FIRA

Jahapp jahapp då börjar kvällen sakta närma sig, eller sängdags med andra ord. I morgon är de bara 10 dagar kvar tills vi åker så då måste vi fira! Höhö, ja kommer ihår förra året när jag och Emma skulle till Mallorca, då firade jag, anna och madde och emma när de var 100 dagar kvar. Alltid kul att nåt o fira ju!

Tipps på saker att fira
- Nedräkningar, när man har typ 10,50 eller 100 dagar kvar till nåt, eller varför inte fira varje 10tal!
- Namnsdagar, varför inte göra värsta big deal av sin eller alla andras namnsdagar? Idag har till exempel Henning namnsdag, varför inte fira att Henning Mankel eller va sjutton han heter har namnsdag?
- När man har fått godkänt på ett prov, då kan man se fram mot de när man ska plugga, för om man inte pluggar kanske man inte få ge och då har man ju inget o fira.
- Alla flaggdagar, är ju snart den 6e Juni till exempel, varför inte fira de som fan? De är ju trots allt Sveriges nationaldag!
- att de är Fullmåne, de är ju alltid extra kul o fira när de är fullmåne så då får man passa på! Nästa gång är onsdag den 18 juni för er som tänker köra hårt på de.
- Varje fredag kan man fira att de är helg. En klassiker.
- att det är ljust ute fasten att klockan är snart tio. alltså är det snart sommar! (Tipps från Gerd)
- Om man som jag ska, verkligen sätter sig in i fotbolls EM nu här i sommar för då har man ju verkligen anledning till att fira om Sverige eller de land man hejjar på vinner (Tipps, hejja på ett land i varje grupp så får du mer att fira!)
- Börja spela på Bingo lotto eller så, så har man ju chans att vinna och då kan man ju inte annat än att sätta igång o fira!

Tjaa ni kommer säkert på mer själva om ni nu känner att ni vill ha nåt att fira, man blir liksom så himla mycket gladare när man har just nåt att fira!




Använde för övrigt ordet fira 16 gånger i de här inlägget, 17 med den här sissta.

Men fira lugnt nu!/maggan

I love life

Kommentarer
Postat av: Emma

HAHAHAHA, vad knäpp du är! ;D Snygg bild förresten ;)

2008-05-22 @ 21:55:28
URL: http://eemmaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0