Wettergrensdagen

Fy farao vilken dag! Sjukt jobbigt har de verkligen varit!!! Har stått upp från 9 till 21 med några ytterst korta pauser och nu känns de så sjukt skönt att ligga nerbäddad i sängen så ingen kan ana, möjligtvis Emma då..

Dagen har iallafall vart bättre än väntat! Våran monter blev inte så pjåkig trots allt och vi sålde ungefär 60 lotter och fick i o med de in en del cash. Hade roliga Lundsbergsgrannar och dagen ledde till en del skratt haha..


När allt var klart och vi packat ihop tog vi bussen med Linda hem till henne. Där chillade vi och bytte om eftersom vi sedan skulle vidare på Bankett på Nöjesfabriken där finklädsel stod på inbjudan. Klockan 18 öppnades portarna och det serverades "mingelbuffé", mycket god sådan, dock fick vi stå i en jäkla kö och under hela kvällen fick vi stå upp också. Bara för att vi inte stått upp tillräckligt under dagen liksom :P Priser delades ut, musik spelades, dans upvisades och tävling anordnades. Det var i det stora hela en trevlig tillställning som de faktiskt brukar när det har med UF att göra =)



Bussresan hem gick snabbt men när vi skulle gå från bussen och hem höll jag på att både börja gråta och få ett nervöst sammanbrott för de va kallt, jag hade ont överallt o allt var allmänt bajs! Men nu känns det lite bättre och imorn tar vi rejäl sovmorgon. God natt!/Maggan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0