma var, men ack så fel hon hade. Där skulle vi ännu mer gärna haft en filmkamera för hon har en tendens att verkligen flippa när de händer nåt oväntat hahaha. Så otroligt kul att träffa dom igen och ja vill packa ner er i min väska och ta med er till Norrland på onsdag!! Förutom att jag träffade dessa älskade pinglor lyckades jag även springa in i Amanda och Kristin och lite senare även Louise, Kristinehamn är allt bra litet ändå! Var givetvis trevligt att träffa familjen igen får jag väl tillägga eftersom en fjant i familjen antsgligen kommer läsa..


Igår hann jag även med att klippa mig på den billiga droppinfrisören här vilket verkligen var välbehövligt! En pizza från Charlies slank även ner igårkväll för de är något jag verkligen saknat! Dom kan sin sak dom.

Kan för övrigt bara lägga till att ja va sjukt nära på att missa tåget i torsdags, haha, det gick kl 06.00 och jag tänkte att 45 min borde räcka att gå de ca 3 km till stationen. Efter ett tag började jag märka att ja absolut inte skulle hinna om ja gick i  de tempot ja höll, så jag fick börja springa, snabbare och snabbare med världens fetaste packaning. Ja sprang seriöst nästan så att jag hostade blod, de va typ de värsta ja gjort i mitt liv! Och de måste sett himla kul ut för den delen. haha.. 05.58 satt jag på tåget, högröd i ansiktet, svettig som en kossa och anfådd som efter ett maratonlopp. Folk tittade snett. De va inte kul.

Ne nu har de här gått o blivit världens längsta inlägg så ja säger tack & hej där.

cant stop smile

Nu har jag och Carro äntligen bokat boende till Skiweek! :D Eftersom vi var lite sega med de där hade alla i klassen redan bokat så vi är bara 2 i en 4-6bäddsstuga, men de blir nog alltid några som vill iväg och inte fått nåt boende! Kuuuuuuul :D Är vecka 4 så de är ett tag kvar, men då har man verkligen nåt att se fram emot iallafall. 



Igår när jag cyklade hem kunde jag verkligen inte sluta le! Hihihi, berättar mer om de imorn dear friends


crossing my fingers

Då har jag precis avnjutit en skål med soppa som inte var alls lika lyckad som sist.. Soppa, på en onsdag tänker ni, ja de är ju lite fel men ja kände för att laga de idag och så fick de bli.

Nu är ja trööött.. Vet inte vad ja ska hitta på riktigt för ja orkar inte åka in till stan o kolla på den där matchen, okej i ärlighetens namn är de nog snålheten som slår till,  ja har ingen lust o lägga ut 20kr på bussresan.. hehe. Så går de när man är slarvig.. Får bli några Entourageavsnitt istället tror ja :)

Imorn är de torsdag, sopptorsdag, men de bli inget Oscars för ja har inte råd med de heller.... Nästa månad ska ja se till att planera bättre i ekonomin! Är iallafall ingen föreläsning imorn så då får de lov att bli en pluggdag igen, kuuuul. Ja och Elinor gick föresten till skolan idag o de va riktigt kyligt faktiskt, men rätt skönt. Borde kanske börja med de? hehe

Mer än så har ja inte att tillägga, förutom ett stort grattis till Madeleine som klarade sin hemtenta! :)

när jag blir stor

jag vet vad jag vill bli!!

Hos researrangörerna finns reseproducenter eller resekonsulenter som planerar de resor som företaget ska sälja. Som producent/resekonsulent besöker man nya resmål, förhandlar med transportföretag och hotell om priser och andra villkor och skriver avtal. Man kan också sammanställa resekataloger, tidtabeller och broschyrer vilket oftast sker i samarbete med reklamfolk och marknadsförare.


tisdagklockan8

gokväll!

Då har min lediga dag gått åt och jag har inte åstakommit så mycket, men de har varit en skön dag! Har precis lämnat ut mina inloggningsuppgifter på facebook åt min syster och börjar nu bli orolig att ja kanske skulle låtit bli.. Hon ska hjälpa mig med att gå med i ett nätverk men ja tror inte hon kommer lyckas..

Fck iallafall ett ryck förut och rullade iväg till gymmet, blev ett riktigt hårt pass och jag är nöjd. Har dock inte duschat ännu, men ja ska göra de strax.

Imorn är de föreläsning 13.15-15.00 om miljön och på kvällen verkar de bli fotboll på O'learys. Mellan de måste jag ta mig ut till Lillänge för jag måste ha ett par hörlurar till en billig penning! Mitt kylskåp är tomt också, men som sagt får de vänta tills på fredag med påfyllning. Jag klarar ju mig =)

smiter ifrån böckerna lite

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - obegränsat
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - Ja fatta inte? Den närmsta veckan, är inte de den som kommer?
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - har suttit på rummet helt själv hela dagen!
4. Hur lång är du? 169
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - den där dåliga med Lohan ja inte namnet på minnet..
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:- aha vad duktig du är :D jag funderar på om ja ska plugga till den tentan istället eftersom ja ändå inte kan anmäla mig på fredag (H)
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Beror på vem personen är.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - gifta
9. När såg du senast din mamma?- de va jättelängesen :( 2 månader snart!
10. Icke godkänt i något ämne? - nepp :D
11. Mvg i något? - ja minsann, i idrott och turism! De är jag stolt över
12. När vaknade du idag? - halv 10
14. Vilken plats föredrar du minst? - hmm.. riktigt trångt utrymme är inte kul!
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - bra fråga..
16. Hur stor är din säng? - 90 cm bred, arean vet ja inte...
17. Vad sover du i? - olikaaa
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 2
19. Var har du bott/bor? - Kristinehamn och Östersund
20. Tycker du om kinamat? - De är gott. riiiiiis
21. Tycker du om kaffe? - dricker de när de är gratis
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - jepp, kom precis fram till att fadderlisa fyller på samma dag som ja!
25. Vill du ha barn? - ja!
26. Kan du några andra språk än svenska? - joora =)
27. Har du någonsin åkt ambulans? -  Nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - havet!!
29. Vad spenderar du helst pengar på? - resa, dessvärre är de svårt att spara..
30. Äger du dyrbara smycken? - nej inte ett enda, slarvar bara bort så de vore dumt
31. Kan du rulla med tungan? - mm
32. Vem är den roligaste människan du känner? - känner många roliga människor!
33. Vad har du för ringsignal? - paperplans
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - har ja nog
36. Kan du byta olja på bilen? - nee
37. Vilken var den senaste boken du läste? - snabba cash om man bortser från skolböcker
38. Dansar du i bilen? - haha
39. När var du i kyrkan senast? - tjaaaa, de va minst sagt längesen..
40. Hur många hål har du i öronen? - 1 i vardera
41. Har du någon piercing? - nej
42. Har du någon tatuering? - nej
 43. Har du provat droger? - nej
44. Röka eller snusa? - ge fan i båda så lever du längre..
46. Vad är ditt mobil nummer? - 10 siffrigt hö hö..
47. Vad ska du göra ikväll? - träna tror ja, plugga lite. O så.
48. Har du några syskon? - ja en syster har ja
49. Vad ska du göra på sommarlovet 2010? - åka utomlands! Ja SKA
50. Har du en sjukdom? - kronisk trötthet tror ja..

tisdagklockan11

Hej & hå! Idag är det tisdag och de enda som står på mitt schema idag är att jag ska plugga, plugga, plugga.

Igår när ja kom hem efter en kylig cykeltur från skolan gick jag över till Carro och hjälpte henne med att bygga ihop hennes möbler som hon köpt och de tog typ hela kvällen! Tillslut ägnade jag mig dock mest åt att inviga soffan.. När ja äntligen kom hem slängde jag i mig lite mat och sedan tvingade jag mig iväg till gymmet och fick sån tur va med mig Malin, annars hade jag nog vänt när ja kom in för ja va så otaggad..

Annars har jag väl inte så mycket att skriva, ser jäkligt kallt ut ute idag! Massor av frost fast solen skiner och klockan är 11..

Upptäckte föresten att jag missade detta på O'learys i lördags!! :O Tårtbuffé har väl alltid varit allas dröm. Men men, sånt är livet mina vänner. bye bye


här sitter jag på mitt lilla golv

Hallå i stugan! Gissa när ja somnade igår? kl 7 haha.. Sen vaknade jag 8 imorse, mina sovvanor är inte perfekta..

Nu har jag iallafall parkerat mig på golvet, de är min favoritplats att plugga på av någon konstig anledning. Har
förberett mig inför föreläsningen som börjar kl 13.15, hur proffsigt lät inte de då?! Men de är faktiskt skönt att ha lite koll på vad hon kommer prata om, slipper man anteckan lika mycket! Efterfrågan och marknader är de iallafall som gäller idag.

Men nu ska ja bara skriva klart de sista och sedan gå o värma på lite köttfärssås. Får inte glömma att ja måste cykla till skolan idag också hehe... Har inte råd att varken köpa nytt busskort eller handla mat innan fredag när pengarna kommer.. Hej hopp

Borde masa mig till gymmet istället....

FETT minus åt mig den här veckan, har bara varit på gymmet en gång och tänker inte gå dit idag heller.. Vi bestämde igår allihop att vi skulle dit kl 8 ikväll, men ja sover nog då :p

Hade Nathalie här på lite skvaller innan också och jag tror inte de andra är vidare sugna heller, haha. Malin försvann nämligen när vi kom till Olles igår och de visade sig att hon vart på toaletten hela kvällen och gjort nummero 3...haha.. Elinor var också där ett par gånger så jag tror inte dom mår så gott idag. hehe. De är hårt att festa i vår korridor ;)

Men nu ska jag nog sova, måste orka kolla Playa del sol ikväll! Nog för att de är riktigt urspårat denna säsong, men de går inte bara o svika..

en riktigt rolig lördagkväll i Östersund.

Hej o hå! Då ligger jag här som en zombie igen och ska försöka mig på o skriva lite innan jag går o kikar vad som finnas kan i kylen..

Gårdagen var riktigt nice! Vid 8snåret samlades vi i köket jag, Nathalie, Elinor och Malin. Strax efter kom även Emma innefrån stan. Vi pratade och drack och hade trevligt och vips så var klockan 10 o då kom Carro och lite efter de kom taxin och körde oss till O'learys. Var studentyrakväll så de va inga problem att komma in, men Elinor fastnade med skon i trappan och blev kallad askungen av vakten och mig resten av kvällen. haha.. De va kul..

Väl inne va de mycket folk och vi dansade och hade trevligt :) Vissa kanske för trevligt.. hah.. När de stängde va de veeerkligen sådär så att man inte ville att de skulle stänga, men dessvärre brydde sig ju inte dom som jobbade om de så de va bara att knalla till garderoben.. När vi hämtat våra jackor styrde vi kosan mot Subway för Kalle-Fille va hungrig haha! Så himla kul de där med kalle-fille, för vi träffade ju dom en gång när vi nyss flyttat hit o då började jag kalla han för de eftersom han ser ut som prinsen, o nu kallar alla honom för de! Ja vet inte ens vad han heter, för han är Kalle-fille bara! Kul story... Han är alltid hungrig iallafall, får ingen mat på slottet =( Men omogna som killar är också så började dom mucka och vi blev kvar ett jäkla tag där nere på stan.. Tillslut nådde vi Campusvägen och vår destionation Robin. Och tjaaa väl där somnade den ena efter den andra och tillslut var de bara jag, Carro & Robin som va vakna. Satt o kollade på Sunes sommar o lite andra roliga klipp som ledde till ett o annat övertrött skratt. Vid 6snåret väckte vi Ludde och for hem till vår ö. En liten nattmacka fick de bli och sen har jag sovit ett par timmar.

Nu är ja trött och sugen på en pizza från Spader dam.. Men där fick ni min afton i detalj iallfall. Gjorde även nåt dumt som nog fick en hel klass att hata mig ungefär, men att de går inte att ta tillbaks så de är onödigt att tänka på...





wannabe

Nu sitter jag här nyduschad och fräsch och lyssnar på Spice girls vilket väcker fina minnen! Måste vart i 2an vi lyssnade på Wannabe för glatta livet? Haha, satan va kul vi haft i våra dar. Kollade på bilder förut och vi har verkligen gjort så sjukt kul grejer ihop,

förjul, vintergrill, Göteborg, reggaekväll, bag in box, innan festen hos Emma, FKmöten, Ayia napa, Uppsala, Påsk, skärgårn, moppesemestern, ötälltning med storm, övertrötta eftermiddagar i skolan, galna kvällar på krogen, Halloweenfesten, frukostmacka, 6våningstårta, långa sommarnätter vid mitt köksbord, ja listan kan göras lång.. Tänk va mycket minnen en låt kan gräva fram! Miss you nerds =)

(men ja väntar mail segisar!)




städdag

Mitt dumma internet har krånglat hela dagen men nu är de tillbaks, fast de försvinner antagligen igen..

Iallafall så har dagen gått åt till städning som sagt. Sån tur va så vaknade jag och var pigg o på riktigt städhumör! Efter att vi var klara promenerade vi in till stan i den härliga höstsolen :) mer än så har ja inte åstakommit idag, men ska väl försöka läsa lite i min lilla bok strax, är inte allt för länge kvar tills nästa tenta! 4 november närmare bestämt. Sen ska jag börja göra mig i ordning i god tid för kvällen, för annars blire alltid så stressigt. Tänkte locka håret för er som är nyfikna att veta! :)

Hoppas er kväll blir bra, o min med! hej hopp


fick denna bild av min skojsiga syster precis höhö


hemmamys

Puh! Nu har jag ätit god fredagsmiddag här i min ensamhet. Har fått 3 olika alternativ på fredagsaktiviteter men jag kände att jag bara ville vara hemma ikväll, är så galet trött o sliten. Var o köpte godis innan, får lov att bli min godisdag för denna vecka fast ja inte är direkt sugen..

Imorn äre lördag och de är min och Elinors städvecka så vi tänkte ta tag i de imorn, ska även städa i mitt rum för de ser för jävligt ut här inne.. Så de är inget att se fram emot direkt. Men på kvällen blire Olles med lite korridorare o skånskan, så de ska bli kul! Har egentligen inte råd med utgång en gång till, men här är de ju iallafall gratisinträde överallt till skillnad från Krhamn....

Annars har jag väl inte så mycket på hjärtat mera. Funäsdalen öppnar en lift imorn och de skulle va grymt o åka dit! Inviga jackan o allting. Hoppas vi kan göra de snart, så synd att ingen av mina vänner ha bil, underlättar ju en del.


gårdagen har minst sagt satt sina spår..

Tjaaaa va ska man säga, nog firade vi igår iallafall! hahaha... De säger väl de mesta. Jag är ett busskort fattigare och en fransk vän rikare!



I made it!!!!!!!!!!!!!!

Om känslan att tentan var över var underbar vet jag inte hur jag ska beskriva denna, JA KLARADE DE!!!! Jag är så glad och så otroligt stollt!

När jag såg resultatet kände jag mig lika hysterisk som Ari i Entourage hahaha! Men måste jag rusa för ikväll ska de fiiiiiiras!

morning

Sitter här och funderar över varför jag är vaken, klädd och mätt fast klockan bara är 8.45. Men de är bra att inte sova bort hela förmiddagen bara för att man råkar börja sent. Tänkte att jag skulle åka o träna, men de blir så fel i mitt duschschema då.. :p Ska ta tag i att plugga istället, känner mig faktiskt taggad på consumer behavior of tourism. Får tillbaks tentorna idag tror jag och när jag har börjat tänka efter så är jag osäker på om jag lyckades skrapa ihop till ett E.. "/ kommer bli glad om jag får ett Fx, för jag har verkligen ingen lust att göra om en hel tenta plus den nya!! =(

Aja de märks sen. Kul att ni hade så mycket åsikter om mina byxor, vissa roligare än andra haha. Men till till er glädje så ska jag faktiskt lämna tillbaks byxorna och spara på kosingen =) De kommer att svida, men jag kommer nog överleva vintern ändå. Hej hopp

movienight

Käkade precis god middag som jag blev förvånad över mig själv att jag faktiskt lagade! Paprika & vitlöksmarinerad lax med paprika, matlagningsgrädde och pasta till de. Låter väl inte helt fel va? Men de va faktiskt inte så supergott, gillar ju egentligen inte direkt paprika, men laxen blev skitgod :D

Har sen senast hunnit med ett pass på gymmet och en dusch. De va inte mycket på så många timmar, men jag tar allt i min takt.. Kl 20 vankas de filmkväll hos Nathelie och de ska minsann bli trevligt =) Får se vilka som dyker upp och vi får se om jag kommer kunna sova efter att ha sett en skräckfilm! Lite skeptisk till Lohan som huvudrollsinnehavare dock.. hehe. hej hopp


beslutsångest!!!!!!!!





HJÄLP MIG!! Har världens beslutsångest!! Ska ja lämna tillbaks byxorna eller inte?? Outfit 1 är ju betydligt mycket snyggare, men outfit 2 blir ju 800kr billigare för en fattig student som jag.. Bläää, ja vet inte hur ja ska göra... Tur att ja inte har större problem än så här iallafall. Galet vacker jacka iallafall! =)

Programdagen var minsann intressant och maten var god, men efter lunch blev de en sväng på stan istället för resten av föreläsningarna och nu sitter jag här i mjukisbyxor på språng till att gå o göra en macka. Mitt liv är allt bra intressant ändå. Imorn är de torsdag vilket betyder soppa på Oscars och Plaza efter de, detta har vi haft planerat ända sen förra torsdag då de va så kul då :p Ja men hoppas ni får en fortsatt trevlig dag kära läsare. Hej hopp 

Ja vill ha snö i vår backe

Gomoron!

Kul att de är snö i Stockholm men inte här, 50 mil norr om huvudstaden. Fuskigt, men på fjällen är de snö och så fort de blir vitt i backen här borta ska ja, Emma och Carro gå upp och provåka! :D

Just nu sitter jag och kollar på vakna med the voice och dom diskuterar ordet gumman, dom har så rätt, gumman är inget ord man vill bli kallad av nån. Även om de inte är något illa i de så hatar jag folk som säger gumman! Punkt slut.

Ska strax knalla ner till bussen och ja håller tummarna på att de blir en intressant programdag, annars sticker jag nog hem efter lunch. Måste verkligen till gymmet! Får se om de bli jypa, core eller bara gym. Märks då vad som känns roligast. Hej hopp!

humörssvängningar?

Jag var så glad för en stund förut när jag hittat jackan, sen blev jag så irriterad att ja inte viste vart ja skulle ta vägen!!! När jag är irriterad blir jag ännu mer irriterad på en av mina grannar som jag stör mig nåt ohyggligt på och som är i köket JÄMT och som käkar en hel falukorv på 2 måltider och de är de enda han äter!!!!

Meen nu är jag på bra humör igen, Carro kom nämligen hit med sin katt och överaskade haha. Jag ska vara kattvakt åt lilla Julia i november så hon fick kolla läget lite och ja tror allt att hon trivdes! :p Nu ska jag kolla på One tree hill på en sida som Mattias tipsade om eftersom ja inte kan ladda ner mer..


Någras småsaker man inser när man flyttat från Kristinehamn:
Ingen pizzeria slår Charlies!!
Man behöver aldrig ta bussen, för allt är så nära och de borde uppskattas mer.
Det finns bara ett uteställe folk går till, man slipper alltså fundera på vart alla andra går.
Ica Maxi Kristinehamn är en jävligt billig och bra affär.
Det går inte att shoppa lika mycket eftersom de int finns några bra affärer att handla i.. Man spar alltså pengar.

Och, Picasso valde trots allt Kristinehamn



Att Östersund väger upp detta ganska lätt skulle ja ju kunna lämna osagt, men då tror nu väl att jag är dum i huvudet så jag väljer att nämna de..


rip curl

Okeeej, jag har ett tufft beslut att fatta nu! Jag köpte de gröna, snygga byxorna och när vi kom till stan gick vi in i en annan affär där jag hittade en skiiiitsnygg jacka! Meningen med byxköpet var att ja skulle slippa köpa en jacka.. Men nu vill jag ha båda för de skulle bli sjuuukt snyggt med gul jacka och gröna brallor, men jag har verkligen inte råd.. Jackan hängde jag undan, för den ska jag ha, men den stora frågan är om ja ska lämna tillbaks byxorna... Blä, jag hatar val...



Mm de är den på bilden iallafall. Min nya kärlek! Får fortsätta fundera. Kommer gå åt snuskigt mycket pengar när skidsäsongen väl börjar så de kanske vore smartare att spara?

lite smartare?

sådär ja, då har jag vart o lärt mig lite nytt i skolan igen då. Tiden flöt på och man har ju en kvarts rast varje heltimma så de är allt lungt. Imorn är de tydligen programdag för alla turare med lite gästföreläsare och lunch, gratis är gott moahah..


Nu har ja bara vart hemma o mättat magen med sisia portionen lasagne och ska ta 13över bussen mot stan och Lillänge igen. Ja ska köpa brallor och Emma ska lämna tillbaks en jacka. Så nu bör ja kila! Hejhopp

en helt vanlig måndagskväll

Jag älskar att bo i korridor! Man behöver minsann aldrig vara ensam och sällskapssjuk som jag blir ibland passar det perfekt, samtidigt är jag sån som gärna är själv då och då och om så är det bara att hålla sig inne. Malin och Nathalie gick precis härifrån efter lite girltalk, meningen var att Malin skulle göra mig sällskap att kolla på en läskig film som ja inte vågar se själv, men de får bli en annan gång. Vågar ju seriöst knappt kolla nyheterna själv haha!

Men nu ska jag gå och lägga mig strax för imorn ska ja minsann till skolan för första gången på mer än en vecka. Motiv & beslutsprocesser står på schemat 10.15-13.00. Kan nog bli intressant =) Resten av veckan blir det turisttyper på torsdag och efterfrågan och marknader på fredag. Är jag riktigt duktig så läser jag kap 4 innan ja somnar så att jag är förberedd tills imorn, men vi får väl se hur de blir med de! Gonatt

förmiddagsutflykt

hola! Här sitter ja i min lilla lägenhet och käkar rostade majs med chilliesmak, detta väcker minnen från Mallorcaresan 2007 och gott äre också. En bra ersättare till alla sötsaker som ska uteslutas frånomed idag.



Kom precis hem fån en liten förmiddagstur till Lillänge och Willys. Var supernära att ja köpte en Tv med mig hem, men ja avvaktar. Man måste nämligen ha plattv för att koppla datorn till tvn... Den stora frågan är, en 32" för 3995kr eller en 22" för 3295?? Hittade även ett par gröna sköna skidbrallor för endasr 799kr som ja nog ska åka dit o köpa imorn.

Nu ska ja bara invänta att klockan ska bli 14 för då börjar min tvättid, fattar inte hur de hinner bli så mkt tvätt hela tiden! Men men ja är ju trots allt ledig. Hej hopp

hope

Jag borde verkligen sluta hoppas, men de går inte...

vad är de för fel på mig?

vad är det med mig egentligen?? Jag är så galet trött hela tiden! Skulle läsa lite i boken förut, men jag bara slocknade, okej dåligt exempel för de kasnke inte är hur konstigt som helst, men allvarligt talat? De är verkligen inte kul iallafall för man får ingen kraft till att göra någonting..

Den här dagen har spenderats till just de, att inte göra någonting i princip. Klev upp vid 11, klädde mig, diskade, käkade frukost, satt vid datorn, somnade och läste tillslut lite. Och nu hamnade ja här igen. Är det bara jag som får panik av dessa dagar? Borde tycka de är skönt att inte ha några måsten, men jag får bara skuldkänslor..

Imorn ska jag iallafall åka ut till Lillänge och köpa en sladd att koppla mellan datorn och Tvn så man slipper kolla på film på en 12"s dataskärm..

Jädrar vilket roligt inlägg de här blev mina vänner! Men de är ju trots allt söndag..



Bulle?


Hej friends
! De blev minsann ett besök på Olles ikväll och Johan o Bojan hade bokat bord så vi fick minsann plats, att Sverige förlorade kan vi ju försöka bortse ifrån, annars va de trevligt! Blev en lugn kväll som avlutades på Mcd med våran kära skånska, haha alltid lika roligt = ) Att de va massa fulla fjortisar där kan vi också bortse ifrån, de gäller och sudda ut de dåliga i samanhanget så blir de ju bra, ellerhur? (Djup jag va för en gång skulle nu då) 00.40 tog jag och Carro nattbussen hem för första gången, brukar bli BULLE vanligtvis och de blir de i fortsättningen med för vi åkte runt i typ en halvtimma...

Anledningen till att jag betonade bulle var att ja trodde de va buss som va bulle haha, mer rimligt ju.. Men nu har ja lärt mig nåt nytt! För er som är lika efterblivna som ja så är bulle taxi dåraaaa. Men nu ska ja borsta bissarna och lägga mig i min sköna säng och sooova! Skönt att va hemma i tid iallafall. Imorn ska jag läsa kapitel 2! Nattinatt

en dos av gerd är bra för själen

nu är jag mätt i magen och ska snart gå ner till bussen. Är tydligen fullbokat sen länge på O´learys ikväll så de blir att ragga bord när vi kommer dit.. :p Hoppas Sverige vinner nu! Annars kommer de bli så dålig stämning... :p

Käkade iallafall lax & ris och så fort jag känner laxlukt tänker jag på hemma och jag saknar allt hemma en himla massa när ja tänker efter. Men de är klart man saknar de man inte har, så är de ju alltid. Innan ja käka snackade jag med min älskade Gäääärd i nån timma och de va minsann trevligt att höra hennes röst, behöver en dos av den då o då!

men nu ska ja rusa! Hej hopp, ha en bra lördag

piano


fin musik..


överlever du härnösand så överlever du allt.

Ja mina vänner, idag gick jag frivilligt upp kl 08! Har visserligen legat i sängen sen dess, men ja är vaken. Trots att ja är vaken så här tidigt så har jag sovit 11 och en halv timma haha.. Började kolla på en dålig film igår men kände att ja inte orkade hålla ögonen öppna..

Idag är de lördag då och vad händer? Jo de blir väl gymmet, läsa kap 2 i boken, käka, duscha och ikväll blire fotboll på O´learys. Låter som en soft dag i mina öron! Inget att stressa till.


jag o min lägenhet

Galet trött och irriterad är vad jag är just nu. Fy.

Men då passar ju inget bättre än en mysig hemmakväll med bara mig själv iallafall, ska laga lite god mat lite senare, glass ska jag äta också. För från och med måndag ska jag och Carro börja med att bara äta godsaker en dag i veckan så då kan ja inte ha nåt gott hemma för då kommer ja fuska ;) lite mer ordning på träningen bör de bli med, har bara vart där 2 gånger denna vecka, tänkte gå dit idag men ja är så trött! Men ikväll ska ja lägga mig tidigt, lär somna som en prinsessa och så ska ja se till att gå upp i tid imorn o försöka få lite gjort.


högakustenbron


du kan få mig hur lätt som helst

Har sovit på föregående inlägg ett par timmar nu och har väl lugnat ner mig litegrand.. Och nog om de nu.

Vakande upp i vår lilla stuga i Norrfällsviken kl 07.15 igårmorse och halv 9 rullade bussen mot Mannaminne. Där lyssnade vi på konstnären Anders Åberg, åt lunch och fick en rundtur bland annat. Hade nog vart roligare om ja inte vart så trött, sov sjukt dåligt under natten, men de va lite kul att se. På tal om natten hände de roligaste ja vart med om i mitt liv typ hahaha. Emma sov i våningsängen ovanför mig, eftersom ja inte hade somnat vid halv 4 så blev jag vittne till när hon skulle ta sig ner från sägen och ramlade rakt ner i golvet HAHAH. De dånade till i hela stugan o ja trodde ju hon skulle på toa eller nåt, men sen säger hon: ne nu provar vi igen och klättrar tillbaks upp. Ja började asgarva o Carro och Emma med, så ja antog ju att hon va vaken men sa inget mer. På morgonen minns hon ingenting och ramlade alltså ner från sängen i sömnen hahahaha. Hon va lite öm i höften dagen efter haha..


Efter Mannaminne åkte vi vidare mor Skuleberget där de va riktigt tråkigt och alla ville bara hem.. Efter 3 timars bussresa rullade vi äntligen in på skolgården igen och så blev de första bästa buss mot Frösön. Rusade runt här som en dåre för att göra mig iordning för kvällen. Hade en timma på mig att laga mat, äta, välja kläder o göra mig iordning. Va så stressad så jag tog tag i en ungsform som kom direkt från ugnen, iiinte kul.. När ja är klar får ja sms från Carro där de står att hon inte är klar så vi fick lov at ta en senare buss.. Gick över till henne och började kalasa och sen fortsatte vi mot Emma i stan och sedan till soppan på Oscar´s. Riktigt trevligt där =) Men vid 11 bar det av mot Plaza. Jag charmade vakten och vi kom in trots 20årsgräns haha.. Väl där var det roligt och lagom mycket folk. När de stängde och vi skulle hem blev de taxi som vi slapp betala då Ludde va skyldig mig en tur så de va skönt o slippa. Följde som ja innan skrivit med till han och deras vardagsrum va huuur fräsht som helst i jämförelse med vårat! Ja valde verkligen fel.. Aja trevligt var de iallafall och skönt o ha nära hem hehe. har inte blivit många timmars sömn nu dessvärre och tröttheten lär väl slå till snart, men ikväll ska ja bara vara hemma o mysa så de är ju lugnt. Ska bli så sköööönt!

Men nu ska ja snart följa med Carro till Torvalla o köpa soffa tydligen. Hej hopp


broken

Kom precis upp från nedervåningen där ja o byggerik va hos byggludde va o kolla på typ boxning eller vare nu va. haha. Tur att vi hamande där för annars hade min kväll slutat som en katastrof... :(

 Inte riktigt egentligen och man får skylla sig själv för sina känslor och handlingar, men faaaan också va jobbigt de blev allting... För man kan faktiskt inte styra sina känslor, tyvärr.. Men allting är verkligen som en enda röra, nu bara ordbajsar jag men de har jag rätt till med tanke på dygnets tid och bakgrunden till kvällen. Skulle kunna skriva exakt va de är om men ingen skulle beripa eftersom ni inte bor här och iomed de tror ja inte en käft bryr sig.. Men när både vänner och en kille är inblandad är de absolut inte roligt..  Jag är inte arg på någon, bara på mig själv och vill bara veta hur allt ligger till så jag slipper gå o undra och hoppas dag in och dag ut. Kommer aldrig att kunna somna!

 Vill ha mina pärlor här att prata med, ni får mig alltid på bättre humör när ni står ut o lyssna på mitt skitsnack! Mailet kommer bli långt denna gång om vi inte hörs innan brudar, varnrnar redan nu! ÅÅÅÅÅÅHHHH......

Men som sagt, resten av kvällen har vart kanon, 9/10 toasts. Skriver imorn. Baj

norrfällsviken

Hej mina kära vänner! Jag lever, men de är knappt, sitter i en SVINkall stuga mitt ute i ingenstans! Hahah. Norrfällsviken heter de och ligger ungefär 8 mil norr om Härnösand, blir att spendera natten här med Carro, Emma och Petra. Sitter o myser under varsitt täcke och de andra kollar på Greys anatomy eller va de nu heter. De enda som saknas är GODIS!!!! Vi har ett sjukt sötsug och ingen har nåt kul med sig!!! Dör snart! Finns knappast nån affär i närheten och jag tycker att de är ett riktigt skräckfilmsställe. När vi va nere vid vattnet va de verkligen som om vi skulle vara med i en riktig skräckis, halt öde, en liten, liten kyrka, såna där krokar att hänga upp fisk på, jaaa allt stämde :p De andra uppskattade dock inte mina spekulationer..



orkar inte lägga in mer bilder, tar massor av tid! Blir imorn när ja kommer hem istället =)

Dagen har faktiskt varit roligare och mer intressant än räknat. Bussen styrdes först mot Sundsvall och Scandic hotell. Där fick vi sitta och lyssna på chefen där som pratade om deras kedja osv. Sen fick vi god buffé och Scandicgodis. Sen åkte vi vidare till Birsta, fick gå backstage på IKEA där vi hamnade i ett konferensrum och fick lyssna på en dam som pratade shoppingturism och lite sånt. Till vår stora glädje hann vi även klämma in 45 min shopping, haha, rusade in på IKEA och köpte vinglas, en papperskorg och 2 kuddfodral! Kosan styrdes nu mot Härnösand där vi åkte upp i en skidbacke och kollade utsikt. Nästa stopp, Högakustenbron som va rätt maffig och vägen därifrån och hit va väldigt fin! Små sjöar och dalar =)

Väl här blev de spagetthi o findus köttfärssås och nu vill vi som sagt ha nåt gott..... Hoppas vi överlever natten i kylan! Hej hopp

en allvarlig uppmaning

Malin säger:
har gerd avlidit?
Madeleine säger:
jag tror de!
Malin säger:
de va så jobbigt för henne o jobba XD
Madeleine säger:
hahahaha  
såå jobbigt att prata i telefon
Malin säger:
haha precis ;) fast ioförsig, hon har ju rätt grym musarm, så de borde ju inte vara några problem ;)
Madeleine säger:
haha nej precis!



GERD, BLOGGA?!


snöööööö

Try JibJab Sendables® eCards today!



Höhö kul...Fattar dock inte vad de svarta runt munnen ska va där för..

Snart är förövrigt även denna dag över. Tiden går alldeles för fort! Men ja hann med allt jag skrev att jag skulle göra, att förminska klockan kostade 95spänn!!! Helt galet, o sen säger han efter han gjort de o ja betalat att man kan göra de hemma jätteenkelt, kul..... Passet va kul och nu ha jag avnjutit lite mat och en utsökt kladdkakebit som Malin så gulligt bjöd på. Ska väl hoppa in i duschen snart o packa ner de sista, sen får de bli tidigt i säng, bussen går kl halv 8 imorn.. Snöar för övrigt ute nu, får hoppas de håller i sig o stannar på marken :D

watchyourself


Äntligen, äntligen, äntligen kom min fina lilla klocka! Galet snygg men på tok för stor såklart.. Så de får nog bli en sväng till stan sen o fixa de! Annars idag är jag helt fri! Har precis städat på toan och damsugit här lite, sen tänkte jag väl packa ner allt tills imorn, läsa lite i ett kompendium vi fått och sen gå på ett skivstångspass vid 5. Några avsnitt av Entourage lär de väl bli också! Igårkväll kunde ja verkligen inte sluta kolla, såg nog 5 avsnitt eller så, så bra!


maxiiii

ska snart hoppa in i duschen men jag skriver ett litet inlägg innan. Tog mig en sväng till gymmet och därav behovet av en dusch och de är minst sagt en välbehövlig sådan...

Har varit en hektisk dag, eller ja egentligen inte, men de känns som de. Efter föreläsningen gick ja, C, E och P till banken sen for ja och Carro vidare till Ica Maxi. Inledde besöket med korv i bröd för lite energi under shoppingrundan.haha sen handlade jag massa mat igen, men anledningen till att ja va där va att ja skulle köpa världens godaste allioli som jag såg där i fredags. Letade som en galning runt om i hela affären men fann den aldrig :( så ja blev lite putt.. Vi handlade även frukost och middag till våran studieresa som äger rum på onsdag. mackor, mjukost, spagetthi o färdig köttfärssås. yeah.


Men nu ska jag googla på va man kan göra i Sundsvall, ja och Emmy ska nämligen vara guider på bussen när vi kommer till Sundsvall. Alla har fått varsin sträcka nämligen. Ska bli spännande, bara man slipper prata i mikrofon, ja haaatar o höra sig själv i en sån!! Aja hej hopp


ny vecka och ny kurs

ny vecka igen och även ny kurs som startar för min del idag, konsumentbeteende i turism. Läste precis klart kapitel 1 i boken o de verkar rätt intressant! Börjar kl 13.15 och innan de ska ja försöka hinna äta eftersom man alltid hinner bli så hungrig på de där ynka 2 timmarna om man inte äter. Tror de blir en sväng till Maxi efter skolan med då min frukost är helt slut märkte ja imorse..

Annars då så blev de väldigt goda bullar igår :D dock inga kanel utan vaniljsockerbullar istället. Och eftersom ingen av oss har en kavel fick vi använda oss av en petflaska, men de gick allt bra de med!

Nu ska jag gå o kolla om min klocka har kommit, efter 19 dagar.. Antagligen inte men man kan alltid hoppas. Levererades tydligen från Hong kong.. Men men, ha en bra dag!


bulle i ugnen

Tjo ko. Kom precis från ica där ja köpte ett paket jäst till söta degar. Ja ska nämligen till Carro nu där vi ska baka bullar, kanelbullens dag idag ju :D


nu är vi inte längre nollor!

Jahapp nu ligger jag här igen i min säng o orkar inte göra så pass mycket mer än så.. Hade planerat redan igår att jag ska ha hemmamyshelg nästa helg, men då talade Carro om att hennes kompis från Stockholm kommer hit så vi måste ut då med.. Kommer antagligen ha en annan inställning då, långt kvar tills dess. Men efter igår känns inget kul, vet inte va de var med mig, var visserligen inte på topp direkt när vi kom till Emma vid 6, men de brukar ju oftast ändras. Men men, de va riktigt jäkla god buffé iallafall! Välkommsdrinken däremot var sådär, superstark chilli.


Lisa lämnar över årets nolla hjälm till Olle som definitvt förtjänade den =)

Karin får äran att bära den extremt snygga västen som symboliserar typ årets Turnolla? nåt sånt!


Carro, Petra och Tina =)

Verkar som om man bara får lov att ha en kul kväll på en helg, för så har de varit alla helger nu! Men men, så illa var de inte, men jag hoppade helt otroligt nog över efterfesten iallafall, de är iiiinte likt mig. Skönt att komma i säng i någorlunda tid iallafall.

Meningen var att jag, Emma, Mats och Petra skulle till Åre idag också. Är höstmarknad där med halva priset på förra årets skidgrejer. Grejen va att vi skulle åka kl 08 och när mitt alarm plingade imorse orkade jag verkligen inte gå upp och med Emmas skick igår tippade jag på att de inte heller skulle gå upp, och jag hade minsann rätt :p Får åka dit nån annan dag o kolla läget!


tummen upp för korridorskalas

Tog mig tills nu att få behålla mat och dryck.. Har spenderat dagen i sängen och lär ligga här tills ja ska göra mig iordning.. Är inte ett dugg sugen på sittning, nån som vill gå istället för mig?

Gårdagen blev hejdundrandes kul och livad! haha. Så nu känner man korridorarna lite bättre iallafall, trevligt gäng. Ska se till o dra ihop nåt en gång i månaden kom vi fram till, blir nog bra de. Bar iallafall av till Plaza och ja behövde inte visa leg moahaha. Sen fortsatte kvällen där och de va mycket större än va ja minns de, 3 dansgolv, va bara på 1 sist.. Tänka sig..


Blev inte så mycket fotograferande men här är Malin, Nathalie och Elinor inne hos Nathalie. Va lite kaos ett tag där innan vi skulle vidare.. haha

bläää ja orkar inte med sittning.. Vill ligga hemma o kolla på Entourage hela kvällen.. Vore nåt de. De va nån godhjärtad själ som hade städat i köket iallafall, såg för jävligt ut! Skönt o slippa. Men nu ska ja inte uppehålla er längre. Ska gå o ta mig nåt gott o äta, måste äta igen de ja missat ;)

cosy

föresten, de ska tydligen bli snöstorm här imorn! :D

aningen stressad dag! Men ja är så glaaaa

Går inte att beskriva hur skönt de känns att tentan är över!!!! Jag är inte ofta nervös inför ett prov då jag aldrig ställt ett enda krav på mig själv och aldrig pluggat vidare intensivt, undantag natur & frilufsliv B kursen, men idag var jag riktigt pirrig!

Var ju på stan hela förmiddagen med Nathalie, kollade kläder först o ja fick med mig ett par löptights för 100kr, riktigt kap! Sen vare kräftjakt vilket slutade med bilfärd till Ica Maxi och efter de fick jag kasta i mig en hamburgare från Mcd och sedan åka med bussen till de stället tentan ägde rum. Fick sitta o vänta i en timma men tillslut var de dags och ska ja vara helt ärlig så gick de helt okej! Lär bli ett godkänt iallafall, tänk om de inte blir de nu när ja är så självgod... Aja de känndes bra iallafall, hade någorlunda grepp om alla frågor =)

När ja kom in slängde ja in en pizza i micron för ja va hungrig som en varg! Satt för övrigt bara 1.40 av 5 timmar, skulle kunna skrivit mer tror ja, men ja ville bara där ifrån.. Nu laddar jag för ikväll med lite good music!

Föresten fungerar min kamera igen, va de laddningsbarabatterien som inte ville ge med sig :) De går braaaa nu.

Hej hopp

hållbar turism va

Nu får de vara bra, resten lämnar jag åt de övre makterna. PUH.

Men en sak med att läsa om turism är faktiskt att man inte blir mer sugen på att resa riktigt när man läser om alla baksidor.. Men för att göra saken lite bättre rekomenderar jag att, ja givetvis hellre åka tåg än flyg eller absolut inte bil, men de vet nog alla redan. Sen ska man lära sig så mycket som möjligt om landet man åker till för att visa respekt mot folket, handla i lokala affärer och äta på lokala resturanger. Ganska självklara saker, men jag kan ju bara dra ett exempel, svenskar som åker till Ayia napa, äter på Mcdonalds, går till svenskägda nattklubbar, är med på svenskanordnade aktiviteter, endast träffar andra nordbor och bara svinar ner för lokalbefolkningen. Inte bra...



Men nu ska ja försöka få lite sömn och tänka på nåt annat! Önska mig lycka till! Godnatt

äppelpaaj

Blev en lång dag i stan, 3,5 timmar i bibblan, men ska ja vara helt ärlig så fick vi inte ett skit gjort.. Bojan gick vid ett o lämnade väskan kvar för han skulle komma tillbaks om en timma, 2 timmar senare kom han o då var vi gaaaalet hungriga. Så då gick vi till kebabhouse, onyttigt o onödigt dyrt... Inte ens speciellt gott.. Tog vägen förbi Ica o köpte äpplen för ja bakade precis äppelpaj tills imorn med, ja är ju för mysig.


Men nu borde ja väl ta pluggposition igen... Yeah.. Snuskigt skönt de ska bli imorn när de är över!!!





Men innan vill ja ägna en tanke åt en kär vän som ja konverserade med innan. Är inte allt bra med er är inte allt bra med mig men allt går upp o ner :)


RSS 2.0