dålig timing..

Trots att ja vill hem väldigt mycket just nu så är de så fruktansvärt dålig timing.. Min hjärna går på högvarv och är mycket förvirrad över hur jag ska handla..
 


ja vill inte tvätta...

Hola! Va inte lika kul o spela volleyboll idag.. Efter en spelad match knallade jag istället upp till Petra där dom rastade hennes kaniner. Så söta. Efter ett tag kom ja och Emma på att vi ville ha pizza, ringde onlinepizza och satt sedan ute i spöregnet och käka, är de maj så ska man sitta ute! Haha, sjukt gott iallafall, men ack så dumt egentligen.. Aja..

Nu ska ja vila lite innan ja ska tvätta, ORKAR INTEEEEE.....

helgen som gått va

Oj va sämst ja vart på att uppdatera här, men de är ju sista helgen här nu så de har varit full rulle! Har lite bilder o så men ja orkar inte hämta kameran just nu så de får vänta.

Fredagen bjöd ju på 60-talssittning o de va riktigt roligt! Va hos Carina en sväng innan och väl påp skolan bjöds de på pizza och pajbuffé, inte den bästa buffén men de gick såklart ner! De sjöngs och tjoades som alltid och sedan flyttades kalaset till Oscars där de va riktigt roligt, salig blandning av människor och kul med lite variation!

Lördagen gick åt till att må SÄMST, riktigt illa var de.. Men efter att inte ansträngt mig allt för hårt under dagen orkade ja till sist ta en dusch och bege mig till Carina igen där de vankades födelsedagsfest för henne och Petrorna. Dom bjussade på tårta och hela baletten och de kom en hel del folk tillslut och de va trevligt! Gick till Marité men sen visade de sig att de andra va på Plaza så vid halv 2 gick en något arg jag dit.. Sen blev de Suben och sedan en sväng hos Emil på efterfest. Va mest trött..

Aa kort o gott en kul helg, nu ska ja ta nåt o käka och sen är de volleyboll som står på schemat igen! Ikväll ska ja tvätta.. Och så kommer Nathalie hit och ska bo här tills på onsdag :) vi ska bli en liten familj ja, hon och Elinor som också kommer hit o bor! Hej hopp


back to the 60s

Fick precis se mitt schema för första veckan på Pärlan, såklart att jag jobbar hela studentdagen och hela baldagen.. Men jag överlever nog, ska inte klaga över att man har jobb! :)

Kl 13 är de dags för seminarium. Ja har inget vettigt att säga och de känns inte alls bra. Ja hoppas att Emil och Petra sköter de där och att ja kan få slänga in en komentar.. När den här skiten är klar ska jag gå hem och ta en lååååång dusch och sen lär de ju ta ett tag att få till nån snygg 60-talsfrilla! Känner på mig att de kommer bli en kul kväll :)


kul dag.

Dagen har gått i va man skulle kunna kalla lite av sportens tecken. Började ju dagen med en löptur till campingen och tillbaks. Efter att vi fixat inför seminariet kollade vi på fotboll, var en turnering på skolan. Man fick korv också och då blev magen glad :D

När jag kom hem sov jag såklart lite och sen var vi några styckna som spelade volleyboll, lite blött och kallt, men när man väl kom igång var de riktigt roligt! Väl hemma igen hoppade ja in i duschen och stressade iväg för att möta Petra och Emma så promenerade vi ut till campingen där Clemént och gänget hade fest. Dom flyttar ju nu utbytesstudenterna och de kommer bli mycket tomt utan Clem :( Men jag hann inte mer än o hälsa innan jag gick tillbaks hem.. Orkade inte.. Orkade inte prata engelska, orkade inte se alla fulla människor va fulla, orkade inte spela glad, orkade inte trängas i en ministuga.. Ja orkade inte..

Nu har ja precis kommit hem, ska kolla klart på Valentines day som ja börja kolla på igår. Ska dricka lite te också, bli varm efter den regniga prommenaden :)

skitväder

Morsning! Har precis avnjutit en god frukost. Älskar när man vart o handlat så man har massa gott hemma, är trött på havregrynsgröt..

Kom dock på att ja borde ha väntat med o äta för ja tänkte ge mig ut o springa innan ja ska till skolan och nu är ja ju proppmätt.. Ska ses kl 12 idag så ja har ju ett tag på mig :)

Hade ju vart kul om de va fint väder bara..... JÄVLa SKITSTAD! Kallt, molnigt, regningt, JÄVLIGT... De är för fan snart juni och man överväger att ta vinterjacka och mössa när man går ut!! Ush..

dress for success

Sådär ja! Nu har jag handlat, städat och tillomed pluggat lite. Bara dagens motion som kvarstår.. Tänkte att jag skulle ta en megalång cykeltur kanske. Får se. Här kan ja ju inte sitta hela kvällen! Är dock himla glad att ja gav ifrån mig min biljett till Marité ikväll för ja känner fortfarande inte för de för 5 öre. La pengarna på en klänning istället, borde väl inte ha köpt den för de är så mycket annat jag behöver också, typ sandaler, shorts linnen, underkläder osv. Men den va så himla fin! Tänkte den får vara lite 60-talsaktig även om den inte är de.. Och så massa volym i håret, hårband och sånt utsvängt där nere i topparna! Får bli fint de!


when love takes over..

Tycker de är ganska spännande att, trots ja inte åt nån grekisk sallad i Grekland, har börjat bli skitsugen på de hela tiden.. slängde ihop sallad med räkor nu, jättegott och så enkelt ju. Bra för Moa.



Är hemma från skolan nu och de är nu jag ska göra nånting av dagen som ja har kvar, ta vara på tiden och inte bara ligga på soffan o dega! De får va slut på de nu!

Köpte iallafall biljett till 60-talssittningen idag, alla klaga på att de va så dyrt, men 160kr för mat, en öl och en kul kväll är väl ingenting ändå.. Ser fram emot de, vet däremot inte va ja ska ha på mig... Jag ska nog följa med Tina och Carina till second hand sen få se om ja hittar nån skit! Carina, Petra och Petra har även kändisfest på lördag, vem ska ja klä ut mig till?!?! Hmmm..


morgonjuicen

Nu ska ja tala om nåt som jag hatar, jo de är när ja vaknar på morgonen, kliver upp, öppnar kylskåpet och upptäcker att ja inte har någon juice! Jag har ett beoende av juice på morgonen!! Jag känner mig inte hel utan de och vatten eller mjölk går inte. De blev alltså ingen bra start på denna dag.

Men idag ska ja handla lite, fick ju pengar igår. Men nu gäller de att handla snart för nu är de bara 10 dagar kvar!

mormor måste sova!

Ska sova nu, men ja kom precis förbi trötthetsstadiet.. Typiskt.. Ska träffa Petra, Emil och Emma på skolan kl 10 imorn så de är väl bara o tvinga sej till sömns.

A nice one.. tihi


Åre va fint även utan snön


Lite snö var de allt kvar och kallt som satan.

Orka inte vrida bilderna..


Hej iallafall! Åre va riktigt kul. Stannade på ett ställe längs vägen, fick lite fika och lyssna på en gubbe. Väl i Åre käkade vi mat och sedan vidare upp mot berget. Kollade in lite leder och fick lite info. Sedan lyssnade vi på 3 olika naturturismföretagare och de va väldigt intressant. Väldigt fint och ja vill så hemskt gärna testa downhill! Vandra lite skulle också va härligt. Måste bara se till att saker och ting blir av!

Nu borde jag ta tag i mitt liv osh studera, men ja har ingen gnista aaaalls!! Har ingen gnista till nåt, tackade tillochmed nej till biljetter till Marité imorn som Emma vart och köpt.. Känner liksom inte ens för de trots att de antagligen kommer bli en grym kväll eftersom han i the hives gästdjar o massa grejer. Whats the problem Malin?! Aja ja behöver spara på kosingen. Går hellre på 60-talssittning på fredag :)

tjolahopp


bal på slottet

Åh jag såg balklädda flickor utanför Gamla teatern när ja gick förbi precis! Vill gå på bal igen.. De va så fint..




back to scool

Hejsan hoppsan lillebror!

Hade gästföreläsare idag, känndes jättekonstigt att vara tillbaks i skolan, är liksom lite kvar på semester tror ja. Men de va intressant. Efteråt träffade jag seminariegruppen som ja fick va med i, vi ska göra som en intervjuv med varandra typ på fredag, en programledare, en som är miljökämpe typ och en som är turistnäringen. Tännforsen hade dom valt som destination och nu när ja kolla på bilder vill ja hemskt gärna åka dit! Ligger jämt lite utanför Åre så de lär man ju göra på dessa 2 år som är kvar :)


Ska på tal om de ska vi till Åre imorgon. På någon slags studieresa, ska bli riktigt skoj! Se hur det ser ut när de inte är snö.


snart så

Nu är de inte lång tid kvar här uppe i Östersund!! 12 dagar närmare bestämt!


moa ska bort i sommar!

Ett steg närmre Moas födsel, slängde mig ut på en löptur precis. Gick sådär, min hals är inte frisk och nu är ja död. Men nu är de dags att ta tag i livet på den där fronten.

sån här är du

Uttråkad är ja. Gör nåt då. Nä ja har ingen ork.


livet

Ja tröttnade precis på livet. Var ja än är så vill ja någonannanstans, vem ja än är med vill ja va med någon annan, får jag det jag vill ha så vill ja inte ha de längre. Ja vet inte hur ja vill ha de. Skulle kunna stänga in mig här i min lägenhet och inte komma ut på några dagar. Blir ändå ingen kul typ av de här.

Förvirrad som en fjortonåring?

Gårdagen va kul iallafall, folk kom hit, vi gick till Marité, vi gick till Thomas, ja gick hem och nu kom Emma. Hej

säsongarn, semesterflirtarn och skojarn

Klockan är 05.00 här på Arlanda och flygplatsen börjar vakna till liv igen. De är kallt och jag har faktiskt sovit i någon timma eller så. Bara 4 timmar kvar tills tåget går nu. Snälla gud, uppfinn en teleportator nu.


galej

hahaha, Emma Waara kan man lita på. Ja sa åt henne o styra upp fest hemma hos mig tillimorn, nu går alla o laddar tills imorn fast ja knappt vet själv att ja ska ha fest! Gött, nu måste ja bara få lite sömn så man orkar!! Kommer aldrig kunna bli uteliggare, omöjligt o sova bland publik ju..

hemma efter en härlig vecka i Platanias!



Hej hej hemskt mycket hej! Vet inte vart ja ska börja. Kan börja med och säga att jag sitter på Arlanda just nu. Kom hit vid 5 och mitt tåg gåt vid 9 imornbitti, mindre kul måste jag väl säga, men de finns inte mycket att göra än att vänta! Och denna resa har verkligen gått i väntans tecken, kom ju hit 9 timmar innan avgången i fredags. Planet skulle alltså lyfta vid 7 på morgonen, när vi ska checka in står de att de är försenat till kl 10. De känndes skittungt eftersom vi väntat så länge.. Men vid 10 har inget plan dykt upp och dom talar om att planet har ett tekniskt fel och mer info kommer vid kl 15. Kl 15 kom besked om att planet kommer vid 18. 18.40 kom vi äntligen iväg, lagomt trötta, irriterade på att vi missat en dag och så vidare. Fick iallafall frukostcheck, lunchcheck och mat på planet och förhoppningsvis kommer vi få några hundra i ersättning.

Väl framme var de ju egentligen dags för läggdags men vi gick och handlade lite gott och satte oss på ballen och hängde och bara njöt av att äntligen vara framme! Nu tänker ja inte skriva mer i detalj utan kan sammanfatta med att de va sjukt härligt att komma iväg, Platanias och Kreta är jättefint och jag vill absolut tillbaks under högsäsong! Vi tog en kvällstur till Chania och kollade runt och käkade sjukt god mat, och så en Raki på de givetvis! Var på en utflykt till en strand som heter Elafonissi en dag, Greklands maldiverna, huur vackert som helst! Annars var det mest häng på ballen, vid poolen eller vid stranden. De uteställen som gäller är Eclipse, Splendid och Tropicana. Slendid var min favvo.

Nu orkar ja inte skriva mer, ska kolla One tree hill, men ja lär återkomma!


seeegt

En timma kvar ungefär, så tråkigt att åka tååååg.. Men då får ja träffa Amanda och Kristin!! Har inte träffat Amanda sen i sommras ta mig tusan. hihihhiihi Ja hoppas vi hittar nåt bekvämare och sova på än dom klassiska stenbänkarna, och ja hoppas verkligen man kan få sig nån timmas sömn för ja är lite sliten..

ja ja, hoppas dom har nåt eluttag man kan snika på med datorn så man kan underhålla sig lite :D Hare bra i veckan nu, för de ska garanterat ja ha iallafall :DDDDD

30 min

Om 30 minuter tänkte ja börja röra mig mot stationen. Tiden går i slow motion. De regnar som satan där ute och de känns underbart. Mindre kul att ja måste ut o gå i de.

När ja satt mig på tåget ska ja sova! Sen ska jag börja läsa i en av böckerna jag fick av Emma igår, hon hade massa bra och jag måste verkligen börja läsa lite böcker. Ska lyssna på min Mp3 också, köpte en igår istället för att köpa nya lurar till mobilen, mycket smidigare o ha när man är ute o springer och så. har laddat med massa bra musik! Mycket roligare än så kommer nog inte tågresan bli.. Tar med mig datorn eftersom ja kommer spendera så mycket dötid på tåg och flygplats.




iiiiiih de pirrar i magen :D Om ett dygn är ja på Kreta!!!! Tjo


spontan utgång....

Tjabba tjena! Dan före dopparedan hihihi

Jag har fixat mig en resa till Arlanda nu iallafall, 279kr fick ja punga ut, helt ok. Nu är de bara o vänta. Packa lite, göra mackor och köpa lite mer färdkost tror ja, kommer ju bli en hel del tid att spendera och då vill man ju äta såklart.

Gårdagen slutade med spontan utgång.. Eller ja, gick in på Olles men gick lika snabbt ut igen för de gick inte att komma fram!! Dom hade ett dansgolv öppet och de va sinnessjukt mycket folk. Äckligt va de.. Ne de va en flopp, men vi hade trevligt här innan och jag somnade gott så något positivt bringade de iallafall.


Hej hopp!


typiskt

Fuck it ja missar faddermötet som är nästa lördag!! Om ja inte pungar ut med massor av pengar för o åka nattåg.. Ja som så gärna ville vara fadder i höst, typiskt :(

semeeester

Sådär ja nu är de semester!! Seminarieuppgiften är gjord och trots att vår presentation var skämmig och kort i jämförelse med de andra så känns de ändå skönt. Nu slipper man ha de i tankarna. Ganska sjukt att jag bara kommer missa 4 timmars föreläsning av att vara borta i en vecka.. Säger ju allt om hur tufft vi har de i skolan.

Var meningen att ja och Saga skulle lira lite ball nu på eftermidagen men så ble de icke, istället ska ja prommenera med Emma till Fornborgen, hon har haft bokränsning så ja kanske hittar nån bra bok att läsa på tåget imorn! :)

Är kusligt trött, men ja får verkligen inte sova!!! Ja vill spela Worms....

wooorms <3

Fråga mig inte vad ja gör uppe såhär dags när ja för en gångs skull faktiskt måste kliva upp innan nio imorn. Men såhär är de, jag hittade download till Woms Armageddon, ni vet de där underbara spelet där man är en mask och ska skjuta varandra! Tror ni efter att ja suttit uppe o väntat att de fungerar? Nääää, man måste ha typ windows 98!!! Hallå, hur kan man lösa detta?! Nåt datasnille där ute?


till hösten ska de bli bättring

Flyttetn till Östersund har ju inte inneburit något bantningsläger precis, de är väl nästan alla som flyttat hit ganska enade om. Men ja fick precis beviset. Jag kunde inte ha ett par av mina shorts som ja haft i ett flertal sommrar nu!! Dom har visserligen varit väldigt trånga innan, men nu var de katastrof! Man blir så ledsen och besviken på sig själv, hur svårt kan de va? De är verkligen helgerna som fuckar upp allt! Men de är lätt ordnat till hösten ska vi se! :)

ja ja, tur man har andra kläder annars hade de blivit dyrt! Har packat ner en massa nu och ja kan ju bara konstatera att de är betydligt smidigare att åka på sommarsemester jämfört med skidsemester! :p har typ tusen klädesplagg o välja på o väskan blir liksom inte ens halvfull. kanon.

Ikväll får jag besök, ska öva på mitt framträdande framför besöket, ja är nervös för ja är så dålig på o redovisa framför publik!! Speciellt när man tycker de man gjort suger rätt hårt.. Ja ja, de löser sig alltid!

vågat


Kollade precis på filmen Överdos, en film om finnanskrisen och om den kris som väntas komma.. Liknar boken jag läste för ett tag sedan och de är verkligen läskigt tycker jag. Vissa högt sittande människor är ju så jävla dumma i huvudet.. Världen har vart i sitt esse tror jag och nu kommer de bara gå utför.. Rekomenderar filmen starkt iallafall och man kan kolla på den på tv4play. Do it.

Ska ses på skolan klockan 12 och göra klart allt inför redovisningen imorn. Börjar bli lite nervös.. Men de ska nog gå bra.

Sitter och kikar lite på hur och när jag ska ta mig till Stockholm, planet går 7.05 på fredag så de blir att spendera natten på Arlanda. Går ett tåg härifrån vid 17 på torsdag, frågan är bara om ja ska boka den biljetten för 400kr nu eller om ja ska vara så våghalsig och buda på tradera 6 timmar innan hehe. Lutar just nu åt de sistnämnda för de fanns såpass många. Men va 17 gör ja om jag inte får nån? Jo de måste ja få.. De löööser sig.


snyggaste resedagboken hitills!

true

Man är bara ung en gång säger dom


produktivitet

oj oj sån produktiv dag detta blev hitills! Blev en storstädning nu efter skolan och nu er de äntligen anständigt ut här.

Våran lärare fick inte igång rullen vi skulle kika på så vi fick i läxa o kolla hemma istället så jag tänkte slå på den nu o se om de är något att hänga i julgranen. Tänkte även bege mig ner till Coop och köpa mjölk och bröd, alltid är de nåt som tar slut...

Slänger in ett par bilder från helgen för att piffa upp inlägget..
Fredagen gick lite i Sing starets tecken


Även lördagen blev full av sing star, denna gång lite lugnare med mina lovely tourists.

new week

Morsning! Ja har inte kunnat sova en blund inatt, har mest legat o tänkt med ett leende på läpparna.


Nu ska ja klä mig o sticka till skolan. Har 2 timmars föreläsning och Sen ska väl jag och Emma ta tag i seminarieuppgiften som vi ska redovisa på onsdag.. Dags nu.

 


mitt syfte är inte o göra er avundsjuka men...

IM GOING TO FUCKING PLATANIAS ON FRIDAY!!!


spontanitet när den är som bäst

Underbar dag! Häng på Fornborgsballkongen hela dagen lång, lovely. Älskaaar solen.

Igårkväll hade ja bestämt mig för att ligga hemma o glo på film. Kom på att de va tråkigt o att ja inte hade nån film o se så ja duschade och vid 9 infann ja mig hos Carina. Där spelade vi Buz och Sing star för fulla muggar och de va supertrevligt! Trotsade min trötthet och följde med till Plaza där vi dansade och hade allmänt kul åt alla sönderblonderade morsor och andra figurer som sprang omkring där o va pinsamt fulla.. Blev faktiskt en spontant rolig och gratis kväll.

Nu orkar ja inte skriva mer, inte heller lägga upp bilder, kanske kommer. Hej

beslut att fatta

Funderar på o ta kvällen nu o gå o mysa ner mig under täcket. Men de kommer ja att ångra när ja vaknar upp inatt antagligen.. Så ja tar nog bara en nap för att sedan fatta beslutet om va ja ska göra sen.

Har iallafall vart en härlig dag, jag och Malin tog med oss frukost ner till badhusparken o satte oss i solen ovh chillade. Fick massa trevligt sällskap och efter några timmar blev de häng på Pauses uteservering, superhärlig dag! Soldyrkare.

Gårdagen va också kul! Malin, Nathalie och Elinor kom hit så grillade vi och så, sen dök de upp fler människor och när 12slaget närmade sig drog vi vidare mot Olearys. Känner ni som jag att varje helg är den andra lik? Behöver nåt nytt va! Iallafall så hade jag lovat Malin att de inte skulle bli nån efterfest här. Men uppenbarligen har de blivit som någon slags rutin för folk o komma hit så vi fick inte sova vi haha..

miss.


idag

Så ledsen ja precis blev! Ja har i princip alltid med mig mobilen till skolan och överallt annat, idag kom ja på när ja kommit ut att ja glömt den men struntade i o hämta den. Nu när ja kom hem hade jag fått sms om att spela basket och så var de försent nu :( ja ville ju så gärna.. Men de kommer fler gånger antar ja, som uppvägning av detta fick ja min klocka idag. Dessvärre va den inte lika snygg som ja minns den, såg lite väl billig ut.. Solen gick även precis i moln, vi som ska grilla ikväll..

Men nu tog ja bara upp de negativa med dagen. Har vart jättehärligt väder, vi har suttit ute i solen på skolan och softat, föreläsningen va bra, snart kommer Malin, ikväll ska vi ha kul och tjaa, livet är väl inte så pjåkigt ändå! Men nu måste ja ta reda på all tvätt samt dammsuga! När ska ja hinna vila tro?!


skit

å va har ja gett mig in på.. Malin kommer hit idag så ja kom på igår att vi ska grilla här o så och sen bjöd ja till fest eftersom hon ville gå ut när hon va här. Detta betyder att ja måste hämta min dammsugare hos Petra, dammsuga, ta rätt på all min halvtorra tvätt som ja tvätta igår, köpa mat till o grilla och allt sånt... Ja är inte ett dugg sugen på o gå ut just nu.. Men de kanske kommer.

Ska vara lite flitig i skolan i 2 timmar nu snart innan iallafall. Hej hopp

oscars

Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått.

Mötte några fulla och glada brudar på vägen hem från Oscars som sjöng på den låten och nu kan ja inte sluta lyssna på den. Bra låt. Blev så glad förut, fick svar på "powermailet" som ja, Anna, Madde och Emma började med när vi flyttade. Har legat i ide ett bra tag nu men nu är de igång! Hoppas de där kan hålla i sig för de är jätteroligt :)

Kom iallafall precis från Oscars, de va riktigt chill och trevligt. Men imorn är de föreläsning kl 10 och de här tempot va precis va ja ville åt ikväll. Tina och Maria uppträdde med kareoke precis innan ja gick, väldans vackert haha.

Nu ska ja väl ta mig in på badrummet för att borsta dom små bissarna och sedan försöka sova! Gonatt

lunchbuffé

Molnen måste älska den här staden..

For ner till badhusparken efter att ja hade tvättat förut och mötte upp Mats och Carina. Efter bara några minuter i den härliga värmen gick solen imoln och efter ett tag bestämde vi oss för att gå upp och käka lunchbuffé på Samuraj istället, skitgott! Fick bli de istället för o käka på Oscars ikväll. Men ja tänkte sällskapa där iallafall om ja orkar, är helt slut nu.. Man ska inte leka med elden o fara runt när man antagligen har feber.. Så nu ska ja lura igen! Hej

nattmat, den bästa maten

I ren fettoklubbsanda var ja bara precis tvungen att laga lite mat! Hemmgjorda köttbullar med ris närmre bestämt. Sjukligt gott och nu kanske ja kommer somna gott! Eller inte..
 

snuskigt de ser ut, men ack så bilder ljuger!

fint

Ibland har man allt för fina komisar! Emma kom och klampade in med 2 paket glass förut och de gjorde mig alldeles underbart glad. Nu är hon inte här längre och ja vill egentligen sova, men ja vet att ja inte kommer kunna somna.. Ska tvätta kl 10 imorn iallafall, de är väl de enda vettiga ja ska göra. Hoppas ja vaknar upp o mår bra iallafall! Vore kalas. Gonatt eller nåt

ice cream

Blev ingen basket, tur de antar ja för nu mår ja ännu mindre bra.. bläääää..

Ja vill ha glass!!!!! Ja vill så sjukt gärna ha glass! GE MIG BARA!!!! Ja kommer va tvungen att gå ner o köpa de, för ja har aldrig varit så här sugen på glass, de är ju fint för halsen med har ja hört (inbillat mig). Men ja orkar inte gå heeela vägen ner till Coop.. Ja vill ha en liten betjänt..


basketsug

Åh ja mår inte ett dugg bra.. Men ja får liksom panik av att inte göra nåt.. Har föreslagit basket vilket väl egentligen är typ de osmartaste ja kunde komma på, men ja orkar inte bara ligga hemma o glo.. Fick nåt stört basketsug igår, ville bara springa från biosalen, köpa en boll och skjuta lite!! Men ja kom på att affärerna va stängde så ja lämnade idéen och satt kvar. Avatar va helt okej, inte så ja ville ta livet av mig o flytta dit dock, och inte så ja vill se den igen. Men okej.

Natten har varit hemsk, glömt bort hur de är o vara sjuk.. Föreläsningen va bra, riktigt kul lärare och kurs säger jag åter igen för vi hade en annan lärare idag. Nu ska ja lura. Hej

make my dreams come true, please

Nu ska jag sova! Jag ska drömma om att ligga på en strand med en paraplydrink i handen och hoppas, hoppas, hoppas.


ett litet recept

SOCIONOMMAT FÖR 2

potatis
morötter
kålrot
champinjoner
olja
salt

Ställ in allt utom champinjonerna i ugnen på ca 225 grader. Ställ efter en stund in champinjonerna och ta ut allt när de är lagomt brunt! 

1 burk creme fraish
1 dl linser
½ gul lök
1 paket fetaost


koka linserna och rör ihop skiten!

Ännu ett steg närmare socionomerna har jag kommit idag. Emma lärde mig att laga veggomat och de vart skitgott! Prova de!! Ja tyckte de lät skitäckligt först, men sen prova ja och föll pladask. Och tilläggas kan ju att ja är rätt kräsen av mig.


tråkdag..

What to doooo?? Har städat lite och studerat lite och kollat på One tree hill... Käkat lite och sovit lite också, för idag fick ja sova för ja är matt och krasslig..

Ikväll visar campusbion Avatar och eftersom alla säger att den är så bra så får man väl passa på o gå dit känner ja. Trots allt gratis och gratis poppisar.




tisdag

Morsning!

De va idag ja skulle ta tag i livet ja. Lets go!

fest i 2 dagar resulterar för en gammal skata som jag seghet i 2 dagar

Min hals gör ont... Och ja har inte orkat städa eller nåt.. Bara stöka till lite mer.. Tar tag i livet imorn var de tänkt. Fick nån fläskig seminariumuppgift som måste börjas med i tid också.. Småless på allt som har med skola att göra sen de gick så dåligt på tentan. Tur att de verkar va en kul kurs iallafall, naturturism, passar mig bättre än kultur.. Bra lärare också!

Vill mest bara ha sommar och åka hem till mina gullvivor, men de vet väl alla vid de här laget redan.. Men de är bara en månad och 2 dagar kvar nu!! Sick va snabbt tiden går!!

KUl helg

Hej! Fick bli en liten bloggsemester denna helg. har pysslat med att dricka lite för mycket och sova alldeles för lite istället. Nån gång måste man ju få unna sig va!

Valborg blev grymt, finns väl inte så mycket mer att säga egentligen. Va inte så asbra väder, men va gjorde väl de när man kunde sitta inne hos Petra i brassestol o solglajor o steka istället, funkar de också! käkade gott, drack gott, rökte vattenpipa och hade de allmänt trevligt. Att man skämmer ut sig litegrand genom att prata lite väl mycket med fel personer o sånt hör väl till.. Synd att alla inte har lika lätt för att bjuda på sig själva o släppa loss lite bara.. Hamnade i ABClokalen och sedan på Olearys och sist här såklart och de va skitkul! Emma som trodde sig ha tappat bort sina nycklar fick sova här och sedan bli min inneboende under helgen va de tänkt. Så vi hängde hela dan, käkade mcdonalds och va på kalas hos Johan som fyllde år, Sandra och Bojan hade gjort tårta och så spelade vi yatzy och plump haha, de va kul :)


Einstein på bilden ovan hittade sina nycklar i byxfickan efter en dags letande...hahaha.. Vi tänkte iallafall ta en liten myskväll här hos mig, men sen hamande vi på Olearys iallafall och de va typ tomt och inte vidare kul. Men de va kanske inte så konstigt, lagomt slitna efter heldagen innan hehe..

Hela gårdagen spenderades i soffan haha.. Orkade laga lite spagetthi o köttfärssås på eftermiddagen men de va allt. känner mig ungefär likadan idag. Men har iallafall vart på skolan och så va jag och Emma och fikade på pause nu på eftermiddagen. It was niice, fika är underskattat! Inte själva fikan, men o bara sitta o hänga, snacka skit o glo på människor.

Nu borde ja ta tag i saker som man inte gjort under helgen.. Typ städa, diska och kasnke köpa en lampa till toan eftersom den är paj så man slipper duscha med ett värmeljus.. CHIP

sick

Helsjuk heldag igår! HAHAHA... Hinner inte skriva nu, mormor ska ta med sina barnbarn ut i natten igen. hare

RSS 2.0