rekord

Jahaja, de hade visst inte tänkt ge sig att regna.. Låter iofs rätt mysigt när de smattrar på taket, men man blir så förbaskat blöt bara av att korsa tomten.. Är inte alls avundjuk på min syster som ligger på en fet yacht i Kroatien och steker vid den här tiden imorn...

Gav mig iallafall ut o sprang innan, bäst tid på hela sommarn tror ja! Grymt, fast ja kämpade som ett djur också tåls att tillägga. På förmiddagen cyklade jag ut till Strand och promenerade med Maud, annars har de väl inte hänt så mycket idag. Och så värst mycket mer kommer de väl inte att hända. Ska nog fortsätta kolla på Parenthood, en serie ja upptäckte igår.

Fattar inte att de va en vecka sen redan som jag och Emma satt på hennes alltan och käkade tacos och drack vin i kvällssolen. Tiden går så in i hellskotta snabbt! Dags att njuta av idag. hejhopp

låtsas som att de regnar

har tusen saker i huvudet, har börjat skriva ner sånt. De känns skönt, sortera, få lite ordning på något vis. Har jag gjort hela sommaren, ganska intressant att läsa nu bara några veckor senare. Allt känndes så himla långt borta då, nu är det snart dags igen. Pirrar litegrand när ja tänker på de. Hoppas allt blir bra. De måste bli bra. Annars kommer jag falla samman. I tusen bitar minst.

Jag och Amanda trotsade precis regnet, tog med oss varsitt paraply och gick ut på en promenad. Nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Sista dagen på min semester imorn, och de ska visst regna även då. Inget o hanga läpp över, kunde vart värre.

 
Rättså fint äre ju ändå. Östersund.

ta dig i brasan

s e r i ö s t ! De har regnat konstant nu sen ja kom hem, o de är inte lilla duggregnet heller.. Hade ja bara haft ett par regnbyxor, men ja har ingen lust att bli blöt.. Blä..

rain

Hallå där i regnet!

Jag har precis tagit ett varmt bad efter en kall morgon och förmiddag. Pappa har målat lilla båten fin och köpt en ny motor så vi sjösatte den och körde in den i regnet. Inte helt rätt dag för detta uppdrag, men nu är de bara o tuta och köra iallafall, gött gick den! Lite tystare och lite snabbare.

Efter ett gott mål abbore liftade jag med in till stan. Och om de bara kan sluta regna ska ja sätta mig på cykeln o fara till Maud. Blev dock väldans trött plötsligt. Som vanligt vid den här tiden.. Ge mig energi!


 
Numera är den alltså blå den lilla faran!

allting kommer bli bra tillslut

De blev en dag på stranden med Lenin, en eftermiddag i teorisalen och en kväll i blåbärsriset och vid ett gott matbord. Fin dag.

Imorn ska ja träffa en älskvärd vän bestämdes det precis. Madeleine Fallberg är hennes namn och jag minns inte sist jag såg henne och så borde de inte vara nu när vi äntligen befinner oss i samma stad! Man saknar henne när man inte får en dos av henne, man blir ledsen om hon inte kan vara med. Men imorn så, imorn så.


jag blir så dum av dig

Onsdag idag, känns som måndag. Vill tillbaks till Em, till Halmstad, till morfars! Men de va att gött o få i sig en go frukost så här på morgonkvisten också, frukost är inget som prioriteras så högt i fröken Franssons liv nämligen. 

Idag hoppas jag på att molnen vill fortsätta med att hålla sig borta för jag vill soooola! Sola tills ja ungefär smälter bort. Väderrapporten visar dock moln, pray för att den har fel.  

Läste ut Miaboken igår, nu har jag bara teoriboken kvar.. Vill inte.. Ja hatar den.

Halmstad förde mig till min stora nya musikkärlek, Dum av dig - Daniel Adams-ray, kan inte sluta lyssna!! Jag hade hemskt gärna vart på PIP idag och sett Oskar Linnros.. Synd man inte har mer pengar..

Jag blir så dum av dig
säg bara till
när var hur
visst de är väl dumt av mig
ja blir så blind
ja blir så stum


going home to värmland

Nu är de inte långt kvar tills mitt byte i Göteborg. Skulle vilja köpa nåt att äta där, men så mycket pengar som ja spenderat på mat den här semestern så går det inte..

Är rätt trevligt på tåget, lyssnar på brabrabra musik på spottan och läser lite Mia Skäringer varvat med att sova. Dock har jag inte internet på min sida..  Tänk att de fungerar bättre på tåget i Norrlands urskog än här.


denmäärk

Jahapp, då ligger ja här själv i mörkret, i ett egentligen rätt främmande hus. Emma har åkt till jobbet och slutar 06 imornbitti.


Helsingör va himla fint och Pölse va helt okej gott.

Kommer sakna Emma, skånska, semesterkänslan och hela staden. Men skånska och Emma kommer jag få så att de räcker och blir över om mindre än en månad! Sjukt vad tiden springer iväg.

semesterdagbok dag 5

Aloha. Ja fortsätter mitt semesterbloggande. Sitter i sängen och väntar på att Emma ska bli klar i duschen. Dom har såna sängar man kan åka upp & ner i och de är lite för skönt måste ja säga.

När hon är färdig och klockan är 12.28 ska vi ta tåget och sedan båten över till Helsingör. Har blivit tvingad till att jag måste äta pölse.. Sen ska vi väl kika runt lite! Är fint väder här så jag tycker vi ska bada lite med. Återstår att se. Fick precis ordning på min kamera så nu kan jag ta turistbilder också. Typiskt att jag missade de i Halmstad..

Bokade resan hem igår, åker imorn vid 9. Hade lite svårt o bestämma mig för när ja skulle åka, men de är nog bäst o åka hem så inte hela lönen hinner ryka hehe..
 

vill aldrig att helgen ska ta slut!

Fy farao va kul vi hade igår!! Dansade så ja blev genomblöt, helt ärligt så såg de ut som om ja duschat med kläderna på, men de va så sjukligt bra musik hela tiden så de gick inte o sluta!!

Kom till Halmstad vid 19, Daniel mötte upp oss på stationen så gick vi hem och drack lite gott och rökte vattenpipa. Vidare till en polare till han, vi skulle vidare på kändisfest så dom hade lite festliga outfitts på sig haha. Vid 10 gick vi till nästa ställe och där var det ölspel och sånt som gällde. När vi skulle ut blev de lite knöl med åldern, men de stället vi gick till va ju sjukt nice så de spelade ju ingen roll! Vilken liv och rörelse!!! Helt sanslöst. Och av alla människor i hela stan träffade vi på Råbärt när vi skulle hem, snacka om att vi blev chockade allihop. Blev lite efterfest hemma där vi skulle sova, men ja somnade.. Så skönt efter en lång helg.

Nu ligger vi här helt utslagna med varsin dator  och lyssnar på go musik. Ja gillart.

Blev tyvärr inga bilder eftersom min kamera har massa sand i sig efter vårt lilla bad i fredagsnatt..


Hgb



Helsingborg är jävligt sjyst! Ikväll sticker vi till Halmstad, GÖTT MOS!

en bild säger mer än 1000 ord.



Ni ser, ni kikar inte in förgäves. Blev så nöjd med redigeringen av bild nummer 3 & 4 så ja va tvungen att kika in. Ja vill också ha en häftig kamera att ta fina bilder med, men har man ingen får man man pilla lite med dom i datorn o de kan ju bli lite snyggt.

Ja & Manda traskade hem i sommarregnet förut och kom fram till att de är jävligt fint här på sommaren. Jag livsnjöt för ett helt år ikväll ungefär. Fint.

Imorn sticker ja till helsingb och blir kvar tills iallafall söndag! Ska bli så kul att träffa Emma igen!! (:

ja får liksom ingen ordning

Kära små läsare, inser ni inte att de inte kommer komma några nya inlägg?

Tar ett litet uppehåll med de här eller så är de kanske slutet. Hej då

i wanna go to italy

Tja tja! De blev en båttur idag och de va precis lagomt varmt att ligga ute på en ö och steka i vinden. Riktigt skönt, mitt fejs lyser dock rött nu.. Nån här kommer få rynkor i förtid iallafall.. Var tyvärr tvugna att åka hem rätt tidigt för jag jobbade ju 16.30 till 20.30.
 

Istället för att stressa in till stan efter jobbet och åka iväg till Jossans 20årsfest så knallade jag hem till stugan och käkade god mat med la familia. Sallad med räkor, löjromssås, kräftor, vitlöksbröd och jordgubbar på de. Gött. Kommer kännas otroligt skönt imornbitti o vakna upp här, utvilad och fräsch istället för att vakna upp inne i stan, trött och äcklig när ja ska till jobbet. Nu är ja dock lite uttråkad..

Slutar redan vid 12 imorn och så fort jag duschat och så blir de att ta buss/tåg till Karlstad och shoppa litegrand. Både unna mig själv och köpa prelle till Anna, för på kvällen vankas 20årsfest/inflyttningsfest i Anna och Antons nya lya :D Ska bli riktigt roligt! Mindre kul o jobba på söndagen, men de är ett problem att ta tag i då. Ha en fin helg! Hej hopp

crazy

DU GÖR MIG GALEN!!! På ett dåligt sätt just nu. Jag vill bara skrika rakt ut att du kan dra åt helvete, fast du inte ens är här och fast du inte ens gjort något fel.. Vad är mitt problem?

sanna vänner har man kvar när dom andra har gått

Igår träffades vi för första gången sen innan påsk alla fyra, alla fyra FKmedlemmar. De va inte för en lång stund men de va fint att de kunde ske iallafall en gång under denna sommar. Det blev räkfrossa på mastis igen och de va lika gott som sist och efteråt for vi ner till hamnen, virade in oss i varsin pläd och mumsade i oss lite gott och pratade strunt.

De är så underbart att ha vänner som man bara behöver säga ett ord till, ge en blick eller säga kommer du ihåg de och man vet exakt vad den andre menar. De är som om bara vi och ingen annan i hela världen förstår. Ganska oslagbart. Jag och Emma har känt varandra i snart 14 år, ja tycker de är rätt häftigt va mycket vi har upplevt tillsamans och hur väl man ändå känner varandra. Jag och Amanda har känt varandra sen vi föddes, har inte umgåts lika mycket, men man vet ändå att man alltid kommer ha varandra där vad som än händer, och om inte annat har man otroliga minnen kvar att dela. Jag tycker synd om alla som inte har vänner så som jag har, som man verkligen kan lita på, ha otroligt kul med och som faktiskt består fastän man flyttat 60 mil bort.



Idag har jag inte gjort ett skit och de har varit otroligt skönt! Ja har legat hemma i lägenheten, zappat runt mellan olika serier på tvn, sovit då&då och bara glott in i väggen. Inte behövt kännt någon ångest över att man missar de fina vädret eftersom de inte va fint idag och känt att man inte ska iväg o jobba. Mer av dessa lata dagar!

Imorn ska jag och Emma göra ett nytt försök att ge oss ut på sjön! Hoppas på bättre lycka denna gång för nu börjar färgen på min kropp sakta men säkert försvinna..

inte så dum kanske

Hallå i stugan! Är fortfarande på rätt dåligt humör och har väl egentligen inte så mycket vettigt att skriva. Har varit med mamma och pappa i Karlskoga idag, jag är ledsen över att jag inga pengar har.. De finns så mycket fint jag vill köpa. När vi kom hem läste ja lite, vilade lite och sen var de jobb i 4 timmar. Gillar dom där korta passen, då hinner man inte tröttna på o va där.

Nu är jag ledig ända tills fredag kl 16.30. Gött. Om de blir fint väder imorn ska jag och gäddan åka ut på sjön! Hoppas de kan bli de nu då, vore så skönt. På kvällen kommer Josefine hit och vi ska ge oss ut på en joggingtur vare tänk och om ja hinner så blir de även räkfrossa igen! Låter inte som en dum dag i mina öron iallafall! Borde göra mig på bättre humör.

Nu ska ja läsa lite Ego girl och sedan soova. Riktigt bra den boken, Carolina Gynning är kanske inte så dum som ja tyckt, men hon är fan jobbig i Förkväll för de.. Ciao


fly



Vet ni vad ja vill göra just nu? Jo, jag vill packa en liten väska med de allra nödvändigaste, bege mig till Arlanda, ta ett flyg till en ödslig, vacker ö i Västindien, helt ensam, bortkopplad från resten av världen. Alternativt åka upp till Norrland med ett litet tält och en ryggsäck och knalla runt bäst jag vill i fjällen.

Ja har liksom ingen lust att vara här just nu. Inte varken här eller i Östersund. Ja vill fly. Vara där ingen känner mig, inte ha tillgång till telefon eller internet. Bara vara. 

Så känner ja mig idag. Gonatt

 

ny vecka

Herregud, mina fötter igår när ja kom hem, så fruktansvärt ont hade ja i dom! Skulle helst inte resa mig på hela dagen idag heller, men de måste jag ju..

Ligger än så länge i sängen iallafall, fortfarande trött. Anna körde slut på mig i helgen, ja är för gammal för o hålla igång hela dagarna och nätterna haha. Efter bröllopsserveringen i lördags, som för övrigt gick bra men som va jäkligt stressigt, så cyklade ja in till stan och träffade Anna, Ida och Carro på the Pub. Anna va sugen på att följa med grabbarna till Kga, och tillslut följde även jag med. Hade inte varit på Statt i Karlskoga innan och de va ju rätt fräscht! Jag var dock för trött och kände mig bara rätt missanpassad, men helt bortkastat var de absolut inte. Helt galet varmt va de iallafall, svettades ihjäl efter o ha dansat en minut fast de va utomhus! Så de ska va.

Idag innan ja börjar jobba ska ja bara sitta med min bok som ja börjat läsa nu och tat lungt. Borde iofs läsa teori innan kursen på onsdag... Men ja orkar inte de.. Hejhopp

suck..

Om en havtimma väntar ett 9,5timmarspass på mig. Ja är inte upplagd för ett sådant..

hot

Jävlar i havet va varmt de är ute idag! Sitter i nuläget ute i skuggan o väntar på att få åka o bada med Änna o Änton. Måste verkligen bada idag!!

Igår efter jobbet, som jag fick sluta tidigare än väntat åkte ja med Anna&Anton&hans kompisar till Karlstad. Efter många om o men köpte vi med oss pizza och satte oss vid vattnet o käka och rökte lite pipa. Gött vare. Sen bar det vidare mot stan där vi satte oss på en uteservering och tog de lite lungt en sväng och när klockan närmade sig midnatt for vi hem till Krhamn igen och jag trampade ut till Skärgården i en mörk och tyst natt.


Idag jobbade jag 9.30-12 och vid halv 5 ska jag iväg igen, de är nämligen bröloppsmottagning på Pärlan idag så vi ska servera och greja och ja är jättenervös! Ja kan inte servera på en så fin tillställning!! Aja, hoppas de går vägen.

de snurrar i min skalle

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Jag vet att jag gör lite fel just nu och att jag kanske kommer fortsätta göra de. Men ja vet ju inte rikitgt än om de är helt fel. Man måste våga göra fel för att sen inse vad som är rätt. Ja har så himla mycket i tankarna i mitt lilla huvud nu så ni anar inte. Skulle kunna skriva en hel bok. Jag skulle behöva någon som säger till mig exakt på pricken vad jag ska göra. Men från och med nu ska jag skita i o tänka så mycket utan bara göra vad som faller mig in Punkt.

Min lediga dag idag inleddes med en rask prommenad till Hultet där ja sprang en slinga och sen gick hem igen. Hade liksom inget bättre för mig, men de va så jädra varmt så ja trodde ja skulle gå under! Efter en dusch åkte jag med mamma o handla o lite sånt och sedan ut mot stugan igen. Satte mig ute och läste lite och sedan fick jag höra att ja va tvungen att hoppa in o jobba för Chatrine blev sjuk. Så de va bara att knalla iväg, men de gjorde ju inte så mycket. Värre blir de imorn om ja måste ta hennes pass och jobba 10-20.30, tungt. Men de blir stålar och ja är lite inne på o köpa ny tv så de behövs! Är även inne på o köpa ny mobil så vi får se hur de blir med allt. Nu ska ja börja läsa en ny bok och sen söva lite! Hejsvejs lingonfejs


smile

Fan vilken bra dag de va igår!


RSS 2.0