En lagom dos av mastis

Hej vänner, här ligger jag i sängen och försöker ta ikapp lite av det jag missade på föreläsningen i fredags, hatar verkligen att missa! Men de va de värt de för att få komma till Kristinehamn lite =)

Hade nämligen en supertrevlig kväll och natt igår! Blev upphämtad vid halv 7 och åkte då upp till vår Pärlanchef som skulle bjuda på middag o annat trevligt. Var jättekul att träffa alla igen! Efter massa snack och god mat beställde vi en taxi ner mot Mastis där det sved att betala 100kr att komma in, tack Östersund för att ni inte har inträde! Var inte så jättemycket folk och vi satte oss och chillade ett tag (haha chillade.. Kom inte på nåt bättre ord..) Känndes hur konstigt som helst att se alla kända ansikten igen och allt var sig likt, förutom de att stället var invarderat av 91or! Hjälp! Men de va riktigt nice iallafall, och nu har jag fått en dos av Mastis som räcker året ut.



Idag är de söndag för den som missat de och vad som händer idag är oklart. Men fika hos Louise låter mysigt så de blire nog =) Skulle vilja ut på en prommenix nu, har levt mycket ohälsosamt under denna vistelse.. Hej hopp

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0