helgen som gått va

Oj va sämst ja vart på att uppdatera här, men de är ju sista helgen här nu så de har varit full rulle! Har lite bilder o så men ja orkar inte hämta kameran just nu så de får vänta.

Fredagen bjöd ju på 60-talssittning o de va riktigt roligt! Va hos Carina en sväng innan och väl påp skolan bjöds de på pizza och pajbuffé, inte den bästa buffén men de gick såklart ner! De sjöngs och tjoades som alltid och sedan flyttades kalaset till Oscars där de va riktigt roligt, salig blandning av människor och kul med lite variation!

Lördagen gick åt till att må SÄMST, riktigt illa var de.. Men efter att inte ansträngt mig allt för hårt under dagen orkade ja till sist ta en dusch och bege mig till Carina igen där de vankades födelsedagsfest för henne och Petrorna. Dom bjussade på tårta och hela baletten och de kom en hel del folk tillslut och de va trevligt! Gick till Marité men sen visade de sig att de andra va på Plaza så vid halv 2 gick en något arg jag dit.. Sen blev de Suben och sedan en sväng hos Emil på efterfest. Va mest trött..

Aa kort o gott en kul helg, nu ska ja ta nåt o käka och sen är de volleyboll som står på schemat igen! Ikväll ska ja tvätta.. Och så kommer Nathalie hit och ska bo här tills på onsdag :) vi ska bli en liten familj ja, hon och Elinor som också kommer hit o bor! Hej hopp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0