Bättre sent än aldrig!

Blir ett sent litet inlägg idag, men som man brukar säga, bättre sent än aldrig.

Dagen har varit som följer, en ganska lugn dag, började med att cykla ner till badhuset där vi simmade sedan hade vi naturkunskap där det var alldeles lagomt jobbigt som vanligt. Efter det väntade en fantastiskt god lunch som vanligt (lägg märke till att jag nu inte var alls seriös, inte för att jag vill klaga på maten bara på min kräsenhet när det kommer till mat.)men iallafall Sedan hade vi engelska med lilla BodilBanan och sedan, när klockan endast hunnit bli 13.05 så fick jag gå hem. Men icke gjorde ja de utan ja följde med min amöbekompis Gerd hem till sitt där vi satt o softade mest hela eftermiddagen.
Skämde ut mig för Emmas släkt med att ja hade enorma hål på strumporna så emmas mamma tyckte ja skulle låna ett par tofflor tillomed ;) Men sådant får man leva med, har man inte råd eller helt enkelt ork att köpa nya strumpbyxor var o varannan dag så kan ju dessa, minst sakt generande situationer dyka upp.

Sen fick jag raskt ta mig hemmåt med Nilssons taxi för att slänga i mig nåt käk o sedan rulla ner för  backarna igen till brogårdshallen där 1 och en halv timmas basketträning glatt väntade. De va helt okej, lagom jobbigt. Nu sitter jag här och tänker igenom dagen ännu en gång. Det har varit en bra dag tycker jag! Men hoppas givetvis att morgondagen blir snäppet ännu bättre./Maggan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0