socionomfest

Hej hopp sockertopp! Har nog aldrig sovit längre än 11 i hela mitt liv, men i dag så. Sov visserligen inte hela tiden, men ändå.

Sitter o funderar på hur man skulle kunna underhålla sin syster på bästa sätt, men de finns ine så mycket att göra.. Ja vill åka skridskor, men vi har bara ett par.. Längdskidor har vi bara 1 par, slalomskidor har vi bara ett par.. What to doo?? Ska iallafall över till Fornborgen igen sen och girltalka med mina kära vänner. Är även fest där ikväll, men nån måtta får de va..

Gårdagenens festligheter var iallafall skoj, lite skillnad på hur de brukar gå till på den gamla goda tiden ;) Efter ett gott mål tacos fylldes korridoren av SOCIONOMER! Ta inte illa upp nu alla socionomer (maud) och ja drar inte alla över en kant, men många är allt speciella kom vi fram till.. haha.. När taxin som skulle ta oss till Plaza väl kom så kände ja, av någon vääääldigt underlig anledning, inte för att följa med. Blev istället ytterligare lite häng i köket, med ett övertag av turister och sedan blev de tefatsåkning! En gammal tradition mellan 7an och 9an. Blev inte långvarigt istället gick vi till 7an och drack äckligt kaffe och imponerades av Bojans pusselbygge.. Vid halv 4tiden var de dags att inse att ja inte bor där längre och jag knallade över isen i mörkret, lite läskigt måste ja medge. Men hem kom ja och då stupade jag i sängen och sov som en prinsessa de som va kvar av natten..

Inga bilder togs, glömde helt bort att ja hade kameran med.. Men ni överlever nog utan photos. Hejdå lilltå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0