nyårsafton

här sitter jag i godan ro och bara chillar. Har pecis limmat på lösnaglar på min vänstra hand och ska väl snart börja med den andra, hur nu de ska gå med tanke på att jag är helt handikappad på den vänstra nu.. Aja de går bättre idag än i lördags iallafall för jag har köpt ett nytt lim som man penslar på, mycket bättre. Om de blir särskillt snyggt är en annan femma ;)

Nyårsafton idag och jag ha ingen aning om vad kvällen bjuder på ännu, känns bra. Fasst i själva verket gör de inte så mkt, för nåt blir det ju alltid iallafall, troligtvis matlagning om vi hinner köpa nåt innan affären stänger ioförsig.. Aa ja vet inte. Blir nog great. Kul att göra sig fin iallafall =)

/Maggan

Björn

Blev en bra sista dag på året, eller nästsista kanske de blir. Åkte ner till stan och mötte mamma, vi gick till banken där jag beställde ett Visakort och så fixade vi så att mitt studiebidrag kommer direkt till mig nu när jag är oldie. Satte även in pengar för er som vill veta om mitt besök i detalj mera. Sedan vid 2 träffade jag Madde, Emma och Anna och vi käkade på Paus och satt kvar en jäkla tid. Härliga flickor de där =)

Sen åkte jag o mamma o handlade och nu sitter ja o kollar på Björn Gustavsson. Lindas desperathet av denna man har smittat av sig, han är verkligen kul haha. Nu ska jag kolla på Step brothers men ja bjussar på mina favoriter med Björn!/Maggan


 


HAHAHAHAHAH...

2008, a great year

Årskrönika 2008



När klockan slog 12 yrades det runt på stadens gator efter att ätit god mat hemma hos Emma och i det stora hela var det väl en helt okej nyårsafton. Slutade upp på en efterfest hos någon okänd, med bläckfiskar och annat.


Sedan rullade livet på och skolan började igen, en tuff vår väntade. Familjen slopade iår sportlovets vecka 9 och vi for istället iväg till vårt kära Tänndalen vecka 6. Det blev en fantastisk vecka med vurpor, hopp och gott käk. Precis jag hunnit hem från de kalla fjällen bar det iväg till Branäs med skolan och likaså det var roligt.

Senvinter och våren bjöd även på en del fester och annat skoj hemma hos diverse människor och det var för det mesta roligt och händelserikt, vissa kvällar minns jag mer än andra. I skolan tampades vi med en viss väldigt hård och speciell lärare och jag tror jag kan tala för alla när jag säger att jag aldrig velat haft sommarlov så mycket som detta år. Detta år var det även vi 1990ors tur att fylla 18 och 3a ut var allas våran älskade Gerd. Det firades med stort kalas där både den ena och den andre dök upp och både de ena och de andra hände, säger bara no more party i Emmas hus, vilket senare under året tydligen glöms bort.
 

I mitten av terminen åkte vi samhälls3or till Stockholm där vi skpenderade natten på Zinkensdams vandrarhem. En kul resa med massa studiebesök och shopping.

När värmen kom gjorde vi allt för att försöka bättra på brännan då vi gått omkring vita som skelett under hela vinterhalvåret behövdes det minst sagt. Det blev grillningar och picknickar och allt möjligt mys med mina bästa bästingar.

En extremt solig och varm helg i slutet av maj kom det årliga nöjesfältet till stan och det vi kallar fastingen lockade oss unga ner mot stan. Vi satte oss på våra cyklar och for upp till Erik en kväll där det var grillparty på G, det visade sig bli en trevlig kväll och jag minns den särskillt bara för att det var dan före dopparedagen så att säga. Dagen innan jag, Anna och Emma satte oss på bussen till Arlanda.

 Minns att det blev en väldigt sen kväll, blev inte många timmars sömn och 01.40 natten därpå for vi och sedan blev det ingen sömn förens vid 5 nångång natten därpå. Vi hade anlänt till Ayia napa. Så här i efterhand fattar jag inte hur vi inte var tröttare, men Ayia napa är speciellt, trötthet existerar inte på samma sätt som här. Jag skulle såklart kunna skriva en miljon synonymer till underbart om denna resa, men låt oss inte hänga upp oss på det nu. Kan bara säga att det var årets höjdpunkt helt klart!

 Väl hemma igen väntade brännbollsturnering i skolan och sedan skolavslutning, att gå ur 2an var väl inte de häftigaste jag gjort och vid det här laget längtade vi bara tillbaks så minerna var inte de bästa på året kanske, men skolan var iallafall över i någa veckor och det var givetvis underbart det också. Juni bjöd på FotbollsEM och det blev en del fotbollskvällar med gänget.

För min del blev det lite sommarjobb också på Café Pärlan som ligger så nära som bara några meter från vår sommarstuga så det var toppen. När jag inte jobbade blev det väldigt mycket häng med "familjen" Dvs. Emma, Anna och Madde. Så fort solen kikade fram satte vi oss på cyklarna och for ut mot skärgården eller något annat mysigt ställe o bara chillade. Blev en del sköna turer med min båt också.

  Hängde väl då och då med min ordinarie familj också, en skön semester till Åland och lite andra kortare semestertrippar blev det. Åland var vackert och det var kul att se lite nytt, lite dött för min smak dock.

När jag kom hem hade vi lite välkoms/adjögrillning eftersom Emma samma natt skulle fara på familjesemester till Cypern. Och dagen efter att hon kom hem igen tog jag och hon tåget ner till Göteborg där redan Anna och Madeleine befann sig, i denna glada stad vankades det party med beach-tema. Minns att det regnade ute, men inte hade vi tråkigt i en sekund för de! Natten blev helt galen och vi ska ha tur att vi kom hem allihopa tillslut. Men det är väl nästan så man får säga tyvärr, för vi blev väl alla lite småförälskade i denna härliga stad med dess härliga invånare.

Men nu upptäckte jag att jag glömde att tala om uppföljaren till Emmas 18årsfest, jag skrev ju no more party, men detta glömdes snabbt och en varm sommardag var partyt i full gång igen. En sak är ju iallafall säker och det är att jag och "familjen" nog iallafall hade roligast, för banne mig va kul vi hade innan gästerna kom. När jag nämner Bag in da box skäms jag en smula, men va fan, man lever bara en gång! Men efter solskenet kom regnet och Emma fick hanskas med problemen som uppstår när det finns folk utan hjärta o hjärna i världen.

Men långt bort från party och fastlandet åkte vi iväg ganska så spontant en kväll i vågorna med båten, slog upp det blåa tältet och tände en brasa. Årets variant av mopensemester var inledd. Vad vi inte visste när vi satt där på klipporna och fridfullt grillade var att det alldeles strax skulle dra in ett riktigt ruskväder över oss! Det var ett äventyr jag sent kommer att glömma!

 Som en tradition från 2007 blev det sleepover hos mig som en liten avslutning på sommaren och man märkte att saker och ting har förändras på ett år. Sedan slogs portarna till brogårdsskolan upp och det var dags för ännu ett läsår, men denna gång visste vi alla att det var det sista och det känndes både overkligt och helt fantastiskt! Det gör det fortfarande. I början av hösten blev det en hel del roande helger och det har jag min syster att tacka, men man kände att man bara blev blekare och blekare, mindre och mindre motiverad och det har varit många tunga dagar under tiden som precis passerat. En vecka var vi iallafall innebonde hos Anna och jag bara älskar när vi bor ihop, gör vad vi själva känner för, lagar den mat vi själva vill och så vidare, det var toppen.

Men allt det goda har ett slut och vi flyttade sedan hem till den trista vardagen. Men som sagt så är det vårat år iår och Amanda och Elinor bjöd på 18årsmiddag and it was great, man behöver lite ljus i höstmörkret. Lagom till Halloween blev det ännu en inbjudan och denna gång till Hultet och Emma M och Tess fest. kan väl inte säga annat än att det var roligt, men det var mindre kul att inte vara 18 fylld ännu då statt är väldigt populärt bland Kristinehamns 18+are.

Nu gnuggar jag geniknölarna som aldrig förr för att inte missa något viktigt som hänt under de senate månaderna. Jo jusst, det har ordnats 2 fester på Norrgården för oss 3or i stan och det har varit till de flestas behagande kan jag tro och jag hoppas personligen på mycket fler nu under våren. Att man råkar skämma ut sig då och då får man ju som sagt ta med en nypa salt, livet går vidare och snart flyttar vi. Annars har väl mottot i år gått som så att det bli vad man gör det till. Punkt slut.


Min ca 5åriga basketkarriär tog även slut i dessa tider, helt plötsligt en dag kände ja att nee de här går inte mer, men antagligen kommer jag vara tillbaks igen 2009, men nytt år nya möjligheter. Här i veckan var det även dags för den årliga förjulen med Anna, Madde och Emma och det var till allas behagande, men man märker som sagt att saker och ting förändras. Vi har definitivt gått och degat ihop oss, orkar fan ingenting längre, och saker som var SVINkul för 2 år sedan är bara kul nu.

Den riktiga julen kom ju såklart även iår, men som det verkade hade ingen särskilda julkänslor.. Men det vart självklart en härlig dag iallafall, ordet deja vu användes ganska många gånger under dagen då det mesta är sig likt om man jämför med de 17 jular jag firat. Årets julklapp för mig blev helt klart biljetter till Stockholm.


Bara fyra ynka dagar efter julafton väntades min födelsedag och redan den 27de anordnades pinkparty för mina nära och kära och 23.45 satte jag mina fötter inne på Mastmagasinet! För givetvis, efter ett helt års väntan så stängde statt igen lagom tills det var dags för mig att få geeka mig där. Men Mastis funkade och jag hade en KANONKVÄLL!


Den 29onde for jag och Linda till Stockholm och det blev en hel dags shopping, perfekt slut på 2008!


För att summera året skulle jag vilja säga att det antagligen har varit det mest händelserika och bästa året hitills i mitt liv. Visst det har sugit att vara 17 många helger, men herregud det finns så mycket värre saker. (lätt att säga nu) Har antagligen träffat fler nya människor iår än vad jag gjort i hela mitt liv och jag känner verkligen att jag växt. Vissa har satt mer spår än andra och man säger så. Jag har under året fått massor av tid att umgås med de härligaste vännerna i världen och vad mer behöver man egentligen. Jag slår vad om att 2009 kommer bli ett ännu bättre år, men om inte så gör det ingenting för det här året är svårslaget!

Har jag missat en massa saker, säg till, men jag har tagit med de som liksom poppar upp i huvudet och som jag verkligen minns!

För att göra inlägget ännu lite längre måste ja lägga in de låtar som jag förknippar året med, vilket blir en del..


I kissed a girl

Just dance

Våldtäktslåten

Bag in da box 

Stockholm!

Tjoho! Kunde inte svika er trogna läsare så de blir allt lite skrivande nu iallafall, trots att jag är minst sagt sliten efter en heldag i huvudstaden.

Klockan 06.21 stod jag och Linda redo på perrongen då tåget kom rullande, Nysse åkte även hon med samma tåg, va lite roligt tyckte jag men de skulle till Göteborg o de hör ju egentligen inte hit men de va lite kuriosa bara, alltid kul.. Väl framme 9.15 köpte vi oss tunnelbanekort och satte oss på första bästa till Östermalm. Väl där kollade vi runt lite och gick vidare till Norrmalmstorg. Linda shoppade på men jag var i snålartagen. Skulle leta jeans, och när jag letar jeans kan jag endast fokusera på de så jag ser inget annat o de är lite trist så ja gav upp de efter ett tag. Sen iallafall gick vi in på Åhlens en sväng innan vi for vidare till Barkaby och outleten. De va som en egen liten by med massa små stugor med alla olika märken, de va kanonkul o se allt. Dock inhandlades bara underkläder. Sen åkte vi tillbaks till centrum och satte oss på nästa tunnelbanetåg till Söder. De var där de mesta av min shopping skedde. men ett par jeans (tack o lov), ett par svarta brallor, en lång t-shirt och en svart baströja för 600 spänn är inte så illa va! Tänkte även köpa en t-shirt på t-shirt store för de hade ascoola tröjor men då kom snålheten tillbaks igen ;) Efter detta åkte vi tillbaks till stan och vi gick in i de gamla vanliga på Drottninggatan, H&M, Top shop, Zara, Indiska, Din sko osv osv. Det var verkligen jättekul att åka till massa andra ställen, inte bara hänga runt gallerien o se 15 olika H&M var man än kollar. Men efter ett tag var vi trötta och slog oss ner för att softa lite, ja drack julmust. 19.15 åkte vi hem igen och nu är jag hemma! Trodde faktiskt jag skulle få med mig lite mer hem.. Men ju mer pengar jag har ju snålare blir ja, bra ioför sig för ja vet inte va ja behöver just nu. Lite festkläder kanske men ja är inte sugen på o köpa de.. Men iallafall TUSEN TACK för en asume day Linda!! Nu kommer lite bilder på de jag fyndat på rean, en ring också men den fastnade inte på bild..


I byxväg blev de detta =)


Och i tröj o trosväg blev det detta =)

Hoppas ni också haft en bra dag! Tjing/Maggan

sthlm nästa

Ja då var den här dagen slut snart då, värnlösa barns dag, även min födelsedag. Den har inte bjudit på så mycket nu under dagen, har inte så stor släkt o de kunde inte komma så de blev bara ett besök av lilla farmor. Gott käk o tårta, var inte de minsta sugen på tårta men ja var ju tvungen att smaka liksom.

Men imorse kom ju familjen in med rosa partyhattar, sång o paket iallafall ;D Fick mig min älskade rosa och prickiga resväska som stod högst upp på min önskelista! Jag blev så lycklig! Fick även 2 ursnygga Björnborgtrosor av Limp och sedan blev det pengar vilket verkligen behövs. Nu ska jag strax gå o lägga mig, tåget går nämligen typ 06.20 till Stockholm imorn. Ska bli så kuuul :D Funderar starkt på att ta med min nya resväska för jag älskar den så, men jag får väl ge mig ut o resa lite längre istället kanske ;) Ja så mycket mer hade jag väl inte att skriva. Blir nog ingen update imorn och på tisdag ska jag bjuda på årskrönikan! Längta inte ihjäl er!/Maggan

bästa dagen

Igår var den bästa dagen på riktigt riktigt länge! Och det har jag mina vänner att tack, så tack!

Började dock med att jobba, men de gick snabbt när jag hade nåt att verkligen se fram emot :D När jag kom hem blev de dusch och tillfräshning och lite förberedeler. Softade nog lite för länge dock för de blev lite stressigt fram mot slutet och jag vimsade runt som en höna när vi skulle laga mat! Tur att jag hade Amanda till hjälp, annars vet ja inte va de hade blivit :P Sen började folket komma och de blev en enligt vissa misslyckad förrätt, en varmrätt och efterrätt, hade nog kunnat välja nåt annat men de är sent nu. Sing staret åkte även fram och vi fick lov att lyssna på en gammal absolute music 35 eftersom ja inte bränt någon skiva. Vid halv 12 ca gick vi vidare med Mastis i sikte. Det var verkligen jätteroligt! En kanonkväll verkligen och det har jag som sagt mina vänner att tacka, Pink ladies;) Beställde en rosa, god mjölkdrink också för att hålla fast vid de rosa temat. Vid 2 var det dags att knalla hemmåt och de va synd att tiden gick så snabbt för ja ville inte hem.. Men hem kom jag och jag vaknade kl 7 imorse, har fått allvarliga sömnproblem på sistonde! Så nu är jag väldans trött och ska ta mig en lur.
The partydog


Sing star blev de ju som sagt =)


Pink ladies på Mastis

Fick sjukt fina presenter av mina fina! Tusen tusen tack!!

Snacka om att vi syntes på dansgolvet, ja lyyyser ;)


PS. synd att du inte var med Louise och krya på dig! DS./Maggan

Arena vs mastis..

Känns som om ja fart o flängt runt hela dagen, men ändå vet ja inte vad ja gjort! Har vart hos farmor, vart ute o gått och bakat sen jag skrev sist. Ringt en miljon samtal har jag gjort också, har nog ringt lika mycket idag som hela mitt liv samanlagt.

Samtalen har handlat om Arena vs Mastis ungefär. Frågan är nämligen vilket de blir imorn efter maten här.. 50% av mina kompisar ungefär finns på Arena och 50% på Mastis kanske. Mastis kan vara tråkigt som tusan beroende på vilka som är där, men å andra sidan kan alla hänga med då och de blir betydligt billigare. Arena kommer antagligen inte vara så fullsatt och ett dåligt band spelar och det blir ju rätt dyrt. Men ändå drar definitivt Arena mer. Det känns inte så sjyst dock att slänga ut alla kl 22, men allvarligt varför ska jag tänka på alla andra jämt, ingen är ens tvingad att komma hit... Jag vill bara för en gångs skull ha friheten att kunna välja om jag vill gå ut och vart! Suck.. Det bästa är ju att jag kan sova kvar i Karlstad denna gång också tack vare världens bästa syster. För just nu är hon verkligen det, så om du läser det här kan du ju fortsätta med de ;) Men nu ska ja nog sova eftersom ja jobbar imorn och det kommer väl bli en lång dag!/Maggan

2 dagar kvar

Ny dag, nya möjligheter. Har precis varit iväg på Maxi med mamma och Linda där allt till imorgon inhandlats, för som jag tidigare nämt så kommer några av mina vänner över på Pink party imorgon och då ska det serveras middag. Vad det blir håller jag hemligt och det har tagit mig typ en månad att komma på men det blir nog gott hoppas jag.

Igår kväll tvingade Linda mig att kolla på Twilight och jag trodde verkligen inte det var min typ av film men den var faktiskt jättebra! Kollade även på Ondskan tidigare och den är också en riktig höjdarrulle tycker jag. Så det blev en riktigt mysig filmkväll =) /Maggan


Yeah

Tjoho idag var det juldagen. Kul för den som är 18 fylld, mindre kul för den som endast har vänner som ska ut och roa sig och inte är 18.. Men thats life, ingen lär väl ha pengar kvar tills det är dags för mig att kunna följa med ut så de blir nog roligt de också :P

Men men idag prövade jag ju som sagt voyme mastern och ni skulle sett, eller ja ni skulle nog dött av asgarv då för herregud, snacka om volym!! Men de va för att Linda gjorde i verkligen heela håret, nästa gång hoppas jag på mer önskat resultat.. Förutom de så har jag vart ute i de fina vädret och kollat på tv./Maggan

Längtar

Har kollat på Björn Gustavsson dvdn precis som Linda fick i julklapp och nu kollar jag på en film som följde med min volyme master, nu vill jag ha alla Obh nordicas hårgrejer! Ska pröva den imorn så får vi väl se om det blir lika snyggt som på filmen :P

Nu längtar jag inte så värst mycket till min födelsedag egentligen, nu vill jag till Stockholm, ska bli så kul! :D eftersom vi har tunnelbanekort kan vi ju åka överallt också, ska nog åka till Barkaby ååååh va kul de ska bli!! Händer mycket saker nu i mellandagarna, har kommit på att jag kanske borde planera lite inför den 27de också när mina friends kommer hit, har inte en aning om hur alla ska få plats ännu och va vi ska käka eller nånting, men de löser sig nog, har 2 dagar att fixa de på ju. Sen är det ju nyår också, vad som händer då vet jag inte riktigt men jag hoppas på något bra! Och nu ska jag krypa ner under täcket och njuta av den sista timman som återstår av julafton, man får ju trots allt vänta 365 dagar tills nästa gång!/Maggan

Merry christmas

God jul får jag väl lov att inleda med! Hoppas alla haft en lika trevlig dag som jag, med god mat, fina klappar och en kär familj =) Har faktiskt ägnat en hel del tankar åt de som har det mindre bra, egentligen tycker jag jul är en hemsk högtid med tanke på hur många det är som mår extra dåligt idag. Och jag vill även ägna en tanke för alla som är sjuka eller har förlorat någon i juletiderna, sånt borde inte få hända men tyvärr gör de det...

Men till min jul nu då, kollade på hitta nemo imorse, sen åkte jag och pappa o hämtade upp farmor och sedan blev det den traditionella julmiddagen, nästa år tycker jag vi ska käka nåt annat banne mig.. :P Sen blev det väl de gammla vanliga, Kalle anka, paradisask och sånt :P Vid 6 åkte jag till Emma där vi bytte våra julklappar och jag blev verkligen jätteglad och det var kul att se att hon blev glad för de hoppas ja hon blev =) När jag kom hem var det dags för julklappsutdelning, tog ända tills nu och nu är det ju egentligen Svensson svensson men jag orkar inte kolla på de iår, igen. :P Men här kommer lite bilder från idag. Åter igen God jul.


Vår gran med nästan alla paket under, de är då den är som finsast tycker jag, nu äre tomt..


Här äts det julemat


Den årliga bilden framför granen på Linda, Valter, mig och Zlatan


Tänkte visa mina klappar också =)
pyamas, träningströja, paraply, 4 par strumpor, 2 par trosor, 2 par strumpbyxor (Välbehövliga saker som är trista att köpa själv!)


Coctailglas, 2 st kosta bodaglas :D:D, Lasse Åbergglas till samlingen, 2 fotoalbum och från Emma är det torrschampo, ett superfint halsband och body butter =)

Volyme master, money money, tomte, ett armband, ett halsband och sist men inte minst biljetter till Stockholm till på Måndag och tunnelbanekort with my sister!! :D:D:D

/Maggan

Elf



Har precis kollat på bästa julfilmen genom tiderna,Elf.Så himla rolig och bra, kom i liiiitegranna stämmning iallafall.

Och nu är det väl bara att invänta morgondagen då! höhö attans vad jag vill vara barn igen.. Men de är nog rätt omöjligt eller, tomten? Aja dagen har bjudit på de ena o de andra, först en sväng på stan o Ica, sen ööh ja va hände sen? Lite senare iallafall gick jag ut på en långprommenix i kylan och sedan var det betapetturnering som gällde, jag och Linda mot pappa o mamma, gissa vilka som vann? Kokosnöt har ja käkat idag också, de va mumsigt :D Dock inte mjölken. Och nu ska jag nog snart knyta mig faktiskt, man vill ju va uppe med tuppen imorn så dagen blir extra lång ;)

Sov gott allihopa/Maggan

god jul till mig

Nu har jag öppnat årets första julklapp! De va årets julklapp från Ejes, förra året fick jag ju massa godis i en fin korg men iår blev det en liten porslinstomte =) Tackar tackar. Nu ska ja åter gå till världshistorians bästa One tree hill avsnitt/Maggan

morning

God morgon!
Har alla sovit gott? De har jag för en gångs skull och nu ska ja bara smika mig o borsta tänderna sedan är jag redo för att åka till stan. Ska inte dit förens än på ett tag men de är ju alltid skönt att vara klar i tid.

Idag är det bara 5 dagar kvar tills min 18årsdag! Jag vet att jag tjatar, men alla som fyller sent kanske förstår mig, för SATAN vad jag har väntat på detta. Får se hur de bli med just själva dagen, men huvudsaken är att jag från och med söndag 00.01 kan följa med ut när jag vill! / Maggan

året

Stannade visst uppe ett tag till. Sitter o lyssnar på gamla låtar som jag fått under tiden jag haft den här datorn, nästan ett år de vill säga. Sitter o tänker på vad man associerar låtar till massa händelser, människor, humör och allting. Har lyssnat på massa låtar jag fick av en grabb för hundra år sedan och det slog mig då att jag nästan glömt bort att  folk som jag träffade väldigt ofta förut existerade. Mycket har hänt under ett år om man säger så..

Har tänkt rätt så mycket på det som hänt under året nu när det snart är slut. Tänker på hur allt skulle blivit om man gjort saker annorlunda. Om jag just den speciella dagen inte varit så förbaskat blyg... Yes men life is life./Maggan

Surprise


Gillar väl egentligen den riktiga versionen bäst, men den fanns inte i bra kvalité.. Men den här va också rätt ball. Lyssna vetja :D

Idag har jag haft en del att stå i med, har ju jobbat faktiskt, med vårt företag. Haha 4 jullådor slängde vi ihop iallafall, att alla var till min o Emmas släkt kanske man inte ska nämna dock.. :P Aja de va kul iallafall, och hur häftigt känns det inte egentligen att tjäna pengar på sitt projektarbete? Åkte upp och surprisade min farmor med en låda och det är verkligen roligt att glädja de gammla och ensamma, tror hon blev väldigt glad =)

När vi jobbat färdigt åkte jag hem o då var granen pyntad o färdig, ja ville egentligen ha en silvergran men de fanns visst bara en enda gran kvar och de va en sån där vanlig ful. Så går de när man är ute i sista minut... Hon som sålde hade tydligen sagt att vi fick den för 100 kr för den va så ful, de säger väl allt. Nog om de. Jag följde med mamma till Coop och handlade all julmat på kvällskvisten också. Och efter det kollade jag och Linda på Mirrors, en skräckfilm som var många andra lik. Kan de inte komma ut en annorlunda skräckis snart, med en ny idé för en gångs skull, utan tjejer i 12årsåldern med mörkt hår.. Aja lite läskigt var de iallafall. Nu tänkte ja gå o lägga mig strax eftersom de inte går o sova på mornarna i den här lägenheten.../Maggan

Två dagar kvar...

Jag inleder det här inlägget med ett typiskt Annacitat, Jag fattar ingenting! För jag kan verkligen inte förstå att det är julafton om TVÅ dagar!!!  Idag ryktades det om att granen skulle köpas och kläs så jag hoppas att man får lite christmas spirit i samband med de iallafall.

Pimpade mitt träd lite igår.


Och här är mina och Lindas julklappar, klara att lägga under granen!

Gårdagen var en riktig mysdag med systrar i jeans 2 filmen, SSX on tour Tvspelande, långpromenad och gott käk./Maggan



SKIT

SKITDAG! Aa lyckan vände snabbare än snabbt kan man ju lungt säga iallafall... Vill lägga mig under täcket o gråta!! Allt bara skiter sig hela jävla tiden, finns inte ens nåt att längta till längre. Längtar inte ett dugg tills julafton, har förtfarande inte en enda liten julkänsla i kroppen. Längtar inte en smula till min födelsedag heller, de där jävla äckelstatt har ju såklart bestämt sig för att stänga lagom till nu och ja ska fan ta tillbaks dom där fula inbjudningskorten för jag vill inte att nån ska komma hit!!!!!! Nyår kan bara också ta sig.. ååhhh ta mig ifrån Kristinehamn!!!



Ja vet vad ni tänker, men snälla låt mig ha mina dåliga perioder för alla andra får ju ha de!

/Maggan

Regn

Blev som sagt inget särskillt igårkväll, gick o la mig tidigt istället och trots att ja sov rätt länge så är ja trött nu... När ska jag bli riktigt pigg igen? Är trött jämt! 

Men men vad dagen erbjuder vet jag inte riktigt, ska åka till Maxi med moder natur snart o handla och sen ska vi till farmor. Nångång tror ja jag ska till Mattias också. Mmm. Är för övrigt på lite dåligt humör idag, känner mig så där allmänt irriterad som man kan göra ibland.. Det regnar ute också.. Bajsdag./Maggan


Karlstad IGEN och LOOOOV

Nu är det looov! Lyckan är kommen, hoppas den är här för att stanna ett tag! Ännu med lycka infann sig när jag kom hem och mamma talade om att jag har fått rejäl löneförhöjning tydligen nu när jag fyller år, älskar redan att vara 18.

Skolan idag var mysig, paketbyte, julsång och julfilm i aulan. Efter skolan åkte jag till Karlstad ännu en gång, har vart där mycket nu på sistionde! Var jag, mamma o pappa som åkte, o jag körde och det gick asume. Tänkte försöka få tag på en teoribok nu på lovet så ja kan plugga lite, man är verkligen motiverad nu när både Anna o Linnea tagit =) Men väl i Karlstad då så åkte vi först till Haga o hämtade upp Linda, kollade på balklänningar men ja var inte på humör för att pröva så de va inge mer med de. Sen gick vi till stan o då skulle ja o mamma vara med i en liten "undersökning" som Linda o hennes kompis skulle göra i skolan. Gick ut på att vi 3 skulle stå i kö till en bankautomat och den brevid skulle vara tom, den 4de skulle observera hur många som gick till den tomma eller och de ställde sig i kön. Alla ställde sig i kön, lite kul faktiskt :P Sen fick jag lov att gå runt själv på stan o strosa eftersom min madre skulle köpa julklappar. Shoppade lite på grund av löneförhöjningen ;) Blev ett paket lösnaglar och två par trosor. Yeah. Sen blev jag hungrig o satt på Wayens o åt ensam o sen åkte vi hem.

Nu är jag hemma och det var tänkt att jag, anna o emma skulle hittat på nåt ikväll, firat annas körkort och firat att de är jullov. Men de verkar inte bli nåt.. Jag som är uttråkad.. Men men nu är Linda hemma iallafall, de gör livet lite roligare från stund till stund iallafall. Tjoflöjt/Maggan


roliga klipp


Ja bara älskar Lotta speciellt de här versionerna hahahaha

 

Dra fram till 3.22 HAHAHAHA


Ja nu har ja fått dagens garv iallafall.../Maggan

årskrönika på G

Be preperd på min årskrönika som kommer ut nångång runt nyår. Det blev en del att skriva som ni ser och ännu är ja inte klar ;)



/Maggan

Thailand villas

Sitter här o väntar på att Life of ryan ska börja och allmänt bara njuter av att det faktiskt är jullov nu i stort sett! Kan ni fatta, jag har gått i skolan i 12 och 1 halvt år nu!! Och det är endast ett halvt år kvar! Och det här blir mitt sista jullov. Jag ska inte göra annat än att luta mig tillbaks och bara njuta iallafall.

Idag började vi 8.20 och det var extremt jobbigt att kliva upp! Var sjukt irriterad, hade en ond finne på kinden och hade sovit sämmre än vanligt, men väl i skolan var det lika soft som alltid nu för tiden. Hade så kallat tal på information och layout, jag pratade om mitt påhittade företag Thailand villas HAHA De var jag Emma och vår lärare ojojoj de va väldigt bra, men jag får visst VG i kursen fick ja veta. Lättförtjänt betyg, minst sagt. Sen gick vår lärare och jag och Emma hade en hel datasal för oss själva, dunkade partymusik och softade :P Sen skulle vi vara med o göra reklam för ekonomiprogrammet för ettorna, verkade dock inte som om att de gjorde så mycket resultat iallafall, komentarer som "tråkigt....", "När får vi information om de andra programmen" kom upp. Varför fattar ingen att de är ekonomi man ska gå? Dagens ungdom alltså... ;)


Paintade ihop en snygg bild i min födelsedagskalender idag också, Grattis till Maud och Kristin som entrar vuxenvärlden idag =D

/Maggan

Idag o igår

Hej o hå! Har vart lite dåligt med bloggande men jag har ju mått lite sisådär, fast idag var jag i skolan och även hos Maud efteråt.

Skolan var så där som det ska så här innan jullovet, supersoft. Jag, Elinor, Madde, Anna och Kristin hade redovisning på ped. led. imorse HAHA, sämsta ever "Ehh, det enda vi har gjort är att fråga lite folk på skolan vilken deras favoritjullåt är, och eeh. här är resultatet!" Japp thats it, sen spelade vi låten som vann ;) Sen fick vi julmust och lussebullar som var en aning torra av en grupp, men det var allt trevligt =)

Efter skolan åkte jag och Anna till Gröna lycktan där vi skulle beställa tid för solsprayning, men trots att det finns med i deras brochyr så gör de tydligen inte de där! Blev så förbannad, har planerat sen jättelängesen att ja ska prova de nu över nyår o de! Aa så de var en besvikelse... Sen bar det då iväg till Madde, körde dit och det gick sämmre än sämst, hade lite feber när ja kom hem så jag skyller på de. Hos Madeleine bjöds det på baguetter och päronhalvor med aftereight, såååå gott! Fick även ett chokerande besked av Anna, HON HAR TAGIT KÖRKORT!!! Den jäveln har hållit de hemligt! Men GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Grattis bejb, som vi har väntat på detta!!!


Och grattis till körkortet Ulli gulli =)




Och som alltid när någon tagit körkort blir jag sådär extra sugen på att ta tag i körningen så jag åkte ut o for lite med mor nyss, var på Maxi också och denna gång gick allt bättre. Och nu är de Charterfeber som gäller offcourse.

Igår kväll kollade ja på Titanic också o ja måste bara säga en sak om den filmen, de måste ju banne mig vara en av de bästa filmerna som gjorts, jag älskar den! Har sett den en miljon gånger men den är alltid lika fin, lika spännande och lika rörande!



Långt inlägg de här/Maggan

Bläsh

Samlade krafterna igen och slog mig ner vid datorn, pluggade lite och nu är jag satans ont i huvudet också till råga på allt. Yes I know de är synd om mig och jag önskar att någon dyker upp utanför min dörr med en chokladkartong och massa massage till mig. Och nu orkar ja inte mer hej/Maggan

ont

Ja nu har det hänt, förkyldningen och allt var det är har brutit ut under natten och jag mår inte bra alls.. På ett sätt är det bra att jag är sjuk nu, för då slipper jag det förhoppningsvis under jul och min födelsedag, men det var en riktigt dålig tid ändå för de är så mycket som måste göras nu! Tar definitivt tillbaks allt jag sagt om att jag vill bli sjuk, för de är verkligen inte kul =(

Måste bara skryta lite om hur duktig jag var igår, blev alldeles chockad av mig själv. Först städade jag rummet, damsög o hela köret och sedan på kvällen fick jag ett megaryck om att skriva på religionen och det var jätteroligt och intressant!! Se, ni blir antagligen chockade ni med när ni läser! Skrev om Buddhismen, och det är min absoluta favoritreligion, allt jag läste var bara hur bra som helst. Lätt som en plätt att jag ska åka till Indien en vacker dag iallafall. Men nu ska jag nog bädda ner mig i sängen igen och hoppas på att jag blir bättre/Maggan

kul jul

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste för första ggn?
Nepp

2. Har du sett din bästa vän gråta?
Mmm

3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Inga vad jag vet

4. Vad åt du senast?
En apelsin

5. Har du fått någon komplimang idag?
Hmm aa Anna sofia sa att jag såg annorlunda ut, men ja vet inte om de va bra eller dåligt ;)

6. Har du varit med i en rättegång?
Nej

7. Är du polare med grannarna?
Vill ja väl inte påstå, bor väl mest gammla människor här.

8. Vilka språk pratar din mamma?
Svenska, engelska och lite tyska.

9. Vilka länder har du bott i?
Sverige, men de ska de bli ändring på!

10. Senaste piercingen?
Hål i öronen tog ja väl i 7an eller så

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
I torsdags till Karlstad

12. Gay?
Nej

13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
Vissa saker vill man gära glömma....

14. Har du äggat någon?
Nej

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Haha nej

17. Har du varit på stranden?
Nej aldrig! Men jo..

18. Har du haft en stalker?
Om ja har!! Hon heter Ulla o följer efter mig JÄMT

19. Minns du dina/din musiklärares namn?
Börjar känna igen de här frågorna men jo vissa

20. Hur bra är din syn?
Kanon =)

21. Har du varit på ett party?
Ne va är de??

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Ja verkligen!

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Tjaa ja skulle bli lite förvånad vem du nu än är

24. Har du varit utomlands?
mmm

25. Har du sett din bästa vän naken?
Ja antar det eftersom vi haft idrott tillsamans i 10 år eller så

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Har bara varit på ett

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Mycket arga

28. Var är dina syskon just nu?
Ja hon skrev precis att hon var på fotokurs, så i skolan

29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Orkar inte skriva

30. Vem ringde dig senast?
Anton tydligen, klockan 03.20 i lördagsnatt ;)

31. Vilken tid gick du upp imorse?
typ hav 10

32. Vad ska du göra i helgen?
JA vet faktiskt inte, bara måndag idag ju

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
orkar inte hämta mobilen, men nåt i stil med "ja jag hann precis"

34. När var du riktigt sjuk senast?
hmm riktigt sjuk, de kan ja inte ens minnas, men ja va rätt sjuk efter ayia napa va om ja inte minns fel?

35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
haha jag har inte petat på så värst många kändisar :P

36. Vad finns i din bakficka?
Har inga just nu

37. Har du färglinser?
Nee, men ja om några veckor eller så kanske :D

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov

39. Vad är det första du gör på morgonen?
Går på toaletten

40. Vad ska du göra efter det här?
typ sova för ja känner mig verkligen inte 100..


/Maggan

borde

De är nu man absolut inte vill bli sjuk, men gissa vem som börjar känna av halsont och förkyldning? Jo jag såklart, ja lyckas alltid bli sjuk på jullovet =)

Har väl inte hänt så mycket annat idag, skulle ha städat rummet nu när ja kom hem från skolan men ja känner inte för de längre, skulle gjort de i morse när jag var på städhumör! Finns väl fler saker jag verkligen borde ta tag i men vi lägger de på hyllan ett litet tag till känner ja. Bjuder på en härlig bild istället.



/Maggan

Linser!

Gå in på denna länk och beställ hem nya färglinser  gratis! Kul julklapp till en själv liksom!

sista skolveckan

Hej o hå då var sista veckan i skolan inledd. Det enda som fattas nu är julkänslor, jag har inga julkänslor alls! Längtar mer tills den 27de och min födelsedag, bara 13 dagar kvar idag. Fan vilken bloggtorka jag har haft nu på senaste tiden... Öh så hej då antar ja!/Maggan

sömn o drömmar

Sitter o läser om Sigmund Freuds drömteorier och jag fattar ingenting, kunde mannen inte varit lite tydligare med vad fan han menar? Mitt mål är att bli klar med iallafall en fördjupning idag så jag slipper tänka på det något mera! Bara en kvar sen då liksom... I religion och jag hatar religion och vet verkligen inte vad jag ska skriva om.. Har bara haft typ 3 veckor på oss att skriva klart de. Men men back to buissnies/Maggan


Verkar vara en smart snubbe den där Sigmund...

Förjul 2008

Japp igår var det föjul med de bästa för tredje året i rad då. Kul som alltid var det kan man lungt säga, men de var inte riktigt lika mycket julstämning utan gran iår och vi har blivit så förslappade med åren så vi ägnade väl ganska lång tid liggandes på golvet o i sängen. Sågs vid halv 5 och åkte hem vid halv 3 eller nåt :P Men vi inledde iallafall med risgrynsgröt, och Anna fick mandeln iår igen.. De bådar gott för henne;) Efter det blev de lussekatter, pepparkakor o julmust och sedan till den absolutliga traditionen, pepparkakshusbygget och de va lika kul som alltid och husen blev väl minst sagt lika snygga som alltid, med ton av godis på.haha Annas brast och blev till ett mycket vackert tält istället! Men nu tänkte jag dela med mig av lite bilder = )




Anna o mandeln



Koncentration på hög nivå!

My house, inte riktigt klart

Baksidan, blev inte riktigt lika nöjd som tidigare år dock.

Annas hus innan olyckan..

..efter olyckan hahaha

Sen blev det mys resten av kvällen och en jävla massa godis.../Maggan

Göteb.



Ja tack Ullis, Gerd & Maud, vi åker?

sne

Tjoho nu är jag hemma igen efter en förmiddag på jobbet och de va jobbigt som alltid, men de är inte riktigt lika jobbigt att komma upp på morgonen när de är snö ute iallafall. De var verkligen vackert ute i morse, fullmåne o massa snö på träden, snälla gud låt snön ligga kvar! Åhh ja orkar verkligen inte skriva nåt mer, återkommer nån annan gång när jag har tid o lust.../Maggan


Lusselelle

Mätt o glad sitter jag här o inväntar att klockan ska bli lite mer för då ska jag åka ner till hallen o kolla Elinor som är lucia på Lussebandyn sen blir de väl till att kolla lite på de lilla kalaset ett slag. Ska upp o jobba imorn så de blir väl inte allt för länge.

Under dagen har jag vart i skolan, hade bara klassråd visade de sig, men vi satt i skolan ett tag ändå, spelade Fia o sådär :P Sen när ja kom hem åkte ja med mor till Maxi och vidare till farmor, körde i yrvädret o de gick bra, måste säga att jag börjar bli en riktig talang på de där. Typ ;) Sen tog jag ut Zlatan i snön ett tag också, jag tror han tyckte de va roligt faktiskt, fast han är ju rätt svår att läsa av den lilla krabaten..

Vår lägenhet för övrigt har förvandlats till rena akvariebutiken, har just nu 3 akvarium uppe och de pålar o har sig överallt.. Pappa fixar med nåt nytt projekt nämligen. Alldeles överexhalterad som vanligt./Maggan

Karlstad igen

Som jag tidagare sa så åkte jag Anna sofia och Emma till Karlstad förut och de vart riktigt kul även fast jag inte hade pengar att göra av med! Var lite allmänt smakråd bara och så satt vi och åt ett bra tag och det är ju alltid roligt när man är på besök i en lite större stad. Så nice att As har körkort också, man har mycket roligare i en bil en i en buss ju ;) I have planned my birthday now haha. Jag läängtar :D Och jag måste bara tillägga att jag var den bästa Dj:en, Cj Blå, eller nu mera Dj Pink. Jag önskar mig en bränd smala sussie soundtrack skiva av Anna sofia! Japp men nu ska ja nog chilla lite, har inte blivit mycket av den varan idag nu ju./Maggan



The driver

Tönten


Var lite halkigt o snöigt, men de stoppade inte oss!


Snygga paraplyet

Mitt käk

I skolan

Happ nu är jag i skolan igen, borde väl som vanligt verkligen jobba ju men ja softar lite innan ja börjar... De är nån kul person som bytt plats på massa tangenter så m är n osv, skitstörande.... Efter skolan kanske det blir en tripp till karlstad med as, emma och Linnea men vi får se hur de bli, har ju inget där att göra egentligen men de är ju alltid kul att komma iväg till storstan lite.

/Maggan

Running

Bestämde mig för att ge mig ut o springa förut, Kalas Lars bjöd oss ju på fika förut på matten så min kropp ville bara röra på sig. Hatar att springa när de är kallt och nu gör jag det ännu mera! Trodde min hals o mina lungor skulle frysa till is o inte låta mig andas! Men efter halva vägen slog jag på Ayia napa mappen på mp3n så då gick allt mycket lättare.

Nu sitter jag väl bara o väntar på att Charterfeber ska börja och under tiden ska jag väl plugga lite till, för de är de man får lov att göra i dessa tider när man har några minuter till övers. Men snart är de över med pluggandet, studenten närmar sig nämligen med stormsteg!! Sorjligt o skrämmande tycker många, ibland känner jag också så, men inte jusst nu för nu vet jag vad jag ska göra och det känns så rätt! Dock märker jag när ja jobbar på lördagarna hur mycket softare de är att gå i skolan, rast varje timma, korta dagar, man sitter ner så gott som hela tiden, man behöver inte alltid vara på topp och man har alla vänner på ett o samma ställe. Men men, än är de inte dags/Maggan


gårdagen i bilder

Var ju som sagt o hälsade på Louise o Sixten igår och här kommer lite bilder med min sugiga mobilkamera =)


Söta lilla Sixten sitter o käkar


Louise äter av den goda pajen =)


BajsMaud gick oss alla på nerverna efter ett tag ;) höhö


Gerd va där också =)


De här sparade vi till Rickard ;) haha


Nu under dagen har jag skrivit om sömn o drömmar o alla säger att de låter så intresant, men de är de fan inte... Vet inte vad ja ska skriva för att få godkänt på skiten...../Maggan

onsdag

Hann visst inte blogga nåt igår upptäckte jag nu. Men jag hade väl fullt upp antar ja, minns fan inte va ja gjorde.. Jo just först när ja kom hem från skolan åtkte jag o mamma ut o gled lite, först Coop där mina sista juleklappar inhandlades och sedan the big city. När vi kom hem slängde jag i mig mitt favvokäk och sen åkte jag iväg till Louise där det vankades Guitar hero, eller vad de där med trummor o så nu heter. Kul vare iallafall =) Efter ett tags spelande gick vi vidare mot köket och åt hallonpaj som söta Louise hade bakat och bara chillade. Jädrigt kul de med måste ja ju säga haha De är såna här spontana kvällar man kommer att sakna som tusan i framtiden.. Men tack för igår iallafall =)

Imorse vaknade jag av ett grattis på namnsdagen sms från Mattias då blev jag glad. Och nu ska ja hoppa in i duschen/Maggan

Sommar


Ja men lyssna och längta med mig till sommaren!

Trött på allt...

Aa vad har jag gjort för att fira att det är min dag om 20 dagar nu då? Jo jag har druckit varm choklad och chillat framför tvn, it was niiice.



Har väl inte så mycket mer att skriva, allt känns värdelöst just nu, alla krafter till absolut allting har bara sugits ur mig.. Jag behöver förändring!! Jag är trött på allt & alla... Jag vill tro att det kommer att bli bättre när jag fyllt och jag kan hänga på stencoola statt, men jag vill ha nåt mer!! Jag vill bara ha studenten, sommar och flytt härifrån. Men ja vet att när ja fått de jag vill ha kommer jag ändå inte vara nöjd, då kommer jag sakna den här tiden och vilja ha nya förändringar, de är ju så man fungerar.. Men Varför kan inte jag bara förstå att de är nu jag lever och att man ska ta reda på den här tiden genom att glömma allt dåligt och bara vara glad? De är jul snart, jullov! Men inte ens de lockar, inte idag, men mitt humör svänger mer än en höggravids så imorgon ska ni se att jag är alldeles hyperaktivt glad, kan ju hoppas iallafall..

Jobbigt inlägg, men ingen tvingas läsa, jag tycker bara att de kan vara skönt att skriva ibland.. Skulle kunna skriva 5 meter till men man ska inte vara allt för personlig i sin blogg har jag lärt mig av en vis man./Maggan

20 dagar kvar!

Tänkte ha gått till skolan vid 14.20 idag eftersom de va den enda lektionen ja behövde gå på, men ja hade inget bättre för mig så jag gick dit iallafall för att försöka få nåt gjort men de blev de ju knappast.. Men nu när jag kom hem har jag faktiskt gjort lite matte och lite ped. led. Grattis till mig! Vet inte vad jag ska göra nu ikväll när jag inte har någon träning att traska iväg på. Fira att det bara är 20 dagar kvar tills jag fyller år kanske? :D 

/Maggan

 
I guess we are growing apart...

Playa del sol


Playa del ingles - Playa del sol 2500 kr 13/12 KAN DE BLI BÄTTRE ?!?!?!? Nej! Jag vill åka! De är liksom Playa del sol, där tvprogrammet playa del sol spelades in!
 
Gör pengar dig lycklig? Ja, utan tvekan./Maggan

Karlstad igen

Denna andra advent har som sagt spenderats i Karlstad. Åkte först till Alfies tror ja de hette och åt supergod mat! Sedan åkte vi vidare till Ilanda för pappa skulle köpa grejor till akvariet som vanligt.. Och sist åkte vi till IKEA, där fick jag med mig 6 coktailglas hem och ett par lila tofflor. Skulle ha kört hem egentligen, men jag var så rackarns trött så jag orkade inte, sov sött istället.


Biffstek med pommes & beja blev de för min del

Linda var med också.


Ugly men grymt bekväma!


Jag är grymt svag för glas, har säkert 7 olika set av glas redan och mer önskar jag mig ;)



Hoppas ingen missar One tree hill nu, för dagens avsnitt är riktigt bra!/Maggan


Dröm dig bort..


Club 8 - jesus walk with me


Eftersom den är med i Apolloreklamen får de mig att tänka på resor de är därför jag gillar den så. Man kan bara slå på den o drömma sig bort till härlig strand vartsomhelst där solen skiner och det är varmt...

/Maggan

SÖNDAGGGG

God morgon! Söndag idag då. Ska tydligen åka till Karlstad idag igen o käka. Annars vet jag inte vad jag ska göra, borde absolut motionera och plugga så vi får väl se!

Gårdagen var lika med jobb från 8 till 14 sen åkte jag hem o duschade o hade mig och sedan for jag till Coop där jag skulle möta Mattias. Vi gick hem till han och lagade mat och kollade på julkalendern, herregud de va de värsta ja någonsin sett!!!! Hur kan man visa nåt sånt för barnen?? Aa jag är besviken på svt...

Nu ska ja käka frukost!/Maggan

Heldags shopping

Då var jag hemma igen efter en lång dags shopping! Åkte 10.05 och åkte hem igen vid 16.41. Men jag fick en hel del uträttat :D Köpte julklapp till Linda, mamma och farmor, bara pappa kvar nu och de känns ju verkligen skönt måste ja erkänna, nöjd med allt är ja också! Köpte en hel del till mig själv också, försvann en hel del pengar iallafall. Köpte 2 kjolar, ett par strumpbrallor, en t-shirt och ett par stövlar, JA ett par stövlar! Helt fantastiskt, jag har äntligen hittat ett par som iallafall är okej. Borde kunna ha varit mer okej med tanke på att hela studiebidraget for iväg, men jag var tvungen så de går inte att göra nåt åt de.. :P Käkade även på Waynes med Linda, hon lurade i mig kyckling o fetaost pastasallad, den var helt okej men jag orkade knappt hälften o ja är fortfarande mätt!

Kan inte fatta hur ni tänker..

/Maggan

Karlstad

Då bär det snart av då, ska åka med bussen 5 över 10 tänkte jag sen är jag nog kvar tills det att Linda ska åka hit om de inte blir allt försent. Hon kommer nämligen hit i kväll och vi ska käka gott hela familjen o ha det mysigt =)



Och imorn är det dags att jobba igen, det som känns tungt är att gå upp så tidigt nu när de är så mörkt! Men nu ska ja rusa/Maggan

vemod

Som sagt så blev det lite vemodigt att sitta o titta på tränigen och veta att ja antagligen inte kommer va med på ett bra tag, men känner jag mig själv rätt så kommer det inte dröja länge innan ja springer omkring där på planen o yrar igen.. haha

/Maggan

Bye bye basket

Nu har en hel dag snart gått o jag har verkligen inte fått ett skit gjort! Har kollat på Tv nästan hela eftermiddagen, dags att börja ta tag i livet? Nej inte riktigt än, ja är ju inte vuxen ännu banne mig.. Ska snart gå ut med Valter iallafall och sen ska jag ner till hallen. Blir ingen träning där, blir väl ett adjö eller så.. Har bestämt mig för att faktiskt verkligen sluta, känns lite vemodigt då jag spelat sen ja började 7an men de är ett beslut som förr eller senare ändå måste fattas.


Så bye bye basket antar ja...


Och till personen som komenterade om att ja käkar hela tiden kan jag ju tala om att jag idag har gått o käkat pepparkaksdeg hela dagen ;) Så nu är det bara o vänta o se när jag kommer att rulla fram, för lika mycket träning som tidigare kommer de ju knappast bli nu haha/Maggan

Islam

Idag har jag haft en lektion i princip och jag har lärt mig en massa om Islam ;D Imorgon ska ja inte till skolan så jag åker iväg till Karlstad var de tänkt. Ska shoppa både julklappar till familjen och julklappar till mig själv, jag anser mig själv vara värd det./Maggan

Charterfeber

man får adhd om man äter för mycket socker!
vad heter du då? pungen?
lite pinsamt o komma till jobbet o sitta o bajsa hela tiden.
Charterfeber är alltid lika roligt! haha

Var ute o gick förut, gjorde det svåraste valet på länge, gå in på Netto eller gå förbi Netto. Jag var så sjukt sugen på godis och jag bestämde mig i sista sekund för att gå in, vad jag då inte visste var att vi skulle käka pizza till kvällen så de blev en riktig fettodag de här.. Men jag har hållit mig nyttig ända sen i fredags faktiskt. ;)

/Maggan



GT

Ljudet av ett hjärtat behöver ljudet av ett annat hjärta en annan människa så nära som du är.

Lyssnar om och om på denna klockrena låt av Gyllene tider, behöver nog inte ens lägga ut ett klipp för den som inte redan har den på sin datorn har ändå redan missat ett stort stycke av livet./Maggan

Göteborgsminnen

Åhh de ringde precis en telefonförsäljare som va Göteborgare!! Hade kunnat fortsätta prata med honom bara för att jag älskar Göteborska så mycket! Göteborgsminnen... Jag vill inte bo här!






;)

Life of Ryan lyser upp mörkret

Hallå.
Nu är vädret så där alldeles fantastiskt igen :) slaskigt o äckligt o regningt o kallt... De enda som är kul nu är att de är Life of Ryan på tv, de är bra de o han är inte lite snygg han.

I skolan har de inte hänt mycket idag, vi hade ped. led. och Jag Anna, Kristin och Elinor gick runt och frågade lite folk om deras favoritjullåt till vårat grupparbete :P Sen hade vi matte och jag fattade för en gångs skull!!! Helt otroligt så de va nästan roligt. Men nu ska ja checka om de finns nåt ätbart i kylan./Maggan

Krumeluren

Gjorde en rolig grej på Organisationen och ledarskapen igår. Men fick välja vilken figur man tyckte tilltalade en mest av triangel, fyrkant, cirkel, krumelur och rektangel. Jag valde krumelur och de som förknippades med krumeluren stämmde verkligen på mig! :P De feta är de jag verkligen tyckte stämmde.

Den flyktiga krumeluren

Hos ingen annan form dominerar den högra hjärnhalvan så kraftigt. Information behandlas inte på ett logiskt, linjärt sätt. Nej, här gäller spontan kreativitet och intutivt tänkande. Krumelurer är intresserade av idéer, men ogillar detaljer. De är desorienterade och allt tycks rasa i deras omgivning - både hemma och på jobbet. De är dåliga på uppföljning, de glömmer helt enkelt bort den. De kan betraktas som orealistiska och tänder på allt som är nytt. En krumelur är som en kamelont, ständigt i förändring, vill prova nytt men orkar sällan genomföra förändring. De blir snabbt uttråkade och hoppar till nästa tåg.

Krumeluren som chef

Verkliga krumelurer borde inte få bli chefer och allra värst skada gör de på mellanchefsnivå! De har varken sinnelag eller organisationförmågan som krävs, gör uppror mot regler och kan inte följa en policy de inte tror på. Om krumeluren är chef är det bäst att hon befinner sig på toppen. Krumelurchefen kan delegera detaljarbete som är dennes svaga sida.Att arbeta under en krumelurchef kan vara hopplöst eftersom denne inte tänker på sin egen karriär, än mindre på andras.

Krumelurchefen - en katastrof

Ska väl inte satsa på att bli chef då kanske... ;)

/Maggan

Ronaldo o Zlatan



De två snyggaste snyggingarna på en o samma bild måste ja ju bara lägga upp

=(

Har legat i sängen nästan hela dagen nu med sprängande megahuvudvärk =( Trodde inte jag kunde sova så här mycket men de kunde ja visst och nu känns det iallafall lite bättre..

/Maggan

thank you

Vill bara tacka Anna för smset jag fick av henne förut, de va bara ett plojsms men de betydde mer än nån anar för ikväll bröt allt bara samman för mig.


:D:D:D:D:D

Jag är åter igen lycklig! Mina nycklar fanns hos farbror blå och det känns så otroligt bra!! De är nog bra för en o få oroa sig lite för något för sedan när allt blir bra igen blir man så lättad och glad! Nu är det bara blåmärkena och de pinsamma kvar men de överlever jag nog ;)

Resten av dagen har jag bara träning i Karlskoga inplanerad annars ska ja bara chilla lite =)

/Maggan

i skolan..

Nu är jag i skolan.
Men jag vill hem...
Jag vill hem till en egen lägenhet där bara jag bor och där jag kan göra vad jag vill när jag vill. 

Jag ska skriva fördjupningsarbete om Hinduism och ett om sömn och drömmar om jag inte hinner ångra mig. Skulle ju vara skönt att faktiskt hinna klart med det ganska snart men jag orkar verkligen inte./Maggan

JA VILL HA SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!

God morgon! FY FARAO va de känns jobbigt att kliva upp på mornarna nu. De är mörkt och kallt... Visst de är 1a december idag, mysig månad, men nu går jag i ide fram tills den 24de...

Man kan ju kika på dessa bilder och bara drömma om hur bra man kan ha det.....





Nu ska jag snart till skolan också som grädde på moset! Kul!/Maggan

RSS 2.0