bye bye bruket

åååh som ja älskar att åka tåg!! De är så underbart, så bekvämt, underhållande och så himla mysigt helt enkelt! :)))))))

Ne men här sitter ja iallafall på ett intercity tåg utan el.. Bytte till mig första klass iallfall och resan har gått fint hitills. Trodde ja skulle missa tåget från stockholm för de va lite sent men de gjorde ja inte sån väl var! Var lite vemodigt att lämna Kristinehamn efter den perfekta gårdagen med brudarna. Blev taccobuffén på Mastis och musikquiz på de. Askul!! Nästa gång ska Fettoklubben vinna! Fortsatte kvällen hemma hos Gäddan och tänk så kul man kan ha med några muggar och lite humor hahah... Men om typ 2 veckor far jag förhoppningsvis ner igen :D Kommer bli tomt utan Emma dock..

Men nu väntar Östersund och alla underbaringar där. Ska rusa hem och duscha när ja kommer hem och sedan ta mig ut till Frösön på ett eller annat sätt. Sen blire väl Olles kan tänkas och de ska bli riktigt kul, är taggad och lyssnar på stämmningsfull musik! ha en bra fortsatt dag och kväll godingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0