KUl helg

Hej! Fick bli en liten bloggsemester denna helg. har pysslat med att dricka lite för mycket och sova alldeles för lite istället. Nån gång måste man ju få unna sig va!

Valborg blev grymt, finns väl inte så mycket mer att säga egentligen. Va inte så asbra väder, men va gjorde väl de när man kunde sitta inne hos Petra i brassestol o solglajor o steka istället, funkar de också! käkade gott, drack gott, rökte vattenpipa och hade de allmänt trevligt. Att man skämmer ut sig litegrand genom att prata lite väl mycket med fel personer o sånt hör väl till.. Synd att alla inte har lika lätt för att bjuda på sig själva o släppa loss lite bara.. Hamnade i ABClokalen och sedan på Olearys och sist här såklart och de va skitkul! Emma som trodde sig ha tappat bort sina nycklar fick sova här och sedan bli min inneboende under helgen va de tänkt. Så vi hängde hela dan, käkade mcdonalds och va på kalas hos Johan som fyllde år, Sandra och Bojan hade gjort tårta och så spelade vi yatzy och plump haha, de va kul :)


Einstein på bilden ovan hittade sina nycklar i byxfickan efter en dags letande...hahaha.. Vi tänkte iallafall ta en liten myskväll här hos mig, men sen hamande vi på Olearys iallafall och de va typ tomt och inte vidare kul. Men de va kanske inte så konstigt, lagomt slitna efter heldagen innan hehe..

Hela gårdagen spenderades i soffan haha.. Orkade laga lite spagetthi o köttfärssås på eftermiddagen men de va allt. känner mig ungefär likadan idag. Men har iallafall vart på skolan och så va jag och Emma och fikade på pause nu på eftermiddagen. It was niice, fika är underskattat! Inte själva fikan, men o bara sitta o hänga, snacka skit o glo på människor.

Nu borde ja ta tag i saker som man inte gjort under helgen.. Typ städa, diska och kasnke köpa en lampa till toan eftersom den är paj så man slipper duscha med ett värmeljus.. CHIP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0